Into my future

publicerat i Dagbok


För ett tag sedan såg jag en av mina bästa filmer någonsin. En film som fick mig att tänka igenom saker och framförallt på saker jag borde göra. Varför ska jag sitta här, med ingenting när det finns så mycket att se i världen? Jag behöver inte allt som jag har. Jag behöver upplevelser. Jag byter allt jag har mot nya upplevelser och äventyr. Jag känner att det är nu jag borde göra saker. Ta tag i det på riktigt och inte göra som jag alltid gör skjuta det framåt, har hört att det är typiskt för vädurar ;)



Filmen heter Into the Wild. En lysande film och berättelse. Det är en film som sätter sig på hjärnan och är en sann berättelse, du kommer nog inte undan grubblandet (tänkandet) efteråt. Det gjorde inte jag, jag grubblar enormt mycket fortfarande. Jag känner bara att det är så rätt dit mina inersta tanka och funderingar tar mig. Jag vägrar att sitta fast något mer. Viljan jag har ska ta mig dit, vart det än bär av. Var så säker gött fölk! Nu handlar det bara om MIG, bara mig och den känslan är obytbar. Man kan nästan säga att det är JAG & VÄRLDEN. Kanske låter lite töntigt men vet inte hur jag ska förklara det bättre. Nu är det dax att jag bestämmer över mitt eget "öde".
 
Ni som inte sett filmen Into the wild tycker jag ska se den på stört. En helt underbar film och musiken är riktigt nice med =)


LövE


//JessicA



Colour

publicerat i Modellbilder


Vad hände med sommaren? Den bara försvann. Det är jävligt dystert väder idag må jag säga. Det gör väl inte speciellt mycket då jag bara jobbar, jobbar och jobbar. Bara 9 dagar kvar tills jag får en ledig dag...wiiiiihooo!


Foto: Christer Persson Retusch: Jag

Igår var jag och Gräs nere till hamnen på den årliga Hamnfestivalen. Det var inte så mycket att hurra för. Blir väl antagligen bättre när helgen kommer, då jobbar jag *muttrar*. Idag slutar jag tidigt på jobbet, eventuellt blir det lite fotning med mig bakom kameran om regnet slutar till eftermiddagen, sån tur lär väl inte jag ha! Nåväl...vad är en bal på slottet?

Vad ska ni hitta på en dag som denna?

Haa duu!


//JessicA



Triptyk

publicerat i Fotograf


JAG VET ATT DET HAR GJORTS SÅ MÅNGA GÅNGER FÖRUT, MEN VAR BARA TVUNGEN SJÄLV ATT TESTA IKVÄLL. Ljuskällan är ett högt stearinljus. Sen lekte jag med olika slutartider och olika skärpedjup med ett Canon 50mm/1.8 och ja just det...stativ ;)


(Klicka för större version, gör sig bättre då)

Hope U like


//JessicA *Börjar gilla att fota igen*





Utkast

publicerat i Fotograf


Man kan allt hitta skumma platser när man minst anar det. Bilden togs för en liten stund sedan på en liten fototur. En snygg modell skulle nog vara rätt nice att ha i bilden tror jag. Ska klura vidare på det....




//JessicA



-Pics-

publicerat i Modellbilder


Helluuuu!

Party blev det allt i helgen. Fredagen blev lite väl mycket....Opps! Snacka om vilken huvudvärk jag hade igår, både kind och näsa är ömt, klantig på natten kan jag bara säga. Igår följde jag med ut en sväng på Koriander. Mysigt men tyvärr var jag inte på partyhumör tråkigt nog. Måste säga att det är gött att vara pigg idag i alla fall.


Foto: Christer Persson

Det där med bildregn tar jag tillbaka. Här är några äldre bilder tagna för ca 1½ år sedan då jag var några kilon lättare. Det är jobbigt att titta tillbaka på äldre bilder där man ser så tydligt hur kroppen har förändrats till det sämre =P

Nu ska jag sticka och käka lite mat...magen kurrar som attan!

