Jag är kär...

publicerat i Allmänt


....i Mark Lanegans röst! Hur i hellskotta har jag kunnat missat han? Inte så svårt faktiskt, är inte så musik intresserad! Nu ångrar jag mig som tusan att jag inte följde med till Stockholm när han var där tidigare i år, attans!
Lyssna och njut av mina två absoluta favoriter!


Mark Lenegan-Wedding dress


Mark Lanegan & Isobel Campell- The false husband


//Jessica



-Ny session-

publicerat i Modellbilder


Då var det åter dax för en ny session med lite mer sommar inslag!





      
Foto: Kjell Sangberg Mua: Isa Gustavsson


//Jessica


Blomma

publicerat i Fotograf


En liten bild på en blomma, vad den heter har jag ingen aning om!

Foto: Jag

Väl mött!

//Jessica


Min bh historia

publicerat i Allmänt


Jag och min stora syster var på stan idag (igår) en sväng och spanade lite i affärer. Jag är så himla svag för de där hemska röda skyltarna i butikerna. Jag älskar rea! Jag kan gå i timmar och rota bland ställ och hyllor allt för att hitta kap. Jag är trots allt tjej ;) Tyvärr så hade vi inte så mycket tid att strosa runt men jag hittade lite saker jag är nöjd med!

Förr om åren när min syster fortfarande bodde hemma i Karlstad, nu bor hon i Gävle sen 12 år om jag inte minns fel, så var vårat nöje att shoppa loss rejällt på bh:ar. Det var på den tiden underkläder kostade mindre och jag kunde gå på sånna affärer som hade min storlek. Jag kommer ihåg att mamma var stup nöjd på oss när vi alltid kom hem med bh:ar! Det var våran grej liksom så det var lite nostalgi med syrran idag. Under tonårstiden hade jag minst 30 par bh:ar och ALLTID matchande trosor till. Jag kunde inte sätta på mig en bh och ej tillbehörande trosor, det var så fel! Jag kunde må dåligt om det nån gång, väldigt sällan isåfall inte var set. Hur knepigt är inte det igentligen? Tyvärr så växte pattarna med viktuppgången och jag kunde inte längre hitta bh:ar i min storlek längre på vanliga billiga affärer. Döden! Jag kommer ihåg min frustration att behöva ha olika färger på underkläderna. Jag ville inte ha svarta trosor till en vit bh, det var så fel. Så det där med att ha 30 bh:ar hemma nu är ett minne blått. Jag har helt enkelt fått gått omatchad ;) Priset på bh:ar har ju varierat enormt, men jag får alltid räkna med ett pris FRÅN 300:- och uppåt, då är inte trosan med! Hur ofta vill man slänga ut så mycket för bara en ynka tutte-kasse? Men suget efter just bh:ar har alltid suttit kvar, jag älskar att hitta bh:ar som passar och nu för tiden är det ruskigt svårt så jag blir som ett barn på julafton när jag väl hittar nån som passar! Jaaaa, visst har det blivit mycket enklare IGEN att hitta bh:ar =D Inte mig alls emot. Men fortfarande rätt svårt. Jag har blivit rejällt kräsen med åren. De ska sitta perfekt, rätt kupa, rätt omfång och så vill jag att bh:n ska forma brösten bra. Inte mycket begärt ;) Jag köper sällan bh:ar med "fel" storlek bara för att! Man får ju inte det man vill ha då. Jag använder sällan bh:ar med "fel" storlek. Rätt ska vara rätt!
Jag har fortfarande det där tankesättet att det ska matcha, svårt att låta bli. Jag har märkt att med åren så är det inte lika "vanligt" att det ska matcha heller. Ta bikini idag, jag ser ofta att trosan är enfärgad och överdelen mönstrad eller tvärtom fast de hör ihop...WHY? Eller att det är en liten liten kant runt trosan så man kan ana att de hör ihop. Nja, jag gillar inte sånt. Det ska vara set! Man ska se tydligt, bara min åsikt. Jag har fortfarande men sen tonåren...hahahaha!



Dagens shopping och jag är super nöjd med inköpen! Den första bh:n är så jävla snygg! Den sitter som en smäck och jag bara älskar den! Inte det vanliga svart och vita som är extremt uttjatat utan nått lite mer =D Fynd! *Förälskad*
Den andra är inte riktigt jag men lite söt är den, trosa fanns oxå som jag köpte till...set gött fölk! För ynka 80:- för settet så är det allt värt att se lite gullig ut! Hahahahaha! Me like FYND...

Klockan mycket, tvätta imörn bitti...nån som vill hjälpa?

Sov sött.

//Jessica


27/6-08

publicerat i Allmänt


Host host och harkel!

Det känns som det aldrig blir bättre. Jag fick knappt sova något inatt för min hosta. Jag måste dessutom åka ner till stan idag och fixa papper till försäkringskassan =/ Det känns mindre lockande. Inget Göteborg i helgen heller, känns inte bra att vara där när man är krasslig. Om det känns bättre imorgon är jag inbjuden på modevisning där Change ska visa underkläder. Jag pratade lite med tjejen som är så go på Change och hon tyckte jag skulle passa att gå modevisning till hösten. Det skulle vara nått det ;) Det skulle vara skit skoj, jag hade så jävla kul när jag gick visning för Kondomeriet på Erotikmässan förra året, eller var det i början av detta året, jag kommer inte ihåg. Det ger en en sådan kick! Jag ska in till Change idag och prova bikinin igen, den är så snygg, det är lika bra att passa på när man är i stan.

