Min midsommar

publicerat i Nöje


God kväll!

Jag börjar på att bli sjuk, halsen gör ont och hostar gör jag oxå. Jag vill inte bli sjuk ju *snyft*. Det måste vara helgen som tar ut sig rätt nu..gahahaha!
Jag jag lovade att jag skulle lägga upp massa bilder från helgen och skriva om den men vart inte riktigt så igår. Jag tänkte vänta tills jag fått lite mer bilder så jag slipper skriva flera inlägg eller hålla på att ändra i efterhand. Men, vissa vänner är ju rejällt dryga ;) så mycket fler bilder finns men vet ej om det lär komma upp.

Jag har ett ord att säga om helgen....GRYM!

Jag åkte ner till Göteborg i torsdags eftermiddag för att slagga över en natt i Mölndal. Jag la mig hyffsat tidigt så jag skulle vara pigg och gla på fredagen då Magda skulle hämta upp mig på centralen i Göteborg kl.10.30. Sagt och gjort så var jag på centralen vid den tiden. Vilket glädjerus vi fick både två! Det var trots allt över 3 år sedan vi sågs och gissa om man har mycket att ta igen! Det var himla roligt att träffa henne igen! Vi åkte förbi Coop och skulle handla lite mat för kvällen, det blev massa sill, potatis, korv, röror ect. När vi kommer ut ur affären är det nästintill storm, typiskt för Göteborg! Inte nog med det hade det bildas en enormt lång kö på motorvägen, de flesta skulle väl ut till öarna runt Göteborg, vilken osis...det skulle ju vi med! Magda bor på Orust som är Sveriges tredje största ö. Det satte igång och spöregna och åska som tusan, åh vilken bra start på midsommar man fick!


Ser inte allt för lovande ut måste jag säga.

Det tog längre tid än vad det brukar att göra för att komma till Orust. Jäkla köer! Vi hade ju rätt mycket att prata om så det var inte hela världen att sitta i bilen som hade sitt eget liv...hahaha!
Vi började närma oss Orust och vädret var inte mycket bättre där heller. Om det inte blåste skulle det vara helt okej, lite regn har man aldrig dött av.


Här har vi Orust, tagen från bilen i farten

Som ni ser är det inget vidare väder =( Varför ska det för det mesta vara pissväder på midsommar? Jävlas modernatur med flit eller? Jaja...hm...
Men väl framme på plats där Magda bor var det solsken, trot eller ej! Vilket idylliskt ställe hon bor på! Jag blev helt förälskad! Hon bor i en lägenhet i huset och ett stenkasst från havet. Jag fick sug att bo på landet, mysigt som tusan.



Vilket lugn det var. Jag var helt avslappnad och njöt till fullo. Orust har en slående natur som inte går av för hackor. Mycket vatten, hamnar, segelbåtar, hus lite här och där på klipporna. Vem vill inte bo så?


Utsikten från Magdas fönster från baksidan av huset. Visst är det mysigt?
Vädret klarnade upp så vi fick sol på midsommar. Thanks.



Klockan var inte så mycket och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Ur trevligt och roligt såkart! Vi skulle fira midsommar hemma hos ett par till Magda som jag ska redan nu säga är helt makalösa trevliga. Firandet skulle börja vid 17 och vi hade god tid att göra oss klara. Under tiden pep det i mobben. Lite oväntat så kommer det två kompisar från Karlstad till Orust på midsommar! Faan vad skoj liksom! De satte sig i bilen och lite mindre än tre timmar så var de framme. Och de som kom var....

      
                            Jonas                                                       Patrik

Alltså, det kommer aldrig gå att beskriva vilken ruskigt skoj helg jag haft med gänget! Jag ska ge det ett försök och jag vet att jag är kass på att skriva och ingen direkt inlevelse har jag heller, men det har ni redan märkt...hahaha!

Jag och Magda hade suttit och druckit lite och inväntat grabbarna. Under tiden skulle Magda visa ett party trick som blev allt annat än väntat! Hon skulle öppna en flaska med mosserande vin med en sabel, att korken flyger av. Tyvärr så var det ingen riktigt Champagne och då förklarade hon att halsen är inte gjord av den bästa kvaliten, så hela halsen på flaska sprängdes av smällen från sabeln! Jag tror jag dog av skratt, snyggt party trick Magda ;)


Hon skar sig lite på tummen och gick sedan med Hello Kitty plåster!

