31/10-08

publicerat i Allmänt


Hellu hellu!

Vad kallt det är! Inatt när jag väl kom i säng strax efter 04 så hade jag på mig mina raggsockar, mysbyxor och en tjock tröja under mitt härliga duntäcke men frös skiten ur mig. Fy vad jag inte tål kylan längre, ge mig mer fläsk på kroppen!

Det blev i all hast ändrade planer inför helgen. Det blir inge resande till Orust till Mägdi (innan var det Borås).  Tråkigt som attan med vad göra? Jag prioriterar Stockholm istället =) Men vi får ta igen det gumman!



Istället blir det lite kalas för en kompis som fyller år så vi kommer väl bli ett litet gäng. Det var en evighet sen jag träffade bruden så det ska bli asroligt imörn! Då blir det party party!

Tänkte åka ner på stan innan och köpa nytt smink och skaffa nya lösögonfransar med pärlor på, så snygga! Sen ska jag tända ljus på min pappas grav, min låtsaspappas grav och mina fyra vänners gravar och jag hoppas jag hittar till Jessicas grav imörn oxå. Vi har Sveriges finaste kyrkogård! Den är så vacker och vid minneslunden är det så rogivande när det är massvis med blommor och hur mycket levande ljus som helst. Kyrkogårdar är vackra.

Har ni några planer för helgen?

Dax att sticka över till grannen...

Haaaaaa duuuuuu!


Kram

//Jessica



Musikvideo

publicerat i Allmänt


Han är så jäkla bra, börjar bli kär igen....

 
Grasberry Green-Quiet song

Löve

//Jessica



10 år efter brandkatastrofen

publicerat i Allmänt


Idag är det hela 10 år sedan den tragiska brandkatastrofen ägde rum vid Backaplan i Göteborg.
För 10 år sedan bodde jag i Göteborg, var då 17 år och gick i andra ring på gymnasiet. Jag skulle antagligen ha varit där, i den byggnaden, den tiden och kanske skulle ha upplevt katastrofen med mitt blåtta öga. Det är riktigt läskigt, jag får gåshud bara jag tänker på det. Jag var då inte ens i Göteborg, jag var hemma och hälsade på familjen och mina vänner i Karlstad. Jag låg på kvällen/natten och bläddrade igenom kanalerna på tv:n och det var på text-tv jag först läste om det.

-Minst 50 personer omkomna i brand i Göteborg!

Jag tänkte genast på min dåvarande kille om han skulle ha varit en av dem. Jag visste då inte vart det var eller hur men att det skulle sändas en extra nyhets sammanfattning. Jag låg spänd och nervös i sängen. Nyheterna började.
Jag fick en rejäll lättnad, han var inte där...men samtidigt började jag gråta av förtvivlan och min rädsla att jag skulle antagligen ha varit där. Mina andra vänner...är dom där? Så många frågor jag hade på natten. Ingen av mina vänner hade gått dit, tack å lov.
Det var så hemskt att bevittna detta i tvrutan då de sände det live. Kaos! Alla ambulanser var där, sjukhusen var överfyllda av skadade människor (döda), personalen stod hjälplösa, räddningspersonalen var många. Privatpersoner åkte skyttetrafik till sjukhusen med skadade männsikor. Hur kunde detta hända? Rasistiskt tänkte många.


Foto: Aftonbladet

Måndagen i skolan var hemsk. Det låg ett stort mörkt moln över skolan. Det var så dystert. Vi hade inte en vanlig lektion på en hel vecka. Många krissamtal och information om katastrofen hölls. Eleverna var halverade, av sorg. 
Stämningen som annars brukade vara livlig på skolan hade dött ut, boktstavligt talat. Många av min klasskompisar hade mist någon eller några i branden, totalt var det 15 stycken ifrån min skolan som gick bort under den fasanfyllda branden, många flera svårt skadade. Det gör så ont i mig när jag tänker på händelsen, varför är några så jävla dumma och leker med elden? Jag ska villigt erkänna att jag blev "glad" att när det väl kom fram mer än ett år efter branden att det var invandrare och inga svenska personer som hade anlagt branden som det hela tiden cirkulerade om, att det skulle vara av rasistiska anknytningar.


The Rose

Jag trodde inte denna musikvideo ens fanns på youtube men det gjorde den allt. Jag tror att det är elever från min skola som sjunger, kommer inte riktigt ihåg. Den är däremot inspelad på min gammla skola och jag var statist i videon, tror jag syns nånstans. Jag tycker den är väldigt fin och fint att hedra de som omkom och till de skadade och dess familjer.

Något som jag själv upplevde som väldigt jobbigt efter ca 1 år efter branden då jag gick sista året var att många av de överlevande kom tillbaka till skolan. Några var rejällt brändskadade och led helvetetskval. De var så uttittade och vissa hade sånna brändskador i ansiktet. Jag verkligen led med dem. Hur kändes de för dom? När de sitter i matsalen (Bamba på göteborska) och alla bara glor på dom? Jag vet själv att jag inte kunde äta alls, jättehemskt men sant. Så mycket smärta detta har drabbat så många. Kuratorn på skolan blev sjukskriven efter branden för utbrändhet, kan förstå honom. Min älskade Lasse kurator! Inget blev sig likt efter branden.

Så ikväll tänder jag ljus och hedrar alla som omkom, de skadade och dess familjer och vänner.




Låt det aldrig hända igen....


Löve


//Jessica



-Min första fotografering-

publicerat i Modellbilder



Uppdaterat bloggen en liten smula...ni ser va?

Min allra första fotosession någonsin och ett smakrov från denna!

Oj vad jag tyckte det var nervöst och jobbigt att posera framför kameran men efter ett tag så blev det så jäkla roligt! Denna bild var bland de sista vi tog. Det är något med den här bilden som jag gillar..vad vet jag inte riktigt...dyster....men vacker. En favorit....a sad Jessica.......




Löve

//Jessica



Halloween

publicerat i Allmänt



Morsning!

