78 par skor

publicerat i



Så här är det dårå...jag har i min lya hela 78 par skor!


Jag fick äntligen tummen ur och tog fram de flesta av mina skor ikväll för att fota dom för att sätta på mina 36 skokartonger som länge stått klara. Jag kan säga att jag var rätt så trött på kartonger efter det! Det tragiska med detta är att jag har massor av skokartonger kvar att klä om, men vem har ork efter 36st igentligen???
När mina skor står uppradade på detta viset så inser jag att jag har en hel del skor! Men..hur roliga är dom då? Jag har skor kvar sen jag var 16 för jag vill inte slänga. Det är alltid ett par skor man kan ha på maskerad eller liknande. Skor dessutom går ut ur modet snabbt så det gäller ju hela tiden att köpa nya! I love shoes! Jag är en samlare och säkert 15 av mina skor har jag aldrig använt! Det är dumt absolut men en härlig känsla bara att äga dom. Vissa fattar det, andra inte...så är det! Jag ska göra ett inlägg på mina absoluta favvoskor och berätta lite varför jag tycker det! Alla skor har sin egna historia....=) Spännande...

Så...detta är de flesta av mina skor...men jag kan nog räkna till att jag har minst 10 par till =P


Ses snart...


//Jessica



Ahhh

publicerat i Allmänt



Kan inte ladda upp bilder på j*vla k*k bloggen!

Sne just nu =/


//Jessica



Skoj skoj

publicerat i Dagbok


Hejsan!

Nu börjar det rulla på!

Jag kan börja med att hårfärgen blev helt okej lyckat för att vara hemmagjort och jag var till frissan och bestämde håret så det kommer bli kanonens när det kommer i till veckan, närmare bestämt på onsdag, dagen innan jag åker till stugan. För nu blir det stugan av, spikat om inget knäppt skulle hända dårå! Jippi jippi! Tell you more later...;)

Ny hemsida pågång med med ett gäng nya bilder och nytt utförande. Dock kommer inte sidan vara klar på ett tag, fråga mig inte exakt när för det vet jag inte men en superduper go gosse hjälper mig så gärna så det kommer bli ett helt annat utförande =D Tack du! Du vet vem du är ;) Så nu är det frågan till ER som läser min blogg, jag vet att de är en hel del som läser men sällan kommenterar (fyyy er).

Vill ni se bilderna innan eller efter hemsidan är klar? Är lite i valet och kvalet hur jag ska göra nämligen. Suprise när det kommer massa gott på en å samma gång när hemsidan är klar eller bara nån bild då och då i bloggen? Hur vill ni ha det???

Jag har fått två lägenhetserbjudande nu som jag ska ringa på, jätte skoj! Jag önskar att ena lägenheten är toppen för den verkar vara kanonens. Mer om det när jag vet hur de var. Känns samtidigt konstigt att lämna kära parken när man bott här så många år, uppväxt här liksom. Aaahhh....

Ha en skön kväll!

Kram


//Jessica




Slutfärgen inom räckhåll

publicerat i Allmänt


Hejsan alla!

För tillfället håller jag tummarna för att slutresultatet på färgen ska bli bra, lite lite nervöst faktiskt!
Jag sitter med massa klet i håret och väntar på att få skölja ur det. Jag har blekt håret två gånger så bilderna visar andra gången som gjordes förut och snälla Zizzi hjälpte mig att bleka den andra gången för att jämna ut det jag själv missat!

Jag valde färgen Kastanj så en orange/röd färg som jag ville igentligen ha gick inte att få pga tidsbrist! Jag måste vara klar med färgen tills imörn då jag ska kolla ut nytt hår, längtar som faan! Från att ha varit mörkbrun/svart så är det stora förändringar =D Morots Jessica here I come! Hhihiihih ;) Hoppas det blir snyggt...vad som än händer så är det kul med en förändring, går alltid att färga igen om det skulle vara så!




Haa duu!


//Jessica



A long came a spider

publicerat i Allmänt


Tja och gokväll!

Innan jag nattade kudden igår så upptäckte jag denna "enorma" spindel på min vägg i sovrummet! Ingen alls fobi eller så för spindlar men den behöver ju inte vara just i sovrummet, ingen annanstans heller för den delen. Den kunde lika gärna ha kröpigt upp i ansiktet på mig om jag inte hade upptäckt den! Hur nice hade det varit på en skala???
Den var en stor jävel oxå, ingen liten spindel. Jag dödade den, brukar inte döda spindlar i mitt hem men den var för stor för att jag kunde sova gött. Så det är mitt fel att det blev regn idag ;) förlåt för det mina vänner...hahahahaha!