Killarna kom till slut och vi drog vidare till festen. Vi hade ju såklart missat maten men ingen av oss var vidare hungriga. Vi kom precis till tårtan som var bland de största jag sett! Vilket bakverk och smarrig!

 

Tårtan gjordes av denna ur goa "Bullmamman" som är bland de mysigaste personerna jag nånsin träffat. Hon bor tillsammans med en lika mysig kille i ett hus som har stor potential! Ute på verandan har de en rund liten pool med utsikt över havet, helt underbart! Vill bo där!


Pöjkvännen och katten =)

Det tog inte lång tid innan diverse personer satte igång med ölspelet och för vissa, ej nämnda nu fick lite för mycket på en gång och markerade sitt revir minst sagt ute i naturen. Vi var väl sammanlagt runt 10-15 personer där nånstans och vi partajade rätt friskt. De flesta var där i par och alla var super trevliga och tog väl hand om oss =D Jonas fick till det lite med Maggie som typ var den enda singel tjejen på plats, ja förutom Magda och Jag såklart.


Magda och Maggie!

Midsommarafton var hel great! Kommer gärna tillbaka nästa år ;) Då en viss Magda drog iväg ut en sväng på natten så var det inget annat att göra än att slagga på deras soffa. Vi blev bjuden dagen efter på frukost och kaffe och upptäckte att det inte bara var vi Karlsta fölk som slaggat över, utom de flesta. Vi alla var lite halvsega på morgonen.


Ölspelet


Party tjejer!

Lördagen spenderades i Stenugsund. Vi var på en lite tripp vid hamnen och såg på massa båtar mm.
Jag är fortfarande tagen av naturen, så fruktansvärt fint! Jag tog dock inte många bilder, ångrar mig lite nu. Vi stannade till och käkade pizza, bästa bakis maten! Det blev lite fika oxå efter en stund vid nått halvknepigt ställe längst vägen. Vi alla var trötta efter fredagen så vi slog på en film, halv slumrade som vanligt genom hela filmen. Faan, är inte klockan mer än 17.15 efter filmen var slut! Tiden gick så sakta! Well, inte senare, då rusade den iväg.
Vi var allt på festandet på lördagen igen, förutom Jonas som var nykter för att köra hem dagen efter. Den mannen är inte att leka med. Faan vad han är rolig! Jag har skrattat så mycket under helgen, mer än vad jag kommer göra på ett helt år...gahahaha! Jag var dock inte på mitt bästa humör på kvällen. Jag hade sån mensvärk och magen var uppsvullen så jag knappt fick igen jeansen =( Lite pms där under kvällen. Inget direkt sug att festa, ville mest sova som alla andra ville. Men man är ju bara där över helgen så vi passade på att bege oss ut i deras nöjesliv!
Efter vi hällt i oss lite drinkar på förfesten och med mitt gnäll så åkte vi till Stenugnsundsbadet. Ett riktigt nice ställe, rätt så stort och låg precis vid vattnet. Jag var inte alls på G, lövar. Men efter lite Jäger och redbull satte mina ben igång att dansa! Jag har ALDRIG dansat så mycket som jag gjorde den kvällen! Jag och Magda buggade som tusan, ingen taktkänsla från mig, men vad då! Shit the same. Vi ägde dansgolvet! Jag hade träningsvärk i benen dagen efter, ingen nådig sådan heller.
Vi alla hade skit roligt ute, will do it again =/ Nu hoppas jag på att Magda kommer snart till mig så kan vi få lite mera äventyr ihop, jag har verkligen saknat dig! I löve you!

Söndagen åkte vid från Magda vid 12 och jag var rätt sleten efter helgen. Men en helt oförglömlig helg.
Ja visst låter det torrt när jag skriver, men jag är ingen skribent, kan inte stava bra och dyslexi på det...men ni får ta det ändå!

Vill avsluta inlägget med en bild på min älskade Magda! Pöss!



Det finns massa mer bilder från helgen som jag kommer lägga upp när jag får dem...okej?

Kram och tack för en lyckad helg!

//Jessica


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av magda:

Ha ha ha ha, ta bort den där bilden med min fula nuna!!! Varför är jag gul i ansiktet?

Kommentera inlägget här :