Inget direkt vettigt

publicerat i Allmänt


Vilken befrielse att bilen kommer fixa sig denna månad! En sten som fallit från bröstet. Jag kan inte föreställa mig att vara utan bil, man har blivit så bekväm av sig! Så tack min lille store bror =D

Igår var jag rätt onyttig. Åkte och köpte en stor chips påse och en choklad kaka. Frossade i mig en hel del men efteråt fick jag smärtor i magen och magen vart uppblåst som en stor badboll! Jag har funderat på om jag har blivit känslig för choklad. Har aldrig varit det men senaste tiden jag ätit det har jag fått ont i magen. Dock äter jag väldigt sällan gottesaker men underligt att jag alltid får ont i magen efteråt. Inge mer godis för mig.
Det kändes lite dumt att vräka i sig massa skit medans Anders sitter bredvid mig i soffan och inte rör det. Känner sig som värsta fettot! Han är nyttig han! Men ibland är man värld lite sötsaker tycker jag!
På eftermiddagen igår låg jag och kollade på film, ensam. Vanligtvis så avskyr jag att se på film eller ens titta på tv själv, känner mig så patetisk. Fast igår var det jäkligt skönt. Sist Emil var här lämnade han kvar filmen för jag somnade som vanligt. Filmen heter Värstingarna och är baserad på en riktig händelse. Den var faktiskt gör bra! En film jag skit gärna vill se är "Penelope" om det nu stavas så, med Reese Witherspoon och Christina Ricci. Jag har hört så mycket bra om den filmen! Så den ska jag allt ta och se på Bio när den kommer.

image124
Sån härlig bild på lilla Reese!

image123
Christina Ricci har blivit en enorm stilikon! Älskar hennes stil!

Borde fixa till mig lite här nu...ska till Ikea och spana lite!

Ha en super bra dag idag!

Whi´t all my love

//Jessica


27/2-08

publicerat i Allmänt


Förmiddag

Igår fixade jag lite saker som jag var tvungen att göra. Jag städade lyan, bara skura som återstår. Gjorde även rent toaletten och badkaret...det var inte den mest trevligaste platsen *Urk* Jag stor handlade massa krubb oxå så nu är det bara att käka på! Skolan och ansökningen ska jag göra idag hade jag tänkt mig. Man kan ju inte göra allt på en gång ju!

Ska antagligen in till stan sen och ta en fika med Anders, då är det inte alls långt til gymmet och det skulle vara riktigt nice att köra ett hårt pass så man känner att man lever! Sen så ska vi hitta insperation till hans vardagsrum oxå som jag lovat att hjälpa till med. Har en och annan ide för rummet och det skulle kunna bli skit snyggt! Jag vart så glad för Zizzis skull häromdagen. Hon fick lägenheten hon budade på så nu får jag inreda den med! Eller ja, hjälpa till och det är svin skoj oxå, då kanske hon får turkost ;) Jag vill ha turkost i mitt vardagsrum, tycker det är svin snyggt!

Avbokade tiden hos frisören idag med, känns tråkigt att inte sätta i håret men det får bli senare. Jag får prioritera andra saker denna månad, som skit bilen som bara kostar en jävla massa pengar! Fast Anders tycker jag passade bättre i kort hår så jag får väl lita på han ;) Det är rätt skönt att slippa tovar och fästena och kunna tvätta håret utan problem. En skönhet klär i allt sägs det ju ;)

Duscha, käka lunch och dra till stan!

Hej så länge!!!

/Jessica


45 saker ni inte visste om mig

publicerat i Dagbok



Nu tänkte jag köra en liten lista på saker ni inte visste om mig!
Nja, vissa personer må ha tagit del av det, mina närmaste kanske men vissa saker kanske jag inte ens har berättat för dem! Så, nu får NI ta del av lite saker om just MIG!

Då kör vi!

Börjar försiktigt:

1.  Min älskingsfärg är röd
2. Jag är vädur
3. Jag älskar plastsaker, lampor, smycken, möbler ect
4. Jag har mina riktiga naglar, som är långa, inget fusk där inte
5. Jag äger två par glasögon
6. Glasögonen är rätt skeva då jag alltid sover med dom
7. Min favorit öl är Carlsberg Export
8. Jag gillar inte Absinth och Beska droppar, det enda i alkohol världen jag avskyr
9. Jag har inga silikon pattar, fast ibland kan det se ut så
10. Sex and the city är min absoluta bästa serie genom alla tider, får aldrig nog av det!
11. Jäger Bomb, en ny favorit dryck på krogen, tack Jocke för att du beställde den en gång, nu är jag fast!
12. Betalar mina räkningar över internet
13. Är galen i inredning
14. Äger 70 par skor om det inte är fler!
15. Är riktigt svag för höga klackar

Lite mer vågat:

1. Jag kysstes första gången på en klassfest i 2:an
2. Jag förlorade oskulden när jag var 14 år till en kille som heter Johan
3. Jag ville bli porrstjärna/strippa när jag var 8 år, fråga inte hur jag ville det då, eller ens visste vad det var!
4. Jag rakade av mig allt hår när jag var 21, har fotot på körkortet, funderar på att "tappa bort det snart"
5. Har en förkärlek till korsetter, lack och läder. Äger knappt något sånt dock
6.  Jag har blivit haffat av snuten, för att ha badat näck vid parkbadet där jag bor
7. Jag har testat droger, endast hasch men illa ändå
8. Mitt smeknamn förr var Tuttan Chamon, jädrans Olausson, fattar ni varför? (Big boobs)
9. Vet inte hur många killar genom åren som blivit kära i mig för jag är en sån härlg tjej, som jag fortfarande har en god kontakt med, alltid samma sak jämt, de blir kära men inte jag
10. Har haft samlag då mannen i fråga har en snopp som en penna, fast inte lika lång som en, JA storleken har betydelse, annat är bara skit snack. Man måste kunna sköta den oxå
11. Hängde på fetsich fester när jag var 16 år
12. Har fotat/spelat in privata saker...
13. Tittar på porfilm
14. Jag band en kille naken som hoppades på sex med mig men istället spottade jag honom i ansiktet och la en 20:a vid nattduksbordet. Fråga mig inte hur han kom lös...hihihi -Don`t play whit me!-
15. Jag kan vara riktigt elak om nån jävlas med mig, alltid tusen gånger värre

Mer vågat:

