Jag vill flytta!

publicerat i Allmänt


Hellu!

Storstädningen är i full gång och nu är alla garderober fixade. En hel sopsäck med kläder jag inte använder eller kan ha ska direkt ner i förrådet när det finns plats för det. Mitt äckliga badrum är nästa projekt. Bävar. Det är vidrigt. Längtar till den dagen då allt är klart, alla fönster putsade, alla skåp torkade, organiserat allt, dammat, skurat och dammsugit hela lyan. Den känslan längtar jag efter. Mysa i soffan med tända ljus och läsa en bok, bara njuta av ett välstädat hem. Jag har en sån energi i kroppen, vet fan inte vad som hänt men jag gillert!

Jag vill så gärna ha ett eget hem, som bara är mitt. Där jag kan renovera hur jag vill, tapetsera i knäppa tapeter, lägga in leopard golv i min framtida walk in closet. Ett stort kök och matplats för 8 personer, så kanske jag får för mig att laga mat och bjuda mina vänner (som om det skulle hända). Vem vet....kanske snart.

Hittade en okej lya på hemnet som jag är intresserad av. Ingen speciell lägenhet men med lite kreativitet så kan den bli riktigt snygg. Vill flytta!!!!

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/487510


Nu är rasten över, återgå till grovjobbet.


Hörs sen!


//JessicA



Bills bills bills

publicerat i Allmänt


Helluuuuu!


         

Vad gör man inte en torsdags kväll för att få lite mer organiserat och städat hemma? Vardagsrumsbordet är täckt med räkningar från över ett år tillbaka, suck hujedanmig! Jag har lite att göra som ni kanske förstår. Sen ska jag färga mitt nyklippta hår och börja rensa ur min garderob på massa skit å få det så fint där oxå. Sen är det skorna som oxå ska få sig en omgång. Mitt liv behöver mer ordning och reda! Jag tror jag har kommit in i en höstrensning och grovstädning. Förrådet ska tömmas på massa gammalt skräp jag samlat på mig, mest inredning som ska väck.

Och föresten, någon som vill köpa min underbara goa soffa? Funderar nämligen på att köpa en nättare och mer enkel soffa men har inte bestämt mig ännu hur jag ska göra. Jag älskar min soffa =/ ↓




Nu måste jag sätta lite fart så jag får ordning på räkningarna nångång!


//JessicA



Happy

publicerat i Allmänt


Morn morn!

Nu händer det roliga grejer i livet! Blev överlycklig när jag fick samtal från my friend Zizzi som ringde från jobbet igår. Hon ska bli våran nya chef och då är det jag som får anställning på hennes schema! Jag gör dubbelvolter och firar tryggad inkomst. Stockholm får vänta! Det kanske är mitt år trots allt. Det firades med stor shopping igår minst sagt. Det blev 3 kjolar, ett par tights, skinnbrallor, en kofta, smink, väska, 2 scarfes och två toppar och till min fasa INGA skor! Och på det införskaffade jag en ny frilla oxå som blev rätt bra. Det är på tiden att jag lägger ner mer energi på mig själv igen...LODIS-LEIF ska bort! Det där med shopping är roligt. Men varför kommer man alltid hem med kläder man inte kan använda dagligen? Basplagg, vad är det? Basplagg är det som verkligen behövs i min garderob.

Träffade Millimus och hennes Knorbe på stan igår och satt och fikade och myste med Knorbe. Han är så underbar den lilla grabben. Snart är det dop och jag hatar verkligen att köpa dop presenter. Tycker det är himla tråkigt med skedar, fotoalbum Mina första år, spargrisar ect. Jag vill ge något som barnen kan ha nytta av i framtiden, vilket barn tycker det är skoj att ha ett fat på väggen med sina uppgifter på? Boring!  Nått förslag vad man kan ge en liten gosse i present?

Nu ska frillan stylas och gummistövlar på, jobbet väntar!

Have a nice day!


LövE


//JessicA*En glad skit*



-Pics-

publicerat i Fotograf


God förmiddag!

Nu är alla räkningar betalda och jag ligger plus på kontot för ovanlighetens skull! Strax ska jag trimma frillan och diskutera ny hårfärg med frisören och eventuellt så slänger jag i löshåret lite längre fram. Jag kommer bli så korthårig, mitt hår är rena mardrömmen. Efter det är det en heldag på stan, Börgi ska shoppa som aldrig förr! Ska även möta upp Millimus och hennes Knorbe för fika och tjejsnack, mycket trevligt.




