Mc Mens, var är du?

publicerat i Fotograf


Go kväll!

Ja jag börjar undra när det jävla Mc mensen ska komma. Jag har varit på dåligt humör hela dagen...INTE KUL! Ett tag viste jag inte alls vart jag skulle ta vägen. Hungrig, trött, ölsugen och bara allmänt trött på killar. Jag längtade efter hemlagad mat när jag kom från jobbet som min syster hade lovat mig. Fanns det mat på bordet? Noooooo! Åååååååå! Sur och grinig som ett bi och butter fastnade jag i Ps som vanligt. Godispåsen med choklad har jag inte ens rört. Ps är min bästa och tyvärr värsta vän ibland. Nu känner jag mig inte lika nedstämd längre =) undrar varför =P


Foto: Jag Modell: Linda/Avsikt

                                          
                                          (klicka för större bild)


Jag spånar på en ny plåtning med en tjej jag länge velat ha framför gluggen. Gött mos att jag är ledig den helgen. Då kanske mina egna blixtar och ny optik har kommit...hoppas hoppas hoppas! Ja okej, jag var deppig Pms kossa förut...Opps! Vad har jag gjort!?

Jag tycker det är illa...I:L:L:A att det ska vara så himla bökigt att hitta en bil jag vill ha. Det lutar åt en Audi A3 men vett å fan alltså. Förbryllad i bött är ja....nån som har nått tips/råd att ge mig?

Well well...jag har tänkt till på en sak. Jag ska avstyra en "kärleksinflamation" rätt omgående tror ja. Varför skaffa problem när man inte har några? Mohahahahhaha!


Kyss på er sötisar!


//JessicA



Helgen + Linda

publicerat i Fotograf


Shit vad jag har haft det bra lalallalalalalala! Fullt ös medvetslös (nästan). Fasiken vad gött det var att komma bort igen och vilka skojsiga saker jag har gjort oxå. Mägdi my friend lär ju vara så trött på mig nu...mohahahhaa!

Seg som en avdankad mört tog jag tåget i torsdags till Gbg och möttes upp av den superduper gulliga Andreas som hade bokat studion till min ära. Tack så mycket sweetie! På vägen till studion plockade vi upp en lika trevlig Moa som som hjälpte till med diverse saker som studion och lite kläder. Jag plåtade en mycket vacker kvinna som heter Linda alias Avsikt. Ni ska bara veta vad det har kliat i fingrarna att få sätta igång med bilderna på Linda. I love her eyes! Efter plåtningen drog jag vidare och mötte upp Mägdi och festade som aldrig förr! En gymnasie kompis vid namn Fia satt vid bordet och jag trodde nästan jag skulle trilla av pinnen för jag vart så gla å se henne efter mer än 10 år!


Foto: Jag Modell: Linda/Avsikt

Det blev ös och mera ös. Vi hamnade på Dubliners där ena shooten efter den andra slank ner och vi alla brudar var riktigt goa i gasen. Jo men vad får jag för mig då? STRIPPKLUBB! Vi drog iväg med våra ragg in på första stället där vi tyvärr rätt omgående blev utslängda tack vare att Mägdi välte massa dildos i ett vitrinskåp...bra jobbat du! Inte långt att traska till nästa klubb och där är orden slut för denna gång...;)

I fredags bar det av till Orust hem till Mägdi där vi mer eller mindre var döende, jag i alla fall. Hindrade inte oss för att vara liiite social med syskonparet Romo på fredagen. Lugnt å sansat och en tidig kväll för jag skulle ju tillbaka till Gbg för att träffa faster och gå på premiär på Guys & Dolls på lördagen. Vilken bra föreställning! Nu vill jag verkligen åka till Sthlm och gå på Cats och My fair Lady igen. Drog en vit lögn och tutade och körde mot Orust igen och surplade många öl hemma hos Magnus. Mägdi kom på natten efter hennes långpanna på jobbet. Ja jag säger då det....Kör kör kör!

Söndagen var det mest soffan hela dagen hemma hos Magnus. Vi hyrde film och gottade oss med smarrig pizza. Mot kvällen satt trion och snackade och drack öl på verandan medans regnet öste ner, det var himla mysigt faktiskt. Jag har alltid så himla skoj när jag sammandrabbas med Mägdi, hon är min lilla sockertopp! Nu väntar jag på att de ska komma och besöka mig nästa gång, fast det är roligare att åka och hälsa på dom!

