Hoppas vi ses igen

publicerat i Fotograf


Jaha då har man packat in sin lilla kamera för service som skulle ta upp till två månader för en genomgång. Vad problemet kunde vara kunde de inte säga. Problemet är oskärpa i bilderna och det blir väldigt mycket brus. Jag är lite ledsen i ögat, jag som planerat att fota en jäkla massa modeller. Där fick jag bekänna färg, då blir det bara att backa ut från grönsakslandet det och stå som ett fån och vänta på bättre tider! Tjooohoooo där var det sagt!
Någon som vill lånar ut sin kamera vid plåtningar under tiden ;)

(Några fler bilder på Elina sen sist)


Foto: Jag Modell: Elina Kaukosalo

Frågan ställde jag..är det värt att lämna in den ens när jag säkerligen kan lägga på några tusen för en ny kamera. Ja och nej. Det spelar ingen roll för mig. Det blir ändå så knas extremt fort när det kommer till de tekniska prylarna. Jag menar verkligen ALLTID. Jag tror jag känner mer för att serva den istället för att köpa en ny...svårt val. Det blir att vänta och se.

Nja det där med tekniska prylar så slår jag ett stort slag i bordet att vara stolt ägare till tjock tv:n. Jag blir bara så förvirrad över all teknik numer vare sig det är en kamera, tv, dvd, dator, tv-spel och mobiler ect.
Ibland tycker jag det var bättre förr. Inget slår Super Mario Bros på Nintendo 8bit...kult ju!//JessicABild

publicerat i Fotograf


Nu bär det av mot jobbet och den obligatoriska jobbhelgen väntar =/
Här kommer en bild från plåtningen med Elina från i tisdags, hoppas att den gillas.


             
                                                   Foto: Jag Modell: Elina Kaukosalo


Ha en underbar helg!


Kram


//JessicAÅrets första plåtning

publicerat i Fotograf


God afton!

Nu har jag landat lite efter årets första plåtning med min favvobrutta Elina ikväll. Det blev ett gäng bra bilder som jag ska börja med och se hur de utvecklar sig. Så imörn mina kollegor är jag trött som busen å kommer förmodligen somna i en kartong...en stor kartong givetvis. Numer är jag ju Timell så jag kan snickra ihop ett litet bo med småkartonger oxå.

Smöla katten ska vara med som vanligt...en lite BTS bild vad som komma skall...typ.
Haa duu!


//JessicASnickarglädje

publicerat i Allmänt


Hellu Hellu!

Börgi alias "Al Timell" har varit i farten hela helgen och pysslat om i hemmet. En ny fondvägg är uppe och så har jag haft snickarglädje och gjort ett nytt vardagsrumsbord som jag blev riktigt nöjd med! Nu är det bara ett nytt skrivbord, ett avlsastningsbord och två lampbord som ska byggas....hujedamig! Givetvis ska nya kuddfodral och en pläd sys hade jag tänkt så det matchar lite mer i rummet och helst av allt skulle jag vilja köpa ett nytt överdrag till soffan men det kan jag bara glömma för det kostar multum, typ som en ny soffa. 

Det känns riktigt gött med en förändring och mår himla bra just nu, vad så lite kan pigga upp en =)

                                                   (Sorry för kvalisorten på bilderna)
       


Haa duu!


//JessicA Timell