Skolan klar

publicerat i Allmänt


Åh vilken dag! Jag har fixat det sista inlämningsuppgifterna till skolan idag så nu är jag klar med skolan =D Nu ska det bli underbart att slippa känna rejäll ångest över skolan och alla uppgifter mm. Jag klarade att sluföra den *stolt*  Vädret är toppen idag och jag har solat lite då och då på balkongen och snart ska jag sticka över till grannen och avnjuta en kall öl i solen, det förtjänar jag efter att ha varit riktigt duktig idag! Se vad som händer senare om man får för sig att dra ut eller om det bara blir hemma, saken märks. Jag är för lat för att ta bild på min outfit idag så jag slänger upp en bild som togs i måndags vid en plåtning där ni ser vad jag har på mig idag. Sommrigt och kvinnligt!  I love it ;)



Måste dra nu innan solen försvinner..eller ölen blir varm ;)

Kraaam

//Jessica


Lite strul i vanlig ordning

publicerat i Fotograf


Hejsan!

Vilket jäkla strul det var igår när jag lekte som faan med kameran! Jag har varit dålig att fota faktsikt men nu när skolan är över ska jag fota mer hade jag tänkt. Jag börjar haja lite mer om den men så mycket kvar att lära! Men skoj är det!
Fick ett ryck igår kväll dårå att leka lite, då man endast har kamera å ett dåligt objektiv (än så länge) så får man ta det man har. Jag fick det "smarta" iden att använda en vanlig bordslampa som enda ljuskälla då jag ville ha mörka bilder mm. Men då, när jag skulle sätta i en glödlampa så small den och proppen gick! Hela köket, badrummet och bredbandet/telefonen slutad att funka! Ååååh neej! Jag letar efter proppar men min vanliga otur hade jag inte en enda proppjävel hemma! Jag ringer en granne men denna svarar inte, klockan var rätt mycket oxå och hur lätt är det att hitta proppar på kvällen? Jag prövade ringa igen till en annan kompis, ack så hade jag för lite pengar kvar på mobilen att koppla upp samtalet! Faan liksom! Utan internet och min vanliga hemtelefon så sätter jag på mig kläder för att gå över till grannen. Kastar lite smågrus på fönstret för porten låses vid 21. Tack å lov är han hemma och dessutom har proppar som jag får låna! Räddare i nöden! Traskar hem, byter proppen och vips så fungerar allt igen =D Bilderna vart inte så lyckade måste jag säga...men har nog förstått vad som blev fel...man lär sig alltid nått...

En bild jag pysslade snabbt med som jag inte alls är så nöjd med...orkade inte anstränga mig en gnutta faktiskt =/
Men men...shit the same...



Nu är det att göra sig lite fin...

Haa duuu!

//Jessica


Bilder

publicerat i Modellbilder


Oj oj oj vad jag har haft fullt upp med plåtningar under några intensiva dagar! Därav har bloggen kommit efter en hel del! Nu har jag avverkat ett gäng med fotoideer så nu kan jag luta mig tillbaka och komma på lite flera ideer! Jag blev överraskad av att det blev så många bra bilder sist och det är rena helvetet att plocka ut de allra bästa! Man vill ju ha alla..hahaha! Men men...man får inte allt i livet! Jag har redan några bilder klara som jag lägger upp vid ett senare tillfälle, de blev riktigt coola för att vara tagna mitt i natten, ice cold ;)
När jag loggade in på bloggen blev jag lite extra glad oxå, jag hade vunnit en bloggdesign =D Min vanliga otur att jag aldrig vinner nått, vare sig det är på choklad hjul eller Lotto men nu har jag vunnit nått! Tack så hemskt mycket!

Jag delar med mig lite nya bilder som jag är super nöjd med =D


Foto: Johan Shultzèn Mua: Isa Gustavsson


Foto: Christer Persson

Nu är det solen som gäller för mig! Nu hoppas jag att ni får en jätte härlig dag idag!

Kram

//Jessica


Bröllop

publicerat i Nöje


Igår var jag på bröllop! Vigseln mellan Nadde och Pontus var jätte fin och gud vad vackra de var! Pontus var jätte nervös, det syntes så väl, men det är väl kanske inte så konstigt! Parets älsta barn skymtar i bakgrunden, han var så coolt klädd!