Jag har varit enormt duktig idag! Jag har storstädat min lya och nu är det så fint så =D Det tog en evighet att göra rent badrummet då det har varit stopp i avloppet en längre tid, ja jag vet att jag är lat men har inte haft nån lust att gegga med mina fingrar där men idag blev det gjort. Ur röret som går från badkaret till brunnen var alldeles igengeggat. Jag försökte lösa upp det med hett vatten men fortfarande rann inget vatten som det skulle. Yes diskmedel är faan bra grejer! Jag fick ur världens hårgegga som stoppat igen röret, vilken doft....Uuuuuhhhhhh! Nu rinner det som det ska så jag ska ta mig ett bad senare...njuta av att jag varit duktig =)


Mägdi och jag på självaste midsommarafton i år, taget med min usla mobil!

Jag funderar på att åka till Borås i helgen och fira Halloween med Mägdi! Någon kompis till henne som bor där tydligen. Det kan göra en gott att se nått nytt, träffa nya männsikor istället för att bara vara så inrutad i sitt vardagliga tråkiga liv.  Mägdi är en av mina bästa vänner som jag träffade under mina galna år i Göteborg(!). Jag saknar henne så jävla mycket. Kom hit och bo med mig...igen! Vi har alltid haft kontakt men nu efter Jessica gick bort pratar vi ofta med varandra, tack å lov att telefon finns! Det känns skönt att ha en vän som henne...you know I love you darling. Jag har funderat på att spöka ut mig i år. Vet inte till vad dock, häxa är jag ju i vanliga fall så det behöver jag ju inte klä ut mig till och ett spöke är jag ju oxå =P Hahaha....självironi fölk! Playboy kanin kanske? Sjöjungfru är ju riktigt fint men skulle vara jobbigt att ta sig fram med fenan, får väl annars bara ligga ner och få allt serverat, inte så dumt om jag tänker efter.

Jag kommer ihåg ett år när jag var runt 20-22 år så var vi ett gäng som drog till Harrys på Halloween. En kompis, Nadde frös så jävla mycket när vi stod i kön och när vi kom fram till vakten så kläcker han...

- Du ser ut som en frösen kalkon!

Jag har nog aldrig (eller jo kanske) skrattat så mycket i mitt liv åt den kommentaren! Hon hade gåshud över hela kroppen, hennes urringning hon hade den kvällen fick vakten att kommentera, hon hade världens klyfta. Stackars Nadde ville sjunka genom jorden, hade nog jag oxå gjort men faan vad roligt jag hade åt det! Vakten kommer fortfarande ihåg att han släppte den kommentaren efter alla dessa år....hihihihihi....vilket minne!

Har ni några planer för helgen?

Kramar och pössar


//Jessica



Ingen rubrik

publicerat i Allmänt


Vilken rolig kväll jag hade igår! Lite spontant sådär så drog jag och Gräsberg ut! Jag var en redig böna måste jag säga! Jag var skitsnygg! Jag hade på mig min nya kjol och lagt en supersnygg make i liknande nyans som kjolen. Lockade mitt nyfärgade hår så jag blev en heting! Jag fick en å annan blick igår...hahahah ;) Me like...a lot!
Vi spenderade kvällen inne på Biljard nian och gud vad snyggt det har blivit där! Kändes helt lyxigt! Dit ska jag gå fler gånger. Vi gick vidare till Arena Lounge och mötte upp käre Pontus, han såg ut som Bin Laden i sitt välodlade skägg =P Det var en relativ lugn kväll men lite trött var jag imorse så den där extra timmen gjorde susen. Jobbade idag oxå, rätt lugnt på jobbet och Zizzi hade tagit med sig massa tidningar så nu ska jag ta en lång varm dusch och sedan krypa ner i min sköna soffa och lusläsa alla tidningar =D Mycket avkopplande!

TjingTjong Långkalsong!


//Jessica



-Shoppat-

publicerat i




Var nere på stan en sväng idag och sa till mig själv att jag inte skulle handla något, bara titta lite. Nja jag misslyckades ganska stort med det. Det finns ju så mycket fint i butikerna! Mitt allra bästa fynd är den turkosgröna kjolen från Monki, helt bedårande vacker...och sexig och sitter som ett andra skin. Ett klipp och den skall användas mycket vill jag lova. Den blåa klänningen är rätt snygg den med. Det sitter en liten rosett under ena brösten men syns inte så bra på bilden. Den fanns i massa färger, synd att den röda färger var så dassig och att i färgen lila var slut i min storlek. Annars hade jag köpt två stycken för de sitter superbra. Jag ska försöka använda mer kjol/klänning för jag tycker det har blivit lite väl obehagligt med jeans, har blivit en tjockis nu =P Jag får knappt igen mina jeans så några kilon har Börgi lagt på sig.

Nu ska jag betala mina räkningar och se om det kommer finnas nån slant kvar i plåntan!

Trevlig kväll!

//Jessica


Välj nån...NU!

publicerat i



Hejsan!

Ja nu är det snart dax för årets julbord bara sådär ca 1½ månad kvar =P
Jag har beslutsångest om jag ska beställa en ny klänning eller använda den jag hade förra året! Jag är en sucker för rött, speciellt till julen, vädurens färg oxå. Det vore det bästa och ekonomiska att använda klänningen jag hade förra året men jag är tjej...vill ha nytt! Jag har mina små favoriter bland dessa 10 supersnygga klänningar. 

Jag behöver DIN hjälp att välja ut den som DU tycker är snyggast! Priset varierar rätt bra på dessa dock så välj en billig *LOL* Om ni inte kommenterar så slutar jag blogga, lövar er ;) Näe ärligt så vet jag inte vilken jag vill ha av dessa, en grön kanske? Eller ska jag använda den jag hade förra året???? YOU TELL ME!






Seså....vilken/vilka väljer ni? Ni får vara anonyma...hihihihi sa jag med glimten i ögat ;) Ni väljer vad jag ska ha på mig på julbordet! Se om ni är modiga nog att slänga iväg en kommentar...dåligt med den biten FAST jag vet hur många det är som läser dagligen...baaaaaaad =P

Löööveee


//Jessica



Ny morgon

publicerat i Dagbok


Godmorgon!

Det är bara att inse att jag inte ska ha ett jobb där jag börjar tidigt på morgonen. Just för tillfället har jag inte det heller, tack å lov! Jag kommer nästan inte upp ur bingen. Kan nog mycket väl vara hösten, och dess mörker och kyla. Idag slutar jag tidigt på jobbet! Ska bli riktigt skönt att hinna med lite saker. Blev lite överraskad över lönen oxå...Wiiiii! Planering planering!

