Torsdag

publicerat i Dagbok


Hellu!

Vart har denna vecka tagit vägen då? Redan fredag imorgon och sen nalkas det helg. Tydligen ska det bli mindre bra väder i helgen och det är helt okej för det är min jobbhelg! Imorgon, fredag är jag ledig igen och om det blir kanonväder ska jag palla mig till stranden och bättra på min alltför dåliga bränna =/ Nån som vill hänga på?

Jag har fått utlåtande av läkaren efter alla förbaskade besök angående min dumma mage. Jag har en lätt irretation i buksportskörteln som inte kommer behandlas. Det har blivit lite bättre men långt ifrån bra dock. Bara bita i det sura äpplet! Vad ska man med läkare till? Hahaha!

Nu ska jag duscha!

Hej så länge

//Jessica



Maiden resan =D

publicerat i Nöje


Vore på tiden att berätta lite om min helg i Göteborg!


Efter massa nätter utan så mycket sömn så var det bara att kliva upp i ottan för att åka ner till härliga Göteborg och gå på Iron Maiden igen, för tredje gången =P Zizzi ringde och väckte mig runt 04.30 och fick liv i mig. Vi hade sagt att vi skulle åka runt fem men det blev bara lite lite senare än beräknat. Vissa av oss var inte sen att korka upp första ölen, nopp det var inte jag! Vi hade en rolig resa neråt, nummerplåt som lossnade, snus på rutan och trångt i bilen. Men tur att det var AC! Vi som åkte ner var mina bröder, Zizzi och Igge. Tyvärr så gick det inte att övertala lillebror att följa med på Maiden, mer intressant med tjejen =P Vi var en snabbis och hämta nyckeln till en övernattningslägenhet genom våran faster. Sen var det bolaget som gällde, första gången ;) Vi mötte upp Robban som tog tåget från Uddevalla och sen var det bara att sätta igång. Ja, jag tror klockan var ca 12 på dagen om inte tidigare. Jag avskyr ljummen öl, men det gick ner hyffsat ändå. I lördags måste det ha varit rekordvärme, satan i gatan vad varmt det var! Missnöje från min sida att vi skulle sitta på ett ställe i skuggan var ju inte allt för roligt, jag vill ju få min efterlängtade bränna! Vi satt i en park nära avenyn, gör mysigt och roligt. Jag har fått ett och annat skratt som jag kan leva på länge! Lillebror skulle gå och möta tjejen och vi andra gick till bolaget för andra gången. Redan så tidigt på dagen kryllade det av Maiden fans på uteserveringarna längst Avenyn. Vi satte oss igen i gräset intill fotbollsplaner vid Heden i Göteborg.




Nu var det en och annan som började bli berusna. Det kommer mycket sexsnack från killarna, ja...jag och Zizzi var väl inte så långt efter heller. Igges polare från Mjölby kom och festade med oss oxå, den ena var lite söt.
Det är jäkla svårt att berätta hur roligt man hade det,  men jag säger då det, min bror är förjävla härlig! Man har aldrig tråkigt i hans sällskap och när han och Robban sätter igång är det svårta att hålla sig för skratt.

↓Bilden säger mer än tusen ord! Hahahahahhahahahaha....klockrent!


Våran otur så var det rätt så fullt på uteserveringarna när vi fick tummen ur och traskade in mot Avenyn. Vi hittade ett ställe som vi slog ner våra svettiga kroppar. Svetten dröp om en! Blev bjuden på öl, tackar! Första kalla ölen på dagen, gissa om jag njöt?! Man kände ju sig inte direkt fräsch, osminkad, slappa kläder och röd och rinnande svett.  Bild på mig och Zizzi kan ni beskåda på serveringen...lite röd är gumman *lol*!
Nu skulle ju grabbarna grus dra till Maiden för att få en sån bra plats som möjligt. Jag och Zizzi hade sittplatser så vi hade ju ingen brådska. Då var det många timmar kvar tills Maiden skulle börja spela.



Vi satt kvar en pyttestund men hoppade på en spårvagn som skulle visa sig inte gick dit vi skulle. Jaaaa, jag har inte samma koll som jag hade när jag bodde i Göteborg! Vi hoppade av närmaste hållplats och började traska i den stekheta värmen, att man inte dog. Väl i lägenheten var det bara att göra sig fin för kvällen. Duschen, och den kalla ölen vi tidigare på dan hade lagt in gjorde ju susen i musen, eller inte såklart. Duschen var underbar! Vi knäppte lite roliga kort och tyvärr får jag inte lägga upp vissa bilder på bloggen för Zizzi...mohahaha...Girls just wanna have fun ;) ↑

Nu skulle vi äntligen på Maiden! Efter månader av väntan. Förväntansfull som faan!
Det är en sån känsla att stå där, blicka ut över arenan och se så mycket människor på en och samma gång. Vilka kickar man får. Obeskrivligt! Det var ett jävla drag! De andra gångerna jag varit på Maiden har jag nog varit lite lite för berusad men denna gången var jag perfekt, lagom berusad. Såg Ju Eddie denna gång ;) Jag hamnade bredvid en kille från Säffle som bjussa mig och Zizzi på massa öl, inte mig emot det minsta! Denna konserten är den bästa jag sett, helt klart. När man hörde introt till min favorit låt Fear of the dark så ryste det i hela kroppen, allsång! Det gav den största kicken under hela kvällen. Hela framträdandet var grymt och det var helt värt att vänta i alla månader. Kul var det att läsa att Maiden fick toppbetyg i tidningarna, de var det värda. Om ni får chansen att se Maiden, TA DEN! Det var en underbar upplevelse.

