Musikvideo

publicerat i Allmänt


AMY MCDONALD-THIS IS THE LIFE



Ingen kan väl ha missat denna donnan och vilken grym låt!
Jag har lyssnat på den hela dagen och jag blir så glad av den!

//Jessica


Min roliga helg!

publicerat i Nöje


Hej idag igen ;)

Vilken underbar sömn jag fick inatt. Vaknade dock av att halsen är tjock, blir säkert sjuk efter helgens bravader. Jag steg upp väldigt sent idag men jag tycker jag förtjänar lite sömn för det har varit en bristvara under helgen =P

Helgen har varit toppen. Jag sov hemma hos min favvo Mua Isa i Linköping från fredagen till lördagen. Hon bodde i en liten lägenhet men mysig. Vi åkte och köpte lite öl på bolaget och jag missade helt rödljusen! Jag fattade inte att jag missade dom! Tur var att det inte var nån trafik annars hade kunnat gå illa...Opps! Isa är skit duktig på Guitar Hero! Jag har testat det och visst att det är skoj men jag har noll motorik hahahha! Vi åkte till några av hennes vänner på förfest och de var ett härligt gäng. Roligt att se Linköpings partysida =D Det var rätt lugnt från min sida då man måste vara lite pigg för att fotas på Sobelträffen som gick av stapeln på lördagen. Isa blev lite rund under fötterna...hihii! Tack gumman att jag fick sova över hos dig! Du är en pärla!

Vi klev upp ur bingen lite senare än vi planerat på lördagen. Vi hade tänkt att åka runt 11 men vi kom fram till Tranås vid 14 så något sena var vi. Mest berodde på mig för jag är så seg på morgonen och ville sova! Det var inte lika mycket folk på denna träffen, både skönt men samtidigt lite tråkigt. Många åkte hem tidigt och det var synd tycker jag.



Första sminkningen Isa gjorde på mig och den vart döläcker! Bilderna är tagna efter sessionen. Jag hade inga direkta planer för träffen, åkte mest för att snacka med folket och umgås. Jag haffade urhärliga Kjell som jag fotats med förut (jordgubbsbilderna). Vi har pratat om att fota igen så han och jag körde baddräktsbilder som kanske inte blev helt lyckade! Jag ser ut som en valross på en bom...hahahaha! Vi kommer deffintivt att fotas igen, jag gillar Kjell som attan, mycket härlig och mysig! Här finns det kemi! Det dröjer nog inte länge förens jag åker till Lidköping till Kjell, vi har lite ideer som kan bli coola.

Jag och namn går inte riktigt ihop. Jag är så kass på namn så hata mig för jag vet inte vem som är vem...Emilia eller madde????  Iallafall så var det mycket söta och trevliga tjejer. Kompisar till Anne som jag diggade som faan. En super trevlig och härlig tjej! Fråga mig inte angående spegelbilden...jag bara gillar den..hahaha!



                 


Det fanns lite tid att strosa runt lite i huset så jag kom upp på övervåningen där det var lite naket. Göran kom rätt sent till träffen och såg han när han skulle åka hem, slängde några ord med han. Han är riktigt duktigt på glamour bilder. Lite behind the scenes bilder från deras plåtning/plåtningar. Deras bilder tror jag kommer bli snygga, skulle vara ovanligt om de inte blev det när Göran är i farten. Jörgen och Anna är för övrigt gifta ni som inte vet det!

              
Man blir så jäkla seg på träffar. Det är många intryck på träffar och hjärnan går i högvarv. Jag fick tillfälle att fota med en ny fotograf vid namn Alf. Det blev lite höstbilder och porträtt som jag tror kommer bli rätt så snygga. Ena ögat rann hela tiden så sminket blev nog inte allt för läckert. Det vart en liten incident med ögat så det var skitsvullet och rödsprängt. Bara att försöka göra det bästa av situationen. Jag har ännu inte sett bilderna, kanske ikväll!



