Ingen vanlig dag

publicerat i Fotograf


Hej hej!

Vad ska man ta sig till när kaffet är slut på morgonen och brist på tid för att rusa iväg och handla "drogen" för att fungera på morgonen? Jessica utan sitt morgonkaffe och Aftonblads läsning är nästintill döden. Abstinens, mina rutiner rubbas och på köpet förvandlas jag till en grinig satkärring. Ge mig kaffe!!!!!

Sitter på Kiwa nu med en kopp bredvid mig. Sakta stillar kaffet min abstinens, från att gå från en satkärring så börjar glorian växa fram över huvudet. Jessica mår toppen! Idag är ingen vanlig dag =)Idag är dagen då jag och käre Peter Pan åker på roadtrip till Orust för att besöka min lika knäppa vän Mägdi!!! Jisses vad jag har sett framemot det! Det blir en sväng ner till Göteborg imorgon för att gå och titta på "modemässa" eller vad det nu är, mycket skoj! Underbart att komma bort igen, gött för själen. Som jag sagt tidigare så är det så vackert på Orust. Denna gång ska jag få till bra naturbilder och vilken tur jag har som får en lärare som Pan vid min sida! I kind a like it...
Vi får se vad som händer och sker på lördag, antagligen blir det lite lättdricka i goa vännerslag hos Mägdi med lyxmiddag som ÖB:s nudlar...inte illa alls! Igår lagade jag och Pan vegomat och måste säga att det blev helt lyckat. Hamburgare med skivad bakpotatis, mums mums. Snart dax för lite lunch känner jag...så jag inte förvandlas till en satkärring =P

Se om det blir updates från Orust...annars så ses vi nästa vecka!

Haaaaa duuuuu!


//JessicABikinis

publicerat i


Det snöar för fulla muggar ute, vi fick till slut en vit vinter. Jag börjar bli lite småtrött på kylan och längtar till värmen. Jag beställde dessa bikinis och de passade utmärkt. Lite roligt med mönster, jag kan tycka det är så tråkigt med enfärgat! Ge mig sommar och sol! Jag väntar fortfarande på att Gry ska ta med mig på planet...hahahahahha! =P
Hej så länge


//JessicAGrattis!

publicerat i Allmänt


Grattis lillebror på 19-års dagen! Nu börjar du allt bli gammal, bara ett år kvar till 20 och sen går det snabbt utför! Jag önskar dig en riktigt bra dag idag.... Älskar dig!
//JessicA-Nekonana-

publicerat i Fotograf


 God morgon... eller?

För er kanske det är morgon! Jag har precis fixat med lite bilder såhär på nattskiftet. Jag börjar inte förens kl.14 imorgon och då kan man unna sig att vara uppe sent. Jag är sleten måste jag säga. Klagar gör jag inte. I förregår fick vi lite extra tid på jobbet och då blev det lite fotning med goa tösa Nekonana. Hon har energi den tösa! Vi testade lite i studion på olika ljussättningar och jag kom på, nja inte sååå konstig att jag suger på ljus! Det är ju en hel vetesnkap ju!! Icke att förglömma, andra gången i mitt liv jag fotar i studio. Vanligtvis är ju jag framfö kameran =P Om ni inte märkt det =PVad tycks?

Om nått annat

Nästa vecka förmodar jag kommer bli hur härligt som helst. En lite roadtrip till kusten och Göteborg. Hej mitt älskade Göteborg! Nu ses vi igen. Jag längtar så enormt mycket. Jag har ju sagt att det är mitt år så då ska det hända "Some good things!.....=D

Tack mina söta vänner som komenterar! Det är bland det roligaste på bloggen när man får en kommentar. Fortsätt så, okej? De härliga, osynliga människorna som är inne på bloggen. Hur ska jag få er att lämna en rad? Jag kan själv säga att jag lämnat kanske 10 kommentarer på andras bloggar. Jag är kass! Så jag menar att det är förlåtet ;)


Jag borde se till min Pytt i panna nu....hungrig som en björn!
Rusa..


