Fina flickor fiser inte

publicerat i Åsikter & funderingar


Det heter en låt som jag hört av något band när jag var ungefär 15 år. Jag var hemligt förälskad i en av bandmedlemarna. Hette gruppen Stoned tro? Jaja skit samma!

Stämmer det? Att fina flickor fiser inte? Är vi inte fina flickor på ett eller annat sätt? I helgen var jag på en förfest när detta ämne att tjejer fiser eller fiser inte. I början satt jag bara och lyssnade på vad tjejerna sade. Killarna var helt bestörta och äcklade. Frågan kom onekligen till mig till slut.

-Fiser du inför din kille?
Mitt svar på den frågan är väldigt simpel. Jag har två val. Hålla inne fisen eller fisarna och få ont i magen eller släppa på trycket och lägga av en smygare eller varför inte slå på stort så det fladdrar i skinkorna?
-ABSOLUT, klart jag gör det! Inte tänker jag gå runt och ha magproblem för lite gaser som oftast inte luktar, att de kan låta är väl en helt annan sak. Helst av allt vill jag få den första fisen släppt så man kan vara sig själv fortare. Vad är problemet att fisa inför varandra säger jag som om det vore solklart.

I överlag bland mina vänner så är det killarna som isåfall har problem att tjejer fiser. Why? Vad är det egentligen som är så äckligt med fisar, speciellt om de inte luktar? Jag vet massvis med tjejer som inte kan med att fisa för rädslan att killen ska sticka och inte tända på dom något mer. Men ändå vill de sätta på dig i röven! Ekvationen går inte riktigt ihop där. Grejen är väl att man kanske inte i varje vardaglig situation ska fisa. Det kanske inte är så trevligt vid frukostbordet eller i sängkammaren som exempel. Om man måste lätta lite, är det rimligt att springa på toa hela tiden? Killarna vet ju i vilket fall vad man gör därinne och blir inte det lite väl jobbigt att tjejen ska resa på sig hela tiden och springa iväg? Det blir ju mer magproblem om man håller inne dom, för mig utgår jag ifrån, men vet oxå många andra som sitter i samma situation. Jag ser inget problem om killen skulle fisa i tid och otid. Ibland blir det gasmask på men det är gaser som försvinner.

Jag borde vara rena mardrömmen för killar som hatar att tjejer fiser och tycker det är vidrigt. Men sorry then, hitta en annan brud då! Jag kommer fortsätta att fisa, om jag kan lindra mina magproblem genom att fisa så gör jag det. PUNKT. Det är inte så att jag går runt och fiser för skoj skull (ibland). Det kanske mig det är stora fel på men jag kan tycka det är skoj att ha fistävlingar, fisa i badkaret för det låter så roligt och varför inte om man sitter på en bänk så fisen blir högre och nästan ekar. Blötfisar kan jag tycka är lite "vidriga" eller när de kan klättra uppför ryggen i badet =P Men annars tycker jag inte att fisar är något att bry sig om. Fisar är helt naturligt och jag har läst att man släpper vind ca 14 gånger på en natt. Om det är sant vet jag inte. Stackars den killen som hatar att tjejer fiser och inte kan sova och får höra sin flicka fisa i sömnen...det lär han aldrig smälta!

Fiser ni inför era respektive?


Ska även tillägga att jag går på toa med öppen dörr med för att göra killars nojar ännu värre!

Mera fis till fölket!


//JessicA




Auktion

publicerat i Allmänt


Hellu!

Bad updates I knoooow!
Nu har det varit en hel del jobb och en tröttare Börgi än vanligt. Sorry sorry.
Igår var det auktion på Hammarö auktionsverk där jag haft turen att få jobba lite extra och måste säga att det är himla roligt! Folk är inte riktigt kloka att handla så extremt mycket skräp! Det blir långa dagar på sisådär 14 tim med att lämna ut varor till kunderna. Igår var det 1830 utrop och då är jag en av de andra som får springa runt och leta efter varje auktion att ge kunderna, ni kan bara tänka er vad jag yrar runt som en borttappat vante och med min dyslexi när det gäller siffror...hahahahahaha!

