Tv-spelskväll

publicerat i Nöje







Lite bilder sen förra helgen, ja jag vet att jag är seg och det var svårt att få ihop hyffsade bilder då jag av en konstig anledning inte får lägga ut vilka jag ville =P
Det känns bra att jag inte är ensam om att vara lite knäpp av mina syskon!


Löve

//Jessica



Cameltoe

publicerat i Nöje


Käre bror...



En liten snutt...mohahahhahaha =P

Löve

//Jessica



Hm....

publicerat i Allmänt


Hellu hellu!

Länge sen nu som attan! Jag har haft lite fullt upp de senaste dagarna och just nu ser det ut som ett bombnedslag i min stackars lya, allt är Peters fel =P Det blev lite hemmagjord pizza igår och så bakade jag en allt för söt äppelpaj men visst gick det ner...mumma! Och vilken träningsvärk jag har! Vi har spelat massa tv-spel och jag har vunnit...alltid lika roligt att slå killar i tv-spel ;) Jag är bäst! Lalalalallalala...

Helgen är här...åh jag är ledig!

(Jag lägger upp lite bilder senare ikväll efter förra helgen)


Haaaa duuuuu!


//Jessica



Update

publicerat i Allmänt


Vilken dag det var igår. Dopet för lille Mio var fint och han var så duktig så. Han är ett riktigt charmtroll.
Efter dopet så blev jag bjuden på tacos hemma hos mamma som stora syster hade gjort iordning. Dock var jag proppmätt efter all smörgåstårta och kakor på dopet men visst fick jag i mig tacos ändå! Det kändes som magen skulle spricka, som om man hade svalt en stor badboll! Jag blev ruskigt trött efter maten och bara ville sova! Men icke då....mamma Susanne kom ner till moder och drack kaffe. Mycket mysigt! Och föresten så är jag korthårig igen, lite ångest för det =/ Gud vad jag kommer sakna mitt långa hår! Dröjer nog inte förens det är isatt igen =P
Det blev lite film igår kväll, en klassiker..."Pretty in pink". Jag har ett svagt minne att jag såg den när jag var liten. Jag orkade inte gå hem igår så jag slaggade hemma hos mor och fick gå upp tidigt för att skjutsa syrran till tåget. Jag håller på att lägga in bilderna sen i lördags så kanske det dyker upp några roliga kort sen. Annars på dagens schema så blir det städning och senare ska jag till tandläkaren, jag hoppas jag kommer billigt undan. Eventuellt slänger jag i ny hårfärg för att täcka mina gråa hårstrån, de börjar bli lite väl många!

Kyss på er


//Jessica



Dop

publicerat i Allmänt


Morn morn!

Snart ska jag iväg på dop. Gulleplutten Mio ska döpas idag! Vilken tur att vi skippade de extra ölen inatt, annars hade jag nog varit riktigt dålig idag. Dock har jag fortfarande skitont i magen efter alla köttbullar och gamla potatisar jag käkade inatt, med senap och ost på...mumma! Jag hade hur roligt som helst igår! Det blev lite filmklipp och dumma bilder tagna som jag tänkte jag skulle lägga in senare idag om jag orkar.


Mio Angelo Thuresson

Plikten kallar och jag ser framemot att få käka smörgåstårta idag =D

Kyss

//Jessica



Den första är knäckt

publicerat i Nöje


Precis öppnat min första öl och den smakar utsökt! Lyssnar på Iron maiden högt som tusan, underbart! Borde igentligen in i duschen och kleta på smet i fejan för kvällen, men orka =P Jag har lite beslutsångest om jag ska färga om mitt hår till mörkbrunt/svart igen. Jag trivdes så himla bra i det mörka! Det känns lite mer som mig....



Min kväll ser lite ut så här....ska knäcka mina syskon i tv-spel (som om det skulle hända). Nya Guitar Hero måste prövas fast jag inte ens kommit igenom en hel låt än =P Det kan hända att det blir lite knäppa bilder tagna och om ni har tur någon filmsnutt som ni kan skratta åt! My homie Gräsberg är aldrig sen att ta upp mobben för att filma stackars Börgi i de mest udda situationer ;) Idag måste vi dock hålla oss inom rimliga gränser då det nalkas dop för lilla Mio imörn. Inte så snyggt att stinka alkohol i kyrkan =P Dop presenten blev riktigt lyckad måste jag säga! Kan inte säga vad det är, då blir det ingen överraskning.

Nja....måste fixa till mig så jag blir en snyggare variant av mig själv =D

Hoppas att ni får en härlig kväll!


Pöss på er

//Jessica



God morgon

publicerat i Allmänt


Gooood morgon!

Idag har jag en hel del att se framemot. Min stora syster är hemma och vi ska träffas senare idag och hitta på roliga saker. Det blir säkert lite Nintendo Wii och lite biljard på stan ikväll. Nån som vill hänga på ikväll? Det var evigheter sen jag höll i en kö så vett å tusan om jag ens får ner någon "boll", nja...den svarta skulle det väl isåfall vara =P Jag är ingen dålig förlorare...hehehe!



