Modellandet

publicerat i Modellbilder


Jag skulle rensa datorn på massa skräp och kom in på mina bilder som ligger och skräpar och jag fick en ren chock när jag tittade på gamla bilder på mig! Jag tänkte, vem är den där tjejen som är rund som ett hus och pattar som är så stora som meloner! För faan...det är jag! Måste medge att det blivit en drastisk förändring. Hur i helsicke såg jag ut?!!!

Så här började det...

Jag har en kompis som heter Sandra som är väldigt intresserad av att fotografera. Självklart var det på hobbynivå och inga retuscherade bilder här inte. Sandra har alltid varit en linslus sen tidig ålder. Vi började umgås mer och mer då vi bodde grannar när vi var runt 20-22 år. Det är ifrån henne jag har fått upp ögonen att stå modell. Vi lekte mest och fjantade oss framför den där kameran. Jag var ALDRIG den som tog ego bilder eller ville vara med på bild. Det berodde säkerligen på att man såg ut som man gjorde. Överviktig och självförtroendet var väl inte på topp då skulle jag kunna tro. Men senare så träffade jag Johan (mitt ex) som gillade att fota. Vi träffades för snart 5 år sedan. Jag var med han och köpte hans första digitalkamera och då blev det en och annan bild tagen. Inget på modell nivå på nått sätt utan jag tyckte det var så roligt att ha bilder på sig själv. Bilder som platsar i ett fotoalbum om ni inte hänger med. Intresset har alltså funnits sen 7 år tillbaka men se förra året har det ökat drastiskt.
Jag går inte in på detalj om saker mellan mig och Johan som har varit men kortfattat så gjorde jag slut och han började fota tjejer från sidan Modellbilder och jag blev enormt svartsjuk. Jag blev vrickad i huvudet av det och ville "visa" att jag kan bli fotograferad av andra, det var väl ett sätt att få uppmärksamhet eller liknande. Nu, är fallet inte längre så, tack och lov. Det är ju så jävla skoj att stå framför en kamera! Jag njuter och jag har alltid så enormt skoj. Jag har inte sett några negativa baksidor eller liknande med de fotografer jag blivit fotad av och det är en lång rad nu. Modellandet har blivit en ny gammal hobby och ribban sätts allt högre och mer kräsen blir jag. Då menar jag både av fotografer och min egen utveckling.

Before

image195

Jaaaaa....visst är det jag! Lite mer hull här och där och ingen proffsig fotograf eller behandling av bilderna. Jag har peruk på mig på första bilden. Jag hade nämligen rakat av mig mitt hår så den andra bilden har det växt ut lite. Det är faktiskt lite genant att visa dessa bilder...åh vad tänkte man på? Trodde man att man var sexig sådär eller? Pinsamt är bara förordet. Ha överseende med det. Näe fyy vad snygg jag har blivit...hahahahaha! Vad obekväm jag ser ut och helt uppstoppad. Tack och lov att man kommit en liten bit på vägen =D

After

image197

Visst är det skillnad i både kroppshyddan och som modell? Det är samtidigt skit skoj att jämföra bilder hur man såg ut då och hur man ser ut idag. Men samtidigt väldigt tragiskt. Där fick ni lite kortfattat varför jag modellar ibland. Jag måste poängtera att jag varker ser mig själv som en "super" modell eller kommer bli en "super" modell. Jag gör endast detta för att jag tycker det är så förbaskat kul och nått att minnas när man är gammal och grå...faan grå i håret är jag ju redan...ja ni fattar!

Pöss på er alla!

//Jessica


28/3-08

publicerat i Allmänt


Hej alla skruttar!

Ååhh jag vet att jag varit kass på att skriva och jag har inget vettig att skriva ändå *asg*.
Det brukar jag inte vanligtvis ha heller och det är faktiskt svårt att komma på nått att skriva. Jag skriver inte direkt om mode eller nått annat roligt ämne. Bara massa drammel vad jag pysslat med och ska göra, inget intressant, jag är ingen rolig person. Jag kan ju självklart koka ihop en historia om att limmon väntar utanför och att jag ska på gala med Brad Pitt men ingen skulle ju tro på det så det kan jag ju inte skriva...hihi!

Fredag är det oxå och Jessica har ingen aning vad hon ska göra ikväll. Det var evigheter sen jag såg en rulle och har noll koll vad som är nytt inom filmvärlden. Så intresserad är jag att slöa framför tv:n. Utgång blir det inte heller för det kan hända att jag ska med gänget ut imörn då det är ett band som spelar massa Ebba Grön låtar och det sitter aldrig fel med Thåström. Om det inte blir nöjes så kan det hända att jag följer med Anders till Sandviken, eller ja..jag hoppar av hemma hos mormor. Han ska upp och se sina grabbar spela hockey match, det var nån final eller vad han nu babblade om. Mormor skulle nog tycka om Anders, vem gör inte det liksom ;) Nja...får se vad det blir av.

Ååhh vad jag vill göra om min hemsida lite. Jag vill ha nya bakgrundsbilder och andra kategorier och slänga upp lite nya bilder, men det känns lite motigt att göra det när inte bakgrunderna som jag vill ha är där så just nu står den stilla. Jag har tappat lite insperation om vad för bilder man kan ta för att få en snyggare hemsida. Ide torka i bött! Nått förslag kanske?

Jag sitter inne med massa bilder från en rad sessioner och det är som vanligt dessa dryga fotografer som tar sån himla tid på sig! Inga sura miner-LÖVAR! Ett litet smakprov skulle inte skada ;) Då man är kass själv på PS och sitter med skit skärmar och en dator som är drygare än YES så kan ju inte jag fixa till bilderna heller. Jag har visserligen suttit ett tag i PS men skärmarna är skit. Jag gjorde en bild och kollade på den hemma hos Anders och den såg helt förjävlig ut! Tröttsamt. En bra skärm i födelsedagspresent tack =)
Håller på att planera för en Stockholms resa oxå. Jag ska åka till Matias och bli stylad lite och kollar runt bland fotografer. Han utbildar sig nu till make-up artist och senare blir det säkerligen perukmakeri eller liknande. Intressant.

Färga håret var det ja!

Bjuder på en favorit bild som jag älskar!

image192

Ha en skön fredag!

Pöss på er

//Jessica


The eyes

publicerat i Dagbok


Fick ett ryck idag att piffa till ögonen med lite färg!
Den inre skuggan är limegrön/gulaktig men syns inte så tydligt på bilden =/
Det var dagens inlägg...hahaha!

image189


//Jessica *vår känslor*


Kaffet fixat

publicerat i Dagbok


Mörn!

