-Pics-

publicerat i Fotograf


Hellu!

Ruggigt väder idag buhuuu. Strax väntar en visit på stan. Jag ska leta efter presenter till kyssen innan jag ska brumma iväg och jobba några timmar. Känns lite stressande så ingen ide att sitta här och dryga ut tiden! Ni får ha en mycket fin dag alla =)







Foto: Jag Modell: Elina


Haa duu!


//JessicA



Facefuck

publicerat i Allmänt



FACEfuck

Det där med Facefuck förbryllar mig en smula. Jag bojkottar spel, skicka varulvar, bjuder på bärs och allt annat skit som grupper och andra evenemang. Det cirkulerar bara massa dynga, jag är inte intreserad. Det komiska är när man får vänner förfrågningar. Hur ska man göra? Nu menar jag sådana bortglömda fd kompisar som det var flera år sedan man snackade med eller helt okända människor man sagt HEJ till nångång. Är det för att visa hur många vänner man har eller what? Jag är inte intresserad av dig som person om jag inte haft kontakt med dig på 10 år fast vi är gamla klasskompisar. Jag har nekat så sjukt många på Facefuck. Jag kanske själv har addat 15 personer som max. Åh sen dessa man inte känner alls. Jisses varför liksom? Min Facefuck sida var från börjat menad för mina vänner. Tror det är dax att rensa listan. Kan det vara så att människor är så nyfikna av sig att de behöva smyga runt på Facefuck, fast man inte vill säga hej till den andra men vill se hur denne person lever idag ect? Jag har funderat på att gå ur, bara massa strul nuförtiden ändå.


Rensningen skall börja...


Kyss


//JessicA






Elina #3

publicerat i Fotograf


Go kväll!

Det blev en liten snabbvisit ut på öarna igår eftermiddag. För ett tag sedan kom jag och kyssen hem till Karlstad, min förbannade jobbhelg väntar igen...urk! Men men...bita ihop, kyssen är ju här så då blir alltsammans lättare och roligare ;)









(Högre upplösning)
Foto: Jag Modell: Elina

Jag har pysslat om kyssen ikväll med lite peeling, pedikyr, rakat bort skägget och allt annat killar tycker om. Väldigt mysigt och minst sagt lite romantiskt. Fredagsmys på högsta nivån!

Well well...Några fler bilder jag gjort klart, hoppas ni GILLERT som jag!


Pöss pöss


Haa duu!


//JessicA










I kind a like it

publicerat i Fotograf


Nu är jag slut. Pillat på ett gäng bilder ikväll å ska nu sussa kudden och ringa kyssen. Jag trodde inte jag skulle kunna bli "kär" i en bild men jag tror fasiken jag är är kär i bilden! I love it!

Gillert eller inte gillert?


Foto: Jag Modell: Elina

Natti natti


//JessicA



Retusch kväll!!!

publicerat i Fotograf


Det blir ett snabbt inlägg detta...

Jag sitter och retuschar bilder från lördagens plåtning och såg mig själv i Vickys örhänge och icke att förglömma hennes boobies uppifrån! Retusch hela kvällen tills jag stupar, det är fan roligt!



Nu blir det mer koncentration i PS ;)


Haaa duuu!


//JessicA



Helgen

publicerat i Fotograf


Hej!

Jag hade en super duper rolig fotning i helgen med töserna Elina och Vicky. Det finns ett gäng bilder jag gillar väldigt mycket och de skiljer sig en hel del ifrån varandra oxå och det är riktigt kul med lite variation! Nu är det massa retusch de närmaste dagarna. Älskar nya bilder! Skoj skoj skoj! Tack era snygglon för en mycket lyckad dag!!!! ♥

Hittade några BTS bilder på deras bloggar...



My lovely ass =P



ELINA #1

En fluffig ljus bild på Elina som jag pillade med igår, mest ett litet test faktiskt...