Nu är vintern här oxå. Ska bli intressant att komma till bilen och få skrapa rutorna idag, det är något jag verkligen avskyr att göra! Jag ser så extremt rolig ut, ståendes på tå för att komma åt i mitten =P Inga vinterdäck har jag heller så vem vet om jag glider av vägen! Jag får köra lite...hm....lugnt idag. Seg som en mört är jag idag, kaffet hjälper mig inte att bli pigg och borde göra mig redo för mitt arbetspass idag. Jag är ingen morgon människa! Kallt och jävligt är det med, vill krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet, det skulle vara underbart. Hungrig är jag med men har inte ens en liten brödbit att käka, stackars mig =P

Tiden tickar för fort nu....jobbet väntar...

Ha en mycket trevlig dag!

//Jessica



21/11-08

publicerat i Allmänt


Hej!

Sitter här och försöker fördriva tiden med något vettigt! Jag ska hämta min stora syster vid tåget som skulle komma in 22.15 men det är kraftiga förseningar för någon olycka så nu har jag ingen aning om när tåget anländer. Det känns väldigt drygt och tråkigt att behöva vänta i flera timmar för att hämta upp henne. Jag skulle gärna komma i säng tidigt idag då jag ska jobba imörn. Men men...snart blir det lite pizza i ugnen =)



Bosse i somras

Igår var en jobbig dag. Efter jobbet fick jag reda på att käre Bosse hade dött. Min mammas allra bästa vän och en enormt härlig person som jag haft mycket roligt med. Det känns så overkligt att han är borta, man fattar det inte riktigt. Han var en i familjen, tveklöst.  Han var så jävla rolig och brydde sig om alla! Det var alltid massa dumheter och bus från Bosse...hahahahha! Så idag går mina tankar till hans familj, vänner och min mamma. Du kommer bli saknad, enormt mycket!
Du kan läsa mer på GP .

Jag har varit lite nere den senaste tiden och detta med Bosse har ju inte direkt gjort saken bättre. Men iallafall så hade jag lite ölkväll hemma hos mig igår men några killkompisar. Jag vet inte när jag kom i säng inatt! Det kändes bra att ha vänner runt sig igår och jag funderar starkt på att göra en "Olausson"...sälja allt jag äger och har och dra ut och resa och se världen innan man blir allt för gammal! Jag känner för att förändra mitt liv och det kanske är lite drastiskt att sälja allt man har men det är ju bara döda ting som man alltid kan skaffa sig igen. Nån som vill hänga med? Jag behöver en förändring!

Pizza time!

Hej så länge!


//Jessica



God morgon

publicerat i Allmänt


God morgon!

Det får bli en snabb uppdatering såhär på morgonkvisten! Shit vad jag sov kasst inatt och upp tidigt idag, för att vara lilla mig. Efter jobbet ska jag på stan och spana lite roliga outfits....jag måste hitta ett par coola "mormors" trosor, inte det lättaste måste jag säga men nu kommer det mer trosor som ska vara höga så man kanske har lite tur att hitta ett par =P
Jag ska försöka svänga förbi Kiwa foto idag oxå och se om min gamla vapendragare Christer jobbar idag.

Till veckan så ser det ut som jag får "fint" besök av käre Peter Ljungkvist. Det ser ut som vi har mycket på schemat och jag förstår inte hur man ska hinna med alla saker dock =/ Och vad måste jag göra då...jo städa! Fy faan alltså! Ska sätta lillsyrran på lite städning tror jag *lol*! Jag får muta henne med något tror jag!

Tiden går jävligt fort, börjar jobba om en liten stund...suck!

Vad ska ni hitta på idag?


Löve


//Jessica



Deppo

publicerat i Dagbok


Hejsan!

Jag har inte varit på mitt bästa humör de senaste dagarna så därför har jag inte skrivit i bloggen, märkt det kanske? Jag är lite halvdeppig måste jag säga. Det kan hända att jag inte har jobb kvar i december då den jag jobbar för kanske kommer tillbaka efter sin sjukskrivning, håller tummarna för att hon blir sjukskriven längre så kanske jag har en chans att skaffa mig ett nytt jobb! Tråkigt att detta ska påverka mitt sinne så mycket =/

Det har varit väldigt lugnt i livet, inte hittat på något roligt alls. I helgen kommer käre storasyster så då blir det väl kanske lite biljard med syskonen och Nintendo WII! Just nu behöver jag göra roliga saker som kan pigga upp mig, annars lär det sluta att jag vräker i mig massa chips och tycker synd om mig själv...hahahaha! Näää...så långt får det inte gå!

Kan inte syrran komma snart så vi får åka och käka mat! Vråååålhungrig!

Hej så länge!


//Kram



-I need colour-

publicerat i Modellbilder


Vilken jävla patetisk dag! Kan man vara mer mer rastlös och uttråkad som jag varit idag? Me dont think so. Vaknade sent, kallt och jävligt. Gjorde inte ett skit igår så man har ångest för det, eller nja...kanske inte enbart det men ändå. Livet tycks inte innehålla ett skit. Bara tomt med all bråte man släpar med sig. Släng iväg det nångång Börgi Börg!