Slänga sig i duschen och försöka piggna till =/
Jag gillar inte att vara sjuk =/

Have a nice day!

//Jessica


-Favorit bild-

publicerat i Modellbilder


Favorit i repris...

Så här mitt i natten innan jag ska gosa kudden vill jag lägga upp min bästa bild jag någonsin gjort!
En super fotograf som är bland de mysigaste jag träffat! You know I like you ;)


Foto: Andreas Stridsberg  Mua: Jessica L


Natti natti

//Jessica



Mer bilder

publicerat i Nöje


Tjaaaa!

Japp...då har jag äntligen fått lite mer bilder att visa från midsommar helgen =D





 

Lite blandade bilder från midsommardagen!

Vi är lite sletna från gårdagen...=P







Men snart blir det party!











Åh den allra sista bilden som togs när jag var som svettigast när jag hade dansat som faan! Fy faan vad jag var varm! Lite äckligt kanske men what to dooo? Hahahaha!

Hej så länge ;)

//Jessica



Välkommen till Världen Mio

publicerat i Allmänt


New Baby!

Ett STORT grattis till Susanne och Henrik för tillökning i familjen igår! Nu har Liam blivit store bror =D
Det blev en liten son som ska heta Mio och han var allt en riktig guld klimp! Kom hem med er så jag får träffa underverket! Han vägde 3270 g och var 50 cm lång.


Ja, det är rosa...det passar även på pöjkar med ;)

De bästa lyck önskningar skickar jag till er!

Löve

//Jessica


Recension

publicerat i Nöje




Jag var på bio igår och såg den efterlängtade filmen Sex and the city. Jag måste medge att jag hade stora förhoppningar om filmen för serien är enligt mitt tycke en av de bästa som någonsin gjort. Jag blev lite besviken på filmen. Jag förstår att det måste vara skit svårt att göra en film om en serie och få alla härliga karaktärer att synas. Nja, det var lite rörigt, inte samma skådespel som var i serien, något saknades från alla. Inte riktigt samma humor. Filmen handlade mycket om lyx, hur mycket de shoppade. Det är ju en ren dröm att kunna leva så, så långt från en annans verklighet man kan komma. Filmen var mest sorglig, jag hade önskat mer roliga äventyr med tjejerna istället för massa deppiga inslag. Filmen hade allt sina ljusa stunder med! Det fanns några scener som jag skrattade så tårarna rann! Klart att filmen var värd att se, ingen tvekan om det. Jag har saknat dessa tjejer =D Gå och se filmen och bilda er egen uppfattning, jag har hört att de funderar på att göra en till film, hoppas att den blir lite bättre än vad denna var. Men trots allt, så ger jag den 3 i betyg, den är sevärd iallafall!


//Jessica *En riktig Sex and the city fan*


-Ny bild-

publicerat i Modellbilder


Jag fick alla bilder från en session som togs vid Kinnekulle träffen!
Jag är jätte nöjd med alla bilder och jag tänkte jag skulle visa en för er! Alla kommer inom en snar framtid att läggas upp!Det var ett rent nöje att arbeta med fotografen, kommer gärna igen!


Foto: Kjell Sangberg  Mua:Isa Gustavsson

Do U like?

//Jessica



Min midsommar

publicerat i Nöje


God kväll!

Jag börjar på att bli sjuk, halsen gör ont och hostar gör jag oxå. Jag vill inte bli sjuk ju *snyft*. Det måste vara helgen som tar ut sig rätt nu..gahahaha!
Jag jag lovade att jag skulle lägga upp massa bilder från helgen och skriva om den men vart inte riktigt så igår. Jag tänkte vänta tills jag fått lite mer bilder så jag slipper skriva flera inlägg eller hålla på att ändra i efterhand. Men, vissa vänner är ju rejällt dryga ;) så mycket fler bilder finns men vet ej om det lär komma upp.

Jag har ett ord att säga om helgen....GRYM!

Jag åkte ner till Göteborg i torsdags eftermiddag för att slagga över en natt i Mölndal. Jag la mig hyffsat tidigt så jag skulle vara pigg och gla på fredagen då Magda skulle hämta upp mig på centralen i Göteborg kl.10.30. Sagt och gjort så var jag på centralen vid den tiden. Vilket glädjerus vi fick både två! Det var trots allt över 3 år sedan vi sågs och gissa om man har mycket att ta igen! Det var himla roligt att träffa henne igen! Vi åkte förbi Coop och skulle handla lite mat för kvällen, det blev massa sill, potatis, korv, röror ect. När vi kommer ut ur affären är det nästintill storm, typiskt för Göteborg! Inte nog med det hade det bildas en enormt lång kö på motorvägen, de flesta skulle väl ut till öarna runt Göteborg, vilken osis...det skulle ju vi med! Magda bor på Orust som är Sveriges tredje största ö. Det satte igång och spöregna och åska som tusan, åh vilken bra start på midsommar man fick!


Ser inte allt för lovande ut måste jag säga.

Det tog längre tid än vad det brukar att göra för att komma till Orust. Jäkla köer! Vi hade ju rätt mycket att prata om så det var inte hela världen att sitta i bilen som hade sitt eget liv...hahaha!
Vi började närma oss Orust och vädret var inte mycket bättre där heller. Om det inte blåste skulle det vara helt okej, lite regn har man aldrig dött av.


