Plåtning

publicerat i Modellbilder


Bortsett från min misär som håller på att förstöra mitt liv mer och mer så har jag ändå lite roligheter att se framemot! Nu på måndag blir en planerad plåtning av och jag har en känsla av att det kommer bli supernice. Det är evigheter sen jag stod framför kameran så nu jävlar ska det bli kalasbilder, är taggad som bara den. Ska bli skönt att slippa resa långt för denna fotning, en heldag hemma hos mig kommer det bli. I kind a like it...



Jag har en hel del nya bilder klara↑ som jag kommer lägga upp på hemsidan när den nu blir klar. Inga jag direkt vill visa på bloggen. Inte illa att jag skaffat domän igen! Jag är seg, det är en del av min personlighet =P Hemsidan kommer att komma med tiden, varför stressa! Jag har haft massa problem med bloggen i några dagar, den vägrar att publicera inlägg efter inlägg och till slut så blev jag så trött att jag radera dom.  Det stod ändå bara massa trams i vanlig ordning.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med katten, jag är så trött och frusen.

Ha en super lördagskväll!

Löve

//JessicA



-Uppdatering-

publicerat i Dagbok


Det är väldigt irreterande att inte kunna sova ordentligt på nätterna. Jag ligger och vrider och vänder mig och ena stunden fryser jag och nästa svettas jag. Det ligger säkert nått skit i kroppen som vägrar blomma ut. Det syns märkbart på mina ögon, uppsvullna och alldeles rödsprängda, ser ut som man fått en stor sats med sperma rätt i ögonen (ursäkta uttrycket). Hur trevligt är det på en skala?
Vilken sekund som helst kommer bilen braka. Den gick inte igenom besiktningen i måndags, inte för jag trodde nått annat. Denna gång var det inte "allvarliga" fel som de anmärkte på. Dock är det stora fel på den när den håller på att stänga av sig när man kör...hehehe...inte så bra kanske! Jag har varit duktig att söka lite jobb oxå då mina få timmar kommer bli ännu mindre till veckan, skoj..eller inte. Man ska vara glad ändå. Läste imorse en artikel om en tjej som blivit arbetslös som väntar på pengar från sin Alfa-kassa. Vi sitter i samma fitt-situation. Utbetalning beräknas om ca 11 veckor! Skandal! Mycket roligt liv man har att se framemot måste jag säga. Men igen, man ska ändå vara glad och inte oroa sig...det har alltid löst sig förut =P Sista utvägen är ju att sälja sig själv...om man kan hitta lite kunder ;)
I lördags färgade jag håret. Det skulle bli svart men blev mörkbrunt. Färgen vägrade ta i mitt skadade hår. Inte nog med att det blev fel färg så gick håret av på flera ställen...aaaahhhhh TOPPEN! Men man ska vara glad ändå...har jag hört.

Nja så illa är väl ändå inte mitt liv. Det är bara att ställa av bilen, låta håret gå av ännu mer så behöver jag inte slänga ut pengar på en klippning jag ändå inte har råd med. Inte få några pengar på några månader så man inte kan köpa mat så går man ner massor i vikt. Inte råd att köpa cigg så blir jag äntligen rökfri. Det kanske inte är en sån dum plan? Det finns ju dom som har det mycket värre!

Dax för några fjyttiga timmar på jobbet....

Kram

//JessicA...jag är inte BITTER



-Party-

publicerat i Nöje






GRATTIS PÅ FÖRDELSEDAGARNA ZIZZI OCH JILLSAN!

Gårdagen var hur lyckad som helst! My dear lovely friend Zizzi ↑ ordnade lite party med massor med snacks, grönsaker och ostbuffè! Gumman blev hela 27 år! Jag skäms lite för jag hade helt glömt bort Jillsan som nyss fyllt år, grattis i efterskott sweetie! Jag käkade så jävla mycket så min magen svullnade upp till tusen. Helt ärligt, det såg ut som jag vore i 6:e månaden! Det var jag och skålarna hela kvällen. Jag gjorde en lysande debut igår. För många låter detta som nått helt "onaturligt". I knoooooow...men iallafall så var spiknykter...hela natten lång. Det komiska i allt detta, att man kan ha så bejublande roligt när man är nykter! Det trodde jag inte! Visst att jag varit nykter innan på fester ect men aldrigt uppleft det på sättet jag upplevde det igår.