1. Om en kille jävlas älskar jag att sparka kulorna upp i halsen, häääänt X antal gånger
2. Har haft diverse äventyr med flera på samma gång, både manliga och kvinnliga
3. Har spelat på min kvinnlighet för att få som jag vill, vilken kvinna har inte gjort det?
4. Snattat och åkte dit men nekade och gav ett falsk leg som skulle föreställa mig
5. Åkte in på sjukan för medvetlöshet vid 16 år, 2, 8 i promille, inget jag är stolt över om man säger så.
6. Försökt tagit livet av mig, misslyckades, tur det, vill leva!
7. Har haft könsjukdom
8. Kan få vansinnesutbrott då jag oftast slår sönder hela lägenheten, ångest efteråt, har hänt några gånger men inte ofta
9. Jag ar alltid varit bröstfixerad sedan jag var liten, jag älskar bröst, tur att jag fick hyffsade själv =D
10. Det sexigaste på en man är armarna, okej då...ögonen med
11. Föredrar hårt istället för mjukt
12.  Gillar smärta, till en viss grad
13. Vill göra en intim tatuering
14. Gillar sexiga underkläder, ju mer vågat dessto bättre
15. Jag och min bästis mätte våra könshår när vi gick i 4:an, hon hade fler "fjun" än mig men jag hade större bröst...hahahaha!

Med all kärlek...

/Jessica



Det är bra!

publicerat i Dagbok


Hahahaha! Jag beställde en rosa body som jag fick på posten idag, och till min förvåning så var det string på den! Det stod aldrig i beskrivningen på nätet! Jag provade den och fick mig ett redigt gott skratt, 80-talets träningsbody verkligen! Men den var snygg och skall avändas inom en snar framtid, dock ej på gymmet måste jag tillägga!
Jag har helt fastnat i body träsket. Jag använde mycket sånt när jag var yngre så det är skoj att det kommer tillbaka.
Jag har väl 4 st nu och använder dom flitigt, man får en super kvinnlig siluett =D

Jag har så himla mycket att göra igentligen men att få tummen ur är en mer knivig sak. Jag borde göra arbeten till skolan, betala mina hemska räkningar, fixa delar till skrutt bilen, söka ett jobb jag verkligen vill ha, städa min lortiga lägehet, göra rent badkaret på massa hår, träna och köpa hem lite mat. Bökigt värre!

Istället för att ta tag i sakerna sitter jag och knopar ihop muor och fotografer till helgen och fixar ihop sista bitarna i klädesväg för inbokade fotosessioner. Det är mycket roligare än att göra ovanstående! Det ska bli fett kul att träffa så mycket nya männsikor och jag hoppas att jag får skit skoj på träffen! Mina sessioner som skall göras skiljer sig enormt mycket. Spännande att få freaka ut sig lite =D En salig blandning av bilder kommer det bli.

Nu vet jag inte hur många koppar kaffe jag druckit, kaske sådär 6 koppar skulle jag tippa på. Kommer väl snart att må illa av allt koffein och tom i magen på det oxå...not good! Katten Adela har börjat löpa oxå, sicken tur att jag har p-piller till henne men hennes jäkla gnäll kunde jag väl ändå få slippa!

Jag vill flytta oxå! Börjar bli lite småtrött på lyan nu. Jag tror jag skulle behöva en nystart med allt. Nytt jobb, ny pojkvän, ny lya och nya drömmar. Men, inget av det har jag...men gla får jag väl ändå vara åt att jag är frisk...kanske inte i huvudet men annars så...hahaha! Jag är inte lika svullen i magen längre, jag börjar återfå formen och det säger jag bara...THANK GUD! Måste säga att jag älskade mina bröst under tiden jag var på tjocken. De var fasta och stenhårda som silikon pattar och stora vart dom med, de var grymt fina! Nu börjar de gå tillbaka och de ömmar inte mycket nu men former och spänsten är kvar, gillert! I love my boobies!

Jag är nog väldigt glad idag! Det känns toppen med det mesta fast det är pissväder ute och lite halvdepprimerat med utgifter och så, skönt att få känna sig glad över livet =D Jessica is back, starkare än nånsin!

Tjoflöjt!

/Jessica


Uppmuntrad

publicerat i Dagbok


Go kväll!

Det finns vissa männsikor som man uppskattar komplimanger av, som man tar till sig. Det blir ett så enormt uppmuntrande och hjärtat ler till max. Man sitter och fån ler och bara "Åh vad go han är"! Jag blir alltid så himla glad när jag pratar med han, vi har en rolig kontakt och gärna driver med varandra. Ikväll var en sån kväll. Att några få ord kan få en på ett helt annat sinnes stadie är otroligt för mig. Jag uppskattar hans ärlighet och han är en av de mysigaste männsikorna jag träffat =) Kram i massor till dig!

Urklipp från msn:

Han:

Det finns dom som gör sig otroligt vackra på bild och så de som är ännu vackrare i verkligheten,

och du tillhör den senare kategorin vilket är mkt bättre!


Jag:

Mjo...skumt igentligen att du skrev det. Diskuterade med en kompis om att vissa ser sjukt bra ut på bild men inte i verkligheten och sen motsattsen. Vi kom båda fram till att jag ser bättre ut i verkliga livet än på bild...hihi


Han:


aha...men för den delen så gör du dig inte dålig på bild. Tvärtom. Men det finns många på mb t.ex som är jättevackra på bild och sen när man hämtar dom på bussen blir man nästan chockad över hur de ser ut egentligen

Han:

Och du är både vacker, hemsk sexig och intelligent. Det är på tiden att du börjar att inse det nu.

Hur jäkla rart och gulligt är inte det på en skala? Jo men visst att jag har hyffsat bra självförtroende men sånt här stärker en verkligen och ja, han har helt rätt också, jag är vacker, sexig och intelligent! Jag är ibland egenkär...men jag gillert ;) *ironi*

En trudelutt, ni som inte hört den, lyssna på den, så jäkla rolig!

Är det så här det känns när man står ensam på toppen av berget?
Och försöker ta reda på varför
Det är inte lätt att va ödmjuk, för den som är felfri som jag!
Jag längtar så hem till min spegel, för jag blir vackrare för varje dag
Åh alla som ser mig vill ha mig, jag är en sjutusan till tjej
Det är inte lätt att va ödmjuk, jag försöker så mycket jag kan!!!!

