Onsdags nöje

publicerat i Modellbilder


Nu lär ni undra vad detta är till för va?
Min lilla ide som jag håller på att göra klar, jag är dock väldigt yr i huvudet då jag får sprya bollarna inne för det blåser kuling varning ute! Bollar och grönt...första lagret bara och ska snart in i köket och sprya vidare. Efter alla lager med spray lär jag somna sten hög av alla ångerna! Detta känner jag på mig att det kommer bli så grymt bra! Nått roligt att glädjas åt ;) Andra lagret är nu på...det sprider sig så nu är jag så snurrig i pallen...urk!

image252

Vad gör ni denna kväll?

Pöss på er alla som läser!

//Jessica


hm...

publicerat i Dagbok


Seg och uttråkande dag idag! Valborg idag med, känns som det kan kvitta! Jag är inte längre 14 år och tycker det är fränt att supa sig full på amatörenas afton. Det är som vilken dag som helst! Nu väntar jag på att Milla ska plocka upp mig och vi ska bege oss ut till Skutberget och ta en redigt härlig promenad. Jag känner för att rensa tankarna och så kanske jag hittar mer insperation till skolan. Tvättat har jag gjort idag med, tråkigt men behövs göras! Lite roligt att jag fick sällskap till morgon kaffet av Milla. Så sällan man träffas. Jag hade jätte svårt att sova inatt oxå, tankarna var åt helvete. Nu måste jag ta tag i detta, det håller inte så länge till. Hm...

Hej så länge!


//Jessica



 

Babbel

publicerat i Dagbok


Jag är så jävla hungrig så jag tror jag dör snart! Jag är för lat för att gå till affären och köpa nått att tugga på då jag funderar på att stor handla i dagarna. Jag har pysslat med skolan rätt mycket idag, jag fick en stor laddning av ångest då jag såg vad mycket jag hade kvar att göra! Nu har jag gjort ett mönster för textil med oliver/kvistar med gul bakgrund, det vart helt okej faktiskt. Nu är det bara ett nytt mönster jag ska komma på, faan inget lätt när insperationen är i bötten! Ska nog gå hem till mamma och ta en smörgås eller nått och se om jag får nån insperation igen =/ Lite pause behövs =) Mycket fint väder idag, dock blåser det en del.

Skriver mer sen!


//Jessica


Förberedelser

publicerat i Modellbilder


Idag har jag lärt mig nya saker inom foto! Skit skoj faktiskt. När jag ändå var nere på stan så träffade jag Christer och Sara och tittade på medans hon fotades. Jag lånade hans andra kamera och test fotade lite så nu väntar jag bara på att få över bilderna och se vad man kan hitta på för nått skoj med dom. Antagligen dimper det snart ner en kamera i brevlådan om allt vill som jag vill ;)
Jag har även pysslat ihop lite saker inför en plåtning och det kommer bli asballt! Det är en orginell ide med mycket färg och knepiga saker. Jag vet precis hur jag vill ha bilderna. Något skoj att se framemot! Nopp, jag tänker inte avslöja nått i förväg för då blir det ju ingen överraskning ju ;) kan säga bara att det kommer bli mer avklätt än tidigare sessioner så jag är lite nervös faktiskt. Det är ju inte varje dag man tar av sig för en kille som inte är ens pojkvän. Men han är en duktig fotograf så det blir nog kanon skulle jag kunna tro! Mohahaha!

Det var allt jag hade på hjärtat denna afton =)

Söv gött inatt!


//Jessica


Helgen...

publicerat i Nöje


...börjar lida mot sitt slut och jag förstår inte vart dagarna tar vägen. Det går lite för fort tycker jag. Min helg har bestått av arbete och lite utgång också. Igår efter jobbet åkte jag hem till mamma och grillade för första gången i år! Åh vad det är härligt! Vädret var inte helt lyckat så vi käkade inne, jag fryser ständigt nu för tiden =/
Jag blev mätt som en björn och var tvungen att lägga mig på syrrans säng en stund, jag blev så jävla seg och trött. Jag måste ha slumrat till en stund och blev väckt av att Zizzi ringde på mobben. Då var det bara att kliva upp och traska hem för att fixa sig inför kvällen. Jag hade ingen direkt större lust då jag var bra sleten efter jobbet och maten hade knappt sjunkit ner. Men, efter en varm dusch och lite spackel i ansiktet och en "göra-sig-iordning-öl" så var jag lite mer på humör! Vi åkte buss ner till stan, tro det eller ej! Då man var nykter så var man inte på jätte party humör och första anhalten blev Harrys. Nja, folket gillade jag inte riktigt, så mycket äldre männsikor som bara stirrade som de fick ögonen igår! Jo visst att jag var väl "snygg* ;) men det kändes obehagligt på nått sätt, kan inte riktigt förklara det. Jag sprang över en sväng till Koriander där Millis och hennes arbetskamrater satt och tjatade med dem en stund. Där var det ingen bra stämning heller och det var bara tråkigt. Träffade på goa Karl-petter från "Bonde söker fru" och han är fin den pöjken! Så gosig liksom =) Jag köpte en öl därinne och hamnade bredvid Matias från "Bygglov", den snygga av dem alla! Han ser riktigt bra ut måste jag säga. Faan att han har fru och säkert barn annars hade jag stött på honom...hahaha...nerå...skojar bara!
Jag och Milla drog från Koriander och gjorde entre på Blå, en härligt ställe jag gillar mycket. Lite synd att det inte tog så lång tid för Millas kille och hans kompisar att komma dit. Jag hade gärna fått lite mer ensam tid med Milla då man knappt ser henne nu förtiden. Inget illa alls mot dom, jag hade skit skoj sist vi var ute! Jag tror bara att jag nog inte var på nått riktigt ute humör igår. Jag var trots allt på tre olika ställen och hade inte speciellt kul nånstans. Det märktes i min kamera då jag endast had tagit 4 kort! Hahaha!

