Fortsättningen

publicerat i Nöje


Börgi kan nuförtiden kalla sig den osmarta. Efter att kommit till lyan i Göteborg, där jag fick chansen att varva ner efter dagarna med klassen så tog jag några öl och inväntade att Isa skulle ringa när hon kom fram till Göteborg. Innan resan till Askim provade jag vilka skor som passade bäst till mina kläder och i all hast glömmer jag att sätta på mig ett likadant par! Så jag går iväg med en vit och en svart sko! Läckert värre! Jaja, nya modet tänkte jag för mig själv och skakade på huvudet åt mig själv, jag lyckas med allt. Isa tjöt av skratt när jag kom och var tvungen att ta kort så såhär såg det ut! ↓



Det var evigheter sen jag träffade stumpan och det är alltid roligt att träffa henne. Vi har alltid så roligt på våra galenskaper och det skulle visa sig att denna gång inte var ett undantag. Vi hade en inbokad plåtning med Andreas på lördagen och plåtningen skulle äga rum i Jörlanda hos supergoa Moa som var så genom gullig och lånade ut kläder till mig! Tusen tack!

Isa gjorde en skitsnygg sminkning i grönt, hon kan sin grej tösabeta. Jag tycker hon ska flytta hit! Här väntar vi på att bli uppplockade utav fotografen Andreas som skulle ta oss till Jörlanda. Det är alltid lite speciellt när man träffar en ny fotograf. Andreas var en mycket lättsam fotograf och lika kass humor som en annan...hahahaha!




Ja vad ska jag säga om detta nu då? Jag lärde mig att det tar längre tid än vad jag trodde att få på sig en latex catsuit! Jag skojar inte om det tog 20-30 min att få på sig den. Jag skrattade som aldrig förr. Kalkade in mig så jag var vit, drog på mig den, utan Moas hjälp hade jag varit kvar där än idag. Jag kände mig som en prinskorv, latexet var min andra hud och jag kan säga att jag gillert! Jag+ latex är en helt ny upplevelse. Jag blev minst sagt avis på Moas garderob av lack, latex, skor och alla hennes korsetter! Ville ha! Hur jag såg ut! Latex behövs smörjas för att få upp glansen om och om igen. Vilken skillnad det blev. Mumma! Korsetten var skitsnygg som jag hade över. Moa snörde den rejällt och min midja vart pyttelite...me like. Alla förberedelser tog en himla tid så det fanns inte mycket tid för fotningen. Moa skulle iväg och jobba på kvällen och Isa skulle sova tidigt för att vara pigg på hennes slutprov från kl.06.00 dagen efter som hårstylist.
Söta Moa lånade ut kläderna och jag och Andreas skulle köra vidare på kvällen, utan all stress.


Moa åkte till jobbet och vi åkte vidare mot Göteborg igen. Vi stannade till i Kode och skulle ta nått att käka på macken. Där fick jag mitt nya smeknamn. I början vägrade jag gå in på macken i det jag hade på mig! Hallå liksom....ett litet samhälle så kommer jag in där i världens fetisch outfit! Men vad gör man inte? Det var väldigt komisk måste jag säga, skyllde på att jag var på möhippa =P När vi kom ut från Statoil åkte en bil förbi med ett gäng killar och ropade LÄDERHORA! Men vad faaaaaaan...ser dom inte skillnad på läder och latex jävla idioter! Svarade nått i den stilen tillbaks och vi skrattade gött i bilen efter det.

Från att ha varit en snabbis i Moas "lada" som var nått annat som jag inte kommer ihåg, gammalt sågverk kanske det var? Så kom jag och Andreas till detta ställe ↑. Jag brast ut i skratt och skrattade läääänge åt hans "grymma location" han tittat ut. Det var en vägg! Vi körde på bra länge och jag hoppas det kan bli några bra bilder från plåtningen. Det är inte lätt att posera i 20 cm höga klackar. Varenda liten sten man trampar på tappar man balansen och jag var livrädd att trampa snett och bryta fötterna. Vi fick även vissa blickar på oss, nattbussen stannade till, ett fyllo satte sig bredvid oss och ett gäng killar smygtittade. Andreas skjutsade hem mig runt 03.00 där nånstans. Jag var så trött och skulle upp tidigt dagen efter.