Här har vi Orust, tagen från bilen i farten

Som ni ser är det inget vidare väder =( Varför ska det för det mesta vara pissväder på midsommar? Jävlas modernatur med flit eller? Jaja...hm...
Men väl framme på plats där Magda bor var det solsken, trot eller ej! Vilket idylliskt ställe hon bor på! Jag blev helt förälskad! Hon bor i en lägenhet i huset och ett stenkasst från havet. Jag fick sug att bo på landet, mysigt som tusan.



Vilket lugn det var. Jag var helt avslappnad och njöt till fullo. Orust har en slående natur som inte går av för hackor. Mycket vatten, hamnar, segelbåtar, hus lite här och där på klipporna. Vem vill inte bo så?


Utsikten från Magdas fönster från baksidan av huset. Visst är det mysigt?
Vädret klarnade upp så vi fick sol på midsommar. Thanks.



Klockan var inte så mycket och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Ur trevligt och roligt såkart! Vi skulle fira midsommar hemma hos ett par till Magda som jag ska redan nu säga är helt makalösa trevliga. Firandet skulle börja vid 17 och vi hade god tid att göra oss klara. Under tiden pep det i mobben. Lite oväntat så kommer det två kompisar från Karlstad till Orust på midsommar! Faan vad skoj liksom! De satte sig i bilen och lite mindre än tre timmar så var de framme. Och de som kom var....

      
                            Jonas                                                       Patrik

Alltså, det kommer aldrig gå att beskriva vilken ruskigt skoj helg jag haft med gänget! Jag ska ge det ett försök och jag vet att jag är kass på att skriva och ingen direkt inlevelse har jag heller, men det har ni redan märkt...hahaha!

Jag och Magda hade suttit och druckit lite och inväntat grabbarna. Under tiden skulle Magda visa ett party trick som blev allt annat än väntat! Hon skulle öppna en flaska med mosserande vin med en sabel, att korken flyger av. Tyvärr så var det ingen riktigt Champagne och då förklarade hon att halsen är inte gjord av den bästa kvaliten, så hela halsen på flaska sprängdes av smällen från sabeln! Jag tror jag dog av skratt, snyggt party trick Magda ;)


Hon skar sig lite på tummen och gick sedan med Hello Kitty plåster!

Killarna kom till slut och vi drog vidare till festen. Vi hade ju såklart missat maten men ingen av oss var vidare hungriga. Vi kom precis till tårtan som var bland de största jag sett! Vilket bakverk och smarrig!

 

Tårtan gjordes av denna ur goa "Bullmamman" som är bland de mysigaste personerna jag nånsin träffat. Hon bor tillsammans med en lika mysig kille i ett hus som har stor potential! Ute på verandan har de en rund liten pool med utsikt över havet, helt underbart! Vill bo där!


Pöjkvännen och katten =)

Det tog inte lång tid innan diverse personer satte igång med ölspelet och för vissa, ej nämnda nu fick lite för mycket på en gång och markerade sitt revir minst sagt ute i naturen. Vi var väl sammanlagt runt 10-15 personer där nånstans och vi partajade rätt friskt. De flesta var där i par och alla var super trevliga och tog väl hand om oss =D Jonas fick till det lite med Maggie som typ var den enda singel tjejen på plats, ja förutom Magda och Jag såklart.


Magda och Maggie!

Midsommarafton var hel great! Kommer gärna tillbaka nästa år ;) Då en viss Magda drog iväg ut en sväng på natten så var det inget annat att göra än att slagga på deras soffa. Vi blev bjuden dagen efter på frukost och kaffe och upptäckte att det inte bara var vi Karlsta fölk som slaggat över, utom de flesta. Vi alla var lite halvsega på morgonen.


Ölspelet


Party tjejer!

Lördagen spenderades i Stenugsund. Vi var på en lite tripp vid hamnen och såg på massa båtar mm.
Jag är fortfarande tagen av naturen, så fruktansvärt fint! Jag tog dock inte många bilder, ångrar mig lite nu. Vi stannade till och käkade pizza, bästa bakis maten! Det blev lite fika oxå efter en stund vid nått halvknepigt ställe längst vägen. Vi alla var trötta efter fredagen så vi slog på en film, halv slumrade som vanligt genom hela filmen. Faan, är inte klockan mer än 17.15 efter filmen var slut! Tiden gick så sakta! Well, inte senare, då rusade den iväg.
Vi var allt på festandet på lördagen igen, förutom Jonas som var nykter för att köra hem dagen efter. Den mannen är inte att leka med. Faan vad han är rolig! Jag har skrattat så mycket under helgen, mer än vad jag kommer göra på ett helt år...gahahaha! Jag var dock inte på mitt bästa humör på kvällen. Jag hade sån mensvärk och magen var uppsvullen så jag knappt fick igen jeansen =( Lite pms där under kvällen. Inget direkt sug att festa, ville mest sova som alla andra ville. Men man är ju bara där över helgen så vi passade på att bege oss ut i deras nöjesliv!
Efter vi hällt i oss lite drinkar på förfesten och med mitt gnäll så åkte vi till Stenugnsundsbadet. Ett riktigt nice ställe, rätt så stort och låg precis vid vattnet. Jag var inte alls på G, lövar. Men efter lite Jäger och redbull satte mina ben igång att dansa! Jag har ALDRIG dansat så mycket som jag gjorde den kvällen! Jag och Magda buggade som tusan, ingen taktkänsla från mig, men vad då! Shit the same. Vi ägde dansgolvet! Jag hade träningsvärk i benen dagen efter, ingen nådig sådan heller.
Vi alla hade skit roligt ute, will do it again =/ Nu hoppas jag på att Magda kommer snart till mig så kan vi få lite mera äventyr ihop, jag har verkligen saknat dig! I löve you!