Efter träffen och efter ha lämnat väskan på hotellerummet som jag delade med Marcus i Tranås så gick jag, Julia, Alf (bilden ovan) och Marcus till Strandbaren och käkade en god middag och tog oss några välförtjänade öl. Stackars Julia var så jävla trött, hon hade fotats som bara den. Vi alla var riktigt sega, brist på sömn från min sida och mycket enerigi till fotningar. Runt 23.30 börjar folk komma dit, mest 18-åringar så det vart ett jävla liv på stället! Vi kände oss väldigt gamla helt plötsligt...hahahaha! Ena vakten på stället blev rätt förtjust i lilla mig. Jag hade min andra sminkning som gjordes av Isa så jag var riktigt snygg ;) Vakten var rätt snygg tycker ja...ögongodis.......hihihihihi! Klart jag passade på att flirta lite...Medans jag och Julia var ute och rökte så frågade två killar om vi använde tandtråd före eller efter tandborstning! Vadå....vad är det för raggningsreplik då! Hahahahhahaha! Mycket komiskt var det. Strandbaren stängde redan vid 01.00 och det var nog lika bra det, vi alla skulle köra hem på morgonen. Jag tror inte ens jag hann lägga huvudet på kudden innan jag somnade, så trött var jag.

Fortfarande trött när man steg upp på morgonen. Flera dagar utan riktig sömn. Svängde förbi Sobelhuset på söndagen och körde en fotning med Alf. Sen var det dax att försöka komma hem, har ju några mil att åka. Jag åkte hem till Johan i Mjölby på väg hem för att säga hej och ta en kopp kaffe. Vilken underbar son han har! Så otroligt fin och väluppfostrad. Bra jobbat =) Efter lite kaffe så gick vi och köpte pizza. Sååå välbehövligt! Shit vad trött jag var. Johan vägrade släppa iväg mig om jag inte sov en stund. Aldrig bra att köra när man kan somna framför ratten. Tack gubben *kramar om*. Var så roligt att träffa dig igen =D fast jag var så trött och off!  Jag kom iväg från Johan strax före 20.00 och resan gick förvånadsvärt bra hem. Jag var inte trött så sovstunden hos Johan måste gjort susen.

Min helg har varit super! Träffat så mycket nya männsikor och nya upplevelser. I like it!

Tack alla för en lyckad helg!


Kramen


//Jessica



Tröttmössa, men lever

publicerat i Allmänt


Åh nu är jag äntligen hemma efter en riktigt rolig helg! Jag är så jävla trött och skulle kunna sova i veckor känns det som. Den där tuppluren hemma hos Johan gjorde susen innan jag drog mig hemåt ikväll =)

Ledig imörn så jag ska försöka lägga in de få bilderna jag har i kameran och berätta lite mer om min super roliga helg och mitt öga har börjat återhämta sig med...hahahaha!

Så....nu är det natten för min del =)

Kraaam


//Jessica



-Bild-

publicerat i Modellbilder


Godmorgon!

Idag är det äntligen lön och fick en hyffsad lön denna månaden oxå! Efter jobbet blir det att strosa runt på stan och spana in alla nya höstkläder, behöver så mycket nytt! Det är tjejkväll på stan idag så butikerna håller öppet till 21...superbra! Nu kommer min obotliga shoppingmani fram...mohahaha! Jag är i stort behov av nytt smink, det är det allra sista kvar nu så det vet jag att jag ska köpa. Ny härlig, varm tröja skulle inte sitta fel heller! Får se vad som shoppas idag!




Dax för jobbet...sen i vanlig ordning!
Ha en riktig skön höstdag idag!


Kram

//Jessica



Fotat idag!

publicerat i Fotograf


Men hallå på ER!

Klockan är rätt mycket men en nagguggla som jag är så är detta bra tidigt =P

What a day!

