Sanna

publicerat i Fotograf

 
På sistonde har jag exprimenterat en aning och blir lika förvånad varje gång när man får till en hyffsad bild eller två. Det var väldigt trångt och knövligt att få till ljuset så som jag ville ha det och dessa förbaskade vattendropparna som levde sitt eget lilla liv.
Bilderna är för övrigt oretusherade.
Foto: Jag Modell: Sanna Inking Mua: Sofie Jordskogen
 

Spontan plåtning

publicerat i Fotograf

Hej!
Wiihoo alla mina bilder gick att rädda och nu har jag fått burken installerad igen. Jag älskar duktiga män! Det blev en liten spontan plåtning igår med Emilia & Emilia och givetvis Sofie på sminket. Första bilderna ↓ Hope U like....

Foto: Jag Modeller: Emilia & Emilia Mua: Sofie Jordskogen
 
Haa duu!
 
//JessicA
 


Felicia

publicerat i Fotograf

 
I söndags fotade jag vackra Felicia och två bilder hann jag med att göra innan datorn fick ett frispel. Nu sitter jag på en uråldrig bärbar dator från 2005 så jag hoppas att bilderna kommer till sin rätt annars får ni ha lite överseende ;)
Foto: Jag Modell: Felicia Olsson Mua: Sofie Jordskogen
 
Haa duu!
 
//JessicA
 

Sanna

publicerat i Fotograf

 
Tjo!
 
Ödets ironi när man upptäcker att sin dator blivit deprimerad och slutar fungera. Jag mår verkligen skit för alla mina modellbilder kan gå förlorade. Nu håller vi alla tummarna för att farbror doktorn kan rädda mina bilder under helgen! Vilken obeskrivlig jobbig känsla.....satan alltså.
Plåtade Sanna för några veckor sedan och sminket stod självklart Sofie för...hope u like.
Foto: Jag Modell: Sanna Inking Mua: Sofie Jordskogen
 
Ha en trevlig helg!
 
Haa duu!
 
//JessicA