Snacka om jag var trött dagen efter. Jag ville bara ligga och sova. Planen för hela vistelsen från början var att jag skulle sitta hårmodell för Isas slutprov. Jag hann med massa annat roligt oxå! Det var en väldigt vacker "bruduppsättning" och sminket var mycket fint. Jag kände mig bara så usel och trött som jag festat konstant i en vecka. Jag gjorde dessvärre ingen bra prestation vid fotograferingen. Jag är jätteledsen Isa! Jag önskar att det finns en bild som vart bra på ynka 5 minuters plåtningen =( Jag ville så gärna att hon skulle få bra bilder till hennes portfolio och bra betyg men jag tror jag klantade mig. I vilket fall hade jag skitskoj med dig gumman och jag ser framemot tills nästa gång vi ses!!!


Avslutar med en fulert filmklipp på mig =P

Klicka här för att se det!
 

Kyss


//JessicA




Första dagarna

publicerat i Nöje


Hejsan svejsan!

I´m back in town finally! Jag älskar att vara på resande fot och brukar inte vilja åka hem där jag befinner mig. Absolut det är skönt att vara borta men dessto skönare att komma hem. Hem är alltid hem. Denna gång ville jag verkligen inte åka hem. Inte hem till sitt "vanliga" liv där livet tycks mest bestå av räkningar och alla måsten jag förträngde under min vistelse i Göteborg som varade i hela 8 dagar!

Om jag haft det bra? Vad fan tror du? ;) Jag har haft det så grymt bra....tihi....

Första delen kommer här....(väntar på lite mer bilder som KANSKE kan vara skojsigt att visa).

Dag 1

Dagen var en onsdag. En ruskigt tidig sådan. Jag kom upp ur bingen men kände mig som ett lik. Det är för tidigt att åka tåg vid 6 på morgonen. Vid tågstationen mötte jag upp min lillasysters klass där jag under 3 dagar skulle vara en vuxen och hålla koll på skitungarna under deras klassresa. Betalt boende på hotell, mat, sevärdigheter, Lisseberg och allt annat omkring kunde man ju inte tacka nej till, speciellt inte när jag fick höra att min vän Marie skulle med! Vad roligt vi hade!

PÅ tåget spelade vi kort, babblade och garvade en hel del. Väl framme i Göteborg tog vi bussen till hotellet. Helt okej hotell som låg ganska centralt. Jag delade rum med en mor och hennes dotter som kom att visa sig att vi spenderade nästintill hela Gbg vistelsen tillsammans med Marie oxå såklart. Underbara personer, så lättsamma! Vid 12 tiden var vi framme vid Älvsborgs Nya fästning. Vad vackert det var! Murar överallt, små äldre hus, grindar och massa annat roligt. Det blåste en hel del men solen lyste under hela dagen. " Vi hade iallafall tur med vädret" =P På kvällen spelade vi bowling och Marie vann första omgången över alla andra, grymm hon är. Jag var riktigt stolt över mig själv, jag fick in 4 strike! Skönt att kunna glänsa lite...ibland. På kvällskvisten tog jag, Marie och klassens mentor en öl i baren på hotellet efter jag och Marie hade spelat biljard och pingis med en del från klassen. Läggdax runt 01.00 för att hinna med frukosten på morgonen och alla aktiviteter.

Dag 2

Frukosten var smaskig. Äter aldrig frukost annars men vem kan motstå hotellfrukost? PÅ dagens schema var Universeum och Lisseberg. Universeum var häftigt. Som ni vet har Börgi en extremt fiskfobi. Det ryste i hela mig under hela tiden när jag gick där. Fyyy fan säger jag bara! Våra fiskar vi har i vattnen, bläckfiskar, hajar, ormar, spindlar och allt annat skit. Men, en upplevelse helt klart. Besök det vett ja! Årliga vistelsen till Lisseberg avklarades tidigt i år. Köpte åkband och åkte som en tok. Älskar karuseller. Spenderade många timmar där. Jag orkade inte släpa på min kamera så därför inga bilder av resten av vistelsen. Under hela vistelsen med klassen hade jag en extrem magvärk. Jag trodde jag skulle svimma vissa gånger. Jag såg bokstavligt talat ut att vara i 6:e månaden. Jag var så obekväm i allt jag hade på mig och ville mest vila magen =( Det var fruktansvärt. Tur gick det över till helgen då jag hade en inbokad, konstig plåtning...huuujaaaa!

