Möhippa

publicerat i Nöje


Tjoflöjt!

I lördags smällde det av med en möhippa för Suss alias Stefan!
Ett gäng brudar överraskade Suss hemma och klädde henne till man och drog med henne ner på Karlstads Pride medans jag och några bruttor förberedde relaxen ute vid Bomstad. Vi badade, bastade, skålade i bubbel, käkade lite mat och smaskade på jordgubbar och choklad. Mycket mycket mysigt!

Efteråt åkte vi hem till Suss syster Marie där en make-up artist sminkade Suss för kvällens bravader och la även make på en del andra tjejer. En helt makalös god middag serverades men en smarrig somrig efterrätt.
Jisses i kolan vad varmt det var! Vi var 12 bruttor i en 2:a....stackars mig...

Det blev även lite frågor och gissningar på vad vi tjejer hade skrivit om Suss ;) Skratt, svett och tårar hiihihihi!Sen bar det av mot Blue Moon Bar där svetten lackade på dansgolvet!!! Vart tog sminket vägen?


Får passa på att tacka bruden i fråga för en fantastisk dag/kväll/natt...du är underbar and you know I love you big time! Även ett stort tack till Marie som fixa en så lyckad dag med planering och maten ect ;)

Till de andra tjejerna....FAN VAD VI ÄR ETT GRYMT GÄNG! Lööööve You
Jag hade snuskigt roligt om man får säga så ;)

Hugs and kisses


//JessicARallycross EM

publicerat i Nöje


Hellu!

Firande in min semester med lite Rallycross Em i Höljes i helgen!
Första året jag sätter min fot i den lilla byhålan men kan redan nu tänka mig att det blir en tradition om jag känner mig rätt. Det var så himla synd att allt skoj hände just denna helg. Maiden och The big 4 på Ullevi, Höljes, Peace and Love i Borlänge ect. Så lilla Höljes blev det billigaste alternativet men jisses vad jag hade velat vara på Ullevi igår kväll!!! Vilket drag! Hoppas ni alla som var på Ullevi igår hade så himla skoj! Avis som få =/


Min lilla helg i Höljes var superkul verkligen. Ångrade att jag hade lånat ut min kamera så inte en endaste bild kunde jag ta, lite tråkigt. Vädret var inte det bästa, inte huggormen heller men inge brist på bra sällskap, party, underhållning, snabba bilar och ångest.

Ni ska bara veta hur jag ser ut på hela kroppen. Är täckt i myggbett och blåmärken, inte alltför klädsamt. Och fy faaaaan säger jag bara vad det kliar hela tiden....tyck synd om mig...någon? Myggbetten på bilden är en liten del under knäna...ojojojojoj.....rekord i myggbett tror jag banne mig.

Haa duu!


//JessicA