Gott nytt år

publicerat i Allmänt




Vi ses nästa år för nu drar jag och Bettan till kusten! Ni får ha ett bra slut på detta året och jag önskar er alla en mycket bra början på nästa år!

Kram

//JessicA



Julen

publicerat i Allmänt


På julafton fick vi besök av tomten och hans enormt långa lista på alla barn han har besökt. Jag tycker det är så mysigt när han tar fram listan. Man måste ta i hand och tacka, niga om man är tjej och bocka om man är kille. Om man får nått man inte hade önskat sig så ska man ändå säga att  DET VAR PRECIS DET JAG HADE ÖNSKAT MIG ;)
Våran tomte är den bästa tomten. Lite otippat att han arbetar som hjärnkirurg och extra knäcker som jultomte!


Den nyfödda lilla Emilia blev utskriven från sjukhuset dagen före jul. Så det var första gången jag träffade min nya lilla kusin. Hon var så liten och så söt. Hon föddes lite mer än en månad för tidigt men varit duktig på att gå upp i vikt. Hon kommer få det så bra, hon har en underbar stora syster som kommer ta hand om henne. Min goa Miranda som alltid har svar på tal. Hon är smart och det kommer bli nått stort av henne en vacker dag! Var så säker!

Julen har varit mysig. Härligt att träffa familjen igen. Det blev lite Monopol och så bar det av ut på juldagen med Daniel, en kille som är bosatt i Avesta. Han var en mycket trevlig kille och vi roade oss ganska rejällt! Mycket trevligt!


Haa duu!


//JessicA



Tillbaka

publicerat i Fotograf


Tillbaka till stöket. Saknar redan det lugn som var däruppe. På något sätt fick jag inre ro i själen, det var nästan som man hade flytt från allt, och det stannade upp i några dagar för att sedan kastas in i vardagen igen. Det är skönt att ha landat hemma igen, den lilla stund det kommer att vara. Snart bär det av igen....ytterligare en flykt?



Foto: Jag såklart

En bild jag tog häromdagen i Storvik, där min mormor bor. Jag gillar den ganska mycket, gör ni oxå det? Ja det var en fråga...jag kräver svar =P

Natti natti


//JessicA



På väg hem

publicerat i Allmänt


Nu är det lite packning som gäller efter mitt kaffe. Jag ska fara hem till Karlstad idag för lite jobb imorgon. Vistelsen har varit lugn och skön och det kan behövas för kroppen och själen ibland. Jag stannar inte hemma speciellt länge. Jag beger mig till Orust på tisdag för att fira nyår med Magda och hennes galna vänner! Det ska bli super skoj att träffa tösa igen. Sist var midsommar och då hade vi mycket mycket skoj!

Om jag orkar sen när jag kommer hem så lägger jag in lite bilder.....

Ha en skön dag!


Kram

//JessicA-jag kör försiktigt hem




Benjamin/Björn

publicerat i Nöje


Jag har garvat så jävla mycket ikväll! Den störtsköna Björn Gustafsson är ju en stjärna! Min stora syster har köpt hans Dvd-Ett livsverk och den är skitrolig! Se den!



Vi låg dubbelvikta i soffan och tårarna sprutade så nu har jag kraftig värk i magen =D Vi spolade tillbaka och såg klippet om och om igen!Spana in hans olika ansiktsuttryck och hur tafatt han är, han imponerar verkligen! Snygg är han oxå.

Natti natti


//JessicA



Party-shoe

publicerat i


Nu har jag shoppat nya skor och jag avgudar dom nått så grymt! De är verkligen så fina =) Idag har jag spenderat min tid bland alla andra dårar som svettas och sliter i kläderna. Den obligatoriska mellandags REAN! Jag hittade inte så mycket, mest skit på rean. Men nu är mina kläder för nyår fixade! Nöjd och glad! Jag ska ha på mig två kjolar jag köpte idag, visst låter det dumt? Men ja, endast två kjolar. 

                
Bianco 500kr

Jag har skaffat mig lite fantasi och det kommer bli så snyggt ihop med skorna. Jag köpte mig ett par latex tights idag oxå. Men jag måste säga att det passade jag verkligen inte i. Man ska nog vara lång och smal för att bära upp det plagget. Det satt som ett andra skin och var flera decimeter för långa! Tråkigt men så är det....en skönhet kan inte alltid passa i allt ;) Jag kände mig så ful och töntig...mohahahaha.

Haa duu!


//JessicA



God Jul!

publicerat i Modellbilder


Jag vill passa på att önska Er alla en riktigt God Jul och ett gott nytt år!
Ta väl hand om era kära och var försiktigt med julsnapsen =P






                         


Foto: Andreas Stridsberg

Många julkramar!