Det är tempo för det mesta och varmt som tusan. Ibland känns det att kan de inte ta slut nångång! Iall stress så är det fortfarande roligt att kuta runt och bära grejer, vem behöver ett gymkort liksom? Jag gillar att träffa kunderna och man kan verkligen se hur glada och lyriska de är när de ropat in något dom vill ha. Precis som mig själv när jag ropade in denna underbara söta lilla Emmafåtölj. Bilden är inte rättvis, den går i beige/gammelrosa med medaljongtyg och tyget blänker så vackert. Den kommer kommer bli så vacker i mitt sovrum där mitt sovrum går i liknande färger. Längtar tills jag får hem den och lägga min hemsydda lilla kudde i fåtöljen =) Idag känner jag att jag gjorde rätt att köpa den, jag hade annars ångrat mig! Den kanske kan komma till användning i nån fotosession, vem vet!


Kram


//JessicA



-Lollo-

publicerat i Fotograf


God morgon!

Min jobbhelg och jag skulle hellre vilja ligga under ett varmt täcke och sova. Men men, pengar är alltid pengar.  
Ikväll blir det nog lite party. Jag har lite valmöjligheter vad man kan hitta på idag =) Det blir nog skojsigt.





Foto: Jag Modell: Louise Larsson Mua: Jeanett Melwinson

En ny bild på snygglot Louise, samma bild.

Jobbet väntar!


Ha en superduper härlig dag!


Kram


//JessicA



Fuck fuck fuck

publicerat i Allmänt



Jag är riktigt förbannad. Jag gjode klart fyra bilder i Photoshop (PS) och sen blev jag så jävla nöjd för ovanlighetens skull. Jag blir som ni kanske har läst, att jag aldrig blir riktigt nöjd med de bilder jag skapar. Men för att jag tydligen blev nöjd med bilderna så får PS ett freakspel och berättar hotfullt för mig att programmet ska avslutas med alla mina bilder som var precis påväg att sparas! PROGRAM ERROR!!! Fuck! Det bara lades ner och alla timmars arbete gick förlorat! Hur fan ska jag komma ihåg hur jag gjorde? Det suger faan kuk, en riktigt illaluktande kuk med flensost på! Fan vad surt det är, jag är riktigt nere alltså. Ni kanske tänker att det är väl bara att göra om igen. Jo men visst, det är det men hur kul är det om du gjort något i flera timmar och det inte syns?Dubbel arbetstid blir det, det tar tid! Its gone och du ska börja om från grunden. Fuck fuck fuck säger ja!

Tydligen är det inte min dag idag. Jag har jobbat mer än vanligt förra månaden och förväntade mig en bra lön. Jaha...sedär. Vi på kontoret hade gjort fel så vi drar 4500kr från din lön denna månad! Tack å bock era klappträn! 4500kr är mycket på en lön för deras misstag. Det är bara att se glad ut, allt är precis i sin vanliga ordning. Det är sånt här som är nämnat för en som heter Jessica Bergman. Se GLAD ut nu =P

Jag börjar fundera om jag har tur i något i livet!


//JessicA




-Snygglon-

publicerat i Fotograf


Hola!

Vilket pissväder det har varit idag, på min lediga dag dessutom. Jag är överlycklig för vädret varit sunkigt! Då behöver jag inte ha dåligt samvete för att ha suttit vid datorn precis hela dagen! Jag har fått lite bilder fixade, några kan ni se här. Jag vill inte ha "skäll" från någon modell jag fotade i söndags så jag trixade med någon bild till varje modell ;) Lugnast så...hihihihihihi!


Foto: Jag Modell: Louise Larsson Mua: Jeanette Melwinson


Foto: Jag Modell: Louise Larsson Mua: Jeanette Melwinson
 

Foto: Jag Modell: Sandra Karlsson Mua: Jeanett Melwinson 


Foto: Jag Modell: Elina Kaukosalo Mua: Jeanette Melwinson


Do you like it?

