-Bild-

publicerat i Fotograf


Nu ligger jag här och väntar. Tiden går och du har inte kommit. Jag har fixat mig för natten för dig. Tänker på dig varje sekund, sekund som går. Jag vill så gärna att du vore här..kära John Blund.


Foto: Jag Modell: Sandra Asp

(Klicka för större bild)


Natti natti


//JessicA




Mina foton 2010

publicerat i Fotograf


Jag tror jag måste lägga i en högre växel nästa år för att skapa minst det tredubbla med bilder. Detta duger ju inte alls! Jag måste legat på latsidan minst sagt. Oooohh shit!

Well...mina bilder för 2010↓

Januari


Modell: Elina


Modell:
Elina


Modell: Vicky

Mars


Modell:
Sandra Asp

April




Modell: Jasmine



Modell: Elina

Juni


Modell:
Vicky


Modell: Jasmine

Juli



Modell:
Sandra Asp


Modell:
Elina



Modell:
Janina Näslund

Augusti


Modell:
Elina

September


Modell:
Emilia

Oktober


Modell:
Jasmine Sjöberg

December


Modell:
Elina


Lycka är framgång...är ni med mig.....(?)


//JessicA




God fortsättning

publicerat i Allmänt


Brummade hem imorse från Kyssen efter en mysig julhelg. Skönt skönt med lite ledighet. Jag har haft en mycket bra jul med familjen Romo fast det kändes lite konstigt att fira jul för första gången utan min egen familj. Jag av alla har brytigt jultraditionen! I vilket fall var det en härlig jul med god mat, trevliga människor och svinkallt. Juldagen lagade vi (kyssen) en smarrig måltid bestående av fläskfile med potatisgratäng. Dock fick jag nån sorts av akut frossa och blev helt risig och bara låg och frös sönder halva kvällen...inte kul =(

Piggare idag tack och lov, imorgon väntar jobbet i några dagar tills man ska ringa i klockorna och fira in det nya året...ack vad tiden går fort. Vad har ni för planer för nyår?


Min taskiga humor i lyxförpackning


Pöss


//JessicA





X-mas feeling?

publicerat i Nöje


Tjopp!

Motvilligt, men hemma från Kyssen för att göra några timmars tjänst innan ledighet igen. Värdelöst. Well well så har jag haft det mysigt på Lisseberg igår med hela klanen Romo. Kyssens föräldrar är helt underbara! De bjöd med mig på ett smaskigt julbord på Lisseberg där jag som vanligt endast kom till kallrätterna ;) Lax lax å återigen Lax är det bästa på ett julbord! Tack så enormt mycket!

Vi strosade runt bland bodarna, tittade på alla fina ljusutsmyckningar och tog en sväng till Ice Baren och fick oss en jävel Absolut Göteborg. Muuums som Maria Montiz säger!

Jag vill ha ett Air hockey spel! Det är ju så förbaskat roligt! Jag blir helt galen, så tävlingsinriktad blir jag att jag vägrar att förlora (det hände tyvärr...en gång) och jag googlade vad de ligger i pris...inte helt normalt kanske?! Jag gillar spel och det kan jag inte förneka I think...

Jag klantade mig med de övriga bilderna (sparade de i fel format) så det får endast bli denna bild fast det hade varit riktigt roligt att visa Hövdingen Ice (kyssen) och resten av klanen hohohoho!





KYSS KYSS


//JessicA




Trevlig Lucia!

publicerat i Modellbilder


Tjosan!

Nyss klar med att baka lussekatter, pepparkakor och gjort min alldeles egna glögg. Julpyntat hela lyan med röda tomtar, röda dukar och röda gardiner med hjärtan på....eller inte. Däremot har jag grovstädat lägenheten med vissa undantag i vanlig ordning. Det doftar frisk och fräscht nu...lovely. Nu jobbar jag inte en endaste helg till i år och det är rena julklappen det!


Fota: Andreas Stridsberg Modell: Jag (2007)


Något lite lurigt som jag vägrar betala för om jag inte får ta med den när jag flyttar är en super rolig faktura på 2700kr från mitt bostadsbolag KBAB gällande "byte av toastol". I helvete heller jag pröjsar för det. Ingen nämde det vid bytet att jag själv skulle stå för kostnaden. Då hade jag hellre levt med att skita i en hink eller köpt en likadan begagnad 70-tals toa som satt där. Jag bor i en hyresrätt, sådant ska ingå speciellt när man läser på deras hemsida LÄNK ...svart på vitt era jävla miffon!

Från deras hemsida

"Våtutrymmen ingår ej
Underhåll i våtutrymmen ingår inte i Plusvalssystemet utan sköts fortfarande av oss på KBAB. Likaså ansvarar vi för och byter ut dina vitvaror om de skulle gå sönder".

Däremot funderar jag starkt på att anmäla dem för sveda och värk på både kattattacken i somras (när de bytte fönster) och sist toa incidenten!!! Inte fan är det mitt fel att ha byggställningar utanför mina fönster och en osäker toalett hemma =P Fuck you KBAB!


Men ha en fortsatt trevlig Lucia!


//JessicA




Blue shit

publicerat i Fotograf


Hellu!

Sorgligt men sant så lär jag inte plåta så mycket inom den närmaste framtiden. Riktigt tråkigt men å andra sidan finns inga direkta modeller i Karlstad (i närheten) jag känner för att fota som kan ge mig insperationen jag behöver. Jag får alltid planera in fotningar när jag reser till kyssen och det början kännas lite långsökt. Om jag bara bodde i en större stad så kryllar det av snygga donnor som är mer tillgängliga. Jag fotar gärna modeller jag redan fotat men jag vill samtidigt ha nya ansikten framför gluggen.