Det blev ingen utgång efteråt. Jag skulle aldrig ha pallat det. Snacka om köer och så jävla mycket fölk på gatorna. Tänkt dig 55.000 tusen människor som trängs och vill ha mat...no no no! Jag tror inte jag hade fått det så roligt ute, ogillar när det blir fööör mycket fölk. Tur var väl det...antar jag.




Det blev några rader detta, börjar få kramp i fingrarna nu.
Avresa på söndagen, pigg som en lärka. Upptäckte ett jäkla stort blåmärke på låret. Det uppstod efter lite röjande på platsen, jag hade hoppat in i sittsarna under oss ett antal gånger, det är ju rätt trångt där man står. Vi hann med att käka lite mat på Hard rock cafe och käka glass i solen. Vi var hemma runt 19.30 och natten till måndagen kunde jag inte sova, blev nån timme på sin höjd. Det var ju dövarmt i min lägenhet! Resan var galet rolig!

Take care


//Jessica-älskar äventyr



Trötter

publicerat i Dagbok


Tillbaka!

Vilka dagar lilla Börgi har varit med om,  minst sagt! Det skulle ta hela natten att berätta allt sjukt man varit med om *lol*.
Men tyvärr mina kära vänner så orkar jag helt enkelt inte babbla om det nu, är så jäkla trött då sömnen har rubbats sen i torsdags natt och inte många timmars sömn resterande dagar! Men imörn, ska jag ta mig min lilla tid och berätta lite om mina dagar, visst låter det bra?

Vilket toppen väder vi har haft! Jag har mer eller mindre smällt bort och svettats som en dåre =/ *pust* Nu hoppas jag att jag får några timmars sömn inatt för det behövs! Annars så är jag ledig imörn och får ta igen det på beachen ;)

Natti natti gött fölk....*gäspar*


//Jessica



Iron maiden

publicerat i Nöje




Nu drar jag ner till Götet och ska rocka fett till Maiden ikväll! Äntligen är det dax...wiiiiiii!

Ni får ha en super kväll som jag lär ha ;)

Haa duu!


// Jessica



Bianco stövel

publicerat i


Åh vad jag skulle vilja ha dessa! Jag skrev om dom i ett tidigare inlägg och om jag hade dom i min ägo skulle jag vara super lycklig och super glad! De är så jävla snygga på =D De är riktigt heta om jag säger så!


De finns att köpa hos Bianco Footwear och kostar "bara" 2.300 kr =P
Nån som känner sig manad att köpa dessa till mig? Hahaha!

//Jessica



-Ny bild-

publicerat i Modellbilder


God morgon!

Solen är åter tillbaka och en annan ska iväg och jobba =/ Hur surt är inte det då? Det kommer inte bli en bränna på bleka kroppen i år heller, som om jag trodde på det inerst inne, noooo! På fredag ska jag äntligen klippa mig och det ska bli enormt gött att få bort det sletna i håret så blir jag en pudding på Maiden på lördag ;) Jag har oxå täckt mina gråa hårstrån och nu är jag åter svart i håret, trivs riktigt bra med den färgen. Bara tre dagar kvar till Maiden, jippi! Det blir att stiga upp i gryningen, vi ska väl åka runt 5 på morgonen har jag hört! Jag som är extremt morgontrött! Vi får se hur det går ;)

                   
En ny gammal bild som jag fixade iordning, är hyffsat nöjd med den =P
Nu har jag bara 3 kvar att pilla med *pust*.
Vad händer hos er idag? Jag hoppas att ni tar vara på denna super härliga dag och njuter av solen!

Vi hörs senare =D

Löve

//Jessica



Obs!

publicerat i Allmänt


Njaaa, det hände en liten händelse igår kväll då jag sabbade hela bloggens design! Min funderingar är hur jag ska återställa den befintliga designen på da blogg. Så gött fölk, det ska ju inte se ut så här direkt  *butter*. Det var bara det jag ville säga för närvarande och jag hoppas att bloggen snart ska vara åter =P

Väl mött!

//Jessica



Att formulera sig...

publicerat i Allmänt


....är skit svårt!