 


Haa duu!


//Jessica



Första steget...

publicerat i Allmänt


Hej du!

Allt väl?

Just nu sitter jag hemma med en blekningsprocess i håret och det anar inte gott må jag lov att säga :P Jag har en rödaktig färg i hårbotten och det mörka har inte blekts ett skit! Nooooo...not good! Gaha...vägrar antagligen gå till jobbet imörn! Varför Jessica ska du ge dig på saker du inte vet ett skit om??????

Uppföljning kommer....


//Jessica



O´boy

publicerat i Allmänt


Natti natti...snart...

Mjooo...nu börjar det likna något med min nya sida på bloggen.
Nej nej nej för guds skull är den långt ifrån klar!!!!!!!
Såg ni mina utropstecken eftervarandra??? Hahahaha!
Jag testar lite saker, funktioner, som för mig är så nytt, krångligt men ändå så skojigt! Hur stavas "krångligt" igentligen...som jag skrev nyss eller krongligt? Yea yea...ni fattar, antar jag! Det är jag å mina problem...=P

På något konstigt (!?) vis vare sig det är åt vänster eller höger så har jag fått upp ögonen för lite webbdesign (igen), photoshop och annat estesikt skapande! Jag finner det super intressant! Om ni inte visste det ( såklart ni inte vet det ) så gick jag en utbildning, eller kurs i webbdesign redan 2001 tror jag det var. Jag visste inte var en MAPP på en dator var och så slungades jag in i hela Photoshop härvan utan att ens veta vad en simpel grej som en mapp var! Det är rätt komiskt. Jag har haft intresset länge men inte förens nu så har  jag tagit det på "allvar". Men hur kan man skicka nån på kurs utan att ens veta vad en mapp var? Det är Arbetsförmedlingen i ett nötskal det! Nja..jag kom en bit på vägen iallafall..tror jag fick Godkänt eller Väl godkänt med lite hjälp av mitt dåvarande X! Mitt intresse HAR alltså redan då varit en del av mig...sen länge...så det är i nutid jag ger mig faan på att bli bra på det, fast det går långsamt =P

-Träning ger färdighet va? O´boy...YEA! Träning ger färdighet!

Take care!


//Jessica



Hm...jaha...rubrik var det ja!

publicerat i Dagbok



God dag!

Gaha...det blev en smarrig pizza igår! Jag gick inte utanför dörren en minut igår, min älskade och snälla lillasyster gick iväg och handlade åt mig fast jag har typ bara 200 m till pizzerian! Så nu är det bevisat att jag är latast i världen *LOL*
Hela dagen igår satt jag med massa bilder och en blev jag riktigt nöjd med på de förutsättningarna bilden hade från början! Det går framåt, lite iallafall! Den visas senare i bloggen vid nått bättre tillfälle!

Fick ett telefonsamtal imorse oxå, min husläkare ringde och frågade om jag hade fått papper ifrån dem. Jajamensan, det har jag allt fått. De är bra smarta dessa läkare, de skriver ut att jag ska in och ta ännu ett test men inte skriver ut datum eller tid. Men, nu har jag en tid den 8:e september men vilket klockslag visste hon inte. Så nu har jag suttit på morgonen och försökt komma fram utan resultat i vanlig ordning. De är så bökigt! Nu kanske man är lite väl personligt men men, då får det vara så. Jag ska in för att göra ännu ett test för jag hade cellförändringar. Jag tänker inte så mycket på det men om det skulle vara nån som skulle drabbas av den förbannade cancern så skulle det vara JAG! Jag ska inte tänka så alls, antagligen är det inget farligt, men lite obehag får jag av det. Alltid ska det vara nått =/ Thats life...

Strålande väder idag med! Då ska jag jobba, jag skulle ha tagit mig i kragen och gått ut igår...attans attans!
Jag är sugen på kräftor! Dessa små fula rackarna kan vara så goda, kräftskiva tack! Hur kom den meningen in sådär...hahaha!??? Jag vet ju om att jag är knäpp så ;)

Nu ska jag kila vidare från datorn till duschen...kanske hörs senare ikväll!

Haa duu!

//Jessica



-Bild-

publicerat i Modellbilder



           


Tror ni jag har tagit vara på vädret idag? Näääeee du, icke! Jag är den mest lataste personen i världen tror jag. Eftersom det är andra dagen med hyffsat fint väder borde jag pallra mig ut nu innan solen går ner. Hungrig är jag med, pizza idag kanske? Gå till pizzerian, då kan jag iallafall säga att jag varit ute ;) hehehe....jag är bara så lat!