Snabb kaffet tog slut igår och som jag har skrivit i ett tidigare inlägg så har själva kaffe kannan spruckit i botten så den kan jag inte längre använda. Så Börgi kom på den briljanta iden att tejpa upp dropp stoppet och sätta en skål under och vips så har jag äntligen mitt älskade morgonkaffe!


image187

//Jessica


Preventivmedel

publicerat i Dagbok


Det finns en uppsjö av preventivmedel numera!

Jag var på efterkontroll idag hos barnmoskan efter aborten för snart 6 veckor sedan och allt såg så bra ut så och det tackar jag för =)
Vi diskuterade en rad preventivmedel och shit vad det har utvecklats på alla år jag inte tagit något prev.medel bortsett från att jag använt kondom dårå.
Ja sist jag åt något tror jag att jag var 17 år och det är ju 10 år sedan snart! Mycket som har hänt. Jag har försökt äta p-piller men glömde det hela tiden så det var inget alternativ för mig. Jag hade istället p-spruta som jag trivdes rätt bra med, ingen mens på ett år, det var underbart. Negativa med det var att hitta barnmorska helst första mensdagen, skoj om det skulle komma på en lördag då fast det gick ju även bra den tredje mensdagen oxå. Jag kommer inte riktigt ihåg varför jag slutade med prev.medel men jag har ett svagt minne av att jag gick upp rätt mycket i vikt och hade sånna hemska humörsvängningar som min dåvarande pojkvän fick stå ut med!
Något som jag inte visste fanns var att det finns p-dator och p-plåster! Oj vad jag har missat utvecklingen.
Jag bestämde mig dock för att prova på p-ringen som jag heller inte visste fanns.
Det är en mindre mängd hormoner i p-ringen och man för upp den i slidan som en tampong och den ska sitta i 3 veckor och tas ut under mensen. Det verkar vara ett bra alternativ för mig och de som har kommit på p-ringen har en hemsida som man kan registrera sitt mobil nummer den dagen man för in den och så skickar de ut sms när den ska tas ut och sättas in igen, hur bra kom-ihåg är inte det! Toppen bra ide! Nu väntas bara mensen komma igång igen efter aborten så ska jag skydda mig rejällt denna gång! Positivt med denna form av skydd är att man kan bli snabbt gravid efter att slutat använda den. En rad andra prev.medel kan ta upp till 1 år innan man kan bli befruktad. Om partnern skulle känna av p-ringen kan man ta ur den under samlaget i max 3 timmar och föra åter in den igen och under hela tiden är man skyddad fast man inte har den i sig. Bra va?

P-ring

Så här ser den ut!


//Jessica *skyddar sig*


Missat att det snöat

publicerat i Dagbok


Go kväll!

Gick precis och stängde balkong dörren och fick se att det var jätte mycket snö ute! Shit, hur har jag kunnat missa det på kvällen då? Det måste ha kommit ner bra mycket på några få timmar för vid 7 var det ingen snö ute och nu är allt täckt med snö! Ska packa lite saker så kommer plutten och hämtar mig så vem vet, om vi gör lite snö änglar och har lite snöbolls krig ihop ;) Wiiii!

Haa duu!

//Jessica


I´m back

publicerat i Nöje


Tjenis!

Nu är jag tillbaka i Karlstad efter Göteborgs resan i helgen. Jag och min käre syster har haft en toppen helg med en rad äventyr och upplevelser. Jag ångrar inte en sekund att jag följde med och tittade på konståknings VM, det var en skön upplevelse att se alla duktiga åkare på plats, de är ju så grymt duktiga! Jag blev lite besviken på uppvisningen igår. Vanligtvis brukar det vara mera show bland åkarna men i år var det tråkigt. Det var väl typ 2 åkare som hade lite mera show annars var det så lugn musik och jag ville ha mer roliga åk! Men men, man kan inte få allt i världen. Vi gick alla tre dagar och den bästa dagen var i lördags då det var herrarna. Vilket jubel i publiken! Det var skit skoj! Innan vi gick på konståkningen var vi en sväng på stan och spanade runt. Jag letade lite bikinis men handlade en helt fantastisk klänning på Zara som är gjort i 100% silke, bedårande vacker. Det är en lång klänning som är tight över bysten med smala axelband. I grunden är klänningen svart och mitt på, runt magen är det en stor blomma som går i olika gråa nyanser och längst ner på klänningen är det volanger. Jag ska försöka ta en bra bild på den senare så ni får se....jag älskar den! Nu är det bara ett par rediga höga klackar som ska till så har jag en snygg outfit till brölloppet i maj!

Efter konståkningen åkte vi tillbaka till våran faster som vi sov hos under helgen. Hon är bra go hon! Hon lagade mat till oss alla dagar och skämde bort oss bra mycket =D Mysigt! Det fanns lite tid att se matchen mellan Färjestad-Frölunda så vi åkte till en krog som heter Jefferys som ligger i majorna i Göteborg. Jag var mycket där när jag bodde i Göteborg. Det var lite skoj att se mina gamla kill kompisars miner när de fick se mig komma in på stället, det är inte varje dag de ser mig...hihihi! Jag var väl inte allt för välkommen då en annan håller på Färjestad och alla andra på Frölunda...vi satt mitt i smeten jag och syrran och hejjade på! Vi vann! Det var skit skoj att reta gallfebern på mina vänner...där fick ni ;) Färjestad ska vinna SM-guld!
Vi var kvar och drack lite öl och syrran gick hem hos killarna =) Det var mycket skoj att träffa alla igen och gud vad jag kan sakna tiden i Göteborg =/

Lite bilder...

image176
Clabbe, Beijan och jag

image177
Plöan, Nigge och jag...spana i glasen...STORA!



Jag slänger in lite mera bilder sen konståkningen då syrran har massa bilder i sin kamera med lite bättre kvalite än vad min skrutt kamera kan få!

Så, jag vill tacka min syster för att du drog med mig på detta och gud så jag älskar dig!

image183
Jag och min stora syster!

Tack och hej för mig!

//Jessica




Glad påsk!

publicerat i Allmänt


                                  GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!


                                     image174

                                                 Lööööve

                                                 //Jessica


Göteborg nästa

publicerat i Allmänt


God morgon!

Jag vet att jag varit dålig på att skriva något i denna halv tråkiga bloggen =/ Det har inte funnits så mycket att berätta ;)
Efter mitt kaffe ska jag börja att packa och duscha för resan ner till Göteborg. Fy faan vilken dåligt väder och värre är det i Göteborg, varma kläder ett måste! Hela helgen är det konståknings VM och det ser jag framemot att se. Jag och syrran ska väl hinna med att gå lite på stan och hitta på nått trevligt på kvällarna, roligt att få komma "hem" igen!

