Naked curves

publicerat i Modellbilder


God natt!

(Bara svammel)

Joru, det är ju natt som vanligt när jag "writar". Ingen som jag känner har ens reflekterat varför jag alltid skriver på natten eller i vissa fall på förmiddagen. Ett eller nja två skäl får det bli. Det är världens trafik mellan 17-22 och bloggen är så enormt jobbig och seg vid den tidpunkten. Därför avstår jag ens att läsa andras bloggar och uppdaterar inte min egen för då skulle jag kunna jämföras med vad "Thor"skulle kunna göra. Thats BAD BAD BAD!
Det andra är att jag är extremt morgontrött. När jag jobbar börjar jag oftast runt 14.00 och då är det inga problem för mig att sitta in på småtimmen om jag så bara vill det. Jag utnyttjar oftast det till min fördel, eller  nja....min nackdel annars.



Foto:
Kjell Sangberg Retusch: Kjell Sangberg och jag

Jag måste säga TACK till er alla som ville skriva en kommentar om F.A..N bilderna. Mycket roligt att läsa och jag blev så glad! Kul att det blev så positivt för mig när det var första gången jag gjorde en session i det stuket =D Thanks! Därför får ni några till! Gillas...ogillas? Det är en fråga...!!!!

Måste säga att jag tycker det är jobbigt att aldrig veta vilken kategori man ska publicera ett inlägg i om inägget har mer än en kategori! Det får ni Leva med.

I Lördags vart det party som heter duga! Ni kommer ihåg "Örni burni boy" som skickade blommor till mig? Bra! Han kom över på kvällen och vi snackade massa dynga. Det var så roligt att se Örni igen. Jag drar med han ut, mot hans mindre vilja. Sorry..hahahaha! Kvällen vart sådär askul. Long time jag hade så roligt, allt klaffade in i minsta detalj. Perfa! Snygg som få (enligt mig ;)) drack vi öl och dansade. Mitt i allt kommer Susselibus! Min Sussa! Lyckoruset strömmar i mig =D Vi är bäst! Det är VI sweetie...;) Krogen var suverän...efterfesten dessto bättre. Aaaahhhh...om ni hade en dold mikrofon hade ni kolat vippen, direkt! Toppen! Vaknade runt 15.00 dagen efter hos Örni (vi kom i säng runt 07.30) och kände mig hyffsad, men kunde varit bättre! Kvällen var hur fucking great som helst. Tack igen Örni...=D Me like!

Ps. Ditt godis är uppätet likaså häxblandningen;) D.s

Kyss


//JessicA



I feel pretty

publicerat i Modellbilder


God morgon...

För mig är det morgon. Skönt att jag fick sova ut utan man blivit väckt av telefonen. Igår tittade jag på Let´s dance i väntan på att få skjutsa lite fyllehundar. Jag är ingen tv människa och har inte följt programmet. Både var värdiga vinnare men jag hade nog sett Laila tagit hem segern igår i Let´s dance. Vilken avslutning hon gjorde! Jisses alltså! Så jävla vackert var det. Såg ni Let´s dance?


I onsdags var jag till frisören och klippte mig långt. Nu har jag långt hår igen!!! I feel pretty...oh so pretty! Man får se vart vingarna bär ikväll, kanske en sväng ut för att slänga lite med håret =P Nån som ska med? Hahaha!



Nu ska jag pilla på lite mer bilder...


Hörs sen!


//JessicA



F.A.N bilder

publicerat i Modellbilder


God afton i stugorna!

Allt väl med er?
Jo tack det är bra med mig men seg som en ärta. Känner mig lika grön som en också. Sova tidigt ikväll kanske..hehehe...som om det skulle hända!?

