Första bilden ut

publicerat i Fotograf


Regnat precis hela dagen, lite sådär deppigt. Idag har jag inte haft ork att göra ett skit. Jag har redan fått lite "skäll" att jag sitter med bilder...sorry kyssen ;)
Imörn ska vi ta en tripp till Götet och strosa runt över dagen. Jag tänkte jag skulle kolla lite fotoprylar och skaffa en ny minneskortläsare för den jag hade gick sönder i Väse sist av en oförklarig anledning. Vi ska även inhandla bra att ha saker inför båtturen i helgen där resmålet blir Hynobostrand (hur det nu stavas). Vi blir väl borta över nån natt eller två skulle jag kunna tro. Mys.



(klicka för större bild)
Foto: Jag Modell: Elina


Hej hopp


//JessicA




En dag på landet

publicerat i Fotograf


Efter att ha fått skjuta upp plåtningen med Elina i flera dagar pga den typiska svenska sommaren REGN åkte vi ut till hennes pappa på landet och fotade skiten ur oss i flera timmar hohoho! Vi hann med tre olika sessioner och som alltid finns det massa bra bilder att gallra ur...I kind a like it. Pappa Marti (Elinas pappa) var hur störtskön som helst och bjöd oss senare på grillat efter sista plåtningen. Det kallar jag ren gästvänlighet. Ett riktigt stort tack till pappa Marti+sambo för att vi fick röra om på landet idag =D
Sen har jag varit extra glad att kyssen följde med idag, han är inte det minsta intresserad av min hobby men jag tror för ett ögonblick att han hade det riktigt trevligt han oxå. Min nya assistent kanske ;) Pöss pöss på du

Mjo jag var kass att ta "riktiga" BTS-bilder denna gång med. Jag glömmer totalt bort sånt när man är helt uppe i sin grej. Men ni får en liiiten tjuvtitt vad vi höll på med idag......

Imörn bär det av mot öarna hem till kyssen att spendera mina sista semester veckor. Jag får väl se hur mycket despans kyssen ger mig för att sitta och "photoschera" som han kallar det! Men nu blir det film (snark).


Natti natti


//JessicA




Plåtning IGEN

publicerat i Fotograf


Gooo kväll!

Ja eftersom det verkar vara torka på att kommentera mina nya bilder (fyyyy skäms) så är det en ny plåtning nu på söndag med Elina innan jag flyr fältet ner till kusten där jag kommer spendera mina resterande 3 veckor på semestern med min efterlängtade kyss! Det ska bli härligt att släppa precis allt vad plikter och måsten heter. Jag ska bara vara. Ni vet, ta dagen som den kommer och kunna vara spontana om det är så. Jag älskar när saker och ting är spontana, det brukar bli som allra bäst då!
Håller ni inte med?

(Min blogg fortsätter att vägra att visa skarpa bilder tyvärr)

(Klicka för större bilder/skarpa)

Foto: Jag Modell: Janina Näslund Mua: Marie Eriksson Ass: Peter "Ghostbuster"


Säg gärna vad ni tycker =)


Haaaaa duuuuu!


//JessicA






Janina #3

publicerat i Fotograf

Hej hej!

Jag har lite ont om tid men jag tänkte att ni ville se lite bilder från i tisdags ;) Bilderna är från den första sessionen och det finns fler att vänta på hohoho!


(klicka för större bild)


Foto: Jag Modell: Janina Näslund Mua: Marie Eriksson

Nu ska jag brumma hem till Karlstad och förhoppningsvis komma hem till massa sol och en kelsjuk katt.

Hej svejs


//JessicA



Plåtning igår

publicerat i Fotograf



Hejsan!