Jag kan ju inte ha en full portfolio med bara Elina fast det är lockande hohoho!
Antingen har jag blivit riktig negativ till modellfoto eller j*vligt kräsen...svårt att avgöra just nu =/

En liten pause skadar kanske inte till nästa år, endast 20 dagar kvar ;)
Nya tag, nytt år och är dessutom vädurens år...shit pommes vad bra det kan bli =D


Foto: Jag Modell: Elina K
(Klicka för större bild/skärpa I hope)



Kyss & Smek


//JessicA




-Viktoria Milan-

publicerat i Åsikter & funderingar


Efter veckor av ekande reklam på radion från otrohetssajten ViktoriaMilan var jag bara tvungen att gå in och kika vad det är för sajt egentligen. Jag ställde frågan till mig själv. Behövs det verkligen en sajt utformad för just att ha en affär? Det kryllar med sidor där du kan vara otrogen på om det är den längtan du har. Skillnaden är väl att på ViktoriaMilan är det "samma" vilkor för parterna och inget de hymlar med..."Titta hit, var otrogen!"

Hela konceptet känns en aning absurt. Var anonym, visa inte ditt ansikte utan blur, använd ett namn du inte kan knippas till bla bla bla. Förr eller senare med största sannolikhet att din anonyma status är röjd. Någon du känner kanske ser just din bild och känner igen den och katastrofen är inom räckhåll. Med andra ord inte helt genomtänkt. En smart funktion gällande betalning att de ändrar på "fakturan/konto översikt" varje gång du gör en betalning. Ena månaden kanske det står Tandvården AB till Claes Ohlsson, vad vet jag hur det skulle se ut. De försöker göra allt för att DU inte ska bli ertappad.

Jag fejkade ett konto och hittade en knapp där det står PANIK. Lite eloge och ett gott skratt fick jag för när jag tryckte på knappen så kom jag fort som tusan till Youtube! Kan bara föreställa mig hur den funktionen används flitigt! Shit nu kommer h*n....Panik knappen...klick klick...nä jag kollar bara lite Youtube klipp =/

Med mycket spykänslor av alla dessa män på 1 dygn (ej medlem längre såklart) som mailat/flirtat med mig utan att ens sett en bild på mig vill få kontakt är vidrigt. Jag ger sidan bakläxa och mina spyor i ett brev på posten.


Vad tycker ni om detta?


//JessicA







Update

publicerat i Fotograf


Wii är förbaskat sköj och beroende framkallande! Igår efter jobbet åkte jag och Jessica (arbetskamrat) hem till Jenny som oxå är en arbetskamrat för att ha en tv-spelskväll. Vi blev bjudna på tacos (mumma) och sen vart det timmar att spela mitt favoritspel Mario Kart. Jag äger fortfarande...jag är bäst! Vem vet, efter jobbet på lördag kanske jag våldgästar deras hem och kejdar fast mig i deras soffa...hohoho! Tack för en trevlig afton Birdo och Rosalina!

Från det ena till det andra har det varit dåligt med killbesök. Ryktet går väl efter min tabbe med George Cloony I think. Då är det på tiden att kanske skicka ett gulligt sms till Depp eller Pitt. Vad önskar jag mig just nu...hm... ;)

Bortsett från mina kommande sms jag lär skicka så har Börgi Börg varit suverän idag. Jag har skickat in massa ansökningar på jobb! Tack tack för applåderna jag hör. Jag tänker inte förlora mina guldstjärnor jag samlat på mig, det vore ju riktigt BAD BAD BAD. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Rensat bort lite tåludd mellan tårna med min lyxiga miniborste i förkromat stål. Mysigt värre.

Imörn är jag ledig och jag har beslutsångest vad jag jag ska göra. Jag tänkte möblera om hemma men jag börjar inse hur mycket Karlssons klister det lär gå åt för att klistra upp mina möbler i taket då fotoprylarna vill bli fetare och fetare och därigenom vill ta mer plats för att glänsa och eller exponeras rätt för att få mer jobb. Vad vet jag. Kan bara garantera att det inte är en lek att dela en liten 2:a med andra fria viljor.
Huja meja liksöööm.

Jag känner mig riktigt "gla ida" kan kanske bero på att jag gjort något viktigt (?).


(Klicka för större bild)

Foto: Jag Modell: Elina


Haa duu!


//JessicA





Ska jag...ska jag inte?

publicerat i Fotograf


Funderar på att spendera lite pengar på en julklapp till mig själv. Visst att jag köpte hängselbärkassar för några dagar sedan och suget är fortfarande kvar att lyxa till min tillvaro då George Cloony hoppade ur badet när han insåg att bubblorna kom från mig. Jag undrar vad fan han hade förväntat sig? Nudlarna gick ju hyffsat bra =/

Jag önskar mig en portfolio i julklapp och min högerhand är så sugen på att få förstora lite bilder som jag ska pryda min kommande portfolio med, om jag nu får en. Klick klick klick och vips så har jag massa bilder i brevlådan. Jag vill jag vill...åååååååååå fuck! Behärska dig Qvinna!

Bilderna ser så mycket mer levande ut när man sitter och gluttar på dom som ett enda stort foto i handen. Det är fina grejer det. Tycker ni jag ska fixa en julklapp som jag faktiskt vill ha (28 bilder)?

Alla tycks babbla om vintern och julen på bloggar. Boring! Vissa har redan satt upp julgranen, gjort bakbestyr, pyntat med de äckligt fula tomtarna och en lång lista till som får tomten himself att se rött! Jag är väl den bara som ogillar stressen vad julen innebär. Julen för mig är som vilken dag som helst, med en krydda MER familj.


Foto: Jag (för flera år sedan när jag inte visste ett skvatt vad jag pysslade med).


Haa duu!


//JessicA