Före & Efter

publicerat i


Tänkte visa lite före och efter bilder på vardagsrummet. I två dagar har jag fixat ett och annat och varför inte dela med mig av det? Klart jag gör det =D

Före

image146image145image144
Dessa bilder tog jag runt julen, då var det lila som gällde!

Efter


image140
image139image138image137

Det blev en liten föränding måste jag säga. Jag shoppade på rean för några dagar sen och fick det snor billigt.
Gardinerna kostade 100 kr för två längder, de är så snygga! Jag sydde upp dom för de var tok för långa och återanvände lite tyg till ett kuddfodral jag sydde. Duken på bordet är ihop sytt av två bortstabletter.

Jag satte tyg på tv bänken, jag har inte fått tummen ur än att bygga luckor så den är halvklar men det kommer med tiden. Möbeln är från Ikea (Ivar) som jag betsade i mörkbets så det skulle matcha resterande möbler. Avlastningsbordet och vardagsrummsbordet är är gjort av återanvänd teak och de kommer från Artwood och kostade 5000kr/st. Min underbara soffa kommer från Mio och kommer inte ihåg exakta priset men runt 11.000 kr. Lilla lampbordet vid soffan är ett second hand fynd. Mattan ska bytas ut mot en svart men den jag har är från Ellos. Skrivbordet är ett fynd från second hand affär som jag fick i födelsedagspresent av min käre mor. De svarta tavlorna är från Ikea och de hemmagjorda ramarna på tv bänken kommer oxå från Ikea där jag suttit och klistrat på spegelmosaik och stenar. Varför det är så tomt på väggarna och inget i ramarna är för jag inte vet vad jag vill ha i dom. Ska fundera mer på det.  De svarta lamporna i fönstret kommer frå Ikea resterande lull lull oxå. Tråddraperierna kommer från Tygfabriken i stan och kostade tror jag 129kr för två stycken.

image142
Den stora kudden är sydd av bortstabletter och så återanvände jag toffsarna som satt i julgranen och den lilla kudden lappade jag ihop av rester, blev super nöjd över den!

image141
Likadant med dessa kuddar, de små är så vackra och lille katten ville vara med på bild!

image143
Lampan är höj och sänkbar och kommer från Dimoda och kostade 150kr på rean istället för 639kr, vilket fynd!

Tyvärr måste jag säga att bilderna inte visar helt den rätta känslan. På kvällen när man tänder en hög med ljus och tänder lamporna blir det gör mysigt här hemma! Då är jag riktigt nöjd, så kalas fint =)
Så sumering av allt, riktigt nöjd med min insatts då pengar ställer till det men för en liten slant så är jag toppen nöjd!

Dax att städa upp efter allt pyssel =/

Haa duu!

//Jessica


Kommentera inlägget här :