Min kille ha stuckit ifrån mig, han klarar väl inte att slåss
Med alla som springer och skriker, och bultar på dörren förstås
Men säg mig vad jag ska med man till, jag har ju mig själv och mår bra
Åh ska ni va ärliga killar, det är bara min  kropp ni vill ha

Åh det är inte lätt att vara ödmjuk, för den som är felfri som jag!
Jag längtar så hem till min spegel, för jag blir vackrare för varje dag.
Åh alla som ser ser mig vill ha mig, jag är en sjutusan till tjej
Det är inte lätt att vara ödmjuk, jag försöker så mycket jag kan!!!

Av: Mats Rådberg & Rankarna

Mors!

/Jessica




Helgen

publicerat i Nöje


Hej!


Helgen gick för fort, som alltid. Lovet är över också och det känns lite pissigt måste jag säga. Jag satt igår och gjorde en uppgift, lite mindre ångest nu iallafall =D Vad har jag haft för mig de senaste dagarna då? Jo, jag plåtades i lördags som jag skrev i ett tidigare inlägg och har fått bilderna och valt ut också. Det finns en bild som jag verkligen fastnade för. Den är bara så bra, genom mitt tycke får jag väl säga.

I torsdags var jag på hockey med Anders och det var en sådär match men Färjestad vann med hela 6-3 mot Linköping! Så några mål och glädje blev det =D Fredagen var lugn, tittade på tv med Anders så det var inte många knop den dagen inte. Men det är skönt att ta det lugnt dock kunde det ha varit bättre program på tv:n.
I lördags var jag ute med tjejerna på Harrys som vanligt. Vi satt hemma hos Marie först och drack lite vin och en hel del whisky. Vi gick ut rätt sent, jag tror klockan blev över 00.30 innan vi kom ut. Förfesterna brukar oftast vara roligast, då finns det massa tid att snacka! Vilket beröm jag fick för mitt hår och hela min outfit den kvällen! Skit skoj måste jag säga! I slutet kom det fram en tatuerare som ville göra nått snyggt på mig, jag tror han blev impad av stilen jag hade den kvällen som jag vanligtvis inte har. Kameran hade jag som vanligt med mig så jag bjussar på några bilder sen i lördags =D

image116

Stackars Stefan, killen med ölen. Jag drev med han i somras om att jag skulle vara med i tyska Playboy och jag undrar om han  tror på det fortfarande! Hahahaha!

image117

Tjejgänget! Frida, Zizzi och Marie inne på Harrys



Hahaha! Jag skrattade som faan när det var dax för töserna att fixa frillorna! Hata mig inte för att jag lägger upp dessa bilder på er...mohahaha!

image122

Lite smått ihopklämd...Peak, jag och Zizzi!

Simma lugnt...ska dra till stan och käka lunch med Milla nu!

//Jessica


Kanon

publicerat i Modellbilder


Plåtningen idag gick kanon bra! Måste verkligen tacka min vän Marie för att hon än en gång fixade mitt hår och jag blev så jävla nöjd! Jag har tjatat på henne att hon ska utbilda sig till MUA och hårstylist för det skulle hon passa utmärkt som, hon vill det med säger hon *sparkar henne i baken*. Jag skulle deffinitivt vara hennes största kund =D Marie skulle dessutom bli grymt duktigt, det vet jag, jag hoppas att hon tänker till lite å får lite eld i baken och sattsar på det till slut! Pöss på dig!

Jag vill inte avslöja vad för sorts plåtning det var idag för vi kommer eventuellt köra vidare på det temat lite längre fram. Det vart MÅNGA bra bilder och vi är överrens för en gångskull om hela 4 st, det ni...hahaha! Vi snackade lite om att jag skulle börja fota, gå som lärling. Han har ju en hel studio fullrustad och mer kommer det bli, man måste ju börja nånstans =P Det skulle faktiskt vara skoj, visserligen brinner jag inte för det på det viset men alla kan ju ta bra bilder och göra bilderna bättre! Japp, det återstår att se! Ett nytt litet projekt på G.

                             
                             image113

Nja, kanske inte den bästa bilden på mig, liknar mig inte sådär jätte mycket heller. Ville visa frillan men tyvärr så kommer den inte till sin rätt gööör bra då. MEN, den är super snygg och så ska jag gå ut ikväll =D

Tjo flöjt!

//Jessica




Plåtning idag

publicerat i Modellbilder


Då var man uppe med tuppen idag, nästan iallafall ;) Ska strax göra mig iordning för plåtning idag, jag hoppas att det kommer bli coolt med den nya outfifen! Lite annorlunda och en bra uppvärmning inför kommande fototräff nästa helg! Synd att vädret är lite si och så idag och att bublan inte gick att använda, men men, man får göra det bästa av det ändå =D

Uppdaterar senare idag!

Ha en god morgon =D

//Jessica



Ny bild

publicerat i Modellbilder


Äntligen har jag fått en bild sen plåtningen på Plaza! Jag är nöjd med resultatet fast det var knäppa omständigheter! Jag blir så glad när det trillar in bilder och väntar spänt på fler =D
Bjuder på en förhandstitt ;)

image112

Kram och kel

//Jessica


Uppdatering

publicerat i Allmänt


Åh då var det redan torsdag och idag ska jag gå på hockey med Anders! Nu hoppas jag att Färjestad vinner det skulle vara så skoj!!!  Lovet har gått så jäkla fort och synd nog ligger jag efter en del men ska ta tag i det lite senare..hade jag tänkt. Träningen har jag skött sådär oxå, har inte pallat mig iväg till gymmet men lite eld i baken har jag allt fått av Anders, äter frulle nu och tar raska promenader iallafall, bättre än inget! Jag sköt på plåtningen med Christer till helgen eftersom det var hockey ikväll som jag så gärna vill gå på, det var flera år sedan jag gick på en match. Just det ja, måste ringa frisören idag med! Glömsk är jag som tusan =/

Hej hopp!

/Jessica




Grattis brorsan

publicerat i Allmänt


Vill börja med att gratulera min lillebror som fyller hela 18 år idag! Shit vad åren har gått fort, tyckte inte det var så länge sedan han föddes men nu är han hela 18 år och får köra bil och handla punkbärs och ränna på krogen om han vill! Jag kommer själv ihåg när jag fyllde 18 år. Visst att jag hade ränt på krogen sedan 2 år tillbaka men att slippa leta falsk leg och kunna visa upp sitt eget var en frihet. Så det blir en sväng ner till morsan och käka smörgåstårta och massa kakor och bullar i stora lass!

Hämtade paketen idag och till min förvåning så passade det mesta! Skit snygga saker så nu ska jag ut och leta skor...som om JAG igentligen skulle behöva fler =D Men det är såååå roligt med skor!

Ska slänga mig i duschen...hinner inte skriva mer!