Pöss pöss


//JessicA



Första är...

publicerat i Modellbilder


Nu är jag ledig! Första ölen är öppnad (eller var det andra) och jag mår toppen! Jag är på partyhumör deluxe. Funderar på att bränna lönen ikväll på krogen, dansa så mina fötter blöder och pippa alla snygga killar. Idag känner jag mig farlig ;) Skämt åsido people. Spotifylistan är proppfull med grymma låtar och här ska det festas....länge sen sist jag kände ett sånt partyrus strömmandes genom kroppen! Nån som ska med? Ni får det inte tråkigt med mig i gänget ;)


Foto: Kjell Sangberg

Jaha...nu börjar det kuka sig med stilen oxå, det ska inte vara kursiv på inlägget!  Men men....skitblogg alltså. Går icke att ändra som Roland sa.

Imorse hittade jag en hel del äldre bilder på mig som jag inte redigerat. Inga superbilder på nått sätt men ska försöka ta tag i dom imörn/söndag och sen har jag massvis med bilder att fixa med på Anders. Vem vet, det kanske blir ett litet bildregn i helgen =)

Nu ska jag göra mig till ett snygglo...;)


Tjollahoppsansa!


Kyss & smek


//JessicA



Fredag

publicerat i Allmänt


Helluuu!

Äntligen fredag och jag är ledig hela helgen...tjoohooo! Bara idag att jobba. Sen väntar monsterpass i hela 12 dagar. Det känns ju mindre roligt faktiskt. Försöker planera in något mer roligt efter det, en tripp ner till Gbg kanske eller varför inte en weekend till Rom eller Paris? Det känns ju som en evighet att vänta ända till nästa år då det blir Monza/Italien. Jag skulle så gärna vilja gå på Pridefestivalen oxå och se min favoritgrupp Diamond dogs uppträda där min kära vän Matias är medlem i gruppen. Han gör ex Linda Bengtzing =P När han var här förra veckan snackade vi massa roliga saker. Jag vill så gärna se volten han ska göra med 12cm höga klackar! Extremt duktig är godingen. Nu är jag ännu mer taggad att flytta till storstaden!




Ha en mycket härlig dag i solen!


//JessicA



L'amour n'a pas de frontières

publicerat i Modellbilder


(Kärleken har inga gränser)

Hur många gånger kan man vakna på en natt egentligen? Vaknade första gången runt 4 av en väldigt knepig dröm, ett skithus var översvämmat med bajs. Inte ville jag sitta där tydligen. Andra gången vaknade jag att min kattfan sniffade mig i ansiktet och sist vaknade jag av att myggor svärmade runt mig. Jag är förbannat trött idag ska ni veta. Pimplar nu massa kaffe och surfade in på Modellbilder där jag ser att min och Adams session är uppe! Jag har varit liiiite tveksam att lägga upp den, jag lägger typ aldrig upp något där. Nu är det gjort iallafall =)

Hela sessionen klar med Adam Madsen.










Foto: Adam Madsen Mua: Isa Gustavsson Modell/Retusch: Jag

Ha en superduper bra dag idag!


//JessicA



En bild

publicerat i Modellbilder


Natti natti!

Ett litet utkast vad jag pysslat med ikväll...dock ännu inte riktigt klar. Massa småfix som ni inte kommer se skillnad på fast jag gör det...hihihihi! Jag har inget annat att visa er trogna läsare så nu blir det lite halvfabrikat av mitt arbete.



Foto: Adam Madsen Mua: Isa Gustavsson Modell/retusch: Jag


Lämna en kommentar vett jaaaa!


Natti natti!


//Jessica



Flitiga Berta

publicerat i Modellbilder


Nääämäään Häääj!

Flitiga Berta har varit i farten idag. Hon känner sig nöjd med sin prestation minst sagt. Berta är jag. På mitt hektiska schema stod det städning och flera timmars redegering. Nu känner jag mig lite seg och trött i ögonen. Benen värker en smula oxå. Jag sitter lite knepigt framför datorn, ungefär i buddha ställning. Jag har svårt att sitta som vanligt fölk på en stol. För mig är det bekvämt, i början satt säga. Bilder jag suttit med är från träffen. Jag har typ...få se 2 bilder kvar. Tänkte jag visar alla när alla är klara. De blev helt okej iallafall.