De få bilderna som togs =/



Drog till jobbet imorse och efter jobbet käkade jag och Zizzi pizza som jag fortfarande står mig på. Mums!
Jag sitter och väntar på att den där vidriga brun utan sol ska torka ordentligt så jag kan slå mig ner i soffan utan att det blir märken av mig. Mina naglar ska filas och målas för nu spricker dom och går av hela tiden. En hel genomgång av kroppen behövs så man får känna sig lite fräsch nu när våren är kommen =)

Hoppas att er helg har varit super bra!

Kram i massor från en tjej som försöker bli brun ;)

//Jessica


bh

publicerat i


Denna super sköna bh provade jag häromdagen då jag är ute efter bra stöd men samtidigt få en snygg klyfta då vissa urringade plagg kräver en annan typ av bh än vanliga modeller. Synd att de inte går upp i större kupor än till D och antingen så har Abecita, märket på bh:n special sytt en just till Carolina Gynning eller så har det lekt massor i PS! För den tjejen har större kupstorlek än D! Gynning har gjort ett strålande jobb för Abecita och jag kan förstå att hon är stolt över att vara deras modell. Jag älskar bilderna på henne!

image246
Abecita ca 350 kr


En ren dröm om denna bh skulle fungera i praktiken! Vill ha vill ha! Om den är så bra som jag läst om den så ska jag genast inhandla denna när den kommer ut på marknaden(!) kanske den redan gjort, men jag inte har sett det!Finns det nått tråkigare att inte kunna ha kläder med bar rygg enbart för att man inte vill gå utan bh! Denna måste ju vara lösningen på problemen =) Den finns iallfall upp till DD.


image244
Bh från Maidenform $25.00 (160kr)

Love them!


//Jessica


Hon men inte jag?

publicerat i Dagbok


Jag stötte på en gammal klass kompis till mig som även är min mors kompis dotter på stan igår. Jag börjar fundera om det är fel på en annan alltså. Hon jag mötte på stan, kan kalla henne för A är gravid med sitt andra barn. Jätte skoj för deras skull, verkligen! Hon förlorade oskulden i "sen ålder" och vips så har hon snart två barn nu med en man hon älskar. Inte för att vara elak eller på nått sätt klanka ner på henne men A är inte vidare vacker eller på nått sätt attraktiv. Skönheten ligger i betraktarens ögon, jag vet det. Det kanske är hemskt och taskigt att skriva detta men det är så jag tycker. Hon har inte en personlighet som är wow heller, go tjej så, absolut.
Frågan som sköljde över mig var att vad kan det vara för fel på mig om A kan ha barn och en man medans jag är singel och inte har barn? Jag är en reko tjej och ser inte helt förjävlig ut. Jag har massor av possitiva sidor och är oftast en glad och sprallig prick. Kan det vara så att en annan är kräsen och inte nöjer sig med vad som helst? Varför skulle man göra det igentligen? Muppar som kommer in på jobbet har familj och ser så kära ut, hur lyckas dom hitta varandra när det knappt kan ta hand om sin hälsa och ser allmänt hemska ut. En annan försöker ju se bra ut och lägger ofta ner möda på kläder och utseendet men ändå har jag inte fångat nån man, eller en man har riktigt fångat mig. Why? Tänk om det skulle vara så när man ute på stan eller likande att killar gillar det dom ser hos mig men inte vågar "stöta" för rädslan att de tror jag är upptagen. Blickar får man ju men det är sällan att nån vågar ta initiativ och prata med mig. Jag är ju inte farlig liksom. Jag är inte den tjejen som går fram heller så man kanske får skylla sig själv lite =P Man börjar som sagt att fundera på varför inte kärleken kommer till en själv medans andra dyker dem upp jämt och ständigt. Jag kanske inte är redo för sann kärlek just nu...funderar.

Jag får mina tankeställare då och då...


*Over and out*


//Jessica


Ny session

publicerat i Modellbilder

 
God morgon!

Nu ligger det uppe en ny session med mig på Modellbilder och jag har fått hyffsad kritik på dessa bilder, man tackar så ödmjukt! Roligt då bilderna togs väldigt snabbt =)

Fotograf: Marcus Löfdahl

image238

               

Vad tycks?

Nu är det jobb som gäller!

Hej hej

//Jessica


Videoklipp med mitt skratt

publicerat i Nöje


Min dag har inte varit så jävla bra måste jag säga. Började dagen med att vara grinig och på ruskigt dåligt humör och minimal med sömn. Jag kollade igenom lite video klipp på datorn och blir så jävla glad att titta på detta klipp! Muntrar upp mig i bött!
Sist min stora syster var på besök så hade vi en tv-spels kväll och klippet visar när broder och syster spelar Nintendo Wii och de tävlar 400 m stafett. Tyvärr så går det inte att unvika mitt skratt...hahahahha!

