Helgen i Lidköping

publicerat i Modellbilder


Öppnade precis mitt vardagsrumsfönster och håller tummarna att det ska komma in lite svalka. Nu är det för klibbigt!
Det är väl på tiden att berätta om helgen, tycker ni inte det?

Jag och my homie (Gräsberg) åkte på en roadtrip till Lidköping för att spendera en heldag på Kinnekulleträffen som anordnades genom sidan Modellbilder. Vi inväntade min vapendragare Isa som åkte från Linköping för att spendera en hel helg hemma hos Adam! I fredags blev det lite dricka (jag drack 3 öl) men de andra var i lite mer rundade former. Gräsberg höll på att ramla nedför trappan så han fick en nära döden upplevelse. På natten fick Isa för sig att vi skulle baaadaaaa! Adam var lite svår övertalad men visade oss vägen till Vänern. Gräsberg, som inte hade bada på säkert 15 år var helt lyrisk. Han skrattade och busade med oss medans Adam var på torra land. Det var helt klart ett välbehövt bad. Helt underbart bad var det, kyldes ner lite smått.


I lördags var det dax för fototräffen. Jag har varit där en gång innan och vet lite hur det ser ut. Någon jag saknade var Kjellan. Det var lite konstigt att inte han var där =( Vi hade världens toppen väder, dåligt väder när det gäller foto. Isa sminkade Linda, Sofia och mig för våra sessioner. Hennes smink smällte av värmen, jag hoppas Gums att det blev okej med sminket! Jag körde 2-3 sessioner och ska snart pilla lite på dem! Booobies! Jag och Isa badade 2 ggr för det var så extremt varmt! Jag gillar badkompisar =D ↓ Jag är lite knäpp. Jag tål inte dessa varma strålar mot min kropp men satt ändå i solen större delen. Toppen att det blev märken efter bikinin när jag därefter skulle fotas, nu känner jag ett helvete att retuschera! Jag skulle ge allt vad jag ägde och hade om jag fick reda på vad Adam tänkte när han står bredvid Linda vid husvagnen! ↑ Din blick Äääääädam!


Lite Behind the scenes bilder. Det blev lite dåligt med dom dock. I vilket fall så vart så grymt nöjd över Isas sminkning. Vi älskar färg! På tiden att kanske berätta hur jäkla bra helg jag hade! Äääääädam, Iso och reflexskärmen Paaatrik....(Nya namn) tack som faaaaaan för en super helg! Visst hade vi det sköj? Jag ville inte åka hem, jag ville vara ute på vift. Ääääädam, du är mitt guldkorn. Super duper tack att vi fick slagga hos dig en hel helg. Det kändes gött att höra att du saknade oss =) Vi saknar dig oxå!



Efter nästan 12 timmar på träffen åkte vi hem. De kalla ölen väntade på oss. Ett riktigt stort tack till Peter W som ordnade träffen och drog dit husvagnen och grillen =D När blir nästa träff?????

Väl hemma runt 23 var vi alla törstiga, jag hade tjatat efter öl hela dagen. Softade gött på balkongen. Vi babblade massa skit och hade skitskoj. Söndagen åkte jag, Iso och reflexskärmen och käkade pizza. För säkerhetens skull så drog vi och badade och solade i några timmar så de andra kände sig kördugliga. Jag och reflexen brände oss rätt mycket! Det är så synd att vi alla bor en bit bort från varandra. Vi är ett roligt gäng helt klart!

TACK ALLA för en härlig helg!


Lots of hugs!


//JessicA



Jag smälter bort

publicerat i Fotograf


Tjoflöjt!

Dålig uppdatering och jag ska bättra mig. Jag smälter bort i värmen och det är olidligt att ens sitta vid burken. Snacka om att man får handsvett till tusen. Idag har jag solat och badat vid badet vi har här i området. Mycket mysigt att busa med goa Mio. Han är ett riktigt charmtroll! För första gången fick jag några fina bilder på godingen. Han är svår att få med på bild. Han har de blåaste ögonen jag sett, helt underbara! Jag skulle dö för att få hans ögon.



