Rubrik var det ja

publicerat i Nöje


Tjollohöpp

Hemkommen efter en riktigt skön helg ute på Orust. Bilen blev fixad fast ändå är det nått vajsing med den. Jag blir så trött. Mindre respengar till Milano pga bilen. Inte kul! Nedräkningen har börjat så nästa vecka är det jag som åker till modestaden Milanot! Längtar skiten ur mig. Kattvakt någon ;)

I lördags blev det en riktigt fin kväll så vi åkte ut med båten och stannade till I Stenugnsund och åt middag med två av hans vänner på Harrys...mumsigt värre. Mys. Vi övernattade i båten och jag sov som en gudinna men vaknade av att båten gungade som bara den på morgonen. Tur att man inte är så sjösjuk =/



Hela söndagen blev det film-maraton med massa gött snacks. Nu är det jag som måste ut i spåret och springa av mig några hekton känner jag hehe! Ja... träningen går inte riktigt som jag tänkte mig men imörn är jag på det igen. Vem vet, kanske min nackspärr släpper efter flera dagars lidande. Det är bara massa fel på mig precis hela tiden, tecken på att jag åldras kanske.

Well well...


//JessicA




Blandat

publicerat i Fotograf


Hohoho!

Läget med er alla?
Det är min lediga dag och solens strålar gör en gött må jag säga. I förmiddags var jag till läkaren och tog (äntligen) en hel drös med hormonprover! Nu hoppas jag verkligen att de testerna visar något för detta med "för tidig klimakterie skiten" gör mig vansinnig snart. Inte kul.

Efter det åkte jag till Mariebergsskogen och promenerade lite och samtidigt testade mitt senaste objektiv. Det är bara att acceptera att vi inte kommer alls överrens. Om det är objektivet, min kamera eller helt enkel jag som inte kan hantera kameran så är jag inte direkt nöjd med resultatet. Det känns oxå ganska surt. What to do?





(klicka för större bilder)

I vilket fall så löser det väl sig till slut. Dessvärre börjar högen med retusch ta slut och jag är sugen på att fota helt nya modeller. Alla snygglos bor så långt borta från mig, det är illa...I.L.L.A! Flytta till storstaden kanske?

Latmasken Börgi ska sätta lite fart att pyssla i hemmet med lite gardiner, nya motiv i ramar, vika tvätt och allt annat skit som man måste göra....boring. Efter det (om det finns tid) ska jag fixa de sista bilderna på Janina som kanske dyker upp på bloggos senare ;)

Kyss


//JessicA




Kortfattat

publicerat i Nöje


Ho!

Jag hade en mycket trevlig vistelse i Linköping. Det var evigheter sen jag såg snuttan Isa och det var ett kärt återseende. Snart flyttar hon, endast 9 mil ifrån mig så jag hoppas att man kan hitta på massa bus ihop längre fram!

Egentligen skulle vi fota en tjej men det blev massa omständigheter så vi struntade i det, liiite tråkigt men ändå gött att slippa känna press på att prestera massa efter en utekväll(ar).

Jag dök upp i Linkan runt 19.30 i fredags och direkt hem till Isa och bytte kläder sen direkt ut och softade vid någon park med hennes jobbarfriends. Det blev en liten utgång men var hemma rätt tidigt ändå. Vi skulle ju fota dagen efter som inte blev av. Vi åkte ner på stan på lördagen och spana lite kläder till mig men hittade inte ett skit! Det blev en mäktig pizza istället innan det var dax att färga mitt gråa hår och göra sig redo för lördagens bravader.

Vi var hemma hos en polare till Isa på lördagen innan utgång. Riktigt trevliga och härliga människor, dock kände jag mig rätt gammal fast jag försökte dölja min riktiga ålder med hårfärg =P Det är bara att konstatera att man är snart 30 år men känner sig som 20. Jag träffade så mycket människor å jag kommer inte ens ihåg hälften av namnen...hohoho!
Om jag inte minns helt fel så var vi på två uteställen och det var fölk precis överallt. Jag gillar Linkan som attan. Väldigt fin stad, hyffsat stor, trevligt fölk och många affärer...me like.


Dagen efter vaknade jag andra gången vid tre snåret på eftermiddagen, vad hände där liksöm? Vi babblade massa som skedde under kvällen och fylleåt Mc Donalds och shoppade ostbågar till filmen på kvällen, mys. Något riktigt skumt hände på kvällen oxå. Jag fattar nada hur en liten snigel (utan skal) hängde i en spindeltråd uppåner vid Isas balkong på 3:e våningen. Hur kom den dit? Det var en syn att beskåda det. Jag som sov en kratta om jag ens sov riktigt under natten. Det var säkert en blandning av jobbångest och pigghet att jag inte skulle försova mig för resan hem i måndags morgon.

Summa sumerooos så hade jag jättekul att hälsa på Isa och hennes vänner. Miljöombyte gör en gött =D
Tack sweetie för jag fick våldgästa dig mitt uppe i flytten och för en upperligt härlig vistelse! Pöss på du!


//JessicA




Something old

publicerat i Fotograf


Joooo men visst kan jag erkänna att jag är rätt lat av mig då jag fixade ett litet collage från Linköping trippen men örkade banne mig inte skriva något till! Därför tänkte jag istället visa lite bilder på Elina som jag tog sist =) Jag hoppas att jag har mer ork imörn att skriva några rader om lilla trippen till Linkan.




Foto: Jag Modell: Elina

Hoppas det smakar ;)


//JessicA




Back home

publicerat i Fotograf


Morsning!