En ny bild sen gårdagen. My first picture totaly nude, ever. Blev hyffsat nöjd med den. Lite annorlunda att se sig själv i den posen måste jag villigt erkänna. Men...this is me then...↓


Foto: Kjell Sangberg Retusch: Jag


Tror jag känner mer för denna beskärningen av bilden... ↑


Kram


//JessicA



Då var det gjort

publicerat i Modellbilder


Då var min allra första FAN (fine art nude) session avklarad.
Det kändes inte alls obekvämt på något sätt att strutta omkring naken mest hela dagen. Jag kanske ska bli nudist på gammla dagar! Dock måste jag komma över att jag är så förbaskat självkritisk. Hatar det. Alla får veck. I min värld ska det inte finnas på MINA bilder. Jag tycker det är fint på andra och stör mig inte alls på deras små veck ect men på mig...gaaaahaaaaa! Jag är en kvinna och har former, varför kan jag inte se det vackra på min kropp? Nytt tankesätt ska jag printa in i hjärnan på mig =) Bortsett från det är jag mäkta stolt över mig själv! Det blir nog en repris med Kjellan nere i Lidköping i studio. Idag ägde uppvärmningen upp. Jag hoppas att det kan bli några användbara bilder och jag har aldrig svankat så mycket och så länge i hela mitt liv! Gött med träningsvärk imörn!!!
Tack för heldagen idag Kjell. Du är alltid lika härlig och go att jobba med och det sitter aldrig fel att snacka massa skit och dricka kannor med kaffe! Stor bamse kram till dig!

Tack och bock

//JessicA



Lövar mig själv

publicerat i Allmänt


Jag har lövat mig själv att aldrig mer skaffa husdjur. Om den dagen kommer IGEN när man faller för nått så sött som en kissebebis eller en hundvalp så är det jag som ska bo på landet. Vidrigt är bara förnamnet när det gäller päls. Jag är så trött på katthår. De är överallt. Inte nog med att katten har ockupperat min stol och jag får sitta på en kall plaststol så får jag slita för att få bort håren. Snuskigt.


         

Ha en toppen dag!


//JessicA



Diptyk

publicerat i Fotograf


Aftonens bild som kom dit av ett misstag.


Klicka för större bild


Kyss


//JessicA



Inget vettigt

publicerat i Allmänt


Det är sol ute och jag envisas med att sitta inne, dåligt tecken på ren lathet. De ringde från optikern igår och mina brillor hade nyligen blivit klara, snabba ryck minsann. Jag ska försöka ge mig iväg till frissan för att kolla om det går att sätta i löshår i skallen på mig. Jag är klar med tönthåret jag har nu. Sen måste jag ta tag i städningen som jag skulle gjort igår men fastnade i vanlig ordning framför burken. Är lite smått stressad inför plåtningen imorgon. Det löser sig.

Mer kaffe, skaka en påse och försöka se snygg ut står näst


//JessicA



The green balls

publicerat i Modellbilder


Hej hopp!

Japp, äldre bilder fast i en ny tappning! Oj jag vet inte riktigt när dessa togs, kanske 1-1½ år sedan. Inga som jag tidigare visat. Det kan bero på mina ansiktsuttryck =P Men shit vad jag hade det skoj under den helgen! Åh vad jag saknar er. Vi är ett skönt gäng!


Foto: Johan Shultzen Mua: Isa Gustafsson  Retusch: Jag

                                                 
                                                 Klicka för större bilder

Man kan bli smått irreterad när man laddar upp bilder på nätet. Det blir inte detsamma som man har på skärmen..Gggggrrrrrrr! Men men...jag ser framemot till på onsdag för då smäller det av för en ny fotosession med mig i huvudrollen!

Kyss


//JessicA



Jag gillar...

publicerat i Fotograf


...misslyckade bilder. Det kan bli så fel men ändå så rätt. Skumma, vackra, knäppa och galna bilder är skojsigt. Jag gillar bilder där man knappt kan se vad det är. Spännande.



Hej hej


//Jessica



...

publicerat i Dagbok


Ris, kyckling och currysås gör susen.


//JessicA



På toppen

publicerat i Fotograf


Tjenis penis!

Jag har ju mått suveränt i några dagar nu, en underbar känsla. Nu ska det hålla i sig! Jag blev så enormt rörd när det plingade på min dörr häromdagen. Jessica har fått blommbud! Man får ju bara blommor om man fyller år och detta var helt oväntat. En fin bukett med färgglada tulpaner, väldigt vackra. Läste kortet och började gråta av glädje och så jävla fint att en människa kan tänka så mycket på en. Tack så otroligt mycket "Örni Burni Boy"/ Ernest för din fina gest. Väldigt uppskattat!




