Emilia for sure

publicerat i Fotograf

Hellu!
 
Värdelöst att blogga för tillfället, avskyr nya systemet som inte har blivit den skarpaste kniven i lådan. Hur segt kan det gå egentligen? Flashbacks när man hade modem då det kunde ta 10 minuter att få hem en bild. Frustrationen som var då är exakt detsamma som nu. Hur kul är det? Yeah vilken lust jag får att blogga...NOT!
 
Jag fotade vackra Emilia för ett tag sedan som för övrigt var första gången framför en mer "proffsig" kamera. Jag tycker hon gjorde ett strålande jobb och icke att förglömma min mua Sofie som ger mig så mycket insperation och alltid gör ett fantastiskt jobb med sin make-up.
 
Emilia Hallstenson/JessicA BergmaN/Sofie Jordskogen
 

Foto: Jag Modell: Emilia Hallstenson Mua: Sofie Jordskogen
 
Hope you like
//JessicA
 
 

Ovanlig Lunch

publicerat i Fotograf
 


 
Idag har jag njutigt av livet....;)
 
Jag har haft det helt underbart ute på Vänern i några timmar med strålande sol, härligt sällskap, badat (twice) och seglat för första gången i mitt liv! What a feeling. Helt klart en annorlunda "lunch dejt" om man kan sätta nått fjösigt ord på det. Det där lugnet, harmonin och den lätta vinden som smekte kinderna fick mig att njuta i NUET, där och då. Där fanns det inga måsten. Du var ett med vinden, vattnet och...hm...ja. Jag var tvungen att leka en Jack & Rose från Titanic....ni vet längst fram och tar ut händerna.....undrade vad de andra båtarna tänkte då hihihihihi! Fan nu låter det för romantiskt.
 
Mindre romantiskt att vara tillbaka till sitt jobb några timmar senare för att göra några ynka timmar...yeah!
Vilken tur att man har fläkten på jobbet som påminde mig hela tiden vilken underbar förmiddag jag fick uppleva, dessa kommer alltför sällan. Idag har varit en super dag!
 
Kram
 
//JessicA
 
 

 
 
 

Cp blogg!

publicerat i Fotograf

Foto: Jag Modell: Linnea Melander Mua: Sofie Jordskogen
 
 
 Får väl skriva här nere för blogg.se är en riktig böld i rava just nu. De har tydligen bytt system som inte vill fungera för fem öre. Allt tar en evighet och kommer säkerligen se förjävligt ut när jag publicerar inlägget! Ingen ide att försöka sig på en ny design...för det finns inga som helst kodmallar att kunna ändra på, det är weird.
 
Men Hellu!
 
Det var ett jäkla tag sedan ;)
Jag lever och mår bra om någon undrade vill säga. Det har varit en hel del på jobbet, ingen semester men några roliga plåtningar har jag allt hunnit med. Bilderna ovan är från en fototräff i Karlstad för några veckor sedan. Träffade så otroligt många och sköna människor! Skoj som fan att få träffa personerna IRL som man endast suttit vid burken och snackat med/tagit del av deras bilder.
 
 
Får skriva igen när blogg.se har skärpt till sig =P
 
 
Kram
 
//JessicA