Kom hem sent i måndags med tåget och sitter som en galning nu och letar bil, jag är så förvirrad vad jag vill ha för bil. De jag vill ha är för dyra och de andra tycker är jag inte lika sugen på, bökigt! Det kommer sluta med att jag köper studioutrustning för hela slanten hahahaha!

Nu ska jag gå in och väcka lillsyrran, hon ska laga lunchlåda till mig idag. Visst är hon bäst?


Kram på Er


//JessicA



Snabbis

publicerat i Allmänt


Det blir en snabb updades så här på morgonkvisten.
I eftermiddag åker jag till mitt andra hem Göteborg och har en tokplanerad vistelse med lite fotning, musikal, utgång, hästtävling och en och annan shoppingtur hade jag tänkt att få till. Ingen lugn helg direkt. Jag ska försöka ta lite bilder när jag är borta men lovar inget, är rätt kass på det! Innan dess är det jobbet som väntar. Internet kommer vara en bristvara I think så om jag inte skriver något så är det på grund av det. Jag är åter hemma på måndag nångång....ni får ha en toppen helg...det ska jag fasiken ha =D Wiii!

Kram kram


//JessicA



Dagens lunch

publicerat i Allmänt


Hellu!

Jag är så förbannat trött. Det blev en sen natt igår framför burken. Det skulle ha varit min lediga dag och min städ dag inför Göteborgsresan. Nopp så blev det inte alls. Jag fick pallra mig upp imorse och sticka och jobba! Några få timmars sömn inatt så jag är så mör nu. Idag blev jag den som blev hackad på jobbet. Dels för jag kan äta sjukliga mängder mat utan att bli för mätt. Som idag på lunchen käkade jag en vanlig Big Mac meny och ytterligare 2 Big Macs! Jag förstår inte hur jag får i mig all mat! Längtade hem till soffan efter det kan jag lova.



Rolig städning jag har framför mig. Avlopp som ska rensas, diska, vika tvätt, dammsuga och bädda rent. Jag vill bara ligga i soffan och mysa ju! Plikten kallar...


//JessicA



Second hand

publicerat i Åsikter & funderingar


Skumma saker händer i mitt liv just nu. Det är som en Domino effekt av killar som svärmar runt mig. Utsrålar jag någon slags "take me to beed or loose me forever"? Personer jag inte ens har haft en sexuell tanke om någonsin vill ha kontakt med mig...nu av alla tillfällen! What the fuck? Lyser det en neonskylt SINGEL i pannan på mig eller?

Pizzabagaren, grannen, en förre detta KK, min förra chefs sambo och jag just det...en dejtfriend vars kompis tydligen är lite "efter" mig numer. Vad är det som händer egentligen? Vad gör jag? Varför nu? Jag fattar ZERO!

Det måste vara den "blinkande neonskylten i pannan" som får pöjkarna på G. Jag vet inte alls annars. Kan det bero på att det är mörkare tider, killarna vill ha nått fettigt att hålla om? Sommaren är slut nu. De har säkert samma ensamhetskänsla som en tjej kan ha. "Jag är singel och det är jobbigt nu när vi går mot mörkare tider". Det är samma skit som om sommaren vore här känner jag. Höst deppiga killar som inte hittade en tjej under sommaren så varför inte försöka "THE SECOND HAND"?

"The second hand"
är JAG-JessicA.

Jag är oftast elak, sarkastisk och driver med mig själv. Men ärligt...jag känner mig ofta som "the second hand". Jag är ärlig, det är så jag känner många gånger. Jag accepterar det med. Dumt eller inte vad vet jag inte. Jag är för snäll kanske? I alla fall så när killar har det struligt i ett förhållande dras de till mig. De vill ha en sexuell förbindelse eller liknande. Ställer jag upp på det undrar ni? Det har hänt. Jag frågar mig själv varför jag har gjort det och frågar alltid männen varför de vänstrar. Jag tror inte längre på en enda kille! Inte nog med dessa män som vill vara otrogna med mig så har vi dessa killar som gjort slut med sina flickor.