Foto: Jag Modell: Elina

Måste börja planera mer ingående plåtningar med modeller. Skulle fota en supersnygg tjej nu på söndag men kör ihop sig lite tråkigt nog. Mycket som ska klaffa men visst är det skoj att planera minsann =) Här är i alla fall två klara bilder på Elina sen plåtningen i söndags. Mer komma skall, var så säkra ;)

Nu är det duschen...vi hörs!


Pöss


//JessicA



Ska på premiär

publicerat i Nöje


Hallå!



Den 24:e oktober ska jag gå på premiären av den storslagna musikalen Guys & Dolls på GöteborgsOperan! Det var alldeles för länge sedan jag såg någon uppsättning, lite mer än två år sedan om jag inte minns helt fel. Men nu blir det äntligen av! En hel helg i Gbg sitter aldrig fel =)

Kramen

//JessicA



-BTS Med Elina-

publicerat i Fotograf


Go kväll alla!

Helgen är över och en ny arbetsvecka nalkas. Rätt trist måste jag säga. Grymt skönt att ha varit ledig hela helgen och hunnit med lite party och en plåtning med snygglot Elina idag. Vi körde på två teman och den sista temat kommer bli apasnygg, jag bara känner det på mig *stolt*.



Första temat blev det sand, sand och yrande sand. Fan att det skulle blåsa så mycket, dels för att inte få modellens hår flygandes okontrollerat upp i ansiktet hela tiden men även sand i ögonen är inte hippt alltså. Inte heller reflexskärmen som ska ge ett bra ljus ville blåsa bort. Well, en ny erfarenhet rikare. Kunskap är inte tungt att bära =)



Location vi var på är en bit bort från Karlstads flygplats. Jag fastnade för stolparna som sorgligt nog var "Livsfarliga ledningar" så de fick endast stå och se snygga ut, annars hade man kunna leka loss med dom en hel del. Från denna session finns det massor av bilder som är bra! I kind a like it!




( Detta är bara BTS-bilder, oretuschade)

Jag får tacka min tappra vän Patrik Olausson som ställde upp med bil och en strålande reflexskärmshållare. Jag står i skuld till dig då jag vet att du hade det tråkigt och var bakfull som ett ägg =P

Nu ska jag gäsa magen efter en fet pizza och hoppas att huvudvärken går över.


Kram


//JessicA



Fredaaaag!!!

publicerat i Allmänt


Gissa om jag är glad för att det är helg! Jag är ledig tjoooohooo! Jag ser verkligen framemot denna helg och jag ska bara vara så lat och inte göra värst mycket. Pyssla lite i hemmet kanske, klä in lite fler skokartonger och fota ännu mera skor. Organisera mera behövs i min lilla lya.

Jag satt och funderade hur länge sen jag köpte ett klädesplagg till mig själv och det var skrämmande. Inget shoppande på 4 månader och det är ju inte riktigt klokt! På sin höjd nått enstaka plagg men det kallar jag inte för shopping. Lodis-Leif here I come! Blir så trött att denna månad får jag ut en rätt härlig lön. Jag tänkte att jag skulle börja bli ekonomisk. Jo men då kommer en fet räkning ( 2500kr ) från CSN som vill ha pengar av mig! Där rök mitt sparande jag hade planerat för denna månaden =( Det slår aldrig fel, ju mer stålar du får mer utgifter har du! Jag får vara Lodis-Leif en månad till och gråhårig då om det ska vara på det viset. IRRETERAD! Jag ska klippa mig, det får vara det jag får unna mig men det är inte illa pinkat...jävla kuk värld!

På måndag släpper dom biljetter till Depeche Modes spelningar i Sverige nästa år. Gissa vem som ska dit? Jooo såklart så är det jag. När jag var på Arvikafestivalen och såg dom så var det orgasm för öronen. En till spelning med dom kan man bara inte missa. Häng med vettja!

Jag har tagit hem massa insperationsbilder och jag är riktigt taggat till söndagens plåtning! Om jag inte klantar mig kan det bli så jävla assnygga bilder. Det känns lite pirrigt och jag hoppas inte det blir "Jessica Bomm Bergman" (internt skämt). 
Till veckan ska det förstoras ett gäng med bilder. Varför ska det vara så svårt att välja ut bilder? Bilderna ska pryda mitt vardagsrum med både bilder på mig och andra levande varelser och ting. Så egenkär kan jag inte vara att bara ha bilder på mig själv...hohohoho! Jag ska ha svart/vita bilder så långt har jag kommit i min beräkning. Bökigt!

