Åååååååå

publicerat i Allmänt


Fan vad trött jag blir på mig själv! Välkommen efterlängtad utgift...not. Min parkeringsbiljett gick ut nyss och kom på det och rusade ner för att betala för en månad och stod inte Herr Otrevliga parkeringsvakt där och gav min bil böter! Vet ni...det jag mest hatar med dessa stroppiga vakter är att det var 12 minuter för sent...varför är de oftast otrevliga när man själv försöker vara trevlig från börjar? Mitt fel, men nånstans borde finnas lite medlidande. Bara för det ska jag inte ta emot en endaste reklamation på jobbet utan kvitto!!!! Jaja...jag är för snäll så det inträffar så sällan pga att jag har medlidande! Ååååhhhhhhhhh

Jaaaa nu börjar perioden där Börgi Börg kommer ha otur varje dag...var så säker.


//JessicA BergmaN5 månader sen

publicerat i Fotograf


Oj oj oj då....det var över fem månader sedan jag fotade en modell sist! Geografiskt ligger inte denna bytterhålan Karlstad bäst till i landet och brist på engagemang från mig så får jag kanske skylla mig själv. I somras ville jag inte ens fota något som rörde sig. Kanske min "vilo pause"?

Well känner att det är bättre tider nu. Uppvilad eller ej så är jag sådär gött småsugen att fånga mina nästa modeller och skapa bilder igen. Frivillig? Jag är bra sugen...igen!

En vacker bild på min barndoms kompis "Carro Barro"!

Foto:
Jag Modell: Caroline


//JessicA
oline

Gäsp

publicerat i AllmäntGäspar lite extra för att få lite medlidande. Tror ej att det kommer funka.
Inventering står på agendan idag och jag funderar på att skjuta min löpande katt som inte vill att jag ska få sova på nätterna och ta några roliga piller så jag inte drömmer att döda mina vänner. Hjärnan och motoriken funkar inte speciellt bra så här tidigt på morgonen. Ett steg närmare sinnessjuk?

Idag blir ingen rolig dag...varför föddes jag morgontrött?


Haaa duuu!


//JessicA