Vem tyr de sig till tror ni? Ni vet mitt namn tror jag! Jag stöttar, tröstar och umgås med dom och är så glad att få min killkompis tillbaka. Man umgås i några månader och vipps så hittar killarna en ny tjej ocj JAG är som bortblåst! Jag dög under tiden du mådde dåligt, men nu då? När DU har ditt på ditt torra. Vart är jag i ditt liv? Jag betyder inte lika mycket längre. Jag är van, jag tar inte åt mig att någon hittat kärleken och vill spendera så mycket tid som möjligt med sin älskade. I knooow! Jag blir oftast väldigt besviken på mina killkompisar.
Besvikelsen sätter sina spår. Jag verkligen älskar mina killpolare deluxe. Jag önskar såklart de bästa för dom. Varför är det så svårt att ens försöka hålla kontakten? Varför får ni MIG att känna mig som "the second hand"?

Mer eller mindre är jag riktigt trött att vara "the second hand" JessicA!

SKÄRP ER!


//JessicA




-Pics-

publicerat i Fotograf


Go afton mitt fölk!

Blogg.se kukar ur som fan just idag när jag tänkte pyssla ihop en liiten finare blogg åt my dear friend Mägdi. Vi båda är vädurar som förföljs av orättvisor, otur och eviga problem ;) Jag tar igen det imörn med hennes blogg. 

Knepigt nog så kunde jag ladda upp bilder på min blogg (?).

De sista på Elina kommer här.....








Foto: Jag Modell: Elina Mua: Jeanette Melwinsson


Löve me please


//JessicA



Helga

publicerat i Fotograf


Härliga måndag!

Helgen har varit bra, superskönt att ha varit ledig. Planer som att städa gick i vanlig ordning i stöpet. Det är så typiskt mig. I lördags fick jag mysigt besök av Millimus och fabror Melker. Vilken guldklimp! Han är sååå gooo den lilla krabaten. Det ska bli riktigt skoj att få fota gossen lite längre fram =D

Vad har jag annars haft för mig? Njutigt av min lediga helg. Det blev lite raj raj i lördags hemma hos Gräsberg. Det blev en hyffsat tidig kväll, planerna var väl att åka ner till byn och spela lite biljard men klockan blev för mycket. Skönt att komma i säng i hyffsad tid. Seg som en mört var jag igår, det var soffan för hela slanten!

Snart bär det av till Göteborg i några dagar. Det ska bli skitskoj att gå på musikal och träffa my honey Mägdi! Nu var det alltför länge sen jag flydde hemmet hihihihihi! Ser så framemot helgen som kommer!

Dax för duschen och jobbet!


Tjing!


//JessicA



 

Mitt kluriga utseende

publicerat i Allmänt


Vi leker med tanken...okej?

Om du fick bestämma...vilka skönhetsoperationer skulle du vilja göra i ditt ansikte?





Nja...........eller inte......

1. För det första skulle jag vilja ha fylliga läppar. Den behöver inte vara stora jag vill ha mer fylliga läppar, ja du vet mer plutiga och sexigare. Men visst är det konstigt att min mun är så liten jämfört med mina breeeeda käkar!? Åh i munnen kommer det in en k*k...konstigt nog ;)

2. Jag skulle vilja slipa ner käkbenen så jag får ett mer äggformat ansikte. Sliiipa sliiipa slippa ner brosket å shit! Vet inte ens om det är möjligt! Men ja, jag kanske inte alltid kommer överens med min ansiktsform. Jag vill ha en anisiktform smalare helt enkelt. Jag gillar inte käkarna.

3. Kinder kinder kinder!!!! Ni ska bara veta genom hela mitt liv jag önskade att de var borta! Jag accepterar dom mer än mina manliga käkar =P Eller inte! Jag har blivit kallad så mycket genom åren pga mina stora runda kinder och ja tyvärr har jag dessa fettbollar. Kan man fettsuga egentligen kinder? =P Mina kinder är bland de värsta jag mådde dåligt över under min tonåringstid! Höga kindben...thats me!

4. Jag kan få grisnäsa på bild.

En fotograf/vän (numer en avdankad toffel)  sa en gång att jag hade ett klurigt utseende....jag frågade den mannen om det var positivt eller negativt. Det är väl positivt sa han medans jag satt och bara försökte att få mina fingrar att svara. Tack för den ditt pucko! Idag, för 1 år sedan håller jag med han.....jag har klurit uteseende och kan tydligen vara en klurig persson.

Vad skulle du vilja förändra i ditt uteseende?


//JessicA



Det går bra nu

publicerat i Fotograf


Men tjenare!