Igår blev jag så förbannad över matchen mellan Färjestad-Frölunda! Jag och Anders tittade på hockeyn hemma hos hans föräldrar och måste säga att de är jätte fina männsikor och de bodde jätte mysigt i ett litet rött hus som ligger mer på landet. Där skulle jag trivas som fisken i vattnet! Matchen var det ja...vi ledde till en början med 2 mål men Frölunda kontrade så det stod lika. De fick in ett till mål så vi låg i underläge. Precis på sekunden gjorde Färjestad mål i 3:e perioden så det skulle stå 5-5 men slutsignalen gick innan så Frölunda spelarna slutade att spela fast tiden inte var ute. Det var nått jäkla fel på klockan igår och domarna dömde ICKE MÅL! Jävla idioter! Det var uppenbart att vi skulle få det målet, men nej då! Ska bli intressant att läsa i tidningen sen på tåget hur mycket skit Frölunda får för gårdagen! Det var en helt sjuk match, glasflaskor på isen, klockan visade fel, brist på säkerhet ect-skäms på er! Så nu avgörs det imorgon vilket lag som går vidare, skulle vilja se matchen på plats men är dock i Göteborg! Efter matchen igår åkte jag och Anders till mamma, syrran kom ju på kvällen. Vi skulle bara säga hej och kolla vilken tid tåget gick men vi vart kvar till klockan nästan var 01.30...natt ugglor som vi är i familjen! Det var så mysigt och vi pratade och skrattade och Anders passar utmärkt i familjen =D Imorse var jag lite seg att kliva upp, ville sova!

Nu ska jag sätta fart här! På återseende på söndag...tills dess...simma lugnt!

Kraaam

//Jessica


Klänningen

publicerat i


Bild:

Min klänning jag shoppade för några dagar sen.
Klänningen kommer från Gina Tricot och kostar 179 kr bra fynd ska tilläggas =D
Den har spets i hela klänningen men syns knappt på bilden bortsett från armarna där det syns bra!


image173

//Jessica


Uppdatering då

publicerat i Allmänt


Snöar idag

Piss väder!
Vaknade upp imorse och kände mig rejällt utvilat. Jag brukar alltid titta ut genom fönstret när jag vaknar och se vad det är för överraskande väder. Det var snö idag! Nej nej nej, inge mer snö och framförallt inte när det börjar bli vår! Deprimerande! Helt onödigt, nu kan jag inte använda mina nya pumps jag köpt *sur min*. Det var ju inte lite snö heller och det sägs att det kommer hålla i sig i några dagar, butter som få!
Nytagen bild på min balkong =/

image172

De som kanske är glada för lite snö kan ju vara dessa barn som inte fick en bra vinter i år heller. Stackars föräldrar som säkerligen har packat ner vinterkläderna inför våren och får ett sådant bakslag att behöva rota fram skiten igen. Hoppas att det kan glädja nån männsika därute idag =)

Bröllop inbokat

Det damp nyss ner en inbjudan i brevlådan till ett bröllop mellan Nadelie och Pontus! Det är så himla roligt att de har hållit ihop i alla dessa år och vem tror ni det var som förde dem samman då? Jo det var jag! Förde å förde kanske inte är den rätta benämningen men att de båda fick slagga över efter ett nyår som var och vips så fick de känslor för varandra, så roligt! De förlovade sig förra året och har två barn ihop och nu ska de gå och gifta sig. De är verkligen gjorda för varandra det måste jag säga. Grattis till er att ni hållit liv i kärleken =)
Middagen kommer äga rum på en av de finaste gårdarna nämligen Apertin. Jag älskar det stället och där har jag själv velat ha min egen bröllops mottagning. Jag förlovade mig där med mitt ex Johan och drömde om mitt egna bröllop där, men nu är det inte jag som kommer fira bröllop där ute utan Nadelie och Pontus. Det kommer bli ett jätte fint bröllop och platsen Apertin är ett mycket bra val!

Hockey Frölunda vs Färjestad

Ikväll blir det hockey med Anders mellan Frölunda-Färjestad. Jag hoppas att det blir en spännande match och att Färjestad vinner idag på hemmaplan! Senaste matchen fick vi tog stryk och tydligen spelade Färjestad skit dåligt så nu får de banne mig ge gärnet, vi ska vinna SM GULD! Åh Färjestad...åh Färjestad hungriga som vargar Färjestad! PUNKT!

Bilen ska fixas

Jag lämnade bilen till Tomas igår och han gick igenom den. Efter jobbet igår köpte jag delar till Bettan och imorgon ska hon få klä sig i nya kläder ;) sen på onsdag ska jag byta ruta och på torsdag ska hon återigen få sin dom, hoppas att hon fixar besiktningen! Du kostar mig en förmögenhet gumman! Snart kommer det bli en klassfråga att kunna ha bil. Om det inte redan är en klassfråga. Det kostar sjukt mycket att ta körkort idag, bensinen är rekord hög, skatter och försäkringar kostar många pengar och delar till bilar är inte gratis heller. Man har igentligen inte råd att ha bil speciellt inte när man är en fattig student som jag. Jag är alldeles för bekväm av mig att åka buss, det skulle ta nästan 1 timme ut till jobbet istället för 13 minuter med bil, skillnad alltså.

Fixa till mig vore bra nu

Jag är en sån person som typ aldrig stressar, varför ska man behöva få magsår i ung ålder? Men måste medge att jag kan vara väldigt seg att komma igång, det finns ju så mycket annat roligare att göra =)
På förfester jag har haft hemma hos mig så sitter jag alltid i mina smink kläder. Nu tänker ni vad då smink kläder! Ja kläder som jag kan lorta ner, mjukisbyxor och linne som ett exempel. Slänger på mig kläder strax innan utgång, det finns väl ingen vits att sitta i mer obekväma kläder hemma...hehe! Så nu borde jag fixa och dola för en fika på stan med Olausson och vem vet om Tuvan kommer ner en sväng oxå ;)

Jag hoppas att ni får en toppen bra dag idag!

In and out

//Jessica


God morgon

publicerat i Allmänt


Morning!

Vaknade nyss och kände mig mer seg än vanligt. Jag somnade inte allt för sent inatt klockan kan väl ha varit runt 02.30 efter ha bläddrat igenom skvaller blaskor från Zizzi. Jag tippade rätt igår vem som skulle vinna Mellofestivalen och det vart ju Charlotte Perelli! Jag tycker rätt låt vann, vad alla journalister lär skriva om det idag. Jag trodde mer på att Bengtzing skulle komma högre än vad hon gjorde och Nordman oxå, hur röstar ni Sverige...hahaha! Men men, ett rätt fick jag när jag tippade =D

Detta ska jag pyssla med idag...