Jag ger er...mina syskon!



Ses snart igen...då blir det Mario Kart istället =)


Kram

//Jessica*Gladare nu*


Bristande respekt

publicerat i Dagbok


Trött som satan! Det där med sömn verkar saknas i mitt liv just nu, delvis iallafall. Har knappt sovit en blund inatt. Jag har varit så arg så, eller är fortfarande lite bitter då en person har helt tappat respekt och värdighet. När man går och lovar en sak så ser man till att hålla det, enligt mig iallafall och det var inget svår sak att kunna hålla, inte mycket begärt! När personen i fråga ignorerar en och inte kan vara ärlig från start blir man förbannad och det är ingen rolig lek om du skulle tror det, jag sitter inte här och skrattar direkt! Vad är din mening med det här? Jag tycker det är enormt fegt att inte våga möta situationen, jag vill ha en redigt förklaring och jag undrar om du håller på så mot andra eller helt enkelt bara mig du gillar att såra och göra besviken och bete dig som en ren skitstövel!
Blir ditt liv mer rikare och bättre kanske? Det måste kännas bra för dig, varför håller du annars på på detta sätt?

Brist på respekt har du!


*Over and out*


//Jessica*Tar faan inte hur mycket skit som helst*


Telefonsamtal från Wella

publicerat i


Fick nyss telefonsamtal ifrån Wella i Stockhom =)

I oktober satt jag hårmodell för nya klipptekniker och färgning av håret och jag blev ju korthårig och super nöjd sist. Så nu var tydligen Wella i stan igen och ringde och frågade om jag ville sitta hårmodell igen! Roligt att de sparar numret och att de återkommer! Lite synd var ju att jag nyligen färgade mitt hår svart och det kunde vara svårt att få det bra då det skulle enbart koncentrera sig på färgning och slingor. Jaja, sånt är livet liksom men det sparar mitt nummer och återkommer om det dyker upp flera gånger och då är jag på igen =) Man kände sig lite poppis..hihi!

-In and out-

//Jessica


Ny dag

publicerat i Allmänt


God morgon!

Jag har pallrat mig upp tidigt  i två dagar nu, alltså tidigt för att vara mig ;)  Jag borde dock lägga mig tidigare och gå upp tidigare så jag får ut så mycket som möjligt av dagen men ibland så bara orkar man inte. Men vädret hjälper en att komma upp och jag har turen att jag har morgon sol på min balkong och it is lovely att sitta där och dricka sitt morgonkaffe i lugn och ro. Mina balkongmöbler har stått ute under hela vintern och de släpper färg. Så nu måste jag skrapa bort det som är löst å antingen måla nytt eller helt enkelt låta det vara som det är. Jag betsämde mig förra året att jag skulle ha en romantisk touch på ballen så det mesta gick i vitt/ljusrosa, jätte mysigt var det. Jag funderar på att köra det i år igen! Jag hade orientaliskt i några år men det var bökigt att städa då det var lyktor och kuddar precis överallt. Mysigt som attan. speciellt på kvällen då man tände alla ljus!

Hur ser din balkong/uteplats ut?


//Jessica


Jag är skit glad!

publicerat i Allmänt


Fy faan vad jag är glad! Jag har hittat två bikinis som jag ska köpa så fort det rullar in lite stålar! Jag ska ärligt säga att jag stod i provrummet med världens leende då detta med bikini (och underkläder) har alltid varit skit svårt att hitta i min storlek. Men nu, när jag är "mindre" så kan jag tydligen ha vanliga storlekar och det är skit roligt faktiskt! Jag är så jävla glad! Rena drömmen! Den ena bikinin var lite gråmetallic helterneck modell med matchande hipster trosa, ingen bygel eller inlägg i den. Den andra var oxå halterneck modell med bygel och lite mer åt trekantsbikini och hipster med bälte i. Den var randig i olika färger så då har man möjlighet i år att variera sig efter humör =) Jippi! Jag slänger upp bilder så fort jag shoppat dom, se om jag delar med mig av inköpen denna gång ;)

Magda, jag skänker mina gamla till dig...klart de inte är för små =) Pöss på dig


-In and out-


//Jessica


*Edit* Processor på G ännu gladare nu =)


Blandat

publicerat i Dagbok


Sitter och försöker få tag på en vetrinär men det tutar bara upptaget! Jag får snart krupp på katten då hon börjat löpa och p-pillren är slut. Nu måste jag göra nått åt detta, borde ha gjort det för flera år sedan men jag har inte stört mig så enormt på att hon löper men nu är det illa. Jag tål henne inte. Oj, nu är jag iallafall placerad i kö-inte illa efter alla försök att komma fram! Efter 20 minuter fick jag äntligen tag på dem så nu är det att hämta ut =) Synd att det kostade runt tusingen att steralisera henne, har inte dom pengarna nu =(

För en stund blev jag inringd och ska jobba, känns otroligt gött för jag har mer eller mindre panik för nästa månad då Csn går ut och ingen back-up plan för att täcka räkningarna så allt jag får tar jag emot med glädje! Känns bra att jag har lite jobb under sommaren, det känns gött det med. Helgen blir det oxå jobb =)

Faan att jag inte hinner ut och jogga spåret innan jobbet, det skulle vara redigt gött att få svettas lite och att man gör nått nyttigt liksom. Vårruset ligger väldigt långt borta nu =/

Skriver mer sen...

