It`s summer soon

publicerat i Fotograf


Hellu Ääller!

Jajaja jag erkänner att jag legat på latsidan när det gäller fotning! Kanske kanske blir det bättre med det, vi får höppas på det. Samtidigt kan jag väll erkänna att jag inte är så sugen att fota så mycket längre. Tråkigt men så är det ibland....bra tider...sämre tider. Sommaren är ju strax här så insperationen lär dyka upp när jag själv minst anar det =) Några sommarbilder ↓


 
Foto: Jag Modell: Janina Näslund


Foto: Jag Modell: Elina KaukosaloLöve


//JessicAHur kan man göra detta?

publicerat i Allmänt


Vet inte riktigt vart jag ska börja med detta inlägget om jag ska vara ärlig. Jag tycker helt enkelt att det är hemskt att se en ung tjej som var redan smal och fin som hon var till att förstöra sig så enormt mycket. Måste oxå påpeka att jag inte inkluderar hennes byst för det har jag ingen åsikt om....som jag delar med mig ;)


Jag har läst lite smått hennes blogg nu för att konstatera att hon förmodligen gick från en 38 till nu 32 i storlek och hon själv påstår att hon väger 56,6 kg! Inte en chans att hon väger så om inte varje bröst väger 5 kg/st. I vilket fall ser man en tjej som kraftigt bantat ner sig till ett ohälsosamt utseende. Detta är en sjukdom vilken/vilka hon nu har eller vem vet en tillfällig "ätstörning". Det är hennes kropp och hennes val och tydligen ser hon inte hur illa det är och kan bli värre om hon fortsätter med sin mani. Väldigt tragiskt att se =/

Grejen är....

Jag blir mest förbannad över annonserna/reklamen på hennes blogg. Hur fasiken tänker dom? Om jag hade ett företag hade jag dragit mig ur fort som fan. För mig som läsare som ser annonserna/reklamen tänker jag direkt att de stöttar ett sådant beteende och vem vill ens bli ihopkopplad till något så hemskt som anorexi/bulimi/ätstörning?
Visst att
Kissie är en av Sveriges största bloggerskor och flera tusen besöker hennes blogg dagligen. Annonsörerna får säkert 300% mer sidvisngar om inte fler än innan men fattar dom egentligen VART de har sina annonser? Tänker de ens vilka följder deras företag kan få om de fortsätter annonsera på hennes blogg?

Frågan är om det lönar sig till en början men senare ett rejält baksug!
Skam, pest och pina för ER! Dra på era struthattar och ställ er i skamvrån med basta!!!


//JessicA252 månader senare

publicerat i Dagbok


Det jag letade efter fann jag men hittade något bättre...

Ojsan vad rörd man kan bli av att hitta något för mig så dyrbart i lådorna. Ett brev som är 21 år gammalt som jag skrev som liten till min far. Jag har suttigt och funderat på vad jag tänkte när jag skrev det brevet. Jag var bara 9 år när det korta men berörda brevet skrevs av mig.
De som inte vet så dog min far när jag var endast 5 år.Hur det kommer sig att brevet finns kvar vet jag inte, men jag kan tänka mig att jag som liten ville posta det till pappa och min mamma sparade det helt enkelt =)
Jag tycker det är så gulligt att det är till "himlen"!
Som barn tänkte jag mycket på min pappa och hade det jättesvårt att förstå hur mina kompisar tyckte det var jobbigt när deras föräldrar skulle skilja sig. De hade ju båda föräldrarna i livet. Jag tyckte aldrig det var konstigt att människor gick skilda vägar, jag tyckte det var konstigt att de var så ledsna. Vad visste man som barn?

Barn har livlig fantasi och förstår mer än vad man själv tror att de vet...


//JessicASaknat mig?

publicerat i Nöje


Well well...har haft full rulle i flera veckor nu och det verkar onekligen inte ta slut =P
Upptäckte att det var över 2 veckor sedan jag skrev på bloggos...rätt illa må jag säga!
Nu ska jag försöka fatta mig kort.....

Helgen efter min kärring ålder så campade jag för första gången i år med min kompis Sandra vid underbara Bomsta/Vänern. Campa är väl kanske att ta i men en övernattning i husvagn (lyxig sådan) med grillning på kvällen och några för många öl inom västen blev kvällen väldigt rolig för min del...dock inte på jobbet dagen efter men det är en helt annan historia!

Och dagen efter var det "födelsedagsfest" för min brorsa och hans tjej. Vad vi inte visste var att de förlovat sig bara sådär så det blev massa firande och ett gäng sköna vänner.Det bästa av allt är att se min käre Brother Tuck så lycklig....åååååhhhhh vad glad jag är för er skull! Önskar ER verkligen all lycka i världen <3

Sen gick det väl en vecka eller så och det blev helg igen...underligt tycker jag, tiden går väldigt fort ibland.
Jag träffade en kill kompis jag inte träffat på säkert 2 år som bjöd med mig på lite grillning och såklart drog de med mig ut fast jag stretade "lite" emot. Jag skulle ju såklart jobba dagen efter =( Superköna grabbar och jag enda tjej...ja man ska ju inte neka till att man gillade läget hahahahahaha! Jag må erkänna att jag hade lite träningsvärk efter att ha buggat som en sate innan utgång! Super duper rolig kväll helt enkelt. Huvudvärken för morgondagens partaj satte sprätt i de få hjärcellerna jag har kvar...hur skulle jag palla detta liksöm?Min bästa killkompis "Gräset på berget" fyllde strax innan mig 30 år så han hade arrangerat en fest för massa gamla kompisar och det blev en fest som vi alla alltid kommer ha minnen ifrån och inga minnen ifrån. Tack för en super rolig och lyckad tillställning! Me lööööve you!
I lördags hände något så underbart att man själv inte kan greppa det!
Mina vänner gifte sig!


En mer romantisk kille får man leta efter. Han planerade ett överrasknings bröllop för de närmsta och inte ENS bruden visste att hon skulle gifta sig! Han är helt otrolig den mannen. Jag är så enormt lycklig för er skull och jag gläds åt att jag fick vara med och dela den magiska kvällen med er =D
Älskar er så mycket ska ni veta makarna Thuresson!


Löve


//JessicA