Dag 3

Tåget hem gick runt 17 men lilla jag hade ju planer för hela helgen så jag sa hej svejs till klassen och spatserade på Göteborgs gator till mitt boende. Dagen 3 regnade det som fan så Paddan blev inställd inte mig emot. Paddan är ju så tråkig. Spenderade tid med köpglada töser tills tåget skulle gå. Till slut var jag helt ensam. Ingen stress mer, bara jag och en tom lägenhet med ingen uppkoppling för nätet...skit.


Efter ha landat i lyan korkade jag upp en öl och njöt på balkongen. Det var LUGNT. Wonderful. Strax efter det ringde det...jag åkte iväg...och sov inte hemma...more to come =P


Kyss


//JessicA




Full rulle

publicerat i Allmänt


Nu sitter jag här och avnjuter ett glas vin på balkongen hemma hos faster i Göteborg. Jag lyckades till slut att komma in på nätverket! Hatar tekniska prylar. Jag får ta att jag loggas ut hela tiden dock är det väldigt irreterande. Det blev ändrade planer idag. Egentligen skulle jag åkt till Magda men hon är på väg hit istället. Vi planerar att surpla lite vin/öl ikväll på nån mysig uteservering i stan. Äta en bit mat skulle inte sitta helt fel heller. Ikväll ska jag njuta och ta det så lugnt. Behöver varva ner efter dessa intensiva dagarna i Götet.



Oooooppsssss nu är Magda och Andreas (som fotade mig igår) här så jag är tvungen att sluta!

Hej svejs!


Kram


//JessicA



Fina grejer

publicerat i Dagbok


Tjaba tjena hallå!

Internet! Vad jag saknat internet. Vad ska man egentligen göra utan nätet? Det är bra grejer minsann! Jag befinner mig fortfarande i Göteborg sen i onsdags och jag stormtrivs! Vill inte hem! Pimplar lite öl med min personliga och underbara MUA (make-up artist) ISA! Vi sitter i Askim och snyltar på en annans trådlösa nätverk and I kind of like it......a lot! Jag försökte i timmar att klura ut hur jag skulle göra med det oskyddade nätverket hemma hos faster men icke det ville fungera. Jag prövade allt.

Imorgon blir det fina grejer........lite fotning med mig i huvudrollen. Vill inte avslöja vad dock =) Ska försöka få till lite behind the scenes bilder men lövar inget! Crazy................


Have to goooooooo


//JessicA






 

05.13

publicerat i Nöje


Urk....05.10 och här sitter jag och ska snart göra mig redo för att åka ner till Göteborg. Så...ha en superbra vecka. Som det ser ut nu kommer jag inte ha tillgång till internet =P Bloggar igen när jag hittar ett nät!

Tjingeling


//JessicA



Musa

publicerat i Dagbok


Varför föddes jag inte till man?

Den där musen man har som man måste leva med i hela sitt liv kan sällan vara helt utan bekymmer. Har män problem med sin snorre? Vi kvinnor få stå ut med mens, svamp, infektioner, föda barn, torra slemhinnor, sprickor, obalans med Ph-värdet och sist men inte minst cellprovstagning om jag nu ska nämna en liten del av alla problem som kan uppstå med musa! Idag var dagen för ny cellprovstagning. I september förra året opererades jag för lite cellförändringar, inget farligt på något vis. Jag klagade inte när jag blev sövd...det var hur gött som helst! Men men...tillbaka till ämnet.

Slängde av mig mina kläder i det kala rummet och väntade på gynekologerna. Man känner sig inte direkt så bekväm med bar underkropp och påpälsad däruppe. Jag har inga som helst problem att göra undersökningar men det är en viss knepig känsla ändå. För första gången tittade de med ett mikroskop in i min mus. Tittade ner och det lilla man såg var en man tittandes i mickroskåpet och ett grönt ljus mot musa. Jag låg och funderade på hur det ser ut när det blir så förstorat...hehe...tänkte lite att det kanske är som macrofoto! Jo men visst sörru...vad har jag inte då? Nya cellförändringar som jag IGEN ska operera bort. Dessa undersökningar ska jag hålla på med i 18 år! Positivt att jag får uppleva att bli sövd igen, det är en helt underbar känsla! Kvinnor är knepiga varelser.

