Ny funktion

publicerat i Allmänt


Go kväll!

Jag är så himla kass på att läsa andras bloggar. Det är rena rama djungeln. Läste nyss min favvoblogg och såg något nytt som jag tänkte skulle vara roligt att själv ha på bloggen. Bloggsvar. Det är bara att skriva en fråga och jag besvarar så gott jag kan. Hela tiden går det att läsa vad jag har svarat på frågor och vad för frågor som blivit ställda. Smidigt tycker ja!


Fråga på vett ja ;)
Om det nu fungerar oxå....


//JessicASoft dag

publicerat i Fotograf


Halloj ALLA!

Jag har haft en super soft dag idag! Gött som attan att vara ledig en fredag. Jag har "försökt" färga över mina gråa hårstrån men hårfärgen vägrade att ta...what the fuck! Reklamation kanske? Annars har jag bara gått och drällt mest hela dagen. Pillat lite här och där i hemmet, tvättat och färgat ett par supergamla jeans til mörkblått igen. Jag tror det vart helt okej faktiskt, billigt och bra om man vill få nytt liv i sina favvojeans igen!

Foto: Jag Modell: Elina

Dessutom har jag hunnit med att retuscha ett helt gäng med bilder och det känns riktigt gött. Inte så många kvar nu..hohoho! Eventuellt blir det en fotosession nu på söndag/måndag! Det är himla tråkigt att jag knappt hinner med att retuschera bilder efter plåtningar som jag gjort  för man ska hinna umgås med kyssen oxå!

Här är iallafall snygglot Elina igen..hoppas ni gillert!

Ni får ha en super duper go helg!


//JessicA
Boring deluxe

publicerat i AllmäntJag är rätt uttråkad! Jag är inte van att sluta tidigt med massa tid över. Jag fixade en ny bilnyckel till Volvot som snart ryker (jag bröt av den i kylan). Plockat lite hemma, bokat tvättid tills imörn, snackat i phönen och borde fota alla prylar som jag tänkte sälja på Tradera men örka! Mitt hår ska färgas med, det likaså att man ska känna för det. Jag försöker även få tag på en modellos för en fotoide jag vill så gärna göra i helgen. Inte alltid bra att vara impulsiv...hujaaaa! Boring boring...


Vad försöker ni göra när ni är så uttråkad att ni inte vet vart ni ska ta vägen?


//JessicALandet vs staden

publicerat i Random Pics


Hohoho!

Hemma igen från "landet"...again! Ovanligt va?
Varför är det så skönt att komma bort en stund ifrån sin vardag men alltid gött att komma hem igen? Borta bra men hemma bäst, stämmer rätt gött det. På sistonde har jag funderat mer och mer på att bosätta mig på landet. Det är inte helt min grej att leva så isolerat och alltid vara beroende av bil. Jag är en storstadsmänniska, älskar stora städer!


(Bilder från kyssens föräldrars ställe på Orust/landet)

Jag har inte så mycket kvar i lillstaden Karlstad då mamma+syrra flyttade i somras bortsett från mina vänner och mitt jobb såklart. Jag är inte den som inte vågar prova på nått nytt. Om jag INTE hade fått fast tjänst i höstas så skulle flyttlasset ha gått till huvudstaden. Prova på något nytt. Från Orust till Göteborg tar ca 35 minuter med bil så det är ju inte så farligt och jag har ju alltid längtat efter Götet sen jag flyttade därifrån (8 år sen). Det kanske är nu jag ska förändra mitt liv med nya upplevelser och utmaningar? Sunkigt att det var evigheter sen. Å andra sidan så är inte Sverige det bästa nu när det gäller jobbfronten och det skulle suga om man inte fick något jobb att försörja sig med. Det finns en utbildning jag skulle vilja gå till hösten på 3 år som jag tänkte pluggat i Sthlm om jag hade flyttat dit så det är ju en liiiiten back up plan. Tryggheten finns i Karlstad, det är trots allt MITT RIKTIGA HEM. Fast som jag säger...Karlstad finns alltid kvar. Man måste chansa för att vinna ;)


Kyss


//JessicA


Mini Vicky

publicerat i Fotograf
Hellu!