I helgen jobbade jag. Det var lite halvdrygt. Tiden känns som den inte går alls. I lördags var jag och ett gäng nere hos paret Ölmebo och grillade i det mysiga sommarvädret.....REGNET! Det blev utgång på Koriander som är himla mysigt på sommaren. Mycket folk och så blev jag uppbjuden av en mycket trevlig herre vid namn Christian. Den snälla herren Christian har två hjul och pratar lite konstigt och har lite ryck för sig. Jag tror han förföljer mig. Vart jag än går ut så är han där. Ni ska veta hur många gånger jag vänt om när jag ser han rullandes mot mig och in i det minsta undviker jag att han ska se mig. Men i lördags gick det inte att bli osynlig. Christian är förståndshandikappad och sitter i rullstol. Han är jättesnäll och go det man förstår. Jag tror han blev glad med lite kvinnlig närhet på dansgolvet =P Jag är inte den som är den! Jag åkte hem tidigt i lördags för att vara lite ansvarsfull då jobb väntade i söndags. Jag ville vara kvar! Jag fick besök av käre broder tuck och min storasyster som hade kommit ner från Gävle för att hämta sin söta vovve hon köpt. Jag blev lite snopen.

 Igår blev det lite film med Gräsberg. Vi smaskade chips och tittade på Benjamin Button, en sjukt bra film! Jag tittar mycket på film numer. Dock har min DVD ett eget liv likaså min bärbara som vill fungera när den själv känner för det. Tur att man har två. Två datoren alltså.



Foto: Kjell Sangberg

Tiden har rusat iväg på min lediga dag. Jag känner mig ändå nöjd över dagen. Har ju hunnit med massa saker. Näää...nu ska jag börja på en bild till sen är det ett kvällsbad innan sängen. Ny arbetsdag väntar mig.

Ha en fortsatt trevlig kväll.


//JessicA



Lite uppdatering

publicerat i Allmänt


Morsning!

Dåligt av mig att inte bloggat på ett tag. Denna vecka har jag börjat att jobba, suger riktigt. Bilen är ju trasig så Börgi har blivit en bussåkare till min förtvivlan. Jag har kommit fram till att jag inte ska laga den och eller köpa en ny. Jag ska sälja skrothögen för i Stockholm behövs ingen bil. I veckan fick jag besök av min kära vän Matias från Stockholm. Faan vad det var roligt att se han igen! Babblade en massa glitter och glamour, jobbmöjligheter och boende i Sthlm. Det lutar mycket att jag flyttar till storstaden. Efter helgen ska jag ta tag i att söka massa jobb. Nu har jag kommit till insikt att en ny stad skulle göra mig gott. Det blir Stockholm. Där finns det jobb och så är det inte långt till mamma. Karlstad finns alltid kvar om det skulle skita sig eller om jag inte trivs.

Igår hade jag en härlig kväll i goda vänners lag. Det blev biljardspel med kära Igge, Zizzi och Gräs. Jag måste säga att jag var rätt bra! Man kan nog mer säga att jag hade flyt och en gnutta tur...hehehe! Det blev en sväng till Harrys uteservering, första gången denna sommaren. Jag har inte varit ute sen möhippan. Jag tvingade ner käre Peak till stan oxå. Han och jag drog vidare till Glada Ankan och slog klackarna i taket! Fyllekäk på Burger King och taxi hem till Peak där jag slocknade som ett litet barn i soffan. Inte bakis för 5 öre idag. Underbart. Helgen består av jobb jobb och jobb. Typiskt nu när det ser ut att bli fint väder. Vad ska ni hitta på i helgen? Något roligt på schemat kanske?

Hej så länge


//Jessica


-Ny bild-

publicerat i Modellbilder


Här kommer första bilden från min och Adams andra session som för övrigt blev helt improviserad. Kjolen älskar jag, bytte den med en tjej som heter Linda mot ett par kassa skor från jobbet....ett fynd! Då vi inte hade planerat denna session hade jag inget att ha på mig...ja upptill men det blev riktigt nice ändå tycker ja! Hårda kontraster och lite mörka bilder var vi ute efter....lyckas vi tycker ni?



Foto: Adam Madsen Mua: Isa Gustavsson Modell/retusch: Jag

Fler bilder är såklart på väg....ville ge er ett tjuvtitt ;)


Snart dax att försöka sova, jag börjar jobba imörn...buhuuuuuu! Hur ska det gå när jag helt har vänt på dygnet?!


