Jasmine #3

publicerat i Fotograf


Tja!

Här sitter jag med en uppblåst mage efter middagen jag gjorde som innehöll lite väl mycket mjölk. Komiska att jag pratade med en kompis att magen blivit bättre och att mjölk inte påverkar mig så mycket. Där fick ja tji, jävla lactos! Snart blir det bingen efter en stor skopa av frustration att mina bilder blir så suddiga på bloggen =( Det känns väldigt meningslöst att ens visa bilder då de upplevs suddiga. Men de är det inte annars, bara satt ni vet.

(Blev liiiite skarpare i miniformat)


Foto: Jag Modell: Jasmine

Det kliar extremt mycket i fingrarna att klicka hem ett nytt objektiv (som kostar mer än min månadslön) och det är grymt! Jag har fotat med det förut och skärpan är slående. Jag har t o m skickat in till Mix Megapol att jag önskar ett nytt objektiv men icke de har ringt..hehehehe! Jag ska fundera vidare...

I söndags hämtade jag ut min studiobakgrund som ska upp imörn förhoppningsvis. Borra borra borra. Det kommer underlätta en hel del under fotningarna Me like. Planerar en å annan plåtning nu under våren.

Igår hör och häpna var jag på stan i timmar. Strosade runt i affärer och fikade med min kompis Sandra som var evigheter sen jag såg...mycket trevligt att se hennes tryne ;) Jäkligt skönt att komma ut bland folk och i solens strålar. På morgonen tog jag nya prover och förhoppningsvis visar det något. Nu har jag äntligen fått tummen ur och bytt vårdcentral, den jag har nu suger och läkaren är vimsig och tar en inte på allvar. Bra val Börgi. Nu ska jag logga ut här och ringa Kyssen och få en god nattsömn =)


Natti på er


//JessicA




Elina #4

publicerat i Fotograf


Hej hopp gummisnopp!

Fint fint väder här idag och en annan ska till jobbet men innan dess ska jag ta nya blodprover och se om de hittar något nytt. Jag tvivlar dock på det..hehehe! By the way så mår min mamma jättebra. Det blev inga skador alls som tur är! Helt återställd. Jag blev lite skärrad av beskedet, min värsta mardröm är att förlora mamma.









Foto: Jag Modell: Elina

Här är lite bilder på Elina när vi testade lite motljusbilder sist. Nu vet jag inte alls när jag kan fota nästa gång. Ska nämligen skicka iväg objektivet och synksettet på service när de vägrar att fungera som det borde. Det lär väl ta veckor! Så ja, lite sur är jag över det *morr*. Thats my fucking life. Man får inte mer skit än vad man klarar av har jag hört någon säga =P

Ni får ha en underbar dag!


//JessicA




Jasmine #1

publicerat i Fotograf


Hejsan hej

Hela kvällen har jag försökt att få tankarna på annat håll (min mamma fick en stroke igår) och har helt isolerat mig i datavärlden, närmare bestämt i Ps såklart. Känns göttigt att fått så mycket gjort och mer finns det att göra. Jag gillar när tiden går fort och man slipper att tänka på omständigheterna. Man koncentrerar sig på något helt annat. Skönt.



Foto: Jag Modell: Jasmine

Här är det första bilden på Jasmine som jag tog i måndags. Jag är ett stort fan av affrohår! Jag hoppas att det ska smaka. Imorgon kommer det oxå upp nya bilder på Elina som jag trixade med ikväll sen våran plåtning sist.

Natti


//JessicA






Kortfattat

publicerat i Random Pics


Abstinensen är som bortblåst. Internet igen efter fem dagar utan nätet hemma hos kyssen. Home sweet home säger jag bara. Jag har haft sköna lediga dagar ute på Orust. Lite sådär lagom stressigt för allt man skulle göra. Fototräffen på Marstrand blev av (dock ingen fototräff)...hm...orkar inte ens gå in på det hela. Det blåster kuling vindar och jag själv var stressad för att komma hem och fixa mig för Mägdis 30-års fest. Det blev ingen fotning för mig på lördagen men jag och Jasmine körde en session igår och vädret var helt underbart! Tack så mycket gums! I hope to see you soon ;)


Foto: Jag


Kalaset blev så lyckat. Jag hade skitskoj bland gamla och nya ansikten. Party party! Jag kände mig lite risig dagen efter fast inte helt förstörd som vissa andra hohohoho! Tack Mägdi för ett sånt lyckat kalas...nästa år är det min tur att försöka överglänsa ditt och det kommer bli ruskigt svårt =)

Jag är redigt trött nu, åkte från kyssen vid 06.30 och jobbade hela dagen. Så om jag inte visar en bild idag så har jag deckat på soffan...okej? Men jag lever...*gäsp*


Kyss


//JessicA





Svårt med rubriker

publicerat i Fotograf


Hej solstrålar!