Jag blev bara sådär apdeppig ikväll, helt från ingenstans. Som ett hårt slag mot bröstet. Jag har inget meningsfullt liv. Ärligt....inte det minsta (!). Dagarna ser mest likadana ut, jobba, sova och skita. Ååååhhhh wiiiiiii vad roligt! Livet är just nu väldigt grått, dystert och kallt. I need som colour in my life!



Nu skulle det behövas litervis med färgglada färger för att liva upp mitt sinne! Fan vad skönt det skulle vara att slänga massa färger på väggen som ett stort jävla konstverk! Bara SPLASH!!!!!! What a feeling! Ska banne mig göra det oxå, hm...vilken vägg ska jag ta? Pigg är jag oxå, kan säkerligen inte somna i bra tid idag heller, dock påminns jag av klockan på datorn att den bra tiden har passerat för länge sedan!  Vet inte alls vad jag sysselsätta mig med......tufft liv man lever i.

Jag höppas att ni får en mycket härlig sömn inatt....


Natti natti


//Jessica *Nattugglan*



Boring

publicerat i Allmänt


Hej!

Jag sov som en jäkla ostkrok inatt! Jag har så ont i ryggen nu, massage TACK! Jag ska börja med att stänga av mobilen på natten för alla dessa fyllesamtal kan jag vara utan =P Jag har fått dålig sömn i en hel vecka, jag måste skärpa mig och sova på natten. Jag har vänt dygnet totalt! Inte bra att hålla igång till 6 på morgonen och tack och lov att jag har sena arbetstider =)

Helgen har varit lugn. Välbehövligt. Igår gjorde jag inte ett skit, bara slappade framför dumburken. Tråkiga program så man somnade på soffan. Fattar inte varför de inte visar bra filmer på en lördag!!! Jag är seg idag, kanske börjar bli sjuk =/

Näe...fyyy vad tråkigt det var idag...

Kram

//Jessica



Jag har blivit utmanad

publicerat i Allmänt


Jag har blivit utmanad av Janina * Länka den som utmanat dig & sätt in dessa regler i din blogg *
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga & knäppa *
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn + länk *
Låt dom veta att du utmanar dom genom att lämna en kommentar i deras blogg.



1.
Jag dricker sällan dricka, jag tycker det är så jäkla sött och sliskigt. Jag dricker däremot flera liter vatten per dag så det blir många många toalettbesök.

2.
Jag gjorde en "Britney" för 6 år sedan och rakade av mig mitt långa hår. Dumt att jag tog körkort en vecka senare och får ständigt stå ut med att visa körkortet i butikerna, de tittar alltid så knepigt på mig =P Jag ska "tappa bort det snart".

3.
Jag älskar att göra äventyrliga saker. Jag har bla. åkt forsränning, klättrat i berg, paddlat kajak och hoppat bangyjump. En dröm jag har är att få segelflyga och hoppa fallskärm. Det skulle vara sjukt roligt! Jag skulle även vilja prova på att åka vattenskidor och dyka, dock har jag en fruktansvärd fobi för fiskar och andra vattendjur!

4.
Jag äger ungefär 150st ljusstakar och minst 80 par skor!

5.
En dröm jag har är att resa runt i Asien, det skulle vara en underbar upplevelse. Jag skulle speciellt vilja åka till Thailand som har varit ett drömresmål sen jag var 7 år. Jag kan sjunga Ole dole doff på thailändska =D Sen skulle jag vilja bila i USA och shoppa loss i New York!

6.
Jag har alltid undrat över hur det skulle vara att ha sin pappa i livet då han gick bort när jag var 5 år.

7.
Jag älskar bröst! Jag har varit tuttfixerad sen jag var liten och jag kommer ihåg (och fått det berättat för mig) när det var Eurovision song contest när jag ca 6 år tror jag så var det en kvinna som hade en blå galaklänning. Hon hade sånna bröst! Jag sa till mamma att titta vilka stora bröst hon har! Sen dess har det följt mig i livet och jag är värre än en kille, jag spanar alltid bröst på tjejer! Bröst är härligt!


//Jessica



I feel good!

publicerat i Nöje



Helluuuuu ALLA!

Jag känner mig extremt busig idag, och kramig...ge mig en kram! Jag var på min arbetskompis idag och kramade henne mycket! Det var så mjukt och mysigt. Man får ta den som är närmast =P
Jag smider mina busiga planer för en klurig person och det kommer bli så jävla sjukt roligt bra! Kan inte vänta alltså =P Nu har jag dessutom fått medhåll att det är ett roligt litet hyss ;) Moohahahahhaha!

Jag pratade för en liten stund sedan med min älskade vän Mägdi som jag varit vän med sen jag var 16 år. Från min underbara tid i Götet! Hon kanske ska komma och bo hos mig i 2 månader....lycklig! Shit vad vi skulle ha roligt ihop!

Detta med hyss och bus...finns det roligare saker än att busa på någon annans bekostnad?

Jag har busat mycket i mitt liv, det kan jag löva er!