Jag hade det hur trevligt som helst. Det var så mysigt och avslappnande och inget tjat varför jag för engång skull var nykter. Efter vissa omständigheter så har jag bestämt mig för att dra ner en smula på alkoholintaget. Jag måste medge att jag var lite "osäker" hur man ska bete sig på krogen i nyktert tillstånd. Ska jag dansa NU...NYKTER? Vad fan snackar ni om? Börgi stel som en pinne som skulle shaka loss till musiken! Hahhahahahaha!  Men men...jag kom igång eftersom Zizzi var i sitt ESS:e och hon ägde dansgolvet! Hon kan röra sig till musiken den bönan alltså, impad! Mitt fläsk var över hela dansgolvet sen!!! Wiiiii vad skoj!



Jillsan skjutsade jag hem innan utgång. Lite synd för det var så länge sedan jag träffade henne. Ville umgås mer med du! Men vad gör man inte om huvudet värker och man har småbarn hemma? Men sweetie, hur roligt som helst att träffa dig igen! Frida drog rätt omgående till ett annat ställe och Marie drog hem. Jaha liksom. Danne vart så dålig så han spydde ner hela trappan och gissa att jag var glad för att vara nykter!


Hur i helskotta får man in hela botten på en flaska? ↑


Efter all diverse "taxi" körning åt fölk så var det en underbar känsla att krypa ner i sin säng och sussa kudden runt 04.30. Vaknade runt 14 idag och kände mig bakis! Vad fan är meningen att avstå från alkoholen om man känner sig dålig ÄNDÅ dagen efter?! Hhmmm....

Tack mina underbara vänner för en toppen kväll!


//JessicA



Kaffe Dejt

publicerat i Modellbilder


God förmiddag!

Trött som en gnu är jag. Ögonen vill falla ihop och man blir ju inte piggare av att det är en lightversion av en snöstrorm ute. Jag får skylla mig själv för min trötthet, eller inte faktiskt! Det är Gräsbergs fel som ringer mitt i natten och vill ta en cigg in på små timmarna. Jag som var himla duktig att komma i säng inatt innan Gräsberg kom på besök =P Han traskade hem runt 4 inatt och jag hade lite problem att somna om, jädras Gräsberg..hahahha!


Upp med tuppen idag för en planerad kaffe dejt med käre Kjell som hade vägarna förbi Karlstad. Vad mysigt att surpla morgonkaffet tillsammans med nån. Jag fick två stora påsar med clementiner och jag bara älskar clementiner, det är som godis...mums! Tack! I övrigt så är det Kjell som tagit dessa bilder på mig och man längtar ju bara mer till sommaren när man ser dom! Vi ska få till lite fler sessioner framöver så planering är i full gång i min skalle. Jag tycker det är så himla roligt att arbeta tillsammans med Kjell, vi är ett bra team!

Dax för att slänga i ny hårfärg så det gråa försvinner =P

Pöss


//JessicA



-Sandra-

publicerat i Fotograf


Hej...igen...

Det blev visst en liten bild på min käre vän Sandra som jag tog nångång i höstas.
Hon är ett snygglo och det är något speciellt med hennes uttryck som får mig att fundera...vemod?



Pöss Pöss


//JessicA



Ikea fynd

publicerat i


Hellu alla grisar!

Nu är det äntligen fredag och helgen nalkas, mycket härligt!
För några dagar sen besökte jag Ikea med Millimus och Carro Barro. Det var inte meningen att jag skulle handla något, som vanligt men hur kan man stå emot fyndhörnan? Ibland är jag en hejjare på att hitta bra saker på rean och nu slog det till igen! Jag älskar att fynda! Motiven ska jag byta ut såklart och sätta in egna bilder. Endast ramen kostar vanligtvis 159kr/st men lilla jag pröjsade 50kr/st inkl motiv...rena klippet! Man kan aldrig få för mycket ramar!


Ramar är vanligtvis ingen billig historia så jag vart överlycklig när jag kom åt dessa. Frågan är vad i helskotta ska jag rama in? Jag testade att lägga stenar i första ramen, jättefint blev det. Man kan variera om man ska ha bilden bakåt eller direkt vid glaset, skitsmart! I helgen ska jag fina till dom, spackla igen hålen och måla dit ny färg och sätta dit upphängning och spana igenom mina bilder och kanske förstora några =D Det kommer nog bli riktigt nice.


