Trevlig Valborg...

publicerat i Fotograf


Förr i tiden när man var ung var Valborg en högtid för att supa skallen av sig. Man tog alla tillfällen  i akt för att fira och supa. Oja...det gjorde man rejällt så man hade sån ångest dagen efter. När man blir äldre tar man med barnen för att se brasan och höra körer sjunga "Vinter rasar ut i ..." för att fira att våren är här. Är det inte därför man firar Valborg...att våren är här? Nu förtiden, när man är äldre ser man ingen vits att fira sånt skit, alltså inte jag. Jag har inga barn, jag går inte till nån brasa och tycker det är mysigt. Why? Jag super mig inte redlös på stan för att fira en "högtid" som att våren är här, det lägger väl varje människa till att det är vår? Fattar inte riktigt varför det ska vara en röd dag (Imörn). Jag firar alltid...vare sig det är måndag eller nyår =P


Foto: Jag


Foto: Jag

Jag behöver en STAFFAN! En Staffan är en person som är smart på datorer som löser alla tekniska problem. Nu har 3 personer, som är datakunniga varit hem till mig för att försöka lösa varför det inte går att föra över mina bilder från kameran från en vanlig USB sladd. Alla ruskar på huvudet. Min dator hatar mig. Inte ens min nya kamera vill leverera in de nya bilderna! Fuck! Jag vill byta till NIKON.

Grillningen blev inställd idag. Det blev för sent. Den ligger där i kylskåpet och väntar. Min fläskfile vill så gärna bli slungad över min fejja...SMACK! Jag sviker mitt kött. Där satt den! Ryck upp dig bruden! Det är väl inte hela världen att du inte får in dina bilder i datorn? DET ÄR HELA VÄRLDEN! Vad är det annars för vits att ta bilder om du inte kan se dem? I need you Peter Pan!

Nu ska jag vara ung igen......


Ha en trevlig Valborg


//JessicAKukdag

publicerat i Allmänt


Hela jävla kukdagen har varit illa! Ursäkta mitt dåliga ordförråd, jag använder mest de jag gillar mest. Magsjuke syndromet avtog idag till min lättnad. Possitivt. Traskade även ut i naturen med Sabine idag och kom på mig själv att jag måste sluta att röka. Jag har ingen kondis. Det suger. Jag känner mig som en pms kossa som svullnat upp och liknar mer en heffaklump eller en stor blöbb. Yea....Thats me!

Tekniska saker och jag kommer nog aldrig komma överrens. Jag slängde min kamera i väggen för mina bilder vill inte in i datorn. Nu har jag fan provat allt som går! Nej...jag slängde aldrig kameran men det var sååå nära. Imorgon ska jag till posten det är ett som är säkert. Strul strul och strul. Vad ska jag egentligen förvänta mig!??? Dessa ting händer mig jämt så jag ska inte agera att jag är förvånad. Andas in andas ut.
Det måste fixa sig, så är det bara. Jag har en fotosession på fredag och hur skulle det se ut om jag inte ens får in mina bilder i datorn? Har jag nämt att det suger?

Jag vill ha en slagpåse nu.

//JessicAMorgon

publicerat i Allmänt

 
What a beautiful morning!
Sovit som en kratta och skulle göra allt för att knoppa i sängen igen. Jag har kommit i ett stadium där jag bara vill sova länge på mornarna. Vila ut. Jag är ingen morgonmänniska alls =(

Igår satt jag med bilder från mormors gård som jag tänkte fixa till och berätta hur allt hade blivit med det nya köket i hennes lada. Ja ni hör ju bara där, ett kök i en lada... hahaha! Men bilderna är helt försvunna, borta med vinden. Förstår inte alls hur bilder bara kan försvinna på det viset. De finns ingenstans *snyft*. Min otur i vanlig ordning. Det känns riktigt surt.

Jag är så klantig och så dum! Att jag aldrig lär mig. Har beställt något som jag så gärna vill ha men inte har råd med. Jag funderar fortfarande på om jag ska behålla den eller inte. Den ligger på posten och väntar på mig. Jag hatar när man får ett sånt stort habegär. Jag vill ju ha den ju. What to do what to do? Klant Börgi!

Klet i fejjan nu och ett stort leende på läpparna...