Som en gång när jag och Mägdi (vi var 16 och 17 år) då jag bodde i Götet. Då bodde jag granne med med två andra underbara Karlstads töser vid namn Jessica (som gick bort för 1 år sedan) och Linda. De var sånna som var i skolan och skötte sig mot vad jag och Mägdi gjorde *LOL*. Vi fick för oss att ta alla mina ölburkar en kväll, och det var ett gäng må jag säga för att gå över och busa med dom. Vi vek oss av skratt i trapphuset vad vi skulle göra. Vi skippade skorna för att dämpa djudet från oss. Väl framme vid deras dörr, staplar vi upp alla ölburkar i en stor pyramid. Tomma burkar LÅTER mycket om ni inte visste det. På morgonen...hör vi från min lägenhet....FYYYYYYYY FAAAAAAAN FÖÖÖÖR EEEEER! Hahahahahhaha vad vi skrattade! De var stressade för att hinna med bussen som skulle ta dem till skolan, när de öppnade dörren så fall våran pyramid av ölburkar i världens kraaaas så det hade ekat som tusan! De kunde ju inte lämna ölburkarna i trapphuset, så det hade forslat in alla burkar i deras hall i all stress för att hinna med bussen! Åh vad jag hade önskat att se deras miner! Hahahahahhahahahaha! I kind a like it...a lot!



Busar mina läsare något? Eller är det bara jag som har en extrem förkärlek till bus?


Japp.....jag känner mig mycket glad och tillfreds med min tillvaro just nu =D


Pöss på er


//Jessica




Klipp

publicerat i Nöje





Ett kort videoklipp på mitt skratt en bakfull dag på jobbet förra sommaren då det var brist på sömn under natten! Man kan vara lättroad =D


//Jessica



Svaren

publicerat i Nöje






Ni har varit riktigt duktiga måste jag säga! Vissa frågor är bättre än andra =P Men...jag ska försöka svara så gott jag kan på frågorna.....=P



Fader Vinter

Hejsan...du där...sköna flicka!

Du är en så snygg tjej! Min fråga till dig....har du en kille?

/ Fader vinter

Svar:  Åh man får tacka för din rara kommentar =) Oja....jag har massor av killar, det är ju så svårt att välja en!  Men ingen hjärtevän än så länge, ingen som jag fastnat riktigt mycket för än. Dock har jag nån jag har ett gott öga för ;)

Peppe Äng

Har du ätit chips som jag sa?

Var det meningen att bannern till ask me something skulle ge flashbacks till 90talet eller har du bara fastnat där själv?


Svar: Hahaha...du ska veta hur mycket nyttiga saker jag äter för en kommande utmaning! Så nej, jag håller mig borta från dumheter och knaprar morötter istället! Jag har nämligen slagit vad med en klurig person att ta revanch i en brottartävling som ska äga rum i feb. Jag har börjat att brottas och springer flera gånger i veckan, endast för jag är så sjukt sugen på att ta han i brottning, sist förlorade jag =P Om jag vinner (som jag kommer göra, var så säker) så ska han åka NAKEN ner för en skidbacke...det kan man ju inte missa! Mooohahahhahahaha ;) Kodak moment!

"Bannern" var till endast till för att reta upp dig såklart ;)

Sandra

Hamnade här av en slump för ett bra tag sen, gillar din blogg.
Jag undrar hur det har gått med din rökning, har du börjat igen?
Lycka till med allt.
/Sandra


Svar:

Vad roligt att du gillar min blogg som jag själv tycker är halvtråkig och oftast utan meningsfulla saker =P Kul att du stannat kvar!
Rökningen var det ja...hm....jag klarade 4 dagar helt utan ciggen. Sen blev det lite fest och rökning! Öl utan cigg var för jobbigt! Jag röker fortfarande MEN absolut inte i samma utsträckning som innan. Jag röker inte på jobbet längre och jag känner inte det där behovet att man måste köpa cigg när man har några få kvar. Jag klarar mig utan som inte fanns på världskartan förut. Däremot går det utmärkt att dricka kaffe utan att röka =) Man kan väl säga att jag trappar ner och ska helt sluta, snart...det har jag lovat mig själv. Jag röker dock inte varje dag och jag har sparat ca 900kr redan! Japp...så lite nöjd över mig själv är jag!

Janina

Jag skulle vilja veta vilka dina favorit fotografer är :)

Svar:

Den frågan var lite...hm....svår att tolka =P
Är de fotografer jag redan fotats med eller fotografer jag tycker är bra?
Men...jag "antar" att du menar de jag har fotats med!  Annars...skäll ut mig =P

Jag har fotats med massa bra fotografer och det är svårt att välja ut vilken/vilka som är mina favoriter. Igentligen kan jag nästan säga alla. För mig är det inte själva bilden som ska bli bra ect utan vem det är som står bakom kameran och om det finns kemi när man fotas! Jag fotas för jag tycker det är så enormt roligt, jag kommer aldrig bli en "riktig modell" eller så...hahahaha! Men självklart har jag några jag tycker extra gott om...dels oftast för de levererar bilder i rimlig tid men oxå mycket hur fotograferna är som personer. Jag fastnar mer för personligheterna än deras foton.  Man ska ha roligt! Men...utan inbördes ordning....några utvalda

Johan Shultzèn
Andreas Stridsberg
Kjell Sangberg
Peter Ljungqvist (undrar igentligen varför =P)
Marcus Löfdahl

De är bland mina favoriter då det gäller foto och deras underbara personligheter!