Natti..eller go morgon!


//Jessica
Good thing

publicerat i Dagbok


Hallå hallå hallå!

Jag slår mig själv på fingrarna för jag varit en usel bloggare! Ber om ursäkt, okej? Jag lever vill jag tillägga. Dagarna rusar iväg. Jag visste inte att tiden kunde gå så fort. Man hinner nästan inte vakna förens man ska natta kudden igen. Det händer lite skojsiga saker i livet just nu som jag tar emot med öppna armar. År 2009 är mitt år. Jag bara känner det. Året började inte så bra men vad fan, det blir ju bara bättre och bättre har jag märkt...tack!

Förra veckan var jag på konsert! Det är ett under att vi inte missade den för käre Mr. Gräsberg hade tagit fel på vecka fast JAG onekligen hade påpekat att det var den veckan som jag sa. Tur nog så läste han tidningen samma dag konserten var där det stod en artikel om bästa Anna Thernheim skulle ha sin spelning på kvällen! Stressad som få efter min nya sysselsättning (inte att hora alltså). Anna, vad kan jag säga om henne mer än att hon verkligen är en klippa.Om jag var tvungen att beskriva konserten mett ett ord så skulle det vara magiskt. Det var det. Första låten som spelades fick jag rysningar i hela kroppen och...jag blev tårögd och ville gråta för så vackert och stämningsfullt var det. Jag hörde ingen skillnad på hennes platta och live, då kan man sin sak enligt mig. Hon är sådär egen, har sin stil, sin musik och människor som gillar henne. Jag älskar henne. Hon har DET. Anna är väldigt speciell, långt ifrån vem jag är men ändå så kan jag inte sluta gilla henne. Jag gillar det som är så olikt mig själv. Hennes senaste skiva...Leaving on a mayday är en killer! Jag får tacka kärlekskranka Gräsberg att han fick mig att lyssna på Ternheim och att han drog med mig på hennes spelning. En upplevelse. Tack gubben.

Istället för att hora som jag hade funderingar på (ironi) så är jag på Kiwa Foto i stan och har riktigt skoj med dessa medelålderssnubbar. Fråga mig inte varför jag kommer så bra överrens med killar men shit vad roligt jag har! Kunskaper är inte tungt att bära som min visa mormor en gång sa. Jag kan inte mindre än att hålla med henne. Jag suger in all information och vill lära mig allt! Jag har aldrig riktigt reflekterat över att jag är en person som tröttnar fort på saker och vill ständigt utvecklas att lära mig nya saker. Jag lär mig helt klart nya saker nu. Vilken tillfredställelse det ger mig. Jag är nöjd. Det är en helt ny värld. Jag är glad..eller snarare lycklig =D This is good stuff!

Hej hej


//Jessica
Dyslexi

publicerat i Dagbok


Ahhh vett å fan om detta ens kan publiceras för det är ju fortfarande jäkla skit med bloggen. Andas djupt Börgi..djupa andetag så fixar det sig. Jag avskyr när det är strul just med datorer, är hopplöst IQ-befriad när det gäller sånt. IQ BADBOLL! Jag har nog Inte hjärnkapasitet för att lära mig fullt ut, tror jag!

Om ni inte vet, så har jag det "härliga" handikappet som kallas dyslexi. Jag skäms inte, har aldrig gjort det heller. Varför skulle man? Jag, Jessica har väldigt svårt när det gäller siffror i alla dess former, jag räknar fortfarande på fingrarna fast det är ett enkelt tal som 9+5...snacka om problem då =P

Huha för busstidstabeller! Tänk att ha ständigt ett visst tankesätt att få klockan att funka "digitalt"! Heltal är inga problem. Efter det är det en mardröm. Klockan står på 16.38. Börgi räknar från klockan 12 på fingrarna tills det kommer till 16. Därefter räknar jag från 30 och framåt. Kommer fram till att det är två minuter innan 16.40. Aaaahaaaaa...SNart är hon tjugiifem! Tänk Er att jag dagligen, flera gånger per dag går igenom detta i min hjärna, att jag jämt tampas att "behöva" räkna på detta sätt. Vet ni vilken energi det tar från en person?