Tjoflöjt


//JessicALivet är bra underbart

publicerat i Dagbok


Jag är mäkta trött att ständigt behöva plocka bort massa bilder som jag har tagit på människor. Jag har alltid varit tillmötesgående och tar bort bilden/bilder för att vara till lags, fast många gånger så hade jag gärna haft dem kvar. Jag sätter personerna först. Respekterar inte jag då deras önskan? Vanligtvis får jag frågan vänligt men när det kommer till en ren "befallning" tycker jag inte alls det är vidare trevligt. Jag har alltid plockat bort bilder för deras skull. Men hur illa har bilderna egentligen varit? Nja...inte så illa direkt. För personerna ifråga har det säkerligen varit känsligt att man inte vill ha bilder på sig på nätet som man inte gillar. Jag förstår det också och har då tagit bort dom som jag nämt tidigare. Jag har massvis med "fula" bilder på mig över nätet men en annan tar väl saker och ting med en klackspark och ser det "roliga" i bilderna. Eller så är inte jag lika känslig eller nått (!).

Jag trodde väl aldrig att EN bild kunde ställa till ett sånt tragiskt löljligt öde som ikväll. Jag förstår inte riktigt varför det blev en stor grej av något så litet. För att för första gången ville jag behålla en bild på min blogg och inte ge vika som jag alltid annars får göra. Det räckte inte att jag tog bort den på Facebook utan skulle tas bort här med *suck*. Då vart jag respektlös och sjönk i dennes personens ögon då jag påpekade att det är mina bilder. Aaaahhhh allt blev bara sådär löjligt. Då jag inte själv ser mig vara respektlös så gör jag som jag alltid får göra. Plockar bort. Alla nöjda och glada.

Jag borde fundera ut nått bra sätt innan jag fotar massa fölk så inte detta upprepar sig igen då jag är ruskigt trött på denna karusellen hela tiden.

- Tja! Om du är med på bild nu så kan det hända att du dyker upp på min blogg och kanske på Facebook senare, vill du fortfarande vara med på bild?

-Jag tar din mail adress så skickar jag över bilderna på dig och får ditt godkännande INNAN jag publiserar här på bloggen....är det okej med dig?

-Varför tar du inga bilder när du har kameran med?
-Det är ingen ide, jag får ändå alltid plocka bort bilderna jag tagit ;)

Skulle det funka? Nja...jag har inte så stora förväntningar men skulle vara super om det skulle göra det..hehehe!

Detta kändes skönt. Nu är jag inte irreterad längre, jag var visserligen inte så irreterad som jag kan vara. Jag satt mest som ett stort frågetecken och tyckte allt blev så komiskt för en bild. Överreagerar är aldrig bra. Vi lever dessutom i samma värld fast vi inte jobbar med samma sak. Vem som helst skulle kunna få ett psyko efter sig vad man än jobbar med (skulle vara lite vitsig där). Jag vet att du är inne och ska kolla om jag tagit bort bilden/er och du ser...det har jag! Så nu hoppas jag att du är nöjd och att du inte är arg för detta längre. Jag är inte det iallafall =)


Nattis


//JessicA

God morgon

publicerat i Allmänt


God morgon

Jag har blivit en bokmal, rätt underligt. Ligger och läser halva natten för några "klumpedunser" var så smarta att stänga min sovrumsdörr så min antennkabel bröts så no more tv at night! Måste medge att det är skönt. Efter att ha lånat boken Jenna Jameson-Att älska som en porrstjärna förra året så är jag fast. Jag älskar att läsa självbiografer, de är så äkta. Väntar med spänning på Carolina Gynnings nya bok oxå.

Senare idag ska jag fota en mycket speciell ung tjej vid namn Sofie. Hon har en egen stil som är skitcool och hon blir mycket bra på bild, det ska bli skojsigt. Hoppas min fucking kamera kan vara bussig idag =P
Ikväll ska min kära dator få behandling. Hon kommer bli som ny, äntligen liksom.

Ha en mycket trevlig dag!


Kram


//JessicABrorsans 30-års fest

publicerat i Nöje


Hellu hellu!

I lördags firade vi min storebror som fyllde 30 år. Dagen började med att vi samlades några vid tågstationen och överraskade honom. Vi käkade lunch på Kebab House och sen bar det vidare till Myrorna för att styla broder. Tråkigt att det fanns så dåligt sortiment för herrar men lite roligt blev det med utstyrseln. Jag fastnade lite extra för den blåa kavajen.
Visst blev han tjusig!? Ibland tror jag att brorsan är gay....