Utöver dom så gillar jag:

Jessica Silversaga
Jamie Nelson

Som fotografer!

Marcus

1. Om du fick ta med dig två saker till en öde Ö, vad skulle dessa ting vara?

2. morgon, eftermiddag eller kväll? ;)

Svar:

1+ 2  Faan vad svår fråga då! Fy på dig! Jag kanske skulle ta med dig ;) Då kunde vi har roligt både morgon, eftermiddag och kväll...=D Hihihihihihi ;)

Andreas

1. Vet du vars jag kan ha lagt nycklarna till åkgräsklipparen???? :-/

2. Varför säger folk att solen alltid skiner i Karlstad när den enda gången som jag varit där...så regnade det???? :-/

3. Blir du less på mig nu? :-P

Svar:

1. Jag får väl ta å erkänna då...jag snodde nycklarna när jag var hos dig enbart för att slita ut dig att klippa gräsmattan under sommaren med en sax, vill du ha den tillbaka? Det tror jag du vill...annars går det alltid att tjuvkoppla vett du =P

2. Det är inte så konstigt...du har ju aldrig träffat mig när du varit i Karlstad...DUMMER! =D

3. Hur kan jag bli less på dig...hihihihihi...sötis!

Fredrik din vän från Göteborg

1.Saknar du göteborg?
2.Hur mår gumman nu för tiden?
3.Hur står det till med brossan din? (Hälsa han från mej)
4.Pratar du nått med din faster?
5.Finns det elefanter i slottsskogen?
6.Känner du nån Fredrik i göteborg?
7.Är blogga det bästa du vet?
8.Är Jörgen Jönsson rödhårig?
9.Hur Mår din mamma? (Du kan ju hälsa från mej=
10.Varför lägger du inte ut mer sexigare bilder på dej?Du har ju alltid varit vacker och go och utrustad med två enormt stora och fina mjölkpaket.=)

Svar:

1. Du ska veta vad jag saknar härliga Göteborg! Där är en stad jag kommer nångång bosätta mig i igen...var så säker!
2. Hur jag mår...hm....just NU mår jag skitbra! Annars går livet upp och ner i vanlig ordning, men hos vem gör det inte det?
3. Jag hälsar han ifrån dig! Men vad jag vet är att han är förbannad över saker men annars är det nog bra med han =P
4. Jag pratar såklart med faster, hon pratar om dig ibland med :) Just nu är hon sjuk dock =/
5. Hm...elefanter sa du? Sist jag var där fanns det inga men det kan hända att det finns nu...gör det det? Nu menar jag inte om det är en cirkus i stan =P
6. Klart jag gör...jag känner ju dig!
7. Blogga det bästa jag vet? Nääääeeeee vet du vad! Det finns så mycket annat som är bättre, det borde väl du veta va?
8. Det brinner för faan i huvudet på han! Han är inne på jobbet ibland med sina barn, ja ni som vill veta så är dom oxå rödhåriga!
9. Jag ska hälsa från dig! Mamma mår bra =)
10. Frågan är ju vad är sexigt? För mig kan ett porträtt vara sexig likaså lättklätt. Men...jag vet vart du vill komma..känner dig juuuu! Det finns bilder som är "sexiga" som kommer komma på min nya hemsida...håll utkik snusker :)
Kunde du inte komma på ett bättre ord än mjölkpaket? Hahahaha....du i ett nötskal alltså! Japp...enorma är de inte längre som du kommer ihåg dem men lika goa däremot =P

Anonym

Har du sexleksaker?

Svar: Har inte alla det?

Anton

Jag vill fråga hur du är som person mer än att du verkar vara livlig som person? Du har många fina och snygga bilder på dig =)

Mvh

Anton =D

Svar:

Oj oj oj då! Tack så hemskt mycket, blir ju nästan rörd ju ;)

Hur jag är som person...det är ju så svårta att skriva nått "bra" om sig själv. Jag kan ge det ett försök dock!
Du har helt rätt i att jag är livlig, det är så jag i många aspekter. Jag är den där tjejer som är som en tomboy som har långa naglar och är tjejig men om jag bryter en nagel så är det så...so what? Jag är oftast possitiv, glad, sprallig och en tjej det ryker om ;) Jag vill ha roligt i livet, jag blir rastlös och uttråkat fort. Jag vill busa, vare sig det är kuddkrig eller brottning! Det ska hända grejer..kanske inte jämt men ofta. Mitt skratt kan få många att skratta med mig...eller mer ÅT mig =P Jag är rolig (tror jag), humor borde alla ha, tycker jag. Jag är omtänksam. Jag ger hellre komplimanager till människor än att få dem själv. Jag har ett gott hjärta som jag gärna en dag delar med en kär hjärtevän, då blir jag en underbar flickvän! Jag är i motsattsen till Superman...en Superwomen =P

Peter Ljungqvist

Tycker du jag är snyggast i världen? (retorisk fråga svar undanbedes vet ju att jag är snyggast)

Tycker du anonymitet på nätet lockar ut de mest patetiska sidorna hos vissa personer?


