Plåtningar

publicerat i Fotograf


Som rubriken lyder så har jag två plåtningar till veckan och båda två ska bli riktig roliga att genomföra! De olika plåtningarna skiljer sig enormt mot varandra och det gör det extra intressant att fota. Jag längtar som faaan att greppa kameran igen. Jag är lika hungrig som en hyena som är på jakt efter föda!


Foto: Jag Modell: Elina Mua: Jeanette


Tråkigt att i år igen inte kunna närvara på fototräffen i Hallstahammar. Det rör väl mig inte i ryggen så sett men jag tror jag hade kunnat haft en rolig vistelse. Främst att träffa gamla och nya ansikten och knyta kontakten med nya modeller som jag skulle vilja ha framför gluggen. I vilket fall så ser jag fram emot plåtningarna till veckan som.....I hoper blir superb! =D


//JessicA
Husdrömmar

publicerat i Åsikter & funderingar


Att jag ens skulle tänka mig att bo på landet kan vara lite svårt att förstå. Visst att bo på "landet mitt i stan" är ju en drömm men att bo på virshan är en annan femma. Lite då och då går jag in på hemnet och kollar på hus och det är helt sjukt vilka priser de ligger på =( Hur faaaaaaan har fölk råd att bo där? Gjorda av pengar kanske.


Kyssen vill inte bo i ett stort hus som en annan skulle tänka sig att göra. I vilket fall så hittade jag detta lilla hus som är så fräsht invändigt. Jag är inget FAN av röda, typiska svenska hus. Man kan alltid måla om hohoho =) I ladan skulle jag kunna ha min fotostudio/arbetsrum...detta hade varit kockrent för oss!

Utgångspriset sådär 1.695 000 kr

Huset hittar ni här.

Visst är det mysigt?


Kram


JessicA
-Blandat-

publicerat i Fotograf


God afton läsare

Jag ber om ursäkt att jag är kass på att blogga för tillfället. Det kommer ett inlägg då och då men såklart så skulle jag vilja uppdatera dagligen om lusten hade funnits. På förmiddagen klippte jag mig äntligen. Nu är jag fast besluten på att färga mitt hår till oranget/koppar! Mmmm vad det kan bli snyggt.

Det blev lite kaffetid hemma hos Suss på eftermiddagen. Trots det dåliga vädret satt vi ute medans hennes yngsta son Mio sprang runt och babbla för sig själv och med oss! Gud så söt! Jag ångrade mig att jag inte tog med min kamera..bad bad bad! Next time BÖRGI!Foto: Jag Modell: Louise

Idag har jag även "glömt bort" mina hemmasysslor som att diska, rensa badkar, dammsugit och att plocka undan massa skit som ligger. Istället har jag roat mig med bilder och har några få kvar sen Annika var här för en möhippe session. Jag ogillar att ha massa bilder som ska bli klara. Jag brukar få en sådan ångest om bilder ligger efter. Jag vill aldrig bli en sån fotograf som fotar och sedan inte fixar till bilderna inom en rimlig tid.

Jag är i valet och kvalet om jag ska åka på fototräffen i Hallstahammar nu i helgen. De andra åren har ekonomin satt käppar i hjulen och nu i år är det min jobbhelg =/ Visserligen är jag ledig på fredag och kan åka över en natt och upp tidigt i gryningen för jobbpasset kl.10 på lördagen. Hur skoj är det på en skala? Jag "kan inte" fråga om ledigt mer, dels ekonomiskt men även att jag börjar känna mig lite jobbig när jag ska byta dagar hit och dit för att kunna träffa kyssen mer eller längre. Jag tycker synd om mina kollegor och jag lär vara en böld i arslet...hehehehhe!

Jag har tagit ledigt nu på torsdag då det vankas begravning för Lulle. Min mamma kommer ner så det vore inte dumt att spendera lite tid med henne både på torsdag och fredag. What to do liksöööm? Den som lever får se.


Kramen


//JessicAHelga

publicerat i Random PicsHellu!

Vilken skön helg jag har haft! Istället för att ligga och gassa i solen fick vi mycket gjort under helgen. Vi slipade på kyssens båt, bytte fjädrar på bumbi bilen samt fixade kyssen hjulinställning och inte minst tvättade vi bilen. Dessa förbannade fåglar är pricksäkra. Klutt klutt klutt så är det massa bajs dagen efter på bilen...tröttsamt. Jag fick tummen ur och började slipa ett rätt nergånget ekbord som kommer bli supersnyggt när jag väl blir klar. Jag vill ha bordet mörkt men tydligen har inte jag en talan ;)


Well well...en intensiv helg med superb väder med grillning och lite shopping. Det är wonderful! Idag måste jag tacka en högra makt att inte mitt körkort rykte imorse....fortkörning utan dess like! Som tur var var det endast alkokontroll men jag hade annars tänkt att bjussa konstapeln på lite jordgubbar som jag smaskade i bilen på väg hem, jag undrar om det hade hjälpt hihihihi! Så tack Mellerud att jag sparade några tusingar och framförallt mitt körkort =D


Höppas att ni har haft en trevlig helg =)


Kram


//JessicA
I feel good

publicerat i Fotograf


Ojojoj vad jag inte gillar värmen. Min kroppstemperatur känns som den vore 40 grader och svetten dryper. Mina svallningar gör inte saken bättre. Jag vet inte alls hur jag ska klara av denna sommaren! Jag får skaffa mig en minipool fullt med isbitar och ligga där och leka valross. Bra tänkt där.

