God förmiddag

publicerat i Allmänt



Hallå där!

Inatt har det snöat, när jag vaknade så var taken helt vita. Hoppas att jag slipper skrapa rutorna på bilen.
En stor kanna kaffe har jag fått i mig, vaknade inte för så länge sedan och kaffet har hjälpt mig att bli lite piggare! Om en liten stund ska jag göra mig redo för jobbet, fick lite nya tiden nu och det tackar jag för!
Igår var jag duktigt, jag lade ut en annons på lyan inför svenska rallyt, hoppas nån nappar! De brukar skrika efter sängplatser ocm min lya är ju inte så tokig. Efter jobbet ska jag palla mig iväg och träna. Jag har inte tränat än på denna vecka och så lat får jag inte vara! Jag ska hålla igång nu, lovat mig själv. Måste handla lite mat också, det är sååå tomt i kylskåpet nu!
Nu hinner jag inte skriva mer! Ha en underbar dag alla!

Haa duu!

/Jessica



God natt

publicerat i Allmänt


Gäsp...trött och sleten så nu är det time att hoppa i sängen! Jag har suttit i flera timmar och försökt mig på att fixa lite bilder på mig. Nja, sådär resultat, ska finslipa dom imorgon istället =)

God natt Sverige....vart du än är!


Natti natti

/Jessica




Nu är det över

publicerat i Dagbok

Vilken underlig känsla. Nu är det verkligen över med Johan. Det finns inget mer att hämta. På ett sätt är det en underbar känsla att känna sig fri och att jag berättade att jag varit med en annan. Skönt att ha berättat det fast jag visste innan att DÅ skulle det inte finnas en chans i världen att vi skulle kunna försöka igen. Så mina funderingar på varför jag sa det måste nog vara att jag ville få ett avslut på denna eviga karusell.  Det var kanske det jag behövde höra för att komma vidare och släppa taget efter 9 månader lång kamp på vad som kommer hända mellan oss. Men nu, är det över. Jag ska inte känna nån ångest längre eller känna nån skuld. Jag har inte gjort nått fel direkt. Jag valde att gå vidare och inte vänta på tills Johan skulle få ur sig något vettigt svar. Jag tycker jag förtjänade att få veta vad som rörde sig i hans tankar och funderingar och inte hålla mig på sträckbänken så lång tid som han ändå gjorde. Men det är inget jag tänker gå och älta och nu är det som det är. Kan inte få saker ogjorda och finns ingen anledning att grubbla vidare på det heller. Som han sa tidigare idag, vi har inget mer att säga till varandra. Det är nog sant. Jag får se det possitiva som vi hade och han kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. Vi har sårat varandra så mycket så att bryta totalt är nog det enda rätta. Jag förtjänar att må bra och vara lycklig, jag ska kravla mig upp ur träsket och blicka framåt. Den rätta mannen finns där, nånstans. Man ska bara hitta honom! En gång i tiden var det vi, dessa bilder ligger mig varmt om hjärtat och har fina minnen med sig =)

Tack Johan för alla år tillsammas och du var min största kärlek, någonsin.




Haa duu!

/Jessica *Pustar äntligen ut*

Bekräftelse

publicerat i Allmänt
Varför behöver man bekräftelse igentligen? Kan man leva utan att få den minsta möjliga bekräftelse?
Jag har funderat på just ordet bekräftelse. Varför man behöver det och varför man söker det.
Jag har tagit upp ämnet med en rad vänner, både tjejer och killar och jag har nästintill fått samma svar.
-Man vill känna sig bra, duktig, attraktiv och att man gör nytta och att man är bra på nått som uppskattas.
Nu drog jag bara upp en liten liten del av det jag fick berättat för mig av mina vänner.