Det blev en lyckad heldag igår då jag fotade Janina, mitt nya offer framför gluggen. En helt undebar tjej måste jag tillägga! Bortsett från värk i musklerna (de finns där under någonstans tydligen) och en hemsk ofrivillig solbränna som jag drog på mig, är jag helnöjd över min insatts från gårdagen. Det finns så många snygga bilder och det är himla svårt att välja ut guldkornen. Vi körde tre olika teman och tre olika sminkningar som muan Marie Eriksson stod för, bra jobbat tjejen!

Peter Pan som vi nu kan kalla "Ghostbuster" var en flitig hjälpreda som riggade blixtar ect. Utan han hade det nog inte blivit några bilder så TACK "gutten" för allt...uppskattar det muchoooo!

Jag tog inga direkta BTS-bilder men dessa fick komma med i bloggos i alla fall.


Nu är det dax att hoppa över till den andra datorn och fortsätta med lite bilder =D
Det kan hända att det dyker upp lite nya bilder ikväll....

Tack alla för en super rolig dag igår!!!!


LövE


//JessicA



Semester!!!

publicerat i Nöje


Halloj!

Nu har jag semester!!!!
Smådansar lite för mig själv och har fyra härliga veckor att se framemot med massa roligheter. Det var länge sen jag lyssnade på Spotify! Min hemska bärbara dator är åter i mina ägor. Den har i vilket fall ljud. Min vanliga är ju helt cp och nästa månad skaffar jag mig en ny om det finns några semesterpengar kvar vill säga =/

Just nu tar jag en lite pause i mitt packande inför min roadtrip imörn. Då bär det av till Gävle till hela tjocka släkten. Ska försöka spendera lite tid i stugan, sola & bada, slappa, motionera och ta det allmänt lugnt. Fota lite natur kanske? Efter det är det är det Orust för hela slanten och Börgi ska för första gången leka båtliv =D

På tisdag morgon åker jag och "Peter Pan" upp till Sundsvall för lite fotosessioner med underverket Janina Näslund. Det ska bli sjukt roligt men ändå börjar jag känna mig lite nervös. Tänk om jag tabbar mig totalt och gör en Johan? Bort med de hemska tankarna hahahahaha! Wish me good luck!


Kram på ER


//JessicA





3 dagar kvar

publicerat i Fotograf


Jajamensan...tre arbetsdagar kvar tills jag har semester i hela fyra veckor! Tjohooo vad gött det ska bli. Kommer inte ens ihåg när jag var ledig en sommar så denna semester tänkte jag njuta till fullo...belive me! Sedan får man inte glömma den lilla semestern till Milano i september =)

Idag har varit en sprudlande bra dag. Kontaktade min nya vårdcentral imorse och fick utan problem en tid hos läkaren om 1½ v och tog lite vanliga hormon och blodsocker tester imorse innan jobbet. Jag har gett mig fan på att att få bukt på vad som händer med mig och min kropp =(

På jobbet rusade tiden iväg (ovanligt) så jag hade hela eftermiddagen för mig själv. Bytte lite kläder och sen var det bara att börja storstäda i denna hemska hettan. Min kyss kommer till helgen...wiiiiiiiiiihooooo! Long time sen sist och jag längtar som bara den ;) Saknar kyssen sååå ska ni veta! Pöss pöss pöss på du!

Nästa vecka har jag två spännande plåtningar att se framemot...kul kul kul! Snart blir jag den där "fotografen som aldrig gör klart sina bilder". Nerrå hoppas inte men snart har jag semester och det kommer inte finnas alltför mycket tid att spendera vid burkos fast jag mer än gärna vill det. På semestern är det "privatisera" som gäller om ni hänger med vad jag menar (?).

(Klicka för större bild)

Foto: Jag Modell: Elina
Bilder från våran senaste plåtning

Ja visst ja! Jag var ju faktiskt ute en sväng i lördags och åt middag med vänner på Tempels uteservering. Sist jag var ute i vimlet i Karlstad var på julfesten förra året hohoho! Bortsett från nån biljard då och då om man ska vara petig. Jag brummar med Bumbi bilen till Orust hela tiden så what to do?
Den kvällen hade jag ruskigt trevlig. Härligt väder, bra samtalsämnen, massa skratt och roligheter, underbara människor och massa sparkar i magen. Tack för en mycket lyckad kväll alla =D Grillfest i helga?


