Det håller

publicerat i Allmänt


Tja!

Det blev inget Ikea efter jobbet, hade verkligen ingen lust. Jag åkte och köpte massa nyttiga saker som jag kan klämma i mig istället! När jag får sånt där riktigt hemskt sug efter cigg så ska jag käka nyttigt och inte massa äckligt godis mm. Morötter, rädiser, paprika, blommkål ect ect och en nyttig dipp och avokado...mums! Efter jobbet imörn ska jag till Ikea och köpa lamporna som skulle ha köpts idag, hämta ut paket från H&M som jag beställt, inte en susning vad som ligger och väntar i paketet...kan bli en överraskning det!

Och en sak till jag ska göra imörn....det är att ut i spåret och jogga och sätta fart på döfläsket en gång för alla! Jag vägrar gå upp i vikt för jag är så duktig och slutar röka...nej nej...inte jag inte! Äta nyttigare och röra på mig det är prioritering just nu. Stavade jag rätt där? Hm...jaja...who cares?

Snart börjar programmet Generation Fett som jag inte tänker missa denna gång. Jag lär höja ögonbrynen och få avsmak att tänka mer på vad man äter =/   Jag har lagat två maträtter idag efter jobbet, känner mig extra stolt och nöjd över mig själv idag *BIG SMILE*. Skala morötter och mysa i soffan idag igen :)

Gokväll!

Kyss

//Jessica


Kommentera inlägget här :