Jag har haft en super rolig dag med min kompis Sandra. Jag bara fick en såndär lust att gå ut och fota! Vi kom tyvärr ut så sent men vi smällde av massa bilder iallafall, vissa mer lyckande än andra! Vi käkade en super god pastasallad så man fick lite energi i kroppen...älskar pastasallad! Favvomat! Det har ju varit ett sånt fantastikst väder idag, rena försommarn förutom höstens färger såklart.
Efter första omgången fotning så drog jag med henne till Skutberget då solen fortfarande var framme.
Nu kommer det roligaste på hela dagen! hahaha

Vi var nere vid klipporna och hade precis kommit dit. Båda hade våra kameror med oss och så dyker det upp en kines/japan med kameran i högsta hugg med stavit å hela kittet...jag bara...Hallå...Hej! Turistos liksom! Kort därefter hade vi nästan ett helt busslasst med asiater hos hos! Vad är oddsen på det då??? Alla med värsta kamerorna och allt därtill. Hahaha...japp...nyfikna som de är å mer än gärna sugna på att plåta sånna goa töser som oss.
Vi fick ställa upp som modeller en sväng...hahaha...faan vad jag garvade..så otippat allt. De var lyriska de små stackarna =P

             




Ja om jag inte trodde jag skulle smälla av då så vett å faan när det annars skulle ske! =D

Till slut drog de vidare så vi fick fortsätta våra fotningar. Jag är inte sådär haj på ljus eller förbaskade inställningar på kameran men jag antar att några är hyffsade bilder för att vara lilla mig =) Roligt är huvudsaken tycker jag!

Ja här har jag då min bildsköna kompis Sandra! Jag tycker hon liknar Carolina Gynning som faan, antingen är det bara jag som ser det men men...I LOVE THIS ONE! Kan dock inte bestämma mig vilken jag gillar mest av de två...är ruskigt svag för den mättade bilden....svårt svårt....


                                      
                                 Klicka på bilderna för förstoring

Gillas dom?

Tror jag bestämt ska fixa lite fler bilder när suget är så stort =D


Natti på er....hörs snart då jag ska berätta vad jag ska göra i helgen ;)

Ger er en nattisbild oxå...=)


Kvällsbild från Skutis....


Kram å gonatt!


//Jessica



Triss i tjejer

publicerat i Fotograf




Foto: Jag


Lite härliga glada porträtt på dessa fina töser!
Olika utförande och jag är en loser på svart/vita bilder =P Jag älskar dom!
Jag blir så glad när jag tittar på dem, de ger mig så mycket glädje dessa skitungar =P

Pöss


//Jessica



Bla bla bla...

publicerat i Dagbok


Åh nu var det länge länge sen jag skrev ner några rader och nu blir det inte så mycket rader heller =P
Jag är så trött både i kropp och själ! Jag kom i säng runt 5 imorse så jag var bra seg när jag skulle kliva upp ur bingen. Vill gå i ide och vakna när våren är här. Har jobbat min 10:e dag på rakan nu och imörn är jag äntligen ledig!!! Sen jobbar jag några dagar och blir ledig i hela 4 dagar! Me like!

Jag ska eventuellt ut och resa i helgen. Inget är helt säkert ännu....tell you more later...

Igår var jag en sväng till Karlskoga och mötte upp Jocke så jag fick en ny skärm! Jippi jippi!  Den är stooor mot den jag hade innan och så är det widescreen så det är underligt och väldigt ovant. Det är väl en vanesak. Jag är super nöjd med den iallafall =) Käkade lite mat på kvällen...mumisgt!



Foto: Jag

I lördags var jag på 40-års kalas hemma hos min brors sambo och vad gör man inte när de har sånna fina töser...klart man knäpper kort på dem men det är bland det svåraste jag gjort! Tre töser, tre olika viljor...hahahaha! Roligt hade vi såklart! Kommer i senare inlägg mer vad jag har haft för mig dagarna som varit =)

Imörn blir det fotning till max.....Joru...så är det!

Ha en skön kväll....för trött för detta nu känner ja!


Löve

//Jessica



Mord i Karlstad

publicerat i Allmänt


Lite otäckt att det nyligen har skett ett mord i Karlstad. Det är så nära inpå och när det händer i sin egen stad blir det något speciellt på något sätt. Vart är världen på väg!!!?

Mer kan ni läsa på Aftonbladet...fy attan så hemskt...=(


//Jessica



16/9-08

publicerat i Modellbilder


Morsning!