Jag ska åka till Marie och lämna bilen så ska hennes man titta på den och se vad som skall åtgärdas, fick körförbud igår och måste ta tag å fixa Bettan. Sen bär det av till jobbet. Efter det blir det städning hemma och vika ihop tvätten som legat och skräpat på golvet i flera dagar. Om det finns tid över ska jag sitta å sålla bilder vilka jag vill ha iordning, ja jag vet att jag dröjt ett tag med det! Sen kanske det blir att umgås med Anders innan han ska börja jobba natt. Lite på agendan idag =/ Ska oxå ta och kolla hur det gick med skolarbeten jag lämnade in och börja med de nya uppgifterna som handlar om textil, det kommer bli ett intressant och roligt kapitel i utbildningen!

Jag handlade lite kläder igår igen, ajabaja Jessica! Men jag kunde inte motstå så billiga saker.
Det jag shoppade var två blommiga blusar på rean och en svart mini klänning som jag tänkte jag skulle knäppa lite kort på efter jobbet så ni får se =D Blusarna passar skit bra till jeansen jag införskaffade mig häromdagen, lite flower power och en tjuvstart på sommaren, nu saknas det bara en stoooor sommar hatt så är hela kittet fixat!

Nu finns det ingen mer tid att slöa...

Kram

//Jessica


Melodifestivalen

publicerat i Allmänt


Hej!

Snart går start skottet av för årets melodifestival 2008! För en gångs skull så finns det hyffsade låtar med i årets omgång. Personligen så hejjar jag på Nordman, tycker mer och mer om hans låt ju mer jag lyssnar på den. Men samtidigt vet jag inte om den "räcker" för att vinna Eurovison. Jag älskar Sibels låt, den är mäktig och hon framför den väldigt bra men inget som skulle vinna, det ska vara en låt med mera drag än en balad. Sen så har vi ju gudomliga Charlotte Perelli som verkligen glänser vid scenen och sjunger riktigt bra. Har lite svårt än för låten men en låt som jag tippar på skulle gå längst i Eurovison så är det hennes låt. Hon ser ju så jävla bra ut, dock kan jag tycka att hon har blivit lite lite för smal men hon är enormt bra artist. Jag får ju inte glömma den super glada pinglan Linda Bengtzing! Ingen favorit låt och hennes låt påminner om något hon tidigare gjort så henne sållar jag tyvärr bort.

Vem vinner nu ikväll då?

Jag tippar såhär:

1. Charlotte Perelli
2. Nordman
3. Linda Bengtzing
4. Sibel

De andra struntar jag blanka faan i!

image170
image171
(Foto: Aftonbladet)

Duscha, göra mig snygg och dra iväg!

Pöss på er

//Jessica


Smakråd sökes

publicerat i


Smakråd tack!

Då har jag varit ute och shoppat lite igen men är riktigt osäker på om detta klär mig faktiskt! Jag är inte direkt storm förtjust i höga midjor, känner mig så pluffsig. Tycker det passar på långa och smala personer mer. Jag hittade jeansen på Monki igår för 400kr, en super bra och rolig affär som har sina egna grejer och billigt är det oxå.

Så...jeansen jag har på mig har extrem hög midja och är utsvängda rätt rejällt. De är skit snygga  verkligen, men är i valet och kvalet om dessa är nått för mig. Det kanske är mest ovanan och man får "tantig" rumpa i dom men visserligen så får alla det i ett par sånna här jeans. Vad tycker NI? Passar dom eller inte? Super snyggt till våren och sommaren!

image167

Men den rätta toppen och snygga accesoarer kan det bli gör nice...


Berätta vad ni tycker vett ja =)

//Jessica


Promenad

publicerat i


Promenad med Anders

Jag kom upp på en morgon promenad med Anders i förrigår, förvånade lätt oxå.
Det var himla mysigt på morgonen. Jag blev väckt med en kopp kaffe och morgontidningen som jag bläddrade igenom, sen var det dax att gå ut i friska luften. Vi gick längst Klarälven och och det var så mysigt och så jätte skönt att röra på sig. Vädret var lite tråkigt men sällskapet desto bättre! Vi traskade på rätt bra, var ute mer än en timme. Som jag skrivit i tidigare inlägg så ska han få ordning på min kost och träning, inget överdrivet eller så bara att man ska leva mer hälsosamt och det är inget fel direkt, bara bra. På väg åt rätt håll nu =)
I måndags tränade jag styrka, då var det överkroppen som fick kämpa! Idag blir det nedre delen som får stå ut...hehe! Taggad som faan!

Japp...det var det jag hade att skriva om träning för denna gång, väldigt ointressant, jag vet.

Ha en skön dag!

//Jessica


Knäppa saker

publicerat i Allmänt


Nu är jag mer irreterad än vad jag var för en stund sedan! Allt jävlas som vanligt med mig.
Skrev nyss ett inlägg och *poff*...så försvann det och finns ingenstans, händer sånna saker bara mig?

Lite knepiga saker har hänt mig idag.

Det började redan i förmiddags då jag skulle lägga i mer parkeringspengar hos Anders.
Jag la i en tia men såg att aoutomaten inte ändrade på tiden så jag tröck på ångra knappen. Det trillar ner ett mynt, men inte var det mitt mynt utan en 5:a istället, jag blev snuvad på fem spänn! Dumma dumma skit aoutomat!

En annan sak jag blev vansinnig över är att jag var så sugen på blåbärs yougurt och musli, älskar det! Traskade till affären strax innan det skulle stänga så jag skulle få lite kvällsmat och toppen att ha till frullen.
Jag tar tag och skakar yougurten och häller sedan upp i en skål. Det är då jag smäller av! Det är som rinnande vatten. Vart är den vanliga, krämiga konsistensen??? Varan var inte gammal så det måste blivit nått produktionsfel och min otur att det skulle just vara jag som köpte den, why me? Jag är fortfarande sugen på det =(

Sen var det dax med det förbaskade PS igen. Det programmet hatar jag. Jag hatar min dator. Har starkt funderat på att slänga ut den och aldrig mer köpa en ny. Satt och pysslade med en bild och skulle precis konvertera den till svart/vitt och då...ja låser den sig. Tror du jag hade sparat bilden denna gång? Såklart inte! Så...jag får börja om IGEN. De flesta sidor jag försöker besöka "kan inte visas" eller så är det hur segt som faan. Nått jag inte klarar av när det går segt, det ska gå fort att öppna en sida. Mina lösenord är tydligen oxå fel på sidor och så vitt jag vet har jag inte ändrat på dem. Jag tror datorn har en riktigt dålig dag idag. Den vill ta med mig ner i fördärvet för att jag har haft en toppn dag idag. Dumma dumma dator.

Ska starta om datorn och se om nått hjäper!

//Jessica





10/3-08

publicerat i Allmänt


God kväll!