Här har ni en extremt glad Börgi som skriver! Jag sa i början av året att detta skulle bli mitt år men det första halvåret var sunkigt, deppigt och påfrestande. Jag mådde inget vidare alls i alla aspekter av mitt liv. Sant, ibland ville jag bara typ dö. Fuck detta är återigen INTE mitt år tänkte jag. De andra halvåret som pågår nu är det helt tvärtom!

Man kanske inte får ett helt år som man tror kommer bli bra men de få dagar/veckor/månader man kan få liiiite tur i livet, just där befinner jag mig NU! Sista halvåret av "mitt år" har jag fått fast anställning och trivs som fisken i vattnet. Jag har tagit ett "litet" kliv att utvecklas i mitt fotande som bara kommer bli bättre som tur är. När man väl kan cykla så cyklar man typ ;) Fota är min nya passion som ersatt inredning som var min hobby, mitt allt min framtid. Sjukt nog har jag inte inrett mitt hem sen det tog slut med mitt senaste X. Tack och lov måste jag tillägga. Jag var manisk! Det var ännu dyrare hobby...eller nja.....det beror hur man ser på saken =P

Livet känns så mycket lättare på något sätt. Jag har mina vänner (som jag ser alltför sällan), jag har ett fast jobb, jag har en PIIIIIP vän, jag sparar pengar för två resor nästa vår och höst. Fan det slog mig...börjar jag bli vuxen? Jag rider på vågen av ren lycka, vare sig den håller i sig en dag eller längre så ska jag bara njuta! I kind a like it!


//JessicA *Happy*




Julbord

publicerat i Nöje


Nu är det bokat för årets julbord och det blir inga mindre än Starboys som ska förgylla min och mina underbara arbetskömpisar på en oförglömlig kväll! I år har de sin alldeles egna show och jag är ett stort fan! De är helt jävla underbara! I 2 år har jag sett dem på after work och julbord och jag njuter varje gång. Galenskaparna ligger i lä vill jag löva! Alla kanske inte känner igenom dom? De är mer lokala kändisar I Think.

Foto: www.fotografmartin.nu


Ni har väl sett Smala Sussie? Två av grabbarna är med i den filmen såsom Pölsa och Micke 13. Nu på fredag är det premiär för Bröllopsfotografen där min absoluta favvis Björn Starrin har huvudrollen! Han och jag har delat scen vid julborden på de senaste 2 åren och jag blir lite ledsen i ögat om han inte har sångtävling som tidigare år där jag som bäst kommit 3:a...det ni...mohahahahaha! I löööve him! Faaaaaaan att han är upptagen ;) Helt klart en grabb men min humor och utseende! Vi försöker sammla ihop ett gäng för att se Bröllopsfotografen och jag kommer skratta så jag dör (mitt skratt är hemskt när jag sätter igång), vill ni med?


Jippi!


//JessicA

P.s Fortsätt att ge min feedback nu D.s



My dreams

publicerat i Allmänt


My dreams. En av drömmarna är inte alls långt ifrån. Den är så nära och jag håller mina tummar för att den ska slå in. Drömmen är att glida runt i en leopard mönstrad bil! Mönster må hända få vänta men att få köpa en nyare bil är en drömm just nu. Tänk att slippa att åka buss, ha en bil som håller (inte med min otur men ändå)....det är en drömm för mig just nu! Gamla Bettan ska skrotas och en ny pärla ska komma...förhoppningsvis. Inte visste jag att de på banken jobbar så sent på kvällen. Pratade nyss med dom och det ser lovande ut =)
 
Den andra drömmen är att skaffa studioblixtar. Jag har tittat runt på massvis med olika blixtar och shit vad det finns grejer. Det skulle vara himla nice att slippa vara så beroende av fölk!!! Det pirrar lite i magen att jag kanske har blixtar snart och då jävlar gött fölk ska jag fota som bara den! Jag försöker inte vara "för glad" då jag vet att Börgi har sån oflyt med mycket och drömmarna krossas. Jag ber till ett högre väsen att det går igenom, BÖRGI NEED THIS!!!

Håll tummarna nu för mig!!!!


Kyyyssss!


//JessicA

Edit: Fick redan besked från banken....JAG ÄR BEVILJAD LÅÅÅÅN! Fatta vad glad jag är!!!! Wiiiiiiiihooooooo!




Feedback

publicerat i Allmänt


Som ni vet har jag haft en rejäl svacka att skriva i bloggen. Nu har jag postat lite inlägg för att försöka få lusten tillbaka. Lusten är mer nu än vad den var för en vecka sedan.