LövE


//JessicA



-BTS med Anders-

publicerat i Fotograf


Lite behind the scenes med Anders. Vi fotade i några timmar ute i solen, i blåsten och i regnet. Himla skumt väder vi haft idag. Jag tror jag lyckades få några hyffsade bilder som jag kan vara nöjd med då reflexskärmen Paaaatrik svek mig idag ;) Blev lite mer kämpigt men utmaningar är bra har jag hört. Vi körde lite i poolen, vilka snygga färger det blev! Det blev även lite underkläder och lite naket på klipporna och nån konstig pinne hade vi med i några bilder. Ni får se dom när de är klara såklart.




Hehehe...lite komiska bilder.....riskakor med sylt och nutella. Snygg kombo =P
Precis när vi kände oss nöjda började det regna. Vi drog och käkade pizza och spanade bilderna i datorn. Huha....många bilder vill grabben ha! Några ska jag göra så fina, de andra är bara till för Ansiktsboken i hans sk. "semesteralbum"....

Dax att ta ut tvätten!


Tjingeleitjong


//JessicA



-New Pics-

publicerat i Modellbilder


När vädret är som det är (regnigt och jävligt) så passar jag på att lägga upp bilder från träffen för att få in lite sommar feelings. Vet inte om jag lyckats! Något som är kanon när vädret suger är att jag inte får skuldkänslor när jag sitter inne och retuscherar andra bilder som kanske kommer upp på bloggen sen.








Foto: Adam Madsen Mua: Isa Gustavsson Modell/retusch: Jag

På söndag ska jag fota Anders (mitt ex kan man nog säga)  fitnesssnubben nummer ett. Det kommer bli en liten utmaning för Börgi ska jag säga. Jag håller tummarna att det inte regnar, då är det kört! Reflexskärmen Paaatrik ska vara mitt stöd och hållare givetvis. Det blir nog roligt skulle jag kunna tro!



Nu väntar duschen, sen till grannen...kanske blir lite poker igen...annars slinker det nog ner en eller två öl i denna kropp. Vad ska ni göra denna afton?

Kyss


//JessicA



Nytt på Bloggen

publicerat i Allmänt


Hej!

Jag hade lite dötid och pysslade lite med bloggen. Inte så mycket roligare än innan men lite nytt för ögat. Blev knas med headern, suddig och fel färger men orkar inte fixa till den, helt enkelt en annan dag. Lat är mitt förnamn. Fint väder, ser ut som jag ska iväg och baaada lite senare men skräcken för att träffa på en ormjävel IGEN känns inte alltför roligt. Det skulle vara så typiskt om det inträffar igen...my bad luck!

Igår kväll hade jag det så mysigt så. Jag och Gräsberg gick ner till Susanne & Thure för att dricka kaffe. Där gick man på en liten nit. "Kaffe" är ett nytt substitut för alkohol. Lite öl, vin och drinkar tillsammans med TP spelande. Jag tycker vanligtvis inte att TP är skoj, det är alldeles för svåra frågor för en osmart jänta som mig. Det var riktigt trevligt och mysigt måste jag säga. Tack för en trevlig afton mina kära!
Igår var oxå sista dagen på auktionen på tradera, hoppades få sålt min gamla kamera då jag har en ny nu vett ni. Blev riktigt glad att den gick för hela 3700kr! Jippi...Börgi får mat på bordet denna månad =P

Senare ikväll kanske det dyker upp lite bilder.....


Hej så länge


//JessicA



Ärligt?

publicerat i Modellbilder


Ärligt? Vad är detta med fucking Ps egentligen? Har fortfarande inte lagt mig än och klockan är just nu 07.47. Jag får krupp. Varför kan det inte bli som jag vill!? Jag vägrar ge mig, det är bara så. Envis som en oxe kan jag vara. Visst kan jag skylla på Ps, mest är det väl jag som är supertrött och behöver sova och låta bilderna vila antar jag. Vad är det dock för mening när klockan är snart 08.00? Ny dag...nya tag eller? Jopps...därför tar jag nya tag...Nu..typ..eller...ska jag skita i det kanske? Bööökigt juuu! Lika bra att vara uppe tills affären öppnar så kan jag köpa cigg. Jag har rökt många cigg inatt vill jag lova. Det kukar sig.