Löve

//Jessica



På väg...

publicerat i Allmänt


...om en stund när jag får tummen ur att sätta igång och packa ner lite kläder, datorn och katten för att åka upp till Gävle för att fira jul. Jag är en tidsoptimist. Vid det här laget skulle jag redan vara på väg men jag har nyss klivit upp ur bingen. Det är så jag! Det ska bli skönt med lite ledighet men stackars lilla mig är typ sjuk. Jag ser inte framemot att sitta och köra hela biten upp när man är lite hängig och har en förbannad hosta som har jag dragit på mig....=( Jag ser framemot att få vräka i mig massa mat och lägga på mig lite extra julkilon som sedan ska kämpas bort för man lagt ett nyårslöfte. Det enda som finns i mitt kylskåp är tomma mjölkpaket, nagellack och margarin så ni kan ju förstå att jag kommer få det lyxigt med massa mat =D Mormors gudomliga mat dessutom! Oj vad jag blev sugen på tomtegröt, se om jag lyckas på mandeln i gröten i år ;)

Tills vi hörs igen....ha en skön dag idag!

//Jessica



Julbordet 2008

publicerat i Nöje


Årets julbord var helt klart riktigt bra! Julbordet med massvis med läckerheter var en fröjd för ögat. Jag  slängde på ett redigt lass med lax, sill, potatis, ägg och rostbiff mm. Jag är inte så förtjust i julskinka, vill ha så tunna skivor och det existerar inte på ett julbord. Jag är heller inte så stor i maten och gillar inte den varma maten så mycket heller, prinskorv om jag skulle välja. Mina favvo grabbar "Starboys" var kvällens nöjesmaskiner. Ni kanske inte vet vilka det är, mest lokala kändisar som är riktigt grymma! Jag har sett dom några gånger och har lika roligt åt dem varje gång.

Innan julbordet som hölls på Blue Moon Bar så satt vi och förfestade på jobbet. Jag och Zizzi hade jobbat men vi var redo vid 16 när de andra klev innanför dörren. Tiden går alltid så fort, ju roligare man har desto snabbare ska man ge sig iväg, eller nått (!). En färgsprakande show fick vi avnjuta. Artister som Markolio, Lillie & Sussie, Boney M mfl gjorde ett välförtjänat uppträdande. Det var hett i lokalen! Det var tid för en återkommande musiktävling som jag och Ylva ställde upp på. Jag var ju med förra året ni som varit med ett tag. Jag kom inte lika långt i år men shit vad skoj det var.

Det blev lite fest efter showen och vi gick strax innan stängning. Det som skedde på Månen, stannar på Månen =P
Joooruuuu...jag hade skitkul som vanligt...så tack mina arbetskamrater för en super lyckad kväll =D



Kraaaam


//Jessica



Trötter

publicerat i Nöje


God dag!

Joru, det blev Jessica på scen i år också =P Jag kom dock inte lika långt i musiktävlingen som jag gjorde förra året men det var riktigt skoj att showa lite! Vett å fan vad jag gör på bilden, dansar lite kanske....(?)



Jag orkar inte skriva så mycket just nu. Jag ska försöka bli människa igen...fyyy vad skakig jag är!

Kyss så länge


//Jessica



Julbord

publicerat i Nöje


Helluuu!

Idag är dagen då jag ska käka massa julmat och julgodis och se julshowen på Blue Moon Bar med jobbet! Jag tror det kommer bli super roligt! Kom dit sen vett ja =P Jag måste packa massa kläder, smink och annat krafs för det finns ingen tid att åka hem efter jobbet idag, jag hatar verkligen att fixa mig själv någon annanstans än hemma, jag vill ha min spegel ju...men det löser sig väl. Jag har inte riktigt bestämt mig ÄNDÅ vad jag ska sätta på mig på kroppen. Bökigt.

Hörs imörn!


Haaaaaa duuuuu!


//Jessica



-Bild-

publicerat i Modellbilder


God morgon!



Min ögon make-up på denna bild är så snygg tycker jag. Är hyffsat nöjd över resultatet då man har pillat själv med bilden...det tar sig...