Tiden går bra fort den måste jag säga. Några dagar sen jag skrev ner ett inlägg ser ja...bättring Börgi! Lat är mitt förnamn och dryg mitt efternamn =P

Hm...funderar på vad jag gjort de senaste dagarna. Inget som vanligt. 
I torsdags hade jag min käre vän Susselibus här på lite öl och vin, mycket mycket trevligt! Det var evigheter sen jag träffade tösabita så vi hade massa att ta igen =) Mjo...det blev lite utgång oxå. Vi har så svårt att låta bli, det bara blir ett sug att gå ut och träffa fölk! Vi kom ner apasent till Glada Ankan och röjde loss på dansgolvet. Dåligt som faan med fölk men helt okej att vara ute ändå. På natten gjorde jag pulvermos och stekt lax, rätt gott men det beror nog mest på fyllan för då går det mesta ner =P Det var evigheter sen jag var ute..känns så faktiskt. Jag tycker jag inte gör annat än att jobba =/ Nopp, jag klagar inte alls...jobbar mer än gärna vett ni!

Sen har det varit mycket jobb jobb å jobb. Lägenheten behöver snart saneras för jag är för lat och slarvig för att städa och jag har ägg i kylskåpet sen förr förra månaden. Jag i ett nötskal det. Jag hinner ju inget ju! Snacka om att jag blivit sjukligt dålig på att se efter min lya mot förr...bad bad bad!


          


För några dagar sen fick jag en förfrågan om om jag ville ställa upp som modell för en såkallad "secretbox". Det menas mer eller mindre att bruden tar vackra, sensuella bilder för att ge sin make bilderna dagen efter bröllopet. Jag har hört att det är mycket uppskattat av männen att se sin fru i sådana vackra bilder. Jag vet inte riktigt vad det är just med diverse fotografer men många vill ha mig som underkläder/fan modell! Jag fattar inte riktigt, jag av alla?? Det må hända att de vill se en sund, (inte för jag är sund) kurvig, normal, mullig "modell" eller vilket jäkla fack jag nu hamnar i...en helt vanlig kvinna helt enkelt. Jag är för mer normala normer och om jag kan visa att det är okej att se ut så så ställer jag mer än gärna upp! Fattar ni vad jag menar nu? Jag tänker eller orkar heller inte att skriva mer om det. Mohahaha! Spana föresten in hur stort mitt ena lår ser ut på bilden =P hahahaha....thats me...

Jag har kommit på en affärside ja...eller fler ärligt talat. Ett givet namn till det med som passar mig utmärkt. Säkerligen är det en fixide som så mycket annat i mitt liv. Jag är vädur, de har svårt att hålla kvar saker och genomföra det. Något som jag ska fundera vidare på helt klart!

Väntar på att pastan och min pastasås ska bli klar...mumma! Jag har blivit lite väl bortskämd av mammas smörgåstårta i två dagar nu och den är så jävla god! Jag skulle helt klart kunna leva på det en längre tid =P

Näe...haa duu!


//Jessica



Hejsan

publicerat i Dagbok


Godmorgon!

Ont i magen idag. Sov inget vidare inatt så jag känner mig som en ostkrok som önskar att sova vidare, stel och jävlig. Börjar jobba om 1 timme och är i vanlig ordning drygare än Yes, har så svårt att sätta fart på morgonen. Är ingen morgonmänniska alls! Jag ska väl vara glad att jag aldrig börjar tidigare än 10 speciellt nu när hösten kommer....näe fyyy faan vad trist! Mörkt och kallt. Inget planerat idag, kanske ska över till Gräso och spana nån rulle och till mamma och käka smörgåstårta =D Mums mums! Har ni planer för dagen?

Haa duu så länge!


//Jessica



-Bild-

publicerat i Modellbilder


Tror jag glömt visa en bild som varit klar jätte länge!


Foto: Johan Schultzèn Mua: Isa Gustavsson


Pöss era stöllar!