Mjo...annars har jag varit riktigt duktig och retuscherad en hel hög med bröllopsbilder *klappar mig själv på axeln*. 

Snart bär det av mot Götet! Dock har jag inte planerat vart jag ska bo under helgen...hohoho!


Kram


//JessicA



Soft dag

publicerat i Allmänt


Jisses vad jag har softat gärnet idag. Spenderade hela 6 timmar i solen och ni kan ju tänka er att jag ser ut som en överkokt kräfta om kräftor kan bli överkokta satt säga. My boobs är kritvita så nu ska jag fortsätta att sola nude på min balkong så jag slipper dessa fula ränder! Spenderade dagen hemma hos Susanne med massa lapande av sol och de bjöd mig på lite (jag åt massor) käk. Spagetti och nån superduper god kycklingröra/sås. Jag trodde jag skulle somna i solstolen där ett tag. Det har varit en riktigt slappar dag, en dag du bara har varit och en dag du inte haft ångest för att du inte gjort nått. Var så duktig att jag färgade bort mina gråa hår för en stund sen. Jag avnjöt en lång dusch, rakade benen ect och peelade mig. Huden är som silke. Nu sitter jag i soffan med laptopen i knät och fötterna har jag satt i bubbelbad. Nu ska fötterna få sig en redig omgång. 


Natti natti


//JessicA



16 maj

publicerat i Allmänt


Hejsan hej!

Tröttare än jag kunde man inte vara igår. Jag fick uppdraget att fota Jenny & Ölmes bröllop som ägde rum igår. Vädret var helt okej, blåste lite lite och det kom en liten regnskur men annars var det jättefint väder igår. Jag och Susanne tog följe ner till Jenny för att dokumentera förberedelserna och Susanne fixade Jennys hår jättefint! Vilka lockar hon fick, så vacker blev hon. Innan vigsel gick vi till muset och fotade lite. Det är bra vackert därborta.


Vigseln var över på ca 1 minut. De gifte sig borgligt och det gick undan kan jag lova! Stå still så jag hinner med att fota kyssen var det ungefär! Hehehehe.. jag ska gå igenom bilderna senare ikväll för man kan ju inte sitta inne när det är sån fint väder! De bjöd på en supergod smörgåstårta och bland den godaste bröllopstårtan jag ätit. Vanligtvis ogillar jag bröllopstårtor men denna vad riktigt god.

Igår kväll gick jag över till Sayran och tittade lite lätt på Eurovison och jag tycker rätt låt vann. Vad överlägset oxå...hejja Norge! Det lär ju vara drag i Norge idag då det är 17:e maj och att det vann igår!

Nu ska jag bli röd hemma hos Suss!

Pöss pöss


//JessicA



Första gången

publicerat i Dagbok


Hej!

I flera timmar i förmiddags softade jag och Dear Mägdi med kaffekoppen i näven. Surfade runt och chattade över msn fast vi inte ens satt mer än 2 meter från varandra. Jag älskar sällskap, jag älskar Mägdi. Hon är helt underbar. Nu står hon vid spisen och lagar värsta middagen till oss, hon är guld värld. Jajamensan...det dokumenteras för fulla muggar!Jag vill aldrig att hon ska åka hem, vem ska fixa käk till mig då? Eller väcka mig att kaffet är klart, köpa toapapper (vi snattade mycket servetter på Max igår)...hon tar hand om mig min lilla pärla =D

Efter all surplandes av kaffe så fixade vi oss snabbt för att åka och besöka vår vän Jessica Kowalska som omkom i en olycka för snart 2 år sedan. Jag har inte varit vid graven förens idag. Det kändes så underligt. Sorgset. Jag var väldigt glad att jag hade Mägdi med mig, första gången för båda av oss att besöka hennes grav. Vi tände ett ljus och satt en röd ros vid graven. Vi var även förbi min pappas grav som såg helt förjävlig ut! Namnet syntes knappt men vad ska man förvänta sig efter 23 år?