Pöss


//Jessica



Rolig Kväll!

publicerat i Nöje


Vilken kanon rolig kväll jag hade igår! Det var skit länge sedan jag hade så skoj och så mycket gamla kompisar som var ute igår!  Jag ska nog fortsätta gå på Blue Moon Bar fast jag vanligtvis inte gillar det stället.
Jag kom dock lite sent till Gräsberg, strax före 22 och det fanns inte en enda nykter käft där förutom lilla mig såklart. Jag blev bjuder på lite öl och vin innan vi drog ner till stan för att svänga våra lurviga. Det var som klassfesten i oktober då kvällen var suverän! En gammal klass kompis till mig var helt övertygad om att han skulle få mig i säng om man säger så! Haha...där gick han på en nit ;) Han hade tydligen varit kär i mig i högstadiet men under den perioden i livet märkte man inte sånt och han var alldeles för blyg för att ens våga säga det oxå. Så lite förändrad har han blivit, bara poistivt såkart! Vi hade skit skoj tillsammans igår och stötte på den ena efter den andra som man kände =) Ja, kvällen var super lyckad-mer sånna kvällar!
Jag sov på soffan inatt, fick ett sånt där jag vill inte sova i sängen så imorse vaknad jag upp alldeles svettig av solen som lyste in och då gick jag upp, lite halvgroggig i skallen (som är borta nu), slängde på lite kaffe och avnjöt den ute på balkongen i vårsolen, underbart fint väder idag igen! Kom just på att jag måste skaffa en ny bikini, den jag köpte i våras som jag endast använt några få gånger är på tok för stor som jag inte kan använda =( lite surt måste jag medge för den kostade en redig slant.
Nu ska jag försöka bli lite piggare och ta vara på denna dag =)

Kram

//Jessica


Ego tjejen

publicerat i Allmänt


Lite då och då  läser jag en tjejs blogg som inte handlar om nått speciellt, jag vet att min inte heller gör det så men hennes blogg kretsar kring hennes hundar som är skit i snöre och hur hon pluggar om dagarna. Helt ointressant, för mig. Jag fattar inte varför jag läser bloggen, det ger ju inget! Men det som är så tragiskt och patetiskt är alla dessa "Ego bilder" hon lägger upp på sig själv och för det mesta står hon i samma poser och det ser så löjligt ut. Hennes blogg är fylld av såna bilder och plutandet med munnen ser inte alls bra ut heller. Jag ser absolut inget fel att lägga upp ego bilder på sig själv om man vill visa vad man har på sig en så kallad "Dagens Outfit" eller liknande. Men när det börjar gå till överdrift att lägga upp bilder i samma poser bara för att "Se mig" eller kolla vad "snygg" jag är så blir det lite väl överdrivet och patetiskt tycker jag. Jag får väl tillägga att hon är väl runt 20 där nånstans och skriker efter uppmärksamhet eller nått (?). Näe...stackars lilla rika flicka. Jag tror inte hon förstår att hon förlöjligar sig själv för det blir lite väl uttjatat!!! Jag kanske borde börja med massa ego bilder i olika poser och pluta extra med läpparna och lägga upp hundratals bilder på mig själv...hahaha! Det vore nått det ;) Snacka om att man blir egosentrisk (hur det nu stavas) då! Nja näe inget för mig tror jag, har inte riktigt det behovet heller.

Hej hopp gummi snopp!


//Jessica


Töligt

publicerat i Dagbok


Jaha...fredag igen...lika tråkigt som alltid. Jag känner mig så fruktansvärt rastlös men ändå så orkar jag inte hitta på nått =/ Jag har ingen aning om vad jag ska sysselsätta mig med, inget fungerade med fotona idag och det vart inte bra så det kan jag inte pilla på heller. Datorn är ju en aning seg oxå. Ska installera nytt och rensa lite nån dag. Jag är riktigt trött idag, jag sov ruskigt dåligt inatt som så många andra nätter nu så jag tror jag får krupp snart! Jag har en sån där ångest som vägrar släppa. Jag vet INTE vad det kan bero på. Bara så jävla less. Jag ligger på nätterna och vrider och vänder på mig och får inte ro i kroppen. Vad faan beror det på?! Tankar flyger omkring och jag får inte bukt med det. Det börjar bli en aning påfrestande. Vad depprimerande inlägg, det får ni ta...jag saknar nån vid min sida helt enkelt =/

image237


Hoppas er fredag är roligare än min!


//Jessica


*Uppdatering*

Får besök så lite roligare blir min fredag =D


Jaha...liksom

publicerat i Dagbok


Nyss kommit hem från stranden då jag var ute och prov testade kameran lite. Ack så kass jag är! Jag fattar faan inte ett skit och jag får inte in RAW bilderna i datorn heller för programmet vägrar att svara! Seg dator till tusen som gör mig vansinnig så det har än så länge inte varit en bra dag!
Jag får väl tänka positivt att det är fredag och att solen skiner och får gratuelera en kompis till mig, hennes mamma skrapade fram 5 miljoner på Triss! Japp...tänk om det hade varit jag! Vilken dröm!