På vägen in...


Byter de ringar...

Bröllopet ägde rum i Alsters kyrka och vi var ca 50 personer som kom till slut. Själva festen hölls på den anrika gården Apertin, ett ställe som är enormt vackert och det är lite sagolikt. När paret gick längst gånger rös jag som bara den! Jag är enormt glad för att de hittat varandra och man ser verkigen hur kära de är i varandra. Riktig sann kärlek! Åh vad fina ni är!


Såklart ska man ta vara på seder...


Mitt favorit kort på paret!

Efter en jäkla massa fotograferande så var det ju dax för paret att åka...Pontus styvpappa har en förkärlek till äldre bilar och då Pontus är som en älg såg det ruskigt roligt ut när han knödde sig in i bilen! Ett gott skratt!


Tut tut...



Under tiden de var i väg och fotades så var det lite tips promenad. Jag tror jag fick ca 4 rätt på den! Kass är bara förnamnet. Hungrig som faan var jag och till slut kom de i den lilla röda bilen upp på gården. Middag tack!



Vi åt en tre rätters middag och förrätten bestod av meloner och parmaskinka. Huvudrätten var gourmepotatis och kött med champinjoner mojs...det var skit gott! Såklart var det bröllopstårta till efterrätt!


Lite blandad kompott av bilder under dagen!



Alla var så himla fina på bröllopet! Killara hade kostym och tjejerna hade klänning. Det är tråkigt att man sällan klär upp sig som man ändå gör på bröllop. Typ den enda chansen att få se män i kostym! Det som är så jävla snyggt!


Haha...älskar bilden på Milla..så jäkla klockren!
 
Jag åkte hem innan själva festen satt igång så den vet jag inte alls hur den blev! Det måhända att en å annan blev lite på lyran om jag känner de rätt!

Avslutar inlägget med en bild på min vackra klänning!



Tack alla för en trevlig dag och ett mycket fint bröllop!

Älskar er alla!

//Jessica


 

Lite av dagens plåtning

publicerat i Modellbilder


Gäsp...

Jag har haft ett riktigt bra humör idag! Min stöd fotograf Christer anmärkte det på en gång idag vid den spontana plåtningen som blev av med jätte trevliga Putte från Västerås =D Helt oplanerad plåtning från båda av oss men vi körde allt på lite, roligt! Vill även passa på att tacka Angelica för hennes hjälp med poseringar mm :) Hoppas att det blir några användbara bilder sen idag då Putte är på väg hem nu så jag har inte sett bilderna än. Efter vi var klara så fortsatte jag och Christer att fota lite då solen var kvar en lite stund. Jag förälskar mig inte i bilder på mig själv särskilt ofta men denna fastnade jag för direkt. Den är inte omgjort så det är bara helt neutrala jag i hög person ;) En liten förhandstitt på lite av kvällens fotning!


Det ska bli ruskigt roligt att se det färdiga resultatet sen =D Jag har höga förhoppningar på bilden så det ska bli skoj att kunna visa er sen före och efter. Allt handlar om Photoshop *garv*

Måste verkligen sussa nu, har haft huvudvärk hela dagen =/

Kram

//Jessica


Attans oxå

publicerat i Allmänt


Hellu!

Jag blev lite förvånad att solen lyser idag, jag var helt inställt på att det skulle vara pissväder som det vart i flera dagar nu. Det har ju tom snöat och då fick jag en liten chock, vad händer modernatur? Jag blev inringt imorse och ska iväg och jobba lite senare, jätte bra! Det tråkiga med detta att jag ska jobba just idag är att 20 minuter senare de ringde från jobbet ringde Christer och frågade om jag kunde fotas med en ny fotograf! Kiwa foto i stan behöver nya studentbilder och jag har blivit frågad förut och nu skulle det bli av, så jävla typiskt! Bilderna skulle visas i skyltfönstren och eventuellt i annonser, riktigt tråkigt! Jag som så gärna ville detta =/ Vi får se om de hittar nån annan eller om det skjuts upp lite längre fram men det är lite tid kvar till studenten...jaja...livet går vidare!
Jag sov som en prinsessa inatt, slocknade som en stock. Jag känner mig redigt utvilad, skönt! Sista koppen kaffe sen är det att sätta fart härhemma, ska plocka undan lite och slänga på klet i ansiktet sen är det att tuta och köra till jobbet, måste även fylla i skadeanmälan till mitt försökringsbolaget med som jag totalt har glömt bort. Slarver ;)


Vad ska ni hitta på idag?