Kvällen har bestått av retusch på Vicky, bilder som tyvärr har kommit efter. Första sessionen är klar och till veckan påbörjar jag den andra, likaså andra sessionen på Elina. Det är inte så enkelt att få avstå från MIN dator för alla resor till Kyssen. Vad gör man inte för kärleken? Jag skulle vilja kombinera hobbyn + kyssen mer men har ingen direkt lösning på det hela..ännu. Ska bli gött att åka till landet imörn igen och få gosa massor med Kyssen.


Foto: Jag Modell: Vicky


Natti Natti


//JessicA
Hm...

publicerat i AllmäntJaha...

Finns det inget bättre än strul i livet? Om det vore min favorit film STRUL så hade livet alltid varit toppen av isberget som fick Titanic att sjunka. Livet är inte alltid grönt. Jag kom tillbaka från Kyssen imorse efter en oplanerad vistelse till Göteborg/Orust sen i söndags. Min faster som börjar bli till åren har haft knäppa saker för sig i sin lya. Varför klipper man av alla sladdar till lampor och till tv:n? Lägenheten var huller om buller och påsken var redan där. Kyssen Gubben, var så snäll att byta ut alla kontakter till alla lampor så hon kan använda dom igen! Hur sött är inte det? Vad jag egentligen skulle säga att jag har haft en påfrestande vistelse med besök på sjukan, fixat allt i hennes lägenhet och resa hem för jobbet kallar. Jag är trött. Det känns som det vore måndag fast det är snart torsdag.

Jag är inte döende. Fast det känns så. Provsaren från läkaren var att jag har järnbrist, (förklarar min trötthet) och att jag har blivit laktos intollerans. Tack å hej för ost!  Läkaren skulle skicka en remis till "någon som kan hormoner mer". Yeah! Se hur det går då. Jag pallar snart inte mer av svallningar!

HUR ÄR DET MED ER?//JessicAInget ämne

publicerat i Allmänt


Tja..

Jag är lite ur fokus för tillfället. Jag har haft skallebank i tre dagar och det är så olikt mig. Imörn bär det av till läkaren för 3:e gången. Då får jag se vad mina provsvar säger angående min mage och mitt förskräckliga förtids klimakterie skit! Är så stupnöjd att få dessa svallningar och en extrem uppblåst mage. Jaja... what to do liksöm?

Det har blivit ruskigt dåligt med klara bilder oxå, det gillar jag inte alls men lusten och orken har inte riktigt funnits där. Jag tittar mer på tv (sover till tv:n) än sitter vid datorn...då är jag ur form vill jag löööva. Jag är bara så enormt trött, dessa järntabletter vill inte fungera alls. Varför knapra tabletter om det inte hjälper? Järnbrist YEAH RIGHT!

Imörn ska jag shoppa lite saker som jag behöver för att ta lite bilder som jag vill ha. Då jag är ledig på fredag tänkte jag ägna mig åt att fota lite grejs hemma för att testa lite ljus, tekniker osv. Det ska bli sköj. Länge sen jag fotade saker, objekt, macro mm. Det kan vara roligt men jag "brinner" inte riktigt för det så det kan ju vara en anlednig att jag inte fotar så mycket sånt. Behöver dock nått snyggt att pryda mina väggar med..hihihihihi!


//JessicA

Tillbax

publicerat i Allmänt


Hej hej

I´m back from the öarna. Spenderat hela helgen med kyssen och myst och haft det riktigt gött. Lördagen fixade jag massa mysheter med kyssen. Det blev behandlingar i alla dess former för meningen var att jag skulle överraska kyssen med en övernattning på Selma Spa men det kom massa skit ivägen tråkigt nog så jag fixade en massa behandlingar hemma istället. Han fyller ju år idag! Grattis grattis! På kvällskvisten grilladade vi gudomliga grillspett med potatisgratäng och drack bubbelvin! Mmmmm fan vad gött det var. Det är riktigt trevligt att grilla på vintern gött fölk! Saknar kyssen redan =/

Nu ska jag leka kock och laga mat för ovanlighetens skull.


Sorry att det inte blev så långt inlägg =P


Hoppas att ni har haft en mysig helg!


//JessicA