Lite kortfattat och meningslöst =P

Har precis käkat lite mat, det bidde lite pasta, wokade grönsaker och lax, det satt inte fel.
Mycket riktigt så tränade jag efter jobbet och det var riktigt skönt, spännde mina ynka muskler i spegeln förut och det har allt blivit en liten kulle, dock minimal men lite är bättre än inget *asg*.
Ska strax hoppa i duschen och packa lite saker inför morgonen, ska upp tidigt och ta en morgon promenad med Anders och sen blir det lite träning på gymmet och eventuellt en fika på stan. Mysigt värre va?
Det var rätt lugnt på jobbet idag, skönt. Vi pratade lite om sommaren och vilka veckor jag eventuellt får jobba. Det skulle vara bra att ha veckor så man känner sig någolunda trygg ekonomiskt då jag slutar att plugga nu i maj. Shit vad det gått fort! Tyckte jag nyss började skolan, vart har de månaderna tagit vägen då?
Kom på mig själv att jag ska åka till Göteborg snart med och det ska bli skit skoj. Har iallafall planerat att träffa Mägdi mer tid finns inte för jag kommer större delen av tiden vistas på läktaren. Men, kanske att jag ska plåtas på påskdagen med en ny fotograf som bor dårå i Göteborg, har en liten udda ide på lur. Det kan nog bli riktigt asballt!
Fick föresten lite bilder från Marcus oxå som jag tittade igenom, finns några snygga =D *lycklig*, känns som jag redan skrivit det, men vad faan...skriver det igen, glömsk som alltid.

Nu finns det ingen mer tid att spilla...ska ju söva hos Anders och tiden bara rusar iväg =/

Go natt på er...vart ni än är!

//Jessica


Blandad skit

publicerat i Allmänt


Min kaffebryggare är trasig!!! Eller ja, kannan är sprucken i botten *gråter floder* Jag måste ha mitt morgon kaffe annars blir jag inte som fölk! Måste ha ny kanna NU. Jag brygger ändå kaffe och häller upp i en termos och innan det får jag skynda mig att hälla över lite nerrunnet kaffe i en bunke så det inte ska rinna ut på hela diskbänken. Snacka om bökigt värre. Men vad gör man inte för att få sitt kaffe??? Är beroende...det bästa som finns på morgonen!

Igår vart jag lite irreterad över Ps...jävla skit program, eller igentligen så är det min dator som är skit men jag tycker det är bättre att skylla på Ps istället. Satt skit länge med en jätte fin bild, var extremt nogrann med att ta bort fläckar och ojämnheter, hade inte ens kommit till softningen, kanske inte ens behövs göras. Lite inställningar med nivåer och kurvor behövs och bilden/ljuset är inte av den bästa kvaliten men det struntar jag i, är ute efter träningen. Så bara hänger sig PS och jag hade inte ens sparat, då blir man ledsen i ögat =( stackars mig. Så då är det bara att börja om, jävla skit alltså. Jag läste lite i boken igår men struntade ganska snabbt i den, känns bara för jobbigt att det står på engelska men lite snappade jag upp. Jag borde packa upp lite program om PS...orken ska bara finnas.
 
Igår käkade jag en hel del med snacks med Anders så jag fick ont i magen, chips och choklad!
Vi köpte varsin lakrispuck och jag kommer inte ens ihåg när jag åt den senast, kanske för 10 år sedan! Den var lika god nu som förr, me like. Klockan tickar iväg här, blev inringd imorse och ska sticka iväg och jobba om en stund. Money money money...jag som hade tänkt och tränat på förmiddagen men får ta det efter jobbet istället.
Mitt träningskort går ut i slutet av mars så det är lika bra att utnyttja sista dagarna. Har funderat på att byta gym till SATS, då har jag en personlig tränare...ANDERS =) Men jag vet inte vad jag ska göra än, det kostar en hel del på SATS, får se hur jag gör *tänker tänker tänker*.

image165
Anders i sin bästa form, vältränat må jag säga...

Sista koppen kaffe...sen blir det fixa till sig...

Ha en super duper bra dag!

//Jessica


8/3-08

publicerat i Allmänt


Har ni haft en bra helg?

Jag har haft en outstanding helg med en hel del nöjen =D
I går kväll käkade jag och Anders middag på Vedugnen på Norrstrand. Jag betsällde i vanlig ordning Vedugnstoast och den är skit god! Blev mätt i magen. Mums mums.
Vi åkte en snabbis hem till Anders så han fick byta om för kvällens utgång som bar av till Koriander, ett mycket mysigt ställe och är toppen bra på sommaren. Det var väldigt knepiga människor ute igår, inga personer jag vanligtvis skulle umgås med. Vi kom ut rätt sent för den planerade middagen som blev lite senare än planerad får jag skylla på mig själv, var lite seg att fixa mig för kvällen, ibland kan det  vara skit tråkigt att lägga make och håret ska vi inte ens prata på! Men men...vi kom iväg till slut och klockan var 21.30 när vi slog oss ner till bords.
Vi anlände till Koriander runt 23.30, Anders skulle som sagt fixa till sig lite och parkera bilen hemma. Så enormt skönt att han bor knappt 5 minuter från stan, gångavstånd. Jag kände mig lite blyg igår måste jag säga. Jag brukar vanligtvis inte vistas på Koriander och gå ut nykter brukar jag heller inte göra direkt heller. Jag var nog bara lite off. Träffade hans polare Johan och hans tjej så vi snackade en del, trevligt fölk. Vi softade mest och tog några öl och spanade på det knepiga fölket som var på stället. Vi gick strax innan stängning och köpte massa godis på Eddis och gick hem och vräkte i oss godiset och spanade på tv:n. Båda somnade rätt fort i soffan och vaknade tidigt imorse och då var det bara att palla sig in i sängen och somnade om, direkt. Vaknade upp imorse igen och såg det dystra vädret, bara grått och regn =( Deppigt värre, vädret påverkar en mer än vad man tror, vill ha sol!

Anders kommer över senare ikväll då vi ska frossa i chips och dipp. Han har sina "ätar dagar" så nu passar han på, annars sköter han sig grymt bra...hehe...motsattsen mot en annan. Men jag blev lite glad idag. Ställde mig på vågen hos Anders och vägde med kläder och köret på 59,5 kg...det tar sig =)

image164
Anders i väntan på att få komma ut och äta lite käk


Pöss på er vänner!

/Jessica


Slappa nu

publicerat i Allmänt


Då var jag seg...

Gäsp....blev bra seg efter maten, ska göra det som min lille kissemiss gör...slappa innan jag ska sätta igång och göra mig fin för kvällens äventyr! Hon är så söt så =)

image163

På återseende

//Jessica *mosig*


Recept

publicerat i Allmänt


Slängde ihop lite käk och nu är jag mätt i magen!
Jag lagar sällan mat och jag vill helst att det ska gå snabbt så här kommer ett super enkelt recept om man nu kan kalla det för recept och så blir det super gott oxå!

