Äntligen är julen över

publicerat i Dagbok
Då har denna julen passerat med stormsteg. I år har jag inte känt av det minsta jul känsla och tack och lov att julen gick fort i år. Nu är det dessa fruktansvärt dryga mellandagarna kvar som jag hoppas snart är över med.
Julen var hyffsat bra och jag fick lite julklappar så lite snäll har jag varit i år! Jag fick jätte snygga Filippa K muggar och en parfym och en platt tång! Nu är nog syrran glad att hon får ha sin för sig själv. I år var det första gången jag var ute på juldagen. Jag hade riktigt roligt! Jag var med Jocke och hans kompisar i Avesta och vi var ute på Kingen och det var ett himla drag, det förklarar min seghet dagen efter...hihihi.
Nu är det bara nyår kvar. Får se vad man hittar på. Min käre vän Magda skulle komma över nyår men ringde idag och sa at hon inte kunde, det var lite synd för jag hade väldigt gärna träffat henne. Jag kommer snart till Göteborg!

Jag pratade med Fredrik idag som är en mycket nära ex pojkvän till mig. Han berättade att hans mamma helt plötsligt gick bort idag och jag tycker så himla synd om honom! Jag lider rent ut sagt. Hon var en helt underbar människa och man har haft så mycket skoj ihop medans jag och Fredrik var tillsammans. Jag ska försöka göra allt för att han ska ta sig igenom detta för en sak vet jag, det är faan inte lätt! Så förhoppningsvis blir det en resa till Göteborg snart. Kramar om dig!

Näe...det var inte roligt att skriva idag...

Haaa duu

/Jessica

This is my day

publicerat i Dagbok
Jag har haft en mycket bättre dag idag än vad jag hade igår! Igår var jag en jävla PMS kärring på sånt grymt dåligt humör och hade världens ångest inför julen, mitt ex och framtiden bara för att nämna några saker. Inte lätt att vara Qvinna! Men idag mår jag bättre =)
Idag skulle jag igentligen ha varit ute med min trogna vän Zizzi. Men ingen av oss kände alls för det så det var bara att sadla om i mysbyxor och lager på lager med tröjor! Japp, min katt har sin vilja och då får man allt ta att anpassa sig efter henne. Hon ska ALLTID ut på balkongen, helst när det är som kallast! Buuurrr...fryser om fötterna! Hoppas att jag får ett par nya raggsockor av mormor i år, mina är det många hål i nu!

När jag kom hem efter jobbet blev jag överraskad!
Min käre katt, som har fått namnet Adela (konstig matte) hade spytt över hela hall golvet, det var inge dåligt med spyor vill jag lova! Åååhh...katten kanske är magsjuk för hon har inte rört sig många meter sen jag kom hem och hennes favvo plats har tydligen blivit rena mattor intill elementet i badrummet. Hon som alltid annars ska var med precis överallt! Stackars liten =( Matte får lugn och ro.

Bilder av en annan SUPRICE jag var med om med katta för ett tag sedan!

image39

image40

Joru, kom återigen hem från jobbet och är så kisse nödig...ser något mörkt på golvet, då har jag ej tänt taklampan. Jag är van att hon spyr ibland med detta var ju lite större. Tänder ju då lampan och till min förvåning så ligger det en död fågel på MITT badrums golv! Say what, hur kom den dit?? *Funderar*
Antingen så har fågeln flygit i genom balkongdörren som stod öppen eller så är min kissemiss så duktig at hon fångade den på balkongen. Hon är en innekatt, mer alternativ finns inte! Men jag klappade Adela så stolt och tog pippin från golvet å sa adjö till lille pretty bird! Tänkte lite faktiskt på filmer Dum Dummare ;) Klockren film dessutom! Min katt kommer antagligen ha svårt att få mig förvånad efter denna händelse.

Funderar på vad jag mer gjort idag...........tar tid...mer tid...ytterligare mer tid......
AAahhhaaaa! Vi har haft inventering på jobbet idag och jag måste säga att jag tyckte det var lite roligt!  Jag kan nästan bli så där lite halvmanisk att jag måste fixa den hyllan innan jag tar en pause ect.Tiden gick så innerligt fort och vi alla tycker jag jobbade på riktigt bra! Goood work...peppar mig själv, som alltid ;) Vi fick även en julklapp...som jag helt ärligt inte öppnat ännu! Jag var nere hos min käre mor idag och hon berättade att jag som liten, altid gick å klämde på alla paket och var riktigt nyfiken, tyvärr sitter det i! Tycker det är så roligt!
Men jag tänkte hålla mig och slå rekord, en dag kan jag avvara och inte öppna ;)

Min mamma fyller år idag....nu i detta skrivmomentet igår. Hon fyllde, förlåt mor men 50 år!!! GRATTIS! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS  på den stora dagen!
Jag hoppas att du sparade en bit av den utsökta smörgåstårtan tills imörn! Idag fick jag bara i mig en pytteliten bit av vad jag brukar. Mami-I LOVE YOU VERRY MUCH! Tack förresten för inlägget i gästboken, jag blev väldigt glad och oerhört rörd =) Kraaaam

Det är väl nästan i stort sett hela min dag. Jag vill tacka käre Jocke som förgyllde min kväll igår och gjorde snöflingor på min hemsida! Åååhhh vad jag vart på bättre humör och väldigt tagen av det! Thank you!