Fy i attans så trött jag är! Jag skulle behöva ha tändstickor för att hålla upp ögonlocken med idag...gäsp. Jag är inte direkt van att stiga upp ur bingen så här tidigt men idag har jag massa planer. Om en liten stund ska jag ner till stan och hjälpa min arbetskamrat med julkläder tills imörn (kanske även spana lite till mig själv). Sen så har jag en dejt med Millimus och det ska bli mycket roligt att se henne och hennes STORA mage =D Men helst skulle jag vilja somna om och sova tills jag vaknade igen. Vad gör man inte för sina vänner! Aldrig någon som tänker på mig =P Inatt skar jag mig i fingret när jag skulle skära lök, fan vad ont det gör idag...precis under nagelbandet och hur snyggt är det på en skala! Det är inget vackert finger, så typiskt mig oxå! Det smälter väl samman när jag får på det röda nagellacket =P

Ha en super dag....(gäsp)!


//Jessica



Spelningar

publicerat i Nöje



Det ska bli ett rent nöje att få gå på spelningar nästa år! Länge har jag velat se Thåström och han kommer till Nöjesfabriken nästa år, skitställe så sett men att få se han LIVE kommer jag falla i trans. Nu har jag missat honom så många gånger så istället för att gegga runt på Arvika festivalen nästa år så blir det på Nöjes och det ska bli så jävla bra!

Sen ska jag bli bjuden på Anna Ternheim av my dear friend Gräsberg i feb. En för mig en ny stjärna som jag gillar väldigt mycket. En speciell artist, mystisk och hon får en att lyssna på hennes låtar. Underbar är hon! Vill ni hänga med? =P

Kraaam


//Jessica



-Porträtt-

publicerat i Modellbilder


Host host....Börgi börjar bli sjuk =/ Det är väl typiskt, nu när man ska på julbord på lördag men det spelar ingen roll om jag så blir sängliggandes så ska jag ta mig ut. Jag har sett framemot det rätt länge. Host igen! Jag har bestämt vad jag ska ha på mig oxå. Det blir min klänning sen förra året men i ett annat utförande! Den kommer bli så mycket snyggare och framförallt sexigare =D Ni ska allt få se sen....



Jag är ledig idag och imorgon, underbart nu när man är krasslig. Jag får vara kvar på jobbet oxå fast jag förlorar massa timmar, men bättre än inget iallafall. Jag ska ta tag nån dag och söka mer jobb, vet inte alls vad jag ska söka dock...allt löser sig!

Städa lite kanske.....(!)


//Jessica



Före/efter

publicerat i Modellbilder



Jag fick en sån enorm lust att sitta i underbara Photoshop ikväll! Under tiden jag väntade på bättre upplösta bilder så trixade jag ca 10 minuter med en kass bild på mig =P Jo det fanns bättre bilder men orka! Hela sessionen jag gjorde från detta tillfälle blev knas, i både utseende och bildkvalite....så därför det blev detta. Ojaaaaa....inget vidare bra heller...men ville visa er ICKE PS-nördar vad man kan trixa med olika inställningar =P




Kyss


//Jessica



14/12-08

publicerat i Allmänt


Jag fick tummen ur och bytte däck idag, så nu kör jag lagligt! Äntligen!
Efter däckbytet så åkte jag och Gräsberg och käkade middag på Vedugnen, jag tog det vanliga som är vedugnstoast, smarrigt värre =) Nu sitter man och väntar på att tvätten ska bli klar, boring.

Igår var det lite Lucia firande. Jag var på lite fest hemma hos en kille som heter Rikard. Mycket trevliga filurer på förfesten, massa kända ansikten. Dock blev det aldrig utgång, det var en jävla kö in på ställen. Inte mig emot att få lite Burger king mat och komma i säng tidigt. Jag var ju nästintill nykter. I fredags var en annan femma, då vart det håll igång in på morgon timmarna. Jag var faktsikt på Harrys, inte satt min fot där på flera månader. Det var sådär roligt, stället är inge bra mot vad det var förr. Det blev lite dans och trippeltryckare!!! Mysigt mysigt!

Det är redan 3:e advent och om en veckan beger jag mig upp till Gävle för att fira jul med familjen. Jularna hemma hos mormor är så mysiga. Det ska bli skönt att komma iväg och umgås med familjen. Jag längtar till laxen och äggen, det bästa på julbordet det! Till helgen är det julbord med jobbet, det ser jag framemot. Jag har hört att showen i år är grym! Det ska bli roligt att se Markolio, Lilli & Sussie mm och vem vet...jag kanske står på scenen i år igen och sjunger massa låtar...hihihihi....det skulle ni inte missa!

Planerar lite plåtningar under julen oxå, det brukar vara så mycket dötid. Det kan bli intressant =)

Men men...nu är det tvätten....=/


//Jessica



Trevlig Lucia

publicerat i Modellbilder


Hellu!

Vill passa på att önska er alla en riktigt trevlig Lucia!



Foto: Andreas Stridsberg

Pöss och kram


//Jessica



Snöööööö

publicerat i Nöje




Äldre bilder...