Utseende

Under en väldigt komplicerad tid som har pågått sedan i maj (inte nu längre) förra året har jag haft ett behov att få nån sorts av bekräftelse av Johan mitt X sedan vi gick skilda vägar. Det handlade mycket av utseende, mitt utseende.
Jag kände mig varken ful eller fin efter uppbrottet. Varför behövde jag höra att han tyckte jag fortfarande var attraktiv i hans ögon? Under dessa månader som gått, så har jag mer än väl fått så mycket uppmärksamhet och bekräftelse av både män och kvinnor, gammla som unga. Klart att jag tagit till mig det och tycker det är jätte skoj, verkligen! Men, alltid men...inte en endaste kommentar av Johan. Det var den enda bekräftelse jag sökte...DÅ. Varför ville jag höra just det av HAN? Varför vad han så viktig i det hela när jag ständigt fick det på annat håll? Ja, jag tror inte jag har ett klockrent svar på det men något jag spånat på måste ju vara att jag ville veta om jag betydde fortfarande något för honom och var den attraktiva kvinnan som han delade sitt liv med i nästan 4 år. Jag var allt för honom och han var allt för mig. Jag har förändrats en del sedan i maj. Jag har gått ner över 15 kg, gjorde hårförlängning, började mer och mer att fotas av fotografer, är det igentligen endast för att få hans uppmärksamhet? Han började fota andra tjejer efter det tog slut, det är något han verkligen älskar, att fota. Jag har alltid varit en linslus och vi fotade en del ihop, men inte med den utrustningen han har nu.
Jag fick något slags behov, att han skulle se MIG, hur "attraktiv" jag blivit och att fler än han "ville ha mig".
Nu är det dock pase, känner inte att jag "måste visa upp mig" som Johan ständigt uttryckt sig att jag måste. Vad då måste igentligen? Jag måste inte VISA mig. Det berodde nog helt på att jag ville ha JOHANS bekräftelse! Nu behöver jag inte hans bekräftelse längre. Jag har ifrågasatt Johan med varför han ser mig att jag måste visa upp mig för allt och alla. Jag gillar att fotas ibland, skojigt att ha fina bilder på sig. Han har fått det till ett behov, att jag MÅSTE visa hela världen. Jag har då frågat HAN, varför tar du bilder på modeller som är precis som JAG? Vill ha fina bilder på sig eller vill söka till nån agentur. Då är ju inte DOM bättre än mig? Varför då "stödja" dom i sitt arbete utan att dömma dom varför de vill ha bilder på sig själv eller ens ifrågasätta varför de vill ta naket/underkläder eller dylikt, men med att säga att JAG har behov att visa upp mig själv, vart ligger logiken? Vad är det för skillnad på mig och de andra modellerna? Är det för jag är hans X? Det går inte bra att jag fotas av andra och slänger ut bilder men att han fotar andra tjejer och gärna hjälper dem med bilder är helt skillda saker, tydligen! Vad tycker ni?Är jag helt ute och cyklar? Vad är bekräftelse för dig?
BERÄTTA!


Haaa Duuu

/Jessica

Allmänt

publicerat i Dagbok

Ny vecka med nya tag! Det är så det ska vara! Jag kom precis hem från mamma efter en go kopp kaffe. Jag var tidigare idag hos läkaren och pratade lite. Se hur det kommer bli de kommande veckorna.
Allt löser sig, bara man ger det lite tid. Jag har varit på rätt gott humör de senaste 2 veckorna. I torsdags fick jag reda på något possitivt som jag aldrig i min vildaste fantasi kunnat drömma om! Vad vill jag inte avslöja men det lugnade mig för framtiden iallafall =) Jippi!

I fredags var det löning och ett bra sätt att sprätta pengarna på var att gå ut och roa sig. Jag och Zizzi var och spelade biljard och shit vad dålig jag är! Måste träna...hahaha! I torsdags kväll var vi ute på kvällen och åt middag på Arena. Jag hämtade upp Zizzi och Suss hade kommit på kvällen då vi hade lite pratstund med rykande gott the! Åh vad det är underbart att prata med Suss (Zizzi också självklart), blir inte så ofta man träffas, fast man bor ca 150 m från varandra! Jag skulle igentligen åkt till Göteborg i helgen men valde att istället att gå hem till Jill.
I lördags var jag på lite kalas hemma hos Jill, hon fyllde år. Jag köpte en varsin Bingolott till oss och ingen vinst! Fy vad dåligt måste jag säga! Det var skit tråkigt att glotta på Bingolotto och jag förstår att de tappat massa männsikor. Boring! Åh lilla Nelly är så go!

Igår vart de en hel del städning men är änu inte klar. Tog tummen ur och plockade ner granen och nu är det så tomt i fönstren efter ljusstakarna. Men skönt att få bort skiten.

Funderar på att åka till Stockholm i helgen...fast bilen är paj...jävla skit! Ska fundera vidare på det!

Nu ska jag ta tag i det sista med städningen...och sticka iväg och träna en sväng =)

Haa duu!