Japp, det tycker jag att det är. Jag kan försöka om och om igen att försöka få till en super bra mening men det brukar oftast sluta med att det blir en enda röra. Jag är ingen skribent eller författare och jag skriver väldigt torrt =P Jag har kommit fram till att jag har ett ruskigt dåligt ordförråd som kan jämföras med en 12-årings. Då är jag illa ute alltså! Itsället för JAG kan man skriva något annat eller börja meningen på ett annat sätt, YES...men hur? Jag får skylla på min dyslexi fast jag inte fått det på papper men jag vet att jag har det. Det kan vara väldigt jobbigt vissa gånger. Det kan räcka med ett simpelt ord som jag inte vet hur det stavas. Just det ordet kanske skulle passa bra i meningen men väljer såklart att ta bort det för jag är så osäker på hur det stavas. Ni får leva med att jag inte kan formulera mig bra! Att sitta och skriva blogg såhär är en viss träning, dels för stavningen ;) och att få träna hela tiden på att bli en bättre formulerande människa. Ha! Snyggt avslut på den meningen...hihihi! Något jag borde ha är ett lexikon där man kan leta sig fram till bättre ord än jag gjorde, jag ska...bla bla bla! Jag önskar att jag kunde skriva mer spännande och rolig läsning där det händer någonting i berättelsen om jag skulle ha gjort nått speciellt. Det blir ju synd nog, en dötrist läsning och jag käner att jag inte får fram det jag vill med mina inlägg. Jag skriver som jag pratar men det tycker jag har en viss charm =D Jag vill att inläggen ska kännas mig, inte stelt som om det vore taget från en uppsatts. Jag vill ha det personligt men med en hyffsad touch vett ni ;) Men hur fasiken ska jag komma dit då? Jag har några vänninor (gud vad det lät gammalt) som är så roliga och har inlevelse i det de skriver, jag vill med ju =( De har just  DET...som jag önskar att jag hade.  Oj vad det loggar in på msn föresten, blir alldeles virrig! Till saken igen. Jag ska försöka mer helhjärtat att ha mer inlevelse och leta igenom förrådet så kanske jag hittar min avdankade ordlista sen mellanstadiet =P

Joru...så är det...svårt att få fram det man vill ha fram! Tips?

Haaa duuu!


/Jessica

Tandborstning

publicerat i Allmänt


God morgon!

Jag har funderat lite över en sak angående tandborstning. Jag borstar sällan mina gaddar i badrummet. Jag sitter oftast på en stol eller i sängen. Oftast i köket eller vid datorn. Jag tycker det är bland det tråkigaste jag vet att borsta tänderna men det är ju ett nödvändigt ont. Val av tandboste med, går man efter färg, den nyaste på marknaden, mjukhet, hårdhet ect? Jag är nog den som faller för reklamen och införskaffar mig en sån som ska "vara så bra" enligt reklamen. Jag väljer aldrig tjejfärg som rosa och lila. Brukar ta orange eller grön. Hur mycket påverkas man igentligen av reklam? Barn skulle säkert ta Bamse tandkräm istället för vanlig, utan den söta klibbiga smaken. Då påverkas dom av förpackningen. Det är Bamse tandkräm ju...hallå...det vill jag haaaa!


Vi styrs allt mer människan av pågående information vi ständigt ser-hör.
Vart brukar du borsta dina tänder och vilken färg väljer du på din tandborste?

Nu ska jag borsta tänderna, se vart jag gör det idag ;)

Ha en super dag!

/Kram

//Jessica



Inget vettigt

publicerat i Dagbok


Go kväll!

Jag har haft full rulle hela dagen *pust*. Jag tycker det har gått i ett och tiden bara POFF BORTA! Jag var återigen till läkaren idag och ska dit igen på måndag. Jag borde ha skramlat ihop ett helt stämpelkort hos dom snart! Jag hatar att behöva gå på återbesök eller liknande. Jag drar mig ofta att ens uppsöka läkare om jag inte skulle vara riktigt dålig då. Men men, bara att bita i det sura äpplet och förhoppningsvis får jag ordning på stackars magen snart =/

Jag var en snabbis på stan idag innan jag skulle vara hos läkaren. Jag och Zizzi spanade skor och jag hittade ett par råsnygga stövlar! Vill haaa! De var svarta, smal hög klack och skaftet slutade en bra bit övanför knät! Så om, det är nån som har 2.300 kr över så hojta gärna till, jag behöver nya ;)

Nu är jag korthårig oxå =/ Fick ett ryck och klippte av mig håret och det ser väl kanske inte sådär gör bra ut...hahaha! Ingen ledig frilla som kunde hjälpa mig så var jag så trött på håret. Åh nej, klart jag inte klippte av mig mitt egna hår utan löshåret så det är bra taggit och ojämt. Ska försöka boka tid snart och klippa mitt eget alltför sletna hår, behövs! Nån som känner sig manade att sponsra mig att sätta i nytt hår sen??? Kostar inte så mycket....;)

Dagen har mest varit rörig...känner mig tung i skallen...jaha liksom...


Ska spana min hemmagjorda frilla innan läggdax...=P

Söv så gött

//Jessica




-Ny session-

publicerat i Modellbilder


Hej!

Här är bilden jag nämde imorse som jag ville visa er!
Ny är det en session till som är klar...me like =D


Foto: Johan Schultzén Mua: Isa Gustavsson



                        


Take care-always!

//Jessica



Skavsår

publicerat i Allmänt


Godmorgon!