Jag har ingen aning om vart ni läsare kommer ifrån. Vissa vet jag ju såklart ;) bortsett från det skulle jag vilja att ni som läser min blogg svarar på lite frågor. Ni väljer själv om ni vill vara anonyma eller ej =)

Frågor:

1. Ålder
2. Man eller kvinna
3. Vart bor du?
4. Varför läser du min blogg?
5. Är det något du saknar som du vill jag ska skriva om/visa bilder?
6. Vad är negativt i bloggen/skrivandet/bilder ect?
7. Vad tycker du är mest intressant att ta del av på min blogg?
8. Har du några tips hur jag ska bli mer possitiv att skriva mer inlägg på bloggen?
9. Hur ser din livssituation ut? Jobbar du/pluggar/arbetslös ect
10. Du läser min blogg, varför skriver du inte mer kommentarer?
11. Har vi träffats?


Jag uppmanar både de jag känner och inte känner att svara på dessa frågor så kanske jag blir en bättre bloggare. FEEDBACK PLEASE!


//JessicA








Bloopers

publicerat i Modellbilder


Jag fick mer smak efter jag lagt upp före/efter bilder och letade som en tok efter massa bilder på mig som inte är så lyckade minst sagt. Bloopers. Det finns så många från varje söt fotograf /behöver tillåtelse att visa bilderna så jag orkade inte bry mig om mer nyare bilder. Här är ett gäng gamla som tusan bilder på mig i olika...hm...ja....bilder på mig!!! Jag lade själv märke till att jag skrattar i varje session, på massor av bilder! Det är ju tecken på att jag alltid har det så förbannat roligt framför gluggen!

Ni söta personer som sagt att jag blir så bra på kort kan ju verkligen titta hit! Det är under om några blir bra när jag fotas mohahahahha! Det är lika bra att säga att de är direkt från kameran, alltå oretuscherade.





Lite roligt väl?


//JessicA




Före/efter bilder

publicerat i Modellbilder


Tjollahopp!

Jag tycker det är roligt att se före/efter bilder när jag surfar runt på olika fotografers bloggar. Jag hade gärna lagt ut före/efter bilder som jag själv tagit men av all respekt till modeller som inte vill ha bilder före retusch på nätet så tar jag mitt nylle istället. Bilderna är över 2 år gamla och i mitt första stadie att retuscha hihihi!

Så gott fölk...så här ser jag ut innan Ps ;)













Kram kram


//JessicA



Betalar du?

publicerat i Åsikter & funderingar


Hm...okej..jag ska göra mitt bästa efter alla öl jag råkade dricka idag ;)

Jag tänkte skriva om betalning medans jag lyssnar på Britney Spears gamla godingar. Ja jag råkade byta från avdankade Ace of base. Visseligen kanske inte Britney är "påtankad" heller...men jag bara kände för det just nu!

Med betalning menar jag inte sex tyvärr. Den biten har jag lagt av med. Det blev så jäkla många kunder när jag tog 75Kr/tim i vanliga fall och vid högtider som nyår, midommar, påsk ect så tog jag 95kr/tim för diverse sexuella handlingar. Förvisso klarade jag av ett gäng på en ynka timme för jag är så jävla bra! Det tar bara musten ur en. Och det värsta av det att det ska vara skatt på det så lilla Börgi får ju inte en krona av det hela, så varför förena nytta med nöje...mohahahhahaha!

Ja som sagt, jag tar inte betalt för sex (ironi) men jag har haft funderingar på att kanske börja ta betalt för fotografera. Jag har fått flera erbjudanden att foto barn, bröllop och modeller. Jag bara ser det så att VA! Ursäkta, vad skrev du? Självförtroendet är ju som sagt inte på topp när det gäller det. Om jag som står bakom kameran inte känner mig tillräckligt säker att levera bra bilder, kan jag då ta betalt ändå? Jag är så kluven i mig själv. Jag är ju trots allt i min utvecklingsfas och testar testar å återigen testar. Men å andra sidan så tar det tid att fota och sen ska vi inte ens diskutera efterarbetet i bilderna, tänker mest på modellfota då. Det tar tid i vilka bilder du än tar för att justera ljuset, färger och mycket mer. Jag vet inte. Jag tror jag bara skulle känna mig girig på ett sätt.