/Jessica

Uppdatering

publicerat i Allmänt

Jag har jobbat en  hel del nu och det kommer ge extra klirr i kassan, man är ju en fattig student så allt man kan få tar man emot med glädje =) Då jag jobbade i helgen så var det inte mycket över till nöjen. Men, jag kom ut och käkade middag på lördagen iallafall och det smakade super gott. Jag var på Munken i stan och de har grillbuffe fredagar och lördagar och jag käkade som bara den, blev extremt mätt! Jag fick ändå i mig blåbärspaj till efterrätt =) Mums mums!
Jag fotades i några timmar i lördags och det blev hyffsade bilder...se om jag slänger upp nån/några här senare. Det vart lite "sängkammar bilder".

Förra veckan vart det ingen träning alls, buuuhuuu! Mest jobb som sagt. Men igår tog jag mig i kragen och gick iväg och styrketränade och det känns i varenda muskel idag, super gött! Imörn är jag på det igen, man känner sig mycket piggare och att man gör nått bra för hälsan. Jag måste köpa nya träningskläder!!!
Mina jag har nu är för tok för stora och groteska och en ny sport bh skulle vara trevligt att ha. Funderar på att spana runt lite i sport affärer och på nätet om jag hittar nått skoj.

Nu är det inte långt kvar till Svenska Rallyt! Funderar, eller ska lägga ut en annons på min lägenhet för uthyrning under dagarna rallyt pågår. Jag har gjort det en gång förut så jag hoppas på att nån vill ha den igen. Extra pengar...NICE! Själv så ska jag försöka gå nån dag på det för det är skit skoj att träffa så mycket folk från alla länder. Min engelska behöver lite träning också.

I några dagar nu har jag surfat runt på massor av bloggar för att få lite insperation till min egen. Vissa bloggar är ju hur proffsiga som helst medans andra, min inräknad skit fula! Jag har ett litet hum på vad jag vill ha, ska bara ha orken att göra det med. Kunskap är ju en fördel. Jag lärde mig iallafall hur jag ska lägga samman bilder till en bild och en vit balgrund ska jag ha, det vet ja! Mmm...nått bra blir det väl, antar jag.

Näe...ska nog ta och slappa, har haft magont i flera dagar nu =(

Haaa duuu!

/Jessica

Så spenderade jag 2441 kr!

publicerat i
Helluuu ALLA!

Idag har jag sprungit på stan och shoppat som en dåre! Det är ju hur roligt som helst när man verkligen kan fynda på rean som pågår just nu =) Här kommer smakprov på det jag shoppade idag!

image53

Top från H&M 62 kr, arband 22 kr Glitter och stövlar från sixtyseven (Bergvist skor) 750 kr.

GOLD RUSH

image54

Skit cool midje jacka i svart/guld med 3/4 ärm, 119 kr Tessie. Super korta shorts 99 kr från Cubus. Halsband 30 kr, halsband med kulor 33 kr, armband 25 kr och örhängen 20 kr allt från Glitter.

SILVER RUSH

image55

Shorts från Cubus 99 kr, diadem 2 st från Glitter 20 kr, armband 25 kr från Glitter, pumps med strass från DNA 250 kr, pumps Skokanonen 200 kr.

UNDERKLÄDER

image56

Ljusrosa linne 79 kr och trosa 39 kr allt från Cubus.

Var och shoppade en del smink på min favorit butik Make-up store!

* Eyedust (ögonskugga) Glam choc-mörk guld 130 kr
* Eyedust (ögonskugga) Golden mane ljus guld 130 kr
* Läppstift Delight och läpppenna Forbidden kiss 159 kr respektive 130 kr

Eyedusten är super enkel att lägga och det behövs inte alls mycket för att få skuggan att sitta och den ger färg på en gång, bra pigment! En av mina favoriter.

Nu ska jag pusta ut med ett varmt bad och sedan påbörja min skönhets kväll!

Haa duu!

/Jessica *Älskar shopping*

Shoes

publicerat i
image49

Dessa godingar har jag suktat bra länge efter och idag köpte jag dom för halva priset 750 Kr och de kommer från sixtyseven! Knähöga som man även kan vika ner skaftet på, sexiga!

image50

Åh vad jag fastnade för dessa bedårande pumps! De kommer från DNA och jag fyndade dom idag för 250 kr. Glittrar så fint då det är strassstenar på klacken =)

image51

Lite mörkare silver pumps med en behaglig klack. Kostade 200 kr och jag var tvungen att köpa....

image52

likadana fast i vit lack...mycket snyggt till sommaren!