Foto: Jag Modell: Elina

Helgen i övrigt rusade iväg. Det känns knappt att kyssen var hos mig i helgen. Jag längtar redan ihjäl mig efter honom! Efter plåtningarna i helgen var jag rätt sleten. Kyssen lagade mat (som han alltid gör) och sen softade vi i badrummet med några kalla öl. Vaknade igår vid 13.30 av att min löpande katt låg och åmade sig på mig...äckelkatt! Jag fick en lång sovmorgon i alla fall....gud vad gött!

Kyss


//JessicA




Plåtningar

publicerat i Fotograf


Hellu!

Tack ALLA som skrev i bloggen och alla mail jag fick att ni vill stå modell för en stackars jänta som mig. Det tycker jag är skitskoj, verkligen! Jag har mailat alla töser som skickade mail till mig, många är riktigt intressanta. I helgen är jag fullbokad med massa plåtningar och ni vet inte hur taggad jag är! Nervöst och pirrigt men ser så framemot detta så jag nästan trillar av stolen där jag sitter. Helgens töser är Elina & Vicky! Det ska bli sköjsigt att äntligen få träffa Vicky efter alla samtal vi haft och absolut gums Elina jag fotat förut. Detta blir sköj brudar!

Än så länge är det lite löööst hur det blir till veckan med en fotning. Får se hur det löser sig om det blir en parsession eller inte men nått borde man kunna fixa till ;) Efter det tänkte jag höra av mig till alla när tid finns för fotning. Jag vill gärna fota gravida kvinnor (Ylva), porträtt, gruppbilder och barn längre fram. Jag måste ägna lite tid åt kyssen med om ni förstår vad jag menar ;) Jag är ju inte ledig så ofta...huja! Tiden räcker inte till. Jag uppskattar verkligen att ni vill fota med mig =D


Pöss pöss på ER


//JessicA




Modell/er sökes

publicerat i Fotograf


Men helluuu!

Jag är ledig i helgen och är grymt fotosugen! Jag söker en eller flera modeller som vill stå framför gluggen. Du ska ha tålamod, då syftet framförallt är att jag ska testa min studioutrustning, då det kan bli lite rörigt ...hahahahaha! Du kan vara min vän eller modell, det spelar ingen roll! Då jag har en katt hemma och själv är jag rökare så är det bra om du inte är allergisk mot något av det.

Jag har en hel del porträtt och vill därför utöka med mer halv/helkroppsbilder. Jag kommer självklart att fota porträtt, det jag gillar väldigt mycket. Maila mig på: [email protected] eller skriv ett inlägg i bloggen om du är intresserad!

Ett urval av bilder på modeller 2009 ↓



//JessicA





Blandat

publicerat i Dagbok



Jag fryser! Jag avskyr mitt bostadsbolag som vägrar ge mer värme...fy fan säger ja! Jag sitter med raggisar, byxor, tjocka tröjor och min morgonrock och ändå fryser ja...huja!

Jag är extremt rastlös just nu med. Jag håller på att överföra min dators innehåll så jag äntligen kan installera om hela fittburken. Det är på tiden. Den kommer bli som ny...eller nja...lite snabbare kanske.

När burken är rensat och fräsch ska jag sätta igång med massa plåtningar hade jag tänkt. Nu är det ingen ide för burken VÄGRAR! Abstinens. I år ska jag ta tag med mitt fotograferande hade jag tänkt och det ska bli kanon att få sätta igång igen efter förra sega året (brist på utrustning ect). Jag har det jag behöver i fotoväg än så länge. Någon frivillig kanske? Jag är så fotosugen så ni vet inte gött fölk!

Jag slutade tidigt idag så jag bestämde träff med Millimus och hennes son farbror Melker. Oh my god vad go han är! En riktig lite charmis. Det var så skoj att träffas igen, alltför sällan. Farbror Melker hade varit till en fotograf i stan som jag tycker är bra. Men shit vilken "kass" kvalite det var på bilderna. Då har han flera års erfarenhet och det är hans yrke vare sig det är bebisfoto eller modellbilder. Jag tänkte bara...det kan jag göra bättre. Och jag har igen erfarenhet direkt! Tråkigt för familjen Ernebratt. Som tur är för Farbror Melker (hans föräldrar) så fick han i doppresent en fotografering med mig. Det skall utnyttjas snart hoppas jag! Han är så jävla fin, ursäkta språket. Då ska det lekas loss ;) Melker är nog lite käääär i mig...hihihihihhihi! Tack sötisar för idag.

