Säkert sex

publicerat i Fotograf


Det är klart jag kör med säkert sex, gör inte ni det?
Jag roffade åt mig många kondomer idag och fick en sån söt liten goodiebag att förvara dom i. Jag tycker bagen är så himla söt, ser nästan ut som godis.
Var bara tvungen att snabbfota nöjesfälten....Klicka på länken så visas en kort liten halvrolig film....

Knull De Luxe video


Safe sex to the people


//JessicAWordfeud!

publicerat i Nöje


Sjukt jobbigt spel där hjärncellerna sätter ditt ordförråd på prov, din strategi och kunskaper och olyckligtvis är det extremt beroende framkallande! Ni som har Iphone eller liknande kan tanka hem det till eran mobil och bara att börja. Om ni vill spela mot mig så heter jag Peckoral. Ordet som jag lyckligtvis inte stavar lika googlade jag och ordet "Pekoral" är väl inte helt underbart...fick det från en Tv serie för länge sen...Glappet om nån kommer ihåg den serien?????

Brorsan och Sandra spelar Wordfeud...tillsammans =P


Haaa duuu!


//JessicA

Biljardos

publicerat i Nöje


Bloggen kommer efter as always....sorry.

I lördags spelade jag lite biljard med Broder, Gräset, Sandra och en grymt skön ny kille Magnus. Jag är sällan ute känns det som men evigheter sen jag var på biljardhaket Tables i Karlstad. Jag vann twice!
Vi hade lite efterfest sisådär två whisky hos brorsan och blev lite seg dagen efter. Matbomber mest hela dagen efter såsom pizza och suschi...mums. Ibland får man unna sig onyttig mat tycker jag allt.

Bilderna är tagna med mobilen...min nya

Dagen efter hos käre Broder Tuck...där de spelar...
Kööösssss


//JessicABröllopsfesten 20/8-11

publicerat i Nöje


Förra helgen den 20:e augusti var det dax för årets roligaste fest. De nygifta paret Thuresson som för övrigt är bland de närmaste vännerna jag har slog på stort och ordnade en sån oförglömlig bröllopsfest för sina vänner. Fy fasiken vad jag älskar ER och som jag alltid har sagt om ni skulle vara så enormt dumma att gå isär ska jag aldrig mer tro på evig kärlek. För mig är NI evig kärlek. 

Det bjöds på god middag, roliga lekar, magdans, videoklipp , skratt, glada tårar, dans och dåligt med sömn! Den var inge rolig alls att behöva kravla sig upp på morgonen för jobb när man inte ens hade sovit i fyra timmar. Ett ord...DET VAR DET VÄRT (blev viss flera ord).

Visst är det dåligt att jag inte är med på ett enda kort? Så är det när man själv håller i kameran...inte mig emot alls. Dock var jag rätt så het i min cerisrosa klänning (jag i rosa det ni!).

Bökigt att förklara 12 timmars roligheter i ord......
I löööve You


//JessicASunkig dag

publicerat i Allmänt


Ta mig faan vad länge sedan jag hade en sån otursdag som idag. Hela tre viktiga saker och jisse vad frustrerad jag blir när världen börjar raseras...hm....not good!
Allt, verkligen allt går emot mig idag och jag förstår inte varför. Jag blir så fucking lack! Hur ska jag förklara känslan mer än Kucken kucken kucken!

Plåster på såren så tänkte jag uppgradera min status en smula...jag har ju känt mig lite utanför ett tag nu så jag ringde upp Tele2 som för övrigt är den bästa leverantören som jag använnt sen jag var 16 år...eller nja den enda!
Ooooppps en ny mobil där surf ingår så nu i framtiden ska jag "checka in" på Fejjan vart jag än går, om det så skulle vara 5 steg imellan...snacka om att jag lär få hatbrev sen. Nu ska jag ge igen Bitches!!!

Åååhh gud vad det kändes bra att skriva det.

Och göra mig ännu mer deppig så spanade jag på massa fritidshus för att lindra min "smärta" och drömde mig bort en smula att få bo i en egen liten stuga vid vattnet. Jag vill renovera ett torp himelskt mycket. Vad mysigt det skulle kunna bli med en liten makeover by Börgi Börg style! Jag vill bo på landet tror jag (?). Då är det ett uppenbart tillfälle att ta itu med min extrema fobi för ormar... =/


Bilderna är lånade från Hemnet check it out!


Någon som vill köpa ett torp till mig?


Hoppas att er dag har varit bättre än min!


//JessicAÅrets roligaste grillkväll

publicerat i Nöje


Tjooo!

För ett tag sedan åkte jag uppåt och hälsade på mamma, mormor, syrror och sist men inte minst Määäätajjas (Mattias) som nyligen köpt ett hus en liten bit utanför Gävle där årets roligaste grillkväll ägde rum!!! Bara han och jag. Helt suveränt eller vad Mattias skulle säga...GALA!

Jag har inte träffat pajasen på nästan 4 år men det var som igår. Sånt älskar jag med vänner, tiden kan gå men fortfarande samma härliga gemenskap, stålleheter och på gränser till stelkramp i käkarna för allt skratt! Inte helt lätt att ta igen 4 år på 30 timmar men vi fick till det rätt bra tycker jag...min "nya pojkvän" dessutom...det ni! Snabba ryck gillar jag...nu är det bara en volvo och vovve som saknas...kanske en knodd oxå hahahaha!
(Innan läggdax vid kl. 09.30 på morgonen....tokigheter)


Nu har min semester tagit slut oxå och det känns ju sådär må jag säga. Andra arbetsveckan och det har gått väldigt trögt att komma in i arbetet igen. Well...bara ett år kvar till nästa semester!

Tjoflöjt!


//JessicA