Recept

Tilllagning 10 min

Tagliatelle (bandspagetti)
Salt

Sås

Ett paket bacon
Färsk chili
Lätt crème fraiche-sweet chili

Koka upp pastan i en kastrull med vatten och tillsätt salt, koktid 8 min rör om då och då.
Skiva bacon i små bitar och stek det tills det får en fin färg.
Tillsätt hackade chilin och crème fraiche i stekpannan, låt såsen koka upp en aning och servera direkt.

Så var det klart!


image162

SMAKLIG MÅLTID!

//Jessica



Let`s dance och utgång

publicerat i Nöje


God eftermiddag!

Nyss hemkommen ifrån Anders, sov över där inatt så slapp jag den dyra taxinotan!
Jag blev bjuden på lite tjej kväll i går hemma hos Milla. Hon bjöd på tacos och så spanade vi lite då och då på Let`s dance. Goa Sanna var med oxå. Mysigt att umgås, det var ett tag sedan. Vi surplade lite vin och snackade om allt mellan himmel och jord.



Milla i full fart att städa upp efter maten och Sanna gör sig redo för utgången!

Jag hade ett sånt sug att gå ut och sätta mig på ett lugnt ställe igår, inge party ställe utan bara sitta ner och snacka och titta på männsikor. Jag övertalade tjejerna att följa med ut en sväng och senare kom Niklas (Millas pöjk) och Lunkan  hem till Milla och sirplade lite alkohol med oss.

Taxi resan utan dess like

Vi var med om nått så helt sjukt igår när vi tog en taxi in till stan. Ett psyko till chafför måste jag säga! Han var helt körd i huvudet. Vi ifrågasatte varför det kostade 60kr i framkörningsavgift, jag tycker det är rätt mycket måste jag säga. Han blev skit otrevligt direkt och bad oss att inte ifrågasätta det, vad är det för serviceminded person då?! Han har verkligen valt fel yrke! Efter lite tjafs så undrade chaffören om han skulle stanna så vi skulle få gå till stan istället, beter man sig så mot kunder? Svar NEJ! Vi blev riktigt irreterad på honom för hans sätt mot oss och väl framme i stan klev han ut ur bilen och hotade Niklas och det var inte långt ifrån att det small, nu snackar vi om en taxi chafför, man gör inte sånt, han var riktigt hotfull för ingenting!!! Han måste ha haft en dålig dag men det ska ju inte gå ut över oss. Sanna ringde upp taxibolaget och anmälde han för sitt beteende mot oss och tydligen hade de fått in en jäkla massa anmälninger på just han så vad jag tror kommer han inte ha något jobb kvar, taxi kortet lär ryka fort som attan. De skulle ringa Sanna på måndag och de undrade om hon ville gå vidare med detta och självklart ville hon det! Sånna personer ska inte få köra och det är ju inge vidare bra reklam för taxibolaget. Fy faan vilket ägg alltså! Vidrig och våldsam, nej tack, det bolaget vill jag inte åka med igen!

Efter en sjuk dålig resa till stan satte vi oss på Blå, underbart ställe, vi fick bord direkt, kors i taket!
Det var lagom med folk och de spelade bra musik-blev lite mer party =D Jag har ofta min kamera med mig så det kom ju till användning så bjussar på lite kort från kvällen och jag skrattade sjukt mycket åt Niklas, han kan bjussa på sig själv den mannen!

image149
Hahaha...störtskön Niklas visar bringan!

image150
Jag och Lunkan, mycket mysig och trevlig kille vill jag tillägga =D




image160
Min älskade bästis!

image161
Vi ser nästan lite kära ut på bilden...hehe!

Jag och Sanna drog vidare till Glada Ankan och till min förtjusning spelade ett band som hette Spilt milk och de körde massa hårdrockslåtar så jag vart ju världens party humör! Måste tillägga att jag var i stort sett nykter, jag tar det relativt lugnt på krogen nuförtiden, eller okej, lite salongsberusad dårå.
Vi var där ca 1 timme innan stängning och resterande vänner kom inte in pga att de var för fulla så det hade gått vidare till Arena. Efter stängning möttes vi upp på stan och vi planerade lite efterfest. Tackar gudarna för att det inte blev nått, tror inte Niklas hade pallat så mycket mer..hehe. Inatt regnade det så när jag väl kom hem till Anders såg jag ut som en blöt hund och mina fötter var iskalla av allt regn, jag hade bara pumps på mig igår. Tur att Anders lånade ut sina varma sockor till mig så jag slapp frysa om mina stackars fossingar =D Pratade en sväng med Milla idag och hon var lite bakis, tur att jag tog det lugnt så man slipper vara bakis idag =D
Jag hade en skit rolig kväll med gänget och senare ikväll ska jag antagligen dra ut en sväng med Anders och vara lite sofistikerad idag igen! Det kan bli intressant.

Nu måste jag laga mat...blir nog bacon idag...mumma!

Pöss Pöss

//Jessica



Före & Efter

publicerat i


Tänkte visa lite före och efter bilder på vardagsrummet. I två dagar har jag fixat ett och annat och varför inte dela med mig av det? Klart jag gör det =D

Före

image146image145image144
Dessa bilder tog jag runt julen, då var det lila som gällde!

Efter


image140
image139image138image137

Det blev en liten föränding måste jag säga. Jag shoppade på rean för några dagar sen och fick det snor billigt.
Gardinerna kostade 100 kr för två längder, de är så snygga! Jag sydde upp dom för de var tok för långa och återanvände lite tyg till ett kuddfodral jag sydde. Duken på bordet är ihop sytt av två bortstabletter.

Jag satte tyg på tv bänken, jag har inte fått tummen ur än att bygga luckor så den är halvklar men det kommer med tiden. Möbeln är från Ikea (Ivar) som jag betsade i mörkbets så det skulle matcha resterande möbler. Avlastningsbordet och vardagsrummsbordet är är gjort av återanvänd teak och de kommer från Artwood och kostade 5000kr/st. Min underbara soffa kommer från Mio och kommer inte ihåg exakta priset men runt 11.000 kr. Lilla lampbordet vid soffan är ett second hand fynd. Mattan ska bytas ut mot en svart men den jag har är från Ellos. Skrivbordet är ett fynd från second hand affär som jag fick i födelsedagspresent av min käre mor. De svarta tavlorna är från Ikea och de hemmagjorda ramarna på tv bänken kommer oxå från Ikea där jag suttit och klistrat på spegelmosaik och stenar. Varför det är så tomt på väggarna och inget i ramarna är för jag inte vet vad jag vill ha i dom. Ska fundera mer på det.  De svarta lamporna i fönstret kommer frå Ikea resterande lull lull oxå. Tråddraperierna kommer från Tygfabriken i stan och kostade tror jag 129kr för två stycken.

image142
Den stora kudden är sydd av bortstabletter och så återanvände jag toffsarna som satt i julgranen och den lilla kudden lappade jag ihop av rester, blev super nöjd över den!

image141
Likadant med dessa kuddar, de små är så vackra och lille katten ville vara med på bild!

image143
Lampan är höj och sänkbar och kommer från Dimoda och kostade 150kr på rean istället för 639kr, vilket fynd!