Svar:

Aaaaahhhhhh har du skaffat blogg din tok!

Men snälla rara klena Peter....ska vi behöva ta detta över bloggen med?
Jag vet att jag är den snygga av oss, det är som "Skönheten och odjuret" och jag är klart den sköna =P Att du aldrig kan ge dig din lilla ärkenörd!
Jag skrev faktsikt att man fick vara anonyma...var esig du tycker det är patetiskt eller ej..de har en talan med =P Pöss!

Cilla

Vad är ditt roligaste minne från sommaren?

Kram

Cilla

Svar:




Tack så hemskt mycket för alla frågor!

Löve

//Jessica


Frågestund

publicerat i Nöje





Av någon anledning så har mina besökare stigit med 300%! Tack å bock såklart!
Jag vet ju inte alltid vilka ni är eller hur ni hittade hit men jag tyckte det vore läge att ha en frågestund =P
Ni får helt klart vara anonyma om ni vill det annars är det alltid skoj att att läsa andras bloggar :)

Ni får fråga precis vad ni vill, om allt och inget....

Jag kommer inte blogga ingen förens jag får minst 10 frågor så sätt igång nu! =P

Kyss på er!


//Jessica



Dagen klar

publicerat i Allmänt


Pust och stön men jag lever =D

Jag har varit hemma nästan hela dagen och städat och blivit förbannad. Jag hatar verkligen vår tvättstuga av hela mitt hjärta. Jag hatar att tvätta, det är det värsta jag vet efter matlagning. Fick efter mycket om och men en tid idag, på min lediga dag...super tänkte jag. Jag kommer ner till stugan (som igentligen är ett höghus men skitsamma) slänger i en maskin och upptäcker sen att den andra maskinen är UR FUNKTION!!! Detta händer mig, jämt och ständigt eller att det blivit fel i bokningssystemet så vi är två som ska tvätta samma tid. Alltid är det nått med jävla tvätttiden! Jag blev rasande! Jaha...min vanliga otur men det är väl meningen antar jag som med allt annat dumt i mitt liv. Inte undra på att mamma får boka tvätttider till mig när min stuga (höghus) är allt annat än bra!
Jag har en egen tvättmaskin som jag älskar...mitt bästa köp någonsin. Men näääeeee dåååå...inte nått jävla uttag i min lägenhet för en tvättmaskin. Jag köpte den när jag bodde i min förra lägenhet. Jag ska faan ringa en rörmokare så jag får min egen tvättmaskin i lyan igen! Hatar strul...blääää alltså!
 


Ja jag ska inte vara negativ längre..tar för mycket krafter =P
Jag älskar föresten mitt sovrum, det är så mysigt där. Jag bäddade rent där idag och finns det något bättre än att lägga sig nyduschad i rena sängkläder (klart det finns det såklart)? Det är en härlig känsla! Trot eller ej så har jag inte gjort om där sen jag gjorde sovrummet. Jag är så jäkla nöjd med det. Vad kan det vara...säkert två år sen. Det kostade skjortan så jag vågar väl kanske inte ändra på det =P Och sen får man inte glömma att jag inte är inne på inredning längre som jag var, rätt skönt att inte vara så manisk och pedant längre! Jag försöker tänka på när jag köpte en inredningspryl sist eller en tidning om inredning....kanske ett halvår sen...baaaaaad! Inget intresse längre =(

Jag vet....inte världens roligaste inlägg....men det har inte varit något annat skoj direkt.

Pöss å kel i mitt sovrum ;)


//Jessica



Komplex

publicerat i Allmänt


Alla har vi komplex mer eller mindre, ingen är helt nöjd med hur man ser ut eller är som person. Man vill alltid förbättra eller hitta lösningar som får en att känna sig bättre eller finare.

Jag har komplex, om man kan kalla det för komplex det är ju inte så att jag grinar tårar varje dag eller går runt och stör mig på det men ändå...komplex eller ej.

♥ Mina extremt mörka partier under ögonen (genetiskt tyvärr)
♥ Mina utstående revben så det ser ut som jag har en extra fettvalk, inte alltid så roligt när man har något slimmat på sig
♥ Min fotknöl, den är stor, har brosk eller nått i den, ser lite halvroligt ut =P
♥ Mina obefintliga läppar
♥ Mina ben som har den mest udda formen (enligt MIG nu)
♥ Min cp nagel som alltid har en tedens att skiva sig
♥ Min breda ansiktsform, ser ut som en fyrkant  som blivit mosad åt alla håll och några äpplen inslängda till kinder =P
♥ Min längd...är bara 161,5 cm över marken...tack å lov att det finns klackar!

Japp...där var min lilla lista....men tänk på allt annat jag är NÖJD med istället! Hahahhaha....;) Det överväger ju lite kanske.

Vad har du för komplex eller är missnöjd över nått?


//Jessica



Shopping

publicerat i Allmänt


Helluuu!