Söndagen åkte vid från Magda vid 12 och jag var rätt sleten efter helgen. Men en helt oförglömlig helg.
Ja visst låter det torrt när jag skriver, men jag är ingen skribent, kan inte stava bra och dyslexi på det...men ni får ta det ändå!

Vill avsluta inlägget med en bild på min älskade Magda! Pöss!



Det finns massa mer bilder från helgen som jag kommer lägga upp när jag får dem...okej?

Kram och tack för en lyckad helg!

//Jessica


Sex and the city

publicerat i Nöje


Nu ska jag iväg och kolla på Sex and the city! Jag tok älskade serien och nu hoppas jag att filmen är lika bra!



Uppdaterar om helgen ikväll ;)

Kram

//Jessica


...

publicerat i Allmänt


Detta är precis vad jag ska göra nu efter en suverän helg med massvis med skratt, träningsvärk i hela kroppen och fullt med oförglömliga minnen =D Sorry, jag orkar verkligen inte skriva om helgen idag, är en aning sleten och matt men imörn kommer jag uppdatera bloggen med massa snack och ett gäng med bilder!


Ni anar inte hur jäkla roligt jag har haft det, tack alla!

Löve

//Jessica* Trött & hungrig*


Midsommar

publicerat i Allmänt


God dagens!

Torsdag idag, imorgon är det midsommar =D
Om en stund ska jag åka ner till Göteborg och stanna över natten innan det bär av hem till Mägdi imorgon.
Det var flera år sedan jag träffade henne. Hon har varit en gris och bott i Austrailen i 2 år din peck!
Men nu ska vi umgås lite och ha det mysigt under helgen =D Vi ska fira midsommar hemma hos nån vän till henne på Orust och det blir lite folk. Det ska bli skoj att se lite nya ansikten. Jag längtar efter sill och potatis! Mums vad det är gott!
Det kommer vara minimalt med bloggande under helgen då inte Mägdi har dator. Men så får det bli. Då blir det massa läsning sen när jag är hemma igen och har säkert massa skoj att skriva om! Det kommer bli så jävla roligt! Längtar!


            

Vad ska du göra på midsommar?

Packa vore ju faktiskt bra....hahaha...sega jag

//Jessica



     
                                      

Fotboll

publicerat i Allmänt


Snart är det dax för fotboll! Det kan man ju inte missa =)

Nu ska vi vinna! Tjoho!

Dax att palla sig till Patrik och kolla matchen...sen ikväll om jag orkar ska jag uppdatera lite om mina planer för helgen!

Heja Sverige!!!!


//Jessica


Jag fick en skum fråga...

publicerat i Allmänt


Det finns folk till allt, det ska gudarna veta!

Jag fick en fråga om jag tyckte det var skönt att onanera på biblioteket?
Vad jag vet så har jag aldrig gjort det och skulle aldrig få för mig att göra det heller!

Ah så patetiska männsikor det finns!

//Jessica


Dagen

publicerat i Allmänt


Hellu!

Dagen har rusat iväg, inte fått gjort speciellt mycket som vanligt! Jag har spenderat många timmar på stan med Millimus. Käkat lunch på rådcafet. Det blev kycklingsallad, inget att hurra för! Kass är bara förnamnet. Mysiga Marie var med oxå, evigeter sen jag såg henne sist. Hon är så fin den tösen, och så har hon skaffat sig pojkvän oxå...äntligen =) Jag är glad för din skull! Spenderade timmar i affärer, strosade runt. Jag köpte inget! Wow...första gången...hahaha! Jag var inte direkt på humör att kolla heller. Jag prövade ett gäng bikinis men fann inte en enda som passa bra, som jag vill ha! Jag köpte en dålig för ett tag sedan men när inte passformen är så bra vill man inte använda skiten.
Mycket mycket rea på stan idag...=/
I våras var jag inne på Change (underklädesbutik) och prövade en bikini som satt som en smäck! Lite lite jobbigt att den gick på nästan 700 kr. Men ack så jävla snygg! Jag svängde förbi där idag igen och hoppades på att det skulle vara rea. De börjar med den efter midsommar. Tjejen som jobbar där är hur genom go och härlig som helst! Jag fick kolla in höst kollektionerna och fastnade för massa snygga under. Snart kommer jag antagligen ha bikinin i min ägo ;)
Dessutom, får jag låna underkläder för fotosessioner därifrån, hur bra är inte det?!!! Jippi! Nu smider Jessica stora planer för framtiden...mohahahha! Jag har den givna fotografen oxå, han vet ännu inte om det ;) Jag kan bara säga att han är så jävla grym!

Edit...jag har valt bilder nu efter mycket om och men. Jag tror det kommer bli riktigt bra =D

Till grannen nu...tingeling ;)

//Jessica




Besluts ångest

publicerat i Modellbilder


Jag har beslutsångest! Jag är väldigt duktig på den biten. Jag fick se alla bilder som togs igår och det är makalösa bra enligt mitt tycke såklart, smaken är som baken. Varför kan man inte få välja alla man vill ha?! Det vet jag väl själv att det aldrig skulle gå, men när det blir för många som är bra blir det ju svårt som tusan! Jag är super duper nöjd med min insatts, jag blir sakta men säkert bättre på att modella ;) Om jag fick/kunde så skulle jag be er om hjälp att välja ut vilka som skulle bli klara i slutändan...*muttrar*.