Befinner mig hemma hos kyssen på landet och har precis öppnat en kall. Solen skiner och man känner onekligen att våren är kommen. På förmiddagen pysslade vi lite med båten, rensade lite kvistar och snart ska kyssen byta mina däck på bilen. Lite senare blir det grillning...mumma! Imorgon tar jag mig en tur till Göteborg och trallar runt på fotomässan, kände inte riktigt för det idag när vädret var så fint här.

I onsdags hade jag en fotosession med Elina som jag skrev i ett tidigare inlägg. Började retuscha fler bilder i torsdags som jag blev riktigt nöjd med! Sen händer det som inte får hända. Datastrul. Hela datorn piper och stänger ner alla program/sidor utan anledning. Jag är nollställd när det gäller dators och ringer till en vän och frågar VAD FAN ÄR DET SOM ÄR FEL! Skräp i tangentbordet....huja meja vad det kan orsaka problem. Så tyvärr blev bilderna borta och jag får börja om när jag kommer hem igen. Sitter på min äckligt gammla och tröga bärbara dator där allt är helt fel. Det hade varit skoj att visa mer bilder än en för er =P

Här är den första bilden i alla fall =)



Foto: Jag Modell: Elina

Personligen gillar jag bilder väldigt mycket. Vad tycker ni? (Om nån nu får för sig att skriva en rad än att bara glutta runt...hohohoho).

By the way...det blir fotning nästa helg med modellen jag hade haft ett öga på....wiiiiihoooooo! Skitskoj! Go Börgi Go Börgi go börgi! Spännande.

Nu ska jag hålla de andra sällskap!


Kyss


//JessicA





Update

publicerat i Fotograf



Hellu!

Det är som vanligt, dålig update från mig men just idag kände jag faktiskt för att dela med mig lite. Inte för det är så intressant för jag gör typ inget annat än att jobba och sitta vid burken. I söndags åkte jag äntligen till kyssen efter hans lilla semester kan vi kalla det. Mys mys mys...oooooohooooååååå in å ut...=P Det var ett kärt återsende i allra högsta grad. Åkte hem tidigt i tisdags för jobb och jag räknade ut hur många dagar jag varit ledig sen den 16:e mars och jag tror det blev 5 dagar...work hard girl!

Påsken var bara bra. Storsyrran och mamma kom över helgen och på lördagen var vi på Tables (biljardställe) och spelade lite med syskonen...nykter och butter var jag men det är en annan femma...hehehe!

Igår hade jag Elina på besök igen för en ny fotosession där vi båda ville testa motjusbilder med blixtar. Det blev verlkigen bättre än vad jag hade hoppats på och desutom fugerade inte mitt synkset till blixtarna av en oförklarig anledning. Noooooooooo! Reserv...en sladd med en manikel på som desutom glappade och vägrade synka då och då. Toppen....

Hata mig inte nu gums ↓.....=D




Imorgon önskar jag att jag blir ledig, annars så jobbar jag såklart...kom igen Jenny!!!!
I helgen är det Fotomässa i Götet som jag tänkte gå på om jag får med mig en villig snäll själ. Kyssen är totalt ointresserad och det kan ju bli mindre kul när man själv är det. Man kanske borde kompromissa lite att jag hjälper till med hans båt innan iläggning på havet. Låter rätt rimligt. Är det nån bloggläsare som ska på fotomässan? Jag tänkte gå på lördagen...



(Klicka på bilden för att komma till hemsidan)


Om 1 vecka fyller jag år! Grattis till mig själv att det är ett år kvar till 30! Hurra hurra hurra!
Nästa helg åker jag till kyssen och på lördagen bir det partaj för en av mina bästisar som fyller 30 år...det kommer bli superkul tror jag!

Samma helg är det även en fototräff på Marstrand. Typiskt nog samma dag kompisen skall ha fest. Jag funderar på att åka några timmar på dagen då jag är sjukt sugen på att fota en modell jag haft ögonen på ett tag =D Ska maila lite mer med henne och se vad som blir av. När man ändåså är i krokarna är det dumt att inte förena nytta med nöje ;)


Näe...nu blir det genomgång av bilderna sen igår och retuscha nån hade jag tänkt. Jag blir ju trots allt borta över helgen och kommer ha ångest att inte sitta med PS med sånna bra bilder vi fick till igår!

Kramen


//JessicA




Glad påsk!

publicerat i Fotograf


GLAD PÅSK ÖNSKAR JAG ER ALLA!!!

Nu tar jag min kvast och åker till blåkulla =D

Trevlig påsk


Foto: Jag


(Klicka för större bild)



//JessicA



Snart är det påsk!

publicerat i Fotograf



Hej hej hej!

Snart är det påsk! På söndag drar jag till mitt andra hem och äntligen får jag träffa kyssen. Innan dess så är det jobbet som väntar hela helgen. Jag tänkte jag skulle köpa lite godis, äter sällan sånt där. Vad är en påsk utan godis?

Lite macrobilder jag tog för några dagar sen...lite fjädrar...





Foto: Jag


(Klicka för större bild)


Ha en super härlig påskhelg ni som är lediga =)


//JessicA