Pööös på er

/Jessica


19/2-08

publicerat i Dagbok


Tjenixen!

Jag har varit jätte duktig idag =D Jag tog mig en redig promenad från stan tidigare idag! Det tog mig nästan en timme och vädret var lite dåligt men super skönt att traska runt och få en stor dos av frisk luft. Tänk om jag börjar tycka om att gå på promenader! Det blir isåfall ett stort kors i taket det! Känner mig mycket duktig och det känns i rump musklerna att man gått i två dagar, nice! Vad händer idag då? Hm...inte speciellt mycket tro jag =/ Jag har sportlov, låter lite löjligt när man 26 år men skönt att slippa tänka på skolan på en hel vecka =D
Jag borde hämta ut mina varor jag beställde men är inte jätte sugen på det just nu. Annars brukar jag hämta sånt direkt och jag brukar vara som ett barn på julafton, men inte idag inte. Jag funderar istället på att fixa mina naglar innan de går av av sig själv, de är väldigt långa nu. JAAA, en skönhets kväll skulle ju inte skada. Gud så skönt! Japp...då vet jag vad jag ska roa mig med idag...ta hand om mig själv, visst låter det bra?

Ha en skön eftermiddag!

/Jessica


Konståknings VM 2008

publicerat i Nöje


Har glömt att skriva att jag ska på VM i konståkning i Göteborg i mars!
Det blir jag och min käre stora syster som ska spendera påskhelgen och ta och se något som är otroligt vackert. Inte för att jag är super intresserad av konståkning men ska bli en upplevelse att se det på plats, det blir nog en helt annan känsla än att titta på dumburken =D Jag ska försöka hålla lite i stålarna i mars så jag kan shoppa lite när man ändå är i Göteborg!

image111

Roligt att ha något att se framemot...tjoho!

//Jessica


Måndag

publicerat i Allmänt


Hellu helluu!

Då är denna dagen snart över. Måndagar brukar inte vara så roliga. Trot eller ej så gick jag upp vid 8 idag och jag vaknade innan klockan ringde. Jag ska försöka kliva upp tidigare på dagarna så jag hinner med mer och skippa dessa nätter! Drack i vanlig ordning mitt morgon kaffe och läste dagens nyheter innan det bar av ut i vårvädret med Suss och Liam. Vi fikade lite vid parken och pratade lite vad som skett den senaste tiden. Hon har allt fått en fin mage min gumma, hon är alltid lika vacker gravid =D Du är så gooo!
Sen vart det en låååång promenad för min del. Då jag är tok fattig och har ingen soppa i bilen så får man motionera det man kan, gratis. Jag gick i rask takt nästan en halv mil och det var sånt härligt väder att det var lite tråkigt att gå hem fast jag var rätt sleten. Jag tok ut mitt löshår idag också, helt underbart att slippa fästena =D och mitt vanliga hår har växt som tusan! Nu har jag nästan page..hihihi.
Jag bokade även in en session med Christer på torsdag för jag vill bli fotad i mitt korta hår då jag fått en liten ide som jag klurat på en längre tid. Då passar det inte med långt hår. Vanligtvis brukar det inte bli någon hel session som man kan lägga upp på MB men det struntar jag i, fotas inte bara för att lägga upp på den sidan. Jag har ju min hemsida jag behöver förnya en aning och min hemsida känns mer viktigt för mig. Jag har plockat ut lite bilder sen plåtningen från Plaza oxå, de kan bli hyffsat bra skulle jag kunna tro. En salig blandning. Träning ger färdighet ;) Inom några dagar kommer jag följa ett strikt mat chema och en anpassad träningsform för att komma iform igen. Jag tar hjälp av min nyfunna vän Anders som har STOR erfarenhet av träning och kost. Han blev svensk mästare i Fitness 2006 och vilken jävla kropp sen alltså, imponerande! Det är lovande för mig och en sporre att uppnå det jag vill med min träning och kost. Jag kämpar allt på!
Nu ska jag gotta mig framför tv:n med att skala räkor och äta lite lax, mums! Jag får nog ta och dela det med min knäppa katt oxå, vi får mysa ihop =D

Pöss Pöss på ER!

//Jessica


Lördagen

publicerat i Nöje


Det känns som som det var en evighet sist jag var ute. Jag har väl varit ute en gång eller så efter nyår.  Jag har varit väldigt lugn den senaste tiden och inte sprungigt på krogen eller druckit heller. Jag brukar få sån ångest dagen efter om jag druckit alkohol så det är inte värt att dricka för just den sakens skull. Jag saknar det inte heller. Men igår tog jag mig i kragen och följde med ut. Jag mötte upp Zizzi och Igge på biljard 9:an och spelade lite, det var roligt! Vi gick sedan vidare till Harrys där jag käkade en lätt pub meny, friterad potatis med dipp, gud så gott det är! Åt det alltid ute i somras och det smakar helt gudomligt, älskar potatis! Det var en hel del folk ute och mer kom efter 12 som det alltid gör. Det var en salig blandning av männsikor och jag fick beröm för min frilla som käre Marie fixat åt mig =D

image102
En liten bild på mig fast frillan syns inte så bra =/

Jag vart kvar efter mina kära vänner var trötta och sletna, Zizzi skulle jobba och Igge var sliten så det gick hem för att...hm..ja gosa med ett finare ord ;) Jag tyckte de lika gärna kunde göra det för jag haffade dom på ett kort och de var så kärvänliga med varandra...get a room!

image103
Hångel, hångel och mera hångel!

Ja då var man kvar på Harrys med en käre vännen Peak (Peter) Vår alldeles egna Adam Alsing! Det är helt sjukt vad lik han är Adam...vet inte hur många gånger han fick höra det denna kväll. Bortsett att Peak är 199cm och inte lika kraftig som Adam så är det nästintill en kopia. Vi såg nog riktigt roliga ut när vi stod bredvid varandra med mina 161cm! Hihihi! Vi smidde lite planer jag och Zizzi att skicka in kort på han till Adam och Gry men jag tror inte det skulle uppskattas direkt! Men men...

image104
Moa och Adam =D

Lite mer bilder från kvällen...Peak i hög person och en liten bild på min favorit bartender Emil!






image110
En liten bild på mig till sist, fångat en nyfiken karl i bakgrunden!

Ja jag hade en riktigt skoj kväll och det är mer skoj när man inte går ut lika ofta!

Tjing Tjong Longkalsong =D

Haa duu!