Jag har skavsår på höftbenen efter att jag försökt töjt ut ett par jeans som jag råkade beställa i fel stlorlek. Jag orkar bara inte skicka tillbaka och krongla och det är bara en storlek för små än så länge ;) Jag får ju igen dom iallafall och lite har det töjt sig.


Mitt chema för dagen, lär stryka ett och annat säkert =P

  • Jobba- blir nog mycket folk idag
  • Dricka kaffe
  • Photoshopa (om jag har lust)
  • Plocka lite hemma...IGEN
  • Ringa lite vänner och höra hur läget är
  • Fota- om vädret blir bättre

Har ni några roligare planer för er idag?

Nu väntar jobbet....visar en bild jag fick igår i nästa inlägg =D

Ciao Ciao

//Jessica


kortfattat

publicerat i Dagbok


Hejsan!

Detta blir inte ett allt för långt inlägg. Jag har jävligt problem med magen och det är skit jobbigt! Det som började så bra idag på jobbet men slutade med att jag har fått extrema smärtor =( Faan!

Ja, lägenheten var rätt bra som jag tittade på igår, mest lite småfix och fantasi så kan det bli riktigt bra måste jag säga. Problemet är att jag har 3 månader uppsägning och han som bor där nu flyttar snart så det känns att det kan vara rätt kört då jag inte alls har en möjlighet att ligga och betala dubbel hyror =/ Men men, det kommer väl fler tåg antar jag.

Jag är ledig imorgon, helt underbart då magen tar mycket kraft ifrån en. Planer jag har för morgonen är att försöka städa som jag aldrig gör fast jag skriver det! Hahaha...LAT! Ska försöka svänga förbi brorsan och hälsa på dom, var mycket länge sedan. Måste oxå ner till stan och fixa ett papper och eventuellt gå till frissan och ta ur håret och om det går så färgar jag det imörn med. Väldigt tråkig dag framför mig...hm....what to do?

Helgen helgen....? Fota antagligen =)

Kom på att det bara är 8 dagar kvar tills jag åker till Göteborg och kollar på Maiden! Jippi jippi! Det ska bli fett roligt faktiskt! Nedräkningen har börjat ;)

Har klurat en hel del på vad jag ska göra med hemsidan, jag har några ideer som kan funka för just nu är det allt för rörig och plottrigt. Jag strävar efter en mer stilfull sida och inte allt för mycket på den. Enkel och snygg är orden.  Önskemål?

Hej så länge på er...time att vila magen igen

//Jessica



jaha

publicerat i Allmänt


God dag!

Jag klantade mig rätt bra imorse, så typiskt mig. Jag trodde jag började 10 men i själva verket började jag 13 så jag var på jobbet fast jag inte skulle jobba på den tiden! Ååhhh vad bökigt, jag som var så jäkla trött imorse med. Tur att bossen är så härlig och tog mina timmar på eftermiddagen så jag blev ledig idag istället och jobbar igen timmarna imorgon =D Kändes så tråkigt att åka tillbaka till jobbet igen. Jag åkte istället hem till Zizzi och hjälpte henne med att få in hennes nya soffa hon köpt, det gick inte helt smärtfritt =P Hennes far fick skruva loss armstöden så den nätt och jämt kom upp! Har fått lite ångest när jag själv ska få ut min stora soffa!

Om några timmar ska jag på lägenhetsvisning igen. Det är en större lägenhet denna gång men jag har inte en blekaste hur den ser ut då det är genom en kompis. Håll tummarna för mig nu att den är bra!!! Vill bort från den jag har!

Nu är det dax att sätta fart att plocka lite igen!

Skriver sen hur visningen var!

Löve

//Jessica



Gäsp

publicerat i Dagbok


God morgon!

Strålande väder och jag ska iväg och jobba, en annan har ju ingen semester =/
Ont i magen nu på morgonen och hungrig är jag med!
Några planer för dagen läsare? Jag vet iallafall vad jag ska göra förutom att jobba ;)

Ha en underbar dag!


Haa duu!


//Jessica



15/7-08

publicerat i Dagbok


Dagen började med att sitta och ringa till min läkare. Jag har haft extrema problem med min mage i snart 1 månad och jag är uppblåst så det ser ut som jag vore gravid. Jag har haft yrsel och då och då kallsvettas jag och kan må illa. Tills slut fick jag en tid idag och blev undersökt. Det var inga allvarliga fel och jag fick lite medicin och tog en rad med prover som jag ska ringa senare i veckan och få svar på. Efter det tog jag en fika hemma hos mamma och käkade massa smörgårs med leverpastej och gurka =D Tog mig i kragen idag och började städa min lya. Jag är så jävla trött på katthår! Jag kom inte så långt innan Milla kom över och hade handlat massa ingridienser till TACO! Idag slapp jag göra äggröra ;) Käkade alldeles för mycket och vi degade rätt bra i soffan, så skönt.  Nu har hon dragit och jag ska stänga ner burken för idag, är lite sleten måste jag medge och så jobbar jag tidigt imörn =/ *gäsp*
Dagen har rusat iväg och det slog mig att det snart blir höst och sommaren har inte ens kommit igång, riktigt tragiskt!

Näe...gäsp...natti natti...