Nu har den riktiga snön kommit och jag hoppas att den vill ligga kvar! Jag är på ett sånt bus humör och skulle så gärna vilja ha snöbollskrig, åka BOB (även kallad Snowracer), åka pulka eller varför inte ta ut en luftmadrass att åka nerför! Jag är som ett barn på julafton när den första riktiga snön kommer. Det är kramsnö idag oxå...perfekt för att bygga snökojor, snögubbar, snölycktor eller varför inte ett en stor gigantisk  PECK!??? I kind a like it ;) Nån som känner sig manad att leka loss i snön =P...hahahahahhaha!

Pöss på er


//Jessica





Blandat Babbel

publicerat i Allmänt


Tiden flög iväg på jobbet idag, tackar tackar! Jag har nyss kommit hem. Jag var förbi Gräsberg efter jobbet och spanade lite fotboll, halvtråkig match. Så snart är det duschen för kvällens bravader vad det nu blir, inte ett smack planerat men nått skoj blir det allt. Vinterdäcken får vänta ;) Jag jobbar alla dagar till på torsdag sen på fredag är det begravning för älskade Bosse i Mora. Det kommer bli så fruktansvärt jobbigt. Jag bävar lite för det =( Jag räknade lite på det hur många begravningar jag varit på och kom fram till att det blir min 11:e begravning och då har jag säkert glömt nån! Det känns bara som alla dör ifrån mig. Bökigt och jobbigt. Men men....the show must go on....

I torsdags blev det lite student torsdag med Peak! Det var evigheter sen sist vi slog klackarna i taket. Det var riktigt trevligt att skaka fläsket  som har ökat med hela 5 kg! Mer av de goda...hahahaha ;) Vinterhullet är åter på plats, jag får skylla mig själv då jag tydligen hade önskat det i ett tidigare inlägg...hihihihi! Brösten har återigen blivit större...and I kind a like it...a lot! Me love booooobs =D

Antagligen imörn så ska jag fixa ite bilder på mina hemska frisyrer jag har haft genom tiderna =P Ni får lova att inte skratta! Hahaha...men...jag kan villigt erkänna att de är hemska och fula så egentligen så gör det inget OM (ni gör det) ni skrattar åt det, det bjussar jag på *LOL*. Sån är jag!

En liten förhandsvisning....


Jag efter jag hade rakat av mig håret och det växt ut lite....21 år gammal...och 25 kg tyngre...hehehehe

Kul att ni får skratta! Jag skrattar med...hahahahhahahaha! Det var läääääänge sen ;) Jag ser ut som en tant! Men så är det! Var det inte duschen som väntade? Måste gå...men...

...ha en grym lördag så hörs vi =D

Löve


//Jessica



God morgon

publicerat i Allmänt


God morgon!

Jag känner mig rätt pigg nu på morgonen. Jag fick en bra nattsömn och kaffet smakar utmärkt. Min "roliga" jobbhelg väntar och jag hoppas det kommer massa fölk så tiden går fort, hatar när tiden mest står stilla. Ska försöka få på mina vinterdäck idag, bättre sent än aldrig =P

Skriver en rad senare....

Ha en super härlig dag!


//Jessica



Jaha..så är det

publicerat i Nöje






Nu är my homie PEAK here och ska förgylla min torsdag =D Mycket mycket roligt att se Adam again ;)

Se vart vi tar vägen ikväll...mohahahhahahaha!


Löve


//Jessica



Esma

publicerat i Fotograf




Foto: Jag

Ser ni vilken vacker liten tös jag haffade på bild i somras? Den otroliga vackra Esma! Den tösa är så sockersöt och har en personlighet som heter duga. Hon är helt underbar och hennes ögon går inte av för hackor. Ni skulle se hennes ögonfransar, så långa. Killarna kommer få det jobbigt när de suktar efter henne när hon blir äldre om de inte redan nu gör det såklart! En av de vackraste jag beskådat. She is lovely!


Ta hand om era kära


//Jessica



Natti

publicerat i Dagbok


Go kväll

Ligger i sängen och småsurfar lite och funderar på vad jag ska göra med livet. Jag är en uttråkad själ deluxe. Kruxet är att jag inte vet vad jag vill göra i vanlig ordning. Varför ska det vara så svårt? Inte blir jag yngre heller! Snart är det ett nytt år med nya utmaningar. Nedräkningen har börjat. Imörn ska jag söka massa jobb, mindre roligt men ett måste. Vet dock inte vart jag ska söka som jag känner att jag vill jobba med. Jag får inte vara kräsen heller =/ Jag har lite smått panik, känner mig lite desperat! Allt löser sig med lite vilja och vaselin...tänk possitivt!

