I`m to old for this shit

publicerat i Nöje


Jag tror fasiken inte jag sovit sen i fredags natt!
Känner mig totalt mörbultad efter en mycket crazy helg med min underbara vän Isa! En av de sjukaste helgerna på länge minst sagt. Det är så absurt att jag inte kan berätta helt ärligt =P Mohahahahaha! Falukorv!
Jag gillert muchooo...

Jag har tillbringat dagen till "sanering" av lyan...nu börjar det lukta gött igen. Dax för min tur med ett långt skönt bad och lite behandlingar i alla dess former. I`m to old for this shit.

Tack Isa & Gänget för en helt klart oförglömlig helg och jag saknar dig redan. När kommer du igen ;)


Pöss pöss


//JessicA

Fotosugen!!!

publicerat i Fotograf


Jag börjar bli redigt fotosugen nu! För länge sedan igen. Någon snygg pingla som vill fota kanske?

Glömt att visa...eller har jag?


Foto: Jag Modell: Therese


//JessicAOgilla

publicerat i Allmänt


Jippi vad super nöjd jag är när man får böter när man har en gilltig parkeringsbiljett men TYDLIGEN inte får stå på besökande parkeringen vissa tider med den "synliga gilltiga biljetten" i rutan. Jag måtte ha drabbas av en känga otur som förföljer mig i allt jag än gör....lite smått frustrerande nu...kan turen vända snart...snälla?!

Men inte deppar jag ihop för det, otur är min vardag så jag spånar på vad som ska ske imörn. Totalt motorhaveri kanske? Eller varför inte att hela lägenheten brinner upp och jag får ut massa stålar på försäkringen och kan leva livet på något exotiskt ställe och uppleva palmer och klarblått vatten. Nja...det låter inte som min tur så jag får fortsätta snorkla runt i Vänerns vatten och koka nudlar till middag.

Yes livet...fortsätt så ;)


//JessicAÄr det Okej?

publicerat i Allmänt


Ibland kan det vara knepigt att skriva något vettigt här på bloggen. Vanligtvis skriver jag aldrig något som skulle vara i den klassen att kallas vettigt.

Idag har jag tänkt på män som misshandlar sina kvinnor. Det finns så många offer därute som lider i tystnad. Det är inte det jag vill ha fram idag utan tvärtom! 

Vart är alla dessa män som kan bli lika brutalt misshandlade av sina kvinnor?
Är det skillnad att vara kvinna och bli misshandlad av sin man än att kvinnan misshandlar mannen? Är det tabu för en man att anmäla sin kvinna för misshandel både fysiskt och psykiskt? Vad är skillnaden? Inget är acceptabelt. Är det mer förnedrande för mannen att anmäla misshandel som ska "vara starkare" än kvinnan? Yes det tror jag på! Ingen skulle tro på mannen i dagens sjuka system...kanske ett fåtal om man har tur. Det är väl lika kränkande för mannen att bli utsatt för misshandel som för kvinnan? Det finns de männen som aldrig skulle höja handen men blir utsatta för ren misshandel i alla dess former likaväl våldtäkt. Har inte de en talan alls eller lagar som stöttar dom?
Jag fattar ingenting!!! Träd fram killar..inget att skämmas för! Anmäl svinen =) En ny grupp jag fått upp ögonen för (Biffy Clyro-Many of Horror)som i denna låt sjunger om att HAN blivit utsatt för misshandel. Väldigt bra låt...lyssna.
Kyss //JessicA ____________________________________________________________________________________

Återhämtning pågår

publicerat i Nöje

Det blev lite ändrande planer i helgen så Börgi blev hemma i Karlstad men inte surade jag för det utan tvärtom! Hela helgen har varit full rulle utan dess like. Jag känner fortfarande av sviterna under helgen...bra eller anus vet jag inte riktigt nu. Kors i taket var jag ute både fredag & lördag och träffade så mycket härliga människor som jag både kände och inte kände...me like. Börgi Börg var på det bästa möjliga humöret! Lyckad helg helt enkelt =)
Gillert gillert gillert gillert....