Uppdaterar sen när jag är på bättre humör ;)


//Jessica


Ny bild

publicerat i Fotograf


Jag har ägnat större delen av dagen på att gå igenom olika verktyg och vad de är till för mm och pysslade iordning en bild idag. Jag ville få en gammal känsla på bilden, dock fick jag inte till mina önskade "twiggy" fransar =(
Ja, jag håller med om att ramen inte passar ihop med bilden, jag ville ENDAST se hur det fungerade att få en ram runt bilden och en text för framtida projekt, så har överseende ;) ´Som jag påpekat så många gånger i bloggen så är inte mina förutsättningar så bra men för att vara mig så är det inte illa pinkat!

Jag ger ER...mig!

image236

Ris eller ros...tips på förbättringar mm är alltid välkommet ;)

//Jessica


17/4-08

publicerat i Dagbok


Jag har bara sådär fått lite problem att komma i säng på kvällarna och desto jobbigare att komma upp på mornarna. Jag är trött och kroppen säger emot, känner mig alldeles stel, massage tack...någon?
Det har varit dåligt med bloggandet oxå, jag har inte haft nån insperation alls att skriva av mig. Det mesta i vardagen går ju emot mig som vanligt. Det jag vill göra kostar så sjukt mycket pengar och jag står och stampar på samma ställe hela tiden och kommer inte vidare, det är något som är frustrerande!
Det är strålande fint väder idag, det blåser lite kallt men man känner att våren är här nu, nu borde det inte komma mer snö..haha! Jag borde springa spåret igen för att rensa lite tankar, sist var det super duper skönt. Men bara orka! Känner mig inte helt motiverad för det heller, känner ingen motivation till nått alls!
På allt det här så slår det aldrig fel att saker tar slut hemma. Jag har ingen tandkräm, shampo, kaffe, mjölk, toapapper och kattmaten är slut idag med och så länge kvar till lön är det med =( What to do? Detta är typiska saker som brukar inträffa för mig och tydligen så lär jag mig aldrig att köpa på mig mer av sakerna så man har i slutet av varje månad.  När jag fyllde år fick jag ett paket på posten av min käre stora syster. Hon hade bakat biskvier! De är ruggigt goda så jag har snart smockat i mig hela kartongen och det är rena rama fettbomben! Men ack så gudomliga! Jag har aldrig fått så mycket gratulationer på min födelsedag som jag fick i år. Det pep i mobben hela dagen och fick massa telefon hälsningar...det finns iallafall en å annan som kommer ihåg mig, tack alla för det =)

Antagligen ska jag prova kameran idag. Jag är kass på vad saker betyder och vilka funktioner som är till vad. Men jag vill och ska lära mig det! På söndag ska jag ut med Sandra som det ser ut nu och testa lite, det ska bli skoj =) Jag satt i flera timmar igår och gick igenom videos om Photoshop, fy faan vad lite jag kan! Men ett å annat tips och knep snappade jag upp. Träning ger färdighet sägs det iallafall! Jag har ju inte tiden igentligen att sitta som jag gör men just nu har jag ingen insperation till skolan så det får vänta ett tag. Jag är sjukt sen med mina uppgifter, nån som vill hjälpa mig?

På fyllning av ljummet kaffe vore nått det!

Hej svejs

//Jessica


Lite kalas

publicerat i Nöje


Idag känner jag mig lite halvseg efter gårdagens utgång som var i högsta laget super lugn och mycket trevlig kväll. Vaknade imorse har var täppt i näsan och ont i halsen. Det är ingen bra kombination att ha på sig sommar skor och stå ute och röka i endast linne på överkroppen. Men jag påstår inte att vara speciellt smart ;) Håller tummarna på att jag inte bli sjuk nu på kuppen.
Jag gick över till Gräsberg runt 21 och grattade han för igår fyllde han 27 och snart är det min tur, på tisdag, hemsk tanke. Då är det bara tre år tills man är 30! Jag klämde i mig lite smörgåstårta och vi satt och babblade en hel del. Sen ville gänget ha med mig ut så jag följde med och vi hamnade på Arena Lounge, ett ställe jag tycker är sjukt mysigt och det är inget party party ställe. Föredrar ställen där man kan snacka framför nattklubbar.
Kameran hade jag såklart oxå med mig så här kommer det lite pics från kvällen!

image222




Ljungren blev kalas full och han hade oxå ett å annat att fira denna kväll ;) Han är så jävla rolig! Sayran skulle igentligen inte följt med ut men lite påtryckningar av mig så stack hon hem och fixade till sig lite och det var skönt att hon var vår personliga chafför på kvällen, vi slapp iallafall stå och vänta på taxi som är bland det värsta som finns! Hon är sååå sööt! När jag stod ute och rökte så träffade jag på en gammal kompis till mig som jag inte sett på säkert 10 år! Det var lite udda att träffa Johannes igen och man hade inte särskilt mycket att prata om, vi ligger inte riktigt på samma nivå längre..hahaha! Men skoj att se pricken pricken ändå. Ljunggren fick in en kalas god drink med tomtebloss och grejer. Den var så där syrlig och en riktigt törstsläckare, en drink jag mer än gärna skulle surpla i mig en varm sommarkväll liggandes i en hängmatta. Vi åkte väl hem strax efter stängning och jag var så jävla hungrig så jag kokade lite äckelpasta och stekte bacon så det sprätte upp som faan på mig. Vräkte i mig den patetiska maten och slocknade ganska omgående. I det stora hela så var det en riktigt rolig kväll!