Vad har ni för planer för dagen?


Kram

//Jessica



The finger

publicerat i Modellbilder


Såhär ser det ofta ut när jag är på mina fotosessioner ;)
Jag har fått nippran på att ge fingret till kameran så jag tänkte, varför inte visa upp några av dem som behind the scenes bilder =D Roligt måste man ju få ha...mooohahahahha!




Väl mött!


//Jessica



-Felstavningar-

publicerat i Dagbok


Hej!

Jag har massor av felstavningar i min blogg, tydligen =P
Jag som är så noga att läsa igenom först innan jag publicerar ett inlägg. Min "underbara" lillasyster slog mig på fingrarna häromdagen när jag tjuvade lite mat hemma hos morsan. Då fick jag mig allt en liten bakläxa...

-Din blogg är fullt av felstavningar! Kan du inte stava eller?
-Näe tydligen inte...får jag skylla på min eviga dyslexi som jobbar sig jämt med mig? Så bra...tack du! Lillsyrran är 15 år och är bättre än mig på att stava, inte kommer jag nångång kunna hjälpa henne i skolan...kanske i idrott då =P

Jag har så jävla svårta att stava och ibland tycker jag att det ser helt felstavat ut när det är rättstavat och tvärtom.

Några exempel....

Jag tycker det ska stavas igentligen men det fick jag höra att det var fel, samma som med hyffsat. Man kan ju inte bara ta bort ett F då blir det ju hyyyy...ffffsat. Segt och utdraget ord. Hyffsat blir ju snabbt =P Jag var nog inte med på svenskalektionerna. Men jag får tacka min lillasyrra för privatlektionen men jag kommer fortfarande skriva mina felstavningar! Jag försöker oxå att skärpa mig när det gäller dubbelord. Ofta har jag mellanslag som jätte kul när det ska vara jättekul. Jag har fått en och annan påpekning på msn av diverse kontakter! Jag ska inte skriva en bästsäljare direkt så ni får allt så ut med mina tappra försök att skriva rätt som ibland råkar bli fel *LOL*. Det är tur att jag inte skriver bloggen på engelska, då hade ni inte fattat ett skit, det skulle vara som japanska för er! Så lite tänker jag på er =P

Japp...haaa duu!


Jag vet att igentligen stavas igentligen EGENTLIGEN =P


Kram

//Jessica



Prison Break

publicerat i Allmänt


Premiär för Prison Break på 3:an om en liten stund. Jag har längtat som tusan att det ska ha börjat. Äntligen lite ögongodis i tv-rutan =P




Nu....tv-tid =D

//Jessica



-Tjejkvällen-

publicerat i Nöje


Helluuuuu!

Nu är det på tiden att jag berättar om tjejkvällen som jag var på i lördags hemma hos Millimus! Jag får börja med att säga att det var evigeter sen jag hade så roligt med mina tjejkompisar! Vi hade bestämt att mötas nere på stan vid Restaurang Peking. Vi skulle egentligen ta take away men jag/vi tyckte att det skulle vara mysigt att sitta där och äta istället. Onödigt att släpa med massa mat hem som blir kallt under tiden. Och mindre disk för Millimus att ta reda på!Sagt och gjort. Vi fick plats vid ett runt bort så man hade en mycket bra och social överblick över bordet. Det är en fördel att sitta vid runda bord annars är jag inte så förtjust över runda bord, mycket runt nu =P hihihihi! Jag beställde i nån rätt som innehöll stekt kyckling-det var mycket gott och min mage fick sig hela 3 portioner! Mumma!

Efter middagen som var mycket trevlig med vännerna gick vi ut i höstvädret och traskade hem till Millimus där själva tjejkvällen skulle hållas till. Det var ju planerat i början att vi skulle ätit hemma hos Millimus så hon hade förberett bordsplacering och dukat upp fint till alla oss! En liten överraskning hade hon pysslat med oxå. Hon hade tryckt upp gamla bilder av oss sen högstadietiden så vi alla garvade när vi såg varandras kort! Hur man såg ut då! Hahah...så oväntat och så skoj! Sandra hade bakat en jättegod kladdkaka till kvällen så Millimus dukning utnyttjades ändå.


Min fina bordsplaceringsbild =P Hur gammal var jag där...kanske 14-15 år tror jag! Hur i helskotta Millimus har du lyckats spara den hemska bilden!? Det var min första fylla eller en av mina första fyllor...hm....

Det var en hel del minnen som for under kvällen. Alla dessa töser har jag haft så roligt med genom åren. Som en gång när jag var på fyllan skulle jag gömma mig för att jag kände mig busig. Jag gömde mig bakom Millimus hörnsoffa men Börgi somnade där så jag var ju försvunnen länge. Gud vad de andra hade letat efter mig! Vi pratade oxå om att på ett eller annat sätt hållit kontakten med varandra. Många av oss (inte jag dårå) har bildat familj och blivit "vuxna", vi är ju inte längre 15 år. Men ändå så hänger vi ihop som det var under högstadietiden. Mer sällan såklart men när det kommer sånna här tillfällen är det som vi vore 15 igen. Det glädjer mig, tror inte det är allt för många som har haft den "lyckan" som vi ändå har haft.


Ja här har vi Anna som var på sitt bästa humör! Jag har inte sett henne på minst ett år tror jag så det var himla roligt att träffa tösa igen. Hon har blivit jävligt rolig ;) inte för hon var tråkig förut, ni fattar va? Hon var kvällens "attraktion" i udda poser! Hihihihi...hata mig inte för att du ligger på min blogg nu =P You are crazy!!!



Sen har vi Sandra som är nybliven tvåbarnsmor! Neeeej, det syns inte på långa vägar! Hon tog priset för bästa och fulaste minerna under kvällen! Att jag inte dog av skratt när jag såg den första bilden. Hon var helt ovetande att Millimus knäppte kort på henne! Det var oxå drag i henne den kvällen!