Nu fick jag en anledning att försöka mig på macro igen. Lite skillnad att fota en riktig blomma än en ful plastblomma...hahaha! Det är klurigt det där med manuell focus kombinerat med extremt kaffedarr. Träning ger färdigheter har jag hört talas om =P Något som faller nån i smaken?


                           
                                                Klicka för större bilder

Precis sagt hej då till käre Sandra som lyste med sin närvaro i mitt kök surplandes kaffe. Nu har jag öppnat min "göra mig iordning öl" som säkert blir två innan jag ska sätta på mig skyhöga klackar och dra ner och spela skiten ur alla på biljard ikväll! Självförtroendet är MAXAT! Som min vän Mägdi....jag är oxå vassaste kniven i lådan...moahahhaha!

Ha en underbar kväll Alla!


Kyss och kel


//JessicA



Zzzzzz

publicerat i Fotograf


What a day!

Helt slutkörd i den lilla hjärnan jag har. Inte mitt fel att jag blev ägaren av min hjärna, om jag själv hade fått välja hade det blivit en annan. Full rulle precis hela dagen sen jag klev upp ur min goa säng imorse. Oändligt mycket kaffe har sipprat ner i kroppen och jag vill känna mig mer trött än vad jag är. Idag har det strömmat in vänner från höger och vänster. Gissa vad? Jag har inte fått en ledig tid att duscha idag! Haft folk här precis hela tiden. Avlöst varandra. Mysigt och framförallt jätteskoj! Jag surfar fortfarande på glädjevågen efter mycket mycket uppmuntrande saker sen igår.Nu skulle ni dock se mig, en riktig lodis. Jag får ta tag i min skönhet imorgon.

Har lånat ut min säng så det blir jag och katten på soffan inatt.



Natti natti mina trogna läsare


//JessicA -Zzzzz-



Trötter

publicerat i Allmänt


Jag är så trött så trött idag. Inte många timmars sömn inatt inte. Att jag aldrig lär mig. Jag hörde inte ens att min lilla syster klev upp imorse, hörde inte att mobilen ringde ändå har jag telefonen precis bredvid mig. Börgi sussar som en stock. Underbart. Vinglig klev jag upp imorse och drack kaffe med Kjellan. Nyvaken och snurrig. Mammas hemmagjorda köttbullar gjorde susen! Sitter och väntar på att Sabine ska komma och kleta ny färg i håret. De gråa blir ett minne blått. Försöker få till en klipptid för nu ska håret ansas (det lät ju lite halvtokigt). Jag vill sätta i löshår igen, trivs som bäst i långt hår. Starta FATTIGA JESSICA fonden har jag planer på att göra. Valfritt belopp in på kontot =P Hmmmm...tåls att fundera på...mohahahaha! Mera kaffe!

Det är helg! I feel goooood!


Löve


//JessicA



-Kåt-

publicerat i


Hellu!

Min syn hade inte förändrat sig ett smack. Tackar tackar. Man vill ju inte sluta med flaskbottnar direkt. Det gick bra hos optikern idag. Svårt att se bra ut i brillor när man inte riktigt har ekonomin att punga ut flera tusen för ett par dösnygga bågar som jag ändå sover sönder i slutändan. Till min hjälp idag hade jag härliga Sabine med mig på stan. Tusen tack för smakrådet, det blir nog gör nice tror jag.



Var tvungen att spana in lite affärer och kom på att...jaha...jag har inget att sätta på kroppen! Provade dessa gobitar idag, give me! Så snygga, sexiga och jag blir fan lång i dom! Kåt är nog en bättre benämning. Ingen karl som behöver huka sig när jag har på mig dessa...hehehhehe!


Löve


//JessicA



Andra dagen

publicerat i Dagbok


Jag har stirrat på mitt gröna äpple. Den vill bli uppäten. Jag kan säga att magen har kurrat och huvudet har värkt. Jag tar tag i äpplet hårt och för äpplet mot munnen. Jag har Inte fått mer i magen än två paket nudlar på dessa dagar (4 dagar). Jag  tar en tugga på äpplet som det vore det mest motbjudande i hela världen. Jag kräks över slasken för den sura smaken och kastar äpplet långt bort från mig. Inte ens ett äpple kan jag få i min kropp som skriker efter näring. Jag vill inte äta, har ingen matlust alls. Tårar faller okontollerat ner över kinden.