Eftermiddagen idag avnjutades av glass i Karlstad bästa solstrålar. Jag tror att jag börjar få en gnutta tillbaka av lite inredningstankar som gått förlorade under flera år. Well...när man sprungit omkring i alla dess inredningsbutiker med my Homie Sandra så sätter fantasin igång vare sig jag vill eller inte. Tack för den snygglo!

Shabby chick.....snyggt, vackert, ljust, romantiskt ect men jag vet inte om det är min stil fast jag älskar det mesta i heminredningsväg. Jag borde måla om mina möbler i mitt sovrum för där skulle det kunna passa om man har tur hohoho! Projekt sovrum! PÅ tiden att jag fixar om lite hemma.

Tjo!


//JessicA


P.s Fick en ny liten tjej kusin idag =D

On my way

publicerat i Fotograf


Imörn ska jag vara hurtig igen och ta mig till gymmet och även köpa träningskort =) Äntligen på gång. Ska även försöka hinna med lite spontan shopping så man gråter floder efteråt och jobba. Idag känns det som fredag fast det bara är onsdag! Det känns ju lite surt. Det spånas på en road trip i helgen IGEN...fast lite uppåt i landet...det kan ju bli grejer det. Vi får se hur det blir hohoho! Någon som vill sitta bredvid och agera Gps?
Destination....än så länge okänd....;)


Foto: Jag Modell: Therese

En bild på snygglot Therese!


Haa duu!


//JessicARadiotjänst

publicerat i Allmänt


Har de inget bättre för sig än att tracka människor på kvällarna? Vilket otroligt ouppskattat jobb de har likaså p-vakter och telefonförsäljare. Jag har ingen tv och har inte haft på 10 år...är det så konstigt i dagens samhälle eller? OM jag hade tv, radio, DVD/video eller en dator med Tv-kort i hade jag gladeligen pröjsat för den tjänsten....hohohoho! I veckan väntas det i vanlig ordning dörrknackning av ren erfarenhet...man kan ju hoppas på en goding med protokollet i famnen ;) Här finns det ingenting!

Jag dyrkar Galenskaparna & After Shave och de gjorde en roligt sketch 1986 om just TV-licens. Den är från revyn Galenskaprna Cyklar...de bästa genom alla tider =D
Betalar ni? Kyss //JessicA

Dubbel Moral?

publicerat i Fotograf


Dubbel moral....jag har svårt att avgöra

(Modellen har inget med inlägget att göra)


Foto: Jag Modell: Therese

Så här är det

Japp... jag fotar oftast smala modeller med sjukt snygga kroppar. Vem blir inte avis på det vare sig du är kille eller tjej? Jag som fotar är inte smal, jag är kurvig med lite för mycket hull här och där. Mullig, fet eller vad du skulle kalla det för. Om jag fick bestämma hade jag sett en mer blandning av modeller på Catwalken från stl. 32-46 Alla vi kvinnor ser olika ut. Jag kan försöka påverka..men jag kan inte förändra världen! Jag tror bara att kvinnliget sitter där uppe (hjärnan) mer än försöka spendera så mycket på utseendet.

Mode-komplexet kan få vem som helst på fall. Typiska icke storlek (Zero) som ett barn får på sig gör mig ärligt talat illamående. Jag vet inte om jag ens skulle kunna fota en sådan tjej. Det går bort på en gång!

Jag gillar kvinnans kropp. Den är så vacker i alla dess former. Det är just det här..frågan om jag har dubbel moraL? Jag fotar oftast smala tjejer som ser nästan helt perfekta ut. Men samtidigt tycker jag att den "mulliga" kvinnan ger mer energi...kvinnan med dess former.

Har jag dubbel moral hur jag fotar?


//JessicA