//Jessica



Kök i min smak

publicerat i




Ibland så surfar jag runt på Hemnet och kollar på diverse objekt för att få insperation till sitt eget hem och då och då hittar man riktigt snygga saker som detta kök! Jag tycker det är skit snyggt och skulle inte tacka nej till att ha det så hemma hos mig själv =P Jag får nöja mig med mina hemska babyblå luckor tills jag skaffar mig något bättre som är i full gång! Bilderna är från en visning av en lägenhet i Karlstad, om man bara kunde köpa en lya alltså!

Ciao Ciao

//Jessica



Kaos på Liseberg!

publicerat i Allmänt


Det är en katastrof att det ens kan hända!
En favorit karusell Rainbow har havererat och tappat fästet och störtat rätt ner i plattformen. Minst 36 personer är skadade. Fy vad hemskt, vilken panik man skulle ha!



Nu händer det mycket tragiska saker på Sveriges nöjesfält som jag alltid litat på. Nu känns det skrämande att det händer titt som tätt och när kommer Balder braka samman igentligen? Gud vad jag lider med de som åkte med Rainbow men även till deras familjer. Info om kaoset är taget från Aftonbladet.

//Jessica =(


Min första...

publicerat i Allmänt





Igår gjorde jag min allra första omelett, trot eller ej ;) *Stolt* Det var jag ju tvungen att dokumentera såklart och visst ser det lite gott ut? Det var riktigt mumsig kan jag löva! Nu kommer jag väl få nippran på omelett men ack så gudomligt! Eller så kanske jag ska ge mig på äggröra idag ;)...hahahaha!

-Jessica...ingen höjdare på att laga mat

Pöss på er


//Jessica



Glass i stora lass!

publicerat i Allmänt




   
     

Finns det något bättre än glass på sommaren? Nyligen har jag suttit och smockat i mig en hel Carte Dór alldeles själv! Jag mumsade i mig smaken Stracciatella och den var super duper god! Det var mycket länge sedan jag vräkte i mig så mycket glass och trodde jag skulle kunna hejda mig denna gång, men ärligt talat så har jag aldrig lyckats förut =D Jag är ett riktigt glassmonster och LÄTT att jag kan äta 2 liter glass utan problem, gjort det många många gånger förut.  Dessvärre blir man sådär vidrigt äckelmätt efteråt men under tiden är det gudomligt gott.  Jag saknar dock trippel glassen från Carte Dór som är den allra godaste, innehåller vit, mörk och vanlig choklad och riven choklad över. Kom tillbaka!

Ät mer glass fölk!

Haa duu!


//Jessica



Utekvällen

publicerat i Nöje


Go kväll!

Igår blev det lite party! Vi drog ihop ett litet gäng och njöt av sommarkvällen hemma hos Gräsberg på hans balkong. Bilderna är tagna med Gräsbergs mobil så inte den bästa kvaliten, men vad gör det? Min kamera är ju trasig så innan jag får råd att köpa en ny kommer bloggen säkert fyllas med mobil kort istället. Det var jag, Zizzi, Patrik, Gräsberg, Christian och så kom goa Angelica upp som är Gräsbergs granne. Vi snackade massa gamla minnen och jag tjöt av skratt så många gånger under kvällen. Det var evigheter sen man träffade Patrik (bortsett från midsommar) vi var radarparet förr i tiden och det finns så många historier om han och mig *LOL*. Riktigt skoj att parta loss med han igen =D Vi drog senare ner till stan där vi satte oss på Blå (läs tidigare inlägg) som inte var en höjdare. Bortsett från det så hade jag en toppen kväll! Väl inne på Harrys var det en hel del fölk, men inte sådär övermycket. Jag slängde mina lurviga på dansgolvet, satt och snackade och sista halvtimmen fastnar jag i baren då det var gamla kompisar från förr som man tjatade med, SKOJ! Det blev nattmat med. Jag hade ett sånt sug efter kebab, måste ha kebab! Eftersom det bästa kebabstället i stan inte tog kort fick vi dra oss till Norrstrand, fick lite ont i fötterna =/ Kebaben var klart godkänd men de där förbaskade myggen kunde man väl ändå ha fått sluppit! Taxi hem och fick följe till porten av Patrik, så snällt. Inte ett dugg bakis idag, jag tog det rätt lugnt igår så. Det var lite kortfattat om kvällen!

Ger er lite bilder att titta på...



Patrik och Patrik ser kärvänliga ut ;)


Åh Christian!


Zizzi visar mig ett klipp sen förra sommaren på mig då jag inte var så nykter!


Patriks super goa granne Angelica som vi äntligen fick med ut!


Bröderna Olausson =P


Åh jag gör mig iordning för utgång...hihihihi!


Dagens Outfit! Älskar klänningen!!!!


Nu är vi på stan och ska entra uteserveringar!


Boys boys boys....looking for a good time...


Inte glada miner på Restaurang Blå! Zizzi försöker ;)

När vi sitter på Blå dyker goa grabben Jimmy upp från ingenstans! Jag diggar hans tröja, ser ut som han lånat den av sonen sin...hahahahaha!


The man Jimmy!