Nu har jag precis kommit hem från staden där jag har shoppat lite med käre Gräsberg. Det blev lite underlagskräm och nya ögonskuggor från Isadora! Gud vad jag är lycklig att jag äntligen köpt den!↓
Jag har velat haft den sen den kom men har tyckt det varit lite för dyrt men idag gjorde jag mig själv en tjänst och köpte skiten! Det ska testas snart härhemma!


Jag provade en asläcker skinnklänning på Carlings som jag blev dökär i...den borde jag köpa...eller ska köpa! Urläcker! Sen var jag inne och provade underkläder på Change men det skulle jag inte gjort! Man blir så deppig att prova bh:ar. Inte många som passar alltså. Mina boobs har växt igen..hahaha! Inte min dag alls idag att prova kläder, allt satt dåligt förutom skinklänningen....min lycka i allt elände! Jobbigt att vara kvinna ibland!

Om en stund kommer Gräsberg hit och ska hjälpa mig att installera om min dryga dator och nu kommer äntligen nya Photoshop in i burken, längtat som faan efter det! Det ska bli skoj att pilla och se allt det nya i det =D Och förhoppninsvis så går min dator bättre, nu är det hemsk vill jag löva!

Jag känner mig glad idag...bara sådär!

Duschen nästa =P


Kram på er


//Jessica



Ingen rubrik

publicerat i Dagbok


Hejsan!

Jag har haft en liten bloggtorka men är lite på G igen. Japp...Obama vann som jag trodde, roligt! Inte för jag egentligen bryr mig om det...men...han vann grattis till dig snubben...Vita huset nästa!

Idag har jag jobbat igen, men slutade tidigt idag! Så jag drog hem till mamma och drack kaffe och snodde lite mat som vanligt =D jag måste handla mat...avskyr mataffärer likaså musikaffärer. Det är så boring att vistas i dem. Jag verkligen drar mig för att gå in i sånna affärer. Ska jag ta kokt eller rökt skinka, gula eller röda tomater? Skiter i vilket! Ta mig härifrån!

Jag har pysslat med en nygammal bild i Ps idag men jag blir ALDRIG nöjd...why? Jag måste alltid sätta upp en ribba som jag aldrig når till, jag har inte de kunskaper än för att lyckas få bilden som jag vill ha det...baaad! Jag blir så jävla frustrerad! Därför får ni inte se den idag! Kanske den kommer på min nya hemsida senare...;)

Till veckan blir det nya fotosessioner och det ska bli riktigt trevligt! Det var ett tag sedan nu så min lilla abstinens krälar i skinnet. Det kommer blir riktigt coolt...höppas ja! Milk and honey! Mer säger jag inte....;)

Take care!


//Jessica

Valet i USA

publicerat i Allmänt


Jag skiter totalt i valet i Usa! Jag vet inte vad de båda parterna står för. Jag är inte det minsta insatt i cirkusen som en myra skulle bry sig om att det var sol eller regn! De sattsar enorma pengar, flera miljoner på sina kampanjer för att få folket att rösta på dem.
 
Ursäkta...hallåååå dumma jävla männsikor! Vet NI hur många magar som skulle kunna mättas för dessa miljoner som ni slänger ut för att försöka bli nästa president i USA? Multum med stålar enbart med reklam och dessa enorma afficsher på gator och torg. Skäms på er för faan! Det finns annat att stoppa pengarna i...mata dessa barn i fattiga länder!
 
Ska ni stoppa svältern i världen när ni blivit president? Era miljoner ni får i lön, ska ni göra världen bättre då? Det är sjuka summor det handlar om när en president ska bli vald i Usa...jag blir så förbannad bara. Pengar som skulle kunna rädda massor med liv i världen men de sattsar på att blåsa upp massa ballonger istället! Vakna!
 
Det är ett patetiskt land. Det är människor som sattsar på att få en bra karriär för flera miljoner dollar..när resten av världen går under. Är det en bra grej det? Usa som är bland de mäktigaste landen i världen, kan de bete sig hur dom vill? Nån måtta borde det ändå finnas på kampanjer borde man tycka! 

Jag bojkottar valet totalt....men helt klart ser jag Bush försvinna likaså Moderaterna i Sverige!

Jag håller på Obama...enbart då jag vill se en mörkhyad president i Usa...har inget att komma med annars...jag avskyr politik...min mardröm! 

Jag vet heller inte vad det är för skillnad mellan vänstern eller högern och lika lite bryr jag mig om det är ens en skillnad, är det? Politik för mig är som rinnande vatten, allt sipprar igenom en och inget behåller man! Alla snackar bara sån jävla dynga och det finns inte en enda politeker som håller vad det lovar! Sååååå...jag tar avstånd från allt jävla skitsnack!


//Jessica*Obama vinner*



Halloween i bilder

publicerat i Nöje




Nu har jag fått tummen ur och knopat ihop lite bilder sen Halloween. Igentligen behöver jag inte skriva så mycket, jag tycker bilderna talar för sig själva *LOL*. Men...här har vi kvällens födelsedagsbarn...MARIE ↑ som vi var på fest hos. Mycket mycket rolig fest måste redan nu tilläggas! Marie var en helt strålande värdinna hela festen och bjöd på allt, INGEN fick dricka de de hade med...thank You for the Irish Coffe and more..... ;) Ja ni kan själv lista ut hur kvällen artade sig...