Jo men visst vett ni.....här får ni bildbevis av min naturliga hårfärg. Vissa delar ÄR vit målarfärg. Jag har hört att det är inne med grått hår ;) Köpte ny hårfärg idag men vi vart så lata för att färga min "fina" utväxt. ↓


Dont ask! ↑ Mägdi fick ett sånt sug att klättra i trädet =D

Efter kyrkogården drog vi in till stan för att smaska kaffe. Träffade på en underlig person med stavar. Han visste nog inget den mannen. Skum. Apropå skum...en god drink jag och Mägdi alltid drack i våra unga år är Knullskum. Den innehåller....Dooleys, Creme De Menthe och mjölk och den skakas så det blir mycket skum därav namnet! Komiskt att gå fram till baren och beställa Knullskum, trodde först det var ett skämt men visst så fick jag mitt Knullskum!

Maten är nu i ugnen, hungrig av dofterna från köket. Kanske utgång ikväll =) Galna ihop...igen.


Ha en trevlig kväll!


//JessicA



-Bild-

publicerat i Modellbilder


Har inget vettigt att skriva just nu så ni får en äldre bild istället =P


Foto: Andreas Stridsberg
Modell: Jag såklart


Kel på Er


//JessicA



Mitt besök var det ja

publicerat i Nöje


Mitt besök kommer! My little sweetheart Mägdi sitter i bilen och har kört vilse många gånger nu. Ibland undrar jag om hon är en äkta blondin. Hur kan man köra så vilse eller nja...FEL? Mot Strömstad, Trollhättan och nu befann hon sig utanför Färgelanda! Jisses min gud. Från Orust-Uddevalla sen är det raka spåret till soliga Karlstad. Lätt som en plätt kan man ju tycka ;)

+ Jag har tid att plocka undan lite för det ser förjävligt ut!
- Jag är ölsugen och vill inte städa, jag vill sitta å tjata massa skit!



(Midsommardagen 2008-Orust)

Ni som känner mig vet ju hur mycket jag älskar att vara spontan. Thats the shit. I 99% av fallen blir det bäst när man är spontan, enligt mig. Vi bestämde imorse över telefonen att hon skulle komma typ idag/natt om hon kör mer fel! Varför ska allt behöva planeras? Det är ju tråkigt om nått är! Jag gillar inte att ha tråkigt, jag vill ha roligt...ho ho ho! Time to gooooo....

Tjing tjong långkalsong


//JessicA



Resa igen

publicerat i Nöje


Strålande dag idag! Börgi Börg är på bra humör. Om en vecka åker jag på minisemester igen. Denna gång åker jag till mitt andra hem älskade Göteborg! Jag saknar den staden så jävla mycket. De första två nätterna bor jag och 29 andra personer på hotell, mysigt! Jag ska nämligen följa med min lillasyster och hennes klass på klassresa! Får se hur det går att hålla reda på alla skitungar. Min vapendragare Marie ska även följa med och då kan det blir hur vrickat som helst. I kind a like it...a lot! Medans barnen åker hem på fredagen stannar jag kvar under helgen. Planerat sen länge ska jag sitta hårmodell för kära Isa som har slutprov som hårstylist hela söndagen. Det kommer bli riktigt nice. Eventuellt på lördagen ska jag leka lite modell med en ny fotograf...det börjar bli liiite abstinens att stå framför kameran nu ;) Klänningarna är hur snygga som helst! Vi får se vad det blir av.

Idag kanske jag får besök också....hoppas hoppas hoppas!

Kleta ner fejjan med smink, cykla ner till kiwa och njuta av dagen!


Ha en förtrollande dag!


Kyss


//JessicA



Längtar

publicerat i Modellbilder


Fan vilken hemsk motvind jag hade imorse när jag trödde som en sate ner till Kiwa. Händerna var iskalla och stela och smart-Börgi cyklar med shorts oxå så jag antar att jag får skylla mig själv. Medvind på hemvägen. Ej att förglömma att jag är stolt över mig själv! Motion är något jag behöver och planen min efter sommaren ska jag ha kondition som en orienterare ;) Ni tror mig inte känner ja....bad bad bad...tihi!


Jag längtar efter värme. Vill vakna av att solen skiner in genom mitt sovrumsfönster, dricka morgonkaffet på balkongen med laptopen i knät. Jag längtar faktiskt tills jag blir röd, blir aldrig brun endast röd men det är ju alltid nått. Vill springa runt och leka Pamela Anderson i mina nya bikinis så fettet dallrar lite extra. Ja, det är ju det jag vill. Jag vill ligga på stranden och lapa sol och känna mig som en strandad valross. Det är inget fel med det. Valrossar är lite gulliga ändå. Jag vill spela vollyboll med avklädda, brunbrända snygga killar. Jag längtar till att få sitta i gassande sol på en uteservering och spana i massa dumt fölk. Jag vill njuta av en glass i solen och trippa runt på gator och torg i mina high heels. Längtar till alla grillfester med nära och kära in på småtimmarna. Jag längtar inte ett dugg efter mygg. Alltså....jag längtar efter sommaren mer än nånsin.