//JessicA



Grubblar

publicerat i Modellbilder


Det känns som jag fått en överdos av kaffe. Jag borde sova men sitter som vanligt vid dumburken och slösurfar. Den sista kaffekoppen borde jag ha skippat, men den avnjöts i trevligt sällskap, mysigt att ha dig här gumman! Jag är för pigg för att sova, jävla kaffet. Mitt eget fel. Jag har grubblat en hel del över mitt liv på senaste tiden. Mycket som snurrar och ibland känns det så hopplöst att man måste orda allt helt själv, det finns ingen som kan ändra på mitt liv förutom jag. Det skulle vara skönt att få slippa det nångång. Nån som vill försöka? =P


Min favorit bild just nu, den är så harmonisk. Gillas den?

Jag vet att jag kommer få ett bättre liv, inte för mitt liv suger så mycket men livet kan alltid förbättras. Jag har alltid känt det så starkt att mitt liv kommer bli underbart. Hur vet jag inte men det har bara varit som en inre glöd som inte riktigt tänt till ännu. Det kommer ordna sig för lilla mig oxå...nån dag...men inte just idag. Jag ska sluta att grubbla innan det sätter massa grillos i huvudet. Allt har en tedens att fixa sig, på ett ytterst klurigt sätt...så varför oroa sig?

Jag ska försöka sova och drömma vackert...det är ju en ny dag med nya möjligheter imorgon! <3

Kyss och kel


//JessicA



Lite blandat

publicerat i Allmänt


Hej!

Vilken strulig dag jag haft det! Klockan ringde tidigt för att vara mig. Tittar ut genom förnstret och till min förvåning hade det snöat som attan. Yes...fan vad tråkigt, bra start på dagen. Katten var inge dåligt nådig heller, hon var nog överallt på mig imorse och ville jag skulle kliva upp, varför inte låta mig vara! Mitt morgonhumör imorse var hemskt.

Lite sen till ett möte jag skulle på, men är DÅ fortfarande i tid. Är så trött på min bil. Vad händer inte då? Bensinstopp!!! Det är bara så typiskt mig, alltid strul med fanskapet! Visst att få det längst en väg, det har hänt några gånger nu men idag fick jag bensinstopp vid rödljusen, jag var såklart första bilen. Jag svor och spottade galla på Bettan, och nej...inga pengar på min mobil. Tar dunken och börjar traska till macken i snövädret, tankar, ringer mamma just in case om det inte skulle vara bensinstopp för att bogsera helvetet. Efter massa strul kommer jag till mötet 40 minuter senare. Jag var blöt som en katt och sminket jag hade kletat på hade runnit ner. Vilken pingla jag var!


Mötet gick snabbt och nästan smärtfritt. Jag skulle tyvärr tillbaka några timmar senare så jag hade bestämt dejt med Millimus hemma hos henne under tiden. Hon bjöd på lunch så jag fick mat idag oxå. Hon har blivit så stor och det har verkligen gått så fort. Hon ska bli mamma om 1½ månad, spännande! Jag hann att packa ner kameran imorse för att snika åt mig lite bilder på Millimus. Hahahaha...nja...det vart inga superbilder men ett mycket gott skratt rikare däremot =P Dagen ordnade tills sig rätt bra bortsett från massa strul på morgonen. Saker och ting är meningen, men man ska vara glad ändå!

Åh idag har jag varit effektiv! Jag har gjort klart två bilder som ska upp på hemsidan...hyffsat nöjd över dom. Tyvärr så tänker jag inte visa dom på bloggen, jag vill...men nja....eller inte...med tiden får ni se. Nu när lusten håller i sig ska jag nog pyssla vidare med några...nån jag kanske kan visa här sen ;)

Tjing tjong långkalsong


//JessicA



Söndag

publicerat i Allmänt


Jag lever. Det blev en lyckad tillställning igår. Gamla och nya ansikten och massa killar att vila ögonen på. Det blev utgång på Blue Moon Bar. Det var lite halvdött och ingen utekväll att hänga i julgranen, men hyffsat skoj ändå. Det var rätt länge sedan jag festade med så många kill kompisar. Jag glömde såklart kameran och väntar på att Grsäberg ska skicka över bilder som han tog igår. Det kan ju bli...hm...roligt att se! Hur är formen idag? Inget att klaga på, somnade på Gräsbergs soffa efter degen vi käkade...gud så skönt det var. Jag känner mig rastlös men orkar inte göra nått. Det får bli lite tv tid och kela med kissen, då blir hon nog glad.