Absolut jag kan sätta barn framför kameran och få kanon bilder en efter en. OBS! Jag retuschar aldrig ett barn/unga. Men när jag typ bara gjort det några få gånger och kan inte säga hur bilderna blir. Är det fortfarande okej att ta betalt.

Vi säger såhär som ett exempel.

Vid ataljer/studio hos fotografer så är det oftast ett paketpris på ca 800 kr. Då kanske de tar ca 50-70 bilder att väla mellan. Då får du mellan 8-10 små bilder i ett fotoalbum. Jättefint som minne. Det var ju inte sååå dyrt för alla vet att det är dyrt att fotas hos en fotograf! Men de många inte vet att du får sällan dina bilder i högupplösta bilder för att förstora själv över nått fotolabb över nätet. Den fotografen du valde att fota dina barn på tar STORA SUMMOR på att få en bild förstorad. Det är så de tjänar pengar på. De lämnar såklart inte ut bilderna stora så du kan förstora dem för ca 100 kr på nätet! Och där sitter DU med kanske 3 bilder du vill ha förstorade och det kostar skjortan. Ojsan! Du kan på ett ungefär räkna med att en förstoring på 30x40 går på 1000 kr.

Vad skulle jag kunna erbjuda?

Jag kan oxå erbjuda 8-10 småbilder fast kanske inte nu i ett fotoalbum som oftas är groteska. Det som skiljer mig isåfall från ataljer att jag kan erbjuder er de bilder du vill ha som förstoringar till en bråkdel av vad det skulle kosta hos en annan forograf. Jag ger er helt enkelt en högupplöst bild. Jag tar betalt per bild du vill ha förstorad efter det kan du välja själv vilket labb på nätet du vill få dina bilder ifrån. I slutändan blir jag billigare och om jag får säga det själv, inte den oftast så tråkiga studiokänslan i era bilder!

Frågan är!?

Är det okej att ta betalt från kompisar/vänner/bekanta?

Jag blir så illa till mods när nån jag vet vill ha bilder som jag kan ta. Det känns bara så ILLA att ta betalt för det. Jag mår så dåligt. Massvis med ggr ska jag göra TFP=Time for print=Gratis=alla parter ställer upp gratis. Jag kan verkligen inte kräva betalt. Nej fy vilken hemsk känsla det skulle vara. Mina nära ställer jag ALLTID upp på TFP (Gratis) så mycket de gör för mig i livet =D Men just nu ska jag lägga på ett kol och fota mellan 3-5 barn för min hemsida!

Jag Jessica ska inte känna egentligen skuld att fota en bekants barn mot betalning. Det är ett jobb. Hur ofta jobbar du gratis? Jag tänkte ta rimliga priser om jag nu ska sätta tankarna i verket =)

VAD SKULLE DU TYCKA VAR ETT RIMLIGT PRIS FÖR EN BARNFOTOGRAFERING?


//JessicA



Söndag var de ja

publicerat i Dagbok


Efter mycket klagomål så känner sig Börgi sig lite tvingad att skriva några rader på blogga. Varför jag inte skrivit något är helt enkelt att jag inte haft lust för det. Jag har väl inte gjort nått direkt skoj heller som jag tycker har varit nått att dela med mig om...eller nja....mer att jag inte haft lust. Man kommer då å då i bloggsvackor i just i detta fallet har varit jobbigt att börja skriva igen, typ.

Under snart en vecka jag inte brytt mig om bloggen har jag funderat ändå vad jag kan tänkas skriva om. Ni ska veta att det är lite ångest varje gång man lägger upp ett inlägg vare sig det bara är en text eller bilder. Jag är ingen himla intressant person! Just nu lyssnar jag på Ace of base, hur hipp är jag på en skala hahahaha! Jag har dock funderat på att börja skriva lite mer "Åsikter och funderingar" men det sätter stopp pga att jag helt enkelt inte vet hur jag ska kunna formulera mig bra och att det ska bli en intressant läsning. Jag har även förutom bloggtorka haft svår Ps torka. Jag är tomm på ideer vad jag ska göra med bilder och då blir det ett slag mot ansiktet liksom. Det är inte kul alls. Jag tycker det blir roligare att ha både en text och bild/er i ett inlägg och det kanske kan vara lite så under veckan som varit att jag inte har några bilder att visa er. Jag borde köpa en kompakt kamera och det bums. Lite smidigare att ta med en sådan på sina äventyr hit och dit.