Nu är det värsta vårvädret ute, solen lyser starkt och knappt ett moln på himlen. Nu skulle jag vilja bege mig ut i naturen och fota lite. Jag har sett massvis med tussilago som är en av mina absoluta favorit blommor på våren. Jag har antagligen fått tag på en kamera nu! Det var inte helt omöjligt att jag skulle få låna Marcus kamera eller så kunde Gräsberg låna hem dom han har på jobbet när som helst! Så vem vet om jag snart ligger och fotar en liten tussilago i skogen! Igår installerade jag Photoshop Cs3 engelsk version, se hur det kommer att gå! Jag försökte kalibrera min skärm också, blev lite bättre men jag tror inte jag fick till det allt för bra faktiskt. Den är ingen höjdare =( jag får väl spana efter en ny antar jag =/ Det är så mycket jag vill ha!!!

Ska surpla i mig kaffet som är kvar, duscha och tralla ut på en promenad och ta vara på vädret, innan det sätter igång att snöa igen, vädret har sin egen vilja den...


Tjoflöjt!

//Jessica


Hårförlängning

publicerat i Allmänt


Jag faller återigen tillbaka på långt hår! Att jag aldrig kan bestämma mig...hihi!
Denna gång har jag satt i clip-on som är lätt att ta ut och sätta in när som helst. Det passar mig faktiskt bättre än att sätta in löshår som sitter i några månader. Nu kan man ju alltid välja om man vill ha långt eller kort hår. Super!
Jag trivs ju i både, och det är roligt att exprimentera efter behov eller liknande =)

Lite halvtaskiga före-efter bilden ;)


image221

image217

Se där...nu hade man långt igen =)

Prova vettja!

//Jessica


9 underbara skor

publicerat i


image208

Surfade runt på ASOS och hittade så enormt mycket snygga skor! Varför vart inte jag född miljonär för? Man kan verkligen bli kär i ett par skor, det låter sjukt men det går, belive me! Jag kan fortfarande inte släppa ett par DIOR stövlar jag såg i Paris för några år sedan. Jag älskar leopard och de var just i leoprad mönster, såndär pälsig matrial och vid ankeln hängde ett stort D i silver som i Dior, jag blev kär! Prislappen var inte direkt i min klass, de kostade ca.10.000 kr men jag skulle köpt dom direkt om jag hade de pengarna över. Jag skulle vårda dom som min lilla bebis, pussa på dem och gosa med dom...hahaha!


//Jessica*Lööve shoes*


Trötter som få

publicerat i Dagbok


Åh vad jag ville sova vidare när klockan ringde imorse! Är redigt trött nu. Jag hade skit svårt att somna inatt så det har inte blivit många timmars sömn =/ Är skit sen till att fixa mig innan jag börjar jobba, borde stänga av och ställa mig vid spegeln och klottra på lite skit i facet. Ggaaaa vad trött jag är. Kaffet hjälper inte ens till...skit ju.
Kom på att det är 6 dagar kvar tills jag fyller år! Fan vad gammal jag är ;) Har ni haft en skön nattsömn?

In and out


//Jessica


Tvätt

publicerat i Dagbok


Nu har jag precis varit ner till tvättstugan och slängt in två maskiner. Jag avskyr att tvätta jag skulle hellre diska världens berg om jag fick välja. Det är mer harmoniskt att diska, man kan lyssna på musik under tiden och slippa att passa tider och behöva ge sig ut för att ta reda på tvätten. Tvätt tar sån tid. Tragiskt att jag faktiskt äger en tvättmaskin men i min lägenhet har jag inget uttag eller rör för att ha den i badrummet, jag saknar verkligen att ha min egen maskin. Kanske borde flytta! Jag hatar bolaget jag bor igenom. Man får pröjsa allt. Än så länge har de inte installerat såndär dosa som mäter av hur mycket varm och kall vatten man förbrukar, inte ens det ingår längre i hyran. På det så betalar jag 9 kr/tvätt fast då ingår det att torka tvätten, absurt! Visserligen kanske det är lite bra att man betalar det man förbrukar och för mig som är själv blir inte kostnaderna så höga. Men barnfamiljer är ju en annan femma! Då blir allt svindyrt. Kbab är bara penga galna!

Idag har jag ingen huvudvärk, det hjälpte igår att lägga sig på soffan igår och somnade som en stock och vaknade vid tre på natten. Alldeles yrvaken pallade jag mig in till sängen och somnade lika fort där. Sen var det upp med tuppen och sätta på lite kaffe och vänta på att tvätttiden skulle börja. Och nu sitter jag här. Lite halv uttråkad och solen tittar fram men tyvärr hinner jag inte göra så mycket innan jobbet idag. Ingen träningsvärk efter joggingen heller så det vore sjukt skönt att ta en runda idag igen =) Jag har lite tider att slå så ;)

Fick ett litet paket idag på posten och nu måste jag slinga håret när jag får lite nya pengar =) Bilder kommer atagligen senare.