/Jessica




Slarvat

publicerat i


Uppdaterar nu, slarvat som attan i några dagar nu med både kost och träning. Det har inte blivit så mycket mat och ingen träning alls. Jag har inte haft orken till det pga massa annat strul. Om magen känns fortfarande bra imorgon ska jag ta mig iväg till gymmet och köra lite lätt. Kanske bara går eller kör ett lugnt styrketräningspass. Jag har gått upp lite i vikt, inte mycket men det känns och jag tycker det syns också men säkerligen så gör det nog inte det, bara en annan som ser det. Det handlar om 3 kg och det är inte hela världen! Men bort ska det allt så jag kommer tillbaka till min trivselvikt igen. Jag har spanat på gamla kort sen några år tillbaka, shit vilken förändring. Vad flötig jag var och helt rund i ansiktet, såg ut som en uppblåst fisk. Ni vet en såndär firre som sväller när de blir rädda eller hur det nu är, så såg jag ut...hahaha!
Aldrig tillbaka dit igen. Jag är rätt nöjd med hur jag ser ut. Mina kvinnliga former har kommit fram (mer tydliga nu) och min midja är hyffsat smal. Jag har gått från 31 i midjan på jeans till stl. 27 och det säger ju en hel del. Jag har S ibland XS istället för L och mest stl.36 istället för 40/42. Vilken otrolig skillnad. Jag är glad för min egen skull och ska försöka hålla detta genom att äta och motionera mera. Peppar mig själv igen!
För att älska andra så måste man älska sig själv...Yes!

//Jessica


Smärtfritt

publicerat i Dagbok

Go kväll!

Då var man hemma igen efter nästan 6 timmar på sjukhuset. Allt gick över förväntan bra och det var inte alls jobbigt på något sätt. Antingen hade jag en väldigt tur eller som min kära vän sa att jag är stål kvinnan =D Jag hade inte ens en tedens till värkar, det enda som var lite lätt "mensvärk" som var nästintill obefintlig. Det kändes lite onödigt att spendera så många timmar när jag likaväl kunde vara hemma eller köra ett pass på gymmet..hehe...så lätt var det. Nu känns det skönt och jag känner en extrem lättnad. En mindre sak att tänka på =D Jag tackar för det gick så bra och att det var smärtfritt. En vän berättade att i andra fall har tjejerna mått så dåligt och spytt i flera timmar och värkar som varit så jobbiga så de fått tagit morfin för att lindra smärtan. Och så kommer jag, utan minsta biverkningarna men visst det är skillnad från person till person och jag hade tydligen en lätt variant =D Thank you!
Jag vill tacka Zizzi och Camilla för stödet idag det betyder jätte mycket för mig! Innerligt tack! Löve you!

Thats all folks!

//Jessica


...

publicerat i Dagbok


Jag hinner inte skriva så många rader nu och har igentligen inget vettigt att skriva heller! Jag måste skynda mig att göra mig iordning för sjukan då det är slut tampen idag =/ Det är jätte fint väder idag men en aning kyligt. Skulle mer än gärna ta vara på dagen på ett annat sätt än det som är planerat. Ta en lång promenad och sätta sig ute och fika och lapa massa sol, det skulle vara underbart det! Jag får hoppas på fint väder imorgon istället =D Neru, nu finns det inge mer tid att spilla. Ha en underbar dag!


LÖVE

/Jessica


Fyndat stort

publicerat i


image97

image98

Åh så glad jag blev när jag fyndade stort idag! Var in till stan en sväng idag och gick in på en av mina favorit butiker, nämligen MONKI. Dom reade ut alla rea plagg för 20 kr plagget! Rena drömmen =D Jag shoppade dessa kreaktioner men "guld färgen" på byxorna har jag lite svårt för, liknar mest senaps gul tycker jag. Jag har ett par likadana i blåa och de är riktigt snygga. Men för 20 kr är dom absolut värda! Det var lite utplockat skulle gärna ha köpt ett par nya jeans, älskar deras jeans, så sköna! Jag är super duper nöjd över 3 plagg och allt gick på fjuttiga 60 kr mot normal priset så skulle allt gå på 1100 kr. Jippi!

Ska ta och leka lite manekäng nu ;)

Haa duu!

/Jessica


Min dag

publicerat i Allmänt


Hoppas att ni har haft en bra alla hjärtans dag! Jag bryr mig inget speciellt om den dagen, mest plåj och överskattat och massa gulli gull. Jag vet inte om det är så speciellt att man ska behöva ha en egen dag för just de man tycker om, man visar ju det annars ändå =/ Jaja, andra har säkert gör trevligt åt den här dagen!

Ja min kärleks dag började lite fint ändå. Fick ett fint sms av min käre mor-älskar dig massor också =D Jag stack iväg en snabbis till sjukan och sen efter det åkte jag in till stan och fikade med Marie och Jill och hennes lille bebis Nelly =)

image101
Jill med lilla Nelly i knät =D

Efter en stund dök Zizzi och Igge upp på fiket och vi satt och tölade en stund. De skulle på romantisk middag idag, hoppas det smakar era j'vlar och oförskämt att inte bjuda med mig...hahahahaha! Nerå skoja bara såklart. Det var lite tid över innan jag skulle iväg och besikta bilen som haft körförbud i 2 veckor. Men klart jag åkt med den ändå =D Det var stor rea på Monki idag så alla rea plagg kostade 20 kr. Jag lägger upp bilder på kläderna lite senare.
Då var det dax för lilla skrutt bilen att få sin dom. Jag visste ju lite fel på bilen innan men tyvärr så blev det mer fel än vad jag trodde *morr*.

Felen...ointressant JAG VET!