                                               

 Nja, det är inte bara siffror som snurrar runt däruppe. Det mesta tyvärr. Jag läser hyffsat bra och har inga större svårigheter med det. Bokläsning är inte min starka sida fast jag läst rätt många böcker för att vara mina mått mätta såklart. Stavning. Det är ett något som är en knepig kombination av bokstäver. Jag suger kraftigt. När jag gick i skolan (nu låter det som jag vore hur gammal som helst) så fanns inte den kunskapen om dyslexi eller resurser om det. Jag fick aldrig hjälp, visste inte vad det var...förens EFTER hela min skolgång! När jag tänker tillbaka, jisses vad jag skulle behöva haft stöd, eller behöver i framtida undervisningar.

För en jäkla massa år sedan, var kanske 20 år eller nått sånt så fick jag gå och göra ett test. Jag kommer inte ihåg varför jag genomgick det testet, kanske var det för en lätt utvärdering för att få det bekräftat om jag hade dyslexi. I en del av testet, så fick jag en lista på rätt vanliga ord. Jag tar ett exempel, VERANDA.,simpelt att förklara va? NOPP!!!!  Jag kunde inte skriva vad det var, fast  jag såklart vet vad en veranda är, suttit många gånger på en och annan ;) Iallafall efter alla deltester som varade i flera timmar så gjordes en utvärdering. Ja....om man säger så så är det ju inget man vill visa upp för en arbetsgivare. Min ålder runt 20-21 år. Jag kunde jämföras mer eller mindre som en som gick i 6:e klass i mellanstadiet! Hur cool kände man sig då? Så enormt nervärderande! Jag kände mig fruktansvärt dum! Tack för den, det stärker mitt självförtroende till tusen. Jag ska också påpeka att mitt ordförråd inte är bra, ni har märkt det va? Det var ett deltest om det med. Klarade kanske 10 av 50...YOU ROCK BÖRGI! Jag måste leta igenom mina papper och läsa de tre sidor som skrevs i utvärderingen. Minnet av de bladen, var rena rama döden för mig personligen. Jag kände mig klassad som en förståndshandikappad som inte visste vad som var höger eller vänster.

På senare dagar, vet jag mina brister och att det kan ta mycket längre tid att lära mig vissa saker speciellt när det gäller siffror. På jobbet har vi fått en siffra till i PLU numret...fatta vad det gör mina dagar på jobbet till ett helvete! Jag är inte den personen som sitter i skolbänken. Jag är den som lär mig bäst på plats. Jag är praktsikt lagd. Dyslexin ställer till det dagligen, vare sig jag vet om det eller inte..men..alltid finns det ett men....!

Men.....när det kommer till det praktiska, då fan lär jag mig det snabbt och njuter av fatta det fort! Thats my thing =P
Man ska alltid vara positiv...har jag hört ;)

Ni alla, som inte har dyslexi..ta vara på det! Jag läste nånstans att en som har dyslexi får jobba ca 10 ggr mer än en utan. Nja...jag borde kanske få gå i pension tidigare då så mycket min hjärna har fått arbeta =P Hahahhahahahaha!

Natti...eller godmorgon ;)


//Jessica *Ser inga hinder*Tjenis

publicerat i Modellbilder


Morn morn!

Sorry men hinner inte skriva så många rader just nu. Blev irreterad igår för underhåll eller liknande på bloggen så jag hade ingen chans att uppdatera Da Blog när jag verkligen kände för det! Jag hade en suverän dag igår =D Nu händer det bra saker i livet.  More about it later....

Nu ska jag iväg och banka in nya kunskaper i hjärnan...wiiiiihooooo!


Foto: Kjell Sangberg
Retusch: Jag


Önskar er alla en grymt bra dag idag!