Här har vi en salig blandning av bilder! Susanne ser ut att trivas i soffan och är allt en liten sexy babe. Hur slutade kvällen för dig när du kom hem gumman? Hahahaha! Dont ask vad Sara sysslar med på två stolar! Börjar kanske bli lite fuller ;) Och den toksöta Nadde som gifte sig i somras med sin härliga man Pontus! Jag klämde in en bild på mig oxå, liknar en liten trollunge =P


Vi började testa lite smått självutlösaren på min kamera och vem dyker inte upp i bild sen...busiga Anna igen! Jag och kvällens värdinna Millimus som väntar sitt första barn och som jag känt i hela mitt liv, längst av alla tjejerna. Hon var rädd för lilla mig när vi gick på dagis. Brukade jaga henne iklädd pippilotter och blöja =D Jag var tuffingen och gud i världen vad jag har försvarat henne genom alla år! Har jag fått ett tack ÄN? Hahahaha!!

Ååååhhh vad jag älskar gruppbilderna! Nu är alla samlade framför gluggen! Tur att det finns självutlösare =D Lite rolig syn när jag sätter på knappen, springer till sängen, halkigt med raggsockorna (älskar raggsockor) och försöker innan tiden ska ta slut att hitta en pose. Funkade alldeles utmärkt! Det kändes som rena skolfotot. Fast med mycket mer liv och skratt och härligt att ha bilder på alla oss som minne från en underbar tjejkväll!

Det som var rätt oplanerat från början men blev riktigt lyckat var att alla vi gick ut på BlueMoonBar sen, förutom kvällens gravida värdinna. Åh jag säger då det. Jag ägde dansgolvet, speciellt i hårdrocksbaren men schlagerbaren ägde jag rätt bra på med! Jag dansade så svetten lackade, droppade från pannan och snoken. Jag måste ha varit en riktig läckerbit =P Riktigt jävla skoj hade jag ute. Åh vad jag önskade att kvällen inte skulle ta slut! Det var massa fölk som man kände som var ute och Putte, Marcus och Ljunggren kom till BlueMoonBar oxå så vi var tillsammans nästan hela tiden!

VILKEN LYCKAD KVÄLL FRÅN BÖRJAN TILL SLUT!

Vi är helt klart överrens om en ny tjejkväll....snart hoppas jag! Hemma hos mig nästa gång kanske?


Tack alla tjejer för en oförglömlig kväll!
Pöss på er alla!


Kram


//Jessica *Fortfarande gla*



-Susanne-

publicerat i Fotograf


Hej!

Då jag inte orkar lägga in alla bilder idag på bloggen sen tjejfesten igår så visar jag en underbar bild på min kära vän Susanne! Här väntar hon lilla Mio och hon är i 8:e månaden! Du är så himla vacker gumman!


Foto: Jag
Modell: Susanne

Natti natti


Löve

//Jessica



19/10-08

publicerat i Allmänt


Vilket fint väder det är idag. Solen är framme men lite småkallt ute ändå, det blåser kalla vindar. Jag borde ta en höstpromenad men så jäkla tråkigt att gå och speciellt själv med. För lat helt enkelt.

Vilken rolig tjejkväll det var igår! Gud vad allt blev så jävla lyckat! Tänkte jag skulle skriva ett inlägg om det senare idag och visa lite bilder jag tog. Kameran lämnade jag kvar hemma hos Milla så jag ska hämta den sen så bilder på när Anna går upp i brygga, gruppfoto med självutlösaren, dagens outfit och helt fula bilder överlag =P Wiii vad det kommer bli skoj att se bilderna!

Nu ska jag fortsätta läsa massa bloggar =D


Ses senare!


//Jessica



Spontan kväll

publicerat i Nöje


Hejsan!

Det blev en liten oplanerad miniträff hemma hos mig igår. Min kamera utnyttjades flitigt av mina halvknäppa vänner och vissa av oss spexar lite mer än andra =P Jag skrattade imorse när jag såg bilderna! Hihihi! Putte är hemma från Norge och det är alltid lika roligt att se honom, saknar honom när han är där borta och jobbar skiten ur sig! Nu planerar han att åka tillbaka till Australien...packa ner mig i väskan! Jag vill oxå dit ju! Jag är ju trots allt din bästa tjejkompis =P





Älskade Suss var med en sväng igår oxå. Alltid roligt när man ser henne. Vi bor på samma gata med träffas så sällan. Jätte tråkigt men man får ta vara på stunderna när de kommer =D Väldigt långt hår du har på bilden =P



Vi skulle gå över till den lokala restaurangen och ta nån öl. Suss och Anders gick hem så det var bara jag och Patrik x2 som gick vidare. När vi väl kom dit så var det stängt! Hallå....hade för mig att det skulle vara öppet till 24 men ack vad jag bedrog mig! Istället fick vi för oss att dra ner till stan en snabbis. Vi gick Pitchers-Röda rummet som hade premiär för deras nya nattklubb. Jag tycker de har lyckats bra med den nya delen. Lokalen var snygg och hyffsad inredning och ganska stort med. Det var mycket blandat fölk, gamla som unga. Helt klart en bra sattsning för stället som numer borde dra mer fölk. Gräsberg drog hem ganska fort och jag och Putte spelade lite Blackjack. En jätte härlig tjej som var croupier (hur det nu stavas) på stället snacka vi med som attan. Jag pratade med henne om yrket och det kanske vore nått för mig. Lite extraknäck sådär. Det ska jag nog spåna vidare på. Vi gick innan stängning och gick och käkade kebab...gud så gott det var! Så skönt att slippa köerna! Vi tog en taxi hem till mig och satte på filmen A night at the Roxbury! Den är så jävla rolig! Dock somnade vi i soffan och när jag vaknade imorse hade Putte gått hem...

Så...nu sitter jag här och ska snart diska och göra mig iordning för tjejkvällen hemma hos Millimus! Vi ska beställa kinamat och umgås alla tjejerna och det ska bli riktigt roligt och mysigt!

Ni får ha en trevlig lördagskväll!


Hej så länge!