Hej hej!


//JessicA







Nytt objektiv

publicerat i Allmänt


Hämtade precis ut mitt nya objektiv jag beställde för några dagar sen, äntligen finns den med i min kamera väska! Det blev ett Canon Objektiv EF 24-70mm f/2,8 L USM som jag testat att fota med flertal gånger. Jag beställde objektivet från Japan Photo riktigt snabb och bra leverans och lite billigare än från Cyberphoto där jag annars köper allt inom foto.


(källa: Google)

Nu ser jag verkligen framemot en semester med massvis av plåtningar!

Dax att fixa sig sommarfräsh för en bit mat på stan i goa vännerslag.

Kyss


//JessicA



Plåtningar igår

publicerat i Fotograf


Hellu!

Börgi Börg is in da house!
Allt väl med mina trogna och nya läsare?

Igår hade jag två riktigt bra plåtningar med modellerna Sandra och Elina. På eftermiddagen fotade jag Sandra vid nån udde på Tynäs (Hammarö/Vänern) i hennes bedårande vackra klänning. Den klänningen skulle hänga väldigt fint i min garderob, ni läste HÄNGA va?

Här är några bilder från igår...gillas? More to come...

(Klicka för större bilder)

Foto: Jag Modell: Sandra Asp Assistent: Peter "Pan" Ljungvist

Direkt efteråt jag fotade Sandra hämtade vi upp Elina på jobbet och åkte hem till mig för en session i "studion". Meningen var att senare åka ut och ta motljusbilder på kvällen men både två var helt slut och sådär trött flamsiga ;)
Vi körde en del rökbilder och rök kan man inte alls kontrollera därav bilden nedan där det ser ut som det ryker ur Elinas hår..hohoho! ↓



Tack så mycket flickor för igår =D

Min långa pause gör sig till känna, skygglapparna på och återigen gå in i Photoshop världen!

Kram & Kel


//JessicA





BTS Med Pan

publicerat i Fotograf


Morsning!

Kärt återseende med min förre detta vapendragare Peter Pan som fick en skruv lös och äntligen tog sig i kragen att lämna storstaden mot skogarna i Värmland. Long time.....sen sist hörruuduuuduuu!

Well well som sagt var det ett kärt mottagande. Jag bokade tvätttid- DONE...fixade mat-FAILED, bokade modell-SUPERB, Pepsi Max-LYCKAT (till slut), Tjejsnack............I think I FAILED (snark). Jaha liksöm?

Några få BtS bilder från igår där jag "försökte" hjälpa "The Pan" att hålla softboxen på plats..Dont ask. Han kan vara sådär lite förvirrad och inte veta vilket vädersträck han befinner sig i eller vart solen går ner eller upp. Jag tycker man ska behandla varje boskap efter förmåga och det tycker jag innerligt att jag gjorde hohoho!

Tyvärr var det inte jag som fick plåta denna underbara varelse Elina igår men det ska gudarna veta att det kliade bra mycket i fingrarna. Peter the Pan babbla massa strunt att han var ringrostig men av bilderna jag såg måste han syftat på något helt annat! Ack ack ack det kan bli en annan historia inte sant Peter The Pan?


Well well well....styling kan vara pricken över i:t och efter mödosamma timmar så hittade vi "Peter The Pan" i full mundering i en telefonkiosk på torget i Karlstad. Okej va...Superman och Peter Pan kan flyga men vad fasiken gjode han där? Mer flygastoft kanske? Var det Tingeling han försökte ringa till Ingenstans?

Här var fotografen...han valde kläder efter sitt namn.....


(källa: google.se)


God morgon!!!!!!


//JessicA