-Home-

publicerat i Nöje


Hellu hellu hellu!

Nu är jag tillbaka i Karlstad efter lite party party i helga! Icke att förglömma att jag tränade oxå hohoho! Känner mig lite sådär mör idag, sov skitdåligt inatt om jag ens sov. I fredags tränade jag med my homie Mägdi, strosade runt i affärer och på kvällskvisten drog jag och Fudge (Fia-en gymnasiepolare) ut i Göteborgs vimlet. Vi mötte upp Jocke (min framtida affärspartner I hope) och festade lite.

Lite blev mer...mer blev bättre och moder natur bestämde sig för att det skulle regna så gatorna blev rena rama isbanorna. Inte kul. Man såg människor falla som plocke pinn inklusive mig själv, vad annars liksöm? När det ena blåmärket försvinner måste jag skaffa mig nya...färg är alltid färg. Det gick inte att undvika att ramla när det frös på. Undra hur många benbrott det blev i Gbg under den natten...

I lördags blev det borta match efter ett kärt återseende med old friends. Vi pratade massa gamla minnen från göteborgstiden när jag bodde där. Så himla roligt! Vad man glömmer med tiden, lite skrämmande. Shit pommes vad trevligt det var. Kul att se er igen Nigge och Plöan =D Hoppas att vi ses snart igen.

Jag har världens ångest idag. Ibland kommer det bara utan att det behöver vara något specifikt. Men jag tror nog att jag vet varför. Förlåt Mägdi.


Pöss


//JessicA





Imörn imörn imörn

publicerat i Allmänt


Varför är det så jäkla tråkigt att packa för? Jag åker ju imörn på en liten mini semester kan man ju säga. Gött att få komma iväg och det ska bli riktigt nice. Det där med bikini är ju rena döden men nån gammal trasa hoppas jag att jag ska rota fram..hohoho! Beslutsångest i bött =/



Foto: Jag Modell: Therese

Jag klappar mig själv på axeln att jag tränat i två dagar nu. Inget direkt att hurra för så, men nu känner jag att till juni månad ska jag ha nått mitt delmål i cm runt min kropp...alltså inte på vågen för det är ju rena skiten. Ja vad blir det...4 månader kvar! Mumma

Dax att packa (?)


Haa duu!


//JessicA



Blandat dravell

publicerat i Fotograf


Nattmössan på?

Nyligen så tittade jag på nya säsongen av BIG BROTHER. Jag ser framemot att glutta varje kväll och dra ihop tjejgänget på söndagar igen för utröstningen =P I år känns det mer spännande på något sätt. Tittade ni ikväll och kommer ni följa dockusåpan? Jag ska...i vilket fall. Vardags nöjet är tillbaka...I kinda like it.

I helgen har det varit bland de lugnaste helgerna i mitt liv. Jag gjorde inget mer än jobbade ungefär (!). Fick lite tjejsnack i fredags med Suss och idag röjde jag loss med lille Melker hemma hos Millimus med fisksoppa (mums) och kaffe. Mycket mycket trevligt. Jag känner på mig att nästa helg blir andra bullar då jag reser bort (ovanligt) i hela 4 dagar...då är det fullbokat schema =D Ska bli så härligt att få träffa så många kära vänner igen! More to come...Oooooopps ;)

Ni som följer bloggen vet att jag har svallningar utan dess like. Jag sover året om med balkongdörren öppen men inatt vaknade jag flera gånger som att jag var liiite småfrösen. När jag kom till jobbet sa de att det var -23 grader inatt. Hm...inte så konstigt att vattnet i glaset var så gött att dricka mitt i natten...jag gillert =D

Åh vet ni! Jag ska börja träna igen efter typ 3 år. Spännande värre hur mycket min kondis och prestanda har tagit sina törnar. Upp bara Börgi i sadeln och rid tjuren som aldrig förr. Nya tider nya tag och den NYA Börgi ska komma att växa fram. Törnarna har varit. Nu är det roser som gäller för mig. Nu är det endast mitt liv som räknas och kommer att räknas, kalendern är tom som sagt som jag själv ska fylla i vad som ska ske i mitt fria liv.


Natti



//JessicA













Löve

publicerat i Fotograf


Det är ju trots allt alla *piiiip* dag idag och vad passar inte bättre med ett förälskat par?! När en annan inte har tur i varken spel eller kärlek får man vara glad för de som har =) Hope U like...




(Klicka för större bilder)
Foto: Jag Modeller: Therese & Micke


//JessicA



Yrvädret Nils

publicerat i Fotograf


Tjoflöjt!

Nils var ett riktigt litet yrväder med full av energi som charmade mitt hjärta. Vilken goding! Det är riktigt roligt att fota barn men ack så svårt. Jag känner mig nöjd med dagens insatts så nu ska jag titta igenom bilderna och se om det finns ett guldkorn eller två =)




P.s Han blev inte rädd för min blåtira D.s


//JessicA



Frälst

publicerat i Nöje


Det känns jävligt nice att ha träffat min blivande man i lördags. Ögonkontakten var utan dess like. Tyvärr fick jag sova på mitt eget hotellrum men vi bytte nummer så jag ska väl försöka åka och hälsa på käre Mark Lanegen *smack*! Konserten var skitbra och jag blev helt frälst i hans whiskey röst och hans sletna jag =P Helt klart värt resan med my friends <3

Nu sitter jag och väntar på Nils som ska förgylla min dag framför kameran....hoppas att han inte blir vettskrämd när han ser mitt öga i alla dess färger. Don`t ask (Börgi Börgi har varit klumpig igen) men kan garantera att jag inte passar i rosaröd ögonskugga med stänk av blålila...hohoho! Well thats me.