Tjoflöjt..där dog ja =P


//JessicA



Inte bra nog

publicerat i Fotograf


Ikväll har jag retuscherat två bilder. Bilder jag inte kan visa än för fotografen måste godkänna innan. Inga jag är så nöjd med. Jag har världens Ps torka och det suger. Jag hatar att fastna i retuschen. Det händer och jag blir så arg. Jag har stannat i min utveckling. Stackars mig! Varför kan jag aldrig känna mig riktigt nöjd? Kommer det alltid vara såhär? Jag ser bilder som jag blir inspererad av, men jag kommer aldrig riktigt dit. Frustration! Tvivel på om JAG ens kan något, det tär på mig, vill alltid mer än vad jag kan. Jag vill oxå skapa bra bilder. Jag kanske har dåligt självförtroende i både foto och efterarbetet av bilder. Jag vet inte ens varför jag ens jämför mig mig med dem som har utrustning för 10 ggr mer än mina små saker. Det är en sån skillnad på objektiv, kamera och blixtar. Ibland kan jag känna mig riktigt nöjd över en bild jag skapat, men samtidigt riktigt jävla dålig. Jag har ingen egen stil, ännu..eller en personlig stil, att människor ser att det är just MINA bilder. Men egentligen varför ska jag jämföra mig med andra? Vart var dom när de började? Vad hade de för förutsättningar? Mina är typ minimala. Jag lever själv, bygger mitt eget ljustält, min egen reflexskärm och i stort sett har jag lärt mig det mesta inom Ps genom självstudier. Jag har haft änglar genom tiden, så sant så. ALLT MED SIFFROR gör mig snurrig i huvudet...från objektiv, kamera och till blixtar, min resa har varit extrem svår. I stort sett har jag lärt mig allt från grunden, själv. Min extrema dyslexi har inte gjort min resa bättre. Jag har önskat så många gånger att nån bara står bredvid mig och säger vad jag ska ha för inställning på kameran, vilket objektiv, reflexskärmar och hur mycket man ska punga på i en studio. Jag har legat sömnlös genom många nätter och funderat på hur en bild har blivit ljussatt och retuschen på det. Inte blir jag klokare på det. Självkänslan är inte direkt på topp just nu som ni kanske märkt. Vad ska JAG göra för att uppnå det jag strävar efter? Testa testa testa...I KNOW! Men hur ska JAG veta vad som är bra eller inte? Ligger det i betraktarens ögon vad som är bra eller inte, både ja och nej. Vad är tekniskt rätt eller fel? Kan en utfrätt bild vara lika bra som en bild med rätt exponering? Svar från mig...absolut! Innerst inne är jag nog väldigt rädd att ingen någonsin ska gilla mina bilder, då jag blir bra nog...om jag nu blir det. Jag tror ingen vet, kanske nån därute som vet vad jag har fått kämpat att få några enstaka bra bilder jag fotograferat på ett års tid.
Jag sitter helt enkelt fast. I allt med foto att göra.
Jag har inget sug alls på att fota vare sig det är en liten blomma, vattendroppe eller modell. Jag känner mig så tomm, ingen ork, ingen insperation, ingen lust alls. Vad har hänt? Bad bad bad! Detta kanske inte är min grej. Vems drömm följer jag? Är det min eller någon annans?


Jag är inte bra nog



//JessicA



Arvikafestivalen i bilder

publicerat i Nöje


Tjingeling!

Nu har jag fixat och donat med lite bilder från min och Gräsbergs mobiltelefoner från vår vistelse under Arvikafestivalen! Våra underbara tältgrannar tackar jag enormt mycket för! Bättre grannar får man leta efter. Vet inte alls vart jag ska börja, det finns enormt mycket att berätta som ni kanske förstår. Tältet med de röda pilarna var vårat. Supersöta Gabbe & Mia hade pingat en plats åt oss, hur sött är inte det? Vi träffade dom under fototräffen förra veckan. Det var extremt varmt vill jag lova! Jag har fått ätit upp mitt ord om varför Gräsberg envisades med att ta med ett stort parasol, det var det bästa vi hade under festivalen....skugga!!!