Sen bar det av mot flygplatsen. Lite segelflygning skulle han få uppleva. Det var perfekt väder. Knappt ett moln på himlen och solen var framme under hela dagen, lite kyligt dock. Jag skulle skitgärna flyga upp och njuta av tystheten och utsikten. Roligt att brorsan blev nöjd med flygningen =DDet blev lite smörgåstårta att äta och det satt inte helt fel. Brorsan fick presentkort på tatuering så nu kanske namnet Birka dyker upp nånstans på kroppen. Vi i familjen har sparat pengar till en resa. Nästa år ska vi syskon åka till Italien, närmare bestämt till Monza och se Formel 1 med broder och det ska bli så jävla skoj! Inte för jag ser det annars men jag tror säkert det blir en upplevelse. Ja... annars finns det ju shopping att sysselsätta sig med om man tycker det blir tråkigt att se snabba bilar =PDet blev minst sagt party! Jag tror alla hade det jättetrevligt och det blev en hel del skratt och tårar. En del fick för mycket i rocken (jag bland annat) men bortsett från det var det en kanonens kväll. Jag låter bilderna tala sitt tydliga språk.Avslutar med en gruppbild!

Zizzi, Igge, Gräsberg, Pontus, Berka, Robban, Jag, Thure, Nadde, Sabine, Helena och sist men inte minst brorsan.

Kyss


//JessicaKusin vitamin

publicerat i Fotograf


Under påsken fick jag tillfälle att fota min supersöta kusin Miranda. Hon är helt gudomlig! Jag har aldrig stött på någon som har så mycket kunskap för att vara så liten. Hon vet så mycket! Under påskmiddagen satt hon och berättade hur man provsmakar vin och snurrade på glaset. Jag var tvungen att fråga henne hur helskotta hon kunde veta det. Till svar fick jag att men du Jessica....min mamma jobbar ju på systembolaget! Jaha...där fick jag jag minsann svar =P          

Det kommer bli något stort av henne, var så säkra. Hon vill bli allt möjligt. Vem ville inte det när man var liten? Vara modell skulle hon vilja vara efter att vara sångerska, sjuksköterska, polis och ja listan kan bli lång. Hon var riktigt duktig att posera min favvokusin. Puss puss på dig!

Kram


//JessicAMisslyckad dejt

publicerat i Fotograf


God afton

Det ser ut som det snart kommer ösa ner regn. Kyligt är det med. Hurtigbulle är mitt nya namn, iallafall för i dag. Min kondition har försämrats. Trodde jag skulle kola vippen när jag trödde (trampade) som en dåre ner till stan idag på syrrans cykel. Dax att tänka om sina vanor med lite sunt förnuft. Men men, Börgi tog vara på det fina vädret och fick motion på köpet. Inte illa pinkat!

Våren är nu här och jag passade på att öva lite mer med macro som jag fortfarande tycker är jävligt svårt. Bland blommor och blad träffade jag på lilla krypet "Jack". Han var en mycket duktig poserare, dock envisade han sig att vända röva till...där fick man för att man försökte skapa ett fint vänskapsband mellan honom och mig. Dejten började riktigt bra men slutade väldigt illa. Är det nu jag ska skriva att han dumpade mig och flög vidare till en annan blomma? Han bara lämnade mig med en sargad blomma. Illa illa! Tack för den korta dejten Mr.Jack ;)

Kyss


//JessicAUpdate

publicerat i Allmänt


Tjoho!

Tydligen så har ingen haft en glad påsk? Själv åt jag så jag storknade igår. Jag vet inte hur många ägg jag vräkte i mig, kanske 6 st skulle jag tippa på. Dock inget godis. Mormor hade en sån genomgod kalkon. Örtmarinerad och det bara smällte i munnen. Gravad lax är inte dumt det heller. Det finns inget stopp i mig hur mycket en tösabit som jag kan äta.

Jag är på "semester" och jag vet inte om nån kan ha så tråkigt som jag har just nu?!! Ni som inte vet så är jag i Gävle hos släkten. Efter en liten shoppingrunda idag kom jag hem till Storsyrran. Doften av nybakade muffins sträckte sig i trapphuset. Lillsyrran hade bakat Smurf muffins!


Tycker de ser helt goda ut! Hon blir också en jäkel på att baka den tösa.
Jag spenderade mina sista pengar på kläder idag, dumt va? Det blev två klänningar som jag inte ens behöver men var tvungen att köpa, de satt så underbnart snyggt på kroppa! Jag är för liten för kläder jag hade förr och lite för stor för kläder jag hade i somras. BAD! Jag har ju inget att sätta på kroppa! PaniK! Jessicas nya signum...LODIS!