Pula på det sista...


//JessicA



Vi ses imörn käre Mark!

publicerat i Nöje


Jag är på ruskigt bra humör idag! Det kicklar dödsskönt i kistan =P
I sista minuten bokstavligt talat drar jag till Sthlm imörn och ser snygglot Mark Lenegan & Isobel Campell...mumma! Allt fixar sig med lite våld och vaseline hehehe!



Here I come...ingen ide att spara på krutet inte. Ska packa ner lite skit och sen är det äventyr ner till Karlstads gator och njuta av Svenska Rallyt!

See you!


//JessicA





Bts med Therese & Micke

publicerat i Fotograf


Men tjenare!

Wiiii vad sjukt sköj jag hade idag på plåtningen! Jag har fotat "Jennifer Lopez, Eva Mendes, Jessica Simpson" och  personen ifråga Therese...tjejen är som en kamelont. Vi gillert. Nu är jag inte längre oskuld när det gäller att fota en killmodell. Jag tänkte jag skulle bli en såndär snuskig fotograf som super ner mina unga manliga modeller och utnyttja dem lite framför kameran =P....



(Klicka för större bild)

Jag fick sån insperation av dom, alla coola kläder och deras underbara personligheter taggade mig sjukt mycket idag. Bara positiv energi och min borttappade insperation fick jag åter...jag gillert. Nu har jag extremt bra bilder att retuscha ett bra tag framöver...hohohoho!

Tack för allt idag...det var hur sköj som helst och jag är mer än nöjd <3

Börgi in i retusch världen...vi ses!


Kramen


//JessicA



Innan det smäller av

publicerat i Fotograf


Klockan bara tickade iväg i vanlig ordning. Ikväll har jag gjort en "kuliss" för morgondagens plåtning med den sköna Therese! Jag kan oxå säga att det inte ser alltför bra ut! Lite pinsamt må jag säga...hohoho =/
Mästerfotografen B ska återigen få till något bra hemma...önska mig lycka till...NÅGON...HELLUUU?

Jag är sjukt taggad för plåtningen imörn...jag tror vi kommer få till riktigt nice bilder...för att vara mig ;)
En liten hint ↓

Foto: Jag


Natti natti


//JessicA



I did it again...

publicerat i Allmänt


Tejp is the shit!
Det som går att laga med tejp är inte trasigt enligt mig..hehehe! Jag lagar massvis med olika saker med tejp men trodde aldrig jag jag skulle tejpa ihop min egen osthyvel. Lite lite udda sådär....(jag vet Jenny att jag är beroende av tejp). Men det var ju tur när jag blev glatt överraskad med fint besök igår kväll så jag vi kunde avnjuta en läcker kvällsfika tillsammans.



Vi har strosat runt på stan och shoppat lite smått, käkade lite lunch och förbereder oss för kvällens nöje. Så absolut har jag njutit av min lediga dag idag...and I kinda like it!


Tjoflöjt...då var det sagt


//JessicA



Min art i djurvärlden

publicerat i Allmänt


Hellu hellu hellu!

Äntligen kan jag säga att jag funnit mitt rätta jag i samhället! 

De är goa, klämkäcka, stora, runda och alldeles underbara. Vi snackar om mina hamster kinder som så länge jag kan minnas har fått stå ut med allas de kommetarer du kan tänka dig, på gott och ont givetvis. Jag lagrar mat för sämre tider precis som en hamster. Jag sitter i mitt ständiga eckohjul (springhjul för hamster) och tröstäter när sämre tider kommer. Jag är oxå inlåst i en bur och krafsar för att försöka komma ut. Jag sitter hellre hemma än att träffa vänner ute och jag blir mer gråhårig i takt som en hamster och det går i ruskig fart framåt!
                             
Inte den ultimata bilden för skönhet satt säga...hohoho ↑

Jag kan ärligt säga att jag alltid har önskat att någon villig ängel däruppe sög ut allt i mina kinder så de försvann för alltid. Hur fasiken vill man operera större kinder? En gåta för mig som levt med dessa "påsar" i snart 30 år och fortfarande har ångest hur de ser ut och alltid ska klämmas på och ge kommentarer. Det är inte OKEJ att börja tafsa på mina kinder likaså att en gravid kvinna inte vill att ni taffsar på hennes mage utan sitt medgivande! Visa lite respekt people.

                       
Ägare: Mägdi Modell: Lennart

Jag är inte uppdaterad i hamster världen och har inte sett denna böll innan. Har ni? Jag tycker det ser så roligt ut när lilla Lennart springer omkring i filmen!

Frågan är...Springer han för:

1. Det är roligt

X. För att komma någonstans

2. Försöker komma därifrån



Kyss


//JessicA