Tyvärr måste jag säga att bilderna inte visar helt den rätta känslan. På kvällen när man tänder en hög med ljus och tänder lamporna blir det gör mysigt här hemma! Då är jag riktigt nöjd, så kalas fint =)
Så sumering av allt, riktigt nöjd med min insatts då pengar ställer till det men för en liten slant så är jag toppen nöjd!

Dax att städa upp efter allt pyssel =/

Haa duu!

//Jessica


Nya bilder

publicerat i Modellbilder


Då fick man lite nya bilder idag =)
Bilderna är inte alls mycket retuscherade så här kommer några utvalda! Jag är nöjd med dom.

image131

image132

image133

image134

image135
Bilderna togs på Plaza-Jimmy fotograf)


-Love-

//Jessica



Kudden

publicerat i


Jag satt igår kväll och sydde några kuddfodral av tyg bordstabletter och ni får tjuvkika på en av alla jag gjorde.
Jag blev riktigt nöjd med kudden, den har sånna härliga färger och lite bohemsikt inslag i mönstret.

image130

Nu ska jag sy vidare, finns massor att göra!

//Jessica *Nöjd*


Önskelista

publicerat i Dagbok


Tragiskt men sant att jag snart fyller år...inte jätte snart men ändå snart *fundersam*.
Om lite mer än en månad smäller det av fyverkerier för att JAG fyller hela 27 år! Grattis till mig själv i förskott ;)
Man vill ju ha massa saker när man fyller år...så en liten lista på saker jag önskar mig.

* En resa till ett varmt land (Tailand, Brasilien, Jamaica, Kambodja)
* En kamera...ja varför inte en Canon EOS 400D
* Lite Restylane i läpparna
* Ny soffa (inte för jag inte gillar den jag har)
* En studio fotografering med alla mina närmaste vänner
* Lyckligt liv

Det är väl lätt fixat MY FRIENDS ;)

Love

//Jessica



Dagens bestyr

publicerat i Allmänt



Go kväll!

Denna dag lider mot sitt slut, äntligen, kan man säga så? Inte för jag kommer slänga mig i sängen och söva för natten, jag har ett och annat att pyssla med här hemma. Hemmet ser ut som 3:e världskriget nu! Jessica var in till stan förut som jag skrev i tidigare inlägget. Jag och käre Anders lunchade på stan, åt en sån jävla god pasta sallad, är frälst i sallad =D Vi drog vidare och fikade på Waynes coffe och snackade om allt och inget och sen ser jag....75% rabtatt i hela butiken skylt! Nått som jag är riktigt bra på är att hitta fynd må jag säga! Affären var Dimoda-en inredningsaffär ni som inte vet. Jag och Anders slinker in, eller jag drar med han in rättare sagt. Jag tror han tyckte det var mer skoj att gå i underklädes affären ;) Men så, jag blir kvar och spanar allt jag kan köpa, sååå billigt allt. Anders skulle till gymmet så Pöss och hej...låt mig titta vidare liksom..hehe. Jag hittar ett och annat och en längre tid har jag velat pyssla om i vardagsrummet och NU bir det av! Shoppade som en GALNING! Det är en underbar känsla att jag fick lusten att göra en förändring i hemmet, ett tydligt tecken på att jag mår bra igen. Jag är vanligtvis mer eller mindre besatt att dola hemma och jag har alltid projekt på gång eller målar om, byter färg på textiler ect...listan kan bli gööör lång! Under många månader då jag inte mått speciellt bra har inredningen fått lida, inte haft lust att göra ett skit, men NU...back on track =D Nu börjar jag känna igen mig. Jag ska sätta mig och sy kuddfodral av de nyinköpta sakerna. Trot eller ej så köpte jag några tyg-bordstabletter som jag ska göra kuddfodral av...intressant. Jag har gjort två stycken hitills och de blev gör snygga! Jag ska ta massa bilder på allt imörn och visa det färdiga resultatet och inköpslistan blablabla!

Drog en snabbis till Ikea och köpte lite "Lull Lull" som det heter/kallas för att bygga på inredningen lite mer men om jag känner mig väl så kommer jag ändå inte bli helt nöjd. Det är alltid något som saknas och pengar är den största boven *snyft*.

Jag har inte ens packat upp väskan sen träffen i lördags..bökigt bara...ingen lust. Allt ligger utspritt men det ska jag fixa idag/imörn. Jag måste ju visa lyan från min bästa sida...STÄDAD! Mitt vardagsrum kommer gå i svart, vitt, och silver. Det får ni veta iallafall! Men då man är en fattig student så får man ta det man haver och återanvända massa skit som skräpar. Det är bara skoj att pyssla =Det är bara fantasin som sätter gränser.

Näe...om jag ska ta att fortsätta så jag blir klar nångång ;)

Mors-kors!

//Jessica



Dagens planer

publicerat i Dagbok


God morgon på ER!

Solen lyser idag med och om en stund ska jag ner på stan och fika med Anders och spana lite på kläder och annat tjejigt, hoppas att han står ut med mig.
Jag fixade alla skolarbeten igår så nu är jag ikapp och det känns helt otroligt bra måste jag säga. Nu har jag 1½ vecka på mig att fixa senaste uppgiften, lättad =D

Hämtade ut min bok jag betsällde igår oxå. Vägen till modellretusch så nu jävla ska jag sätta igång på allvar. Jag har så enormt mycket bilder som skulle må bra med lite efterarbete, slipper man vänta på alla dessa dryga fotografer...hehe! Dock är allt på engelska så det kan bli lite knivigt i början men det får gå vägen. Igentligen är det lite fusk, ingen bild man ser i dagens samhälle är "riktgt". På ett sätt är det lite tråkigt men annars skulle antagligen inte bilderna bli så iögonfallande och grymma. Ja...så är det iallafall. Håller på med Anders här att vi ska bytlåna dataskärm så jag får en mer rättvis bild när jag ska sätta igång och pyssla med bilder. Jag får väl muta honom med nått...hm...funderar på vad det skulle vara! Lite svårflirtad är han...

Dax för duschen och spegeln senare...efter det blir det Waynes coffe och föra lite social träning!

Kyss och smek!

/Jessica



Har lite tid över

publicerat i Allmänt


Tjenis!

Jag trodde klockan var mer än vad den var så jag har lite tid att skriva ett inlägg utan innehåll =D
Snart bär det av till jobbet och ska vara en duktig sko försäljare idag. Jag ska även göra ett skolarbete om en butik och hur man kan förändra dess utseende för bättre upplevelse från kunder. Då passar skobutiken jag jobbar i alldeles utmärkt! Ska dokumentera med bilder och skissa upp ny ide...har en å annan plan för butiken.