Jag flagnar på näsan! Läckert. Borde kanske ta det lite lugnt att vistas i solen. Jag försöker bättra på min solbränna sen helgen, som för övrigt var kalasbra! Jag får fixa till lite bilder och berätta längre fram hur helgen var men nu pallar jag inte att fixa allt sånt. Igår var det en riktigt varm dag. På kvällen åkte jag och Gräsberg till Bomstad och badade. Drack lite kaffe och njöt. Detta med kvällsdopp lär det nog bli mycket av om värmen tänker hålla i sig! Jag lider av att se min katt må dåligt av denna värme. Hon ligger mest hela tiden stackarn. Måste fixa en kattvakt i helgen, det går bara inte att balkongdörren är stängd i flera dagar!

Nej nu är det en kalldusch....sen hem till mamma och norpa köttbullar!


Kramen



Då blev man ful

publicerat i Dagbok


Vaknade imorse och kände mig seg. Tog mig en titt i spegeln och fick en chock! Mina ögon var uppsvullna till tusen. Vad har hänt? Jag ser förjävlig ut, ögonlockerna är stora som klot och det är svårt att blinka. Toppen! Precis vad jag behöver. Jag vill inte vistas bland människor idag. Jag vill få ner svullnaden och vila. Hur ska jag lösa detta? Jag ska ju åka på road trip om några timmar! Jag har inte ens packat allt jag ska ha med, inte handlat kattmat, inte duschat inge nagellack på mina naglar. Stressen ökar. What the fuck...lägger mig och vilar nån timme eller två.
När jag vaknar kanske jag ser ut som mig.


//JessicA



Sommar

publicerat i Fotograf


God förmiddag!

Nu är det sommar, sommar, sommar trallar jag lite för mig själv och gör glädjehopp. Värmen har kommit för att stanna (man kan alltid hoppas). Igår testade jag mitt nya objektiv. Jag är grymt nöjd och vilken skärpa! Lycklig och glad.

Jag var ute och letade nya roliga locations att bli fotad och att fota på och hittade ett och annat guldställe. Det kliar i fingrarna, känns mer som ett krävande abstinens =P



Min söta lilla kalv var så nyfiken så.....testade olika skärpedjup ↓ oxå...


Nu ska jag ner till Suss och sola och bli bjuden på lunch...MUMMA!

Kram i solen


//JessicA



Nytt objektiv

publicerat i Fotograf


Idag hämtade jag ut mitt nya objektiv! Det ska jag förhoppningsvis använda flitigt under helgen...tjooohoooo! Då får jag se vad det går för som alla säger ska vara ett bra objektiv. Lycklig för stunden...


Kyss


//JessicA



Midsommar

publicerat i Nöje


Helluuuu!

Bröllop och midsommar allt på samma gång. Ja varför inte? Det blev ju hur lyckat som helst. Vädret var sådär. Typiskt på midsommar! Det regnade lite men när själva vigseln gick av stapeln så vart det uppehåll, skönt att slippa ha massa paraplyer i vägen när man ska försöka knäppa lite bilder. Marcus och Sayran strålade. De var så otroligt fina! Vigseln ägde rum på Alsters Herrgård. Tradition är att ett bröllopspar skall vigas där varje midsommar och denna gång blev det Marcus och hans bedårande fru Sayran utvalda. Det var typisk svensk midsommarfirande. Stången restes, dragspel och fioler spelades och lite dans innan stunden var kommen för bröllopet.


Mina ögon fylldes med tårar när brudgummen och hans bestman (Thure) entrade framför publiken. Snygga grabbar indeed, så stiliga. Strax därefter hördes klockor ringa och bruden fick ett stort följe av musikanter i folkdräkter. Tärnorna var super duper söta och den som strålade mest var bruden. She took my breath away. Bruden följdes av hennes bror fram till Marcus och lämnade över henne med en sån stor stolthet. Jisses min gud vad vacker hon var!



Man är nog väldigt nervös att gifta sig inför släkt och vänner och brudparet gifte sig dessutom inför alla andra åskådare. Det tycker jag är väldigt modigt gjort och de lyckades med bravur! Prästen var riktigt bra, skojig och käck. Vi sjöng allsång, eller inte jag då jag såklart var fullt upp med att fota. Jag missade ringbytet men hörde att de sa ja tillvarandra...hihihihi!



Jamen GRATTIS för attan! Äntligen fick han sin kurdiska brud! Vet ni, jag var med då han träffade henne för första gången och jag kommer ihåg hur salig han var att han träffat en sån tjej som henne. Han var borta nästan hela tiden från gänget och det förstår man NU i efterhand ;) You did the right choice Mackan!