Nu är jag hemma igen efter en galen rolig helg i Linköping!
Tänkte visa lite bilder från helgen senare ikväll för jag ska snart iväg till jobbet, första dagen efter semestern och det känns lite ångest framkallande hehehe!



I fredags köpte jag en ny kamera som blir lite lättare att ha med sig än min andra. Den är helt okej för det priset och jag tyckte det blev lite rolig effekt på ölburka ↓



Nu ska jag försöka göra mig lite snyggare sen jöbbet.
Hörs ikväll!


//JessicA



Destination Linköping

publicerat i Nöje


Precis slagit ner min ömma röv efter motionsrundan på Skutberget (5km) med Sandra. Jag pressade mig lite extra idag och det kändes så jävla gött! Imörn lär jag väl gå som jag hade fått nått redigt stort i musa hohhohoho =P

Det blev massa shopping för min del idag...I kind a like it. Två par byxor, två t-shirts, ett linne och en tunnare långärmad tröja och allt var bara träningskläder. Nu ser jag lite mer respektabel ut i språren runtom Karlstad. Jag tackar ett X för mina joggingskor som används flitigt numer!

Från det ena till det andra så smider jag lite planer för road trippen som kommer bli destination...LINKÖPING! Jag ska hälsa på min underbara mua Isa och leta nån modell som vill fotas med oss. Roligt roligt =) Det bästa av allt är att Isa kommer flytta så mycket närmare mig (Örebro/Grythyttan) och då finns det ingen ursäkt längre att ses så sällan....kärlek.

Duscha kanske?


//JessicA






Morot ;)

publicerat i Allmänt
Hittade ett "inspirerande" klipp på mig en fyllekväll med my homie Gräsberg bakom kameran! Fan vad roligt vi hade den kvällen...hehehehe!


//JessicA

Beach 2011?

publicerat i Fotograf


Känner att jag lever efter gårdagens tur i spåret. Träningsvärk deluxe. Vad gör man inte för att att sattsa på beach 2011? Om en stund ska jag hem till Sandra och fika lite innan vi drar till Bergvik för lite shopping. Nya träningskläder ska jag införskaffa mig sen ska vi ut i spåret vid Skutberget =) Hurtigt värre.

(Fortfarande suddiga bilder på bloggen)


Foto: Jag Modell: Janina Näslund Mua: Marie Eriksson


Jag har lite beslutsångest vad jag ska göra sista veckan på semestern. Funderar som en gnu på en ny och längre road trip...irriterande att inte kunna bestämma mig. What to do?


Kyss


//JessicA




You can do it

publicerat i Allmänt


Fan vad jag mår bra! Jag och brorsan åkte ut och gick/joggade 5 km för en stund sedan. Jag är så enormt stolt över mig själv att jag orkade efter över 2 års avbrott från allt vad motion heter. Igår tog jag även en promenad i 1 timme och redan nu känner jag att jag mår bättre att komma ut ur lägenheten och faktiskt göra något. Det var riktigt tungt men shit pommes vad jag är taggad.

Skrev nyss en lite reminder som jag satte på kylskåpet som ska peppa mig ännu mer för att nå mina mål jag satt upp för mig själv. Jag ska kanske inte göra allt på en gång (såklart) men att börja lite försiktigt är i rätt riktning känner jag =) Jag är inne på min 3:e dag nu och det går enligt mina planer.



Jag har träffat en hel del vänner oxå och det känns riktigt nice. Det är något jag har saknat och försummat och det är ett tecken på att jag inte riktigt mår bra med mig själv och dessvärre är det ju bara i slutändan jag som kan förändra mitt liv till det bättre. Problemen vet jag om som jag ska kämpa som en dåre för. Jag vill ha ett rikligt liv och må bra i både kroppen å knoppen! Insikt people =P

Nu måste jag slänga mig i duschen efter joggingturen för om en liten stund kommer Millimus på besök =D Jippi!!!


Kramar


//JessicA




Sunne

publicerat i Nöje


Eftersom jag velat besöka Sunne en längre tid då my homie Patrik blev delägare i Strandcafeet i Sunne passade det alldeles utmärkt att åka på en liten road trip! Underbart väder, god mat och underbart sällskap med Sandra. Gött att slippa tänka så mycket och bara njuta av stunden. Funderar på att åka dit snart igen hohhoho!


Det var ett tag sedan jag såg tösa så man hade så mycket att prata om...tjejsnack deluxe! Nu ska jag plocka lite härhemma, åka och köpa mig en ny kamera och sen blir det träning med Sandra för hela slanten. En vecka tidigare än jag hade planerat...nu ska mitt liv bli toppen!


Hej svejs


//JessicA




-Ny bild-

publicerat i Fotograf


Det blir ett mini inlägg...kan inte sitta här och häcka hela tiden! Jag tänkte jag skulle hitta på något skoj idag...


Foto: Jag Modell: Elina

(Klicka på bilden)


Hej svejs


//JessicA




Home

publicerat i Fotograf


Morsning!

Back home tidigare än vad jag hade räknat med. Det känns både skönt att vara hemma och samtidigt väldigt trist att det blev pannkaka. En omtumlande historia. INGEN höjer handen mot mig, så är det bara. End of story. Det blev inge Cypern heller men lika bra det antar jag. Vad gör man inte för att fortsätta sin semester med en tripp till Sunne och eventuellt en tripp till Stockholm sista semesterveckan?

Någon modell i Stockholm som vill fota lite nästa vecka kanske?

Jag har fått gjort klart massa bilder som legat efter och det känns göttigt. Väntar bara på att modellerna ska godkänna dom så kan jag visa er sen =)


Foto: Jag Modell: Elina


Haa duu!


//JessicA