-Bilder på Sibel-

publicerat i Fotograf


Go kväll!

I söndags fotade jag snygglot Sibel vid Domkyrkan i Göteborg. 

Ingen av oss (inblandade) hade en ide vad vi skulle fota för något, varken kläder, smink eller location. Ångest deluxe var min oro men det löste sig som det brukar göra...tror jag.

Men jag måste säga för att inte veta ett skit till att få dessa bilder kick some ass!

Do you like?

                 

Foto: Jag Modell: Sibel Karra Mua: Sheida Shekari Assistent: Janne Wiberg


More to come...


Löve


JessicA-The beaty of Donya-

publicerat i Fotograf


Back...

Jag har spenderat fyra dagar nere i Göteborg/Orust och det har varit ett pressat chema minst sagt! En drös med besök hos underbara vänner och plåtningar i dagarna två. Jag har flängt å fart som en jäkla vante och tydligen har jag inte riktigt landat hemma igen...urk å burko! Är det ens normalt att sitta att retuscha till klockan blir sju på morgonen? Well...där såg jag i kors dubbelt upp kan jag berätta för er.

Ny modell jag fotade som var sjuk och ett sprucket revben av att hon hostat så förjävligt mycket!
Syns det på bilderna? Tapper, vacker som man kan dö för så här kommer två bilder av skönheten Donya.


Foto: Jag Modell: Donya Naini Mua: Sheida Shekari


Tack till Klinik34 för lån av lokal =)


More to come....


//JessicANybörjare på jobbet

publicerat i Allmänt


Idag fick vi besök av lilla Charlie på jobbet som för övrigt är den yngsta som praktiserar på jobbet. Han brås på mamman sin som snart kommer tillbaka till jobbet efter en lååång mammaledighet. Han är duktig på att knyta skor, putsa speglar, charma kunder och djupdyka efter tappade skor i skräpet. Jag är riktigt stolt över den lilla Rubinen som alltid blir så glad att se mig! I kinda like it ;)

Om en vecka blir krabaten 1 år...vart tog det året vägen?Kram


//JessicAScrapbooking

publicerat i Nöje
Igår var jag bjuden på middag hemma hos Jenny Spänny m.familj (arbetskompis) på date. Blir för sällan och sist jag var där körde vi turnering på Nintendo Wii närmare bestämt Super Mario Kart. Denna gång provade jag på något helt annat.... Scrapbooking! Jag är ju lite pysslig av mig men aldrig provat på just scrapbooking som jag fann mycket rofyllt, kreativt med en gnutta absurd beslutsångest! Vilka grejer det finns, så mycket fina papper, stämplar, färger ect så inte konstigt att att det blir himla svårt hur man ska få till något bra. Men hyffsat nöjd blev jag med mitt kort ala Jessica Style...man vet aldrig om det kommer upp någon bild på mästerverket mohahaha!

Tack Spänny för en mycket trevlig afton ;)

Kyssen


//JessicA

Naturligt

publicerat i Allmänt


Äntligen kan jag lyssna på musik från datorn igen!
Jag lyssnar en hel del på Samantha Fox och fick bara en sån där ide att googla bilder på henne. Jag kommer ihåg hennes boobies så väl när jag var yngre...

Ja men hur ska jag förklara detta inlägget värdigt och fint? Well...aldrig hänt innan så då får jag skriva vad fasiken jag vill, antar jag. Inlägget kommer handla om bröst, meloner, boobs, ärtor, plankisar och framförallt allt att jag älskar alla naturliga bröst! Detta inlägg är främst till de som har sina boobs kvar utan operationer :)

Jag är uppväxt med sex symbolen Samantha Fox. Min äldre brorsa och hans kompisar hade plancher fulla på väggarna och tak av henne. Jag kommer ihåg att hon var så läcker...och hennes bröst givetvis. Kanske blev jag skadad redan då? Något som följt mig genom alla år. Jag älskar bröst! Min mamma har sagt vid flera tillfällen..."Vilken tur att du fick stora bröst som du ville som liten".

Här är jag idag. Lika "skadad" av bröst. Jag kan inte sluta titta på bröst, jag förstår killarna! Bröst är så vackra i alla dess former tycker jag. Stora, små, fasta, hängiga..bla bla bla så har dessa något gemensamt. De är klämvänliga, goa och underbart mjuka som bröst ska vara. Hon hade stora och fylliga bröst som många av killarna gillade. Då "fanns" inte fejktuttar som det gör idag. Vad Jag tror/uppfattar så dagens killar som är vana med opererade bröst knappt vet hur ett par riktiga bröst ser ut. Vet de hur de ser ut efter barn, eller en kvinna som pendlar i vikt upp & ner vilken skada det tar på kroppen...å självklart bröna.

Jag slår ett slag på att jag gillar riktiga tuttar som vi Qvinnor har vare sig hur de ser ut. Göttigt mos!

 

Kyss


//JessicAKvällsmat

publicerat i Fotograf


Ibland kan det vara så att man gillar bilder när de får ligga ett tag, denna gång i över ett år. Jag gillar bilden mer och mer för varje gång jag tittar på den så ni som inte har mig på FB får se den här såklart!Foto: Jag Modell: S.A


Hope you like...I dooooo//JessicAEn kort update

publicerat i AllmäntSaker och ting kan faktiskt bli sämre vare sig man vill det eller inte.

Ojsan så blev det inte så mycket sämre som jag företrodde (nytt ord från mig). Det blev ju faktiskt ganska bra. Jag behövde inte blanda kattmat och nudlar denna månaden, behöver inte gå med dreeds, jag får fortsätta lukta gott men olyckligtvis var det ingen som ville köpa min katt på Tradera. Visserligen har min nya toa gått sönder men min bästa vän tejpen hjälpte. Den ställer upp i nöd och lust! Ni minns kanske sist vad som hände med min urgamla toa från 70-talet? Lite fränt att ärret ser ut som ett hjärta...sånna som hängs på dörren till dasset, det har jag i handen och hjärtat skiftar i färg....rätt bra gjort må jag säga. Ibland får jag till det ;)

Något helt underbart har hänt som jag är så glad för! Min bästis har äntligen fått sin lilla Sune och om två veckor åker jag ner till mitt andra hem Götet för att se underverket! Det kommer bli en hektiskt helg och förstår inte riktigt hur jag ska få dygnens alla timmar att räcka till. Det blir bebismys, träffa käre faster, fota modell/er, träffa kompisar, utgång, shopping och besöka ex. Man kanske borde bli mer stressad i livet för att få alla saker gjorda...hahaha som om det skulle hända, jag som är lugnet själv!


Haaa duuuu!


//JessicA