1. Vindrutan, spricka
2. Blinkers höger ur funktion
3. Avgassystem, läckage mätning kunde inte göras
4. Felindikator motorelektronik, varnar för fel i systemet
5. Styrled, höger yttre, glapp
6. Parkeringsbroms rörelsereserv, kort

Jaha tänkte jag, vad skojigt. Tänkte muta besiktningsmannen med en romantisk middag men tror dock inte att det skulle ha hjälpt det minsta, skit oxå ;) Så vad ska jag göra nu då? Fixa felen är ju en bra start =)
Sedan bilen fått sin dom och min mage kurrade åkte jag hem till mamma för att länsa hennes kylskåp. När jag klev in luktade det nybakade bullar, mmm så gott! Jag fick lite mat i magen, hemmagjort pasta sås och nybakade bullar till kaffet. Det kallar jag kärlek det! Brorsan och hans två älsta tösen kom förbi och det var trevligt att se dem igen fast det var i helgen jag såg dem sist =D Sen brummade jag vidare hem och här sitter jag nu. Soffan ser väldigt inbjudande ut så där kommer jag befinna mig resten av kvällen, helt själv och det ska bli helt underbart faktsikt. Bara vara själv och det tror jag att jag behöver vara också =D

Hoppas att ni har en härlig afton vad ni än må göra

På återseende

/Jessica



Ja, jag ska bli...

publicerat i Allmänt


Har läst lite gamla inlägg och gud så tråkigt att bara skriva om tråkiga och jobbiga saker hela tiden. Visst att det har faktiskt hjälpt mig en del personligen och det är skönt att skriva av sig. Men nu får jag ta mig i kragen och skriva om något roligare och mer piggare inlägg! Jag är ju annars en glad skit som älskar att skratta och göra massa roliga saker. På tiden att fixa sånt igen =) Jo men visst ska jag det! Så, jag ska vara mer rolig =D


image96

Bjussar på en ful lekfull bild på mig! Hahaha...hur såg jag ut igentligen och vad gör jag! Hahahaha! Bilden togs i början av förra året och tack och lov att det hänt lite saker med kroppen sen dess =D Mohahaha...


Pöss och kläm

/Jessica


Snart så

publicerat i Allmänt


Snart bär det av till sjukan och det känns faktiskt helt okej, ännu. Det blir säkert jobbigare och mer påtagligt när man är där men jag känner mig rätt lugn och sansad. Det är en bra dag idag, solen skiner och det är riktigt fint väder, rena våren känns det som. Underbart! Man blir piggare av solen och det tackar man och tar emot!
Hinner inte skriva så mycket mer, tänkte plocka upp lite härhemma innan sjukan för sen kommer jag inte orka.
Jag hoppas att NI har en bra morgon/förmiddag och att er dag blir lysande...på återseende =)

Haa duu!

/Jessica*Fåglarna kvittrar*


Spontan plåtning

publicerat i Modellbilder


Igår var jag på en spontan plåtning på Plaza Hotel! Det var en fotograf som hade fått återbud i sista sekund och han frågade mig om jag ville ställa upp, åh visst ville jag det! Vi fixade det mesta inom loppet av 2 timmar. Fick tag på en MUA och my dear friend Marie hjälpte mig med håret, det var så stressigt! Fotografen-Jimmy fixade korsetten och tillbehör och rusade iväg till Plaza. Det vart en sen plåtning, vi började vid 22 och jag var hemma strax efter 01.30 *Gäsp* Det blev kanske inga super bilder han ville mest prova sin nya kamera och det strulade lite med ljus ect men nått guldkorn blir det nog kan jag tro =) Rolig kväll vart det iallafall...hahaha! Slänger väl upp nån bild eller två sen och jag fick ett par trosor på köpet ;)

Nu börjar jag komma igång igen med fotandet och det är svin kul! Har en och annan bokade sessioner i Stockholm i början av mars och innan det är det Tranås som gäller då det är fototräff, denna gången kommer det bli så jäkla roligt! Så mycket folk som kommer komma...jippi! Det rullar på nu!

Hej svejs!

/Jessica


Valet är gjort

publicerat i Dagbok


Igår var ju som sagt iväg till sjukan för att diskutera vilket alterantiv jag skulle välja för min kommande abort.
Det blev medicinsk abort och imorgon ska jag befinna mig på sjukhuset, redan =( Det känns väldigt jobbigt. Jag hade gråten i halsen hela tiden igår och det var så frustrerande. Nått som tog illa vid mig var när barnmorskan förklarade att när man väl svalt det första pillret så finns det ingen chans att ångra sig. Jag bara kände hur jag skulle tveka att svälja tabletten för jag har ju valet, ingen annan. Det var som att ligga på dödsbädden och man ville ha hjälp med att dö. Om jag sprutar in denna spruta nu, så kommer du att dö, finns ingen återvändo. Det tog så hårt. Hemsk känsla. Men jag tror att det är den bästa vägen att gå som det ser ut nu men jag vet med mig själv att jag kommer må riktigt dåligt både under och en längre tid efteråt. Jag mår dåligt över att ta bort ett barn som jag så länge velat haft. Jag känner mig så elak som jag vore värsta tyrannen. Det är så fel tidpunkt. Jag skulle behållt det om jag hade mannen i mitt liv, dela glädjen med nån. Det finns ingen glädje nu, bara smärta i bröstet. Hur kunde mitt liv bli så fel? Varför kunde inte JAG få glädjas åt detta istället för att må skit? Jag kan inte ångra det som skett, för det bara är så. Finns inget jag kan göra åt saken, jag får ta det härifrån. En sak vet jag, jag kommer aldrig genomgå detta igen. Det finns inte på världskartan. Jag är en hemsk person =/



/Jessica


God morgon

publicerat i Allmänt


God morgon alla vakna själar, sovit gott?  Jag sov inge vidare inatt, låg mest och vred och vände på mig och det tog evigheter innan John Blund kastade grus i ögonen så nu på morgonkvister är jag allt bra seg. Om en stund ska jag iväg till sjukan =( var en aning orolig inatt säkerligen därför min sömn blev minimal.  Känns inget vidare om jag ska vara ärlig, hade hellre skippat detta och sovit vidare i min sköna säng. Men nu är det som det är och jag ska försöka ta det härifrån. Så, hoppas ni får en underbar dag idag och så såg jag imorse att besöksantalet hade stigit med över 200%, det var skit skoj tycker jag =) Vilka är ni om man får fråga? hihih.


Have a nice day =)


-Love-

Jessica



Arg

publicerat i Dagbok


Faan vad jävla irreterande dag och kväll! Inte ett jävla piss går som jag vill, hur kan det vara möjligt igentligen? Kan det aldrig komma en riktigt bra dag då allt är frid och fröjd? Jävla kuk blogg som har sitt eget liv och inte gör som jag vill och dessa förbaskade html koderna som inte stämmer eller visar det den ska visa! Jag kommer aldrig få en snygg blogg om det ska fortsätta såhär...fuck fuck fuck! Brist på tålamod och fruktansvärt lätt irreterad så jäkla tur att ingen finns här nu! Arg som faan! Pest är bara förnamnet. Jag är en klimakterikossa och det är bara mitt förnamn! Blääääää

Hej!


Barnkalas

publicerat i Dagbok


Hellu!