//Jessica



Magic trosa?

publicerat i



Ja först var det push-up bh:n som skulle hjälpa oss kvinnor för att få en snyggare och större hylla. Vilket lurendrejeri! Stackars killar som säkert tror många gånger att brösten ser ut så =P Bara ren fejk! Sen den där trosan som har inlägg i rumpan för att få större rumpa, härligt att klämma på kuddar? Nja...fattar inte riktigt den grejen. Och nu denna skapelse. Vad kan jag säga, jag är inte ett dugg förvånad över trosan som utlovar mer eller mindre mirakel. Den ska dra in magen, forma låren och lyfta rumpan! Oj alla grejer en tjej drömmer om...eller? Varför kan inte kvinnor få vara kvinnor utan massa produkter för att slimma kroppen, pumpa upp och fylla ut? Du får inte längre vara dig själv tydligen.

"En kille ser en riktigt het tjej i en tight fodralklänning. Hennes kurvor går inte av för hackor. Stora runda bröst med en rejäl iögonfallande klyfta, midjan smal och höfter som ett timglas. Stort svallande hår och välvårdade långa naglar. Hennes ben är långa som gatulampor. Solbränd med ett stort vitt leende och ögonfransar långa. Kyssäkta läppar. De blir lite heta på varandra. När de väl kommer till skott och kläderna ska falla får mannen en chock! Brösten trillar ner till naveln, fettvalkarna kommer fram och skorna åker av och blir lika kort som en kines som knappt är en meter! Rumpan åker ner några våningar och löshåret åker av. Naglar trillar av och ögonfransarna var inte riktigt så långa när de ligger på nattuksbordet. De vita lakana har färgats av en överdos av brun-utan-sol produkter. Hennes kyssäkta läppar är alldeles gropiga av all Restylan som sprutats in. Sminket tvättas bort och liknar mest ett blekt spöke. Den heta tjejen är plötsligt inte lika het längre". Vad vi tjejer pumpas med produkter för att bli så snygga som möjligt, det är faktiskt skrämmande!  


Löve


//Jessica



Vill inte idag

publicerat i Allmänt


Idag vill jag vara hemma från jobbet. Vill inte alls gå iväg. Jag känner mig hängig och snuvig och så har jag ont i magen idag oxå. Inte så bra! Jag drar mig in i det sista för att göra mig redo för mitt arbetspass. Varför känns det såhär ibland för? Töligt töligt. Men...jag är ledig i helgen!!! Jag ska jag njuta av helgen och försöka hitta på massa bus =P Tänka positivt var det ja =P

Ses kanske ikväll....

Haa duu!!!


//Jessica




Blandat dravel

publicerat i Dagbok


Gokväll!

Precis vinkat hej då till min käre vän Millimus! Hon kom över ikväll och gjorde en fantastisk kräftsoppa och till det supergoda varma baguetter. Gissa om jag är proppmätt?! Jag tror jag aldrig smakat på en mer gudomlig soppa. Soppan kommer jag alltid minnas minsan! På lördag är det tjejkväll hemma hos Millimus. Tjej kompisarna från högstadietiden...det kan bli roligt som tusan! Det är så synd att man inte hinner träffas som man gjorde förrr =/ Vad tusan ska jag ha på mig? Inte shoppat nått på sistonde...tjejproblem!

På lördag ska jag och Patrik antagligen, om vädret tillåter åka till Mårbacka och fota. Mårbacka, där självaste Selma Lagerlöf bodde. Det är super vackert där och en väldigt fin herrgård. Där finns det nog massa fina ställen att fota! Det var så länge sen jag var där så jag kommer knappt ihåg hur det ser ut. Men, det ska bli roligt att komma ut!

Vad har jag pysslat med på sistonde? Jag har haft tankar att skriva inlägg för jag har gjort saker men nu är minnet inte riktigt med mig...huuuhaaa! I söndags glodde jag och Gräs på filmer, super trevligt. Vad de hette har jag inget minne av. Men de var bra iallafall, det kommer jag ihåg =P

I fredags var Gräs och Andreas hemma hos mig. Det var aslänge sen jag såg Andreas så det var skoj att träffa han igen. Jag fick extremt dålig sömn natten till lördagen så jag försov mig till jobbet oxå...attans. Det var bara att borsta tänderna och sätta sig i bilen. Jag tyckte det var konstigt att inte katten kom när jag skulle åka. När jag kom hem från jobbet så kom hon inte rusande som hon brukar göra. Jag tyckte det var väldigt konstigt! Jag letade överallt efter henne, i kylskåpet oxå men ingen katt nånstans. Faaaaaaan...nu har hon ramlat ner från balkongen IGEN! Ut på jakt efter henne men jag hittade henne direkt. Hon är en innekatt så hon är så rädd så. Hon satt ihopkurad nere hos grannen och var jätterädd. Stackars liten, suttit där i flera flera timmar. Gissa om jag gosade mycket med henne den dagen. Jag sov många timmar på lördagen efter jobbet och när jag vaknade på kvällen så hade jag fått detta i brevlådan....

Lite gulligt tycker jag....

Lite blandat onödigt vetande i vanlig ordning =P


Take care


//Jessica



-Bild-

publicerat i Modellbilder


Jag tänkte på en sak idag. Det är lite mer än 2 månader kvar till jul!
Jag längtar redan till sommaren, vill inte ha massa höstrusk och iskallt väder =/


Foto: Christer


Tror jag ska flytta till ett varmt land istället =P

Kram

//Jessica



Mmm...

publicerat i Allmänt


Gokväll!



Nu är det tv-dax med nygjord varm choklad och ostfrallor! Det sitter inte helt fel en kall höstkväll som denna...smarrigt värre, mums mums!

Trevlig kväll!

//Jessica



-New photos-

publicerat i Fotograf



 
Foto: Jag

Foto: Jag


Det fanns lite tid över imorse så jag provade lite nya saker med kameran som jag inte testat förut. Intressant och helt klart en ny erfarenhet som jag ska ta med mig nästa gång och förbättra hade jag tänkt *LOL* Men...så här blev det denna gång!

Ha det!


//Jessica



7 dagar

publicerat i


Skitmorgon!

Ja det är en skitmorgon. Jag har inte fått en härlig sömn, sovit ca 4 timmar extremt oroligt och min rygg bara värker. Jag har legat för mycket...igen...tolka det på rätt sätt..hihihih =P Jag somnade väl runt 2 inatt och vaknade vid 6 imorse, av mig själv! Vad är detta för jävelskap? Det var bara att kliva upp, jag kunde inte somna om så nu sitter jag här när jag kunde fått sova hur länge jag velat! Men jag får väl medge att det är lite mysigt att vara uppe tidigt, tittar ju på nyhetsmorgon och dricker mitt gudomliga goda kaffe.