Jag fyller på onsdag...jag önskar mig nya kläder och skor =P

Take care


//JessicA

Glad Påsk!

publicerat i Allmänt


Nu vill jag önska er alla en riktigt glad påsk! Vräk i er tonvis med godis =P
Själv ska jag ta kvasten och flyga till nån affär som säljer minneskortsläsare/USB-sladd för Jessica är så klantig att glömma det hemma. Klarar mig inte en hel vecka utan att få in mina bilder i datorn....katastrof! Fuck.
//JessicASm-guld

publicerat i Allmänt


SM-GULD!
Lite efter att skriva men var så seg igår efter att firat att Färjestad tog guldet! Det var meningen att vi skulle se matchen ute men i vanlig ordning var det fullproppat på alla ställen. Vi satt några stycken hemma hos Gräsberg och gluttade på matchen. Efter slutsignalen åkte vi ner till staden. Det var mycket folk på gatorna, en kille hade klättrat upp på en buss, en annan satt längst upp i en lyckstolpe och det tutade som bara den. Festligt värre.


Det var minsann drag ute på krogarna och Jessica var på toppenhumör. Vilken stämning. Hela Karlstad var i ett stort lyckorus.
Jag slutade tidigt på jobbet igår och skulle velat att åka ner till torget och fira FBK men var mer död än levande. Det slutade med att jag la mig på soffan och sov i timmar. Lovely.

Snart bär det iväg på minisemester. Sen som alltid att packa, finns det nått tråkigare? Nästa vecka fyller jag år, lite deppigt. Man är inte 20 längre men känner mig fortfarande som 18. När ska jag bli vuxen..hahahaha! Jag längtar efter att få käka prinskorvar och ägghalvor under påsken nu, mums!

Måste packa!


Hej hej så länge


//JessicAVår, hockey och jag

publicerat i Modellbilder


Godmorgon!

Vårväder och jag ska jobba hela jävla dagen, hur surt är inte det? Ikväll blir det jag som bänkar mig framför tv:n och ska följa hockeyn hemma hos Zizzi och Igge med lite mat och dryck. NU TAR VI DOM! Jag vill så gärna gå på matchen imorgon...skit oxå =( Om vi vinner idag så kan matchen imörn bli att vi tar SM guld. Vilken känsla att vara på plats då! Annars...nån som vill hänga med och se matchen på krogen???? Älskar stämningen...;)Nu...klet i fejjan och tuta ner till jobbet..

Have a great day!


//JessicAThåström

publicerat i Nöje


Thåström blev ingen besvikelse. Tvärtom. Grymt grymt grymt! Helt klart att jag spikar datumet i Göteborg. Jag blev kär inatt, i Thåström. Försökte få hans uppmärksamhet i massorna men lyckades inte så bra...tihi. Hans scennärvaro var briljant, hans röst och hans ticksbeteende gjorde han så sexig. Underlig man det där. Sitter här och försöker komma på ett bra sätt att fånga hans hjärta på...hahahahha! Lika bra att lägga ner det tror jag =P

Tack mina vänner för en mycket trevlig kväll!


//JessicAFölj mig

publicerat i Allmänt


Hellu hellu!

Fredag äntligen! Mitt nöje för denna afton är tvättstugan och jag ska försöka pyssla ihop en ny bloggdesign hade jag tänkt mig. Mellan tvätten springer jag nog över till Gräsberg och tar mig en öl eller två, tvätten lär bli roligare om inte annat. Det är ju inte så att jag slänger ihop mörk med ljus tvätt med lite alkohol i blodet...tror jag (?). Det ska bli intressant att se om min soffklädsel krymper eller inte....

Det kan hända skumma saker på bloggen ikväll när jag rotar runt i kodmallen. Det förvånar mig inte om allt blir pannkaka. Jo....jag får väl bli en i mängden att gå med i Bloglovin. Klicka på länken eller på den STORA ikonen i länkar för att följa min blogg. Det är helt anonymt. När jag skriver ett nytt inlägg får ni meddelande om det så ni slipper gå in flera gånger per dag för att spana mina tråkiga inlägg ;)

Klicka för att följa min blogg

Var för en stund sen och hämta min biljett till THÅSTRÖM som har konsert på Nöjes imorgon. Det kommer bli riktigt bra! Längtat som en dåre att få se han. Jag kommer bli så kär! Funderar starkt på att dra ner till Göteborg i sommar för att gå på både Anna Ternheim och Thåström som gör konsert ihop. Den konserten lär bli underbar! Någon som vill göra mig sällskap?

