Nytt men äldre

publicerat i Fotograf


Go kvälla!

Igår morse när jag vaknade såg jag att mitt nattduksbord hade rasat ner från väggen och förstört min lampa som jag köpte på loppis för ett antal år sedan =( Kucken! Ingen tejp har jag hemma (kors i taket) för att kunna fixa lampan provo innan jag får löda/svettsa ihop den. Jag fick en sån där känsla att mina andra hyllor i sovrummet skulle lossa och rätt sjukt så upptäckte jag att ALLA mina hyllor är på väg neråt. Jag skyller inte på någon mer än mig själv. Det är jag som borrat och säkert satt i fel plugg för betonväggar ect så well...dax att ta ner skiten och spackla igen hålen.


Foto: Jag Modell: Elina

Bilden är från förra året men i dagens retush.
Gillas den....I think I doo...

I övrigt så kan jag säga lite smått att jag är i en tvist mellan mig och mitt bostadsbolag KBAB för toa incedenten som ägde rum i början av november. Det verkar som jag får stryk igen av de makthavande bolaget som varken vet in eller ut på sina egna regler. En stor del är därför jag har rejält bestämt mig nu. Det får bära eller brista men KBAB ska ni bojkotta om någon av er läsare övervägt att söka lägenhet genom dom. Jag blir bara så redigt förbannad och trött.

Pöss Pöss


//JessicA


Ingen rubrik

publicerat i Allmänt


Home again från Kyssen.

Flitiga Börgi var framme igår. Jag var över dagen i mitt andra hem Göteborg. Det blev lite lunch och fika med my homie Mägdi och sushi blev det till lunch och en underbar kaffe därefter. Jag saknar så jäklans mycket Götet. Sedan bar det av hem till käre faster på en kaffe och tantsnack. Plockade upp min uppgraderade dator hos Jocke och sen körde jag totalt fel! Åååååå i värsta rusningstrafiken! Jag älskar Götet men inte när det är smockat av dumma bilister, man kan undra hur mycket de fick betala för att få sitt körkort...SVART! Puckon. Sånt kan göra mig redigt förbannad.

Well...jag ska försöka göra lite updates oftare, detta suger.


//JessicA

Funderar

publicerat i Fotograf
Foto: Jag Modell: Sandra

Åh snart är det äntligen helg! Två ynka arbetsdagar kvar och sen blir jag fri som en fågel. För tillfället snurrar massa frågor i skallen hur jag själv ska utveckla min egen framtid. Det finns egentligen inga hinder så det är nu eller aldrig kan man ju tycka. I år har jag en hel del mål som jag ska bocka av en efter en. Nu är det mitt race som gäller 2011! Wish me luck =) Det känns lite skrämmande men samtidigt är jag full av hopp och en underbar kommande känsla att ha sin egen kalender tom, som jag bit för bit ska fylla på i efterhand...


Haa duu!


//JessicA
Snabb blandning

publicerat i Nöje


Hellu!

I torsdags blev det lite testfotografering med mina kompisar Sandra och Carro. Meningen var att jag skulle använda mig av lite fler blixtar än vanligt men det gick i stöpet. Lite senare ska jag gå igenom bilderna och se om det finns nått bra ;) Är dock lite vilsen efter om installation av datorn och nytt photoshop...Opps! För tillfället är jag inte riktigt förtjust i allt det nya, vanesak såklart.


I lördags hade min blöjkompis Millimus 30-års middag på utestället Koriander i stan. Jag käkade hjortfile med rödvinssås och råstekt potatis. Shit pommes vad smarrigt det var. Börgi Börg firade hela kvällen med vattendrinkar...jag var nykter men lika skoj hade jag för det! Det kändes som jag var speedad eller nått för jag var på sånt bra humör. Riktigt sköj att träffa gamla kompisar igen. Det var helt klart en lyckad afton!!!


Tvätten kallar...


Haa duu


//JessicADen som söker...

publicerat i Allmänt


Tjenixen!

Jag hoppas att ni fick ett bra avslut på det förra året och en bra början på det nya året. Själv firade jag in det nya året med bravur med mina goa vänner! Gos gos gos...

Ja... jag skrev väl i ett tidigare inlägg att jag ska tredubbla mitt fotande i år och jag hoppas att jag inte behöver äta upp mina ord. Imörn blir det oplanerade sessioner med två snygga bruttor. De är helt underbara som vågar ställa upp på mina exprement med massa blixtar. Jag har även intalat mig själv att jag ska tredubbla mina få kunskaper i ljussättning. Detta kommer bli spännande värre...Opps! Wish me luck dudes =DSöker modeller

"Antagligen" kommer jag befinna mig i Stockholm mellan den 11-13 feb och söker en en eller två modeller att plåta innan konserten den 12:e feb. När man ändå är där så varför inte försöka nå mina mål att fota mer 2011.
Mer info om jag åker kommer när jag vet mer.

Krav/önskan

* Stor erfarenhet att inta poser som gör dig rättvis
* Smal/slank som inte har problem att visa brösten bildmässigt
* Variation i uttryck och förmågan att förmedla känsla
* Drivande, spexig, bekväm i sig själv och gillar att stå framför kameran
och sist men inte minst ska jag bli inspererad av dig som modell!

Intresserad?
Maila till: bergman.jessica@hotmail.comOm detta vill mig väl så lär jag få både ståtrosa och brottarklitta när jag ser Mark Lanegan & Isobel Campell tillsammans i Stockholm den 12:e feb. Då skulle bara Pullola vara närvarande må jag säga. Tydligen så är Pullola ett finsk efternamn men jag får tydligen alltid dessa snuskiga tankar...thats JAG always! Jag finner det roligt i alla fall tråkisar...hahahahahah! Sovplats någon i Stockholm?

Klicka här för att höra min favvolåt med duon

- Mark Lenagan & Isobel Campell
Wedding dress


Pöss pöss


//JessicA