Haaaa duuuu

/Jessica *Mycket trevligare tjej idag*

Idag

publicerat i Dagbok
Idag är det ingen bra dag
Idag är en ångest dag
Idag har jag otur
Idag är jag nere
Idag vill jag bort härifrån
Idag vill jag gråta
Idag kan allt kvitta
Idag är jag uttråkad
Idag har jag ont i magen
Idag har min nagel brunnit
Idag finns inget possitivt att säga
Idag är en skit dag


Haa duu..

/Jessica



Årets julbord

publicerat i Nöje
Då har man avverkat årets julbord på Blue Moon Bar. Det var ett helt fantastisk julbord med hur mycket läckerheter som helst. Jag slängde mig över laxen och ägghalvorna, det är det absolut bästa på ett julbord! Natten innan drömde jag om laxen, hur vanligt är det att drömma om då? Hehehe!
Deras stora godis bord var inte att leka med heller. Där hängde jag en del...Mums!
Vi bjöds på en lyckat show med bla. Agnes, Jimmy Jansson, Herrays, Lanto och favvisarna STARBOYS!
De är rätt komiska och jag fick mig rediga skratt titt som tätt =)

Jag hade på mig min röda klänning och jag fick så mycket beröm och en hel del uppmärksamhet! Sååå roligt! Det kom fram två medelålders kvinnor och berättade att de tyckte jag var så vacker och att jag var lysande på scenen...ååhhh vad man blir varm i hjärtat att höra sånna fina komplimanger =) Tack så mycket!

image20
Kvällens outfit

De som känner mig vet att jag inte är en höjdare på att sjunga, sällan jag försöker att ta en ton för det låter förjävligt, jag lövar! Att stå på scen var inga problem det är jag van med, jag gick ju trots allt 3-årig teater skola så lite finns ju kvar! Det är en sån kick fast jag måste erkänna att jag var lite nervös, jag, Jessica sjunga...*asgarvar åt mig själv* inför 1000 personer om det inte var mer. Vilket gig...hahaha!
Det hela med varför jag ens var på scenen var att det var musik tävling. Jag tror vi var sammanlagt 8 st tävlande, och man skulle sjunga låtar när micken kom till en och man fick inte sjunga samma låt mer än en gång. Jag är helt stolt över mig själv...JAG KOM 3:A!!!!!! Applåder! Jag hade så jävla skoj och rockade på med lite hårdrockslåtar blandat med barnvisor. En salig blandning av alla tävlande. Det var nog det roligaste på hela kvällen. Jag ägde scenen! Jag lyste! Jag älskade det!
Jag har ett filmklipp, men jag vet inte hur man laddar upp sånt, då skulle ni få höra hur falskt och uruselt jag sjunger...hihhi.

Bilder däremot...


Jag på scenen

Det var ett mycket lyckat julbord och jag rekomenderar det till alla!

Lite fler bilder av kvällen...

image25

Zizzi, jag och Marie

image26

Jag och vakten Richard

image27

Chefen Marie dansar loss!

image28

Jag och lille Jenny

image29

Jag, Dan (han ska bli pappa, grattis) och Zizzi

image30

Åååhh vad jag älskar deras miner!

image31

Camilla, Kristin, Marie och Jenny



Tack så mycket till mina underbara arbetskamrater för en lyckad kväll!

Åh kvällen avslutades med lite chicago hemma hos Jocke, Fridas nya pöjk!

Ha en mycket trevlig 3:e advent!

Haaa duuu

/Jessica

Städ dag

publicerat i
Oj oj oj då vad jag har hållit på idag *trött*.
Jag har tagit tummen ur och stor städat och såklart så pysslade jag om en hel del i hemmet.
Nu har jag gjort plats för en julgran i år och jag ska pynta den i silver, svart och lila. Jag shoppade för några veckor sedan julgrans pynt för nästintill 600 kr! Men en otroligt snygg gran kommer det att bli...love it!
Jag är inte den för julpynt med massa tomtar och skit, inte heller julgardiner. Men som sagt, i år ska jag för första gången ha en gran hemma och det ska bli otroligt intressant att se slutresultatet av mitt kommande mästerverk!
Jag funderar på att göra om i hallen, igen. Jag tror jag ska ha svart fondvägg och resterade väggar vita och så ska jag klä in massa skokartonger i passande papper. Tror det skulle bli as snyggt! Lite grafisk stil.
Jag planerar en resa ner till Malmö då jag kommer besöka varuhuset ILVA. Der har så grymt snygga möbler och jag letar efter ett snyggt matsalsbord och tänkte införskaffa mig nya lampor och en mysig läsfåtölj. Jag tar säkerligen en tripp till Danmark oxå när man ändå är så nära. Jag var för några år sedan på konstmuseet "Lousiana" (om det stavas så) och jag vart helt frälst i det. Jag skulle gärna besöka det igen. Känslan av att se Andy Warhol, Da Vinci, Dali och Piccaso är en rysande känsla. Till våren igen har jag lite småplaner att åka till Paris igen och gå återigen på Louvren. Där finns det så enormt mycket att titta på!
Besök om du inte varit där!
Ska återgå till min skaparlust denna afton!