Åh sist men inte minst så ger Patrik "The evil eya" för missnöjet på Blå!


Laga mat nu...hungrig som en björn!

Ciao Ciao

//Jessica


Fy faan för Blå

publicerat i Allmänt


Man blir bara så jävla förbannad och trött på Restaurang Blå i stan! De lever på gamla meriter men går ner sig mer och mer. Personalen är helt okunniga och besitter inget hyffs eller bra bemötande för sina gäster. Det var åter en incedent igår på Blå. Mina två killkompisar beställde in två White Russain men fick Black russain istället, mjölk i skulle inte skada...haha. De påpekar att de beställde White russain och alla vid bordet höll med då vi hörde det allihop. Jag fixar det säger servitören och går från vårat bord, vi alla är trevliga på alla sätt och vis. Jag blev chockad vad servitören kom ut med! I handen har han den minsta lilla mjölkkanna och fyller på deras glas med mjölk. Vänta här nu, lite fel hörru! Vi sitter alla som stora frågetecken vad han pysslar med. Om han hade hyffs och vett så blandar man nya drinkar och tar bort de andra eller bjussar på dem för visa bra kundbemötande. De hemska är att den ena kompisen får mer mjölk än den andra så drinken är helt grumlig och ser inte direkt god ut. Man gör inte såhär!!!! Ena kompisen går fram till baren och åter påpekar att han vill ha en riktig drink som den ska blandas. Till svars får han massa utlägg ect och så har han mage att säga att en White Russain INTE skakas! Har du ingen kunskap alls din j*vla idiot! Jag vet att den skakas, alla mjölkdrinkar skakas. Servitörn kommer till bordet med en liter grädde för att fylla på deras glas igen för att få den mer krämig. Visst det går att blanda i grädde men det var inte de de ville ha. Hur svårt kan det vara att bara blanda nya drinkar och att i detta fallet hade vi gäster rätt och bartender så fel! På råga på allt blir bartender arg och ber kompisen att lämna stället. För att kompisen hade rätt och servitören fel. Bra ställe, så mycket plus får ni från mig...NOT! De kan tydligen behandla sina gäster hur som helst och i den här takten lär stället gå under! Näe fy för Blå! Nu tänker jag inte sätta min fot där! Senare på kvällen stod jag i baren på Harrys. Det var mycket folk och det tar tid att få betsälla. Det stod en man bredvid mig i baren som hade beställt men bartender hade glömt bort det. Det händer alla. Bartender gjorde rätt på Harrys och bad om ursäkt och bjussade på ett glas med jordnötter. Den inställningen skulle Blå lära sig av. Gästen som fick vänta på Harrys blev glad av bartenderns gest och han gav jordnötterna till mig och Zizzi! Inga sura miner där inte. Om man ger ett bra bemötande så får man det tillbaka, så simpelt.
Tack och lov att Harrys finns, där kan de blanda drinkar och de har ett mycket trevligt bemötande mot sina gäster!


//Jessica *Bojkottar Blå*



Mamma mia

publicerat i Nöje




Igår var jag på bio premiären av musikalen Mamma Mia! Jag hade stora förväntningar på filmen då jag var för några år sedan och såg teaterföreställningen som är det bästa jag någonsin sett! Why kan inte filmen vara i samma klass? Jag blev lite besviken på filmen måste jag säga. Jag ville ha mer av den och jag tycker inte de fått till filmen speciellt bra. Det var något som saknades, fanns inte den där glöden som musikalen hade. Den var helt klart sevärd och utan Meryl Streep skulle filmen gå under, sant. Hon gjorde en lysande insatts! Sevärd absolut men inget man behöver gå på bio. Nu har det hänt två gånger jag varit på bio att jag inte tycker filmerna är WOW! Först var det Sex and the city och nu Mamma mia. Jag ska inte gå mer på bio tror jag så slipper man bli besviken =/ 

Efter filmen gick jag och Milla och satte oss på Blås uteservering. Jätte mysigt, det var allt för länge sedan vi sågs. Skvallrade lite och babblade om saker som varit mm...Efter stängning gick vi in sista timmen på Harrys. Helt sjukt, träffade på en kille jag var så jävla kär i och han har jag inte sett på flera år! Han tittade väldigt på mig, han kände inte igen mig och det tar jag som något possitivt =) Skum känsla. Han var inte vidare snygg idag, lodis är förnamnet hahahaha! Tack å lov att en annan blivit "snyggare"...hihiihi! Jag sov över hos Milla inatt och har precis kommit hem. Sitter med kaffet och ska göra mina naglar som jag inte gjorde klart häromdagen. Ikväll blir det mycket bus!

Kanske skriver mer sen...

Ha en solig dag!

//Jessica





Blandat idag

publicerat i Allmänt


Nyligen fick jag besök av en hankatt på min balkong! Jag bor en trappa upp så det är lite ovanligt att nån katt tar sig upp på balkongen. Ni skulle se min förvåning! Min katt rusade ut och jag efter och de snosade på varandra. Katten blev lite rädd när jag kom ut och hoppa ner, det är några meter men han klarade sig fint såklart. Nu är det dax för mamma Jessica att stänga balkongen tror jag när jag inte är hemma! Annars kan det bli kissebebisar.