Hm vad ska jag hitta på tro? Do my nails maybe...


Kyss


//JessicA





Brevet till mig själv

publicerat i Åsikter & funderingar


Idag öppnade jag brevet till mig själv som jag skrev för lite mer än 1 år sedan. Det har blivit en tradition för mig. Lite för sällan men förra året strax innan nyår skrev jag ett brev till mig själv som man inte får öppna förens året efter, precis samma klockslag och dag. Det började när jag var runt 20 år tror jag. Förr skrev jag brev med några vänner. Nu skriver jag bara för mig själv. Jag tycker det är en lite smårolig sak. Det är riktigt spännade och rolig läsning OM sig själv som man totalt har glömt bort!




I brevet till dig själv ska det finnas dina framtidsdrömmar vad du vill känna, uppnå och hoppas ska hända under året som kommer. Vissa saker slår in, andra inte. Många saker under 2009 slog in och likaså saker som inte slog in. I brevet jag läste till mig själv var sorgligt på många sätt och vis. Idag just nu är det raka motsattsen. Jag kom på att tänka vad man förändras på bara ett år. Sina tankar, värderingar, funderingar och handlingar. Den Jessica som skrev det brevet för ett år sen är inte samma Jessica idag. Det är facinerande.

Jag knopade på ett nytt brev när jag låg i badet nyss.... det ska bli lika spännande att få läsa det nästa år som brevet var idag för mig! Ingenting i livet blir som man trott...hehehehehe!


//JessicA



Ett jäkla farande på mig

publicerat i Nöje


Oj oj oj vad det var länge sen jag skrev något här. Ärligt talat så har det varit riktigt skönt att koppla bort allt vad dator heter. Jag har haft annat skoj att göra. Resa har jag gjort en del under julledigheterna. Karlstad-Gävle-Gävle-Avesta-Avesta Gävle-Gävle Karlstad-Karlstad Orust-Orust Göteborg-Göteborg Orust-Orust-Karlstad. Är lite trött på att brumma runt i detta väder nu...urk!

Men men...julen var mysig och varm. Superhärligt att träffa mamma, mormor och syskonen igen. Jisses vad jag längtade efter mormors julmat, främst hennes goda lax. Juldagen åkte jag till Jocke i Avesta och festade en smula. Kvällen blev inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Min hemska mage ville inte vara i schack så det var bara att palla sig hem tidigt men trevligt var det allt!




Jobbet väntade på måndagen och sen kom kyssen på onsdagskvällen. Supermys! Sen vart det dax för nyår. Vilken hemsk dag jag hade! Jobbade först sen hem till kyssen och magen var helt förjävlig mot mig. Allt jag gjorde blev bara fel så vi kom efter mycket om å men ner till festen runt 22.30 istället för 19. Det är alltid lite pirrigt att presentera sin pojkvän för sina vänner men jag "tror" det gick bra hhihiihihihi! Kyssen såg ut att trivas bland mina killkompisar lite extra ;)


Vid tolvslaget skålades det i mouserande vin och vi tittade på alla fyverkerierna och kramades med allt och alla. Gott Nytt år! Jag fick reda på en glad nyhet men jag vet inte om man får avslöja den ännu (?). Det blev massa dans och diverse sjuka utsvävningar. Det bjöds på magdans av två underbara vänner! Nu ska jag fan lära mig! Det är iallafall en dans där det SKA vara hull på mage/höfter =P



Trots mina krämpor som inte var av denna jord och min förtids klimakterikossa betende så blev det en toppen kväll! Tack mina underbara vänner för ett lyckat slut på 2009 och en bra start på 2010!!!! Me love U

I söndags blev jag lite kärlekskrank och ville inte att kyssen skulle åka hem igen efter underbara dagar ihop trots mitt jobb. Så då var det bara att följa sitt hjärta och spendera några fler dagar ihop. Så nu idag, är jag så trött och ska ta mig ett varmt bad och tina upp i dessa minusgrader!


Kyss


//JessicA