Till helgen blir det resa igen =)

Natti natti

//Jessica


Kinnekulle

publicerat i Modellbilder


Nu är jag hemma igen!

Åh vilken crazy dag jag hade igår! När jag väl var framme i Kinnekulle efter att ha mött upp muan Isa längst vägen samlades alla för lite info och rundtur runt området vid 10. Vilken miljö! Så gudars vackert!
Jag sattes i sminket rätt omgående för att köra min 70-tals hippie session som blev allt annat är bra! Nerå...så illa är det inte men vi hade skit otur med vädret. Snabba ryck då det kom regnskurar...sen sol igen...regn...blåsigt...ååhh bökigt värre! Kallt som faan var det oxå! Stressat är bara förnamnet. Åkte upp till samlingsplatsen igen och fikade. Snackade med alla möjliga männsikor, super trevliga allihopa! Jag älskar att träffa nya männsikor!

Det blev en ny sminkning...jag blev så jävla nöjd! Vilka läppar jag fick! Det var inge plutande på kommande session...hahaha! Tack gumman...du är en pärla! Jag ska försöka åka ner till dig snart ;)
Jag körde en session till, helt spontant och de bilderna, det man såg i kamerar var grymt snygga! Wiii!
Det blev väldigt kyligt under kvällen, det kom fram både täcke och filtar för att värma oss. De få personerna som var kvar på träffen var så härliga! Det fattades bara en brasa och en gitarr! Jag hade verkligen en super dag och jag knöt en och annan kontakt för kommande planer, inget fel! Det går inte att sammanfatta hela dagen i rader, jag kan bara säga att jag längtar till nästa träff och att få se bilderna som togs! Jag har tyvärr inga behind the scenes bilder...en...som ni får här! Jessica goes 70-tals hippie!



Jag pallade mig hem runt 22.30 då det kom världens regn, igen! Jag var så matt i hela kroppen, frös som en dåre, värmen i bilen var uppskattat! Kommer hem sent, slänger mig i bingen, snark...sover som en stock!

Tack ALLA för en super träff!

Löve

//Jessica


Fototräff

publicerat i Modellbilder


Gäsp...

Uppe ur bingen, lite halvseg och grus fortfrande i ögonen! Kaffets påverkan har inte gjort sig till känna ännu och jag har en och annan syssla att ta tag i! Wii att jag alltid ska vara seg att pyssla klart allt...hihi! Japp, men idag är det fototräff i Hällekis, Kinnekulle! Jag hoppas att vädret håller i sig så jag kan fota alla dessa ideer jag har! Jag är inte allt för på måste jag säga för träffen, kan inte riktigt sätta fingret på varför. Kanske bara känner så nu när man nyss klivit upp ur sängen och inte riktigt vaknat till liv. Nja...det blir säkert bra till slut annars så ska det blir sjukt skoj att träffa massa nytt folk, alltid skoj med nya ansikten =) Det blir en heldag med en jäkla massa fotande och några omsminkningar och jag ska allt ta med mig min kamera och fota lite jag med, lite behind the scenes bilder är ju aldrig fel att kunna visa upp =P

Vad ska ni göra idag?

Kramen

//Jessica


Vet ni...

publicerat i Dagbok


...att nu ska jag måla mina naglar och dricka kaffe mellan torkningarna...intressant va?!!! Hahaha!

//Jessica


Checklista

publicerat i Dagbok



God morgon alla!

Sovit gott? Jag sussa som en stock inatt och vaknade jätte sent idag, dumt dumt!

Min checklista för dagen:

* Städa lägenheten
* Fila fötterna
* Göra mina naglar
* Köpa rakblad
* Fixa massa papper hos olika myndigheter
* Shoppa det sista inför plåtningarna på söndag
* Byta stl på en topp jag köpte igår
* Noppra ögonbrynen
* Handla mat!
* Hämta as snygga stövlar =D

.....och mycket därtill!

Jag förstår inte riktigt hur jag ska hinna med allt detta idag! Stressande!

Nu ska jag slänga i mig mitt kaffe....uppdaterar sen!

Löve

//Jessica


-Ny bild-

publicerat i Modellbilder


Go kväll!

Större delen av kvällen har jag suttit med lite bilder och pysslat en jäkla massa.
Det går sakta men säkert framåt med photoshop och det blir bara roligare ju mer man lär sig =D
Det som är så jäkla bra med Jocke (både vän och fotograf) att jag får göra vad jag vill med bilderna, jag håller på att lära mig och det är en stor frihet =D Thanks!

En bild jag gjorde ikväll...dock är det nått strul med att ladda upp bilder så denna skulle igentligen inte visas =/ Den andra, med tightare beskärning kommer så fort det inte strular!


Foto: Joachim Snellman Retusch: Jag


Jag är hyffsat nöjd...*funderar vidare*

Ha en riktigt härlig sömn inatt!

Natti natti

//Jessica



Fuck the day...

publicerat i Dagbok


Bloggen har varit nere för min del...tydligen bara min eller nått...ah shit the same!