Nu vet ni ju vad jag har gjort precis hela dagen. Nu vill jag veta vad ni har pysslat med idag, det skulle vara roligt att läsa vad mina läsare har gjort =D


Kram


//JessicA



Miniträff

publicerat i Fotograf


Tjenare!

Gårdagen blev helt okej, fick med mig ett gäng bra bilder tror jag. Det blev en liten miniträff av modeller, fotografer och en mua. Mycket blev minst sagt lite knasigt och det man hade planerat blev lite annorlunda än vad jag hade tänkt mig. Stressigt och bökigt men jag tyckte det blev bra ändå. Jag ska aldrig hålla i en stor träff kan jag lova..hohhohohoho!  


Jag brände av massa bilder på Louise som var grundtanken från början. Hon var så duktig för att vara typ första gången framför gluggen. Hon är så fiiiin! Efter det blev det en ultra snabb session med min kompis Sandra och där finns det oxå fina bilder, dock är inte ljussättningen den ultimata för den sortens bilder! Sist men inte minst körde jag och Elina en session som jag håller på med nu, den kan bli riktigt nice tror jag. Tack till goa Jeanette som sminkade under dagen och till modellerna som stod ut i röran, det var riktigt roligt att träffa alla nya som gamla ansikten =) Pöss på er!


//JessicA





Fullbokad

publicerat i Fotograf


Det är helg! Jag tog ledigt från jobbet idag för att fixa lite med söndagens sammandrabbning som kommer bli så fucking great I hope! Vi är ett tjejgäng på 7 personer som ska leka loss som bara den. Jag ser onekligen framemot söndagen och jag håller tummarna för att få till några riktigt bra bilder. Imorgon ska jag försöka sy ihop en snygg rosett/hårbonad och fråga mig inte hur det ska gå för jag kan inte göra en snygg rosett annars så det blir massa pill pill göra känner jag. Allt löse sig tror jag.


Foto: Jag


                                              
                                             (Klicka för lite större bild)


Det är min lediga helg och den består av massvis med fotande =D
Jag ska försöka fota 3 modeller på söndag och det kan bli lite ont om tid, alla pusselbitar har ännu inte fallit på plats. Inte är jag värst oroad över det. Blir det inte så blir det inte av helt enkelt.

Imorgon (i skrivande stund) har jag en inplanerad plåtning som jag ber till gudarna att den blir av. Man vet ju aldrig hur länge solrosor är pigga. Jag är ett riktigt fan av Headshots så det är på morgondagens schema. Naturliga bilder på en mycket bedårande och förhoppningsvis en tjej som äntligen skickar in bilder till en agentur som varit efter henne =) Naturlig skönhet ser man sällan.

Nu blir det lite TP kväll hos grannen.


//JessicA



Film

publicerat i Allmänt


Visst är jag sen att titta på filmer. Igår hade jag och Patrik lite filmtajm och såg "Män som hatar kvinnor" och den var riktigt bra. Gillar överlag inte svenska filmer men denna var riktigt bra. Jag älskar Michael Nyqvist sen jag såg filmen "Grabben vid graven bredvid". Jag tycker han är riktigt sexig med, det är nått med äldre män som jag tycker är charmigt! Se den för tusan!



Idag är det premiär för andra filmen "Flickan som lekte med elden" som jag så gärna vill se. Inget biobesök idag inte men den ska jag verkligen se på bio fast jag får sitta och bli generad över öronproppar! Jag är rätt känslig för ljud och tycker det kan vara otrevligt med ljudnivån som alltid ska vara så förbannat hög. 


 Jag diggar Noomi Rapace som tusan, vilken jävla brud! Skitduktig skådis. Hoppas att man får följa hennes utveckling i karriären efter dessa filmer.


Kram

JessicA



-Ralle-

publicerat i Fotograf


På begäran av min kompis Sandra kommer hennes son Rasmus som är ganska lik
Macaulay Culkin från filmerna "Home alone" eller vad tycker ni?