Tvätten var det ja *boring*


Hörs!


//JessicADilemma

publicerat i Allmänt


Mitt dilemma för dagen.

Ska jag tvätta mitt sofföverdrag i vanliga maskiner och hoppas på att det inte krymper fast det står kemtvätt på tvättinstruktionerna? Om det krymper eller nått annat drastiskt skulle inträffa så får jag pröjsa över 7.000kr för ett nytt överdrag. Då är det lika bra att köpa en ny soffa istället. Sjuka summor! Inget billigt Ikea här inte. Jag är för snål för att lämna till kemis men det kan bli billigare i längden om det blir fel. Nu vill jag bara få det rent och snyggt när våren kommer. Vad hade ni gjort?


//JessicAVår?

publicerat i Fotograf


Visst att det varit en underbar dag idag, inte sant? Så fort jag sätter mig vid datorn som jag numer har döpt till Bajsburk som verkar avsky mig mer än pesten så ska det strula. Inte ett dugg förvånad, händer alltid mig. Inom loppet av en timme startade jag om den tre gånger, inte klokt ju! Den hatar mig som alla andra Bajsburkar har gjort genom åren. Vad gör jag för fel med er? Prata med mig, jag kanske förstår...hehe!

Våren nalkas runt knuten. Varmt och soligt. Jag kom ut idag istället för att dra benen efter mig i förmiddags. Angelica, Sabine och jag tog en lång promenad ner till sjön. Jag njöt fast det var geggigt och lerigt. Jag ville jogga men det hade inte varit så lyckat med kameran slåendes i fejjan. Nu ska "Hälso Dagboken" uppdateras på bloggen igen! Hm...funderar på ett mål med träningen. Jogga 3 km under 15 minuter kanske? Göra 50 armhävningar på rad? Ska nog sänka ribban lite tror jag sa Börgi med glimten i ögat.

Ser ni vad jag mer haffade på bild mer än kedjan? Det måste väl vara lingon? Pytteliten är den. Jag säger lingon tills nån annan bevisar för mig att det inte är lingon. PUNKT.Vad har ni för vårtecken? Mitt vårtecken har alltid, bortsett från värmen varit en av mina favorit blommor...Tussilagon. Den lilla färgglada blomma kan ge en så mycket glädje i livet. När man ser dom ploppa upp lite här och där då vet man med all säkerhet att det är vår. Jag plockar en hel drös Tussilagos och sätter dom i vatten i en äggkopp. Det har jag gjort sedan jag var en liten flicka. Vackra lilla blomma.


Undrar ni hur det tar sig med mitt sk. macrofotande? Nja....vill ha en ny kamera. Det MÅSTE vara nått fel på den och näää...jag skyller inte ifrån mig att det BARA skulle vara fel på den, också den som står bakom den, i mitt fall JAG. Det blir brus brus och åter brus! Jag har nog testat allt som går och det blir inte bättre. Nån som vet nått om det? Hojta till. Fortfarande sugen på att fota efter promenaden. Snilleblixten ska ge sig på vatten. Jag älskar sånna bilder jag försökt att skapa idag. En sak, lärt mig vissa saker till nästa gång *lyrisk..eller inte*. Träning Börgi (peppar mig själv)! Nästa gång får jag min bild jag vill ha! Töntigt kanske men hatar och känner mig så jävla kass när typ ingen bild var skarp eller focus där det skulle vara. Deppigt.Tjatar jag hål i skallen på er? Om inte..faaaaan då =P


Hej svejs


//JessicAHappy

publicerat i Allmänt


Strålande vacker dag vi har idag. En strålande glad Jessica med ett stort leende på läpparna. Det flyter på. Ett glädjande besked att man inkasserar lite pengar från staten. Känner mig kär i livet, hur dumt det än låter.

              
Idag är dagen då inget verkar kunna gå snett, får man hoppas på iallafall =P Kaffet är slut och nu ska jag bege mig ut på en lång promenad med mina grannar innan de halshugger mig av väntan, lovely att röra på sig igen.

Ha en underbar dag alla!


//JessicA