Hej svejs


//JessicA




Kalas

publicerat i Nöje


Hellu!

Jag fryser! Jag vill bada men hinner inte. Hörde på nyheterna att det hade varit -37,7c i västerbotten igår. Tackar gudarna för jag inte bor där, då hade jag nog varit dö vid det här laget. Jag är sen som vanligt. Det får bli en dusch istället. Jag måste hinna sy in lite kläder oxå innan jag ska på födelsedags fest för Ljunggren som fyller 30 år idag...GRATTIS! Det ska bli mycket skoj. Tar antagligen med mig kameran och hoppas på lite roliga pics =P

Klockan tickar fööör fort...ska vara där snart juuuuu!

Haa duu!


//JessicA



Gamla klassiker

publicerat i Nöje


Man får säga vad man vill men klassiker som Strul och Nu blåser vi snuten kommer jag nog aldrig tröttna på. Jag har nog sett Strul säkert 200 gånger sen jag var liten och tycker fortfarande att den är lika bra sen första gången jag såg den, om inte bättre. Inatt slängde jag på Strul och skrattade för mig själv, alltid på samma ställen som jag alltid har gjort. Monologerna sitter som ingjutet i skallen, jag kan nästan varje replik =P Helt klart min favorit film!


Ni måste väl ha sett Nu blåser vi snuten? En helt underbar film! Den kan jag titta på hur många gånger som helst. Jag tröttnar oftast på nya filmer ganska fort. Det är inte samma sak som med äldre filmer. Dessa filmer förknippar jag med min barndom, de har så mycket bra minnen med sig.

Jag har alltid avgudat Galenskaparna & After Shave! Den bästa revyn de någonsin har gjort, enligt mig är Galenskaparna Cyklar. Den har allt. Den har massvis med bra sketcher så det är omöjligt att lista nån favorit sketch.

Den var rätt lång dock..men Himla Hamlet här. Jag vet inte om det är sant men jag har hört att de inte hade ett "helt manus" när de gjorde denna sketch utan mestadels improviserade dom. Om så är fallet, ska de verkligen ha en guldstjärna.



När jag studerade teater på gymnasiet fick jag chansen att se Galenskaparna live. Jag var som ett barn på julafton! Mina idoler skulle jag få se in real life och det var en oförglömlig känsla. Uppsättningen hette Alla ska bada och den var riktigt bra. Inte lika bra som Cyklar men hela grejen att se dom och framförallt när de glömmer repliker, imponerande hur det kommer på andra saker och improviserar. Riktiga proffs! Så ett tips om ni inte har sett Cyklar...se den!

Haa duu!


//JessicA



Ingen rubrik

publicerat i Allmänt


God morgon!

Strax ska jag ner till stan på informationsmöte sen blir det fika på stan med Millimus!

See you!


//JessicA



Frillos

publicerat i Allmänt


Hm....om man  inte kan skratta åt andra så kan man alltid få sig ett härligt skratt om sig själv! Jag har ju lovat ett inlägg om mina hemska frisyrer som jag haft så nu har jag pysslat ihop lite bilder. Hur faan har jag sett ut?!!!! Innan åldern 21 så hade jag långt hår, oftast mörkt eller med röda inslag.