Såklart den obligatoriska kyssen.......


Såklart lite vänner man känner...åh ett kort på mig...huuujaaaaaa! Min klänning var iallfall supersnygg =P



Gräsberg haffade stiliga Pontus som personligen blev snabbt en favvisbild från bröllopet. Bröllopsfesten ägde rum på Blomsterhult, mitt ute i skogen kändes det som. Ett typiskt ställe som andas midsommar. I väntan på paret serverades det dricka, tipspromenad och lekar. Lekarna bestod av kasta stövel, springa med en potatis och pricka en penna i en flaska. MITT lag vann eller nja, vi var snabbast som jag trodde det hela gick ut på men ack vad fel jag hade. Vi vann inte alls. Roligt som tusan var det. Till slut kom paret.....


Brudparet dansades in av henns syskon/syskonbarn. Något man aldrig hade varit med om förut. Roligt att se en annan kultur än sin egen. Spolar fram filmen lite!

Jag fick sitta vid ett mycket bra bord, så lättsamma människor som inte direkt spottar i glaset (där satt ni mig rätt). Maten var supergod och förätten var en riktig aptitretare. Lite sill, potatis, lax och såser. Sen vart det grillbuffe som var gudomligt gott. Skojade friskt med Pontus och bytte min tallrik mot hans i Pontus tal, tänkte att han inte skulle märka det...hihihihi! Jag skrattade som fan när han skulle börja äta! Han kom dock på mig, jädrans. Hela bröllopet var så bra, fina tal, överraskningar, god mat, härliga männsikor, massa alkohol, dans och RINGDANS som jag deltog i...superskoj! En så grymt duktig tjej dansade magdans fram tårtspaden till brudparet. Coolt! Det vill jag med ha på mitt bröllop.

Festen efter...går vi inte ens in på....=P

Tackar av hela mitt hjärta att jag fick vara med och fira er stora dag! Grattis till er man och fru =D


Kyss


//JessicA



Presenten

publicerat i Fotograf


Tjenis!

Vilket lyckat bröllop igår! Det var hur fint som helst. Jag tänkte jag skulle gå igenom bilderna imorgon just nu orkar jag inte sitta och pyssla med sånt. Så ska jag försöka sammanfatta bröllopet så gott jag kan. Men ni får två andra bilder så länge som jag förstorade upp och ramade in som bröllopspresent till brudparet. Det blev verkligen skitsnyggt. Hoppas hoppas att de gillar tavlorna =)





Kram


//JessicA



Trevlig midsommar!

publicerat i Nöje


Gäsp! Trött som en björn är jag och en gnutta stressad att hinna göra mig iordning inför kommande bröllop idag. Vädret ser ut att hålla i sig, inge regn idag tack! Vilken förberedelse det är med ett bröllop. Igår hjälpte jag till att duka och vilken tid det tog. Små ting kan ta en evighet. Helt klart värt det när det blev så himla mysigt och fint.


                           


De hittade verkligen ett toppenställe att ha festen på. Blomsterhult heter det. Det andas svensk sommar och passar utmärkt just för att de vigs på midsommar inför ca 1000 personer kl.12 idag. Nej, alla är inte gäster. Jag skulle skita knäck om så många tittade på. Det kommer bli så sagolikt, somrigt och väldigt speciellt. Jag kommer nog fälla en tår hur fina brudparet kommer vara. Sen blev jag riktigt jävla nöjd med presenterna jag och Gräsberg fixat så det känns ju oxå väldigt roligt. Det ska bli spännande att få ta del av kurdiska traditioner blandat med den svenska traditionen. Vem vet, man kanske dansar runt en midsommarstång idag, jisses vad det var evigheter sen sist.

Jag önskar ER alla en trevlig midsommar, ta det lugnt med nubben och för guds skull...Dont drink and drive!


Kramen


//JessicA



Är Karlstad såhär?

publicerat i Allmänt


Jag sitter och pratar med en ny bekantskap och fick denna länk om mitt älskade Kronoparken och mer därtill.
Man borde stanna upp och tänka till lite....vart är världen på väg? Accepterar vi detta våld? Jag gör det INTE! Detta händer NU, precis nu och vi ser bara på. Skrämmande.