Pöss på er

//JessicaIngen rubrik

publicerat i Modellbilder


Då var det måndag igen och jag kan inte begripa hur helgen kan gå så fort. Jag gillar inte alls måndagar. Jag har sovit så dåligt inatt, jag har värk i hela kroppen. Jag känner mig sjuk. Min storasyster var hemma från Gävle i helgen. Det är alltid lika roligt att ha henne hemma. I lördags var jag hemma hos Gräsberg och drack lite öl, mycket mycket trevligt. Funderar på om man ska ut i helgen, känns som det var evigheter sen sist! Nån som känner sig manade att följa med?Foto: Kjell Sangberg

Jag har fått massor med nya bilder från Kjellan. Bugar och bockar. En förstoring sitter för tillfället på kylskåpet som han överraskade mig sist han kom på lite kaffe en morgon. Tackar! =) Det är en såndär bild man måste titta på flera gången innan man tycker om den. Ni får se den nån dag =P

Vilket underbart väder vi har idag, solen skiner och det är så vitt och gnistrande ute. Önskar jag vore ledig idag men icke! Jag känner inte alls för att jobba idag, säkert för jag inte känner mig så pigg =( what to do?

Hej så länge


//JessicANominera MIG!

publicerat i Allmänt


Hej!

Vet ni en sak? Ni lyssnar väl på Mix Megapol väl? Om inte..dumma dumma er.
Personligen är det den bästa radiokanalen på morgonen att vakna till. De är ett sånt samansvetsat gäng Adam, Gry och Anders! Jag älskar  bl a Grys skratt, Adams sarkasm och Anders uppriktighet. Vinn Adams pengar är ju en hit minst sagt, den mannen är ju sjukt bra på allt! Extra pluss för han är från min hemort oxå..hejja Adaaam!

Ja, nu är ju lilla Gry, eller nja...större Gry (gravid) redo för att fylla ett helt tjejplan igen! Nja...varför inte skriva in och nominera MIG för att jag ska få en chans att följa med till Kanarieöarna!

Jag förtjänar att komma bort ett tag efter alla tråkigheter i livet just nu!

Gör slag i saken och nominera mig för att få en chans att komma med på  Tjejplanet! ←
Kram

//JessicA-Beaty pic-

publicerat i Modellbilder


Hm...något fel har det blivit med uppladdningen av bilden den visar tyvärr inte samma färger...BÖKIGT! Jag skiter i vilket just nu, jag gillar den ändå =)

          
Foto: Kjell Sangberg
Retusch: Jag

Beatybilder är något jag skulle vilja ha mer av. Jag tycker det är så fint. Sådär enkla och rena. Isa, hur går det med planeringen? Hhihihihihi...

Öppna era hjärtan och berätta vad ni tycker =)

LovE

//JessicA-Ny bild-

publicerat i Modellbilder


Nedräkningen har börjat! Om en  vecka är det konsert med Anna Thernheim och det ska bli hur grymt som helst! Jag har hört att hon är väldigt bra live så nu har jag höga förväntningar! Wiiii

Och ser man på...en liten ny bild på mig! Bilden är från den första sessionen vi körde och jag behövde bara ha en bild som jag skulle vara nöjd med, och det blev massor! Jag tror jag måste pilla lite med de andra oxå =P


Foto: Kjell Sangberg
Retusch: Jag

Do You Like? I Like....

Pöss på er


//JessicASnabba ryck

publicerat i Allmänt


Hejsan hej

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, sleten som bara den trots att jag sov ca 12 timmar inatt! Jag var helt matt i kroppen igår och träningsvärk idag, som det ska vara. Gårdagens plåtning var skitskoj, vi hann med lite olika sessioner och till min förvåning finns det en och annan snygg bild, jag kände mig lite ringrostigt och lite stel. Det var ju evigheter sen jag fotades juu! Imorse blev jag extra glad...redan en klar bild....jippi! Det kallar jag snabba ryck. Jag skrev ett inlägg imorse som jag publicerade med den nya bilden, men ångrade mig då bilden är lite för naket för bloggen, iallafall just nu så det inlägget raderade jag. Nån som läste det?

