Plötsligt händer det

publicerat i Allmänt


Börgi är i en rätt stor svacka för tillfället. En anledning att jag inte bloggar alls. Jag vill inte blogga, känner inte för att blogga och varför skulle jag ens blogga. Livet är inte tjusigt alls. Om jag inte redan är depprimerad så är det inte långt kvar förens jag är där. Ingenting och allt är jobbigt. Det är fruktansvärt att ta sig upp ur sängen, värre är det att dra sig in i duschen och värst är det att försöka göra sig iordning. Jag orkar ingenting och känner att jag inte vill någonting. Känslan är hemsk. Jag är så trött, så förbaskat trött. Om jag fick välja så hade jag sovit i dygn eller veckor. Ta med soporna ut när jag går kan få mig att gråta, eller ringa ett viktigt samtal. Helt utan att veta varför. Funderat på om det är dessa "måsten" som inte mycket fungerar som det ska? Jag stressar inte så det är inte det. Det blir för mycket för ingenting...ingenting!

Jag har kvar en gnutta positiv tänkande för det är trots allt inte min första svacka i mitt liv och allt ordnar upp sig...ALLTID på nått skrämmande sätt.

                      

Nu kanske ni undrar om det är nått speciellt som inträffat och svaret är nej. Jag kan inte sätta ett ord på vad det är men Djävulen älskar att jävlas med mig för det mesta går fasiken emot mig! Bilen, ekonomi, kärlek, ensamheten, tomheten och det värsta han gör att jag är så förbannat uttråkad! Han sitter där nere och spånar ut hyss hur vi ska försöka knäcka Börgi på bästa sätt. Han har inte lyckats än och det grämer nog den stackars saten ;) Jag börjar bli den kvinnliga varianten av Karl Pilkington!!!

Jag ställer till det bra mycket för mig själv med utan djävulens hyss...har svart bälte så passa Er!

En del består av att jag gillar någon.

Jag har blivit förälskad i en man efter massa år av kontakt. Hur mycket jag än försöker dejta andra och sätta stop så faller jag som en fura tillbaka. Vi träffas sällan för problemet är att han redan har ett förhållande och barn....i ett förhållande som jag anser stinker skit! Jag avskyr hans sambo av personliga själ. Jag är pantad i huvudet...detta är så fel! På något vis tror jag att han tycker om mig med...dock visar han det på en underligt sätt. Jag ska fan prova att dejta tjejer eller hänga som singel på Swingers klubbar i fortsättningen. Om det händer så meddelar jag det såklart ha ha ha!

Humor finnes kvar...alltså inte dött lopp att komma tillbaka!

Haa duu!


//JessicA


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Elina aka pinkflesh:

Usch vad tråkigt att höra att du är så nere :( Men det är bra att du också inser att allt ordnar sig och att du har humorn kvar :) Om du vill ses nåndag finns jag ju här!

2:a kommentar, skriven , av Peter Ljungkvist:

Du kan ju alltid börja träna brottning tre dagar i veckan igen. Träning hjälper mot depression!

Kommentera inlägget här :