Foto: Jag


//JessicA



Massa fotande

publicerat i Fotograf


Tjoho!

Jag är fortfarande krasslig och börjar känna mig sämre tyvärr buuhuuu! Jag ser framemot helgen som bara den dock och hoppas att jag är friskare annars kan det bli lite smått jobbigt. Helgen som kommer blir det massa fotning som bara den! Det kommer bli så jävla roligt och jag önskar att det är redan imorgon för jag vill bara fota nu känner ja! Längtar efter nya bilder att sätta klorna i och göra underverk!



Foto: Jag Modell: Madde

Som det ser ut nu blir vi tre fotografer och två modeller kanske en till modell, eventuellt en mua som jag väntar svar ifrån så detta kommer bli skojsigt så =D Nu är det på tiden att lägga mer kraft och energi på mitt fotande. Nu hoppas jag att helgen blir strålande och jag är piggare såklart!


Kyss på er


//JessicA







Blandat

publicerat i Fotograf


Hej!

Igår var det ett mycket lyckat dop, lilla plutten Melker var så duktig så. Det bjöds på en god smörgåstårta, bubbelvin, kaffe och hemmabakad paj....mumma! Presenten jag pysslade med var ett påslakanset. Det blev mycket bättre än vad jag trodde det skulle bli.


Foto: Jag

Inge smart jag. Jag tog ju inga bilder på hela settet så jag har inga bilder att visa hur det ser ut =P Glömde totalt bort det! Jag får be Millimus att skicka en bild när hon bäddat med det. Skitskoj att det blev uppskattat!

Det blev en sväng ut igår oxå, trots att jag är lite krasslig men det gick allt bra. Känner av det mer idag host host. Var hemma en sväng hos Zizzi & Igge där även Jillsan var så vi surplade lite alkohol innan vi brudar drog ner till stan och babblade och surplade öl på en uteservering. Nu är det verkligen höst alltså...så kyligt på nätterna.

Jag har bil till jobbet idag, det är rena ramen lyxen för mig!

Tjingtjong


//JessicA



Dop idag

publicerat i Allmänt


God morgon!

Jag är fortfarande krasslig, det kommer mer och mer så jag förstår inte varför jag inbillar mig att jag skulle typ vara frisk. Igår väcktes jag av mina systrar som kom och hälsade på från Gävle och det första jag gjorde var att hej....välkomna....spydde i slasken. Mmm mysigt! Kände mig inte alls kry igår. Vi beställde hem lite mat och bara doften av maten fick jag rusa och ja...spy igen. Tack och lov att jag var ledig igår, blev inte många knop igår inte.



Idag är det dop för gulleplutten Melker. Trots att jag varit rätt dålig har jag pysslat klart doppresenten, känner mig extra stolt över det. Jag ska lägga upp bilder senare idag, man vet aldrig om Millemus är inne och läser bloggen innan dopet och det är väl inte alltför lyckat om hon ser vad Melker ska få i förväg! Innan dess så är det jobb, jag ber att det kommer vara en lugn jobbdag, jag mår ju inte riktigt bra!

Ni får ha en strålande dag idag!


Många sjukliga Kramar


//JessicA



Prosit

publicerat i Dagbok


Snörvel....aaattttcccchoooo!

Jag är en sjukling, eller håller på att bli en. Jag är långsammare än en snigel och kroppen min den värker. Halsen börjar kännas som man svalt taggtråd. Icke bra alls! Jag har en jobbhelg att se framemot och ett dop för lille Melker på lördag, jag kan inte bli en sjukling nu. Tålamodet är inte på topp och jag sitter och fixar det sista med dop presenten till Melker. Det lutar åt knas. Mina älskade syrror kommer och hälsar på i helgen oxå och då kan inte jag ligga sjuk som en isolerarad gammal näsduk. Bad bad bad! Annars är livet på töpp =) Jag klagar väl sällan...??? Hehehehe eller nått sånt. Nu ska jag fortsätta trixa lite innan sängtime, min korta dag imörn och ledig på fredag........vila stackars kroppen lite då.