Okej...jag har inga ord för min handling av denna rank, vanligtvis är det jag som håller i kameran men icke denna gång! Jag fastnade lite väl många gånger tror jag! Marie har en stor klumpig fåtölj av gummiresår som mitt arsle kom igenom, jag har inte min widescreen längre till röv...är det en 14 tummare nu tro? Vi tyckte det var sjukt roligt iallafall! Jag trivdes bra i min rätt så snygga outfit för kvällen...


Japp det var ju trots Halloween så lite affroperukos fanns att beskåda och flertal gånger att utnyttja till max. Kameror smattrade, mobiler upp hela tiden...vil inte se fler kort sen kvällen!!! Men visst är de snygga bilder? Jag tror ingen av oss denna kväll var skygga för kameran. Längst upp har vi Igge-the man och lilla jag. Sen den sockersöta Jillsan som sorgligt åkte tidigt för att ta hand om sin supersöta dotter Nelly som var lite krasslig. Ja sen jag...igen och jag och Zizzi som för övrigt hade tidigare på kvällen firat 10 månader med Igge...löve is in the air! Ni passar så extremt bra ihop mina hjärtan =D



Sen har jag inte så mycket koll hur Marie fick två tamponger i näsan men jag kommer ihåg att det dansades bugg till världens dansbandslåt! I like it....på nått annat konstigt vänster så kom det fram tattissar...oooohhhhhh scary ha? Hahha...första anblicken på Gräsberg var att det såg ut som han hade en blödande mensf*tta! Mycket skratt igen! Var det dina tattissar Frida?



Das Perukos igen då....gick inte att hålla sig borta ifrån dem! Shit vad sexig Zizzi var i den svarta....You know i Kind a like it! Börjar bli lite skämmigt detta..men clownen Börgi i farten igen!

Efter den superroliga förfesten hemma hos Marie så drog vi alla till Nöjesfabriken och slog klackarna i taket! Det var mycket fölk där och alla hade sketaskoj! Ja iallafall tills jag och Marie blev utslängda (!)
Problemet igentligen var att de hade brandskyddsombudet där och vakterna ville väl se bra ut eller nått. Visst att vi var i gasen, Marie inte så dåligt men att slänga ut oss för att nån av oss omedvetet kommit åt larmknappen på handikappstoan är lite lågt. Sorry liksom. Inte grinade vi tårar för det...EFTERFEST! Nja det vart ingen direkt efterfest...Marie var aparak...inte konstigt så mycket whiskey hon hade druckit. Iallafall så åkte jag och Gräsberg hem för att ta nån mer, klockan var ju ca 02.30...efterfesten bestod av djupa samtal, gammla musikvideos och glada skratt!




Vi kom isäng så sent...ca 06.30 och Gräsberg väckte mig kl.16.00 på söndagens morgon...
Jag ville fly fältet, sova vidare och glömma att jag ens vaknade. Jag var bakis som jag aldrig blir annars. Men efter lite pizza och en dokumentär så var det bra igen! Ja min helg har varit jätterolig...tackar mina lovely friends för ytterligare en crazy kväll! Me like you...a lot!

Kraaaaam


//Jessica



-Första andra tredje-

publicerat i Nöje




Nu sänds tv-programmet Första, andra tredje ifrån Karlstad! Ska hålla utkik på my dear friend som jobbade under auktionen i somras....känner ni igen honom =P? Híhihi!

Kram

//Jessica


Några rader

publicerat i Nöje


Hellu!

Känner mig lite piggare idag än vad jag gjorde igår *urk*. Jag orkade inte ens slå på datorn och låg och kollade på tv hela dagen, riktigt skönt. Men gud vilken asrolig kväll jag hade i lördags! Helt crazy! Bilder kommer lite senare då jag inte har dem själv...men det är många knasiga bilder....löööövar...hahahhaha!
En mycket lyckad kväll...tills jag och Marie blev utslängda från Nöjes...för att nån av oss hade kommit åt larmknappen på handikappstoan! Vi fattade nada varför....dumma dumma vakter *LOL*. Jaja...sånt som händer.


Marie som var födelsedagsbarnet i röd peruk, jag, Gräsberg och Frida inne på Nöjesfabriken i lördags.

Hittade en bild på oss på Efterfesten...nice....hihihihi...vi kom inte längre än till Shlagerbaren, brukar alltid hänga i hårdrocksbaren men det var sån jäkla bra stämmning därinne i lördags, skitskoj! Berättar senare om kvällen med lite bilder ect.

Till lillsyrran....

Kul att tavlan var uppskattad =D och jag vet att jag är BÄST! Pöss på dig


Haa duuu!


//Jessica



Nailpolish

publicerat i


Då hade man sina naglar fixade inför kvällen, jag älskar färgen...så snyggt!
Ikväll blir jag världens pingla och min outfit inför kvällen är riktigt läcker.



Det kan hända att det dyker upp lite bilder senare....mohahahaha!

Take care!

Löve

//Jessica