Christer Lindèn som sjunger denna hjärtskärande låt fick sin bror ihjälkörd  av ett fyllo. Låten skrev han efter den olyckliga händelse. Ack Värmeland! Jag fick en tankeställare.


Natti


//JessicA



Korkskalle

publicerat i Allmänt


Nu har jag skaffat mig ett nytt smeknamn. Korkskalle. Dagens nöje, istället för att ta vara på solen och vara ute har Korkskallen städat precis hela dagen. Det är inte ett friskt beteende. Den obefintliga solbrännan får vänta. Duschen väntar så jag får tvätta av mig allt smuts på mig själv nu. Sen ska jag hjälpa till att bära lite högtalare inför bröllopet på fredag och så funderar jag på att shoppa sista biten till brudparet oxå. Den kommer nog bli kalasbra det. Ska försöka hinna med sista bilderna sen bröllopet jag fotade så det blir klart för framkallning. Jag vet att det dragit ut på tiden...huuuuhaaa! Så efter det är jag redo för nya bilder att pilla på!

Haa duu!


Kyss


//JessicA



Gul som solen

publicerat i Fotograf


God morgon!

Nu är det tidig morgon men jag har fått "turen" att jag snart ska somna in i dimman igen. Snart dax för operation! Dumt att det är denna vecka då jag har lite annat att pyssla med som jag känner lite halvstress för. Brainstorming igår kväll! Men men...what to do?


En liten Gerbera

Solen lyser idag, äntligen säger jag.

Dax att ringa efter skjuts...


Ha en riktigt skön dag idag alla kottar.


//JessicA



12/6-09

publicerat i Dagbok


Äntligen fredag som invigs med rena rama pissvädret. Huha så tröttsamt. Jag är så less på vädret, det gör mig frustrerad, seg och så har jag ingen ork att göra ett skit. Jag känner mest för att dra täcket över huvudet och sova. Igår var det studenten för min käre lillebror och idag gick lillsyrran ut högstadiet GRATTIS TILL ER BÅDA! Snacka om att jag varit seg i dessa dagar. Imorgon (tror jag) ska jag hjälpa lillbrorsan att flytta till sin nya lägenhet, mindre skoj. Inatt sov jag hemma hos mamma oxå. Ville inte alls vara hemma. Somnade sent och var ett levande lik imorse. Det var sista natten jag spenderade i mitt barndomshem. Mamma ska lämna MITT HEM och flytta till Gävle i slutet av juni. Jag är bra på att förtränga saker men på nått jäkla vis kommer det krypandes och man börjar inse att detta kommer ske. Det har varit mitt hem i 27 år, många minnen därifrån. Det känns inte så bra alls måste jag säga. Buhuuuuu! Känner mig lite nerstämd och det gjorde inte saken bättre att mormor ligger på sjukan efter en hjärtinfarkt häromdagen. Jag kanske borde flytta efter??? Nja Gävle är ingen toppenstad men nära till Stockholm. Nått som är säkert är att jag ska lämna Karlstad, men vart mina krassliga vingar ska bära mig vet jag ännu inte. Några förslag?


Haaa duuu!


//JessicA



Studenten

publicerat i Nöje



Idag tog min lillebror studenten så HURRA HURRA HURRA!
STORT grattis på dig och nu hoppas jag att det blir skitbra med nya lägenheten och sommarstudierna =)

Älskar dig!

Kram Lilla Storasyster



Ser ni det jag ser?

publicerat i Fotograf


...eller är det bara jag som har snuskig fantasi? Hihohiho! Visserligen skulle jag inte föredra att få en sån där vad det nu jag än syftar på. Kan ni gissa?



Trevlig kväll!


//JessicA



Hm...

publicerat i Allmänt


Jo men visst är jag så superduper duktig när jag ska knäppa bilder på min motvilliga kissekatt. Var bara tvungen att slänga upp denna för den är helt grotesk. Hade hon precis slickat rester från pizzapåsen eller? Jisses min gud så fult det kan bli...mohahahaha!

Så här ser alltså min katt Adela ut =P

Tingeling


//JessicA



Möhippa

publicerat i Nöje


I lördags, på Sveriges nationaldag var det dax för möhippa för darlingen Sayran som gifter sig på självaste midsommar. Systrarna Andersson hade fixat och donat med allt och de ska ha all creds för möhippan som blev så lyckad. Överraskningen var på ett spa där vi skålade med bubblor och ett avkopplande bad ute på terassen. Sayran blev chockad och hur överlycklig som helst, hon hade inte den blekaste aningen att få en egen möhippa!


