Fyra dagar kvar

publicerat i Fotograf


Fasiken vad jag längtar till min semester, endast fyra dagar kvar för min planerad semester innan jag visste att jag blir arbetslös. Det känns riktigt bra må jag säga. Till helgen blir det västkusten och sen upp till Gävle för att fira min lillasyster som tar studenten. Vad kan man egentligen köpa till en tjej i student present som inte gillar smycken? Ångest har jag. Jag brukar vara rätt påhittig men nu står det helt stilla och inte faan tänker jag köpa en One Pice i student present fast hon önskar sig det!!! Nån måtta får det vara. Tips mottages gärna!


Foto:
Jag Modell: Leila Bouchaoui Mua: Sofie Jordskogen

Hur sjukt det än låter men jag har inga bra arbetskor. Mina fötter är som stora klot, vätskefyllda och hälarna värker mer än nånsin. Kanske dax att lägga dom i högläge ett tag för lite avlastning för morgondagens spring på jobbet. Ibland önskar jag att jag hade en redig karl som pysslade om mig hohoho!


Löve


//JessicASnart arbetslös

publicerat i Fotograf


Tjoho!

Jag blir snart arbetslös efter fem hela år på jobbet! Det kom som en chock för alla anställda i alla Skokanonen butiker runt om i landet. Ingen förvarning från ledningen alls så nu är det konkursförvaltningen som har hand om ALLT såsom drift för butikerna, löner, uppsägningar ect. Det känns lite olustigt att våra chefer över butikschefen oxå sitter i samma situation som oss "på golvet". Dessa människor har man alltid vänt sig till oavsett vad som gällde inom företagets drift. Nu hoppas vi att något företag köper upp Skokanonen och fortsätter ett lyckat koncept som vi faktiskt har och tydligen är det flera som är intresserade att köpa oss. Nu håller vi tummarna att våran butik i Karlstad får vara kvar =)

Jag är splittrad i vad jag känner. Jag är inte alls ledsen förutom att inte se mina arbetspolare på jobbet sen, fast å andra sidan umgås jag med dom privat oxå men det är på jobbet skvallret händer hihihi! Oftast massa dumt från mig, vem annars liksöm ;) Jag är busfröken Nr. 1

På något sätt känns det befriande hur dumt det än låter. Det har varit så tryggt där och jag tror nog Börgi Börg behöver lite mer utmaning i livet och nu har jag chansen att förändra det drastiskt. Jag kan ju inte fortsätta pippa min förra chefs (hon är mytoman och blivit rånad på Skokanonen säger hon ) man hela tiden som pågått allt för länge nu....det kanske inte var så lämpligt att skriva det...jaja skit samma....me dont care.

                                          
Det värsta är att jag måste besöka Arbetsförnedringen igen efter alla dessa år och det suger! Åååå jag vill inte, vill inte alls denna förnedring att säkerligen gå på massa "lära dig skriva ett CV" kurser. Det är negativt jag som annars mitt upp i allt är så förbannat positiv bortsett att jag sover redan vid 23 på kvällen och är svullen i benen och fötterna som en hög gravid kvinna! Det är tempo på jobbet det jag jag löva er! Jag välkomnar alla till Skokanonen i helgen så får ni se en svettig, rultig, svettig brud vid kassan vid namn...JessicA BergmaN!


Kram på Er


//JessicA-Bild-

publicerat i Fotograf


En bild på vackra Leila


                                                  Foto: Jag Modell: Leila Bouchaoui Mua: Sofie Jordskogen


Ha en härlig 17:e maj!


//JessicA

-Bts Leila-

publicerat i FotografJo men visst var inte vädergudarna med oss idag och jag som stått och trampat på jobbet innan fotningen för att äntligen få börja fota utomhus. Jag avskyr växlande väder, det blir så jädrans bökigt. Sol, inte sol, blåsigt, inte blåsigt you name it. I vilket fall var det en rolig fotning och ett nytt sammarbete med en mua som bor här i stan vid namn Sofie med ett E ;). Det gillar jag mucho! Då kanske det blir lite fler fotningar framöver kan vi hoppas på =)

Modellen för dagen var vackra Leila som inte bara är vacker utan en före detta granne till familjen. Shit så komiskt! Såg denna jänta som liten och hade aldrig trott att jag skulle fota henne idag hehehe! Hon har blivit en väldigt väldigt vacker kvinna! Tack bruttor för idag!

Nu in i Photoshop =D


//JessicA