Annars så känns dagen toppen. Imorgon får jag äntligen träffa kyssen och hoppas på en helg med mycket LÖVE! Jag hatar att jag har lovat att hjälpa till med båten, inte lika bra tänkt där ;) Men något får man ändå göra om fjädrarna till Bumbi bilen hinner komma till helgen, då slipper jag fjäska så mycket för kyssen hohoho!Foto: Jag Modell: Annika

Nu måste jag hoppa in i duschen för andra gången idag och göra mig redo för ett arbetspass på jobbet.

Ha en underbar dag!


Löve


//JessicA
Festivaler

publicerat i Nöje


Det bidde inget Arvikafestivalen i år tyvärr. Det finns inte ett endaste band jag vill se och är inte villig att betala för det. Jag tror inte Arvika kan slå Depeche mode, Thåström, Anna Theirnhem mfl. någonsin. Däremot går jag inte lottlös. Nu planeras det för fullt för Peace & Love i Borlänge där jag får chansen att se självaste Josh från QOTSA och det är Mumma mumma mumma! Senare i sommar är biljetter bokade för Lars Winnerbäck mfl i Karlstad och då får man även ta del av Sophe Zelmani live och bara det är en ren upplevelse...and I kind a like it!
Jag blir bara sååå onani sugen!

Bortsett från de som kan musik med stråfer och sång så måste jag säga att jag mår hyffsat bra efter de som hänt med Lulle. Ångesten har släppt en smula men långt ifrån bra. Tack sötisar!

Nu är det bara upp till mig att ställa mitt liv tillrätta. Min vardag, mitt tänkande, mina vanor och försöka tro på mig själv och hitta mitt självförtroende som har gått i ide för länge sen. Den sjunkande stenen befinner sig flera hundra meter ner i havet, och det kommer att blir en prövning att få upp den igen, var så säker.


Natti


//JessicA

Du är saknad

publicerat i Dagbok


Long time...

Det var ett tag sedan. Jag har väl inte mått sådär vidare bra med mig själv en längre tid men att strö vidare salt i såren så inträffade det otänkbara, sånt som "bara" händer någon annanstans, aldrig så nära en själv.

Ingen Karlstadsbo har väl missat mordet på Färjestad i fredagskväll?

Lulle-en väldigt nära vän till familjen (framförallt min mammas) bragdes om livet med flera knivhugg. Så enormt ledsamt, frustrerande, ångestfyllt att en sån härlig person gick sin egen död till mötes på ett sånt iskallt, barbariskt sätt. Det är så svårt att ta in den faktan att detta handlar om mord och ingen naturlig död. En naturlig död är lättare att kunna hanskas med, ta till sig. Men mord är tufft. Jag är så illamående. Alla tankar som flyger omkring hur det hela gick till, varför, på vilka grunder och kunde det ha stoppats? Vad var Lulles sista tankar?

Hela helgen har jag lidigt av en extrem ångest. Jag har känt Lulle i så många år så jag har inget minne hur länge det är ens. Alla minnen med Lulle är så himla fina. Alla dessa grillkvällar på somrarna, kaffe repen hemma hos mamma, alla knasiga ideer, ditt härliga skratt och din förmåga att få barn att skratta-du blev en med dom. Jag kommer sakna att du sa att jag "var den vackraste tjejen du visste" (trot eller ej) och våra långa samtal om allt och ingenting. Du var alltid så varm mot mig och min familj. Jag träffade dig några gånger efter det att mamma flyttade och jag vet att du sa att du saknade min mor så förbaskat mycket. Ni hade något speciellt som ingen kunde förklara. Vårat sista långa samtal glömmer jag inte. Vi var på bröllopsfest för makarna Ölmebo. Vi satt bredvid varandra vid bordet och senare när själva partyt började gick vi iväg för oss själva och pratade vid sidan av huset. Vi pratade mycket om saknad efter våran vän Bosse och hur du kände för allt det. Hur min mamma betydde så oerhört mycket för dig och att du inte förstod att jag var singel då och hoppades att jag snart skulle hitta någon. And I did. Med våra öl i handen och ciggen i andra satt vi där, ensamma och delade det tunga.

I fredagskväll satt jag och Icka på Gräsbergs balkong och pratade så gott om dig Lulle och i våran då ovisshet blev du mördad. Det kryper i mig bara tanken på det. Du hade humor, ibland riktigt grov men jag är ju likadan. Minnen suddas inte ut, de bevaras och mest av allt kommer jag sakna ditt skratt!!!

Skåla med Bosse däruppe...och ta det lugnt med alla vackra änglar ;)

Saknad och innerligt älskat av många <3


//JessicA

Hemsida

publicerat i Fotograf


God förmiddag solstrålar!

Kom hem igår från kyssen och ville bara stanna kvar. I måndags var det strålande sol och havet låg spegelblankt. Det känns inte alls lika kul att vara hemma med en tok löpande katt och en lägenhet som är hur varm som helst...huja meja!

Jag har pysslat lite med min hemsida, mest ett litet test och allt fungerar inte som det ska...ännu.

Ett litet utkast hittar ni här.


Hoppas att ni har haft en skön helg =)


//JessicA