Det var mina sko fynd idag!

Haa duu!

/Jessica

This is my week

publicerat i Allmänt

Förra veckan aktiverade jag mig mer än vanligt. Jag simmade och fy faan vad det var jobbigt! Jag hade sån extreme träningsvärk dagen efter i armarna...så trevligt. Jag blev lite peppad av att komma igång igen och dagen efter styrketränade jag oxå. Jessica kände sig så duktig! Härligt att ha börjat, lite smått iallafall.
Onsdagen var jag ute med Emil och käkade middag på Harrys. Han hade precis kommit hem från Östersund efter alla dessa lediga dagar under julen, skoj att tjata lite med han.
Kommer inte ihåg vilken dag men jag har för mig att det var i fredags jag hjälpte Millas pappa med lite Homestyling inför kommande fotografering med mäklaren. Det fanns inte så mycket att göra men med lite småkrafs från mig så vart det lite finare och mysigare iallafall =)
Lördagen spenderade jag hemma hos Zizzi. Hon hade lite kalas för att hon fyllt år och hon bjöd oss brudar på en super god smörgåstårta med vin och öl. Mycket trevligt! På kvällskvisten bar det ut på krogen och första anhalten  vart självklart Harrys. Det var väldigt skumt folk där och medelålder lär ha legat på drygt 45 eller nått! Näe, det var inge skoj så vi gick vidare till Blue moon bar där det var betydligt mycket roligare. Jag och Zizzi fastnade vid hårdrocksbaren och jag önskade i smyg en låt för henne. När det kom på dansade vi för fullt och vi headbangade för fulla muggar! Det kan inte sett riktigt klokt ut med skoj var det. Jag sov över hos Zizzi och hon hade lite smått ont i nacken dagen efter. Åkte hem till mamma från Zizzi och tjötade lite med henne.
Sen bar det av mot käre Suss och det var rena kalaset när jag kom. Fullt hus med barn och gravida tjejer, jag var den enda som inte hade barn, lite sorgligt när man tänker efter. Har varken pojkvän eller barn medans mina vänner är fullt upp med de barn de har och de kommande små liven. Jag är så glad för deras skull så!
Min tid med pojkvän och förhoppningsvis barn kommer väl det med, det får ta den tid det tar. Jag jobbade i lördags med och vilken hemsk dryg dag det var. Tiden stod stilla mest hela tiden. Fy vad det var tråkigt.
Så om man bortser från alla samtal med Johan och dess bråk vi haft så har jag haft en bra vecka ändå =)

Haa duu

/Jessica

Utomlands

publicerat i Dagbok
Vaknade av att telefonen ringde, och det var lilla Millis i andra änden. Hon ska åka utomlands imorgon och jag vill så gärna med. Men tyvärr så fanns det ingen sista minuten just till det resmålet, så typiskt! Jag skulle verkligen behöva lite avkoppling ett tag känner jag.  Det är lite frustrerande när man så gärna vill och det går inte att åka *snyft* Jag hoppas att ni får det jätte bra och lapa massa sol åt mig =)
Tack gumman för att du lyssnar och vill mig väl =) Löööve You

Haa duu!

/Jessica



Johan-är HAN värt det?