Jag har kännt att jag är den "tjejen/kompisen" som man kan ha under tiden tills de skaffar sig någon respektive. Det gör mig lite besviken.  Det är säkert inte så illa tror jag, eller hoppas på. Detta är MINA tankar bara.

Jag har varit med under några år och många av mina vänner skaffar sig en pojk/flickvän. Jag blir alltid glad och lyrisk över sånt. Kärlek är underbart. De flesta glömmer tyvärr bort en annan. Såklart jag fattar man vill vara med den man är kär i såklart. Det är inte det. Jag vet ju själv hur jag varit.  Det är bara att JAG helt enkelt glöms bort i all förälskelser. Aldrig, jag har lovat mig själv att aldríg nånsin bli den personer som struntar i sina vänner...igen..NEVER!

Den senaste kontakten med en vän som blivit förälskad så tog jag direkt avstånd ifrån. Jag vet vad som komma skall. Jag vägrar vara "en tjej i nöd" längre. Varför ska jag se/märka att samtal dynar bort mer och mer och den kontakten som vi hade bara försvinner mer och mer? Nej tack. Skit helt talat i mig och koncentrera dig på den du håller kär. Precis som alla andra. Jag tänker inte falla dit igen.Jag byts alltid bort...men vet ni...jag är van!

//JessicA 18/3

Första dagen

publicerat i Dagbok


Första dagen utan internet. Trodde ni på den? Well.....jag har bara velat blivit osynlig för ett tag. Vet ni hur skönt det känns att inte blivit kontaktad över msn? Jag mår inget vidare. Punkt. Jag vill inte prata med nån vare sig det är över internet, msn, mobil eller på hem telen. Låt mig bara vara en stund. Jag är nere, fruktansvärt nere. Ingen, kanske en person som förstår mig just nu, vilket helvete jag går igenom.  Nej............why me?

Jag tog till en vit lögn för min vän idag. Jag mår dåligt av att "ljuga"...jag har kommit till det stadiet att pga deppigheter att jag inte säger hur det riktigt står till med saker. Varför inte erkänna, låta orden komma flygandes som grodor ur munnen som det är? Stolt, envis som en gnu är jag. Lätta mitt hjärta, prata om det på engång. Nu i detta ögonblicket (kl.00.23) har jag ätit 2 paket nudlar på fyra dagar. Vill inte äta längre, har ingen aptipt. Min vän vet.  Jag blir själv smått orolig. Ska jag, igen genomgå helvetes år som jag hade när jag gjorde slut med exet? Tiden då jag gick ner över 20 kg på en handvändning? Det är liknande känsla, fast en light version av det hela. Det ser tyvärr ut som jag faller i gamla mönster igen. Gud vad jag kämpat för att få hyffsad koll på mina matvanor.

Skäms på MIG!!! Pratar goja. Jag har inte fått kontroll över mina matvanor. Tror jag aldrig haft koll på det heller sen jag var 16 år och bodde själv. Just nu, när jag är så nere så är inte maten det jag preoriterar i första taget. Inget är prio ett.  Min hy....ja min hy är extrem torr över hela kroppen. Ungefär som, när man varit på ett soligt ställe och du börjar flagna. I mitt ansikte har jag fått massvis med röda utslag. Stressutslag? Jag är har mer problem än vanligt, mer röda knepiga utslag som annras inte är där. Jag mår nog inte så bra och min hy säger ifrån. Jessica vad gör du mot dig själv? Mitt hår är torrt, det går av och jag känner panik! Bara för jag mår mycket dåligt ska det behöva gå utför på hela mitt utseende? Släng för fan allt mot mig! Ta i allt du har, förstör mig helt när du ändå håller på! Spara inte ett skit, do it now! Dra inte ut på det mer. Slösa inte din tid...sk GUD! Straffa mig mer! Jag är så förbannat trött på detta.