//Jessica*fummlar en smula*


-ny bild-

publicerat i Fotograf


What a day!

Jag har haft det jätte trevlig dag idag tillsammans med min super härliga vännina Susanne! Ah hon var så fin idag och hon skötte sig utmärkt att stå modell för mig så jag fick lite träning ;) Jag måste säga att den tösabita är riktigt modig och gud vilken utstrålning hon har! Du är så enormt vacker gumman och det var ett sant nöje att fota dig idag, bortsett att du fick stå ut med massa fummel och konstiga poser ;) Tack för att du tog min oskuld att ta modell foto! Nu hoppas jag att du vill utstå fler gånger med mig =D

Självklart visar jag en bild jag själv blev riktigt nöjd med och framförallt för att vara min allra första gång i studio med ljus och allt där till! Tack även till min vapendragare Christer för din tid idag och det är alltid lika roligt att slänga käft med dig och reta dig till vansinnig ;) *LOL*

Jag ger er....Susanne-8 months pregnant!

image283


Pöss på magen din!

//Jessica


Snart så...

publicerat i Fotograf


God morgon!

Jag är lite spänd idag då jag ska försöka ge mig på att fota i studio för första gången! En annan har ju stått modell x antal gånger men nu är det jag som ska fota så jag känner lite press att få till några bra bilder. Men det ska bli jävligt roligt och det är väl det som räknas =D Träning ger färdighet sägs det ju...

Jag kanske kan visa nån bild senare idag om man har tur!

Tills dess...ha en underbar dag!


//Jessica


Blomma

publicerat i Fotograf


En till liten blomma jag jag haffade på bild!

image282

Vad tycker ni om den? Ris eller ros?

Kram

//Jessica


Önskelista

publicerat i


image276

Detta funderar jag rätt mycket på att köpa, finns i min stl dessutom!
Tycker det är skit snyggt och man kan ju alltid chansa på att det passar annars så får man väl skicka tillbaka det och gråta en liten skvätt om det inte skulle passa =/ Läckert är det iallafall =D

//Jessica


Vill ha!

publicerat i


image278

Man kan iallafal få drömma att man hade detta i sin ägo =/

//Jessica*pank och shoppingsugen*


Seg

publicerat i Dagbok


God morgon!

Kom i säng rätt sent igår då jag satt å snackade med massa nytt fölk på msn. Vaknade tidigt av att katten hade ner vattenglaset med ett brak! Jobbiga katt =/ Slurpar i mig ljummet kaffe och ska sätta mig på balkongen och njuta av solen. Dagens sysselsättning ska bli skolan som är panik med och sen om vädret håller i sig ska jag ut och fota också. Jag har en liten ide som jag vill testa =) Städade som en tok igår, så jävla skönt att ha det städat igen =D

Vad torrt inlägg...ingen lust att skriva känner jag.

Hej svejs!


//Jessica


Pause

publicerat i Dagbok


Tar mig ett litet uppehåll i städningen...pust, stön...pina! Vet inte riktigt vad som hänt men jag har blivit så slarvig med att plocka undan efter mig. Jag som alltid har varit renlig av mig och till skillnad från då så är jag rena lortgrisen! Tror det är dax för lite skärpning. Nyss packade jag upp resväskan efter helgen i Mjölby, mer än en vecka senare! Hallå liksom...latmasken Börgi! Jag får skylla på att det finns så mycket annat skoj att sysselsätta sig med istället..hihihi! Jag har tokrensat min garderob oxå, finns knappt nått kvar *snyft*
Jag prövade en bh som var i stl 70H som jag köpte i mars förra året som knappt är använd...mina lökar drunknade i den! They are totaly gone! Hm...taskigt läge =/ Jaja...jag har ju visserligen alltid önskat mindre pattar men att de skulle försvinna så mycket har jag väl aldrig föreställt mig att jag velat. Possitivt dock är att man ser mindre ut med mindre bröst =D Alltid ska det vara nått man inte är nöjd med...faan att vara Qvinna ibland!