Jag hade planerat min dag rätt så bra idag som dessvärre blev dagen en aning oväntad! Jag åkte iväg idag för att fixa lite lunch till kvällens jobb och mitt visa kort har det varit problem med sen i måndags då jag var in till banken och betsällde nytt i måndags. Det finns ett ställe i min stad som har den mest gudomliga pasta salladen att få tag i! Jag måste nästan erkänna att den är godare än min, fast min är kalas goood! Då mitt kort inte fungerar om man inte knappar in siffror manuellt, och på det så får jag inte ut kontanter på minuten, det har aldrig hänt mig innan. Jag står i kassan, har beställt min sallad och är vrål hungrig så kan inte stället knappa in manuellt! Noooo...what to do? Jag hade 50 spänn på mig som jag ger fast det kostade 20 spänn er...så rara så rara mot mig! Iväg fort som faan då jag parkerat en snabbis på handikapp...illa jag vet...men men...två cigg had jag kvar, hatar att ha ont om cigg! Jag åker vidare till ställen som jag ska slut shoppa det sista till fotningarna i helgen (som jag ska berätta om mer sen). Bilen harklar sig, ont om bensin IGEN! Den slurkar soppa den j*vla bilen! Tack och lov är jag i närheten av en mack. Rusar in då jag snart ska gå på passet på jobbet. Jag tänkte ta det säkra före det osäkra och höra med dem då det är strul med mitt kort och det visade sig att jag glömt körkortet hemma! Nääääheeee! Vad får jag för svar!???

-Tyvärr så kan vi inte knappa in det manuellt om du inte har legitimation med dig! (Vaaaa? Panik)
Tackar för mig och drar vidare i bilen, Vad tror ni hände?

1. Kör på en grävling så jag blir stående på motorvägen
X. Krockar med en bil
2. Bensin stopp  och blir stående i en halv timme

Klurigt va??? ;)

Jag orkar inte rätt alla svar..så jag berättar på en gåg ;)

Jag kör då vidare, fast dåligt med besnin i tanken, det är inte alls lång till jobbet där jag befann mig. Japp...my bad luck...bensin stopp mitt på huvutrafikleden...ingen väggren dessvärre! Bad, soo bad! Stoppar massa trafik.
Jag sätter på varningsblinkers direkt, men innan jag ens har hunnit ur bilen ser jag en vit j*vla bil köra mot mig i HÖG hastighet i backspegeln. Nu kommer den där "Nära döda upplevelsen in".  Han ser mig inte stå stilla! Jag bara tänker...Oh gud Oh gud oh gud...han kommer köra rätt in i mig och jag kommer få leva med ständiga nackbesvär OM jag övrlever! In i det sista..nu menar jag mm från att ha krockade med mig så väjde han kraftigt! Dummer där! Bultande hjärta stiger jag ut ur bilen...letar fram varnings treangeln och går mina meter. Jag står hela tiden efter nära döden upplevelsen vid kanten om vägen, kollar ALL trafik om jag så skulle slänga mig i diket om jag ser faran igen!
Något mer jobbigt...Jessica har inga pengar på mobilen att koppla upp samtal eller skicka ett simpelt smn till nån. FAAAAAAN! K*K-f*tta BAJS! Väntar ett tag...ringer 112..pinsamt =P Japp... vilken hjälp man fick..nopp...blir kopplad till bogsering. ALDRIG i livet jag pröjsar 1000:- när jag är ca 2-3 km från jobbet, no way!

Men...alltid men...(ni som känner mig)

En super härlig man vid namn Lennart stannade efter ca 30 minuter! Åh min ängel! Helt otrolig härlig man som mer än gärna ville hjälpa till! Varför finns det inga mer som han??? Han visste själv hur det kan vara ute på vägarna och han har fått mycket hjälp av andra som han själv hjälpte mig, så han var så förstående! Han bogserade mig til macken några få km från stället...Tack så hemskt mycket!

Tankar..drar till jobbet...pust å stön...framme! =)

My fucking day!

Hur har din dag varit, bättre än min?

Löve

//Jessica


Update

publicerat i Allmänt


Go kväll!

Dåligt med bloggande i vanlig ordning! Jag har haft lite att stå i i några dagar. Nu när vädret är så ruskigt bra känner jag inte för att sitta inne direkt om ni förstår vad jag menar. Min gamla kamera, inte världens bästa kamera fick total frispel i fredags när jag hade med den ut. Displayen blev svart och bilderna som man hade tagit innan hade jätte konstiga färgkontraster, dax för lagning IGEN! Skit kamera, verkligen! Den är så smidig att ha med sig, platsar i vilken väska man än har. Jag släpar ju inte direkt med mig min nya systemdigital kamera med stort objektiv ut! Nej fy vad jobbigt! Skulle aldrig våga riskera det heller...vad som helst kan ju hända.