//Jessica



Bild

publicerat i Allmänt


Efter massa "tjat" från diverse friends lägger jag upp en bild på min nya färg och givetvis min nya längd på håret =P
Bilden togs imorse på jobbet och visar inte riktigt samma nyans som det är in real life och jag VET att det inte är helt samma färg heller ;) Men snart så blir det det! Jag trivs som fisken i vattnet med det nya och snart ska jag klippa det kortare för det är lite för långt just nu.


 

-Nöjda nu? =P


Kramen på er

//Jessica



Jag funderar...

publicerat i Dagbok





...på att sluta att röka! Jag har fått mig en liten tankeställare efter helgen. Jag röker upp ca 1200kr i månaden och det blir ca 14.000kr på ett år! Det kan man göra så mycket annat för. Resa, en helt ny garderob, fotoutrustning ect! Det är ju sjukt för faan! Inget bra alls att röka, det tar bara skada på kroppen. Men ändå är det förbaskat gott, en njutning. En tröst kanske? Jag har aldrig provat att sluta och då har jag rökt i 12 år, mina inre organ är nog inte så fina =/ Jag dödar mig själv sakta men säkert. Stora risker att få cancer för att man måste dra i sig dessa förbaskade cigaretterna. Det är inte värt det alls! Jag behöver en morot, motivationen att ta klivet att sluta för gott. Jag vill inte göra ett halvhjärtat försök och börja igen, om jag ska sluta så ska det vara för gott! Jag har alltid sagt att jag ska sluta när jag blir gravid, då är det en annan jag ska ta hänsyn till, ingen vill väl skada sitt barn med flit? Men jag är långt ifrån att vara gravid så en annan anledning behövs och det nu! Joo jag vet att det finns massa anledningar, men inget som biter på mig just nu. What to do? Jag ska försöka peppa mig själv nu och om man ser det så så har jag igentligen inte råd att röka. Borde lägga dessa pengarna på träning och mat istället =/

Min fundering just nu...kan jag göra detta? Är jag stark nog att sluta, en jävligt bra fråga det!


//Jessica



Helgen som var

publicerat i Nöje


Helluuu!

Jo det är bra med mig, tack för att ni frågar ;) Jag var rätt deppig igår, länge sedan jag var det men nu känns allting bättre igen =D

Tänkte jag skulle försöka skriva några rader om helgen...

Jag åkte upp till stugan redan på torsdagen och svängde förbi Avesta på vägen för att hälsa på Jocke och hans nya puma Linda. Jag blev kvar i några timmar och snackade lite skit och drack kaffe. Kom iväg sent därifrån så jag kom väl till mormor vid 23 tror jag för att hämta nyckeln till stugan. Jag fick pannkakor med sylt! Smarrigt värre! Jag blev inte kvar länge förens fotografen Peter Ljungqvist var i närheten så jag åkte och mötte upp han.
 
Vi har diskuterat rätt länge att fota tillsammans så denna helg passade oss båda. Helgen var faktsikt riktigt rolig bortsett att vädret var piss då man inte kunde genomföra det vi hade tänkt oss. Så det blev inte så mycket fotning, nu i efterhand känns det väldigt tråkigt. Inte allt för ofta man får tillfälle att fotas av en riktigt bra fotograf, så jag var depp igår och besviken på min insatts tyvärr =/ Jag har aldrig gjort så dåligt ifrån mig, kanske nått för längesedan men det räknas inte nu. Det grämer mig....skit oxå...
Det lilla vi gjorde pga av det kassa vädret så fanns det några bilder som kan bli hyffsade så man ska väl inte gråta ändå =)