Haaa duuu

/Jessica

På rymmen

publicerat i Allmänt
Jag är fortfarande på vift hemifrån. Nu har jag snart varit borta i 2 veckor. Just för tillfället befinner jag mig i Avesta efter gårdagens resa fram och tillbaka till Stockholm. Min trogna reskamrat Jocke som var öppen för att se dragqueen gruppen Diamond dogs på Golden Hits! Jocke tog tillfället i akt och fick sig en redigt stor kram av en strålande vacker dragqueen. Han vart nog lite sugen skulle jag kunna tro...hihihi! Nu har jag fått en rival...ggrrr! Showen var bland det bästa jag sett och gud vilka snygga kläder! Fick världens insperation till fotoideer och vilken tur att Mattias är en nära vän, säkra kort att få låna speciella kläder! Hahaha! Love you! Ni var grymt bra! www.diamonddogs.nu


Idag är det en vecka sedan jag åkte hem från Örnsköldsvik. Jag och Jocke spenderade helgen på First Hotel och hade sviten. Den var stor och och hade jacuzzi som jag såklart prövade på! Riktigt avslappnande efter en lång resa. Vi bastade och drack ett jätte gott rött vin som jag inte druckit förut. Jag tror det hette
Museum om jag inte minns helt fel. Prövade även deras ansiktsmask och här kommer ett smakprov på det! Hahaha!

image8

Ett gott skratt fick jag av denna sjukt fula masken!

Lite bilder av sviten...den var inte den finaste men otroligt skönt att ha ett stort rum att röra sig på.



Syftet med denna underbara resa var att jag hade bokat in en dag med fotografen Andreas Stridsberg alias August Strindberg! Hihi...=) Jag har alltid fascinerats av hans bilder och tycker han gör ett strålande jobb varje gång. Om jag säger så här, han är en grymt duktig fotograf men hans personlighet är suverän. Från det jag klev innanför dörren kände jag mig som hemma, tack August för en mycket speciell dag och väldigt roligt att träffa mannen bakom kameran. Jag skulle kunna rabbla upp så mycket om den dagen och om August men då skulle jag få sitta hela natten. Men jag gillar när man kan driva och slänga käft med personer. Du vet...jag gör allt för dig...;) Kram på dig

Efter heldagen med mycket styling och poseringar åkte jag och min trogne reskompis tilbaka till hotellet och varvade ner. Jag var så himla trött och jag skulle lätt somna sittandes, det går i släkten, mormor somnar ofta sittandes vid köksbordet...hehe.
Eftersom Jocke mestadels satt som en trogen hund väntandes på sin matte under hela dagen ville han ut och rastas en sväng på kvällskvisten. Japp, vi gick ner till hotellbaren och smuttade på några kalla.
Jag hittade min själsfrände medans jag tog mig ett bloss vid entren till hotellet.
Här kommer mannen i mitt liv!

image13

Under dessa dagar som jag varit på rymmen har jag hunnit med en jäkla massa skojigheter.
Jag sov över hemma hos syrran i några dagar men blev snabbt rastlös. Svängde förbi Hobbe i Gävle och fortsatte och fotade lite, svårt att hålla sig borta när man fått smak på det hela! Skoj att se resultat av den lite halv flummiga varelse..hihi.

Jag har spenderat några dagar i Avesta och där jag just nu, återigen sitter.
De har öppnat ett nytt ställe som heter The Kings Arms och var ett toppen ställe! Et sånt skulle man ha i Karlstad. Pub miljö blandat med dansgolv, suveränt att kunna snacka, alltid ett plus. Träffade massor av nya männsikor som var jätte trevliga och härliga. Det är en sån gemenskap mellan alla, borde fundera över att flytta till ett mindre samhälle...men tror inte jag skulle stå ut allt för länge!
Lite bilder...

image15

Jocke försöker komma undan kameran

image16

Lite bus är aldrig fel...nice..hahahaha!

image17

Flirtade till mig billigare drinkar av Haido, tror han vart kär i mig...hihihi!

image18

Åh självklart ville vakten få en stund i rampljuset med mig

Oj oj oj då....blev mer än vad jag tänkt mig. Måste ta tag i denna blogg oftare än mer sällan =/

Men imorgon bär det iväg hem. Min katt lär sakna mig som attan och tydligen så löper hon igen...måste göra nått åt det oxå...suck. Men men...härligt har jag haft det på rymmen!

Haaaaa duuu

/Jessica