Jag var efter jobbet idag och kollade på en ny lägenhet på Norrstrand, ca 10 minuter gångväg från centrum. Jag känner verkligen för att flytta och börja helt på ny kula. Varför inte i en helt ny stad? Jag har inte ett skit som håller mig kvar här. Förutom mina käre vänner och familj då. Kanske borde göra det. Lägenheten var jätte mysig men lite väl liten för mig. I sovrummet fick inte en dubbelsäng plats och den måste jag ha med mig! Stort kök var ett plus och att man kunde ha tvättmaskin i badrummet. Nja, jag får leta vidare. På jobbet idag ringde goa Peak och sa att det finns en lya på Norrstrand på 61km2 om jag ville ha den skulle jag få den. Jag måste bara se den först, men skulle gärna flytta nu om det gick. Jag håller tummarna på att den är hyffsad skick och JAAAA Peak, du får måla och tapetsera åt mig ;) Ett flak med öl tackar du väl inte nej till ;) hihihihihi! Nu är jag på väg mot nya mål.

Inatt sov jag hemma hos min nyfunna vän Stina som även är en ny arbetskompis. Jag älskar att träffa nya människor! Hon har det rätt tufft nu =( Vi fick besök av lilla Göran, Igelkotten som älskar fiskbullar och potatis. Han åt å åt så till slut la han sig ner på tallriken...sååå söööt! Vi kom i säng rätt sent och jag skjutsade henne till stan innan jag åkte hem.

Jag är så jävla kär i en klänning som jag hämtade ut på posten idag. Jag är i valet och kvalet om jag ska behålla den eller inte. Lite väl dyr, då det är en klänning som kommer gå ut ur modet. Jag ska ta en bild imörn om jag orkar så ni får se. Jag beställde även ett par nya skor som är dö snygga! Bild kommer garanterat på dem med ;) Jag har inga kläder som passar längre, lite panik känner jag. Jag "råkade" beställa lite nya saker från H&M igår med, jag måste ha nått som passar ju, tyck synd om mig nu...hahaha! Jag var inne i grannbutiken och handlade lite smink på rean. Blå glitter mascara, rosa och lila nagellack och en ny läppenna, endast 80 kr =D I like it!
Jag ska sätta mina fossingar i fotbad och fixa mina naglar inför helgen. De är super långa nu! Allstå mina naglar på händerna...tihi...

Just det ja...antagligen kommer en sjukt duktig fotograf till mig om två veckor och stannar i 2 dagar! Jag älskar hans bilder och han är väldigt duktig med ljus. Nu håller jag tummarna att det inte kommer nått ivägen...jag vill så gärna få till nått riktigt bra med han.

Fila fötter var det ja...

Hej så länge ;)

//Jessica


Foppisar

publicerat i


Haha...läste precis i Aftonbladet att de ska komma foppisar med klack! Jag som sagt att de borde göra sånna med klack och vips så ser man att det är på väg. Jag har inte tyckt att foppisar är speciellt snygga men ack så sköna! Förra året köpte jag mig ett par svarta ballerina, lite mer kvinnliga och inte lika bigga och klumpiga som de vanliga är.


Jag kan säga att jag är nådigt trött på foppa tofflorna! Dagligen man får höra...Har ni foppa tofflor? Hur mycket tar ni för dem? Vilka färger och storlekar har ni? Såååå tröttsamt! Inte tala om dessa små pinsen som man sätter i hålen. Det tar evigheter för personerna i kassan att välja ut, kan förstå till en viss del då vi har mängder med olika motiv, de är rätt så söta med men stå inte där i en evighet, så tråkigt för en annan som bara väntar på att få ta betalt och ta nästa kund.

Jag tror att foppisar med klack kommer sälja bra, de är snyggare än de vanliga iallafall!

//Jessica*Trött på foppisar*


On

publicerat i Allmänt


Hellu!

Nu känner jag mig ON istället för OFF! Igår hade jag inte den trevligaste dagen, inte för det har varit nått speciellt eller att jag mått dåligt över nått så, jag har bara varit off helt enkelt. Nu känns det iallafall bättre trots regnvädret som pågått hela natten och dagen. Så, vad har jag haft för mig i dessa dagar torkan har pågått på bloggen?

Efter jobbet i fredags gjorde jag mig snabbt iordning för att åka hem till Peak (Peter) för att ta en bira innan det var dax att få nån timme på uteserveringarna. Jag har ju varit ledig från jobbet i tre dagar nu så lika bra att passa på när man kan. Det var rätt mycket fölk ute och jag träffade på Mackan så vi satt och snackade lite. Underligt det där att tiden ska rinna iväg så fort när man har det trevligt. Sista timmen gick jag och Peak till Glada Ankan och där spelade återigen cover bandet  "Spilt milk"...de är rätt bra faktiskt. Vi hängde mest på deras terass och babblade, mycket trevligt!