Efter att tältet var uppe korkade vi upp ölen såklart. Underbart väder, go öl, härliga människor och konserter att se framemot. Partyt var i full gång! Sprang runt i bikini nästan hela tiden och dumma dumma mig satt i solen ganska mycket. Det är ju sommar! Första spelningen var The Sounds. Hyffsade men inget favoritband. Alla intryck man fick under första dagen var känslor som en berg å dalbana. Jag njöööt!


Första dagen rann alkoholen ner lite extra fort och lite mer än de andra dagarna. Efter varje spelning traskade vi till tältet igen och drack. Jag har inget minne att vi var på spelningen med Nine inch nails men Röyksopp spelade grymt bra de låtar vi hörde. Robyn var fantastisk när hon sjöng The girl and the robot och fick hela tältet att nästan flyga i taket!



Det är en sådan gemenskap att vara på festival. Alla är så jävla glada och förväntansfulla. Jag hade en bild hur det skulle vara på festivaler men den stämde inte riktigt. Det var inte alls jobbigt att sova i tält, bara tidigt på morgonen när solen gassade och man fick stiga upp och lägga sig i skuggan. Bajamajorna var hyffsat rena förutom att pappret tog slut så fort. Toapapper ska jag ta med mig till nästa festival. Skräp skräp skräp var det i mängder. Vi tältade på Viksgårdscampingen som är lugnare än Stora campingen. Det stank inte äckligt piss, sopor och spya tack och lov. Den rekomenderar jag till alla.



Första dagen vann jag och Gräsberg tröjor som vi fulade oss med! Hahahahaaha....japp de hade vi på oss hela dagen. Visst är vi döläckra? =P Vi är ett ruggigt team vi, inte sant Gräso!? =)


Fredagen spenderades några timmar en liten bit utanför Arvika. Sandra och Oskar ville att vi skulle hälsa på dom. De hämtade upp oss (vi var inte kördugliga om man säger så). Hennes föräldrar hade ett stort hus vid vattnet. Vanlig toa, lagad mat, fika, meloner på stranden och där var där jag upplevde min största mardröm som jag bävat om att INTE få uppleva.

Vid stranden badade jag och Gräsberg en andra gång. Det var kanonväder på fredagen med. Jag har två stora fobier. Den ena är fiskar. Det var ganska jobbigt att se så mycket småfisk i stimm men ja vad fan tänkte jag, det är ju inte så att de biter mig. Vi plaskade på när jag tittar en bit bort, mot strandkanten. Jag börjar få panik. Jag frågar Gräsberg om det är en orm......min andra fobi...är ORMAR! Jo men visst, det är en ormjävel i vattnet, där jag badar! Det har alltid varit min största mardröm att ha en orm i vattnet där jag är. Jag blir panikslagen. Kravlar mig upp på Gräsberg i ren skräck. Jag darrar, har hjärtklappningar och det känns som i vilken sekund som helst att den ska slingra sig runt benet på mig. När du känner att du inte vet hur du ska ta dig förbi en ormjävel det enda du vill är att komma upp. För mig var det en ren skräck. Jag blev illamående. Vi såg inte ormen så jag går så fort jag kan upp ur vattnet. Precis vid strandkanten är ormjäveln, jag hoppar upp och ger ifrån mig världens skrik! Panik panik panik! DET VAR DET MEST VIDRIGA JAG HAR VARIT MED OM I HELA MITT LIV!



Oskar och Sandra var helt underbara. Hela hennes familj var hur genomsnälla som helst. Tack så otroligt mycket att vi fick gästa er några timmar.


Höjdpunkten under hela festivalen var fredagen då Depeche Mode skulle uppträda. Innan hade vi sett Eagles of death metal som var så roliga på scen. Man såg verkligen hur sångaren njöt av att uppträda och få sån respons av publiken. Han är inte riktigt klok han, vilken stjärna! Moahahahahaha! Låtar som I want you so hard och I got a feeling rockade fett!