Allt startade efter mitt hår hade tagit sån fruktansvärt skada efter all blondering på sommaren då jag var ca 21 år. Jag har aldrig varit den som brytt mig ett skit om hur mitt hår såg ut. Mer eller mindre har jag haft samma frisyr, om man kan kalla det frisyr. Håret har nästan alltid, innan rakningen varit långt och med samma bena då jag har virvlar som förstör för eventuella snyggare frisyrer. Jag har alltid varit nyfiken på att ha lugg, gud vad jag skulle vilja prova på att ha lugg! Men som sagt, virvlarna som förstör allt. Hårspray och andra stylingsprodukter var det aldrig frågan om. Men iallafall, hur kommer det sig att jag rakar av mig mitt långa hår? Håret var torrt, skadat och hade den mest groteska färgen. En november kväll var jag hemma hos Sandra (som syns på första bilden) och Susanne var även med (som pussar mitt huvud). Rent impulsmässigt ville jag ha en förändring, bort med mitt hår. Jag ville ha friskt, starkt hår igen. Töserna började klippa svansen och klippte roliga frisyrer efter vart! Vi hade sjukt roligt. Jag var inte rädd hur jag skulle se ut i kort hår, det kändes mer som en lättnad. Dock tror jag inte att meningen var att jag skulle raka håret från början. Varför sluta när man väl håller på? Sagt och gjort så försvann ALLT hår, det sista rakades med hyvel. Vilken konstig känsla det var.

Det var en stor förändring både psykiskt och fysiskt. Håret fanns inte kvar. Vanan att tvätta håret, blåsa håret och lägga rätt håret när man skulle sova var helt borta. Det tog dock inte lång tid att göra sig iordning =P När man var ute så fick man en och annan blick! De måste ha trott att jag var flata när jag var ute på krogen! Hela processen när håret växte ut var pest och pina. Då kände jag mig fruktansvärt ful. Jag ville inte klippa mig, då skulle det ta ännu längre tid att få långt hår. Jag expremiterade en hel del med håret. Det var visserligen roligt. Det var hopplöst att få till en "frisyr" ju mer håret växte. Man får tacka för bra gener för mitt hår växer som ogräs så efter ca 2 år hade jag normal långt hår igen.

Min första klippning var hemsk. Jag hatade frisören som klippte mig! Det blev så fult och jag såg ut som en tant. Jag hade precis börjat jobba som servitris och jag skämdes för mitt hår. Jag har nog aldrig varit så obekväm i mig själv som jag var under den tiden. Den klippningen ångrade jag som fan. Det tog evigheter innan jag gick till en frisör igen. Efter hela processen så har jag fått bättre, starkare och tjockare hår som var meningen från början. Åren var som en bergådalbana. Inget jag ångrar men skulle aldrig fresta mig att göra det igen. En erfarenhet som jag har med mig i bagaget.

Då kom man till samma läge som innan jag rakade av mig håret. Hur kan man få för sig att färga håret, IGEN till pissgult? Bara för att det är sommar och man vill vara ljusare? Såklart att det var hemmagjort som alla andra gånger, jag är för snål för att gå till en frisör och klipper mig gör jag typ 1 gång per år. Jag har endast färgat mitt hår hos en frisör 1 gång i hela mitt liv, klart det blev snyggt men ingen större skillnad mot att man gör det själv (mörkt menar jag då).


Efter en drastisk viktminskning på sisådär 25 kg tog jag mig råd att sätta in löshår för första gången för att fylla ut och få lite längre hår. Jag älskar långt hår! Men man ska icke glömma att det var smärtfritt. Ont gör det väl inte men att det blir tovigt som ett fågelbo och jobbigt att hålla det snyggt. Första isättningen hade jag dåligt löshår oxå och det gick inte riktigt ihop med mitt hår som var relatift långt. Jag misskötte mitt hår, som vanligt och när löshåret rykte så var det en enda röra. Det var då jag satt hårmodell för Wella. Jag tyckte det var en super bra ide, ny färg och klippning helt gratis. Det jag inte riktigt förstod då var att frisörer skulle träna på nya tekniker. Jag gick från långt hår....till kort hår igen =/

Det blev en ny, påfrestande resa med kort hår igen. Jag måste ändå medge att min frisyr blev riktigt snygg. Frisyren framhävde min ansiktsform tydligt och jag trivdes ett tag i min nya korta frisyr. Jag stylade mitt hår och var nöjd. Jag hade kort på ena sidan och lite längre på andra sidan. Jag är en tjej som ska ha långt hår. Visst att jag var finare i kort hår efter viktminskningen mot när jag var tjockare men saknaden efter långt hår gjorde mig nere. Jag kände mig så naken utan mitt långa hår. Då var det åter dax att fixa långt hår igen! Jag köpte fejkhår med clips så jag kunde variera från långt till kort. Nja...jag gillade det inte riktigt, det var inte följsamt och var för klumpigt. Jag gjorde en fotosession i 60-tal innan jag satte i riktigt löshår igen ↓