Dagen efter var jag pigg. Jag tog vara på solen och stekte mig på balkongen i två timmar innan det drog ihop sig och började åska och dundra så man undrade vad Tor var arg på däruppe! Sedan dess har det bara regnat och regnat! Jag åkte till Vedugnen och blev bjuden på pizza av Bosse, mammas goa granne. Deras pizza är gudomlig! Shit vad mätt jag blev oxå! Tölade en stund till med dem efter maten innan jag drog hem igen. Slängde mig på soffan och slumrade till. Snark. Tidig kväll blev det.

Igår fick jag dock besök av käre Jill! Vi är rena rama kaffekärringarna. Det var alldeles för länge sen man träffade henne så det blev en hel del skvaller och tjejsnack! Roligt! Igår var även den där OFF dagen, fattar inte varför. Bara sådär liksom. Inget roligt att sitta vid datorn, hatar att titta på tv och inge större lust att snacka med nån heller. Jag åker och handlar MAT! Jo visst sörru, det gjorde jag, tro det eller ej! Jag var i butiken säkert i en timme och strosade runt. Alla som känner mig vet hur mycket jag hatar mataffärer, så sjukt tråkigt ju! Handlat mat för en förmögenhet, känns så i vilket fall. Fick inget för pengarna. Jag lagade min pastasallad, länge länge sen jag gjorde den och den blev jätte god! Kom i säng rätt sent.

Och så var det idag då. Vaknade av att käre Mägdi ringde. Hon och Maggie kommer inte om 2 veckor =(
Faan oxå, det skulle vara så jävla skoj om dom kom hit! Vi försöker planera in ett annat datum. Jag åker ju snart ner till Göteborg igen så vi kommer träffas snart ändå. Jag vill gå på Lisseberg då! Jag gör det varje år, bortsett från förra sommaren då jag aldrig kom iväg. Det drar ihop sig allt för Maiden! Längtar som faan. Jag har hittat kläder som jag ska ha med. Jag ska beställa skinnbyxor och skinnväst (nej inte en sån väst raggare har på sig). Det kommer bli kalas great! Millis ringde mig förut med så jag ska åka och spana in deras nya lägenhet idag, efter jag tar mig i kragen och slänger mig i duschen. Att man kan vara så dryg är för mig ett mysterium. Käka lite pastasallad, fixa mig, göra hårinpackning och dra iväg. Nja, lite kortfattat vad jag pysslat med.

Ja visst ja, pillade på en bild idag med...en skrattbild!



Lite passande då jag är ON idag...hahahaha!

Plikten kallar nu...

Ciao Ciao


//Jessica*Happy*



Off

publicerat i Dagbok


För OFF för att skriva mycket idag...=/
Återkommer när blogg torkan upphört!

//Jessica-OFF


Jobba jobba jobba

publicerat i Allmänt


Jag lever...trodde aldrig det efter gårdagen ;)
Jobba är det jag ska göra men sen efter denna dag så är jag ledig i tre dagar!!! Wiiiiii!

Ha en super dag!

/Jessica*Glad*


-Bild-

publicerat i Modellbilder


Gooood moooorgon!

Jag vill önska alla mina läsare en riktigt super dag idag! Joru, jag är uppe så här tidigt =D Ni ser inte fel..hehe. Ska slänga i mig kaffet och åka och jobba, det känns rätt så bra att komma igång igen!
Ger er en bild, kanske inte den bästa bilden på mig men jag gillar att det ser ut som att jag svävar ;)


Foto: Johan Schultzèn Mua: Isa Gustavsson

Have a nice day!


Kramen


//Jessica


fundera

publicerat i Fotograf


Visst vore det skönt att bara sitta på pallen och fundera lite medans man hör vattnet klucka och vinden vida?


Skulle kunna göra vad som helst för att få komma iväg en sväng...


//Jessica*grubblar*



God morgon

publicerat i Dagbok


God morgon alla!

Det blev en tidig väckning för min del idag. Jag skjutsade mina kära systrar till tåget imorse. Jag fick inte allt för mycket sömn inatt, jag var helt enkelt orolig över nått jag inte ens vet varför. Jag hatar sånna nätter. Jag köpte mig en super bra tidning på Pressbyrån imorse. Massa massa Photoshop tips som kommer absolut vara till användning! Jag ska ge mig på en naturbild snart med lite tips från tidningen. Det kan nog bara bli bättre =D

Vad står på dagens chema?

Ja jag tänkte dårå sitta och pilla i Photoshop en stund och vänta på att solen ska komma närmare min balkong så jag kan lapa lite sol. Efter det så ska jag åka och jobba eftermiddag. Ringa lite vänner för lite uppdateringar ;) Jag borde städa i vanlig ordning men orkar inte! Jag har inte ens vikt tvätten sen i lördags! Slarver. Jag funderar mycket på att flytta. Starta om, börja på ny kula. I år har jag bott i min lägenhet i 4 år, allt går lite för fort. Jag skulle helst vilja ha en trea men är lite väl dyrt kanske för en ensamstående. Ett extrarum som man kan ha pysselsaker/datarum skulle inte vara fel. Jag vägrar flytta ner mig till en etta bara för att komma närmare statskärnan, no no no!

Well...

Ha en solig dag!

//Jessica