Får ta och fortsätta i allt bök här, kommer annars inte blir klar på flera timmar *stön*

Over and out

//Jessica


Lite shopping

publicerat i


image273

Jag har varit så enormt shoppingsugen de senaste dagarna då jag inte äger ett jäkla plagg som passar! Nu överdrev jag lite men inte långt ifrån sant! Jag är för lat för att knäppa kort på de andra sakerna nu iallafall, och jag hittade inga bilder på de övriga plaggen på nätet. Jeans kjolen från Lindex är helt makalös snygg och sitter som en smäck. Kurvorna kan jag lova kommer fram, inte mig emot =D Så om ni letar efter en snygg kjol rekomenderar jag den, ni kommer inte att ångra er! Shortsen är jätte bekväma och till en billig peng dessutom, funderar på att köpa fler i andra färger för i den modellen finns en uppsjö av färger, kanske gula? Ett utav mina två par solbrillor jag köpte med, me like =D

Pöss pöss

//Jessica


Blomster

publicerat i Fotograf


Jag skrev i förmiddags ett gööör långt inlägg om helgen men av nån konstig anledning så gick det inte att publicera på bloggen och jag sparar ALLTID innan jag förhandsvisar men denna gång gick det inte att få tillbaka inlägget. Så jag vart lite putt och gav blanka *pip* i det och skriver ett nytt nu som inte handlar dessvärre om helgen ;) Antingen kommer jag strunta i att skriva om helgen, som var i övrigt riktigt nice eller så skriver jag om den längre fram...okej damer och herrar?

Börgi (ett av alla smeknamn jag har) har varit ute på foto äventyr idag =) Jag hade det skit skoj tills batteriet i kameran tog slut och det andra funkade inte när inte luckan var på. För att vara första gången, helt på egna ben lyckades jag hyffsat att få till några bilder =)

image269

What do you think?

Jag gillar den iallafall och det är väl i slutändan det viktigaste! Förvånandsvärt roligt att fota blommor trodde jag inte att det var. Just nu önkar jag att jag hade ett macro objektiv för att komma riktigt nära. Älskar sånna bilder! Men jag får nöja mig med det lilla jag än så länge har då jag är i full gång att lära mig hur kameran fungerar! Men shit vad roligt det är! Jag har pratat med flera modeller som vill bli fotade när jag blivit mer haj på det och vissa vill även stå modell nu för mitt lärande syfte! Wii!

image272


Take care!

//Jessica


En mycket bra dag

publicerat i Allmänt


Snart dax att sova...