Natti natti


//JessicA *Ska krya på mig*



Kukken

publicerat i Allmänt



Ho ho ho!

Lite nytt på bloggen. Det kukar sig som vanligt med alla jobbiga koder och skit. Jag gav upp! Tålamodet är inte på topp alls. Jag hatar koder, jag hatar siffror varför kan det inte vara enkelt för? Jajajajajajja, lite skillnad vart det. Vad tycker ni om den nya headern? Kuk eller anus? Dax att skita i burken för den vill mig inte gott ändå =P

Natti


//JessicA



-Bilder-

publicerat i Fotograf


God förmiddag!

Inatt har jag sovit otroligt bra, vaknade och kände mig utvilad. Pysslat med lite bilder på förmiddagen, dels på Elina och även lite andra bilder. Snart är det duschen och senare ska jag till Ikea med Millimus och hennes lilla Melker. Det blir inga stora inköp bara lite krafs som värmeljus för min del. Efter det blir det att fortsätta storstäda. Städningen har kommit efter och fan vad det är jobbigt att ta tag i det efter uppehåll =/














Foto: Jag Modell: Elina


Höppas att ni gillar bilderna!


Pöss & Kram


//JessicA



Boxning

publicerat i Allmänt


Igår blev det spontan utgång direkt efter jobbet. Jag blev medbjuden på Boxningsgalan som var på Löfbergs Lila Arena igår. Jag + boxning är något helt nytt! Det var rätt roligt måste jag säga och lite pirrigt när Karlstad tösa Anna Ingman vann stort mot Miriam Brakache. Det är helt klart en annan känsla att se det live. Mycket intressant. Efter galan drog vi in till stan och traskade in på Röda Rummet och surplade på lite alkohol. Har varit lite seg idag och mina planer för dagen gick i stöpet. Jag skulle ha gjort massa saker men det får vänta tills imörn. Nu blir det lite mys i soffan och invänta om man ska vara fyllechaffis ikväll eller ej!

Haa duu!!!


//JessicA



Tröttis

publicerat i Fotograf


Go natt!

Det är förjävligt att jag ligger efter med retusch jobb! Det är rätt mycket annat just nu i livet som tar upp nästan hela min tid. Närmare bestämt jobb och storstädning så mina bilder hamnar lite efter tråkigt nog. Jag är rätt slut efter jobbet, dock ska påpekas att det är en härlig känsla. Nu är jag fast anställd!!! Dörrar har öppnas som tidigare varit stängda. Framtiden är ljus. Jag har inte mått såhär bra på evigheter och jag har en enorm energi och jag kan säga att jag är lycklig och mår fan bra! Börgi Börg mår bra, hörde ni det?

Jag fixade lite nya bilder ikväll. Jag vill att Elina ska godkänna dom innan jag visar dom på blogga! Jag är fotosugen!!! Töligt att det är sånt träligt väder =(  Buuuuuhuuuuu!

Visst jag jobbar typ jämt känns det som men i lördags var jag ute en sväng. Jag träffade my lovely Peak och vi tog några öl inne på Harrys. Jag är aldrig ute. Sant. Fast det var min jobbhelg ville jag unna mig att gå ut, jag var extremt uttråkad. Jag har bestämt mig att inte bli full. Det funkade minsann. Jag hade det skitnice! Det får bli min nya grej, dricka men inte bli full!

Imörn ska jag till byhålan Karlskoga genom jobbet och gå på Miljöutbildningskurs. Intressant kanske det inte blir, man kan alltid hoppas annars. Känns gött att få betalt för att gå på kurs =P Me like it!

Jag satt och funderade på en ny bloggdesign och en logga som representerar mig på mina bilder. Det finns en uppsjö av snygga saker, hur kan man välja bland allt?  Jag vill ha det enkelt och stilfullt och snart hoppas jag att hemsidan ska fixas oxå =/

Läggdax.......


Kyss å gonatt!


//JessicA