Jag har helt klart en ny erfarenhet i bagaget efter gårdagens plåtning. Kombinationen av en hel flaska med skum och för hett vatten i badkaret får vem som helst att glida runt som en slimig ål och känna sig som en överkokt kräfta! Det var dåligt skumm! Jag gled runt där och och försökte sträcka på tårna lite extra för att hitta kanten med mina blotta 161,5 cm över marken. Jag skulle ha behövt rediga platåskor eller nån box för att få stöd för att inta snygga poser! Ett gott skratt är ju inte så tokigt dock! Efter jag klev upp ur badet blev jag alldeles yr och det svartnade för ögonen, en sekund trodde jag skulle säcka ihop på golvet, waaaater please!

Jag blev extra nöjd över sminket, jag är kass på att sätta dit det förbaskade ögonfransarna. Jag saknar min personliga mua ISA! My lovely darling Susanne var en ängel att hjälpa mig med håret, vad hade jag gjort utan dig sweeeeetie?! Super tack för du kom på morgonen och lille Mio var en riktig kämpe! Puss puss på ER! Det kan mycket möjligt bli en ny fotning till veckan om det vill sig väl, hoppas!


Pöss

//JessicAGod morgon!

publicerat i Allmänt


God morgon!

Det känns som man precis gick och lade sig och jag avskyr när klockan ringer, redan morgon! Jag har ju inte ens hunnit somna...gäsp! Jag ville bara passa på att önska er alla en riktigt god morgon och en super duper bra dag idag =D Något som faktiskt fungerar, som jag inte trodde på alls...hemmosalva under ögonen! Hihi...nu ser jag så pigg och fräsh ut =P

Puss Puss


//JessicAFörberedelser

publicerat i Allmänt


Men tjenare!

Nyss hemkommen från mamma för att lämna bilen och tjuva lite mat. Sitter aldrig fel med lite kyckling och ris, gott. Drack lite kaffe och min storebror kom förbi oxå så man fick se hans nylle. Jag var förbi köpcentrat en snabbis för att handla det sista inför morgondagen. Det viktigaste hade dom inte fått in! Jag fick en tår i ögat, vad ska jag nu göra då? Jag var bara tvungen att köpa nya underkläder. Jag fick mer smak sen jag var på stan med Jenny häromdagen då hon shoppade jättefina underkläder. För min del blev det  7 par sexiga trosor för under 100-lappen! Det ni, rena rama fynden!

Min lägenhet ser fördrövlig ut. Det är saker precis överallt. Mitt vardagsrum ser mer ut som en ministudio där jag har iscensatt en "kuliss" för imorgon. Snart är det dax för badrummet att få sin förvandling efter jag fått tummen ur och göra rent först, måste rensa avloppet...nån som vill gegga med det så säg gärna till! Det ska bli, vitt och fluffigt mer säger jag inte ;) Den sessionen ser jag extra mycket framemot. Jag måste göra mig redo inför morgonen oxå, måla naglarna, fila fötterna, raka benen, noppra ögonbrynen och ha allt klart med kläder så vi kan arbeta effiktivt. Men här sitter jag likt förbannat, seg i vanlig ordning =P

 

Jag är ett riktigt fan av skönheten Dita Von Teese. Många av hennes bilder är hur bra som helst. Nutidens pin-uppa. Hon är så kvinnlig och gör sig riktigt bra på bild den tösa. Jag inspereras mycket av henne då hon gör massvis med bilder i underkläder och med hur snygga korsetter som helst, avis som få på henne...hihiihihi. Det kanske blir en liknande bild som denna imörn...nja inte att mina "mjölkpaket" skulle titta fram men korsetter har jag ju faktiskt! Jag vet inte varför jag gillar just denna bild, jag bara gör det på något sätt.

Näe kan inte sitta här längre och skriva massa strunt, har ju miljoner grejer att göra! Jag ska även upp i ottan för att göra mig redo så lite pigg vill jag ju vara!

See You

//JessicA