FUCK


//JessicA 17/3-9



Strömavbrott

publicerat i Dagbok


Jag bestämde mig för att hoppa min så kallade minisemster nästa vecka. Känns inte helt rätt längre. Jag har bestämt att jag inte ska slå på datorn på ett tag heller. Inte vara så beroende av den. En liten tuff tid framför mig. Inge Aftonbladets läsning till kaffet, inge Photoshop och ingen kontakt med alla på msn. Frustration kanske? Oooojaaaaa! Känns befriande på ett sätt. Slippa läsa skit som man i slutändan endast mår dåligt över, till vilken nytta? Jorå, alltid jag som mår piss i slutändan. Inge nyttigt för fem öre.


                      
                       Foto: Andreas Stridsberg 

                      -Kiss My Ass-


//JessicA









                                                                         

Freeky

publicerat i Modellbilder


En aning uttråkad i helgen ↓ Känns som man inte gör nått annat än att sitta vid dumburken =P Grejsa kan stimulera en mer än en orgasm, tro det eller ej.


Nästa vecka...om det blir som planerat, som JAG känner jag behöver...en minisemester igen!


Natti...(?)


//JessicA



Helgen över

publicerat i Fotograf


Så var helgen över i ett svep, bara sådär. Helgen spenderades i all ensamhet. Både skönt och jobbigt. Skönt att vara helt för sig själv och pyssla med allt man själv vill. Jag sysselsatte mig igår med att fota min kisse Adela som inte alls ville vara med på bild. Om jag säger så här, försök inte ens att fånga en kisse när denne löper! Jag tror jag aldrig fått sånna suddiga bilder som igår. Bad bad bad!


  
Klicka för större bilder

Jag är ingen Mellofan alls. Men sappade ändå till kanalen för att titta och skämmas över Sveriges bidrag i år igen. Vad har hänt? Vad har jag missat? Ärligt, vad är det för kassa låtar? "Snälla snälla" gör mig döv!!!! Åh denna låt kommer tvåa. Jag förstår inget. Begriper inget alls heller. Vinnarlåten....är det inte meningen att man ska höra vad de sjunger? Tydligen inte. En medelålders kvinna som försöker kombinera "opera" med nutidens tillgjorda "melodi"...what the fuck? Kempe...vi får kvala nästa gång. Nyskapande, lite kanske men inget bra. Inget stämmer, det kanske var meningen. Detta gillar Sverige, jag skäms att detta är vårat bidrag! Hennes klänning var rätt snygg ändå. Enda positiva jag kan säga, tyvärr.  Bitterfitta...jag....Japp! Komiska att jag inte bryr mig det minsta om Melodifestivalen som tappat sin charm för länge sedan. Ändå spyr jag ur mig alla dessa patetiska rader. Förvirrande va?

Söndag..eller måndag när jag ser att det precis har slagit över en minut.

Dagen spenderas med trevligt besök från Avesta. Närmare bestämt Daniel. Vi shoppade lite idag, eller jag shoppade kan man väl mer säga ;) Det känns skönt att människor bryr sig om en, på sina speciella sätt. Tack för de få timmarna idag! *Kramar om*

Kyss


//JessicA



Millimus

publicerat i Fotograf


Underbara helg!

Vaknade av mig själv imorse. Ingen som ringde eller en klocka som tjuter på morgonen, det kallar jag ren lyx. Nattuggla i bött är jag, hatar att kliva upp på morgonen. Ett nattjobb kanske skulle vara något för mig.

Igår var käre broder till studion för att fota lite porträtt. Det gick väl sisådär med en modell som bror. Roligt var bara förnamnet. Jag fotade med en Hasselblads kamera. Den var så tung! Lite skillnad mot min lilla kamera. Börgi är lite väl klen nuförtiden. Huvudsaken är att våran faster blev nöjd med bilden. Den blev inte så dålig ändå =P

Efter jobbet var det kalas hos Melissa som fyllde hela 8 år igår. Vart har dom åren tagit vägen?



Skönt att ha fått klart lite bilder på Millimus, har bara några till att fixa nu. Min högra hand kukar sig bara. Har en extremt dålig blodcirkulation så hela handen är kall och stel. Det ställer till problem. Jag har provat med allt, ingen höjdare att ha en vante på sig...hihihihihi!

En kopp kaffe till sen är det jag som ska träna på lite mer macro!

Haa duu!


