Årets första...

publicerat i Fotograf


...dopp i Vänern idag, helt ljuvligt skönt att leka lite valross, tugga på alger och försöka mig på att bli brun på den icke solbrända kroppen. Jag kan fasiken inte bli brun hur mycket jag ens skulle försöka...jag förblir vit som snön helt enkelt.

Hade ni det bra på midsommar?
Jag fick besök av familjen, en del av den och vi firade midsommar ute vid Bomstad med potäter, sill och nubbe i goa vänners sällskap. Precis som det ska vara, mysigt värre.

Nedräkningen har också börjat till semestern. Bara tre arbetsdagar kvar. Varför ska den sista veckan kännas så förbaskat lång för? Jag vill ju redan nu bada näck i stugan, grilla massa god mat och förgylla vardagen med busigheter och åka på massa oplanerade road trips! Ja, det är ju det jag vill.


Foto: Jag Modell: Louise Ekroth


Löve


//JessicAWhat the f*uck

publicerat i Fotograf


God morgon!

Börgi Börg är vaken....ovanligt?
Oja men vad gör man när man ser fel på en siffra och tror att klockan är nio istället för sex?! Jag har redan gjort mina dagliga rutiner på morgonen dvs druckit en kanna kaffe, gått på skithuset och spånat mail och diverse sidor på nätet. Vad gör man sedan? Sjukt nog har jag gjort matlåda oxå...bandspagetti med en supergod sås bestående av tomater, fetaost, rödlök och bacon med creme fraiche. Frukost kanske?

Jag är rätt uttråkad...måla naglarna kanske?Foto: Jag Modell: Elina KaukosaloNjut av dagen!//JessicA
Gladiatorerna

publicerat i Nöje


Tjoho!

Jag och en arbetskamrat vann biljetter till Gladiatorerna som för tillfället spelas in på Löfbergs Lila arena i Karlstad. Dock kunde inte arbetskompisen följa med så jag bjöd med familjen Gräsberg/Jansson igår på en trevlig afton. Bortsett från ömmande händer av all klappning, värk i "rövbenet" av allt sittande och ca 6 timmar på plats var det en annorlunda upplevelse. Sen icke att förglömma godis för ögonen hihiihihihihi!Entren av de sjukt muskulösa Gladiatorerna


Såhär kan det se ut....rätt maffiga grejer och min undran hur många km kablar de riggat runt?


Utmanarna


Ingen liten pyramid! Senare hände det en olycka...=/Förberedelser för "Topsen" där bron var den drygaste att hissas ner...komiskt att de hade beställt den snabbaste varianten. Den grenen tog längst tid att spela in tror jag!Ringarna...två av deltagarna gjorde riktigt grymt ifrån sig...

Gry Forsell i egen hög person. Lika snygg och härlig som på tv...inge fejk där inte!

Hero intar scenen där han ska möta...

...Gunnar! Denna gren kommer bli så rolig att se på tv ;)

Grabbarna grus


Vi fick se 6 olika tävlingar och sist det ultimata slutloppen som jag inte har några bilder ifrån. Man tappade gnistan att fota efter några timmar hahahahaha! De bästa delarna var helt klart scenografin, dåren som höll igång publiken, sjukt rolig kille...gift dig med mig! När jag råkade möta Hero följd av två andra i Gladiatorerna när jag spinger efter och ska greppa tag i deras muskulösa rumpor! Och sist men inte minst snattar en affish på Hero när en anställd på Gladiatorerna ställer sig bredvid mig...genant men han blundade för det hahahhahaha! Så nu hoppas jag tösabeta Ronja att du tejpat upp den i taket! Vad gör man inte för ungar?


Kyss


//JessicAJag gillert...

publicerat i Fotograf


Gud vad gött det är när det åskar och dundrar. Det toppas med spöregn som strössel på en mjukglass.
Det är inte meningen att jag ska leva i Sverige under sommaren. Jag känner mig som en påpälsad Gnu som i vilken sekund som helst vill lägga sig ner och dö av den extrema fuktigheten och värmen som för mig är ohöllbar, med en tvist av en ren skär självmordspsykos...

Jag är helt enkelt inte gjord för varma perioder i Sverige. Jag har funderat på att sova i frysen men tanken slog mig att det förmodlingen skulle kännas som en begravningskista när den väl skulle ligga på golvet med dörren öppen, eller varför inte? Jag har aldrig mat i frysen (eller kylskåpet) och då skulle jag kunna ställa in en behaglig temperatur för en sval efterlängtad god natt sömn. Det blir ju lite som en vattensäng utan gungandet då såklart. Det kan ju bli en dubbelsäng om partnern är mindre varm och endast behöver kylskåpet! Affärside? =P

Vad tror ni om att besöka Grönland på sommaren där teperaturer ligger runt 1-20 grader sommartid beroende vart på Grönland du besöker. Det vore nått för mig det!


Foto:
Jag Modell: Elina Kaukosalo


"Jag dansar fortfarande regndansen"


Pöss


//JessicABilder

publicerat i Fotograf


Tjoho!

Strålande väder och här sitter jag vid burken, dumt. Jag ska strax lägga mig på ballen och bli röd som en tomat hade jag tänkt mig. Se hur länge jag orkar....15 minuter en kvart i vanlig ordning hahahahaha!

Nya bilder sen i torsdags på snygglot Elina...I like


Foto: Jag Modell: Elina Kaukosalo


//JessicA