Mjo....jag har glömt bort att skriva hur det går med rökningen. Väldigt bra måste jag säga och jag är extremt stolt över mig själv! Jag har fått ett litet återfall, dock var ciggen äcklig som faan. Det smakar verkligen skit och luktar vidrigt. Mitt luktsinne har väl förbättras lite =D Inget alls för mig. Komiskt att jag ens nämner detta som var den vandrande ciggen och kunde absolut inte vara utan cigg. Det glädjer mig detta. Jag har "sparat" ca 350 kr på en vecka, gooood! Jag känner mig inte så röksugen heller. Oj ja, det kommer rejäla abstinensbesvär men går över rätt fort faktiskt. Jag känner mig hyffsat stark att avstå skiten, det var ju inge gott-måste komma ihåg just den ciggen!

Jag tar en dag i taget och det går ju bra juuuu =D


//Jessica




-Behind the scenes-

publicerat i Modellbilder


Hejsan!

Tog del av lite bilder för några dagar sen. Dessa är några från min och Alfs session i Tranås på fototräffen. Det är ett under att det kan bli några bra bilder med mig! Jag har en tedens att spexa lite för mycket framför kameran, bara sån jag är, jag kan vara seriös med, jag LÖVAR! Hahahha!


Spana in pizzakartongen och den snygga carporten =D


Jag måste spexa vid fotograferingar , finns sjukt roliga bilder på mig i min samling =P


And always the finger!!!! Jag har gjort det till min grej, alltid visa fingret vid fotograferingar...hahahha!

Jag gillar att ha roligt vid fotograferingar, gud vad tråkigt om man inte kan skoja med fotografen! Jag är en livfull prick!
Nu måste jag fixa nylet för jag ska jobba idag och eventuellt ut och fota idag, vilket fint väder vi har!

Tills vi hörs igen....haaa duuu!


//Jessica



Tänkte fånga hösten

publicerat i Fotograf


                               
Vädret är inget direkt att hurra för idag, jag som är ledig och är fotosugen som attan! Men nån vis person sa att det inte finns nått dåligt väder, bara dåliga kläder! Nu åker mina söta gummistövlar fram ↑, varm tröja och bekväma byxor för nu ska det fotas massa höstbilder! Önska mig lycka till att fånga några fina bilder =D


Ses senare...


//Jessica* Snabb som blixten* hihi



Dag 4

publicerat i


Hej!

Jag är fortfarande rökfri, tro det eller ej! Det har varit rätt tufft och när man drömmer om cigg är det illa! Min sömn har blivit kraftigt sämre och jag drömmer väldigt knepigt och jag vaknar flera gånger på natten. Bieffekt? Det är väl inte så konstigt att jag är lite mer trött på dagarna än vanligt. Inatt drömde jag att jag hade lagt på mig 10kg och såg ut som världens FETTO! Vilken ångest jag hade i drömmen =( Jag är lite rädd att lägga på mig lite för mycket, nått kilo helt okej men banne mig inte 10 kg gärna! Just nu vill jag bara att vanan och tankesättet ska blekna, det är det som jag själv tycker är jobbigast. Jag tänker ständigt på cigg och glömmer bort att efter maten så kan jag inte ta den goa ciggen eller till mitt morgonkaffe som jag fortfarande dricker. Tankarna måste brytas...gahaahaha....jobbigt just nu =/ Inte tänker jag ge mig i första taget så det så! Jag kan vara fruktansvärt envis och i de flesta fall när jag väl har bestämt mig för något så har jag klarat det och det gäller nu med!!!!!! Happy face =D

Tar en dag i taget....inne på min 5:e dag idag =)

Väl mött


//Jessica



105-årig oskuld

publicerat i Allmänt


Läste precis en liten artikel på Aftonbladet om en dam som är oskuld och är hela 105 år gammal! Det är inge dåligt av den damen det. Aldrig haft en man, jag själv skulle dött av nyfikenhet, hur har hon klarat det i alla år? Impad alltså =P Tack och lov att det inte är jag som fattat det beslutet...hehehehe! Alla är vi olika =D


Hej svejs


//Jessica



Favvobild

publicerat i Fotograf


Letade efter en annan bild som jag tappat bort nånstans bland alla min bilder, de börjar bli lite lite för många nu =P
Så dök denna favvobild upp...Birka käkar studsboll! Vet inte om jag visat den innan, skit samma om det blir igen!


Foto: Me

Kramis

//Jessica



Rökning dödar

publicerat i Modellbilder


 En bild....



Retusch: Jag

En passande bild nu när jag slutat röka...not! Tror det är dax tänka ut vad jag ska ha för nån nya header istället..hm..klurigt klurigt! Men jag gillarn...ser så gött ut!


//Jessica



Det håller

publicerat i Allmänt


Tja!

Det blev inget Ikea efter jobbet, hade verkligen ingen lust. Jag åkte och köpte massa nyttiga saker som jag kan klämma i mig istället! När jag får sånt där riktigt hemskt sug efter cigg så ska jag käka nyttigt och inte massa äckligt godis mm. Morötter, rädiser, paprika, blommkål ect ect och en nyttig dipp och avokado...mums! Efter jobbet imörn ska jag till Ikea och köpa lamporna som skulle ha köpts idag, hämta ut paket från H&M som jag beställt, inte en susning vad som ligger och väntar i paketet...kan bli en överraskning det!

Och en sak till jag ska göra imörn....det är att ut i spåret och jogga och sätta fart på döfläsket en gång för alla! Jag vägrar gå upp i vikt för jag är så duktig och slutar röka...nej nej...inte jag inte! Äta nyttigare och röra på mig det är prioritering just nu. Stavade jag rätt där? Hm...jaja...who cares?

Snart börjar programmet Generation Fett som jag inte tänker missa denna gång. Jag lär höja ögonbrynen och få avsmak att tänka mer på vad man äter =/   Jag har lagat två maträtter idag efter jobbet, känner mig extra stolt och nöjd över mig själv idag *BIG SMILE*. Skala morötter och mysa i soffan idag igen :)

Gokväll!