Fan vad mycket babbel det blev...sorry!

Nu måste fingrarna få vila så dom orkar grappa tag om en ny ölburk =)

Kyss


//JessicA



-Ny session-

publicerat i Fotograf


Elina lade upp våran andra och för denna gång våran sista session på MB. Sista bilden är en liten bonusbild som inte är upplagt på MB fast som jag tycker är läcker =)









Foto: Jag Modell: Elina


Hoppas det gillas!


//JessicA



2 år och lite babbel

publicerat i Allmänt


Hej!

Min hjärna har inte helt fungerat som det ska idag, inget ovanligt på något sätt såsett =P Det har bara varit jobbigt idag.
Mina tankar har gått till min kära vän som idag har varit borta i 2 år. Mina tankar går till hennes älskade familj som hon höll så innerligt kär. Du ska veta Pear att vi saknar dig ruskigt mycket! Fast jag inte var vid graven idag, men ville så gärna så hoppas jag att du vet/känner att jag håller dig kär.


Miss you my dear friend Jessica Kowalska

Löve You!




Snart vankas det helg och ingen kan förstå hur skönt jag tycker det ska bli att vara ledig! Förmodlingen skippar jag Lidköping i helgen, jag känner att det kan vara gött att bara vara hemma när man är ledig så sällan. Man ska aldrig säga aldrig när det kommer till mig dock...hohohho!

Igår efter jobbet spanade jag massa fotolocations och vad jag tror så hittade jag ett coolt ställe som jag gärna vill prova och fota vid. Till det tråkiga så hittade jag bara en pool som var i bruk till en ide som jag så jävla gärna skulle vilja genomföra...helst igår! Man får väl skjuta på det antar jag, jag vill ju inte att modellen ska frysa ihjäl direkt.

JAG VILL FOTA FOTA Å ÅTERIGEN FOTA!

Igår blev jag bjuden på på middag. Vi käkade på en kinarestaurang i stan och avslutade lyxen med en glass på Statoil, lyxigt va men gud vilken god glass det var! På tisdag ska jag äntligen klippa mig. Det måste av nu. Då blir jag korthårig igen och det gillas inte alls. Jag vill färga håret rött/oranget igen men tror inte mitt hemska sletna hår kommer palla det.
-Vad är en bal på slottet?


Det var det för nu.


//JessicA



Beachen

publicerat i Fotograf


Men tja!

Ja föresten så lade Elina upp våran första session på MB ikväll! Vi är båda nöjda över resultatet för att vara MIG =)






Foto: Jag Modell: Elina



//JessicA




Latex horan

publicerat i Modellbilder


Kommer ni ihåg detta inlägget?
Jo men visst kan man dra på sig latex rätt igenom och verkligen gillert! Det kanske är min nya fetisch...ho ho ho!







Foto: Andreas Dagnell Mua: Isa Gustavsson

Kyss


//JessicA



-Update-

publicerat i Fotograf


Go kväll!

Det onekligen spöregnar här, hur deppigt är inte det på en skala? Sommaren är kort det mesta regnar bort är en sån sann trudilutt må jag säga. Det har inte varit mycket ledighet för mig men good shit har hänt. Chefen fick gå på dagen och jag har fått förlängt arbete =D Det firas med en platta öl! Nästa helg blir det antagligen Lidköping igen. I kind a like it.
Jag och Gräsberg är bjuda på årliga Gabbe festen i Hällekis och samma helg är det Kinnekulleträffen, får se om man tittar förbi där igen och snackar lite dynga.





Foto: Jag Modell: Elina

Jag har väl inte gjort så mycket mer än jobbat och druckit lite öl med kömpisar. Fixat ett gäng med bilder på Elina oxå. Do You Like? Snart är båda sessionerna klara och jag blir då redo för mer matrial ;) Give me more! Vill fota...

Det känns som om jag kommer bli sjuk. Är hängig hela tiden, nyser, magproblem, värk under brösten och säkert irreterad bukspotkörtel igen =( Inte lätt att bli gammal! Hjälper inte att klaga men nu var det sagt.


Ha en lovely helg


//JessicA



Breaking the law

publicerat i Fotograf


Inom foto finns det massvis med "otydliga & oskrivna regler" hur man ska kompa en bild. Jag har mer eller mindre varit manisk att följa dessa regler, för mig har det varit en riktlinje bortsett från att jag själv tycker det är smått tråkigt. Vem är det som säger att en bild som INTE följer dess riktning är fel? Precis, betraktaren av bilden självklart. Det är kanske på tiden att  jag ska skita i dessa regler och köra på och hoppas på det bästa. Breaking the law?