Igår var det åter dax för lite barnkalas hemma hos min brors dotter Milou som fyllde 4 år. Massor med kakor och bullar och en smarrig godistårta som jag vräkte i mig...mums!
Visar en liten bild på brorsan yngsta dotter Birka, hon är allt för go och glad tös =)


image85


Puss på er alla!

/Jessica



Trött, hängig ont i magen

publicerat i Dagbok


Gäsp...jag är så trött nuförtiden och har varit lite hängig den senaste tiden också. Jag tror inte att jag börjar bli sjuk utan att det beror på andra saker. Inatt vaknade jag flera gånger och hade sånna värkar i magen. Direkt jag snuddade vid magen ilade det till och magen var uppblåst som en stor ballong. Hård och öm och hur jag än låg så gjorde det jätte ont =( Idag är magen lite bättre men långt ifrån bra, jag oroar mig för vad det kan vara, missfall? Ja jag vet inte men smärtan är enorm. Det känns som man är bakfull idag, så trött och hängig och så känner jag mig lite nerstämd. Känner mig som en zombie. På måndag ska jag till läkaren och undersökas och se vilket alternativ som passar mig bäst. Känns väldigt tråkigt och tragiskt att behöva gå igenom det här som man alltid har drömt om. Det påverkar mig nog mer än vad jag tror, jag försöker inte tänka så mycket på det heller, det skulle nog bara göra mig mer ledsen än vad jag redan är över det. Jag skulle vara den mest lyckligaste tjejen på jorden om det hade varit med den rätte, då hade jag inte tvekat en sekund på att behålla det som håller på att växa i magen. Jag vill så gärna ha barn och det är mer påtagligt nu än vad det nånsin varit. Jag har haft tron på att jag aldrig skulle kunna bli gravid, jag har istället varit inställt på att adoptera sen många år tillbaka. Och nu, vipps så vart jag gravid mot alla odds. Underlig känsla. Jag vet inte riktigt om jag förstår det än, jag gravid? Visst är jag gravid alltid! Ja, nu vet jag att jag kan bli befruktad och det är lite plåster på såren iallafall. Eller ett glädjebesked =)

Inget roligta att skriva om det =/

Ha en trevlig kväll!

/Jessica



Klä dig i rosa

publicerat i



image81


Visst är det snyggt med rosa!?  Kläder och skor kommer från Asos och Ellos!

/Jessica



Väsk drömmar

publicerat i



image79


Spanade runt lite på nätet på väskor ocg fastnade för flera stycken. Jag är inte igentligen en väsk tjej men finner dessa grymt snygga och mitt ha begär ökade med stormsteg! Love them!


/Jessica



Vilken taskig skyltning

publicerat i Allmänt


Det finns ju innerligt riktiga stolpskott därute som driver butiker. Hur i hela friden kan man göra sådana skyltningar som dessa? Brist på fantasi och en stor dos kreativitet!  Vart får kunderna den där "Aha-en sån skulle jag vilja ha" upplevelse? Näe...så sjukt dåligt och det hade ju faktiskt kunna göra mycket bättre!
Skyltningarna är från två olika butiker och de ligger i Tranås, en liten liten håla några mil från Linköping.
När jag var där förra året på en fototräff brast jag verkligen ut i skratt, jag låg dubbelvikt på gatan och hade kramp i magen. Jag tyckte det såg så innerligt roligt ut!

image77

En liten butik som säljer jackor med diverse tillbehör. Kunde de inte ha satt jackorna på skyltdockor och livat till skyltfönstret med en känsla av höst stämmning som det då var. Allt ser så platt och tråkigt ut. Ingen direkt bra exponering av halsdukarna och vantarna som skymtar i bakgrunden. Jag skulle inte gått in i den butiken.

image78

Åh då denna skobutik. Jag vet att det är bland det svåraste inom dekoratörs branchen att få till ett bra skyltfönster men hallå, så enormt B:aktigt så det finns inte! Spana det tomma hörnet på vänster sida och det ensamma paraplyet, tror säkert de försökte få till lite höst stämmning men funkar inte alls. I en liten stad/håla kanske det funkar att ha taskig skyltning men skulle nog inte fungera så bra i en storstad. Skyltningen är ju det kunden ser först! Vem som helst skulle kunna höja upp dessa två idiotiska skyltningar med bravur!

Ja...snart ska jag ner till lilla sammhället igen och då är jag på jakt efter nya knasiga skyltningar eller andra underliga saker. Håll utkik...hahahahahaha!!!

Haa duu!

/Jessica



Black and white

publicerat i





image74


Då man har fastnat lite för det svart/vita fenomenet så visar jag här några av mina absoluta favoriter!
Mina kära skokartonger får man aldrig för mycket av! Satt en hel kväll och slog in 34 st i presentpapper men har lika många kvar att pyssla ihop...suck! Jag är en riktig skofanatiker =) Jag fastnade för papprena då ena är enkelt grafiskt och de andra mer lekfullt med böljande former.
De är såå fina i min hall!
För några år sedan började jag sammla på Fillippa K. muggar och ärligt talat så finns de inga bättre muggar att dricka kaffe ur. De är lagom tjocka och de passar handen suveränt. Formgivningen är en klass för sig och alltid inspererande mönster som man inte tröttnar på. Jag har än så länge 8 st i min ägo och ska ha ALLA mönster som finns. Finns inga bättre muggar än dom! Bra investering! Jag älskar dom!

Puss på er alla!

/Jessica



Stressigt

publicerat i Allmänt


Är så jävla stressad nu, fattar inte varför jag sitter här och skriver när jag har tusen saker som ska göras på kort tid! Ett sätt att slappna av kanske? Haha...nja kanske inte. Ska hämta käre faster vid tåget om en timme och jag har inte ens duschat! Vi ska ha en liten mysig dag idag och hälsa på käre bror och hans familj och lilla Milou fyller 5 år idag! Grattis grattis! Åren går så jäkla fort!
Nu ska jag springa in i duschen med kaffe koppen i handen, se om man kan göra två saker samtidigt! Vilken syn det skulle vara...Mohahahahha!

Så tills jag skriver igen...HAVE A NICE DAY!

Haa duu!


/Jessica *Uppe med tuppen*



TvättMonstret

publicerat i Allmänt


God morgon!

Vaknade lite väl sent idag och ville mindre kliva upp ur sängen när man såg ut genom fönstret vilka enormt pissväder det var! Vad vädret kan få en låg alltså, helt sjukt. Kan inte allt bara regna bort och bli vår snart. Om man ändå inte fick en vinter så kan moder natur hoppa över skit vädret och direkt gå på våren, vore inte det helt underbart eller? Är lite smått trött på detta vädret nu.

