Är det bara jag...?

publicerat i Allmänt



...som inte gör julskinka och all diverse mat? Alla verkar ha fullt upp med pepparkakor, lussekatter, skinka och rulla köttbullar. Hm...kan bero kanske att jag hatar att laga mat och alltid åker till min älskade mormor över jul så det böket slipper jag! I år har jag ingen julkänsla alls. Väldigt sorgligt. Jul är så överskattat tycker jag. Vanligtvis brukar jag längta efter att åka hem till mormor på landet. I år har jag inge lust alls, fråga mig inte varför. Jag har inte köpt en endaste julklapp! Varför byta pengar? Jag tar bara avstånd för julen i år. Lycka till till nästa år.


Planerna var att åka till Gävle idag men efter mycket vägande så åker jag tidigt imörn. Känns bättre så.


Men jag önskar ER alla en riktigt bra jul!



Kram & Pöss


//JessicA



Tja!

publicerat i Allmänt


Halloj där!

I lördags var det julbord på Nöjesfabriken med gruppen Starboys! Precis lika roliga som alltid...hahahha! Showen tyckte jag var bra och maten var det inget fel på...till en början. Jag och två till av arbetskamraterna fick så enormt ont i magen strax efter maten. Visst har att jag har stora fel på min mage men igår trodde jag skulle trilla av pinnen för ett tag. Ingen positiv reklam för Nöjes kockar! Det måtte vara laxen...urk! Mådde verkligen skit! En tiiidig kväll för alla av oss, lite synd men vad ska man göra?



Sötisen till katt har kommit hem från en längre vistelse. Både roligt och jobbigt. Vi har inte bråkat en endaste gång och hon är inte lika påfrestande som innan, men det kommer väl antar ja =/ Jag har saknat henne, det trodde jag inte men att umgås med Magnus 4 katter så får man en saknad efter sin egen. Nu får jag se hur det blir över julen...undra om hon kan följa med eller inte då min syrra gick å skaffade en vovvsing i somras.


Nu ska det plockas lite härhemma....


Kyss


//JessicA





Plåtning+Linda

publicerat i Fotograf


Hellu!

Jag har visst glömt att visa lite mer bilder på sköna Linda. Sorry sorry...
Nästa vecka precis innan jul så smäller blixtarna av med en supersöt tjej med hårburr som heter duga. Jag älskar lockar. Nu hoppas jag bara att tiden räcker till för den finns inte riktigt nu...huuujaaaamejen!


Foto: Jag Modell: Linda/Avsikt

Jag berättar mer om plåtningen lite senare ;)
Jag hoppas att ni gillar bilderna =)



//JessicA



Ingen rubrik

publicerat i Fotograf


Ibland känns livet hårt som sten. Då allt är meningslöst eller då det mesta går åt fanders. Livet mitt är motsattsen nuförtiden. Ja, bortsett från vissa irreterande störningsmoment således! Idag är helt enkelt igen bra dag. En högre makt har jävlats med mig precis hela dagen. Why? På fredag ska jag till läkaren och hoppas på att de hittar nått med provsvaren jag tog för en vecka sedan. Jag vill inte gå runt och se konstant gravid ut. Det är något som är fullständigt galet med min mage och mer därtill! Detta fall, jag alltså är inte alls normalt för fem öre. Vem vet, jag kanske har en enorm cysta som denna dam hade...You never know! Precis så känner jag mig! Eller snarare ser ut..hahahha!


Foto: Jag


Egentligen är det inget att skratta åt. Men vad ska man göra? Jag ser gravid ut, är extremt obekväm med mig själv och i mig själv. Jag känner hunger fast jag precis ätit massa mat. Jag får följa min urdumma läkare...gå till jobbet, skippa fast food för min mage är ju bara "luft"! Jag tror inte riktigt det hjälper att gå ca 3 mil om dagen och inte äta fast food då jag haft dessa problem i säkert 6 månader. Huja...fuck him.


Prata med kyssen innan sängen =)


Haa duu!


//JessicA



Vilket åbäke

publicerat i Fotograf


I fredags packade jag och Raman upp mina blixtar efter sisådär 2 veckor efter leverans. Jag är dryg. En väldigt dryg Börgi. Nu är de uppe i vilket fall. Efter jobbet idag tog jag min tid att pyssla ihop min softbox som blev gigantisk! Vad fan har jag beställt tänkte ja! Den tar upp halva mitt vardagsrum. Jag har inte stort vardagsrum vill jag lova. Hur ska detta gå till?