I fredags kom Zizzi och hämtade upp mig och vi åkte hem till henne och avnjöt lite alkohol förtäring på hennes balkong. Skönt att det var skugga på balkongen, tror inte jag hade fixat att sitta i solen efter en hel del solning på dagen. Vi snackade om allt möjligt och jag klarade av att locka mitt hår själv! Så duktig! Vi åkte in till stan och satte oss på Nöjesfabrikens uteservering, typ det enda stället som det inte var fullt på! Mycket folk alltså! Patrik kom efter en stund och var med oxå =) Vi träffade på vår allas Peak alias Adam ;) på Nöjes oxå som jag umgicks med resterande av kvällen då Zizzi åkte hem tidigare för det var hennes jobb helg. Peak ska oxå på Maiden i sommar så vi snackade en hel del att mötas upp i Götet och dra några bärs innan. Vi satt oss ner på Glada Ankan, evigheter sen jag var där! Mysigt och flummigt...haha! Jag tycker serveringarna borde ha öppet längre än vad det har, det är ju det som hör sommaren till! Man vill sitta ute, jag i vilket fall. Men men..vi traskade in och svängde våra lurviga i nån dans och så var det nån halv konstig kille som kom in på tjej toan och haffade mig för han tyckte jag var det vackraste han hade sett på kvällen...full var han inte heller...aaaahhhh så sött =D Thanks! Käkade pizza efter stängning, gissa om jag var hungrig! Jag har blivit så jävla dålig på att käka igen. Det blir var och varannan dag =/ Men snart kommer det stålar så då ska jag tok shoppa mat...mumma! Jag höll mig i skinnet och vart sådär lagom go i gasen så nått vidare bakfull var jag inte på lördagen.
Jag kommer faan inte ihåg vad jag gjorde igår...*funderar* Gjorde väl inget speciellt antar jag...hahaha!

Idag har jag städat så svetten lackade...seriöst mycket. Jag har så extremt varmt i lägenheten säkert 30 grader! Fast balkongdörren står fullt öppen så känns det inte alls, säkerligen inte bara jag som har det så, och på det sover jag i duntäcke...hahhaa! Jag har lite kvar med städningen som toa och så ska jag skura golven. Ringa kemtvätten imörn med och se vad de ska ha för att tvätta mitt sofföverdrag...så vidrigt just nu...*urk*.
Tog tag i balkongen idag oxå, ska försöka köpa lite ogräs i år så man får lite mer att tänka på, att behöva vattna dom!

Jag borde gå till sängs nu...men ska först spana lite insperationsbilder till massa fotningar som blir av i helgen! Det ska bli så jävla roligt! Skriver mer om det vid ett senare tillfälle =D

En bild på Birka, min gudomliga brorsdotter =D Åh vad hon är gooo!


Foto: Jag såklart!

Take care..

//Jessica


Nationaldagen

publicerat i Allmänt


Idag firas Sveriges nationaldag! Inte för jag kommer flagga speciellt mycket idag men jag ska allt ta mig ner till byn och njuta av vädret. Visserligen så är dagen inte planerad men jag ska iväg till Zizzi innan vi åker ner till stan. Det är ju fredag också och ingen ide att sitta inne! I förmiddags solade jag som vanligt på balkongen. Skit bra att ingen ser en så jag ligger helt näck och solar så slipper ja de fula ränderna efter bikini. Tydligen så tycker många killar att det är sexigt med ränder men jag förstår inte riktigt det. Jag tycker det är fult som attan! Jag är mest röd i vanlig ordning men i år ska jag bli brun! Jag ska kämpa alltså...hahahaha!



Idag är det hela två år sedan jag köpte min Volvo! Inte för jag är så himla nöjd med den, jag tycker mest det har varit problem...hahaha men det är min första bil och på nått sätt skulle det vara svårt att sälja den. Så jag tänker behålla den =D Idag är det också 1 år sedan jag träffade Emil på Harrys! Vilken sjuk kväll det var! Jag och några tjej kompisar satt på Harrys uteservering och Emil jobbade som bartender/servitör och han hade hand om vårat bort. Jag tyckte han var så mysig och rolig och mina såkallade vänner ;) skrev mitt mobil nummer på ett kvitto som de skulle ge Emil utan min vetskap! De ville para ihop oss då jag hade precis blivit nybliven singel. Men jag kom på dom i tid...hahahahhaa! Så flummiga Börgi ger lappen till han själv och sen dess har vi hållit kontakten. Hur det kan bli! Jag kommer så väl ihåg att jag kände mig så ful den kvällen, det berodde på mina hemska tantskor jag hade på mig för att det skulle matcha min snygga klänning! Fast de är fula så är de skit bekväma :)





Bilderna är tagna 2007-06-06 och på bild ser vi Marie, Jag, Zizzi, Maria och Frida.
Jag hade så jävla skoj den kvällen och jag hoppas att jag får lika roligt ikväll vad det nu blir! Idag invigs nya Sandgrundsudden efter renovering i parken. Nu finns det båtbrygga och fina sittplatser så dit kan man ju gå och spana hur det ser ut. Känner mig lite halvdö idag. Var hemma hos Patrik igår och snackade och hade roligt. Kaffet idag smakar inte allt för gott =/ Men nu är en kanna kaffe påsatt iallafall.

Jag var så jävla glad igår! En super dag! Jag fick äntligen papper från mitt försäkringsbolag och får utbetalt så mycket mer än vad jag trodde nästa vecka =D Jag ska kolla efter objektiv och handla lite kläder nu när det är sommar, det behövs kan jag säga! Jag ska försöka att hålla i pengarna så det räcker till midsommar och när jag ska ner till Göteborg och Stockholm, pengar har ju en tedens att försvinna väldigt fort.

Kaffe time...sen är det att möta Patrik och gå och käka lite...

Hoppas ni får en riktigt trevlig nationaldag!