I hela tre dagar spenderade vi i stugan ihop med aningen udda aktiviteter. Vem får för sig igentligen att jogga mitt i natten, på en skogsväg som är bäcksvart? Näääe just det! Vi joggade 2 km med en ficklampa så vi skulle kunna se vägen lite iallafall, utan den hade det aldrig gått! Fy faan vad det var jobbigt men samtidigt riktigt skönt att få röra på sig. Vi tävlade efter vem som kunde göra flest armhävningar och jag tror, om jag inte minns helt fel att jag vann eller om det blev lika....så stolt jag var =D Vi fick för oss att bada på natten, men jag pallade inte att doppa mig, de är första gången i mitt liv jag bangar för sånt. Men Peter doppade sig-starkt gjort.
I lördags hade jag kraftig träningsvärk men det hindrade inte oss att jogga då heller och vi blandade det med lite grodhopp och en annan övning jag ej kommer på vad den heter....svettigt och jobbigt! Min kropp är täckt med blåmärken i alla dess utförande efter tuffa brottningsmatcher i två dagar...hahahahaha vi måste ha sett så roliga ut! Jag är kass på att brottas så jag låg hela tiden i underläge men visst fick han kämpa ändå =P Vi är inge vidare friska i huvudet! Han hade sån där sjuk torr humor som jag tycker är skitroligt. Helgen var fylld med skratt och galna upptåg. Älskar att vara spontan! Sista kvällen kom jag i vattnet och låg i en stund, då var det rätt friskt och skönt. Peter är allt en riktigt rolig filur och man kunde diskutera vad som helst, sånt gillas. Vi är båda vädurar, så lika sega var vi på att göra saker, få tummen ur! Helgen var ju inte endast planerad för att fotas utan oxå för att få en liten minisemester som jag spenderade med en mycket trevlig kille! Så tack du Peter för helgen =D Skönt att kunna känna sig avslappnad och slippa tänka på allt.

Jag har fått med mig roliga minnen från helgen, träningsvärk och ny hudfärg på kroppen och det är ju inte illa pinkat det!

Det blev lite långt detta....jaja...glömt skriva en massa men orkar inte mer just nu =P

Have a great night!

See You

//Jessica



Sjukan

publicerat i Dagbok


Morsning!

Jag försov mig imorse så jävla typiskt. Jag hann nätt och jämt med att ta en snabb dusch innan jag skulle till sjukhuset för att opereras. Inget allvarlig alls, nytt cellprov på livmodertappen. För första gången i mitt liv blev jag sövd. Det var rätt skön känsla faktiskt =P Till en början känner man inget och vips så blir man tyngre och tyngre i skallen och det börjar snurra lite lätt, som en lätt fylla ungefär. Efter det är man inne i en dimma, och kommer inte ihåg ett skit förens man ligger på uppvaket! Det hade gått bra men jag var så förbaskat trött och bara ville sova mer. Läkaren väckte mig och berättade att det gick bra, och då svarar jag han att var det så nödvändigt att väcka mig för att berätta det liksom? Hahahaha! Jag ville ju sova vidare...;)
Jag har ingen värk alls och kommer nog inte få det heller, inte mig emot det minsta. Det skulle ju vara skitjobbigt om man blev så dålig och bara kräktes och var illamående, men inte jag sörru!

Jag har en hemsk träningsvärk i hela kroppen efter motion i stugan, vilken pina det är alltså...=/ Aj aj aj aj!!!

Nja...jag ska ta och dela med mig lite om helgen i stugan eventuellt lite senare när jag har mer lust och motivation.
Tänkte mest säga att jag lever ;)

Ha det gött så länge!

Kram

//Jessica



Mot stugan!

publicerat i Nöje


Hejsan!

Nu ska jag och Gittan ta en redig biltur uppåt i landet, närmare bestämt till stugan. Dagen har kommit! Igår fick Gittan nytt fäste till bilbältet så nu i fortsättningen åker jag återigen lagligt. Jag spanade även oljan som måste fyllas på...nån dag (!), pumpade i luft i däcken och fyllde på vatten. Ibland kan jag allt rå om min Gittan ;)

Jag har packning för ett helt år med mig känns det som. Typiskt kvinnfölk!
Det ska bli riktigt skönt med lite ledighet efter att ha jobbar en hel del på sistonde och förena nytta med nöje är inte så fel det heller =D Jag håller tummarna för att vädret kommer vara hyffsat =/ Fotning nästa...mohahaha =P