Kyss

//Jessica


8/10-08

publicerat i Fotograf


Hejsan!

Igår var min härliga väninna Millimus på besök! Det var evigheter sen jag såg hennes vackra nylle. Hon var inte så glad att jag tog fram kamerar i högsta hugg =P Ville ta lite bilder ju...! Och nu är hemligheten äntligen öppen...hon ska ha bebis! Det syns som attan, den annars så fagra kropp har fått 10kg mer på sig! Ooojaaaa vad det syns att hon ska ha bebis, så himla vacker är hon. Älskar gravida kvinnor. Helt klart annorlunda att se hennes gravid.


Foto: Jag
Modell: Milla-helt osminkad så naturligt vacker!

Kanske inte min bästa bild jag tagit, massa tekniska misstag och mitt försök att försöka rädda den i Ps så vart den sähär iallafall, inget alls fel på Millimus, just me =P Men...jag gillar den och det är det viktigaste! Millis blev jättestolt över mig igår för jag har kommit att tagit stora beslut som ett exepel detta med rökningen, hon tycker det är skitbra! Alla gör säkert det såklart men känns extra bra med lite stöd från min bästis. Jag har sparat 150kr att sluta!

Filmen var jättebra som jag såg igår! Se den tycker ja! Älskade kläderna i den.

Efter jobbet som jag redan är lite halvsen till ska jag åka till Ikea och kolla på mattor och köpa glödlampor. Det är lite mörkt i vardagsrummet så jag knappt ser tangenterna! Kanske kan få lite insperation oxå, var allt för länge sedan jag gjorde nått hemma, inte lust för 5 öre. Jaja..kanske kommer tillbaka, vad vet jag.
Nått jag däremot vet är att jag måste göra mig redo för jobbet, man vet aldrig om drömmannen kommer dit idag ;) hahahhaha! Skoja bara! Börjar snart...kanske skriver ikväll...annars..

Ha en mycket trevlig dag!

Kram

//Jessica



Dag 3

publicerat i


Tjenare!

Nu är jag inne på min tredje dag utan ciggen och det går mycket mycket bra, bättre än jag någonsin kunnat hoppas på! Gårdagen var rätt jobbig dock. Jag satt mycket framför datorn och vanan att röka då och då var frustrerande. Jag stod emot, duktigt! Jag kommer säkert gå upp hur många kilon som helst för shit vad jag smaskade i mig allt möjligt igår. Det var äpplen, rädiser, vindruvor, pastasallad, mackor och chips! Säkert massa annat onyttigt med. Jag börjar få abstinens och inge lite heller. Jag tycker ibland synd om mig själv (!) men mitt eget fel från början så...bita i det sura äpplet och tänka framåt =D

Kanske borde sluta dricka kaffe oxå....


Take care


//Jessica



-Filmtajm-

publicerat i Nöje


Nu är det film som gäller!!!!




Efter 2 dagars rökfrihet ska jag lägga mig på soffan med mitt duntäcke, mina raggsockar på, tända ljusen och avnjuta filmen i lugn och ro men en gigantisk chipspåse i mitt knä! Avslappnande och så härligt, just me =D Jag har hört att den är riktigt bra oxå....så ridån går upp...FILMTAJM!

Natti natti  

//Jessica *Brillorna på*



Dag 2

publicerat i


Det första som slog mig när jag vaknade imorse var en cigg! Jag blev så irreterad på mig själv. Kunde jag inte tänkt på vädret som är mycket vackert idag? Jag rökte inget alls igår och jag känner mig lite stolt =D Visst att det bara är en enda dag men jag har aldrig varit rökfri i en enda dag! Jag klarade mig utmärkt på jobbet igår. Zizzi hade oxå slutat att röka så nu är det bara bossen kvar som röker. Det kanske går lättare att hålla sig borta från ciggen när bara en röker på jobbet. I vilket fall så är jag inne på DAG 2 och känner mig helt okej. Jag måste bryta mina hemska vanor. När jag sitter vid datorn så tar jag ofta massa pauser för att gå och röka, så det är lite frustrerande att inte kunna gå iväg och röka. Jag ska klara mig!

Inga utav mina vänner ser mig som en rökfri Jessica, jag är väl den som rökt mest så för dem har jag varit som en vandrande cigg..hehe...men nu ska det bli ändring på det! Jag ska försöka peppa mig själv för att lyckas för jag vill inerst inne inte vara en äcklig rökare! Men gud vad det skulle vara gott med en cigg till kaffet nu...=/


//Jessica*kämpar*



Dag 1

publicerat i


Min första dag att sluta röka. Jag kan sluta röka, jag tror det, verkligen. Men just nu är jag extremt röksugen och jag tycker verkligen synd om mina arbetskamrater senare idag =P Jag kommer bli som ett monster! Jag har aldrig provat att sluta röka innan, inte gått en dag ens utan jag har haft ciggen i munnen. Detta kommer helt klart bli bland de svåraste jag gjort! Rökning är äckligt men ändå så jäkla gott! Ska ner till affärer och köpa lite gott att tugga på, avokado är aldrig fel!
Jag måste sluta tänka på cigg....körsbär!

Önska mig lycka till!

//Jessica



Lite tankar

publicerat i Dagbok


Go kväll!

Nu är jag precis klar med städningen! Okej då...jag har fuskat igen =P Jag har lämat badrummet och inte skurat golven men jag ska ta det på tisdag då jag är ledig. Jag har tänt ljus i alla rum och det är så mysigt. Spanar hela tiden över axeln så inte katten tar eld, hon är en så extremt nyfiken kisse =P Just nu önskar jag att jag hade en hjärtevän att dela min härliga atmosfär med nu =/ I vilket fall så är det fint och mysigt härhemma.

Jag har sagt till mig själv att jag ska vara singel 1 år till, om hjärtevännen dyker upp innan så är det alltid ett plus men denna gång vill jag inte kasta mig in i nått, jag vill att det ska vara kärlek direkt från start. Jag vill känna pirret i magen, sväva på moln och bete mig som jag vore 15 år igen...hihihihi! Jag vill inte ha det där att kärleken växer fram med tiden, men det kanske är för mycket att hoppas på, vad vet jag. Det är lite spännande att man inte vet när eller hur det kommer bli, när han dyker upp. Jag trivs hyffsat att vara singel. Jo det är ju klart att man saknar nån då och då men inget jag går runt och mår dåligt över, varför vara desperat för att hitta en kille? No no no...det är inte jag det. Jag har funderat många gånger på den sortens människor som går från förhållande till förhållande, vart finns deras tid att komma över en person som man älskat? Kan man älska en ny person direkt efter en annan? Jag har aldrig gjort det och förstår mig inte på det heller. Alla är ju inte stöpta i samma form och tur är väl det!