Nu ska jag fundera ut något att skriva för kvällens inlägg. Kanske om "Second hand" "Betalning" "Sex" eller nån bild som kanske har blivit klar. Me dont know! Jag ska försöka vara lite roligare med blogga men det tar emot tyvärr. Jag lever i vilket fall =)


Kram på er alla


//JessicA



Måndag var det ja

publicerat i Dagbok


God morgon!

Helgen min har varit fin fin. Utgång både fredag och lördag som sällan händer mig. Mycket roligt! I lördags natt var jag lite sådär extra klantig ala Börgi. Svepte ihop lite käk och skulle flytta på hemtelefonen från diskbänken när den gled ur näven som en hal ål och landade i diskvattnet. Ååååhhhhh! Den tvärdog så nu är det jag som måste köpa en ny telefon, klantarsle! Så ni som försökt ringa mig hem vet varför jag inte svarar, jag hör ingenting (ett litet internt skämt).

Jag gillar inte måndagar, har aldrig gjort det. De brukar vara så sega. Jag är ledig igen imorn och ska försöka ta tag i retuschen som inte blev av under helgen. Jag hatar att ha saker liggandes. Höppas att det blir nice.


Ni får ha en underbar dag!


Kram


//JessicA



-Elina-

publicerat i Fotograf


Snygglot Elina! 

Om jag får säga det själv så blev jag hyffsat nöjd med bilden. Elina levererar gång på gång och det är alltid ett nöje att fota tösabeta! Hon har DET! Den bästa bilden från den sessionen kommer senare, den ska bli min bästa poträttbild någonsin. Ha lite tålamod people ;)


Foto: Jag Modell: Elina Kaukosalo Mua: Jeanette Melwinson


Kyss & Smek


//JessicA



Fråga med svar

publicerat i Allmänt


Ett ord, många frågor!

*Var är din mobiltelefon?
Nånstans

*Var är din (o-)äkta hälft?

Beachen

*Ditt hår?
Blött

*Din mamma?

Stark

*Din pappa?

Död

*Det bästa du vet?
Jag

*Din dröm inatt?
Knäpp 

*Din dröm/ditt mål?

Lyckas

*Rummet du är i?
Vardagsrummet

*Din hobby?

Fotografering

*Din skräck?

Våldtagen

*Var vill du vara om 6 år?

Paradiset

*Var var du igår kväll?

Krogen

*Vad du inte är?
Tråkig

*En sak du önskar dig?

Tid

*Var växte du upp?

Karlstad

*Det sista du gjorde?

Rökte

*Dina kläder?

Sexiga

*Din tv?

Stor

*Ditt/dina husdjur
?
Katt

*Din dator?

Trög

*Ditt humör?
Party

*Saknar någon?

Pöjk

*Din bil?

Avställd

*Något du inte har på dig?

Raggsockar

*Favoritaffär
?
Ingen

*Din sommar?

Bäst

*Älskar någon?
Oerhört

*Favoritfärg?
Röd

*När skrattade du senast?
Idag

*När grät du senast?
Idag



//JessicA





Ingen rubrik

publicerat i Dagbok



Det blev ingen retuschkväll för min del igår. Det blev istället lite förfest i glada vänners lag och spontan utgång på krogen. Utgången kanske man skulle ha skippat så kanske jag inte mått så här idag urk. Kvällen var mycket trevlig iallafall =) Jag funderar på vad jag ska hitta på idag, det är ju trots allt lördag och min lediga helg. Jag borde städa men hur skoj är det. Regnet bara öser ner här, deprimerande de luxe! Jag får väl ta och korka upp en öl så blir städningen mycket roligare hehehe! Jag har inget att skriva idag...torftigt och meningslös text.


Hej hå


//JessicA



Vintage fynd

publicerat i Allmänt


Morn!

Igår efter jobbet åkte jag in till stan på jippot Tjejkväll i City. Jag ångrade mig direkt jag kom ner till stan, hur mycket fölk som helst och svetten bara lacka. Jag skulle inte handla något men jag gjorde ett riktigt fynd inne på en tillfällig Vintage butik. Kavajen bara skrek efter Börgi!


Om jag kommer använda den eller inte vet jag inte men för 100kr är det värt att bara ha den hängandes i garderoben. Jag tycker den är himla cool och det kan nog bli snygg till min skinnkjol eller mina skinnbyxor!

Ikväll blir det retuschkväll hade jag tänkt mig =)

Hej så länge


//JessicA