Jag testade olika inställningar och efter ett litet tag fick jag den rätta inställningen. Jag ville fota olika julgranskulor. Gick iväg och blossade lite och tog upp min kamera. INGET FUNGERADE LÄNGRE! Why? Radiosynksettet verkar vara helt åt fanders. Det fungerade innan men inte när jag var redo och fota som bara den. Ärligt, efter en timma lade jag ner skiten. Jag har nog aldrig googlat så mycket i hela mitt liv vad som kan vara fel, eller vad jag gör för fel...frustration!



Ny dag imörn, inte lika lättirreterad hoppas jag. Jag såg verkligen framemot en helkväll med mig+kameran och våra nya trevliga vänner. The 4-zone får vänta likaså kulorna =P


Hoppas att ni haft en mycket härlig helg!


//JessicA



Allergisk

publicerat i Fotograf


Jag älskar rött. Jag är en vädur och vädurens färg är röd. Jag tycker det är fint i både mode och inredning ect. Jag pallar bara inte rött vid jul. Det ryser nästan i mig när allt ska vara rött med hemska tomtar, pepparkaksgubbar och allt som hör julen till. Dekoration i all ära men inget för mig. Tomtar är fula. Här kommer det inte in en endaste tomte. Jag vet inte varför jag ogillar det så mycket i vuxen ålder, jag tyckte om julpynt när jag var liten. Nu är det mer en pest och pina att se de tjocka fantasifigurerna i diverse utföranden. Allt vid jul ska vara så stort. Det ska vara gran, mycket klappar, mat, glögg, pyssel och jag vet inte vad. Inte undra på att folk blir stressade.

             
           Dessa tomtar gillar jag, mest för filmen "Trolltyg i tomteskogen" I think...

Ett år hade jag en gran hemma. Den pyntades väldigt fint i svart, lila och silver. Den var väldigt snygg om jag får säga det själv. I år har jag ingen plats för en sådan och vill inte ens ha en gran i år ändå så. Jag pyntar med ljusstakar och stjärna och det räcker bra för mig. Om jag hade haft mer pengar hade jag köpt mer grafiska julinspererande pynt för hemmet som inte är typiska julpynt, som inte symboliserar julen. Då kan man ju använda det året runt OM man vill. Det är mer min melodi. Andra får gärna pynta för glatta livet men jag tycker inte det är fint. Mysigt säger många. Jag säger det är hemskt. Rött och tomtar är tummen ner...hahahhaha!

Jag är helt enkelt allergisk mot tomtar och rött vid jul!


//JessicA



Grisen i säcken

publicerat i Allmänt


Något lustigt hände igår när jag kokade makaroner. Jag köper alltid Ideal makaroner så även denna gång. Snopen blev jag när jag upptäcker att det är snabbmakaroner jag kokar. Jag har alltså köpt rätt paket men innehållet var snabbisar! Där köpte jag verkligen grisen i säcken. Väldigt komiskt...hihihihi!


                               


//JessicA



Back in town

publicerat i Dagbok


Tjooo!

Nu är jag tillbaka från Orust...igen. Jag ogillar att det alltid ta mig fan ska regna och blåsa varje gång jag är där. Jag som vill testa mitt nya objektiv men åker på en nit varje gång tråkigt nog. Typ inga bilder denna gången heller...ho ho ho! Det får ni ta =P

Jag har haft en underbar långhelg bortsett från vädret dårå. På fredagen kom jag fram på kvällen så det vart inte många knop direkt. Mys mys. Vädret sög ju rätt kraftigt både på lördagen och söndagen. Istället för att ödsla soppa i bilen tog vi en tur med Magnus långsamma träbåt in till S-sund för att shoppa lite mat mm. Regn regn regn och kyligt men ändå väldigt mysigt! Nästan sådär patetiskt romantiskt. Sista åkturer för säsongen och jag gillert.
Undrar när han ska dra upp den bara. Segmörten. Solnedgången var otroligt vacker. Ni skulle varit med, beautiful! Längtar till sommaren.


I söndags gjorde jag något som jag inte har gjort sen jag var 16 år eller nått. Jag red på en levande hamburgare, alltså en häst hemma hos Magnus syster Malin. Smidiga Börgi kom ju fan inte upp på hästen! Fastnade med foten och föll ner, liggandes med Börgis apflabb! KOdak moment. Den synen...hihihihihi! Jag funderar på att ta upp mina "färdigheter" med ridning som inte existerar. Inte sexuellt för det känner jag att jag behärskar ;) Men det är riktigt nice att rida måste jag säga =) Jag är ingen hästtjej och kommer aldrig bli men vad fasiken, shit vad roligt ändå! Mer mer mer av det!

Igår var det barnpassning under natten och sen bar det av hem på morgonkvisten för min del. Så nu sitter jag här utan kyssen och inte vet alls när vi träffas nästa gång. Det suger. Jag är fullbokod fram till jul, bökigt! Återigen, jävla distans.


Kram


//JessicA