Jag är rätt så slut efter en heldag i solen! Jag har varit extremt duktig idag och lånade morsans cykel och trampade ner till stan och tillbaka =D Det var lite jobbigt ner till stan då vinden var kraftig så tårarna började rinna, så där försvann mitt smink =/ På hemvägen råkade jag ta ett andetag med öppen mun och med min jävla otur flög ett småkryp rätt ner i halsen...urk! Fick cykla med en jäkla hosta, inget skoj! Jag var på stan och shoppade lite idag, det gör en glad i själen =) Det blev ett par korta vita shorts, ett rosa linne, en silkes grön tunika och nya leggings. Jag spanade även efter solbrillor och så la jag undan två bh:ar som jag förmodligen kommer köpa imörn när jag och syster är på stan. Jag träffade på käre Emil och Viktor på stan och tog en fika i solen med dem. Emil hade råkat klämt sig med trucken på jobbet så han hade tydligen legat inne på sjukan i några dagar, stackare. Han såg inte vidare kry ut! Klappar om dig! Gick lite vidare på stan efter fikat tills lilla Millis slutade jobba. Vi avnjöt Arenas gudomliga bacon hamburgare och jag tog en öl till maten, det kändes lite knepigt att kunna göra det då jag alltid annars har bilen till stan men nu kunde jag njuta av en iskall öl på Arenas uteservering, det är sommarn det! Dock blev jag sådär övermätt så man ville spy upp maten. Men lite förbrännde jag när jag cyklade hem! Jag lämnade cykeln hemma hos mamma och tog en kaffe på maten tills det var dax att hämta stora syster vid tåget. Hon har med Nintendo wii så nu jävlar blir det spelning i helgen!!! Under tiden jag var på stan ringer chefen från jobbet och undrar om jag är intresserad av ett vikariat...självklart är jag det! Jag blev skit glad då jag vet att jag kommer klara mig ekonomiskt framöver, en sten lättare från bröstet =D Och så fick jag mer tid att jobba oxå, blir helgen igen så det blir att jobba på lördag, slänga sig i bilen och köra fort som faan för att hinna med konfermationen vid 4! Stressigt, men vad gör man inte för pengar? Söndag blir oxå jobb så jag vet inte riktigt hur det löser sig med eventuell plåtning...jag vill så gärna ju =/ Jaja...allt löser sig ALLTID!!! Jag blev så jävla glad när jag hämtade cykeln hos mamma idag. Hon var på intervju i måndags och de ringde henne idag och ville anställa henne!!! Det är oxå en heltidstjänts...jag är så glad för din skulla mamma =D Det har faan varit en jävla bra dag idag! Trots att jag blivit röd av solen och pattarna bleka som snö...bara att sola topless imörn ;) Nu känns det som vinden har vänt...äntligen!

Natti natti

Zzzzz

//Jessica


Blandat idag

publicerat i Allmänt


God morgon!

Vilken strålande fin dag det är idag! Det är riktigt varmt ute nu och jag har avnjutit min första kopp kaffe på balkongen. Jag ska pallra mig ut igen och sola och läsa nån blaska hade jag tänkt mig. Ikväll kommer min stora syster Helena och hon kommer ha med Nintendo Wii igen! Det lär bli en å annan film igen kan jag tro...hihihi! Imorgon kväll kommer även mormor ner och stannar hela helgen och nu var det ett tag sedan man såg henne! På lördag konfermerar sig lillsyrran så nu måste jag ut och leta present, lite små panik har jag då hon är så envis den tjejen att inte vilja bära smycken, vad köper man annars till nån som konfermerar sig??? Tips är alltid välkommet!
Fick plunta kanske...? Hahahaha!
Snart kommer jag ha en ny dator i min ägo och det är jag riktigt glad över! Men, det finns alltid ett men. Nu är det inte jag som bestämt innehållet eller liknande men med min vanliga otur när det gäller datorer så förväntar jag mig att det ska bli nått krongel med den, för det har det blivit med alla andra jag haft. Om det skulle bli så så är det sista gången jag köper dator för då är det meningen att det ska jävlas med mig och att jag inte ska äga nån burk! Håll tummarna för att det blir bra denna gång! Jag har dock inga förhoppningar!

Eventuellt på söndag blir det plåtning igen! Jag håller på att leta efter bra ställen att fotas vid och nu ska det bli jävligt gött att ta vara på vädret när det är så enormt fint! Jag kanske själv bränner av lite bilder då jag faktiskt har en alldeles egen kamera då...wii! Kul kul!

Bjussar på en ny gammal skratt film som filmades en bakfull dag på jobbet i somras. Jag är en aning övertrött!

Jag ger er...SHREK!



Ha en super duper bra dag idag! Ta vara på vädret!

Många kramar

//Jessica


Ny bild

publicerat i Modellbilder


Jag fick en ny bild från en av mina favorit fotografer!
Jag är hel nöjd med denna bild och fler är på väg =D

image268
Fotograf: Johan Schultzèn
Mua: Isa Gustavsson


Vad tycker ni?


//Jessica


Jag får ny...

publicerat i Modellbilder


Go kväll!

Vet ni en sak...?

JAG FÅR EN NY DATOR OCH MIN NYA KAMERA PÅ FREDAG!
Så nu jävlar ska jag sätta igång på allvar =D
Jag är så jävla glad för tillfället då nått i mitt liv går som jag vill...tjoohoo!

Tack vännen min ;)

Kram

//Jessica


Helgen i mjölby

publicerat i Modellbilder


Ny dag!