Vad ska Jessica ha för sig idag måntro? Hm...funderar ut nått skoj att sysselsätta mig med.
Borde åka ner till stan och lämna tillbaka lite kläder jag inte vill ha i min ägo. Underligt igentligen att när man provar kläder i butikerna så är det gör snyggt och passar jätte bra. Men när man kommer hem så är det inte alls samma sak. Hur kommer det sig då? Hur kan hjärnan spela ett sånt spratt med en? En underlig fråga.
När jag tvättade sist hände nått ovanligt som jag aldrig nånsin varit med om. Tvättmonstret tog ingen strumpa! Jag hade alla par, snacka om att jag blev lite förvånad...hahaha! Det brukar alltid vara nån strumpa som inte finns med i tvätten och det tycker jag är enormt frustrerande. Det händer nästan varje gång. Men sist vart jag glatt överraskad =) Tydligen har jag inget vettigt att skriva om jag just nu skriver om ett tvättmonster! Men visst är det så, att det alltid saknas nån strumpa eller två? Jaja...shit happens.

Nu ska jag fylla på kaffe koppen och ta mig i kragen att fixa lite saker som borde gjorts för länge sedan.

Haa duu!

/Jessica






Dag 6

publicerat i


Då är jag inne på dag 6 med arbetet med mig själv.

Till frukost åt jag en skiva mörkt bröd med inget pålägg. Var alldeles för lat att ta fram pålägg ur kylskåpet.
Det vart en sen middag så jag wokade lite kyckling och grönsaker idag igen och det var smarrigt, nu väntar bara disken på mig!
Idag har jag vilat mina muskler för att ge gärnet på gymmet imorgon. Men jag ska snart lägga mig på golvet och köra lite övningar. Så, ingen direkt träning för min del idag borsett från mina kommande övningar som lär bestå av den "kissande hunden" och lite ryggövningar. Bättre med någon träning än ingen =)

Tack för mig-hej!

/Jessica



Hälso Dagbokens början

publicerat i



Denna kategori kommer handla om min träning och hälsa. Då jag är i extremt behov att "lära" mig äta mat för det första men även lära mig att äta bra mat kommer det bli en liten "hälso dagbok". Det kanske blir ett sätt att fortsätta hålla igång och strävan att inte ge upp som är så lätt.

Såååå....de första 5 dagarna som gått.

Jag har ätit frukost VARJE dag och lagat något mer åt lunch/middag hållet. Visst att det kanske inte är det nyttigaste hela tiden men som jag skrev lite ovan, jag ska försöka LÄRA MIG ATT ÄTA MAT. Så nu är jag glatt överraskad att jag äter fler än en gång per dag =)

Träningen har gått väldigt bra med. Min träning varierar men jag har ägnat mig åt simning, styrketräning och konditions träning och en del promenader. Jag känner mig både piggare och gladare. Jag tränar mellan 2-4 ggr i veckan och det är faktiskt skoj! Idag körde jag ett stenhårt styrke pass och lagade wok med kyckling.

Så...klappar mig på axeln, peppar mig själv en extra gång-fortsätt så!


/Jessica



Vilken bild!

publicerat i Allmänt





image68

Jag blev helt förälskad i denna bild! Man ser så tydligt hur bebis sparkar därinne, vilken underbar känsla det måste vara =/ Ååhh att det inte är rätt nu =(

/Jessica


More shoes

publicerat i




image76

Min lilla önskelista på lite skor jag skulle vilja ha i min samling. Allt kommer från Asos.

Drömma går ju iallafall =)

Haa duu!

/Jessica



Outfit

publicerat i
Jag funderar på att beställa denna skit snygga klänning och de gudomliga skorna! Vill ha!


image73


/Jessica *Shopping sugen*

Önskelista/Träningskläder

publicerat i
Nu har jag spanat runt på en mängd träningskläder och fastnade för Puma kollektionen.
Super snyggt och ska köpas lite längre fram i månaden. Jag gillar när det är lite djuriskt mönster då jag är väldigt svag för sådant...hihihi! Prislappen hamnar runt 2000 kr.

image69

Jacka: 699 kr
Byxa: 399 kr
Linne: 299 kr
Skor: 599 kr


Haa duu!

/Jessica

1/2-08

publicerat i Dagbok


Heeeej!

Jessica har otur...otur igen...mer otur =/
Förutom att jag fick en spricka i bilrutan precis över synfältet och att avgasröret på bilen är paj och fick körförbud på bilen idag så är inte det hela världen. Det är meningen och jag antar att när allt är halv jobbigt så har det en tedens att bara bli värre. Ett litet test i livet som jag kommer klara av med bravur! Men jag är inte längre ledsen över det, allt kommer att ordna sig, det gör det alltid! Jag får inte köra bilen så mycket och jag har besiktningstid den 14:e feb och då får jag väl smällen att det är ännu mera fel på skrutt bilen. Jaja, jag är så van med sånna här saker nu. Tänk possitivt =)

Jag har haft en del att göra under några dagar. Jag har äntligen fått en tid hos barnmorskan, en väldigt lättnad. Jobbat en del och försökt teckna ner lite skisser till skolan. Innerligt skönt att ha något att pyssla med och jag får jobba denna helgen med....wonderful! Jag har rensat mitt kylskåp och fyllt upp det igen med ny mat.
Nu är jag inne på dag 2 då jag äter regelbundet, är faktiskt stolt över mig själv. Jag klämmer i mig frukost fast det är mindre gott. STORT kliv må jag säga. Jag håller igång med träningen och känner mig nöjd. Jag har gett mig faan på ett bra liv nu och det är bara upp till mig att göra nått åt saken. Jag är på go väg nu och jag ska lyckas med detta. Jag har kollat upp lite dansskolor  för jag vill så gärna börja dansa! Det jag mest vill dansa är cha-cha för jag tycker det är en väldigt snygg och sexig dans, vill lära mig! En tid så har jag funderat på att ta Yoga lektioner för att få ro i själen. Men jag tyckte det var lite väl dyrt och det är tråkigt. Jag får skaffa en yoga DVD istället och utöva det hemma, billigt och bra!

När jag sitter här och tänker efter, så mår jag faktiskt bra! Det är så mycket skoj som händer i livet nu och min framtid verkar lysande *fniss* ;)

Nu ska jag sätta på en kanna kaffe och snacka träning och hälsa med Anders.

Haaa duuu!

/Jessica *Go å gla prick*