publicerat i Dagbok
Nu har jag gnakt sönder min själ fullständig. Jag fattar inte varför jag sårar mig själv precis hela tiden. Det får vara bra nu. Jag står inte ut längre, min ångest över Johan blir alltmer påfrestande. Jag tänker komma bort från ångesten som har, dumt nog kommit mer tätt. Somliga säger att jag är i en deppression, eller är på go väg dit. Ja, det kan nog stämma. Måste göra nått åt det nu innan det går helt åt pipan. Ikväll har jag gråtit. Det är inte speciellt ofta jag gör det, det brukar kännas bättre efteråt men helt ärligt så känns det mer jobbigt.  Jag vet inte riktigt vad jag och Johan hållit på med på sistonde. Alla dessa påfrestande samtal som aldrig leder till nått. Samma saker dras upp om och om igen, jag har inte fått bearbetat klart, jag har inte fått alla svar jag söker. Jag tar inte till mig allt han säger, det känns inte helt riktigt. Jag vet inte om han är ärlig med hans svar, varför skulle han, varför skulle han inte? Jag tror jag börjar bli smått galen, detta vill jag inte känna. Jag avskyr svaret "JAG VET INTE". Vad kan man gå på då, bygga på? Förrvirrad av det mesta, besviken på mycket, sårad väldigt djupt. Undra om han riktigt förstår som han säger han gör. För mig känns det inte som jag når fram till han. Något stort är ivägen som jag inte har klarat av att komma igenom. Han är underlig, svår och inte den jag vart kär i. Kommer han någonsin bli den Johan han en gång var? Helt ärligt, sorgligt men jag tror inte han blir samma person. Unbrändheten har tagit enormt mycket från den han var och fått andra kvaliteer på gott och ont. Det är något som är svårt att se, ta del av, det stämmer inte in, så frustrerande. Jag tror inte jag känner den nya Johan, vill jag ens känna han med vetskapen om vem han var innan? Varför är jag så förbaskat dum och fortsätter vara destruktiv när inget jag säger eller gör hjälper? Det krävs två att dansa tango, tydligen har jag missuppfattat det fel, jag är ensam. Jag klarar inte längre av det mer, jag går tydligen bara neråt istället för att komma uppåt. Det är inte det som är meningen.

Som många kloka vänner säger, är det värt denna pina och smärta? Nej, inte alls värt att få känna såhär. Jag har ju valmöjligheter, jag väljer alltid fel. Jag har kommit över det med hans fotande som jag aldrig för några månader sen skulle drömma om att göra. Men jag är här nu, underbart för det mesta. Idag fick jag ytterligare bakslag och satt mest och darrade och skakade som ett asplöv. Ytterligare en FAN (Fine art nude) session på gång. Den biten att han fotar nakna kvinnor känns inte okej, det är ett helvete, ångest som inte ens går att förklara. Han har alltid vetat om att jag inte skulle uppskatta om han skulle fota naket/underkläder när vi var ihop, och då fotade han inga modeller heller. Då man inte hade den vetskapen att han skulle börja fota modeller när det tog slut men att sträcka sig att fortsätta ta FAN är upprörande. Det känns som bestraffningar. Det kan jag inte ta, det är så svårt att hantera och det gör mig så svag. Min ömma punkt han klämmer på då och då. Det gör förbaskat ont i mitt hjärta, jag vill skrika ut den förtvivlan, sorgsenhet. Det är mer än vad jag klarar av, nu iallafall. Jag ringde upp han när jag fick reda på att han ska köra en sån session imorgon. Jag var enormt ledsen, denna förtvivlan att inte kunna påverka hans val att avstå gjorde mig spyfärdig och illamående och det snurrade i skallen. SNÄLLA GÖR DET INTE, bad jag! Jag pallar inte en gång till, varför måste han göra det IGEN och IGEN? Utvecklas som fotograf, fine, det tar jag. Det börjar kännas mer som ett behov snarare som att utvecklas. Säkerligen orättvist sagt, kanske inte är så, det är säkerligen inte så MEN DET ÄR SÅ MINA KÄNSLOR ÄR! Jag kan inte bara ändra på det hur som helst. Det går bara inte att intala mig själv att det är rent fotomässigt, strävan efter bra bilder. Gör det med kläder på! Åååhhhh faan att känna såhär. Löjlig och patetsik..säkert sant det med, det går väl över det med med tiden. Hoppas mina känslor gör det med för detta kallande levende tänker jag deffinitft inte besitta mig i!

Näe, hoppet är släckt och när man inte kan få svar så är det sårande och kränkande och jag tänker inte hålla mig fast vid att DET ÄR INTE HELT KÖRT MELLAN OSS. Nu har det nått min gräns. Varför ska jag försöka lappa ihop nått när han inte kan göra den minsta lilla uppoffringen att avstå att ta FAN bilder? Vi är inte ihop, jag har inte rätten att säga vad han får och inte får göra. Komiska med att jag önskar att han inte ska ta sånna bilder så har han mage att säga till mig att jag inte ska ha sex med någon annan! Varför skulle jag avstå från det hur länge som helst när han inte ens är förmögen att få ur sig ett vettig svar vad han vill med mig! Han gör sina val och trotsar mig och fortsätter ta FAN bilder, med vetskapen mycket väl hur dåligt jag mår över det. Det kallar jag kärlek det. Jag försökte iallafall att få honom avstå, mer kan jag inte göra. Men kräv inte att jag ska vara trogen när jag inte är tillsammans med dig.
Näe...det är inte värt det. Det är inte värt att må så dåligt över en person som är förbaskad enkelriktad och bara tänker på sig och sin extrem besatthet av sin hobby. NU ÄR DET BRA! punkt!