Efter badet åkte alla hem till Marie för att lyxa till det med ännu en överraskning för Sayran. Massage. Det blandades Mojitos och vi mumsade smörgåstårta till jag blev så där äckelmätt. Jag lär mig aldrig. Vi klädde henne i Sveriges färger och hon sjöng "Du gamla du fria" som även spelades in..hihihihi! På kvällen gick vi till Månen och dansade som aldrig förr. Hon var en magnet, killarna flockades runt henne =P Jag hade jättemysigt och det ska bli skoj att bevittna vigseln på midsommar.

Kram


//JessicA



Dag/natt

publicerat i Nöje


Jag är trött, borde vid det här laget natta kudden!
Crazy.......................................................................


Natti natti eller gomorn ;)


//JessicA




Jag som trodde...

publicerat i Modellbilder


...det var vår men så pissar gud på en. Det känns mer som en blek, grå och dyster höst. Tack för den du! Det är sjukligt hur vädret påverkar människan. Jag har konstaterat att man blir lat. Väldigt lat. Fick ett ryck att dammsuga det är typ det jag gjort idag och vet ni...det är illa...I.L.L.A! Jo visst fan jag var nere en snabbis på stan förut. När jag stod vid bussen kom en så läcker väktare fram och frågade mig om det var min hund. Först tänkte jag..hahah han kör "hundtricket". Bredvid mig var det en liten liten vovve fastknuten vid en stolpe. Den darrade och var rädd den lille stackaren. Det regnade och trafiken var inte nådig mot den stackars hunden. Massvis med människor hade sagt till väktaren att vovven hade varit ensam där väldigt länge och det första som flyger i mig är att hur fan kan man lämna en liten vovve ensam, i regn! Jag tänkte för mig själv att snälla snälla att ingen har lämnat den där för de inte orkar ta hand om den. Ni skulle se hans ögon. Hjärtskärande =( Precis innan jag skulle åka kom det en alkis fram och sa att det var hans hund. Han var så berusad så han inte visste vad han hette tror jag. Det gör så illa i mig när jag ser människor som inte ska ha djur egentligen behandlar dom dumt. Ingemar hette vovven. Tack och lov att den hade en husse =)


Foto: Alf
Retusch: Jag

Kyss på dig tänkte jag när väktaren gick tillbaka till sitt "vanliga" arbete. Jag skulle ha sagt att det var min vovve eller nått. Han var så manlig, stilig och charmig. Män i uniform är fin fina grejer det. Mumma....

Angående kommentarer. Vad usla ni är........ fyyyy skäms på er. Vad beror det på? Tråkiga inlägg, dåliga bilder...bla bla bla? Tell me please

Nu har jag annat för mig...=P


//JessicA



Den jävliga droppen

publicerat i Fotograf


Detta är dagen då allt gick åt pipsvängen. Underligt. Det är bara massvis med strul med myndigheter som inte kan sina saker och gud vad överlycklig jag blev av det. NOT! Sen ska jag gifta mig oxå! Roligt va? Med en man som jag aldrig har träffat, faster snurrar bra mycket nu. Efter att hela förmiddagen var jävlig mot mig minst sagt så gav jag ett nytt försök att fota vatten. Inte blev jag gladare av det. Det blev värre, mycket värre.



Den lilla droppen, som är i sitt lilla hörn skrattar elakt åt mig och mina tappra försök. Den kändes sig nog tvingad att visa lite barmhärtighet mot mig och bestämde sig för att fastna på bild.
Bara För att vara snäll din jävla lilla fula droppe! Komisk jävla fittdag. Nu ska jag bestämt lägga mig ner och dö.

Morsning


//JessicA



Jag är fotosugen

publicerat i Fotograf


Jag vill fota som en gnu! Ge mig en modell sa jag! Jag vill ha nya bilder att pyssla med, give me give me! Vill även mer än gärna fotas oxå, fick blodad tand sen sist och vill så gärna få mina motljusbilder nångång.
Bortglömda klara bilder på darlingen Madde. Olika utförande precis som jag vill ha det! Hon är en skönhet tösabeta.






Avslutar med en bild på hennes smittande leende =D


Jag hoppas att ni har en trevlig kväll!


//JessicA