Snackade lite med Marcus förut, fotografen sen träffen i lördags och fick tjuvkika på lite bilder, de vart hyffsade =D Me like! Väntar bara på att se ALLA! Får se om jag kommer skratta lika mycket på dom bilderna som jag gjorde igår =D

Okej, jag är inget Britney Spears fans men senaste skivan är faktiskt riktigt bra! Poppigt och jag får sån lust att dansa och svänga loss, jag gillert faktiskt! Kan det inte snart bli helg!

Ja detta inlägget var inge skoj direkt...hahaha...händer inte värst mycket i livet så...jaja..

Skriver ikväll när jag landat...om jag inte fastnar vid symaskinen då jag ska sy in en hel hög med kläder som är alldeles för stora, tråkgt att gå miste om kläder som fortfarande är moderna LIKSOM!

See U later!

//Jessica


En händelserik dag

publicerat i Allmänt


God kväll!

Japp...dagen har varit helt okej och en hel del skratt under kvällen ;)
Något som är riktigt roligt är att spana bilder på sig själv när man fular sig medvetet (och omedvetet) jag säger då det, jag är klockren på sånna bilder! Jag fick över lite bilder med Johan www.johansfoto.se då vi körde en session då jag var en 80-tals brud! Jag bara skrattade och rådiggade bilderna, då menar jag att jag skrattade så tårarna rann, säkert, lovar! Något jag är bra på är att göra mindre fina bilder...hahahahaha! Men det bjuder jag på! Sådan är jag...åh jag gillert!


Jag ger er...MIG!

image126
Mina lysande skor! De vart riktigt bra måste jag säga. Sprayade dom med Hobbyfärg och vips, så vart det nya skor! Sånt gillas oxå =D

Förutom kvällens nöje så har jag varit riktigt duktig idag. Jag körde ett stenhårt pass på gymmet förut. Jag är rökare, och rökare brukar ha mindre bra kondition men jag har en hyffsat måste jag säga. Jag värmde upp på gåbandet i 10 minuter och sen joggade jag i 20 minuter i hög fart, mer än vad jag brukar och det var inte ens jobbigt! Borde köpa nya skor dock, fick lite ont i knäna =/ Sedan körde jag armar och resterande av överkroppen så imörn väntas träningsvärk, gillert.

Det fanns lite tid kvar efter gymmet så jag lekte lite med smink idag. Det blev turkost och mörkblått. Det blir mer och mer roligt med smink. Älskar färger! Jag är inte den "naturliga" tjejen där sminket knappt syns, jag vill ha färg, skuggor och sotat! Leka är svin skoj!

image128

Ja, efter sminket bar det av till stan då jag skulle möta upp mina lovely friends Gargamila och Susselibus. Vi satte ner våra arslen på Pitcher`s och käkade deras hamburgare, de glömde bacon i hamburgarna och inte ens kunde de bjussa på kaffet efter middagen, lite dåligt faktiskt. Jag gillade Pitcher`s inredning, stort mot förra lokalen och mycket mer personligt och mysigt. Där kommer jag hänga om jag inte går på slutspelet i hockey på plats, allt beror på Anders ;) Mycket trevlig personal dessutom och priserna på mat är hyffsade oxå. Min stil på ställe...kom igen brudar...helgen på Pitcher`s....vad säger ni???? Muhahaha!

Fick sms av tatueraren Björn idag med...se vad vi kan koka ihop för nått skoj! Funderar mer och mer på att tatuera över mina befintliga jag har, en lilja på skuldran skulle vara fint. Tribal är ute...det var 11 år sedan jag gjorde dom, vid 16 års ålder, vad vet man då? ja, inte tycker jag dom är fula eller är trött på nått sätt på dem, gillar dom väl så, men nått mer som är mig skulle inte skada faktsikst, nja...får se hur jag gör.

Klockan har allt runnit iväg...suttit med inlägget ett bra länge nu och jag som ska upp till jobbet imörn, fast jag börjar 14 så ingen panik på det sättet men jag tänkte dra en sväng till gymmet innan.

Så my friends...God natt...vart ni än är!

LOVE

//Jessica


Sobelträffen

publicerat i Allmänt


Gäsp...

Glömde totalt bort att jag skulle jobba idag, det var jätte skönt att dra sig extra länge i sängen idag men så kom jag ju på att shit, jag ska ju jobba ju! Då var det bara att palla sig upp...urk! Inatt somnade jag med både tv:n, lampan och brillorna på, var helt utslagen, fötterna värkte kraftig då jag gick en hel jäkla dag i höga skor. Burriga håret är lika stort idag, struntar i att tvätta det innan jobbet, får se ut som en avdankad 80-talist =D

Träffen i Tranås

Steg upp gör tidigt igår morse för att åka till Tranås och gå på fototräff =D
Sicken tur att jag både fick låna en pålitlig bil av Milla och GPS av Zizzi så jag inte skulle köra vilse. Jag kom dock iväg lite sent, som alltid men kära Bettan fick bekänna färg ;)
Jag träffade så jäkla mycket trevligt fölk och en och annan känt ansikte. Jag sprudlade av energi och var på toppen humör. Nu i efterhand är jag riktigt nöjd med min insatts, har dock inte sett bilderna än. Men jag är säker på att några snygga bilder vart det! Förväntansfull som få...hahaha!
Jag skulle igentligen stannat över i Tranås och fortsatt att fota på söndagen men jag blev inringd för att jobba och det tackar jag verkligen ja till och så får jag jobba med Zizzi oxå =)
Jag åkte runt 21 igår kväll från Tranås och det var verkligen pissväder! Regnade hela vägen och vägara är inte de bästa, små och krokiga men jag kom hem helskinnad iallafall. Jag fotades med 2 nya fotografer, super härliga båda två! Nu sätter jag press på dem att få bra bilder ;) hiihi! Kör mer än gärna sessioner med dom igen. Tack till er båda för härligt sammarbete =D

Shit...klockan tickar...ska ju jobba som sagt...skriver sen, igen!

Haa duu!

/Jessica


Gäsp...men snart är det träff!

publicerat i Modellbilder


Gäsp....onaturligt att stiga upp klockan 5, borde förbjudas, tänk på en morgontrött männsika som mig.
Koppen i handen, stressad som faan, alltid sen och så har jag inte packat klart, allt är i sin vanliga ordning.
Idag är det Fototräff i Tranås =D har sett framemot det ett bra tag nu! Roligt roligt!

Men sorry, kan inte skriva något mer...tog en snabb bild på en del av packningen...ser ut som jag ska fly landet!

image125

Hej hopp! Nu bär det av mot byhålan Tranås!

Hej hej!

//Jessica