/Jessica


Granen

publicerat i
Idag är det dax att städa bort julen och jag orkar inte ens ta tag i det idag.
Min gran jag pyntade blev över förväntan mycket fin och det känns lite sorgligt att man ska behöva ta bort den, den ger ett sånt mysigt ljus och är vacker att titta på!


image48

Mjo, spiran i toppen ser fakstiskt ut som nått helt annat. I know!
Jag tycker det är lite roligt att ha spira istället för en stjärna, jag gillert!

Granen får vara kvar ett tag till, tills jag får lust att plocka ner den.

Haa duu

/Jessica

Första försöket

publicerat i Modellbilder

Här sitter jag, helt ensam uppe när klockan är snart 02.00 och försöker få ordning på några bilder.
Det är ju så jävla roligt att retushera bilder men vilken tid det tar! Men, jag är ju nykläckt! Både min bärbara och min andra skärm är ju totalt värdelösa, det är fy skam när man ska försöka ställa in alla justeringar. Men förmodligen, jag hoppas att jag snart har en ny dator i min ägo med hyffsat upplösning och en smula bättre kvalite än vad jag har nu. För detta suger verkligen! Det kan vara "bra" på min skärm men sen helt kasst på en annan, åh det vill man ju verkligen inte!!!! Men träning i vilket fall ger fördighet. Nu har jag återigen fått mitt minne tillbaka varför jag slutade att pyssla med bilder sen i sommras, det ser ju fördrövligt ut på mina skärmar.
Jaja, det får jag leva med ett tag till =/

De senaste dagarna har mitt hem varit rena fotostudion! Rörig men skit skoj =)
Prövade på lite olika ljussättningar med nya blixtar och kamera. Äntligen börjar Börgi fatta vad alla dessa funktioner är till för och hur man ska hantera det. Man lär sig något nytt varje dag! Väldigt intressant.

Ett litet smakprov från en av dagarna...men kom ihåg gött fölk....dålig skärm, kass mus och en nybörjare vad det gäller retushering! Okej...?

image46
 It`s just me...

För att vara mig och mina förutsättningar så är jag faktiskt rätt så nöjd med denna bild. Jag tycker den är både sensuell och vackert mystisk med en viss stolthet. Min tolkning av denna bild!

En liten annan version...

image47
Me again

Jag ser denna bild som lite mer sensuell, mer sexigt med en åtrå i blicken som utstrålar värme, skönhet och till en viss del sårbarhet, kanske lite osäkerhet kommr fram.

Men som jag tidigare påpekat så är det första försöket idag och jag kommer säkerligen skämmas sen man blivit mer duktig på detta, då kan det vara skoj att titta tillbaka vart man började och vart man är då. Lite som en dagbok....hehe.

Have a nice day!

Haaa duuu

/Börgi



God fortsättning allesammans

publicerat i Nöje
Jag ringde in det nya året till tonerna av The final countdown! Det har blivit lite av en tradition för mig.
Jag spenderade kvällen hemma hos Ljunggren & Ylva, vi var ett gäng med vänner. Jag snackade engelska hela kvällen för det var två män som kom från Australien som inte förstod svenska så bra. Kul att prata fast det mesta lät enligt mig skit dåligt! Men men, de förstod mig iallafall =)När jag ser tillbaka på kvällen var nog det roligaste att käre Igge och underbara Zizzi blev ett par, säkerligen runt 12-slaget! Nu har Zizzi lämnat singel livet och lämnat mig ur sticket...hahahaha! Nerå...så illa är det inte. Jag tycker det är skit skoj att de fick upp ögonen för varandra, tummen upp för er båda, me like =) Pöss på er!

image41
 Sååå sööööta då! Zizzi & Igge 2008-01-01

Lite bilder från nyår...

image42

Sayran och Marcus

image43

Ylva och hennes pöjk Ljunggren (Jimmy)

image44

Marus, Gräso och lilla Sayran

image45

Jag fastnade på ett kort oxå!

Jag önskar mig själv och alla ni andra att 2008 kommer bli det bästa året någonsin!

Kraaaaam på er

Haaa duu

/Jessica