Jag var helt slut igår och slappade mest hela dagen efter helgens bravader. Jag vet att jag lovade lite bilder och ska försöka lägga upp några nu ;) Jag har inte fått alla roliga bilder än av Johan men jag visar de som jag har.

Min helg:

Efter lite planering så bar det av med tåget ner till Mjölby i fredags för att köra lite fotosessioner med härliga Johan jag träffade under Sobelträffen tidigare i år. En super rolig kille men lika sjuk humor som en annan. Han mötte upp mig vid tåget och så bar det hem till Johan. Den spontana sessionen vi körde i fredags drog en aning ut på tiden och klockan var bortåt 4 på morgonen innan vi gav oss för kvällen, eller morgonen :P Mycket skratt och en hel del sjuka oseriösa bilder blev det bortåt natten då vi både var övertrötta :P



Han trodde inte det skulle bli nån bild när jag riktade kameran mot spegeln men tji fick du! Bilderna är tagna precis innan den spontana plåtningen på fredags kvällen.

image254
Hahaha...så här går det "igentligen" till under fotosessioner ;)
image255
Lite balans övning =D

Vaknade upp på lördagen och kände mig lite seg då det inte blev allt för många timmars sömn, men vad gör det när man hade så jävla roligt! Det var sjukt länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde på lördagens morgon när vi fick för oss att busa rejällt. Vid frukosten (12.30) så kommer vår kära och underbara mua Isa som skulle stå för maken hela dagen. Hon är en riktigt härlig tjej och fruktansvärt trevlig och med samma humor som mig och Johan. Jag försökte knäppa kort på både Johan och Isa men ingen av dem är så glada att vara med på bild =/ Faan ta er! Hahahaha!

image259
I all hast att försöka få med muan Isa!

Isa satte igång med maken, Johan har behind the scene bilder som kommer inom kort att läggas upp.
Nu kommer äntligen mina gröna bollar att användas! Isa är jätte duktigt och jag blev väldigt nöjd med maken inför plåtningen. Inte för crazy då det skulle bli kaka på kaka.

image260
Japp, ser inte allt för munter ut men vill visa lite hur maken blev!

Efter lite fotning åkte Isa och köpte mat till oss som vi vräkte i oss, välbehövligt! Sen var det åter sminkning inför nästa session. Nu har jag inga bilder på det men en bild är klar som jag är riktigt nöjd med.

Här kommer den!

image261

Efter en hel dag med fotning var Isa tvungen att åka. Jag och Johan körde vidare med fotningen och det kommer säkerligen bli några fina bilder från den andra maken. Jag hade turen att jag skulle bli sminkad av henne igen på söndagen då jag åkte till Linköping för att fota med en helt ny fotograf som jag blev väldigt besviken på. Hon var så gullig att möta upp mig vid Linköping och fotografen plockade upp oss. Jag nämner inget namn på fotografen men hela sessionen blev en flopp och jag kände mig rejällt obekväm, jag hade tänkt mig nått helt annat än vad det blev. Så från plåtningen i Linköping blir det inga bilder, kanske nån om man har tur. Men men...så är det! Tur att Johan finns! När vi hade gått från fotografen ville jag så gärna köra om sessionen då jag hade en bild hur jag ville ha det. Isa som är en ängel ställde återigen upp och följde med hem till Johan igen och satte igång med sminkning som jag ville ha! Det blev kanon!



Vi körde den session som jag ville göra i Linköping som inte blev bra alls. Super tack till Johan att han ställde upp å fotade mig, igen och sånna killar växer inte på träd. Det blev massa bus och skratt igen, nu låter det som att vi är helt oseriösa men riktigt så illa är det inte! Bara lite...hahahahaha! Efter inställningar av ljus mm körde vi på ordentligt, klockan rusade iväg och Johan hade för sig att sista tåget till Linlöping gick strax efter tolv på natten så Isa kunde ta sig hem. Men aj då, det var fel! Vi sökte efter bil och skjuts till Isa men utan resultat. Vad gör vi nu liksom? Isa hade skola att gå till, jag skulle hem med morgon tåget och Johan skulle på intervju oxå. Det blev så att Isa oxå sov över hos Johan! Han klagade väl inte när han hade två tjejer på besök ;) Vi är allt ett bra gäng vi!
Då var det ingen panik längre och vi var vakna sent denna natt med som nätterna innan. Ni har hört mitt skratt och det är inte det vackraste men jag tror att Isas skratt slår mitt! Riktigt trötta alla tre sätter vi igång och asgarvar, skratt som kommer från magen så tårarna rinner! Jag har haft så extremt roligt! Till slut kommer vi i säng och sover på sin höjd runt 3 timmar innan det är dax att stiga upp för att ta tåget hem igen.