//JessicA



D-dagen

publicerat i Modellbilder


Visst skulle det vara underbart att kunna ändra sin sinnesro lika enkelt som ett knapptryck på en fjärrkontroll? Jag har på känn att nått mindre bra ska ske. I många av fallen så har det inträffat tråkiga saker när jag har haft det på känn. Magen min är orolig och jag känner mig sårbar på något knepigt vänster. Jag är ledsen men vet inte varför. Jag har inget att vara ledsen över, än.



Foto: Kjell Sangberg

Det har varit något som inte stämmt på hela dagen. Jag kan inte sätta ord på det. Dagen har bara varit annorlunda. Mörk, kylig och kall. Saknat nått idag, vad undrar jag. Jag känner mig kass. D-dagen är snart över, sängen ropar och magen vill få ro. Krama om kudden och försvinna in i mina drömmar och vakna upp till en ny solig morgon.

Natti natti


//JessicA



Så var det

publicerat i Nöje


Hellu!

Helgen sprang iväg i vanlig ordning. Inget nytt angående jobbet heller. Det blev lite sammandrabbning hemma hos Patrik i helgen som så många andra gånger, mer sällan nu när han skaffat sig en redigt härlig pingla till flickvän! Saknar dig ibland juuuu! Men iallafall så var vi ett litet gäng som satt och smuttade på några kalla. Jag, Gräsberg och Opperman drog ner till Biljard 9:an och spelade biljard. Gillar det stället skarpt. Min blick fastnar direkt på en mycket snygg kille. Det var som andan gick ur mig. Jag blev helt taget. Jag försöker gå lite "kvinnligt" förbi han och stannar upp när denna man började prata med mig på engelska. Jag tittar närmare på mannen, och inser till min förvåning att det är Damion som jag träffade precis på samma ställe för lite över ett år sedan! Vad är oddsen? Vi snackade som fan och det enda som rörde sig i huvudet på mig var...FAN FAN FAN (Det heter en Thåström låt föresten fast det hör ju inte riktigt till). Jag hade min chans då, attans att inte minna sinnen fungerade som de skulle för ett år sedan. Damion är en heting deluxe...*dreggel*.

Jag får ta och säga grattis till Angelica som äntligen kommer få tillbaka det hon kämpat för så länge! Jag är så enormt glad för din skull, så...vad var det jag sa pinglan? Kram på dig! Starkt av dig.


Bilderna är från en annan helg ska även tilläggas...

Efter biljarden drog vi hem till Sussellibus på lite efterdricka. Det är sällan man festar med dom två så det var riktigt skoj. Sköna Sara var även där så man fick se hennes vackra nylle. Mosig var bara förnamnet dagen efter...slappade mest hela dagen. Var Börgi bakis? Får erkänna att jag var det....gäsp.


Haa duuu!


//JessicA



Första bilden

publicerat i Fotograf


Hellu hellu hellu!

Hela dagen har jag suttit klistrad framför skärmen. Mitt humör har varit på topp idag. Till min förvåning så finns det massvis av bra bilder på Millimus! Jag kanske inte är helt kass ändå...hhihihihi! Ni som kan det där med ljus och allt annat tekniskt krams kan förbise det på mina bilder. Det är min 2:a gång i studio och helt ärlig fattar jag NOLL! Men men...jag lär mig och är inte det det viktigaste? Huuuhaaa! Jag vill fota igen, igen och igen!


Millimus har "bevisat" att man kan vara vacker, sexig och framförallt sensuell när man är gravid. Min favvobild än så länge. I love her eyes. Gravida kvinnor har något alldeles extra, utstrålningen!


Klicka för större bild

Åååååååååå...jag vill bara vara hemma och göra klart mer bilder på Millimus. Attans k*kballe! Är såååå sen iväg som vanligt, jag har inte ens duschat än...URK! Bad bad bad.......

Ses imörn, tror jag....

LövE

//JessicA



Melker

publicerat i Allmänt


Igår fick jag ett glädjande telefonsamtal av Millimus! Hon klämde ut lilla Melker igår =D Som jag skrev i förra inlägget så hade de åkt in till förlossningen på kvällen. Jäkligt komiskt att vi hann fota bebismagen. Nu är jag så nyfiken på lillkillen!!



Ett STORT grattis till bebben!!!!