Vy från stugan en tidig morgon

Jag får se hur det blir med nätet däruppe, annars får ni vänta med lite uppdateringar och bilder tills jag kommer hem igen! Jag har nog ett och annat att dela med mig efter helgen...
Nu ska jag ha jätte skoj och jag hoppas att ni får en rolig helg ni med =D

Pöss på er

//Jessica



Monsterpass

publicerat i Dagbok


Fötterna värker fortfarande efter gårdagens långa "monsterpass" på jobbet! Jag drog mig från jobbet tolv på natten efter ha då varit där i 14 timmar...gäsp så trött och seg jag var i kroppen. Åkte direkt hem till mamma som bokat ett tvättpass åt mig då det inte fanns en enda tid hemma hos mig. Jag somnade in runt 3 inatt och upp tidigt för att plocka ur tvätten och åka hem för att fixa mig innan jobbet, jag ville sova!

Jag orkar helt enkelt inte packa för morgondagen, men borde verkligen göra det. Det kommer vara ett mindre bohag med upp om jag känner mig själv rätt. Tid finns imörn för det, varför stressa igentligen? Onödigt.

Lillsyrran kommer och knackar på dörren tidigt imörn, lovade henne att jag skulle sminka för deras skolfoto. Haha...se hur det kommer bli ;) Jag kan ju knappt sminka mig själv ju!

Jag har långt långt hår nu...längre än vanligt :D Det ska dock kortas av efter helgen för det är lite lite för långt....
Se om det blir en bild eller två så får ni se imörn eller nått ;)

Natti natti på er

Apatrött

ZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

//Jessica



Modevisning för Change

publicerat i


Hejsan!

I förra veckan när jag var på stan så var jag inne i underklädesbutiken Change för  att spana snygga under till helgens fotning. Åh hon är så härlig den där tösa Frida som är driver butiken i Karlstad. Hon ville ha med mig att gå modevisning för deras underkläder i slutet av september inne på BlueMoonBar, spännande och jätte skoj att hon ville ha med lilla mig på det! Jag var inne där förut men tyvärr så hade hon gått för dagen just för att höra lite mer om visningen mm. Om det nu blir av (nästan 100%) så kommer det vara jäkla nervöst att gå visning i höga klackar och dessutom i bara underkläder! Shit vad underligt och vad man kommer känna sig uttittad delux! Scenvana har jag så det oroar jag mig inte det minsta om...hehe...känner mig redan smått nervös ;) Wish me luck!

EDIT

Som jag nämde ovan så är Frida en guldklimp! När jag var inne där idag så fick jag ta vad jag ville ha på mig för fotningen i helgen =D Det blev det ena å det andra kan jag säga, skönt att få passande underkläder i sin egen storlek! Behöver jag inte tänka mer på det heller...så tackar igen!

//Jessica*Glader*



Stressigt

publicerat i Allmänt


Goafton!

Vilken stressad dag idag! Jag som har varit ledig idag och inte fått mycket gjort alls. Det slår aldrig fel att det aldrig blir som man hade tänkt sig. Jag skulle tvätta idag och när jag kom ner till tvättstugan så var det en maskin som var trasig och i den andra låg det tvätt kvar, faan vilka puckon! Det blev inget tvättandes och jag hoppas innerligen att jag får tvätta inför helgen, ett måste!

Tiden går för fort, jag hinner inte med ett smack. Jag skulle ringt på lägenheten idag och spana den hade jag tänkt men icke! Stan tog upp all pyttetid jag hade och det jag skulle ha på stan var slut, panik! Nu förstår jag inte alls hur det ska bli i helgen då jag ska fotas...mina naglar bryts en efter en oxå...vad har jag gjort för att förtjäna detta??? Jessica och lösnaglar, tror inte det va! Med min vanliga otur så blir det säkert problem med håret på onsdag med, att färgerna inte stämmer eller nått annat öde =/ Nu är jag bra negativ....ändring Börgi!

- Don´t be so fucking negativ, think positiv thoughts!

Bäst att ta och fila fötterna och grejsa med mina naglar och ringa mormor och säga att jag kommer upp på torsdag!

Vill ha ro i kroppen!

Haa duu!


//Jessica