Längtar redan till nästa sommar =/

Pöss

//Jessica



Tips på blogg

publicerat i Allmänt


Hejsan!

Jag vill tipsa er om en "rolig" blogg jag snubblade förbi i all hast förut. Jag har alltid diggat den spektakulära tösabita för hennes uppriktighet och hennes förmåga att totalt skita i andras åsikter och hon kör alltid sitt eget race!
Jag pratar om om härliga Carolina Gynning! Bloggen innehåller massa bilder och skön personlig text. Ta en titt vettja!
Du hittar henne HÄR.


En inspererande tjej det där!


Löve


//Jessica



Ingen rubrik

publicerat i Allmänt


Åskar och bullrar som tusan här...kanske inte så smart att ha datorn på! Om det slår ner i den för man ju ut på försäkringen så varför inte ha den på ändå? Nu kommer det massa regn oxå, jävla sommar, eller höst förvisso.

Jag jobbade över lite på jobbet idag och ska börja tidigare imorgon oxå. Vi håller på att renovera hela butiken och det är så rörigt! Man är helt slut efter jobbet! Det kommer nog bli gör bra när det är klart, roligt att se en fräsh lokal om inte annat.  Innan jobbet imörn ska jag försöka palla mig till frisören och välja ut färg och nytt hår! Åh vad jag saknar långt hår så det kommer oxå bli gör skönt att få i det igen. Annars har det mest varit jobb för min del, inga nöjen direkt. Ledig i helgen men inga pengar att göra av med =( Tur är väl det igentligen.

I helgen blir det fotning oxå =D ser verkligen framemot det och om det vill sig väl kommer det bli en cool bakgrund! Säger inget mer för tillfället...hehehe! Första helgen i september tänker jag eventuellt åka till stugan över helgen, skönt att komma iväg. Mer om det längre fram då allt inte är helt 100% klart!

Inte värst intressant eller rolig läsning som vanligt...men jag ska bli bättre!

Om jag hinner imörn så ska jag skriva en rad om ett par skor jag köpt som min vän Emil hatar. Han tyckte det var bland det fulaste han hade sett...så taskig men puss på dig ändå! Hahaha...kan hålla med han att de inte är skitsnygga skor men till rätta kläder kan det bli snyggt!

Åskan är hemsk nu, bäst jag stänger ner ändå =/

Ha en trevlig kväll och på återseende!


//Jessica



In memory

publicerat i Dagbok




Idag är det exakt ett år sedan min älskade vän Jessica Kowalska omkom i en tragisk olycka i Stockholm förra året. Jessica blev påkörd av en lastbil när båda två skulle svänga höger i en korsning i centrala Stockholm, lilla hon på cykel var chanslös. Hon var inte alls stor, knappt 1,57 meter över marken. Den tjejen hade ALLT!  Nu menar jag verkligen allt. Hon var makalös vacker, hennes leende kunde hon charma vem som helst med. Jag får inte glömma bort hennes inlevelse i berättelser, hennes galna upptåg och en tjej det bara ryker om. Inget var omöjligt för henne. Hon lyckades med det mesta, var (är) älskad av alla. Varför just denna fantastiska tjej som hade stora planer på att erövra världen? Jag är 100% säker på att hon om nån skulle lyckas med det! Hon hade sina drömmar att lyckas som skådis. Jessica var med i en hel del uppsättningar och gick teaterutbildning i Stockholm. Hon var duktig och kämpade redan som 16-åring för det hon brann för. Jag har aldrig träffat nån som ger sig faan på saker och går sin egen väg utan att påverkas av andra. Jag har alltid sett upp till Jessica, velat haft den glöden och utstrålning som bara hon kunde ha. Det är det som är så sorgligt att hon togs ifrån oss alla. En reko tjej som ville göra världen till det bättre. Hon var engagerad i sin familj, sin livskamrat och sina vänner, framför hennes eget välmående.

Jag fick äran att lära känna henne som 16-åring fast vi är från samma stad från början. Men det var inte förens vi båda lämnade vår hemstad för våra drömmar att bli skådisar som vi lärde känna varandra. Ödet att vi kom grannar är ju oxå märkligt! Det var en sjukt rolig tid vi hade i gymnasiet...hahahahahhaa! Efter skolan var över åkte Jessica till Dublin för att jobba, helt på egna ben, tjejen var så jävla stark! Japp...moa kom efter med en rad andra vänner och jag spenderade en tid i Dublin med Jessica. Jag har aldrig haft tråkigt i hennes sällskap och en fras som hoppade ur hennes mun var...

- Låt ALDRIG en kille hindra dig för det du vill göra!