Jag ger er Elina i olika beskärningar.




Foto: Jag Modell: Elina


Kyss


//JessicA



Skadeglädje?

publicerat i Allmänt


Ho ho ho!

Vilken crazy dag. Omtumlande deluxe. Borde nämna att jag är ruskigt nöjd med min insatts angående nått helt annat än foto för tillfället. Jag är ruskigt nöjd, hoppar av ren glädje och hånskrattar vilken jubelidiot som ränt runt och trott att hon är en gud av något slag. Hennes fantasivärld är gone, finito! Makt till folket! Jag gillert!

Från det ena till det andra så brakar min dator snart ihop till ett mikroskopiskt stoft. Jag tror den har gjort sitt. Vad ska jag då ta mig till? Den eviga påminnelsen om diskrensning som dyker upp ständigt får mig att slita av mig mitt hår. Jag kan inte radera något! Jag har inga filmer och knappt nån musik på datorn då jag är totalt IQ-befriad när det gäller musik. Jag har bara BILDER! Jag måste införskaffa en extern hårddisk nu...urk!

Thats it people!


LövE


//JesicA



Preview

publicerat i Fotograf


Hola!

En ny snygg bild på Elina kommer lastad!



Foto: Jag Modell: Elina


                                               
                                                  Klicka för större bild




//JessicA



Elina

publicerat i Fotograf


Här kommer första bilden på Elina, visst är hon ett snygglo?
Jag skulle göra vad som helst för att inte behöva jobba snart, vill pyssla med bilder!!!


Foto: Jag Modell: Elina


Säg gärna vad ni tycker!


På återseende


//JessicA



Fototräff och utgång

publicerat i Fotograf


Tjena!

Igår var en toppen dag! Underbart väder och en bunt sköna människor jag träffade på fototräffen som ägde rum på Mariebergsskogen. Det var en sån avslappnad atmosfär. Jag fotade snygglot Elina och jag har bara tittat på bilderna en snabbis och ska ta tag i dom så fort jag bara kan...många är apaläckra! Visar bilderna när de är klara givetvis. Vi körde bikinitema på stranden och på en båt. Me like me like! Det blev lite dåligt med behind the scenes (BTS) bilder dock =P



Var lite sleten efter flera timmar i solen och aningen stressad för kvällens party! Groggade lite hemma hos Gräsberg innan vi slant in hemma hos Suss & Thure. Det är riktigt nice att vi alla bor på samma gata! Det blev utgång till Glada Ankan och hade skitskoj måste jag säga. Extra roligt att få festa ihop med brorsan och Robban oxå, då får man aldrig tråkigt!

Nu ska jag äta glass och titta lite på tv innan det är sängen för min del.


Natti natti


//JessicA



Insperation

publicerat i Allmänt


Ibland behöver man leta insperation till fotningar och då är det bra att pyssla ihop ett litet collage-moodboard. Jag är himla fotosugen nu och hoppas att jag får knäppa lite bilder imorn då jag äntligen är ledig!



Igår var jag på tjejmiddag hemma hos Millimus. Det bjöds på tacos himla gött var det. Börgi var lite ur funktion efter mycket jobb och var mer död än levande. Första gången jag fick hålla i lilla Melker med, himla söt gosse! Tack alla brudar för en mysig afton =D Solen skiner och jag ska jobba, inget ovanligt men får vila upp mig imörn. Kanske borde dra ner till hamnfestivalen imörn. Någon som är sugen på att haka på?

Time to go


//JessicA



Full rulle

publicerat i Allmänt


Full rulle minst sagt de senaste dagarna. Jag måste säga att jag är lite sleten och drömmer om att få en helkroppsmassage. Mina fötter värker av smärta. Himla mycket jobb nu och vill bara vara ledig. I söndags jobbade jag på Hammarö aktionsverk och det var himla roligt men var stendöd efteråt.

I lördags var det bröllopsfest för makarna Ölmebo och det var skitskoj! Vilka hemska bilder det ligger ute på facebook...hahahaha! De bjuder jag på ;) Blev fest till 4 på morgonen och jag jobbade dagen efter, så smart av mig.
Tack Ölmebos för en kanonfest!

Idag är det mera jobb, snart avklarat 12 dagar på rad visst är jag duktig? Klirr i kassan and I kind a like it! Skulle bara säga att jag lever....

Hej svejs


//JessicA