Många kramar


//JessicA



Behind the....

publicerat i Fotograf



What a wonderful day! Jag mener´t, det har varit en kanonens dag idag.

Jag har mest  flummat runt på mitt jobb idag. Det är en en tjock, mörk dimma  över jobbet. I väntan på ett svar vad som komma skall. Svaret känns redan som man vet, eller JAG vet att saker inte är sanna. Vad gör man utan bevis? Och NEJ, jag tänker inte berätta vad som har hänt på jobbet här i bloggen. Jag är inte den personen som hänger ut en person och smutskastar någon. Allt har en förklaring, varför man gör på det sättet. Jag är inte arg, däremot besviken, fundersam och vill ha en förklaring så man kan få förståelse över det inträffade. Fan vad allt är bara så FEL, tråkigt nog.


Sköna Millimus! Min tappra vän. Hennes värkar var påfrestande och hon var så duktig och stod ut med mig och alla andra tokstollar som ständigt skulle korsa vägen! Millimus, min barndomsvän ska bli mamma! Det är underlig känsla. I skrivande stund så kanske de är påväg in till förlossningen! Snacka om att det isåfall var på håret att fånga henne på bild! Vi skojade friskt att "tänk om"om jag föder idag. Vad vet jag nu, hon kanske ligger där på förlossningen nu!  Frääänt!


Tack iallafall my friend, Millimus för idag! Me..LOVE YOU big time =D

-LOVE-

//JesicA




Plåtning imörn

publicerat i Fotograf


Hejsan hej!

Hjärnan har onekligen gått på högvarm idag. Jag känner mig alldeles matt, nästan uttorkad. Så mycket funderingar och saker som inte stämmer alls. Jag vet inte längre vad jag ska tro om saker som är skumma på jobbet. Tiden får utvisa helt enkelt. Längtar till en lång varm dusch och mys i soffan med min halvätna chipspåse. Bilderna får nog vänta nån dag eller två sen helgen.

Imorgon har jag fullt upp, känner mig en smula stressad faktiskt. Imorgon har jag bokat studion på Kiwa och ska bränna av ett gäng med bilder på min bästis Millimus som är höggravid. Hon ska klämma ut ungen runt den 13:e mars så det är på håret att jag hinner fota denna vackra skapelse! Jag är så svag för gravida kvinnor. De är så fantastiskt vackra. Plåtningen ser jag verkligen framemot! Det ska bli bättre bilder denna gång sen sist då jag fotade Susanne när hon var gravid. Kanske borde spana i de bilderna igen och göra iordning några. Kan ju faktiskt lite mer nu än då satt säga =P



Tack å hej


//JessicA



...

publicerat i Dagbok


Nu hände det riktigt skumma grejer på jobbet!


//JessicA



I´m back

publicerat i Allmänt


Hääääääj!

Nu är jag tillbaka, saknat mig?
Jag avskyr när dagarna flyger iväg, det borde finnas ett sätt att stoppa tiden på.
Jo men visst har jag haft en bra vistelse på Orust tillsammans med mina vänner. Det kändes både skönt men samtidigt  tråkigt att behöva åka hem igår. Hem till min vidriga lya! Precis hela dagen har jag suttit med bilder från de senaste dagarna men är långt ifrån klar! Ååååååååå....bökigt! Vad skulle jag göra utan Maiden musik som pumpar ut genom högtalarna? Jag får skicka ett tackkort till dom =P hahahhaha!


I lördags blev det lite fotning när grabbarna åkte cross på sjön. Underbart att vara ute i naturen, blir alltför sällan tyvärr. Vädret var med oss nästan hela tiden och solen värmde med sina varma strålar. Mysigt värre! More pics later...



 Jo men visst var jag ju tvungen att få åka med på en runda. Svårt att inte bli sugen liksom. Det gick fort vill jag lova! Fan vad skoj det var, trodde dock att jag skulle tappa fästet efter första rakan. Börgi var inte riktigt beredd på att det skulle gå så fort....men Wiiiiiii vad jag vill åka igen =D Jag och Magnus åker fort som fan =P 

Åter dax att ta tag i bilder....längre och mer ingående om min minisemester så fort alla bilder är klara!

Pöss Pöss


//JessicA