Det är så sant som det var sagt. Man borde ha följt det bättre ;) Men icke man har varit så klok.

Trots hennes resande från städer ect så har man alltid, på ett eller annat sätt hållit kontakten med henne. Man kunde ringa och checka läget efter ett halvår och allt var precis som vanligt. Det är sann vänskap. Att tiden har stått stilla och allt är precis som vanligt. Jag har några sådana vänner kvar som jag håller av av hela mitt hjärta. Jag vet att de alltid finns där vad som än händer. Det gör mig varm inombords.

Jag är lite nere en dag som denna och jag försökte hitta vart hon ligger på kyrkogården idag för att hälsa på henne. Men det blev inget med det =(  Jag ska snart hitta! Fast allt är tragiskt med allt detta så kan jag inte sluta att dra på smilbanden, jag hör nämligen hennes härliga skratt ekandes! Vilket härligt skratt hon hade! Så....tjejen har gjort starka spår i mitt hjärta som jag alltid kommer att ha med mig. Så tack gumman...för all tid vi fick! I love you!



( Bilderna är från 2001 tror jag och det är Jessica, jag och Matias när vi partade loss i Örebro en sommar)


Tänk vad allt kan gå snabbt, säg till de du älskar att du älskar dom, man vet aldrig när livet tar slut!

Så...mamma och mina syskon och mina vänner... JAG ÄLSKAR ER!

Take care!

LÖÖÖVE

//Jessica



Godmorgon

publicerat i Allmänt


Godmorgon alla!

Jag är svintrött, skulle hellre ligga kvar i sängen och grisa några timmar till men vad gör man när klockan ringer och måste iväg till jobbet? Är lite sen son vanligt...hehe. Jag får ta igen mig i helgen då jag är ledig igen...så skönt!

Ha en super dag!

//Jessica



Milou

publicerat i Fotograf





I lördags när jag var på kalas fick jag även snabba mig att fota Milou, och jag personligen älskar bilden! Ser ni vilken blick tösa har, så intensiva och om blickar kunde döda ;) Jag funderar på att förstora lite bilder på mina brors barn och sätta på väggen. Den äldsta, Melissa såg jag knappt skymten av så jag får palla mig ut nåndag och fota henne med! Jag funderar på om de blir snyggast i svart/vita bilder...eller high-key bilder som det så fint heter. Jag får testa mig fram.

Här är iallafall Milou 5 år

Take care

//Jessica



Birka 1 år

publicerat i Allmänt



                                    Grattis på 1-års dagen Birka!

          

Idag fyller min brors yngsta tös hela 1 år! Igår var jag bjuden på kalas och busade en hel del med godbiten. Hon är så charmig och har sånna blåa och stora ögon, killarna kommer få det jobbigt när hon blir större ;) I present fick hon av mig två par skor som så typiskt var för små. Det är bara att byta storlek för snart så, kommer hon att börja gå. Det var inte en lätt match att fånga vilddjuret på bild då, knappt en sekund kunde hon vara stilla...hehehe! Men några guldbilder blev det och här är två av dem! Så sööt så!

         

Kram 

//Jessica





 

Ny hårfärg?

publicerat i



 

Jag är så jävla sugen på att byta hårfärg! Jag är i valet och kvalet om vilken färg jag ska ha. Jag tycker oranget är döläckert! Jag är inte trött på mörkt men det skulle vara roligt med en drastisk förändring och blont...nja...kanske inte?! Jag ska till frillan på måndag och kolla ut färger och eventuellt nytt hår, vantrivs så enormt mycket i mitt korta, nördiga frilla! Jag svär att jag aldrig mer ska klippa mig kort igen! Nu är det att spara ut...igen =/ Om några år har jag långt....hahaha!



Funderar på om det är för oranget eller inte. Jag älskar personligen färgen men det kan nog vara lite för mycket. Modellen är skitsnygg i färgen men på mig kanske det inte hade varit lika snyggt! Ah...faan vad detta var svårt då! Men...jag är nästan 100% säker att det kommer bli åt det oranga hållet, snyggt nu när hösten nalkas. 

Haa duu!

//Jessica *orangehårig snart*



Dirt

publicerat i Allmänt



            

Fy faan vad jag älskar denna bilden! Önskar att det var jag på den. Älskar det röda, så svag för rött.
Bilden är insperation till tusen!

Väl mött!

//Jessica



Sleten

publicerat i Allmänt


God morgon!

Jag måste ha nått skit i  kroppen, är ovanligt seg och hängig. Jag känner mig alldeles dåsig och trött. Inte hjäper koffeinet i kaffet heller, what to do then? Nu hoppas jag att det inte blir för mycket folk på jobbet idag, pallar inte det. Faan vad seg jag är!