Vilket tjat det är...jag ska måla vidare!!!!!


Pöss pöss på ER


//JessicA



Bilder igen...

publicerat i Fotograf


Tjoho!

Hoppas att ni har haft en bra helg. Själv så har det varit cool lugnt för min del. Jobbade igår, slappade på soffan och var mer trött än vad jag brukar vara. Nått skit i kroppen. Inatt sov jag tolv timmar, jättegött men ryggen klagade. Frustrationen över att jag fastnade i ps och insperationen dog så fick jag ihop en ny bild till slut! Har suttit och pillat på några till men blir inte riktigt nöjd så dom får ni inte se =P. Personligen tycker jag det är dötrist att ha samma stuk på bilderna från samma fototillfälle. Jag gillar variation!





Två nya bilder på snygglot Madde!

Det blev ingen fotoutställning idag. Jag var helt enkelt för trött. Tråkigt måste jag säga för jag hade gärna gått och kikat på alla snygga foton. Förhoppningsvis kommer det en ny fotoutställning.

Dax att dra sig från burken ett tag.....gäsp gäsp...


Kram


//JessicA



Hatar rubriker

publicerat i Allmänt


Idag blir det jobb, mäta massa barnfötter och vara trevlig. Vilket lördagsnöje. Om jag orkar så ska jag ta tag i lite mer bilder och få tummen ur och städa! Jag är för lat, redigt lat! Har ni roligare planer för dagen?

Någon som känner sig sugen att följa med på Fotoutställning imorgon? =)

Time to go


//JessicA



-Behind the scenes-

publicerat i Fotograf


Det var inte riktigt min och Maddes dag igår redan från start. Vädret var sunkigt, muan var tvungen att lämna återbud, Maddes väska gick inte att öppna och där står vi...jaha...vad gör vi nu då? Tur att grabbarna grus var så snälla att vi fick leka loss i studion! Tackar tackar!

Efter hur mycket riggande i studion där jag är totalt IQ-befriad fick jag iordning på allt, eller ja...jag tror jag fick ordning på allt =P Jag är en sucker för porträtt så det var det vi skulle köra på hade vi tänkt.




Mina gummistövlar skrek efter att få komma på Maddes fötter! Internt skämt mellan mig och Madde...hehehe! Visst blev det supersnyggt? Jag skrattade som aldrig förr när vi busade runt med den makalösa outfiten. Du var så himla rolig och fruktansvärt söt sweetie!

       
( Ett litet snabbtest bara)↑

Well...tack så mycket att du ville ställa upp framför kameran snygglo!
Nu ska jag spåna bilder!

Kram

//JessicA




     

Pissväder

publicerat i Fotograf


Det sägs att det inte finns nått dåligt väder bara dåliga kläder. Typiskt att det ska spöregna idag. Planerna gick i stöpet idag för modernatur ville annat än vad jag hade tänkt mig!

           

Idag blir det massa fotning med super goa Madde! Hon är ett snygglo som heter duga. Vi hade tänkt varit ute och fota idag men som ni vet så är det pissväder. Då blir det studion för hela slanten istället. Det blir nog nice det med =)

Duschen var det ja.....

Ha en förtrollande fin dag!


//JessicA



Byta yrke?

publicerat i Allmänt


ANALSEX. JÄVLA ANALSEX. Brunhålsutforskande rostburkstänjande kolonkittlande jävla analsex. Geggväck och den åtråvärda köttrosen. Vad är meningen med att tränga in i bajhålet? 

Fick jag din uppmärksamhet nu?

Jag borde ha haft ett annat yrke än det jag har idag. När jag var 16-20 år var jag snygg som tusan. Efter man blivit trygg i sitt förhållande blir man oautomatisk fet. Om man har anlag för det. Jag har det tyvärr. Jag blev fet bokstavlit talat..
Näää...jag hade nog aldrig pallat att knulla flera killar/tjejer så mycket och dessutom på film!