Tvätten var det ja...hatar att tvätta!


//Jessica


Värk och Ny bild

publicerat i Allmänt


Aj...

Sprängande huvudvärk så jag vet inte snart vart jag ska ta vägen =( Det sitter vid tinningen och jag känner mig helt slö i kroppen, matt och trött.  Man blir väl sjuk nu på kuppen för att jag gick ut och joggade nästan 3 km utan att stanna och det var förbaskat gött! Alla är sjuka så nu är det väl min tur kan jag ana i mossen. Detta kan jag väl ändå få slippa. Ajajaj vad det bankar och gör ont *tycker synd om mig*.
 
Joggingturen var riktigt uppfriskande. Jag hörde bäcken i skogen och det början bli mer och mer grönt ute nu, äntligen vår. Några blommor har jag lagt märkte till oxå. Vår tecken.
Jag har faktiskt funderat på att springa Vårruset i år om min kondition förbättras en aning för den ligger inte på topp om man säger så =/ jävla rökare är jag!

Pratade med sköna och super goa Marcus på msn förut och fick lite nya bilder med en liten annorlunda retusch men jag gillar dom verkligen =) Tackar! Vad smaken är som baken alltså. Jag gillar mindre en bild på mig medans han älskar den. Hur kommer det sig IGENTLIGEN att man ser så olika på saker och ting? Bra är det visserligen annars hade det säkerligen inte varit skoj om alla tyckte samma, eller?

En bild på mig kommer här!

image201

Nu måste jag ärligt talat lägga mig på soffan och hoppas att huvudvärken släpper. Faan ZIZZI, vart är du nu när jag behöver lite ipren??? Hahaha...pöss på dig!

Kram

//Jessica


Uppdaterat hemsidan

publicerat i Allmänt


Helluuuuu!

Jag blev jätte glad när jag fick reda på hur många sidvisningar min hemsida har haft sedan december förra året!
Glatt överraskad och nästan 12.000 visningar och det är faan inte illa pinkat *stort flin*.
Nu har äntligen hemsidan uppdateras en aning. Det får vara så så länge tills fler bilder blir klara att levereras in!
Jag har en å annan bild liggandes som bara väntar på att bli iordning gjord =) Kika in vett ja ;)

Idag har jag pysslat här hemma med städning och katten har fått sin päls kammad och hon njöt så mycket!
Snart blir det dax att sätta på sig jogging skorna och dra iväg till spåret för nu lyser äntligen solen! Måste ladda ner lite peppande musik i mobben så jag inte ger upp på vägen...hahaha!

image200
Hihihi...sladdhataren Börgi ;)

Löööve

//Jessica


Blandat

publicerat i Dagbok


God dag!

Det har varit rena rama pissväder hela förbaskade dagen. Jag som så gärna ville springa spåret nu när jag fått ett par riktiga jogging skor! Där bedrog jag mig allt =/ Funderar på vad jag ska sysselsätta mig med idag. Skolan behövs ta tag i som vanligt men som vanligt har jag noll insperation eller lust. Men jag SKA! Lyan behövs göras ren en aning men det har jag heller ingen lust med, varför ska det vara så svårt att få tummen ur? Jag har druckit kaffe hela dagen och surfat runt på nätet och har fått ett sånt ha begär över saker. Men Jessica har den mest tommaste plånboken så inge shopping heller. Jag är riktigt rastlös känner jag. Jag har tagit en dusch och det är väl inte illa pinkat för en total latmask som mig.

Igår kväll var jag så rastlös och inget bra på tv:n heller. Käkade lite smågodis men fick ont i magen, jag vet inte om jag har blivit överkänslig på choklad för varje gång kniper det till i magen på mig. Illa om det skulle vara så!
Jag såg visserligen När lammen tystnar som gick på tv:n igår men hade inte direkt sug att titta på den, igår var det en såndär jobbig dag då du inte vet vad du ska göra men ingen direkt lust att göra nått ändå.
Jag var ute en snabbis i fredags och var på after work på Blue moon bar där sköna gänget Starboys uppträdde, de är så jävla bra!!! Min humor i bött =)
Zizzi ska kolla upp biljetter till nån stå upp komiker kväll i slutet av april på CCC där den så snygga Magnus Betnèr ska uppträda. Jag älskar hans ärlighet och han har ju inga hämningar den mannen, helt enkel så klockren! Det är visserligen en jobb helg för mig och Zizzi så vi får se hur det löser sig om det nu gör det. Återstår att se.
Kvällen kommer antagligen gå åt att titta på nån bra rulle och käka nått smaskigt men jag har noll koll på filmer. Nån som vet nån bra film som är värd att se?
Den där hemska deklarationen damp ner i brevlådan häromdagen. Bara det framkallar ren ångest. Jag hade förväntat mig att få pröjsa flera tusen tillbaka då starten på detta år har varit rena rama ekonomi krisen. Jag vart glatt överraskad då jag endast kommer betala 209 kr och det kan jag leva med! Tack!
Bilen gick igenom besiktningen oxå, det var en lättnad så nu får jag tuta och köra ett år till. Jag funderar starkt på att sälja skit bilen, den kostar mig bara massa pengar och så jävla beroende av bil är jag inte, jag är bara bekväm av mig. Jag skulle dock gråta floder om jag gör mig av med henne, det är min första bil. Men just nu ser det inte så ljust ut att kunna ha henne kvar...what to do?