På dessa bilder ↑ var det fejkhår. Jag har ingen aning om hur många gånger jag satt i löshår nu. Det är alltid lika frustrerande när man tar ut det. Men håret hade växt bra mycket så i somras såg mitt hår ut såhär, efter första klippningen efter Wella ↓ Den senaste förlängningen bytte jag även hårfärg till lite röd/orange som jag satte i på sen sommaren. Härligt med förändring och jag kände mig genast mycket snyggare! Hår har betydelse alltså =P

Hur ser mitt hår ut nu? Hahaha...inget löshår tyvärr men det dröjer nog inte förens det är i igen i väntan på att mitt eget ska växa ikapp. Något jag lärt mig, att jag aldrig mer ska klippa mig kort. Saknaden efter långt hår skulle bli för starkt. Jag för acceptera att jag har nördfrilla för tillfället och längden på håret är strax nedanför axlarna. Nått jag borde göra är att färga det svart igen, mina gråa hårstrån syns allför väl nu =P Vissa männsikor har haft sin "snygg period" när de var yngre...min har precis börjat!

Tjing Tjong


//JessicA



8

publicerat i


Jo föresten...

Mitt nikotin intag har minskat en hel del sedan i fredags. Inte för bokens skull än. Jag läste några kapitel på tåget och boken verkar lovande för min del. Men det är inte alltför lockande att behöva gå ner tre trappor i pissväder för att bolma cigg. Hela 8 cigg har jag rökt på två dagar....känner mig rätt stolt måste jag säga =D

Hej svejs

//JessicA



Ingen rubrik

publicerat i Dagbok


Jag befinner mig fortfarande hemma hos Peter i Stockholm. Har lite egen tid med min dator för tillfället. Peter verkar så nöjd att få spela lite och han slipper höra mitt tjat för en stund. Näe då, vi har mest degat och haft det gött. Jag har även spelat en del tv-spel själv och jag borde själv skaffa mig ett playseats...då skulle jag klå Peter Pan med hästlängder, iallafall efter lite träning och med min envishet! (Han säger åt mig att jag ska skriva hur snygg han är oxå)

Men..jag har lite problem just nu. Jag måste sammanfatta en bra text som ska ligga på min nya hemsida som är på ingång. Det är himla svårt att skriva saker om sig själv. Jag är helt nollställd och skriva är inte min starka sida, speciellt inte på engelska. Huuuhaaa! Det blir inte så roligt att läsa....Hej...jag heter Jessica och jag tycker det är skoj att spexa framför kameran, på hobbynivå =P Nääeee...låter inge bra alls. Jag med mitt kluriga utseende ska ta och klura vidare lite här....smaska lite chips och bli proffs på bilspel =D

Ta väl hand om er


//JessicA



Dagen då allt känns bra

publicerat i Dagbok


Dagen då allt är stressigt, telefonsamtal, packning som ska fixas och en Jessica som ska bli vacker. En grymt jobbig löpande katt som gnider sig mot allt och som väcker en med klorna i ansiktet. Vilken härlig väckarklocka! Inatt fick jag ett redigt gott skratt. Det är så härligt att skratta när det kommer från magen. Det gjorde så ont i revbenen av en konstig anledning, kanske efter fallet på nyår? Så härligt att vara glad. Solen skiner idag och jag känner mig gladare än vanligt. Det är en mysig känsla. Det är skönt att må bra.

Kan inte sitta här och slösa bort dyrbar tid, massvis som ska fixas.
Vi kanske hörs ikväll, när jag kommit fram till Stockholm...annars får ni ha en toppen dag =D


Pöss

//JessicA



Andra försöket

publicerat i


I julklapp fick jag boken Äntligen ICKE-RÖKARE för kvinnor av Allen Carr av min storasyster. Jag lyckades inte så bra sist och jag har hört mycket bra saker om boken. Förhoppningsvis, med hjälp av boken är jag en av alla kvinnor som är icke rökare. Det skulle vara en befrielse. Det var inte så himla jobbigt att vara utan cigg så jag kan ju om jag bara vill. Så...nu ska jag läsa boken, redan idag när jag sitter på tåget till Stockholm. Tankeställare hoppas jag att jag får!