Inatt hoppas jag att John Blund slänger grus i ögonen i rimlig tid ;)

Natti natti


//Jessica



Inget vettigt

publicerat i Allmänt


Det har snöat hela dagen. Mysigt om snön får ligga kvar. Jag är rastlös idag men ingen ork att göra nått vettigt. Ingen insperation för att leka loss i Photoshop, brist  på ideer. Värdelöst! Allt detta på min lediga dag =(
Jag saknar mitt långa hår oxå, känner mig så töntig i kort hår! Jag har aldrig brytt mig egentligen om mitt hår men nu känns det inge bra alls. Jag får väl bara se ut som en tönt helt enkelt.


Jag svär att jag aldrig mer ska klippa mitt hår kort! Never again...nu ska det växa och bli långt långt långt! Jag tror jag ska leta fram lite gamla bilder på mina hemska frisyrer jag har haft...hehe...inge stiliga direkt...lövar!

Nu är det duschen och sen mammas köttbullar =)


Kramen


//Jessica



Peter Pan has left the buildning

publicerat i Nöje


Go afton!

Min hjärna har slutat att fungera (inte för den fungerade innan, nu fick jag det sagt först) men efter en hel dag på jobbet med inventering så står det bara TILT....bökigt. För dålig sömn i vanlig ordning och ett hemsk blippande på jobbet, ljudet av aparaten låter som i en kassa i en mataffär. Jag kommer drömma om det där blippet! Ursch vilken hemsk dröm....det possitiva är att arbetsdagen gick ruskigt fort och vi fick mat från jobbet så jag klämde i mig en pizza...smaskens =D Jag kommer nog aldrig säga detta igen..men jag är trött på skor! Tror faan jag blippade in över 1000 par idag...stackars lilla mig. Jag har två veckor kvar på jobbet att arbeta sen blir jag arbetslös...så om det finns en snäll själ därute som vill ha mig som arbetskamrat, hojta till! Jag kan mycket...villig att lära mig ;) thi thi thi....ni får inte tråkigt =P

Jag har varit en ruskigt dålig bloggare ett tag nu, inte haft riktigt tid heller. Tid och tid kan man ju diskutera men men, ni fattar va? Ibland måste man vara social när man har en "dryg" nattgäst skrev jag med glimten i ögat. Käre Peter Pan har slaggat över sen i onsdags och åkte hem idag nångång (var på jobbet när han åkte). Jag busade lite med han, fast buset märkte han aldrig *snyfft*. Ni som sett "Snuten i Hollywood" när Eddie lägger massa bananer i snutarnas avgasrör så bilen inte kommer någonstans...det gjorde jag imorse på Peter Pans bil! Jag vågade inte trycka in körven för långt OM det skulle bli nått fel på bilen..hahahahhahahaha! Den måste ha åkt ur när han startade den för körven låg kvar på parkeringen när jag kom hem....Hackkorv med Värmlänskt recept! Jag får skicka den istället =P Tråkigt att det inte funkade...jag hade velat sett minen när bilen harklade sig. Jag tyckte det var så jävla roligt skämt...men TYDLIGEN så var det inte det =P Jag har väl en egen kasshumor antar jag =/




Hhhhmm....vad har jag gjort dessa dagar tro...(?)
Vi har spelat nattfotboll =D Ni skulle se när jag fällde Peter Pan ;) *ASG* Han blev så blöt och lite butter. Men innan stukade han mitt finger så jag inte kunde böja det på säkert 30 minuter! Fan vad ont det gjorde! Vi har ätit pizza och han gör en god pizza...tomatsås och ost =P Vi har spelat en hel del tv-spel och det tycker jag är mycket roligt. Jag skriver denna rad "osynlig" så han inte kan se det. Han är kass! Jag äger inget tv-spel alls men ändå slår man skiten ur han...vet ni min glädje då? Mooohahahhahahahaha...BIG time! Jag får väl erkänna att han är hyffsad (vad skit jag kommer få för detta). Men jag glömde...raden är ju osynlig ;)

Det känns lite underligt att inte komma hem till nån som lagar mat och delar på en chipspåse. Det är lite tomt efter Peter Pan =(  Ingen jag kan sätta naglarna i eller bita i armen..tomt nu.....hm.......just me. Hur roligt är det att busa med katten? Näe precis!!!!!!! Men inatt när man inte kunde sova så lekte vi lite "Svenska för nybörjare"....jag måste säga att mina bröder är ruskigt säkra på att härma dessa! Jag börjar få lite kläm på det...;)




Take care


//Jessica