Snabb update

publicerat i Allmänt


Jag borde göra något. Är lite för seg för att få tummen ur bara. Vädret är sunkigt som vanligt här på Orust och det är depprimeeert. Jag har varit vaken sen kl.07.30 och tänkte jag skulle starta mitt nya liv och ta mig en joggingtur men glömmer bort det! Glömde oxå att ringa till läkaren för att boka en tid...förrvirrad eller? Jag klickade hem lite nya kläder på morgonen och kunde inte motstå ett par high heels från Jimmy Choo/Hm! Närmaste jag någonsin kommer komma i skoväg från giganten om det inte finns en vänlig själ därute med lite stålar över? Det är de första paret som snart dimper ner i brevlådan!!! ↓


Äntligen börjar det bli värme i huset, jag börjar bli riktigt haj på att elda! Tänkte ta mig en tur in till Stenugnsund och titta lite i affärer. Något att fördriva tiden med tills jag ska hämta Magnus på jobbet. Ikväll blir det barnpassning för hela slanten och imörn tutar jag och kör hem till Karlstad igen. Jobba måste man ju trots allt göra! Näe nu kan jag inte sitta här och häcka, duschen och sen iväg.


Pöss pöss


//JessicA



 

Pics

publicerat i Fotograf


Tjo!

Det känns som man lever i en kappsäck nuförtiden. Jag hinner inte ens packa upp förens man drar ut på vägarna igen..hohoho! Imorgon åker jag till Orust igen, min lediga helg och det ska bli så gött att slippa sitt hem. Det har inte hänt speciellt mycket under dagarna jag inte varit så aktiv på bloggen. Helgen spenderades med Magnus blandat med en full jobbhelg. Trevligt.




Foto: Jag Modell: Linda/Avsikt


Har fått tummen ur och fixat lite bilder på Linda. Hoppas ni ska gilla dom =)

Pöss pöss


//JessicA



Ugglas

publicerat i Allmänt


Nu slutar jag kvällen men Caroline af Ugglas-Vi blundar.




Natti


//JessicA



Några rader

publicerat i Fotograf


Tjooohooo!

Allt väl med fölket? Själv mår jag fint fint! Nu är jag hemma igen efter vistelsen på Orust. Skönt att vara borta men riktigt skönt att vara hemma oxå. Min säng, min garderob, min dator dock ett ekande kylskåp. En hel vecka kvar till lön hur fan ska jag klara det? Bilen går fortfarande bra i alla fall ;)


Modell: Linda/Avsikt Foto: Jag

I torsdags hämtade jag ett STORT paket med mina nya blixtar och objektiv!!!! Det ligger ouppackat, hur kommer det sig? Inte likt mig direkt. Jag har helt enkelt jobbat och varit bortrest så det flyger upp imörn. Det ska bli riktigt spännande! Min egen julklapp till mig själv. Ikväll blir det retusch för hela slanten, jag ligger efter så jävla mycket. Känn ingen press för fan...hahahahaha! Gött att ha bra musik att lyssna på. Jag har tre låtar som spelas för fulla muggar ↓

1. Lady Gaga-Bad romance
2. Black eyed peace-I gotta a feeling
3. Caroline af Ugglas-Vi blundar

GOOD SHIT!

Avslutar med en bild på snygglot Linda =)


Kyss


//JessicA



Ingen rubrik

publicerat i Allmänt


Hellu på er!

Jag vaknade inatt och trodde att 3:e världskriget hade brutit ut. Vilket väsen på Magnus fyra katter. Imorse när jag gik upp fick jag ett gott skratt! Inte nog med att de fångat en stackars fågel så hade de gått bärgsärkargång på Mc donalds påsen. De är helt galna hans katter. Jag har börjat vant mig att de drar in massa möss som ligger halshuggna och geggar sig. Undra vad som kommer härnäst.




Vädret på Orust är sunkigt, regnigt och kallt. Förbaskat tråkigt. Värmen har inte kommit ikapp i huset så det är cirkus 17 grader här inne....lite kallt dårå. Raggsockor är min bästa vän! Om en stund ska vi iväg och handla lite mat och senare ikväll blir det nog utgång någonstans i Stenugnsund och det ska bli skojsigt! Det är alltid extra kul att gå ut där man inte själv bor, brukar oftast bli satans kul då....hohohoho....


Ha en underbar lördag!


Kram


//JessicA



Road trip

publicerat i Nöje


Tjo!