//JessicA



Naturbilder

publicerat i Fotograf


Go kväll!

Idag har jag legat i med både städning och tvättning så jag känner mig alldeles nöjd med mig själv. Imorgon bär det av till huvudstaden till käre Peter Pan. På ett sätt är jag så trött på att resa, känns inte som man har varit hemma på snart en månad bara farit runt i Sverige. Dock så har det varit riktigt skoj att resa så, det ska jag inte klaga alls på. Det är självaste resandet jag tycker blir allt för drygt. Alla timmarna man sitter och kör kan man vara utan! Men det ska bli skönt med en lugn, alkoholfri helg.

Bilder från Orust...vad tycks?

     
(Klicka på bilderna för att se dem större)

Haa duu!


//JessicA



60-tal

publicerat i Modellbilder


Snubblade över en äldre bild jag hittade på datorn som jag helt gömt bort. Jag gjorde en session som skulle andas 60-tal och jag är så förälskad i mitt hår. Jag blev super nöjd med håret som min käre vän Marie hade fixat dagen till ära. Annars är bilden i sig ingen höjdare och ingen retusch mer än att den är i s/v och gammalt krafs över. Den skulle kanske bli snygg med mer arbete...hm....


Foto: Christer
Modell. Jag

Kram

//JessicA



Nyåret

publicerat i Nöje


Varning för långt inlägg!

Då har jag fått tummen ur och fixat lite bilder sen nyår. Från början skulle vi bli 6 personer men i slutändan så blev vi hela 12 personer. Mitt nyår var hur roligt som helst. Jag träffade massa nya männsikor och alla var himla gulliga och trevliga. Vi käkade massa gott. Magda hade stått i köket och fixat allt, en pärla är hon. Vi åt massa plockmat, allt från en supergod kyckling till sill och rostbiff.


Magdas dukning. Det var himla mysigt med alla levande ljus. Det var en skön stämning. Vi var lite trötta efter gårdagen då vi hade tagit några öl och lagt oss rätt sent dagen innan nyår. Men shit vad skoj vi hade! Man har ett och annat att snacka om när man ses så sällan. Då fick jag träffa Magnus, Magdas mysiga granne. Han bodde i ett hus vid havet. Som de flesta gör känns det som. Magnus är urhärlig och rolig. Jag var i mitt esse och skojade friskt. Vi gick in till Magnus granne...Kalle som är grovt alkoliserad och är runt 60 år. Han tyckte jag var hur fin som helst, alla blir fina med alkohol i kroppen =P De skulle tjuvstarta och skjuta upp en raket. Vilken jävla smäll som Dynamit Harry säger! Det slog total lock för öronen och jag hörde inte ett skit! Jag var helt döv! En jätte otäck känsla. De andra skrattade så de grät och tyckte det var skitroligt, jag var inte lika road. Det berodde nog på att jag har haft problem med bihålorna som jag blev helt döv. Jag var ganska orolig men efter 20 minuter kom hörseln tillbaka. Hela vistelsen har jag blivit retad för hörseln!

Åter till nyår.

           

De var mycket trevliga grabbar på nyår, inte mig emot alls. På första bilden har vi Karl-Linus och Jonas. Andra bilder har vi Rebecka och en annan tjej som jag glömt namnet på. Sen är det Magda och Anders som är kusin med Karl-Linus. På sista bilden skymtar Magnus. Nu är grabbarna presenterade =D

       

Det är svårt att försöka återberätta hur bra jag hade det. Det var kanon nyår. Allt blev så lyckat. Alla samlades vid 12 slaget för att fira det nya året. Raketer sköts hej vilt men jag missade de flesta. Jag råkade ramla ner från den lilla trappen och slog i mitt ben så hela benet domnade bort. Jag ska sluta använda högklackade skor! Jag kunde inte stå på benet, min otur om jag hade brutit det. Det var en himla smäll. Käre Tommy hjälpte mig in och benet bara pulserade. Det gjorde så ont så jag bara ville gråta. Jag hamnade nog i ett chocktillstånd för jag började må så fruktansvärt illa och bara ville spy. Och då ska tillägas att det inte för för det jag hade druckit. Benet var efter det en meter efter mig men lika glad ändå. Dagen efter var en annan femma. Jag hade föredragit kryckor, så jävla ont var det att gå på benet. Där fick jag mitt namn Halta-Lotta. Hela benet är fullt med blåmärken och nu har svullnaden lagt sig, äntligen.