Kram

//Jessica


Today

publicerat i Allmänt


Hela dagen har jag letat fakta till slut uppsattsen om Arne Jacobsen, en berömd dansk arkitekt och formgivare. Det har funnits en uppsjö med fakta och på endast 2 dagar skriva ner viktiga delar om hans liv och verk, snacka om bökigt. Men nu, är det fixat! Jag skickade nyss in det så förhoppningsvis får jag godkänt på utbildningen =D Annars så har jag tvättat idag och med min vanliga otur så var ena torktumlaren trasig så nu ligger det kläder och lakan över hela lägenheten! Man kan bli så jävla arg ibland! Jag har lapat en massa sol på balkongen sen tidigt imorse oxå och jag börjar få färg nu =D I år kanske jag kan bli brun som aldrig har inträffat innan. De ringde från jobbet förut med och ska in och jobba i två dagar, såååå bra! Jag behöver all tid jag kan få, hoppas på helgen oxå...hihihi.



Kaffe time hos Patrik...=D

Haaa duuu!

//Jessica

-Ny session-

publicerat i Modellbilder


Då var det åter dax för lite nya bilder på moa!

Ice coold!



                                
             




Vad tycks?

Löve

//Jessica


Kusligt

publicerat i Dagbok


Sov extremt kasst inatt. När jag vaknade kändes det som jag inte ens hade somnat in riktigt. Jag hade en otrevlig dröm inatt oxå. Jag drömde om Johan och det var ingen possitiv dröm. Jag kan fortfarande höra hans dotters röst eka att hon saknar mig och min familj. Jag vaknade upp och var rädd för drömmen. Jag vet inte om jag hade somnat in eller inte, det kändes inte så. Hjärtat bultade och det kändes så riktigt allt. Det var som dom kom in i min lya och bara stod där, tittade på mig. Som om allt var mitt fel att vi inte längre är ihop. Det var som nått spöke var i sovrummet och upprepade deras röster. Det var kusligt och jag hade svårt att somna om efter det. Otäckt är bara förnamnet. Jag kan inte förklara drömmen, kan endast säga hur jag kände. På ett underligt sätt så är jag stressad inombords idag. Kan inte koncentrera mig och det gör ont men kan inte förklara varför. Jag vet bara inte, är det en gnutta ångest som smyger sig på igen? Fy vad jobbig dröm. Kusligt värre.

//Jessica



Carpe diem

publicerat i Fotograf


....det är exakt vad jag har gjort idag! Jag har fångat dagen superb! Först på morgonen låg jag på balkongen och lapa en jäkla massa sol, jag vart dyng svett alltså! Vilken värme! Sen kom min foto kompis Patrik över och vi drog iväg ut och fotade allt möjligt. Vi såg ut som turister idag...hahaha! Först åkte vi till Bomstad och fotade lite i sanden ect och folk lär ha funderat när två ligger på mage i sanden och fotar lite kulor! Ääähhh...det bjuder vi på! Efter ha spendrat en tid på Bomsta drog vi vidare till stan och gick runt på Museèt och dess härliga park. Vi slog oss ner och fikade i gräset och så skönt så skönt att sparka av sig sandalerna och känna gräset. Mycket härligt! Efter en stund traskade vi vidare in till stan och försökte få lite mera insperation till bilder, det vart väl inte allt för mycket! Mycket aktiviteter i solen så gick jag hem till mamma. I vanlig ordning kan jag lukta på en mils avstånd när det finns mat lagad ;) Spagetti och köttfärssås! Mumma! Fick jag mat idag med, fattiglappen Jessica! Brorsan ringde medans jag var hemma hos mamma och han kunde byta däck på bilen min. Ja jag vet!!! Jag hade fortfarande vinterdäck på! Men nu är det sommardäck så tackar broder tuck. Jag brände av en jäkla massa kort därute. Brorsan yngsta dotter blev det många fina bilder på som jag ska ta tag i i dagarna tänkte jag. Det blev även en hel del blommor som kan bli nått snyggt av med =D Jag börjar hajja mer och mer och jag tycker det är skit roligt! Jag har knappt varit hemma idag, känns väldigt bra att inte sitta inne och möggla när vädret är super. Imörn ska jag ut och sola med lite vänner och skriva en uppsatts till skolan som jag hade missat...jag har endast två dagar på mig så det kommer bli bökigt! Jag får skylla mig själv =/

En bild...



Dax att hoppa i bingen...tror jag...

//Jessica


Igår

publicerat i Allmänt


Igår var det hela 8 år sedan jag tog studenten, det känns som det var förra året! Fy vad tiden har gått fort och vad har man igentligen gjort på 8 år? Det känns som man inte gjort ett skit, åren har bara passerat förbi och det hur har man tagit vara på de åren då?

Jag tog iallafall vara på gårdagen fast jag var lite risigt sen i fredags då jag måste medge att jag blev lite bakis som var skit länge sedan jag blev.  Det blev en kortis ute på krogen. Jag gick till Suss och satt i solen och drack lite kaffe och tjatade innan jag drog ner till mamma och åt årets första sill och potatis! Det är ju så himla gött! Jag bara njöt av värmen och maten givetvis. Vi var ett gäng och vi spelade lite kubb och jag var hyffsat duktigt! Jag fick ner några iallafall =D Det blev grillat senare på kvällen och man lär sig aldrig att man inte ska äta för mycket. Vilken kass mage jag fick =( För mycket av det goda! Det vart bra sent innan jag kom i säng inatt. Känner inte för att sammanfatta gårdagen närmare! Men pigg som en lärka idag!


Nu ska jag ut på fotoäventyr med min nya foto kompis =D

//Jessica


*Edit* skrev detta inlägg vid 12 idag...