Nu är jag hemma igen efter en till liten Road trip till Orust. Jag är så förbannat seg i både kropp och själ. Bilen går fint som tusan, jag älskar att köra min nya Bumbi bil! Vem vet, jag kanske åker tillbaka till Orust redan i helgen =P Jag har haft det jättebra som vanligt. Jag åkte efter jobbet i söndags och kom tillbaka till stan idag. Jag har världens bästa arbetskamrater helt klart! Tack! Jag är ledig i helgen så varför sitta hemma och möggla när jag inte har fått min studioutrustning än? Töööligt! Well sånt är livet.


Eftersom jag sov hemma hos Magnus under trippen till Orust så hade jag packat med mig kamera mm för att dra iväg och fota natur/macro under tiden han var på arbetet. Så jävla tråkigt att vädret var så förbannat boring! Det bidde nada fotning. Bättre lycka nästa gång antar ja?!


Ingen större lust att skriva, eller mer att jag inte orkar. Men jag har haft det mysigt under dagarna på Orust och vill mer än gärna åka tillbaka nu i helgen. Får se hur det blir. Nu ägg och smörgås och tidig kväll...gäsp!


Pöss


//JessicA




Åååååååååååååå

publicerat i Dagbok


Hellu!

Ni ska bara veta vad duktig jag är! Duktig å duktig kan vi diskutera men jag har "redan" satt på vinterdäcken på bilen! Tack my dear friend gos Tomas för detta! Sist sekunden Börgi är jag annars så detta är svårt att slå till nästa år. Jag älskar min lilla Bumbi bil! Min bil heter BUMBI om ni undrar. Jag tyckte det passade att ge min bil namnet Bumbi. Nu vill jag bara ha bilen svart med leopardmönster på!!!! Känner du dig manad ERNEST????? ;)

I skrivande stund sitter jag med hårfärg då jag hoppas täcka ALLA gråa jobbiga hår. Gött ska det bli att få en jämn färg igen. Jag är 28 år och har en hemsk grå grotta i hövvet! JOBBIGT VAAA?

När jag kom hem efter jobbet hade jag fått mail att min studioutrustning hade skickats! Wiiiiiiiiiiii! Julafton snart! Ni vet inte hur gött det känns, jag får nästan ståtrosa! Ärligt, jag tror det är bättre än en orgasm! Ååhh det är fina grejer det =P Snusk Börgi kommer framm.....

...Ett tag senare....

Färgen blev typ hyfsat jämn =P Skit samma, jag har aldrig brytt om min frilla. Dock är jag skitsugen på att skaffa löslugg. Roligt va att det finns att köpa? Jag som ALDRIG haft lugg för mina virvlar kan köpa löslugg..hahhahahah! En sån måste jag bara testa! Börgi med lugg....mjoooo...njaaaa testa kan man alltid göra.

Varför KAN INTE JAG bi kär? Varför ska killar bli kära i mig och jag inte i dom? Frustration!


//JessicA







 

Alive

publicerat i Allmänt


Urk!

Jag är en hemsk person.

Dålig är jag på att blogga oxå men lusten har inte riktigt funnits där. Tänkte bara skriva lite små rader så ni vet att jag lever. I söndags upplevde jag en ångest som inte finns av denna värld. Varför blev jag så jävla full för, hatar att det inte finns ett stopp i mig! Whisky är gudomligt gött men Börgi tål inte sånt. Vanligtvis skippar jag sprit mm för jag blir inte så bra då men shit vilka minnesluckor jag har. Ååååååååå! I vilket fall var det inte så illa som jag trodde, tackar en högre makt!

Jag har blivit en bilägare igen! Är så jävla nöjd med bilen, liten och gullig. Det blev en Audi A3 så nu tutar jag och kör till jobbet igen...Tjooohooooo! Ren lycka ta mig fan! Ska knäppa lite kort så ni får se hur den ser ut =)

Snart blir det rena julafton oxå. Det "råkade" bli lite stålar över så jag klickade hem lite studioblixtar och tillbehör och ett nytt objektiv =D Nu jävlar ska det fotas! Tråkigt att jag inte vet när jag får sakerna. Bakgrunder får det bli nästa månad, jag vet inte vad jag ska sattsa på för färger heller....klurigt.

Nu är det inte långt kvar till jul så är det nån därute som vill ha lite bilder på sina barn kan ni ju hojta till ;) Jag behöver öva en hel del på ljussättning och behöver lite bilder på barn =)

Åååååååååå vad jag är seg......soffdax väntar.


Pöss pöss


//JessicA