                            

Det blev lite dans in på småtimmarna. Det gick rätt bra, jag dansade på ett ben =P Rolig syn det måste ha varit. De flesta hade gått hem så vi var bara några stycken. Alla busade med varandra, härliga skratt och vissa hånglade. Magda gick och la sig vid 4 tror jag och jag satt uppe och väntade på att taxin skulle komma till de 3 som var kvar. Jag kom i säng vid 05.30 då taxin kom och Anders blev kvar. Dagen efter när jag vaknade var jag själv. Magda och Anders hade gått till Karl-Linus på morgonen. Jag vet inte vad det är med fölk på landet, det känns som det är mer accepterat att fylleköra. Jag hatar verkligen sånt! Magnus hade fått ryckt ut och dragit upp två bilar ur diket, vad tänker fölk på egentligen?



Nyårs pöss fick man oxå av Tommy som blev lite småkär i mig.

Hela dagen efter låg vi och kollade på tv. Superskönt då jag inte var så rörlig pga benet. Vi var några stycken hemma hos Magda och gottade oss i massa godis. Vi pratade om hur nyåret var och alla tyckte det hade varit toppen. Lyckat med andra ord.

Jag bytte mitt arbetspass på lördagen så jag kunde stanna lite längre. I fredags var jag och Magda ute på promenad vid havet. Otroligt fint. Det blev massa bilder som jag ska göra nån dag så ni får se. Det blev film kväll hemma hos Magnus på kvällen. Uppe med tuppen på lördagen för att åka till Göteborg för att hälsa på faster. Jag blev bjuden på lax och stuvad spenat, smarrigt. Jag åkte till Fredrik (mitt ex) på kvällen och det var jättetrevligt att träffa han och Plöan. Vi spanade lite hockey och spelade BUZZ. Jag var så kass på det alltså, men helt okej spel i övrigt. Sen var det ångest på söndagen för att åka hem. Jag ville vara kvar. Jag skulle jobba på söndagen så det var inget annat att göra. Bettan och jag tutade hem, arbetade och slängde mig på soffan när jag kom hem. Skönt att vara borta men skönare att komma hem. Jag ska försöka komma snart igen....saknar redan Orust och framförallt Magda!

Hej svejs


//JessicA



Borta bra men...

publicerat i Fotograf


....HEMMA BÄST! 

God fortsättning föresten!
Nu har Börgi landat hemma igen.
Jag har haft en super duper rolig vistelse på kusten och känner mig mer död än levande. Det tar på sina krafter att hålla igång. Sorgligt att jag var tvungen att åka hem imorse, jag hade gärna stannat kvar om det inte vore för mitt arbetspass idag. Det är så otroligt vackert på Orust. Vilken natur! De har lyxen att bo mitt i det, snacka om att jag fick sug att flytta ut på landet, i ett eget hus med havsutsikt. Det vore nått det. Jag får nöja mig med min lilla lya och radhusutsikt istället.

                        

Jag är så jäkla seg i både kroppen och själen. Jag vet inte när jag kom i säng inatt och upp tidigt för att sitta och köra från Göteborg, utan fungerande spolarvätska! Så jävla typiskt mig att det inte fungerar. Allt knas händer ju mig så jag är inte ett dugg förvånad, mest trött på att det alltid ska drabba mig. Det funkade rätt bra att stanna till då och då och slänga vatten på rutan =P Kors i taket att jag inte körde av vägen.

Jag har lagt in alla nya bilder sen nyår och lite naturbilder jag tänkte visa när jag har mer ork...urk vad seg man kan vara. Ni får nöja er med den lilla här som är tagen från Magdas fönster och så fort jag känner mig piggare så ska jag berätta massa skoj från nyåret ect....och sit vad skoj jag har haft det. Helt sjukt. Mitt nya smeknamn är Halta-Lotta av en konstig händelse =P

Kram på er....nu ska jag slappa och vila benet!


//JessicA