image264
Jag älskar detta kort på mig och Isa, taget under tiden Johan ställer in ljus mm.


En serie med bus igen...hahahaha!

Kortfattat så har jag haft en super rolig helg som jag önskade inte skulle ta slut! Ett stort tack till Johan för att jag fick bo hos dig, kommer gärna igen ;) Ett stort tack till min favorit mua Isa som ställde upp under helgen, oförglömligt! Vilken grym helg!

Nu hoppas jag att det "duger" med bilder ;)

Nu ska jag jobba!

Kram

//Jessica


Home

publicerat i Nöje


Hemma igen!

Jag har tyvärr inte haft tid att uppdatera bloggen, jag har haft fullt upp sen i fredags!
Är as trött då det inte blev mycket sömn inatt så nu ska jag sätta på en rulle och söva en stund så lövar jag att jag delar med mig av mitt äventyr senare idag och om ni har tur så lägger jag även upp lite behind the scene bilder som inte går av för hackor...hahahaha! Sitter och små ler då det är så roliga och sjuka bilder :P

Pöss på alla


//Jessica

P.s JAG HAR HAFT EN SÅN GRYMT ROLIG HELG ;) D.s


Snart på g

publicerat i Allmänt


Äntligen helg! Wii! Så mycket jag har längtat att denna helg ska ha kommit då jag har planerat och planerat så att allt ska stämma. Om några timmar tar jag tåget ner till Mjölby och innan dess så ska jag tvätta ur hårfärgen och hoppas på att den sitter bättre denna gång. Jag sov otroligt skönt inatt oxå och var bra seg när klockan ringde. Men jag steg allt upp och har druckit snart en hel kanna kaffe! Väntar på magbesvär snart ;) Ska till jobbet en snabbis och hämta småsaker som jag får låna av Zizzi sen är det iväg till banken å sätta in stålar och shoppa det sista innan avgång. Snart har jag något som jag har velat haft länge i min ägo! Roligt!
Ser sjukt framemot denna helg och det kommer bli en å annan bra bild, helt säker på det, förväntansfull =D

Vad kommer ni sysselsätta er med i helgen?

Skriver sen om det finns tid över!

//Jessica


1/5-05

publicerat i Dagbok


Det har sett ut som faan hela dagen hemma hos mig! Tvätt som ännu inte är inne i garderoben, grön hinna på köksgolvet efter spryen igår men det kommer vara värt det! Munstycket till dammsugaren jag lånade av käre mor passade inte så i sin vanliga ordning tejpade jag fast det om å om igen då det jämt lossnar, så fucking irreterande! Städade idag för avresan imorgon då jag tycker det är skönt att komma hem till en städad lägenhet. Gick ner till mor å drack kaffe förut och hon var så snäll och sydde upp banden till min fantastiska klänning jag kommer fotas med i helgen =) Hungrig som aldrig förr och en bankande huvudvärk traskade jag hem för att tina lite fläskfile och tog bilen till affären och handlade lite mat för månaden. Har känt mig en aning stressad för helgen då det är mycket som ska fixas och tänkas på. Naglarna gör jag imorgon då jag ännu inte vet om man kommer köra nån spontan session inför lördagen. Antagligen kommer det bli det om jag känner han rätt ;) Nu har jag packat nästan allt klart förutom det jag kommer använda på morgonen mm. Jag lyxade till middagen rejällt idag! Det vart marinerad fläskfile med pommes och beasås och en kall öl till maten...det var riktigt gott! Åååhh vad seg jag är och sängen ropar efter mig, skönt att krypa i säng!

En bild jag tog häromdagen...



Natti natti!

//Jessica