-Pics-

publicerat i Fotograf

 
Hellu!
 
Retush högen börjar minska en aning och det känns alltid extra skönt när bilderna är levererade. Har en del bilder på lager jag tänkte så småningom visa. Jag har dock haft extremt mycket att göra då jag är i full gång att ta mitt pick och pack att börja arbeta på Gardermoen i Norge. Intervjuer, resor till Norge, leta boende, jobba på mitt nuvarande jobb, fotning, bildbehandling, färdigställa mitt hem och på det försöka vara något social med mina vänner. På något vis känns det ändå så himla bra att ha så mycket att göra, det har ju gett utdelning för mitt envisa slit!
Foto: Jag Modell: Sarah Eckardt
Foto: Jag Modell: Elisabet Bam Persson
 
Näe här blir inga barn gjorda dax att förbereda för morgondagens plåtning.
 
Haa duu!
 
 
//JessicA
 

 
 
 

Yes!

publicerat i Fotograf
 
Det känns underbart vilken ny människa jag har blivit på sådan kort tid. Jag har kämpat hårt för att sträva efter ett bättre liv och leverne och måste klappa mig själv på axeln vilket bra jobb jag gjort.
My new life are just around the corner....så sant som det var sagt PUNKT
 
Haa duu!
 
//JessicA =)
 

 

-Elisabet-

publicerat i Fotograf
Morsning
För några helger sedan var jag på en fototräff nere i Marieannelund och fick tillfälle att plåta vackra Elisabet. Jag har alltid velat testa att plåta skuggmönster och det blev ju inte så illa tycker jag. Tack till alla vänliga själar som hjälpte mig assistera med det blåsiga tyget!

Foto: Jag Modell: Elisabet Bam Persson
 
 
//JessicA