Jag och Gräsberg stod inte så långt ifrån scenen när Depeche Mode spelade. Det pirrade i hela kroppen. Första gången att stå upp på en sån stor spelning gjorde mig nervös att jag inte skulle palla det. Det var ingen fara alls, jag drack inte så mycket innan för att vara klar i skallen om det skulle hända nått. Det var min bästa konsert någonsin! De var förjävla grymma alltså. Vilken scenshow, vilken närvaro vilket grymt bra band! Jag var i extas, orgasm för öronen. De spelade så många bra låtar....dom jag mest minns var när gitaristen sjöng solo med Home. Så bra!!! Enjoy the silence, Precious, Wrong och sist men inte minst då publiken gick igång rejällt! Den ultimata låten Personal Jesus! Reach Out And Touch Faith!!!!!! Draaaaaaaaaaaaaaaag! Wiiiiiii vad nöjd jag var! Ni missade nått som inte var där.


Det blev såklart massa party på kvällen. Mängder med sprit, varma öl och drag bland tälten. Högtalarna skrek ut massa låtar med Depeche Mode....I´m in heaven!!!! Jag pallade inte att göra fler collage så det är blandade bilder nedan. 



Inge bakis för fem öre dagen efter, fattar inte alls hur jag inte kunde bli det. Borde kanske börja dricka sprit istället för biran. Jag, Gräsberg, Anders och Signalkräftan Micke gick ner till sjön för att bada på förmiddagen. Lite skeptisk efter gårdagen med ormen i vattnet. Precis när jag ska gå upp ur vattnet simmar en ormjävel vid strandkanten. Jag blev så jävla förbannad! Vad är oddsen att jag ska träffa på två ormar, två dagar i sträck på olika badplatser? Denna gång blev jag bara förbannad och gick upp och kastade schampo flaskorna i marken och röt till. Min badsommar är förstörd!

Anna Ternheims spelning var underbar. Låg i skuggan och njöt. Hon är fantastisk.

Anna Ternheim



Thåström och Anna Ternheim

Festivalens andra bästa spelning var Thåströms. Hans röst får en att bli svag. Texterna i hans låtar har en mening, de är så äkta sådär direkt från hjärtat. Bilden ovan sjungen han Kärlek är för dom med Ternheim. Ruskigt bra ihop. Alla låtar han sjöng var grymma. Han avslutade spelningen med Muren, en av alla favvolåtar med Thåström. Jag älskar Thåström!


Korn

Nu börjar jag bli så trött på detta inlägg som har tagit musten ur mig att göra. Korn spelade sist. Såg inte hela spelningen men shit vad galna de var! De kan ROCKA!







Några klipp från Youtube från Arvika, inte bästa kvaliten men men....=)

Sist men inte minst, måste jag tacka MY FRIEND Gräsberg för att du släpade med mig på festivalen. Vi har haft så roligt ihop, massa med minnen och upplevelser och galna upptåg. Ser framemot nästa festival....I`ll be there!!!!!

Tack alla tält kompisar för många roliga stunder!

Festivaler is the shit!


LovE


//JessicA



I´m back in town

publicerat i Nöje



(Bilden är tagen med mobilen)

Hohoho! Nu är Börgi tillbaka med nya äventyr i bakfickan. Årliga Arvika festivalen rockade BIG TIME! Nu i efterhand kan jag inte förstå varför jag inte varit på festivaler innan, jag har missat massor med upplevelser. Helt klart att jag ska på någon fetival nästa sommar igen och grisa runt och sova i tält! Lyssna på grymma artister och dricka alkohol. Träffa på udda och galna människor och bara vara osminkat men grogg i handen och njuta av värmen som för övrigt har gjort min kropp till ett flagnande helvete.

Tell you more another day...nu dusch och filmkväll hos grannen.

KYSS


//JessicA



Arvikafestivalen

publicerat i Nöje


....here I come! Snart dax att packa mina väskor och göra mig redo för festival. Känslorna är blandade då jag aldrig varit på något liknande. Det blir nog säkert gör nice! Massor med bra band spelar och på lördag kommer nog bli den bästa dagen då Thåström spelar. Mannen jag ska gifta mig med =P Jag är i valet och kvalet om jag ska släpa med mig min kamera. Vill ju ta massa bilden ju men samtidigt jobbigt att släpa med den och vem vet om nån tar den eller att jag själv slarvar bort den? Det skulle vara en mardröm!

Ha en super duper bra helg!


Hörs på söndag!


//JessicA