I boken Jenna Jameson- att älska som en porrstjärna  skriver hon om hur ett kontrakt kan ser ut. Det var då jag fatta att jag jobbar inom fel yrke =P

Ur boken:

Analt samlag med en person av samma kön (exkl.DP & Air tight)
$ 125.000 per scen

Analt samlag med person av motsatt kön (exkl.DP & Air tight)
$ 250.000 per scen

Dubbel penetration med person av motsatt kön (exkl. Air tight)
$ 400.0000 per scen

Air tight ( Med tre personer av manskön med samtidig penetration)
$650.000 per scen

Obesrvera att det inte är per film utan per scen!

Jag vet väl att jag aldrig / eller ha kunnat jobba som porrstjärna men vilka summor de stora kvinnliga stjärnorna får! Jenna Jameson, stark och en gudomlig skönhet.

Slick


//JessicA



-Bilder-

publicerat i Fotograf


Tja!

Vaknade av att telefonen ringde, mycket! Blev inringt för lite jobb idag. Dystert och regnigt är det och jag ville så gärna sussa vidare i sängen. Jag är extremt trött nuförtiden och ständigt ont i magen. Mycket möjligt att jag råkat ut för magkatarr. Jag är ständigt hungrig...bökigt. Det känns motigt att palla sig till läkaren.

I lördags fick jag en glad överraskning. Det plingade på min dörr och där står min storebror. Helt oanmäld. Jaha...hej....det jag inte såg var att min storasyster var med för jag gick direkt och satte mig i köket för att måla klart mina naglar. Jag fick en ren chock när jag såg att hon var med! Vad fan gör du här???? Hon bor trots allt 35 mil härifrån. Då har min käre syster tagit körkort i smyg och kört ända hit för att överraska oss! Jag slängde mig över henne och gav henne en stor bamsekram! Det finns tydligen fler av oss knäppgökar i familjen =P Grattis käre syster!

Foto: Jag

Jag var väldigt uttråkad i lördags. Visst är det jobbigt när man vill göra nått men ändå inte göra nått. Oplanerat i bött så spenderade jag lördagskvällen med Ernest (jag ska försöka bättra mig att inte kalla dig för Örni Burni). Varför brukar det oftast bli roligast om man inte planerar en utekväll? Det var hur roligt som helst! Jag är inget stort fan av Blue moon bar men jag ska nog börja tänka om efter helgen. Me like....


Pöss


//JessicA



Rubrik?

publicerat i Allmänt


Nu är jag lite smått irreterad. Ska det vara så svårt att få in sina pengar nångång? Strul. Det var lite generande att komma till affären med 50-öringar förut, spargrisen är lensad! Man kan ju inte bara leva på luft och vatten, inte hur länge som helst iallafall. Sugen på kaffe är jag också.

Tyvärr så försvann ju mina bilder som jag fotade när jag var hos mormor sist då jag skulle skriva lite om hennes verksamhet. Idag så är mormor och min morbror med i tidningen...du kan läsa artikeln här. Hon är makalös min mormor. Jag önskar att jag hade bara en liten liten gnutta av hennes arbetsmoral!

Nu ska jag fortsätta stöket här hemma...URK!


//JessicA



-Sayran-

publicerat i Fotograf


Hellu!

Har ni också underbart vårväder? Här är det strålande sol och varmt och skönt. Istället för att vara ute har jag suttit med ett gäng bilder på min otroligt fina granne och vän Sayran. Igår bar det av till Skutberget för lite fotning. Angelica, också en granne var med oss och hon gjorde ett superjobb när hon hjälpte till med reflexskärmen, thank you! Utan dig hade det varit bökigt värre ;) Du kan lita på att jag ska använda dig flera gånger!


Foto: Jag

På midsommar gifter sig Marcus & Sayran! De är så otroligt kära och det lyser verkligen ren lycka av dem. Det ska bli spännande att gå på deras bröllop, en blandning av kurdiskt och svenskt. Men vad ska man ha på sig? Förutom en krans i håret =P Nått blommigt kanske? I mitten av maj ska jag fota ett bröllop. Jag är skitnervös! Tänk om jag klantar mig rejällt och det blir dåliga bilder. Jo tack, jag känner pressen =P

Men nu...duscha och lapa lite sol kanske...

Kyss


//JessicA