Dax att få tummen ur nu...och fixa saker.

Hej så länge

//Jessica


Bröst, bröst & bröst

publicerat i Allmänt


Inatt drömde jag att jag hade fått bröst cancer. Det var ingen vidare härlig upplevelse må jag säga. Jag kände verkligen av paniken att få ta bort ena bröstet och gå igenom cellgifter och strålbehandlingar. Jag var nojig över drömmen och undersökte pattarna i duschen förut och jag hittade inga knölar =)

Bröst har betydelse

Vad bröst betyder enormt mycket för en, iallafall för mig. Jag är tutt galen och har alltid varit det och varför ska brösten behövas förändras genom åren? Varför kan de inte alltid se ut som de gjorde när man var 16 år då hade man aldrig behövt må dåligt över dem. Det är bara att inse att man inte längre har en kropp som en 16-åring och kommer aldrig att få den tillbaka. För mig är bröst viktigt och det har alltid varit det. Jag har full förståelse att tjejer lägger in silikon om de inte har några bröst alls eller vill helt enkelt fixa till dom av olika anledningar. Jag har alltid sagt att en dag kommer jag ligga på operationsbordet och göra mina pattar när de har förfallit och inte har samma form och spänst som innan. Men samtidigt vill jag inte ha något främmande saker i dom och gå miste om hur mjuka och sköna brösten är av naturen blir jag avskräckt. Tänk om de inte blir bra eller får de bröst man målat upp? Det är en rejäl chansning man gör och är det värt det igentligen, man kan ju dö av bröstoperationer och det är inte det sättet jag vill dö på! Alla tjejer drömmer om de perfekta brösten vare sig man vill ha stora eller små. Frågan är om man verkligen blir mer lycklig av att förändra sina naturliga bröst genom diverse operationer. Om man lider, nu menar jag verkligen lider av hur brösten ser ut kan det säkerligen hjälpa de tjejer att genomgå en operation. Jag frågar mig själv om det skulle vara värt att göra bröstoperation när det finns en rad komplikationer som kan uppstå. Det är inte riktigt jag att slänga in silikon i pattarna eller göra bröstlyft men ändå skulle jag på ett sätt vilja ha det nån gång i framtiden. Finns det då en chans att man förändrar sin personlighet och förlorar sig själv längst vägen för man fått ett par nya bröst? Det är ju nått jag verkligen inte vill uppleva. Jag vill heller inte få en stämpel att vara en silikon bimbo med rattar som står rätt ut, en så kallade ytlig brud. Fördommar kommer alltid att finnas. Det är en jävligt svår fråga och jag vet inte riktigt hur jag ska ställning till opertation eller inte. Nu menar jag inte att jag ska boka in första bästa tid på nått sätt men tankar och funderingar finns ju men än så länge är de inte groteska om man kan uttrycka sig så ;) Opertaioner eller inte så är bröst härliga!

image199
(Bilder från Akademikliniken)

Jag surfade runt och kollade på massvis av före-efter bilder och jag fastnade för dessa bröst.
Detta är det närmaste dröm brösten för mig och jag tycker de ser väldigt naturliga ut fast det är silikon inlägg i dessa. Ett mycket bra jobba av dem!


Take care!


//Jessica


Modellbild

publicerat i Modellbilder



En ny bild jag fått av underbara Johan som jag vill dela med mig av innan jag ska sussa kudden...eller vad jag nu ska göra ;)


Jessica goes 80-tal!

image198

Kel och kläm

//Jessica



Bloggen avstängd

publicerat i Dagbok


Då var bloggen igång igen, saknat mig?

Det blir ett kort inlägg nu då jag varken har tid, lust eller ork att sitta och knappa på tangenterna om saker jag gjort eller skall göra. Okej, lite kan jag dela med mig.

Det bar iväg upp till Sandviken med Anders i lördags. Vi hade en...hm...helt klart annorlunda upplevelse på resans väg...hahaha! Jag kan dessvärre inte gå in på detalj då det är extremt privata saker men jag kan tillägga att jag aldrig har skrattat så mycket för ödet. Jag slaggade hemma hos syrran och var helt dö på lördagen. Jag somnade som en stock på soffan när jag kom fram och sov i tre timmar. Det var inte många knop den dagen/kvällen.
Innan jag åkte och hämtade Anders på söndagen så svängde jag förbi mormor på lite mat och fika med massa skvaller =) Det fanns tyvärr ingen tid att Anders hann träffa världens bästa mormor! Så synd så synd =(
Men jag anar att smurf kommer få träffa mormor snart ändå...tihi!

Jag har inte gjort så mycket faktiskt...slappat en hel del. Jag har mått lite halvrisigt oxå. Ångesten flög på mig häromdagen igen och det kändes jobbigt då den nästan hade försvunnit. Men så kraftig är den inte och snart går den återigen över då jag får blicka framåt för lite skojiga saker igen.

Plingar nu på min dörr! Gissa vem det kan vara?

Keldax!

Pöss och kel!

//Jessica