Jag har haft det ihop med fina killar, från början iallafall *ironi*.  Sen kommer skiten som i säkert de flesta förhållanden. När jag var hemma hos mamma igår så går jag ibland runt i lägenheten och ser om det är nått nytt. Om mamma bytt gardiner, en ny tavla på väggen och så vidare. Jag var in till min lillasysters rum. PÅ hennes nattduksbort låg MIN skiva! När man var som mest kär för massa år tillbaka så skrev Johan en låt till mig, där låg den skivan. Jag mådde för en stund lite dåligt faktiskt. Jag kommer så väl ihåg hur lyckliga vi var just då, hur romantiskt att få en sång inspelad till sig själv! Låten är fortfarande väldigt bra, dock har jag inte spelat den på säkert 2-3 år och vill det inte heller. Johan var så musikalisk. Det är han säkert än idag, vad vet jag om det då jag inte har nån kontakt med honom. Hm...vad hette låten...Song for Jessica...var det så tro? Väldigt väldigt fin och vilken fin röst han har! Det var som sagt jobbigt att se den liggandes där, så öppet synlig. Jag hade totalt glömt bort att han gjorde det för mig. Och så fick man den där flashbacken! Hela min famij älskar den låten, inte konstigt alls för den är bra. Det bara kändes i hjärtat igår och det är svårt att förklara hur. Sorgset liksom.

Jag satte precis in en skiva som jag fick av Johan. Jag kommer ihåg den gången han var hemma hos mig en helg. Jag var så utslagen, halvsov i soffan. Det var ett program på SVT om hur Anders Ekborg spelade in skivan mm. Hans röst bara grep tag i mig, jag blev verkligen trollbunden! DEN SKIVAN MÅSTE JAG HA!  Jag har nog aldrig sagt det förut *asg*. Ekborgs röst är helt otrolig, så manlig. Han ser ruskigt bra ut med tycker JAG! Vad tror du jag fick av Johan? Joooo skivan och jag blev så jävla glad! Jag tror jag tjöt av glädje...hahahahhaa! Den är verkligen skitbra! Om man gillar "sån" musik!

Anders Ekborg-Äkta vara! Lyssna vett ja!



Det borde va´va ja
(lyssna högt)




Marie Lindberg-Traying to recall

Lite tragiskt att jag lyssnade på dessa två låtar väldigt intensivt när det knakade i fogarna mellan mig och Johan. Men ja, när jag hörde låten med Marie Lindberg så bestämde jag mig. Då fanns det inte längre en annan utväg för mig. Det var som ett hugg i hjärtat, en sån sann låt. Låten passade så bra in på mig, vad jag kände just då. Vet inta alls varför detta inlägg (?). Antagligen för jag fick syn på skivan=P

En annan fundering jag har haft sista tiden, min förlovningsring. Den är jätte fin och vacker, älskar den, verkligen. Vi både valde dom när vi provade ut dem. Jag köpte dom i smyg och "friade" till honom, utan hans vetskap..hihihi! Men nu är vi ju inte förlovade, vad göra man med ringen? Jag fick inte tillbaka hans ring fast jag frågade efter den. Jag ser det såhär, om den som köpt ringarna ska ha båda när det tar slut. Jag skulle direkt lämna tillbaka ringen, rent hyffs, men men.  Så, hur ska jag göra med den? Ringen låg synlig för mig ett bra tag, men den är bortlagd nu sedan länge. Jag har tänkt att skicka den till han men vill inte starta ett eventuellt "bråk" igen. Då har jag två alternativ. Ena är att pantsätta den eller slänga den i sjön för jag själv vill inte äga den! Pengarna är inte rellevant, skiter i pengarna. Friheten att få slänga bort den, känna att det är så avslutat som det varit länge såsett men ändå, känslan att se något som har varit så betydande skjunka ner i djupet, det känns heller inte riktigt rätt på nått sätt. Jag vill inte smälta ner den heller, jag vet ju alltid att det var från början en ring och sen bära det som ett par örhängen skulle kännas väldigt fel. Klurigt värre tycker jag!

Jag hittade tyvärr inte denna låt med Anders Ekborg, den heter Vackra utan själ! Ruskigt bra låt!
Lyssna på den, delvis stämmer den in på mig, och inte! Hahahaha!

Ta hand om er!


//Jessica ska fundera vidare



Egobild

publicerat i Allmänt


Inte varje dag man sig sig själv i så stor upplösning =P



Ibland får man faktiskt vara lite ego =D

//Jessica



3/10-08

publicerat i Allmänt


Hejsan!

Vaknade imorse av att det regnade. Underbart att slippa stiga upp så tidigt. Drog täcket över huvudet och gosade med min alldeles för kelsjuka katt en stund, det var mysigt. Sitter som vanligt med mitt kaffe, kan nog inte leva utan kaffe! Om en stund ska jag försöka fixa mig för jobbet men jag känner inte alls för att kleta på massa skit i ansiktet idag, varför skulle man födas till kvinna :P

Nu har det oxå gått mer än 3 veckor sen jag var inne på operation, varför har jag inte fått svar!!! Börjar känna lite oro...=/ jag försöker intala mig själv att det inte är nått fel =D

Efter jobbet ska jag försöka ta mig i kragen och städa hemma. Rensa avloppet i köket och badrummet, det är helt stopp! Jobbigt jobbigt jobbigt! Imorgon ska jag jobba, ett extrapass, är igentligen ledig. Jag känner för att gå ut imorgon, det var en evighet sen sist! Nån som vill hänga på kanske!

Shoppingsugen är jag med! Vill ha så mycket nytt, äger inga kläder som passar juuuu! Stackars lite...hahaha!

Äh...har inget skoj att skriva om känner jag...haha....


Pöss på er


//Jessica