Igår var jag med mamma och min lillasyster Ronja på bilbingo! Det var flera år sedan sist! När jag var mindre följde jag ofta med mamma och spelade och bingo har jag alltid tyckt varit roligt! Men det blev ingen vinst för mig igår, inget ovanligt alls. Mamma fick bingo och tydligen så har hon redigt flyt med vinster till höger och vänster som bara rullar in. Vill ju oxå vinna! Jag har kommit på att jag varken har tur i spel eller kärlek så då är ju frågan vad JAG har tur i? Mysterium att ens komma på nått...hahaha!
Jag funderar på att ge bingon ett försök igen imörn ;)

Dagens things to do är bara att jobba...

Ha en super dag alla!


//Jessica



Update

publicerat i Nöje


Hellu alla kottar!

Jag slår mig själv på fingrarna pga min lathet här på bloggen! Självklart att det har varit full rulle och en å annan smaskigt historia att berätta =P Men icke sörru, kommer jag berätta allt ;) Jag vet inte vart jag ska börja och jag kommer inte hinna med det heller då jag snart ska rusa till jobbet.

Men lite dårå....



I onsdags var det sommarplaza för hela slanten. Min allra första gång! Japp...så det var en hm...upplevelse...?!
Nja, jag rådiggade kanske inte stället men det var helt okej. Jag skulle träffa upp en pöjk som jag varit lite intresserad av som i sin vanliga ordning, stämde inte jätte bra =/ Lite tråkigt. Men men, jag å Zizzi satt hemma hos mig först och tog igen lite tid och det var inte alls fel. Kul att hon följde med ut då det synd nog inte är så ofta längre *miss you*.  Vi träffade på Gräso och Anders i entren och umgicks med dom resten av kvällen =) Jag tjavsade lite med den där pöjken för han var rätt ohyffsad mot mina vänner. Vissa saker accepterar jag inte! Freak show!

I fredags blev det impulsutgång! Åh jag älskar sånt! Det är då det blir som roligast! Käre Putte var hemma från Norge så vi umgicks nästan hela helgen. Han kom över i fredags så vi tog igen lite tid vi med =P
Förr var han å jag DET, inte på det sättet utan att vi drev med allt och alla! Så i fredags skulle vi återuppleva gamla minnen! Detta är nästan lite pinsamt men vi gick på Arena! Åldersgränsen 18 år så vi höjde ribban rätt bra *lol*. Men, faan vad roligt jag hade. Drinkar efter drinkar och Putte var kung i baren..hahahaha! Vi mötte upp Gräso och Anders så vi festade lite med dem oxå, skoj. Efter stängning träffade vi på 3 norskar. Hahaha...de är inge smarta alls. Jag drev med dem och dumma som de är går det på allt. Jag fick mig många roliga skratt! Det blev efterfest på Plaza där de bodde men de blev vräkta så lilla jag är så snäll att dom fick slagga hemma hos mig, vad skulle de göra kl. 04.00 på natten? De var bra grabbar! Jag bäddade åt dem och en som hette Thomas satt jag uppe och pratade med till klockan var 11 på morgonen/förmiddagen. Jag var sleten dagen efter! Inte alls bakis så, bara så jävla trött! Det sitter ui nu med. Känner mig helt matt i kroppen =/ I lördags käkade jag pizza och umgicks lite med Suss och Gräso och jag var så snäll å skjutsade ner dom till stan. När man är som mest osocial, det är då fölk ringer och vill umgås.

Igår blev det filmkväll hemma hos Putte efter vi avnjöt middag på Vedugnen. Jag åt i vanlig ordning Vedugstoast och vi avslutade med en varsin stor Carte dor glass till filmen Hancock som jag velat se länge. Jag gillar filmen som faan, I love Will Smith! Gott skratt förlänger livet!


Se den...hihihi

Vad står på schemat idag? Bara jobba skulle jag kunna tro. Inget annat planerat, känns rätt så skönt efter förra veckans bravader mm. Vad har ni för planer för dagen? Aldrig nån som vill kommentera fast jag vet att många läser, why!!??? Hehehe!

Pöss på er iallafall!

//Jessica



Baby Boom

publicerat i Allmänt





I lördags träffade jag två helt underbara bebisar! Man kan bli bebisjuk alltså ;)
Lilla Linnea som är Jennys och Ölmes lilla tös och så har vi Mio som är Thures och Susannes pöjk. De är så fina! De bara kryllar av bebisar och folk som är gravida. Undra när det blir min tur ja! Hahahaha!

Pöss på er!


Kram

//Jessica